![]() |
#781 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jakie macie kompleksy ? :>
Cytat:
po pierwsze co faccet ma do gadania?albo cie kocha albo nie bo nie wyobrażam sobie zęby np mówił "masz za duży brzuch,z mały biust etc" ![]() 75B mały? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#782 |
Przyczajenie
|
a ja mam biust 80 c w staniku wygląda całkiem nieźle ale bez... tragedia-
megaobwisły... jetsem z facetem od 4,5 roku ( mamy syna) i nigdy nie stanęłam przed nim zupełnie naga( bez stanika)... on się puka w czoło i mówi ze "są ok.", ale przecież mam oczy... samo stwierdzenie mojego faceta -"są ok" też duzo mówi moje piersi to mój największy kompleks. w bliskiej przyszłości przymierzam się do plastki piersi u chirurga jstem w stanie zapłacić każde pieniądze za "nowe" piersi... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Przyczajenie
|
hmmm...tak sobie czytam i czytam...i ja chyba jestem inna
![]() bo stwierdziłam, że ja to nie mam żadnych kompleksów. dziewczyny piszą m.in., że maja piersi 75B - (hehehe ja moge tylko pomarzyć) :p bo mam 70a, ale jakoś mi to nigdy nie przeszkadzało, nie mam większych i tyle....kilka pryszczy na czole?? no cóż KOCHANEGO CIAŁKA NIGDY ZA WIELE ![]() dziewczyny więcej wiary - jeśli facet mówi Wam, że wasze piersi sa OK tzn. że on tak właśnie myśli - nie ma co rozkładać jego wypowiedzi na czynniki pierwsze, bo tam nie ma po prostu czego analizować :P pokochajcie siebie takimi jakie jesteście a życie będzie o wiele łatwiejsze - bo skoro Wasi partnerzy są z Wami tzn., że macie w sobie "to coś" za co Oni Was kochają ![]()
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
Trzeba się trochę wyżalić...
![]() 1. Wzrost. Mam g...niane 153cm (zazwyczaj mówię, że 155) cm wzrostu i plusów nie widać wśród licznych minusów... ![]() 2. Figura. Tu za dużo, tu za mało, krzywe nogi, za krótkie... (tzn. proporcjonalne do reszty ciała a jak na mój wzrost to nawet dość długie ale dla mnie to dużo za krótkie...) biust nie taki jakbym chciała... 3. Ta twarz... ech wielki nochal, za szeroka twarz, rysy odbiegające od moich ideałów... 4. Włosy. Aktualnie za krótkie, naturalny kolor nieciekawy (mysi ciemny blond, a chciałabym czarne lub brązowe) 4. Głos. Nie wymawiam głoski "r" (a właściwie wymawiam ją po "brytyjsku"), nie mam zmysłowego niskiego głosu, często się jąkam, zacinam, przejęzyczam, niewyraźnie mówię, za szybko, a jak zaśpiewam to muchy mrą ![]() 5. "Słoń w składzie porcelany" czyli jakkolwiek się nie ruszę, to na coś wpadnę, zaryję głową, i potem dziwić się, że mam pełno siniaków, zadrapań czy guzy... ![]() 6. Rozmowność - do gadatliwych nie należę, jestem raczej milczkiem, rzadko odzywam się pierwsza albo zaczynam jakiś temat. A nawet bardzo rzadko ![]() ![]() 7. Nieśmiałość. Chociaż każda osoba, której powiedziałam, że tak naprawdę jestem nieśmiała, wybuchała gromkim śmiechem, to jednak jest to prawda - nieśmiałość ukrywam pod maską agresji, wyluzowania, niby się niczym nie przejmuję i stawiam na swoim - a jednak jestem wstydliwa... aż za bardzo ![]() Kilka jeszcze się znajdzie, ale te 7 przyszło mi teraz do głowy ![]()
![]() |
#785 |
Konto usunięte
|
mam, ale staram sie ludziom o tym nie opowiadac, bo potem to wykorzystywac lubia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
czasami mam dośc mojego charakteru ale nie będe się tutaj nad tym rozwodzic bo podobnie sądze jak niqusia
![]() |
![]() |
#787 |
Zadomowienie
|
Największy kompleks - NOS. Kiedyś nawet go lubiłam,teraz nienawidzę. Przez niego wychodzę fatalnie na zdjęciach,zawsze muszę ten nos wyretuszować żeby to miało jakiś sens... Kiedyś by mi to do głowy nie przyszło,a teraz naprawdę zastanawiam się nad operacją plastyczną.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Zadomowienie
|
u mnie to przede wszystkim:
-duzo zbednych kg ![]() -jasna karnacja ![]() -szeroki nos(jak swinia) ![]() -zniszczone, rozdwajajace sie wlosy ![]() itd........ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
macie, macie...
ale TŻ mnie z nich wyleczył prawie ;o
![]() |
#790 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam to samo!ogromny nos ![]() ![]() chciałabym być piękna ![]()
![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
A moim kompleksem jest parę piegów na nosie.
