![]() |
#781 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
![]() Współczuje cukrzycy ![]() ![]() ![]() Jutro mam krzywą ![]() Boję się tej cukrzycy ![]() trzymajcie kciuki! Do tej pory używałam olejku arganowego, ale z ciekawości kupie i wypróbuję ten z migdałow skoro tak zachwalacie ![]()
![]() |
#782 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Bede myślec o Tobie i o Twojej krzywej ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
Nie ma sie co bać, co będzie to będzie ![]() To jutro od słodkiego dzień zaczynasz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#783 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
To na pewno dzidziuś na chrzcinach był bezpieczny. ![]() Nie lubię strasznie tych wysypów, brak mi cierpliwości i pewnie przez to porzuciłam kilka niezłych produktów. ![]() Cytat:
Dobrze, że TŻ poratował i będzie pyszny sernik. ![]() ![]() Cytat:
Powodzenia jutro! Cytat:
Kciuki za krzywą! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() dostał opierdziel, że nie dostałam kwiatów przez całą ciążę ![]() Do tego coś tam marudził, że musi posprzątać po tym jak sobie kanapki do pracy robił a chciał zagrać w coś tam na kompie (burzyłam się, że bajzel zrobił a dopiero co ogarnęłam kuchnie) i się wkurzyłam i powiedziałam mu, że ciekawe jakby sobie radził jakbym musiała leżeć i NIC w domu nie mogła zrobić ... no to już nic nie powiedział wrrr Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |||||||
Wtajemniczenie
|
w końcu nadrobiłm...
ale było tego ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i za Piernika też trzymam kciuki! ![]() do jutra Dziewczyny! ![]()
![]() |
#786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Super, że Arturek już taki duży ![]() Mi nic lekarz nie mówił ile Janek już waży a sama nie zapytałam ![]() Skierowania na szkołę rodzenia również nie wzięłam ![]() Typowy kalafior !
05.08.2010 Początek "Nas" ![]() ![]() 18.07.2011 zaręczyny ![]() 31.08.2013 "i że Cię nie opuszczę aż do śmierci" ![]() ![]() ![]() 12.12.2015 II kreseczki ![]() 23.08.2016 Czekamy na Ciebie maleństwo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() dziewczyny ile planujecie koszul do szpitala??
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Ja zabrałam ze sobą 2 i piżamę. Jedna odpadla zaraz po przyjęciu- od żelu do usg. To jest właściwie to co najbardziej mnie tu brudzi. Mąż regularnie dowozi mi czyste. W dzień biegam w piżamie/dresach (2 zalatwione od luteiny), od obchodu do obchodu w koszuli. Od piątkowego wieczoru załatwiłam 2 piżamy i mam na sobie 3 koszulę. Takiego obrotu spraw się nie spodziewałam.
Po porodzie dojdzie dziecko, które może ulewać albo sikać. ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ---------- Jak tu dłużej poleżę to zrezygnuje ze szkoły rodzenia. Jest świetna położna, która jak wpada do nas to odpowiada na wszelkie pytania. Można dopytać o poród, porodowke, procedury. Do tego świetna kobieta. |
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A że jestem w temacie zielona chętnie kogoś słucham ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
Witaj w klubie słodkich mam ![]() Mój brat miał dokładnie ten zabieg. Mówi, że 6k za oko to jest bardzo dobra cena. Powiedziano mu, że jak ktoś miał tak, że wzrok mu leciał to może się zdarzyć, że w przyszłości się pogorszyć. Ale póki co nic takiego u niego nie wystąpiło. W jego przypadku to było w sumie widzieć albo nie wiedzieć... Więc pewnie wydałby każdą kwotę na ten zabieg. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- NOPE....ale mam za to insulinę pod ręką ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
![]() Tutaj się niczym nie traktuje kikuta - jeśli się z nim nic nie dzieje i odpada zazwyczaj w takim samym czasie jak te smarowane ![]() ![]() Co do kąpieli i obsługi noworodka - myślę, że teraz to się wydaje nierealne, ale to się robi bardzo intuicyjnie. Każde dziecko jest inne, i będzie na niego inny sposób ![]() ---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
Jezusmaryjo, ile naklepalyscie...:O
Florencee, współczuję cukrzycy ![]() Dziś kupiliśmy w parku Gaudiego boskie podkladki kawowe i mały wazonik. Najlepsze, że podkładek były 3 wzory. Ja zarządziłam, że bierzemy 4szt., a potem stwierdziłam, że trzeba było wziąć sześć (po dwie) i musimy tam wrócić i dokupić brakujące dwie. Może nas wpuszczą (to w płatnej części jest). Tz, chyba zrezygnowany dosc, przystał na te propozycje 😉 Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#792 | ||
