![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majówki 2016 sezon V epizod unboxing
Kurde, boję się robić takiego zapasu jakby jednak Nineczce nie podpasowaly ale kuszące. ..
#782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Też tak może być. Generalnie ciężko przewidzieć co będzie.
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupie później i przetestuje.
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Dagmara, Martunia duże dzieciaczki ![]() U mnie ostatnio było niecałe 2 kilo, ale ja też jestem kilka tyg. do tyłu względem Was ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że sama czujesz objawy jakiegoś zapalenia typu pieczenie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zadomowienie
|
My je mamy, jak i również pampersy, dada i babydream. Zobaczymy które będą najlepsze. W sumie policzyliśny że mamy ponad 250 szt. A te lidlowe kupiłam małą paczkę i mam je przygotowane do szpitala. W razie czego mąż przywiezie inne gdyby się jednak nie sprawdziły.
#789 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:03 ---------- Poprzedni post napisano o 02:02 ---------- Cytat:
![]() Widziałam taki patent, że dziewczyny przegotowaną w termosie obok przewijaka trzymały, tak żeby w razie czego zawsze mieć ciepłą pod ręką. ---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:06 ---------- Dla mnie prawdę mówiąc każdy dzień jest taki sam, nawet czasem się łapie na tym, że nie wiem który mamy dzień tygodnia, weekend, nie weekend jeden pies :P
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Mój mąż wylał wczoraj kieliszek wina, oczywiście czerwonego. Dywanik, kanapa, ściana, szafki poprostu wszystko jest w plamavh, nie wiem jak on to zrobił :/ Co do bakterii i innych gadzetow, ja nie miałam badania, zadzwonie w poniedzialek i upewnie sie że nikt o tym nie zapomnial. Pieluszki jedne wzięłam z lidla i jedne z rossnanna. Mam nadzieję ze do szpitala wystarczy, a później man zamiar przejść na wielorazowe które właśnie sie susza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Z rana cisza? Dziś wszystkie ładnie śpią?
Dziś mąż jedzie na później na uczelnie,może uda mi się go wyciągnąć po materac i prześcieradła. Ale troche mi Go szkoda,bo zaraz bedzie coś się uczył i pisał sprawozdanie. I tak w biegu wszystko. On nawet chwilki nie odpoczywa od wielu wielu tygodni.
![]() |
#792 |
Moderatorka z pazurem
|
Dzień dobry dziewczeta
![]() Zabcia, nie mecz chlopa. Kup se materac w internetach ![]() Moja kuzynka uzywa tych lidlowych pieluch i mowi ze sa fajne. Ja mam poki co zapas pampkow. Pozniej bede eksperymentowac z innymi. ---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ---------- Aaaaa no i zaponialabym ponarzekac...boli mnie nera, lewa. Cycki mi zaraz eksploduja. Pojade chyba na IP z ta nerczyna...leukocyty w moczu to przeciez dla mojego lekarza norma, a bol nerki to nic zlego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Jestem z nas dumna! Pięknie się trzymamy ![]() Ja kupiłam jedna paczkę lidlowych pieluszek na próbę ale sądzę że będę używała pampersow zielonych na przemian z dada. No chyba że szanowna pupa mego księcia się na któreś uczuli to będziemy kombinować ![]() Nocka jakoś zleciala - jedna pobudka o 3 po której w miarę ładnie zasnełam |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry! Ja sie dzis na grilla szykuje
![]() Czy dada to sa rossmanowe pampersy? My poki co kupilismy tylko mala paczke pampersow. Ja to zielona w tych sprawach :p ---------- Dopisano o 07:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:00 ---------- Zobaczymy, moze tu taka cisza bo polowa rodzic pojechala :p Wlasnie, kaylla! Jak u Ciebie?? Odzywaj sie! Bo teraz dluzsza nie obecnosc i bedziemy myslec, ze sie dzieje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Z deszczem w butach
|
Cytat:
![]() My w wakacje probowalismy Huggies byly fajne i zielone Pampersy i pomaranczowe tez spoko. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Zadomowienie
|
Hej hej ;-) witam Was w 38tc ;-)
Ja mialam dzis w nocy chyba po raz pierwszy skurcze przepowiadajace.Bolal mnie brzuch z prawej strony, twardnial, przechodzil na srodek I do kregoslupa, pozycja lezaca tylko to nasilala i tak z pol godzny to trwalo z malymi przerwami. Musialam wstac pochodzic, nawet siedzenie nic nie dalo a potem skurcze przeszly na noge od biodra w dol...nawet nie skurcze a mrowienie.
