![]() |
#781 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
Taaak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie bede Ci pisac zebys sie nie martwila bo kazda mama sie martwi jak cokolwiek jest nie tak. Ale skoro dziewczyny pisza ze to czeste i normalne, to u Was tes na pewno tak bedzie ![]() Cytat:
![]() Odnosnie zelaza to js dostaje bo tez mi sie anemia zrobila ale chyba nie moge go brac. Mam taka biegunke, ze sama woda idzie. Ostatnio jak mi tardyferon dawali to bylo identycznie :/ Cytat:
![]() Cytat:
Co do kosmetykow to ja Wam polecam buteleczki male z rossmana. Sa nad mydlami -one sa do samolotu. Ja przelalam do 3 butelek -zel pod prysznic, szampon i plyn do intymnej i podpisalam. Dzieki temu oszczedzam miejsca. A wierzcie mi ze wcale tego duzo nie zuzyjecie. Zwlaszcza ze po CC jak jest ok to w 4 dobie idzie sie do domu, po SN nawet szybciej. Ja jestem od poniedzialku a mam po polowie butelek. Szampon mam caly - dopiero dzis mam sile na umycie wlosow. Uch, na noworodkach ma dyzur pielegniarka ktorej nienawidze. Jest stara ☠☠☠☠a i powinna isc na emeryture. Jest tak nieprzyjemna ze nie lubie do Witka chodzic jak ona tam jest. Zero podejscia do dzieci a do rodzicow to w ogole. Wszystko z fochem, przewraca oczami, wzdycha.. A nas -rodzicow zamiast wspierac to doluje. Pytam ile maly bedzie pod lampami - ma zoltaczke- to zamiast powiedziec np. 'Miejmy nadzieje ze niedlugo' to mi mowi - no zobaczymy bo nawet jak spadnie bilirubina to moze odbic i byc jeszcze gorzej. No wie pani to jest WCZESNIAK to co pani mysli. Kur.wa nic nie mysle.. Z nami na sali jest jeszcze jeden wczesniak wprawdzie 36tc ale mala ma zespol downa -rodzice nie wiedzieli... no i wiadomo jak to w takich sytuacjsch - gadamy co komu dolega i w ogole. Bardzo fajna para. No i maz tej babki pyta kiedy wychodzimy to mowie ze licze po cichu na swieta w domu. Oni ze tez. Na co ten babsztyl ze nooo niepredko. I do mnie ze maly musi wazyc 2kg i cos tam. To mowie ze przeciez 2300 wazyl jak sie urodzil wiec halo. No to mi pocisnela ze jeszcze musi jesc dobrze. Kur.wa no wieeeem!!!! Ale chyba 13 dni to jest kupa czasu i moge miec nadzieje ze bedzie jadl?! Zwlaszcza ze mam pokarm i mysle ze jak sie wiecej bedziemy kangurowac to i jemu bedzie lepiej zarcie wchodzic. Ale nie, z☠☠☠.my rodzicow w trudnej sytuacji. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#783 | ||
Zakorzenienie
|
Dotka aż mi się oczy zaszkliły jak czytałam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ktoś widział mój brzuch- dziękuję za komplement ![]() Jak łóżeczko skręcaliśmy to mało było zachwytu. Raczej ulga, że w końcu stoi ![]() Ja uciekam ogarnąć się i myśleć dalej co mamie kupić na urodziny ![]() ![]() ![]() Jutro mnie nie będzie jak i pewnie przez cały weekend ![]() Trzymajcie się, nie rodźcie, Martynka z Witkiem niech tam dobrze się mają, żeby mi tu żadnych atrakcji nie było jak mnie nie będzie, bo miliona postów nadrabiać mi się nie będzie chciało ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Dotka dawaj ją tu zrobimy jej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
Dotka, zawsze sie znajdzie taka jedza wstretna.. Chyba w kazdym szpitalu lekarz na obchodzi, polozna czy pielegniarka jest taka, do ktorej bez kija nie podchodz..