Zakorzenienie
|
witam
![]() Tyle stron do nadrobienia... padam na pysk. U mnie dziś dzień sprzątania... potem biegi za synem... potem henną robiłam i tak jakoś zleciało ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Po dzisiejszym goleniu stwierdzam, że jakiś medal powinnam dostać ![]() Florencee przykro mi, że jednak cukryca wyszła
![]() |
#793 |
Zadomowienie
|
Jestem juz w drodze do labu, 3mam kciuki za dzisiejsze słodkie testy
![]() U mnie dzień sie w końcu słonecznie zaczął ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ---------- Dopisano o 06:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- Położna mnie "pocieszyla" że raczej coś rośnie, bo inaczej po 2 dniach mieliby wynik. Czekam do obchodu. |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Ja tak tylko na szybko - jade dzisiaj na krzywa a juz jestem glodna
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Śniło mi się dziś ze urządzona awanturke w pierogarni bo obskuzyli najpierw jakieś laski za mną. Wlascicielke nawet wezwała na dywanik ![]()
#797 |
Rozeznanie
|
Florencee, przykro mi, ze wyszła Ci cukrzyca
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Ja dzis lecę na wizytę na 7.30, oby wszystko było ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
A TZ słodki? Bo jak tak to nie jedz bo zaburzy wynik ![]() Powodzenia. ---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Cytat:
Nooo dobra awantura nie jest zła. A pierozka bym sobie pojada ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Powodzenia. Daj znać po. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio to roznie :p 4 osoby przedw mna i nawet sie nie probuje wciskac bo na tej pipidowie mnie predzej rozszarpia niz przepuszcza... Ehhhh |
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Krefetka, Piernik, Afrodita, Świniaczek trzymam kciuki za kłucia dzisiejsze ![]() Miało być 22 stopnie dziś, a za moim oknem szaro, buro i ponuro... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie do tego napoju tez sie nie spieszyło ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
Jeszcze sie rozkręci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hej dziewczyny ![]() Jakie plany na dzisiaj? Ja już po śniadanku (nawet dla męża zrobiłam, taka dobra jestem;p), ogarnę się troszkę i idę z psem na spacer. Jak przestanę sapać po powrocie ( ![]()
![]() |
#803 | ||
Wtajemniczenie
|
Czesc!
![]() ![]() ja planuje 3, 1 do porodu i 2 takie z mozliwoscia karmienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj Tosia dała popis wieczorem, fala szła równo ![]() Coś czuję, że dzisiaj krążek nie przyjdzie ![]() ![]() Jakoś 2-3 ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
Kciuki za dzisiejsze badania.
ja dziś cały dzień kursy od 8 do 18,z małą przerwą na odebranie małej ze żłobka. A o 18.30 wizyta u gina, ta co to na nia w pon.poszłam ![]()
#806 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jedna do karmienia. Teraz dobra bo długa (w porównaniu do normalnych koszul). Ale wiecej nie kupię. Najwyżej jakąś rozpinana albo na ramiączka. W domu tego uzywac nie będę. Nie leży mi ten krój.
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
O matko jakie to ohydne... Pani sama mi wdusila cytrynke, akurat lekarz mowil, ze mozna i pani byla tego samego zdania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi glukoza z cytryną bardzo smakowała ![]() Miły pan z DHL twierdzi, że paczka dzisiaj do mnie przyjdzie ![]() Dzisiaj zaczynam 29 tydzień ![]()
![]() |
#810 |
Rozeznanie
|
Nadrobienie Was graniczy z cudem. Ale widać kto to napędza, nie ma Piernika i już spokojniej
![]() Przepraszam że nie cytuję ale za dużo tego. Gratuluję wszystkich dobrych wyników i współczuję tych złych. Trzymam kciuki za dzisiejsze krzywe. Co do jedzenie szpitalnego to jeszcze jedną mam refleksję. Czy oni nie znają innego chleba niż biały pszenny? Ja wczoraj wypadłam z domu o 12 a wróciłam po 22. Byłam u mamy bo miałam bluzke do przerobienia i spodnie do skrócenia. Potem na zakupy (korzystam z wizyty w wielkim mieście ![]() A dziś też plan napięty bo czekam na tel od taty bo ma wyjść dziś ze szpitala (czeka na obchód jeszcze) a potem szkoła rodzenia i znowu spotkanie z koleżanką ![]() Dziś nad ranem śni mi się że TŻ zaczyna jakieś podchody do mnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.