Wszystko o Avonie - Część II - Strona 272 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-03, 20:27   #8131
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez Petitka4 Pokaż wiadomość
Zdecydowała się wziąść kosmetyki na szczescie
fajnie,ze wszystko dobrze się skończyło
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 20:28   #8132
Petitka4
Rozeznanie

GG do Petitka4

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Szanuje wasze zdanie i gust ale dla mnie GET READY jest jakiś dizwny..takie jak cos do toalety xD mi sie nie podoba trzeba lubić morski zapach, a ja nie przepadam ogólnie
spotkałam sie juz z taką opinią, ze to jedzie czyms do toalety A mi sie podoba chociaz teraz skusze sie na jakis słodszy zapach
Petitka4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 20:32   #8133
Fenris
Czekam na Ragnarok

Dla mnie najładniejszy Senses to Re Charge Pyszna mandarynka.
Fenris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 20:35   #8134
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

dla mnie get ready jest w sam raz na lato. bo na jesień/zime to wolę re-charge albo celebrate me (dawniej winter sensation) a na wiosnę fantastic day
prosze jak sobie ładnie żele do pór roku przyporządkowałam
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 20:35   #8135
marta_md
Rozeznanie

GG do marta_md

Cytat:
Szanuje wasze zdanie i gust ale dla mnie GET READY jest jakiś dizwny..takie jak cos do toalety xD mi sie nie podoba trzeba lubić morski zapach, a ja nie przepadam ogólnie
też uważam, że ten zapach (get ready) jest jakiś dziwny, wszystkie Senses ostatnio mi się po prostu znudziły ...

wypróbowałam True Glow - fajny zapach, szczególnie na wieczory, w pierwszej chwili czuć wanilię (juz któraś AVONKA wspominała o tym) oraz cytrynkę, póxniej zapach robi sie taki "cieplutki", lekko męski, ale jest ok (nie przypomina wcale Passion Dance i mój nos jest z tego bardzo zadowolony)

uczulenie na Anew - moja klientka dostała kiedyś uczulenia na krem Alternative na noc, choć wypróbowała wcześniej ze 3 próbki

dzięki dla Asiuchny za resztę katalogu, jeszcze raz buziaki dla Scarlet i Rzyrafki [cmok]
marta_md jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 21:01   #8136
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
moje 2 koleżanki też go namiętnie używają. zel ma taki sam zapach jak różowa seria SSS. Mi tez sie niezbyt podoba.
Mi się różowa seria SSS nie podoba zapachem, a żel senses jak i mydła o zapachu divine time mi się podoba i mowim zdaniem pachnie całkiem inaczej.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 21:14   #8137
Waniencja
Raczkowanie

Dzioszki,jakoś nie wyłowiłam dokładnej informacji o tym darmowym demo Jest w katalogu 06 i to ta szmikna-błyszczyk? I czemu jest darmowe ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-04-03, 21:21   #8138
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Waniencja Pokaż wiadomość
Dzioszki,jakoś nie wyłowiłam dokładnej informacji o tym darmowym demo Jest w katalogu 06 i to ta szmikna-błyszczyk? I czemu jest darmowe ?
tam gdzie były zdjęcia katalogu 6 jest tez skan tej oferty

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 21:23   #8139
asia_z
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anetapan Pokaż wiadomość
Witaj Asiu...ja mam taki sam termin jak twój...jestem z Lublina ...może Ty także?....Co do 5tego kat. to także oszczędzę...a w 6...uuuuu sporo rzeczy mi się podoba;-) poszaleję
czyżby dzień wysylkowy J ?? ja nie z Lublina, ja z Zawiercia (to między Częstochową a Katowicami )

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
Z formularza:
*Kąciku nie ma
*Pakiet próbek nowego damskiego zapachu Avon Shine 3,75
*Pakiet próbek kremu "Laser" na popękane naczynka na nogach 4,90
*No i netto też nie ma jakby jeszcze się ktoś zagapił

A paczkę z kat.07 mam mieć 2 maja. Ale co z tym będzie to nie mam pojecia. Bo nie raz już tak było że pisało inaczej, przywozili inaczej. Pożyjemy zobaczymy. No i własnie najgorsze jak na majówkę się wyjedzie... Ja nie wiem co ja zrobie
wreszcie u nas się Shine pojawi już myślałam, że się nie doczekam w Niemczech i Francji już chyba mają ten zapaszek od roku szkoda tylko, że nie ma go w demo ale z tego co czytałam na jakiejś stronie, zapach składa się m.in z nut cytrusowych, kwiatu pomarańczy i jaśminu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg shine.jpg (4,8 KB, 37 załadowań)
Stary 2007-04-03, 21:27   #8140
Fenris
Czekam na Ragnarok

Ładny ma flakon ten Shine Ciekawe jak pachnie.

