|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
a u mnie mama zrobila a la szarlotke
![]() ![]() ![]() guerka ja tez slyszalam zeby niczym nie plukac bo tam sie taki skrzep musi zrobic zeby go czasem nie naruszyc czy cos ![]() justynka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- kocurek ![]()
#782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam ten sam objaw o którym pisałaś w klubie i wszyscy mi mówili, że to prolaktyna. Ale nie zbadałam, więc nie wiem ![]() ![]() Dobrze że zbadasz, zrób też tą po obcążeniu, bo często ona szwankuje ![]() ![]() ![]() No i ja brałam Castagnus, ziółka i kwas foliowy, ale Ty masz jeszcze luteinę, więc nie mam pojęcia jak by to połączone działało.... Cytat:
![]() Justynka ![]() ![]()
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Wiem Aniu
![]() A czy jeśli zrobię samą z obciążeniem to bez tez musze robić? ![]() A to jakoś bardziej boli czy co? ![]() Jak okaże się ze cos jest nie tak to pójdę do gin i wtedy zadecyduje co dalej. Wole na własną rękę już nic nie kombinować ![]() Bo w sumie tez nie wiadomo jaki wpływ maja ziółka na luteinę i odwrotnie ![]() Zastanawiam się czy nie przestać pic ziółek ![]() Kurczę już mam mętlik w głowie ![]()
#784 |
Raczkowanie
|
Aneczka- śliczna fotka Twojego syna
![]() Aniutka- podesłałabyś mi przepis na sałatki, które robiłyście z mamą do słoików? Dostajemy sporo warzyw od dziadków męża i chciałabym je spożytkować, a pomysłów mi brak ![]() Migotka, Czarnulka, Agnes- witajcie! Ostatnio ciężko mi było się zebrać, żeby odpalić komputer. Ciągle miałam jakieś wizyty u lekarzy, badania, a w domu wymieniamy meble w sypialni i jestem na etapie przeglądania zawartości szafy ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/ccaec3ec99.png Edytowane przez agolandia Czas edycji: 2014-08-17 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Obudziłam się po 8 na siusiu i pospałam jeszcze do teraz
![]() Cycuchy coś mnie bolą przy dotyku ![]()
#786 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny tak teraz jeszcze poczytałam o tej prolaktynie i Ona powoduję brak owulacji a ja przecież owulacje miałam.
Dodatkowo w II fazie cyklu obniża progesteron a ja przecież biorę luteinę w II fazie cyklu więc nie powinna jakoś wpływać na zajście w ciąże ![]() na razie zrobię bez obciążenia bo podobno ta z obciążeniem trzeba zrobić godzinę później a nie wiem czy dam rade wyjść w trakcie pracy.
#787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze bardziej Ci tylko w głowie namieszałam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Aniu zrobię tak że w środę pójdę zrobić tą prolaktynę normalną.
Będę miała pewność czy jest ok. A ziółka na razie odstawie. Widocznie na mnie nie działają. Może ziółka nie działają w połączeniu z luteiną ![]() Jeżeli do października się nie uda to wtedy może znowu zacznę je pić. ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- a tymczasem dziewczynki zmykam na obiadek do rodziców ![]() będę później bo potem jeszcze jadę do szpitala bo dziadziusia musze odwiedzić ![]() Miłego popołudnia ![]()
#789 |
BAN stały
|
Rujnuje mnie ciaza zimowa, wydalam juz 300 eu na ciuchy ciazowe, a jeszcze musze kupic kurtke zimowa, prawie 100 eu kosztuje.Kupilam 3 sweterki cieńsze, 3 grubsze i plaszcz. Dobrze ze spodnie i rajstopy mam.