#797 |
Moderatorka z pazurem
|
Poimprezowaly wczoraj dziewczyny to dzis spia
![]() Wtranzolilam sobie na sniadanie twarog ze szczypiorem i jogurtem naturalnym. Omnomnom Mezus spi i nie mam serca go budzic. Niech spi. Wczoraj mialam wieczorna depreche. Ryczalam jak glupia. Wszystko przez to, ze lekarz ktorego znam i ktoremu ufam i ktory zrobilby mi cc, pracuje w szpitalu św. Rodziny a nie w tym, w ktorym chcialam rodzic sn. Naczytalam sie wczoraj, ze tam opieka poporodowa jest slaba, ze polozne olewcze, ze dokarmiaja mm, no dramat. Ryczalam jak bobr. W srode jestem umowiona na podpisanie umowy z polozna na Zelaznej. Caly czas sie ludze, ze dzidka sie obroci i bede mogla rodzic sn. Dopytam jej tez, jak mozna sie do nich dostac na patologie, jak z cc itd... Tez bym chciala klaskac Grazka u Rubika ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Urshoola 38tc brzmi dumnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Roses, ja bym pojechała sprawdzić te nerkę, może to ta paskudna kolka o zgrozo
ja wczoraj miałam miałam okropne skurcze wieczorem i w nocy tez bóle, ale nawet nie jestem w stanie wam.ich opisać. Dla mnie nowe i do niczego nie podobne, z pleców teraz juz póki co Oki dzień dobry! Ale pięknie za oknem
#799 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tzn o ile się dotoczę Bo wczoraj wieczorem miałam kryzys, brzuch przeszkadzał mi w każdej możliwej pozycji. Chyba jeszcze nigdy w życiu nie było mi tak niewygodnie we własnym ciele. Powoli zaczynam mieć dość... Cytat:
My jutro zaczynamy ![]() Ja wciąż nie wiem czy to co mam to skurcze przepowiadające czy nie.. Okaże się na wizycie Cytat:
Roses w internetach to o każdym szpitalu znajdziesz zarówno dobre jak i złe opinie. Wszystko zależy od tego z jakimi oczekiwaniami ktoś szedł. Jak kobieta nastawia się, że będzie traktowana jak księżna Kate to żaden szpital jej nie zadowoli o każdym mogłaby potem kiepskie opinie wypisywać. Nie dołuj się, na pewno będziesz miała dobrą opiekę ![]() Dziś rano trenowaliśmy wpinanie fotelika do auta, żeby sprawdzić czy wszystko umiemy dobrze zrobić. No i zorientowałam się, że nie mam tej wkładki dla noworodka... Brawo ja ![]() Przejrzałam szybko olx i tam też znalazłam bazy do naszego fotelika zaledwie za 100-150zł. Chodzi mi po głowie czy nie dokupić bo baza jednak ułatwia życie. Ale czy zakup używanej to dobry pomysł? Co sądzicie? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Moderatorka z pazurem
|
Nie jest to jakis straszny bol, ale tak czy siak pojade na ip sprawdzic o co biega.
Mona, czyli masz juz srogie przepowiadacze, Nina toruje sobie droge ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
Ja tez tej wkladki nie mam.Nie mam pojecia czy pasuja uniwersale czy maja te same wyciecia itd. A producent mi nie odpisal na maila ;-(
#802 | |
Zakorzenienie
|
No te dziś w nocy to była naprawdę niespodzianka :/ nie potrafiłam nawet tżowi powiedzieć co i gdzie mi jest, zestresowal się biedaczek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wciagnelabym karkoweczke z tzatzikami! Łooooszit
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
a to trzeba mieć taką wkładkę?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Obudziłam sie, wyszorowalam łazienkę, przegryzłam cos i rozmyślam co bym zjadła.
#805 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkładka dla noworodka na początek moim zdaniem jest potrzebna żeby za bardzo nie był kręgosłup wygiety bo te foteliki są dość głębokie mimo wszystko ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byle do wieczora Trzeba bo na początku maluszek będzie tonął w foteliku i to nie będzie ani bezpieczne ani wygodne. Większość fotelików ma ją na wyposażeniu więc może i wy już macie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Ale wam zazdroszczę tego grilla, też bym chciała. A tu nic z tego:/
U mnie bez zmian, dalej czekamy. Ja w odróżnieniu od was to praktycznie żadnych skurczów czy żadnych strasznych bólów nie mam, więc pewnie jakbym miała czekać, aż się poród sam zacznie to doczekalabym terminu albo nawet dłużej. Ale jako że mam skończony ten 37 tydzień to pomału lekarze przebakuja że trzeba kończyć, więc mam nadzieję że w przyszłym tygodniu już urodze. Chociaż powiem wam, że ja się tak boję porodu i ewentualnych konsekwencji dla mnie dla małej, że coś czuję, że jak mi powiedzą że to już teraz, to wpadnę w panikę. Jestem przerażona. Teraz w weekend spokój, poza ktg nic się nie dzieje. W poniedziałek będę mieć znowu powtarzane badania. W ogóle taka piękna pogoda za oknem, poszlabym na jakiś spacer, a tu nic z tego... Co do fotelika i wkładki - ja mam nowy fotelik, więc wkładka jest. Używanego fotelika bym się bała kupić, no chyba że od znajomych. Na wszelkich warsztatach uczulali żeby nie kupować używanych fotelików od nieznajomych, bo nie wiadomo jaką była przeszłość tego fotelika i czy nie brał udziału w wypadku. Edytowane przez kaylla Czas edycji: 2016-04-16 o 08:32 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A spacerami się nie martw! Jeszcze kilka dni i będziesz z wózkiem śmigała na spacerki i my będziemy zazdrościły Tobie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Chodzi chyba o taką wkladke miękką?
Kaylla już niedlugo na spacerki będziesz hulać ![]() Fab dopry pomysł z tym spróbowaniem wpięcia fotelika, bo ja to zawsze jak patrzyłam jak ktoś to robi nie ogarniałam. Wróciłam spać i se pospałam do teraz ![]() Jedziemy później po ten materac i do jyska-mąż chce pooglądac fotele obrotowe. Nie orientujecie się czy oni mają coś ciekawego w ofercie? Chodzi o wygode.
![]() |
#810 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Udało mi sie to ułożyć w głowie ze ufam lekarzowi, idę tam na 3 dni i przeżyje cokolwiek by sie nie działo. Maz będzie wsparciem, jeśli ktokolwiek będzie sie burzyl to myślę ze szybko doprowadzi te osobę do porzadku. A zresztą nie idziemy tam szukać przyjaźni tylko zrobić swoje i szybko wracać tulic sie juz w domu ![]() W przypadku cc myślę ze to mega ważne żeby mieć zaufanie do lekarza. Cytat:
Nie umiem Sie ulozyc tak żeby mi było wygodnie. Jeszcze ta ***&#%?4% rwa! :/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.