![]() |
#781 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
![]() ![]() Baby Twoja mama musiprzyjezdzac z siostrzeńcem? Przeciez Ty teraz masz chyba wystarczajaco na glowie, nie wie o tym?
#782 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- A tak w ogóle witamy się w ten zimny poranek początkiem 33tc ![]()
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Gratki nowych tygodni i 9 m-ca, ale się juz powaznie robi!
![]() Gdzie kupowałyście ciepłe czapki te w małym rozmiarze? Bo dzisiaj się gdzieś wybierzemy i nie wiem, gdzie zajrzeć, na pewno do H&M i C&A, a gdzieś jeszcze? |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
Dotka ja mam malutka z F&F.
#785 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Witam w sobotni ranek
![]() Gratuluje Magdusia 33tc ![]() Jerzyczka, 9miesiac ![]() Dorotka, mam nadzieje, ze teraz jak Ci przeplucza (bo to chyba pewne) to juz Ci wystarczy do konca ciazy i nie bedziesz musiala sie drapac, a przede wszystkim martwic ![]() Tez wlasnie do galerii podjechalam, musze cieplych rekawiczek dla mlodego poszukac ![]() W nocy jeszcze szukalam opisu porodu tej grudniowki i az TZtowi przeczytalam, bo ja caly czas mowie o starzejacym lozysku, zwlaszcza przy cukrzycy, a nikt mnie nie slucha... No i chyba wreszcie TZta to ruszylo. Oby u zadnej z nas nie bylo takiego przebiegu porodu. Milego dnia ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem czy kupować ciepłe rękawiczki? Mam łapki niedrapki, a dzieć póki maly, to będzie w śpiworze, potem jak zacznie być bardziej ruchliwy, to nie będzie już takich mrozów
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja myślę ze tak nawet 6-7 dziewczyn ![]() już 2 cesarki mamy na pewno, poza tym 10 dziewczyn ma termin na pierwszy tydzień stycznia ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję że gin coś zaradzi i tym razem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() poza tym w takim sklepie no name kupiłam jedną, tam spory wybór mieli Cytat:
![]() Wczoraj byliśmy u teściów na urodzinach i teściowa dała mi całą reklamówkę używanych rzeczy dla Małego w różnych rozmiarach, z pracy przyniosła czy skądś, nie wnikam ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Magdusia gratki kolejnego tygodnia
![]() Jerzyczka 9 miesiąc... ![]() ![]() Ja kupiłam, ale w sumie myślę że niepotrzebnie... Edytowane przez niepozorna Czas edycji: 2015-11-28 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Poszukuję fajnej czapki, szalika i rękawiczek dla córki. Jednak nigdzie nie ma nic ciekawego. Byłam w galerii obeszłam sklepy i nic. Chyba kupię coś przez internet.. są gdzieś jakieś obniżki? ![]()
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gratuluje Magdusia 33tc ![]() Jerzyczka, 9miesiac ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Dziewczyny nie wiem czy widziałyście "MAKASZKA BLACK FRIDAY!!! RABAT 15% NA WSZYSTKO!!! Zapraszamy na www.kolorowodosnu.pl Kod rabatowy: BLACKFRIDAY" Ale nie mam pojęcia czy jeszcze dziś obowiązuje, na ich fb jest jeszcze na głównym zdjęciu to może dział. Ktoś jeszcze planował kupić to może sie przyda |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Zjadłam płatki z mlekiem i miodem i mlody ma oczywiście czkawkę
![]() Ja rozumiem, że dzieci lubią słodkie, ale po co być tak zachłannym i się tak spieszyć z tym połykaniem wód? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Wtajemniczenie
|
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Dziekuje :-*
#794 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Również nie czytam porodów. I tak już mam koszmary porodowe, poporodowe, więc budzę się bardziej zmęczona niż idę spać. Matko, co to będzie tuż przed Cc..