![]() Tak mi jakoś... psują konwencję ![]()
![]() |
#792 |
Raczkowanie
|
dziewczynki wszystkie jestescie piekne!!!!!!!!!!!!!!:cmok :
w koncu jestesmy plcia piekna ![]()
![]() |
#793 |
Rozeznanie
|
ja tez nie cierpie swojego nosa, chciałabym zeby był ładny i troche mniejszy, poza tym włosy mam bardzo zniszczone
![]() do Blonde_Stranger widziałąm fotki Twoich włosów w wątku "Pochwalmy sie swoimi włosami" i teraz pytanie, jak Ty to robisz ze masz takie piękne włosy?? ![]() wybaczcie offtopa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
małaPaulina,właśnie,gdyby tylko nie ten nos to uwielbiałabym siebie,bo nie mam zarzutu do reszty...TYLKO TEN NOS! przez niego właśnie jestem niefotogeniczna i na każdym zjdęciu wyglądam jakby mi ktoś przywalił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Wtajemniczenie
|
17rescueme17
to twoje zdanie bo według mnie nie ma bo sory ale nie wyobrażam sobie że chłopak narzeka na mój wzrost,kolor oczu czy wielkość cycków,to przecież ode mnie nie zależne ja nigdy facetowi bym nie powiedziała że jest za niski czy ma np za krzywe zęby:/ poza tym przykro słyszeć czasami że dziewczyny z pięknym biustem narzekają na niego ![]()
![]() |
#797 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
Czytam te wszystkie posty i też dochodzę do wniosku,że kluczem do wszystkiego jest własna kceptacja... Tylko gdybym jeszcze to potrafiła...
Na ogół uchodzę, za atrakcyjną dziewczynę. Wielu osobom się podobam, ale sobie ciągle nie. NIe podoba mi się: - mój biust - 75 B ( chciałabym większy ![]() - rozstępy na pupie ( w krótkim czasie sporo schudłam i teraz nie mogę się tego pozbyć... i ogólnie najlepiej nie pokazywałabym się światu. Zaczynam się zastanawić czemu czuje sie tak odkąd jestem z moim TŻ... On mi mówi,że bardzo mu się podobam, ale ja mimo wszystko czuję się coraz gorzej... Chyba sie starzeję... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
O rety dziewczyny kochane przestańcie
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Rozeznanie
|
Małe piersi i duży nos
![]() ![]() No i chciałabym przytyć kilka kg. Bo same kostki u mnie wystają. Aaa no i jeszcze jeden pazurek mnie wkurza. Jak byłam mała to obgryzałam i teraz stracił kształt. Ciekawe czy kosmetyczka by coś na to zaradziła. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
ja mowie odrazu ze nie walcze z zadnym z moich kompleksow jestem jaka jestem i taka mnie kochaja
![]() brzydkie usta mało umiesniony brzuch celulitis brzydkie kolana duze stopy a tak ogolnie to za chuda jestem:/
![]() |
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
- brzydka cera - trądzik
![]() - włosy - brzydkie paznokcie - krzywy nos Z tym, że włosy i cera to mój największy koszmar. Z resztą jakoś sobie radzę, ale na trądzik i te okropne włosy nie ma żadnego sposobu i nad tym ubolewam ![]() ![]()
![]() Edytowane przez nowa1010 Czas edycji: 2009-06-02 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Jestem perfekcjonistką i nigdy nie jestem z siebie zadowolona ("Mogło być lepiej!"), ale walczę z tym
![]() Poza tym mam kompleksy na punkcie wyglądu (jest mnie za dużo ![]() ![]() ![]()
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Mam mnóstwo kompleksów. Najbardziej wkurza mnie, że mój płaski brzuch powoli przestaje być płaski :P. Do tego mam strasznie duży tyłek i szerokie biodra - moja zmora.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
każdy ma powód do narzekania, ja np jestem strasznie chuda. wszyscy biorą mnie za anorektyczke ale kto by się tym przejował. prawie nie mam biustu, mój chłopak woli duże piersi ale moimi też się zadowala ( w końcu kocha mnie za coś więcej niż rozmiar stanika). nie będę się rozpisywać bo według mnie "kompleksy" to za duże słowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Przyczajenie
|
Zzera mnie ambicja. ze za niska ocena na studiach, ze mogloby byc lepiej, ze czemu mam gorzej niz ona... czuje sie glupsza, 'tepsza'... i musze sobie ciagle udowadniac, ze tak nie jest. bo wiem ze nie, ale jednak sobie nie wierze bo mysle, ze mysle tak bo chce sie pocieszyc ufffffffffff. no i do tego DUZO za duze piersi, rozstepy, do cery jak marzenie tez daleko, krotkie rzesy, cienkie wlosy, nie proste, nie krecone - po prostu siano, zeby mi sie krzywia po prostowaniu...
czas isc sie uczyc, jutro egzamin. chce zeby byl, bo codziennie odwlekam termin, bo wydaje mi sie ze ciagle za malo umiem... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
figura: za duży ,rozlazły biust, wielki brzuch, boczki, grube ramiona
![]() za mało cm w góre. twarz: za mała górna warga, za duzy nos, za małe oczy, fujfujfuj |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Wtajemniczenie
|
Oj duzo mam tych kompleksow...
najbardziej dokuczliwy to chyba zbyt mala pewnosc siebie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#810 |
Przyczajenie
|
Moim największym kompleksem jest mój nos
![]() Ale mam też inne kompleksy jak np. małe piersi, brak wcięcia w talii i takie tam. Nie są one jednak tak ważne dla mnie jak ten nos ..., którego niestety nie da się zatuszować... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.