Aha kupuje juz teraz bo u mnie temperatura juz nie przekracza 15 stopni .A gruba jestem i mnie moje poprzednie ciuchy cisna. _________________ |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mandy- czyli masz prawie bliźniaczki ![]() Kocurro- nie wiem, jaki masz dokładnie skład ziółek-jak kiedyś porównywałyśmy z dziewczynami, to jedne miały na pierwszą fazę, inne na owulację, a ja miałam jeszcze inne. W moich był niepokalanek, który obniża prolaktynę (jak castagnus, czy cyclodynon) i rzeczywiście poziom ze stycznia był w normie, ale wyższy niż ten, który nadałam w kwietniu i niedawno. Nie wydaję mi się, żeby miały wchodzić w jakieś korelację z luteiną, bo mi zioła polecał ginekolog, a brałam luteinę na wywołanie @ w tym czasie... Ewuniu, Kordelko, Natalko- jak się czujecie? Już widać brzuszki? Bo jutro poniedziałek i nie wiem, czy spodziewać się nowych fotek ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie też dziś 15 st...śmieszne, bo przecież mamy sierpień!no i te deszcze ![]() zła jestem, bo mieliśmy dziś z moim na rowerach na flohmarkt podjechać, ale w takiej pogodzie to ja nigdzie nie wychodzę, brr!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czuje sie srednio, juz sie przyzwyczailam, ze mi sie ciagle chce rzygac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Spałam 12h i dalej sie spać chce...co za durna pogoda
![]()
#794 | |
BAN stały
|
Cytat:
Na e-bayu, do najblizszego sklepu gdzie sa ciuchy ciazowe musialabym jechac kilkadziesiąt km. http://www.ebay.de/itm/NEU-Pullover-...item2568d5eddd Z tego linku pkupilam 2 eccru i czarny http://www.ebay.de/itm/NEU-9-Monate-...item4622d5d095 http://www.ebay.de/itm/Super-Praktis...item4ac5d50556 http://www.ebay.de/itm/UmstandsTUNIK...item2a357e8eb0 bezowa http://www.ebay.de/itm/UmstandsTUNIK...item27dc536042 kremowa Jeszcze byl jeden ale juz nie ma chyba tej aukcji ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Znalazlam http://www.ebay.de/itm/NEW-WOMENS-LA...item3386a00f05 Jak masz rozmiar tak do 40 i nie mieszaksz na zadoopiu to predzej i taniej cos upolujesz. ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Co ciekawe sporo ubran na niemieckim e-bayu jest polskiej produkcji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
ale zayebiste
![]() ![]() Aż do zakładek dodałam, tak na wszelki wypadek ![]() Rozmiar mam s/m ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Właśnie widzę, ze polka jest sprzedającym ![]()
#796 | |
BAN stały
|
Cytat:
Do h&m mam daleko,ale ponoc ciuszki sa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
no tak, tylko, ze teraz mam s/m, ale zakładam, że się rozwlekę
![]() u mnie z hm problemów nie ma ![]() ![]() ![]()
#798 |
BAN stały
|
W tych ciuchach przewidziane jest to, ze sie rozwleczesz. Ale nawet na rozmiar wiecej wybor masz.Tak od xl to jest ciezkawo. Nie wiem, chyba producenci mysla, ze grubym ludziom to jest ciagle goraco i swetrow nie potrzebuja.
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=agolandia;47734296]She wolf, mandy 27, paulinka 6930, ankaa206- witajcie- dopiero teraz doczytałam, że na wątku tyle nowych dziewczyn
![]() ![]() Mandy- czyli masz prawie bliźniaczki ![]() Dokładnie jak bliźniaczki i tak się zachowują ![]() ![]()
#800 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiem tylko, ze fajne sa te takie pasy na brzuch bo sama kupiłam taki koleżance w prezencie i była bardzo z nich zadowolona ![]() Wiesz czasem mam wrażenie, że Ci wszyscy producenci ciuchów sa w formę ulani ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#801 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja właśnie wróciłam do domu z wycieczki po Bradford (miasto obok), gdzie TŻ pracuje i gdzie chcemy chatę dostać z miasta lub wynająć (ale taniej niż zwykle, jakieś takie bajery tu są). Byliśmy obejrzeć kilka miejscówek, chociaż właściwie za bardzo nie marzę o przeprowadzce, ale pewnie złożymy aplikację na jedną a nich - ładna okolica, chata z zewnątrz też spoko (jeśli to ta, bo one nie są oznaczone na stronie, tylko po zabitych oknach można podejrzewać). Ale chyba mimo wszystko wolałabym Trójmiasto i jakieś nowe osiedla ![]()
"Wychodzę z domu z zamiarem przebiegnięcia sześciu mil. Jutro siedem, pojutrze osiem i tak dalej. Przebiegam obok piekarni. Kupuję słodką bułeczkę i jem ją w drodze powrotnej do domu. Niech inni biegają". |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny, to ja chyba sama sobie narobiłam
![]() ![]() ![]() ![]()
#805 |
Zadomowienie
|
ja mam nadzieje ze bedzie cieplo dosc dlugo bo jeszcze nic cieplego do ubrania nie mam w wiekszym rozmiarze...
. Największe szczęście dla ojca i matki, nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki. To ich krew, życie, to ich własne dziecię, co im nad wszystko droższe jest na świecie... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
faktycznie mandy z datami urodzin się wstrzeliła idealnie
![]() ![]() Guerka, mój kolega miał ostatnio usuwaną 8...chirurgicznie...już pomijając ten fakt, że przez tydzień był zapuchnięty ...miał zakaz jedzenia mlecznych produktów i niczym zęba nie płukać...Bidulek żył na kisielkach.
#807 |
Raczkowanie
|
Violinio tak dokładnie nawet w ten san dzień trafiłam
![]()
#808 |
Zakorzenienie
|
pffffffff, ale się obżarłam
![]()
#809 |
Wtajemniczenie
|
a ja to w sumie mam takie rozciagliwe tuniczki wiec nie nastawiasm sie na jakiekolwiek zakupy
![]() ![]() kordelka sliczne te swetertki ![]()
#810 | ||
Zakorzenienie
|
Dotarłam do domu
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- tak mi przykro kochana ,ale walczymy dalej ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.