#796 |
Zakorzenienie
|
![]() magda super, że kupiłas legginsy, pingwinka tez trza było brać na poprawę humoru ![]() baby własnie ile siostrzeniec ma lat? w o ogóle chyba lepiej jakby mama sama przyleciała miałybyście spokojnie czas dla siebie i na ploty ![]() Jerzyczka to pocieszające o tym cc, ale wiadomo ile ludzi tyle opinii... Już 9 miesiąc wow!!!! ![]() malwi głowkę można samemu wyczuć - najtwardszy punkt na brzuchu, mi się bez problemu udaje zlokalizować, no ale mój uparciuch ma ją ciągle w tych samych okolicach .. Dotka śliczne czapki są w C&A ale niestety u mnie ani na stronie nie widziałam najmniejszych rozmiarków Co do czkawki to Twój ma przynajmniej powód, mój dziś dostał zaraz po przebudzeniu i na czczo ![]() kinga lecę sprawdzić Makaszkę! ciekawe czy to tylko jednodniowa promocja była ![]() TŻ dzisiaj rano pyta co będzie jak się Młody nie obróci, to mówię, że pewnie cc. I mówię mu, że jak cc to termin tak ze dwa tygodnie wcześniej czyli Młody by się w połowie stycznia urodził, a TŻ taki banan na twarzy i chyba skumal, że zaczęlo się robić poważnie ![]()
#797 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A my zaczynamy dziś 34 tydzień ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#799 |
Wtajemniczenie
|
Wogóle wczoraj w Panoramie słyszałam że we wtorek (jeżeli dobrze pamietam) jest dzień darmowej dostawy i niby wszystkie przesyłki kupowane w tym dniu są liczone bez dostawy. Ciekawe ile w tym prawdy i czy rzeczywiście u wszystkich sprzedawców
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#801 |
Wtajemniczenie
|
Gratki nowego tygodnia
![]() Jerzyczka Tobie również. 9 miesiąc to już nie przelewki ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- No dokładnie. Jeszcze trochę zakupów online przedemną i jestem ciekawa czy to prawda. 2 dni mnie nie zbawia. Poczekamy zobaczymy
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak patrzysz na stronie to tam nie mają wszystkiego tego co w sklepie ![]()
![]() |
#803 |
Wtajemniczenie
|
#804 |
Zakorzenienie
|
VIKI bardzo bym chciała, ale mimo nie myślenia i tak takie sny mnie dopadają. Wiem, że to trauma po przebojach przy wcześniejszych operacjach, no ale ciężko jest. Bardzo bym chciała konsultacji z anestezjologiem wcześniej niż w dniu CC, jednak w moim szpitalu tego nie praktykują
![]()
#805 |
Zakorzenienie
|
Mojakaren ja mam problem z ta twardniejaca macica i nie moge sobie jej tak latwo wyczuc. Mama specjalistka, moze jej sie uda
![]() Licze na to, ze bedzie super. Troche je zaskoczylam, bo tak wyszlo samo z siebie. Tesciowa przyjechala mi pomoc, a moja mama w odwiedziny ![]() ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam kombinezon z łapkami i myślę ze na początek będzie ok, a jak sie okażą potrzebne to dokupię ![]() no przecież mówię ze nie narzekam ![]() Cytat:
![]() Idę do dentysty zaraz, mam nadzieję ze pójdzie sprawnie ![]() Gratulacje nowych tygodni ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiedzialam ze bedzie musiala przyjechac z siostrzencem (poltora roku),bo to jakas choraAsytuacja jest....moja matka sie czuje odpowiedzialna za fakt zesiostra ma dziecko,ze ona niby ja na ciaze namowila. No ok,tylko dlaczego jedna siostra miala wszystko podane na tacy przez cala swoja ciaze a druga musi calkowicie sama o siebie zadbac? Wg mnie tesciowa siostry,ktora mieszka kilka km od nich,spokojnie moglaby sie zajac malym jak moja siostra jest w pracy. Zreszta od poczatku jak kupilam mamie bilet to bylo wiadome ze przyjezdza z nim,tyle ze liczylam na to ze bedziemogla mi pomoc jak on spi,a okazuje sie ze moja ukochana siostrzyczka sie na to nie zgadza bo jej synek bedzie zaniedbany. No to spoko,poza remontem,lekarzami i szkola rodzenia bede miala jeszczedwie osoby na glowie. Moze ktoras z was chce mi cos dorzucic? ![]() Cytat:
![]() 1.12 i juz wieksza czesc polskich sklepow internetowych bierze w tym udzial,ja zwykle cos zamawiam ale w tym roku juz nie mam hajsu haha
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zadomowienie
|
Niestety w dniu darmowej dostawy nie bierze udział apteka gemini :/ mailowalam do nich i tak mi napisali...
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Wtajemniczenie
|
Uuu:-( a miałam cicha nadzieję że może i oni biorą udzial
#810 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba tylko u partnerów akcji, szukałam Gemini i nie ma ![]() ja też nie kupuję rękawiczek, mam kombinezon z łapkami i ewentualnie założę jeszcze łapki niedrapki ale w sumie w jakieś mrozy straszne to się nie wychodzi Baby to jakaś dziwna sytuacja, jeszcze siostra Ci tak urządza czas jakby sama nie pamiętała jak to jest pod koniec ciąży ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.