![]() A co do tych buteleczek to wlasnie sama je kupilam i juz przelalam dokladnie to co wypisalas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Dotka co za kobieta, taka nie powinna w ogóle pracować w takim miejscu, niech idzie dołować gdzie indziej. Dobrze, że tylko jedna taka jest. Trzymam kciuki abyście święta spędzili już w domu w spokoju z Witkiem. A jaki rozmiar ubranek ma teraz Witek, w swoje ubieracie czy szpitalne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Wtajemniczenie
|
A z tymi prezentami swiatecznymi to po prostu nasze dzieciaki nas zaskoczyly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
Sa tu do wypelnienia ankiety satysfakcji. Jak bede wychodzic to wypelnie tylko musze obczaic jak ta piz.da sie nazywa.
Ubieraja go w szpitalne ciuszki -u nas nic nie trzeba miec dla siebie a dla dziecisla tylko pampki i chusteczki. Nie wiem jaki rozmiar ale wydaje mi sie ze 56 bo sa troche luzne. A wlasnie - nie kmentuje zadnych fotek bo na tapatalku nie widze ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak można było zbagatelizować?! Okropność ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ta świnka to tak śmieszna jest i ogonek ma ![]() Ja pościel mam taką: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zadomowienie
|
Baby zostało do zrobienia jeszcze prawie wszystko, niewiele się ruszyło. Drzwi dalej niewstawione, te na klatkę nie wystawione, sciana nieoszlifowana no i wiadomo, malowanie i panele teź nie ruszone
![]()
#795 |
Zakorzenienie
|
Kamilka, strasznie szkoda Martynki, że musi takie rzeczy przechodzić - oby jak najmniej gorszych dni, a najlepiej coraz lepsze.
Dotka, dzięki za info o tych gatkach, chyba dokupię jeszcze te siatkowe, mam 2 pary, ale to mało. No one i na CC i SN się nadadzą jak coś. Chociaż przy cc chyba nie trzeba wierzyć krocza akurat tylko ranę. A z tymi kaloriami i słodyczami to chyba coś bez sensu, bo przecież jak Casaa zauważyła - przy cukrzycy to częściej porody byłyby szybciej. Bo i słodkiego mamy nie jedzą, i przez pilnowanie cukru kalorii często mniej. No nie wiem, dla mnie to mało wiarygodne.
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2015-12-11 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi kcal chodzi o NAGLE ograniczenie -slodkie mamy sie tak odzywiaja daaawno i dzieci sie przyzwyczaily. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Zamówiłam właśnie lusterko do samochodu, kompletnie o tym wcześniej zapomniałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Takie do podglądania dzieciaczka?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Wiem jakie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#802 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję że się Malutkiej szybko poprawi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co sądzicie? Proszę o szczere opinie. Przepraszam za jakość ale zdj z telefonu.
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 ![]() Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-12-12 o 08:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Ja zamówiłam takie:
http://allegro.pl/lusterko-do-obserw...746905586.html o 1 zł wychodzi taniej tu, ale jeszcze u tamtego sprzedawcy wzięłam opaskę odblaskową i dlatego u niego http://allegro.pl/lusterko-do-obserw...761823222.html Te się obracają w każdą stronę więc wydają mi się fajniejsze, bo są tańsze jeszcze ale tylko na takim pasku. |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 wystarczą? No to może i tak, sama nie wiem, w sumie w razie W mąż może w aptece dokupić też.
![]() |
#808 |
Zadomowienie
|
Uaoo Zależy, mojej mamie na pewno bysię podobało, ja noszę zupełnie inną biżuterię.
Dotka co za babsztyl! Tak jakby rodzic nie wiedział że ma wcześniaka ![]() Kamilka super że Malutkiej się poprawia ![]() ![]()
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To też chyba muszę sobie zamówić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Kupiliśmy na święta dla teściowej (ona chciała coś delikatnego)
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.