Dobranoc.
Stary 2007-04-03, 21:30   #8141
caya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
Dla mnie najładniejszy Senses to Re Charge Pyszna mandarynka.
A on pachnie samą mandarynką, czy czuć ten dodatek...? co to tam było? - nawet nie pamiętam :P Na samą mandarynkę chętnie bym sie skusiła, ale jak domieszali do niej coś ostrego to podziękuję ^^. Dla mnie najładniejszy i w ogóle przenajulubieńszy zapach z Senses to So Free CUDO

hmm no ładnie. Jestem na tym wątku od niedawna, a dzisiaj wchodzę - i proszę: katalog! no tego bym się nie spodziewała Dzięki
caya jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-04-03, 21:32   #8142
caya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
czyżby dzień wysylkowy J ?? ja nie z Lublina, ja z Zawiercia (to między Częstochową a Katowicami )

wreszcie u nas się Shine pojawi już myślałam, że się nie doczekam w Niemczech i Francji już chyba mają ten zapaszek od roku szkoda tylko, że nie ma go w demo ale z tego co czytałam na jakiejś stronie, zapach składa się m.in z nut cytrusowych, kwiatu pomarańczy i jaśminu
aż się chce potrzeć monitor nadgarstkiem
caya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 21:36   #8143
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa36 Pokaż wiadomość
Mi klientka również zwróciła kremy Anew na dzień i na noc (te w ciemnobrązowym opakowaniu ) z powodu uczulenia - napuchła jej cała twarz i szyja.Oddała kremy bez pudełeczek , bo wyrzuciła i obawiałam się że Avon nie przyjmie tego zwrotu.Jednak już mam podgląd Fa korygującej -to znaczy zwrot uwzględniony.Kl ientka wcześniej używała już tych kremów i sama była zaskoczona ,że tym razem ją uczuliły ! Czyżby jakaś zmiana w składach kremów??
Mam nadzieję, że nic w nich nie namieszali, bo moja mama ich regularnie używa i byłby klops

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
też dostałam wysypki do Senses
Ja wysypkę miałam po Naturalsach, ale przy częstym używaniu Senses też mi się takie dziwne grudkowate krostki pojawiały na udach czy ramionach Także jak jeszcze się skusze na któryś z tych kosmetyków to tylko dla zapachu i tylko do używania od święta

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
A dla mnie nic słodkiego w tych perfumkach nie ma Mówie wczoraj do mamy : " patrz nowe perfumy" - i dałam powąchac zapachową stronę i karteczki - a mama " jak męskie" Dla mnie zalatują one cytrusami i jakimiś ziołami...przypomniało mi się że w panoramce zawsze są opisane nuty głowy,serca i głębi ...i miałam racje cytrusy i piżmo
Mim zdaniem powinni takie informacie jak z czego skomponowane sa perfumy umieszczać w katalogu...
Ano powinni Przynajmniej jakiś ogólny zarys zapachu by był.

Cytat:
Napisane przez asiuchna Pokaż wiadomość
I zdjęcia nowej pomadki z demo. Na tych zdjęciach to jej prawie nie widać prawdę mówiąć tylko usta się ładnie błyszczą

edit: to ostatnie zdjęcie jakoś dziwnie wyszło
Kusząca ta pomadka Aż za...
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 22:21   #8144
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Cytat:
witam....ja mam dokładnie tak samo...get ready jest okropny....najbardziej lubię Divine Time no i Re Charge jest ok
pozdrawiam

Edytowane przez anetapan
Czas edycji: 2007-04-03 o 22:25 Powód: zapominajka....WIELKIE DZIĘKI ZA KAT. 07 SCARLET, RZYRAFKA, ASIUCNA ....BUŻKA
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-03, 22:34   #8145
sunik1
Zadomowienie

[quote=paulinkosia;4060859]

Chyba ci się coś pomieszało...krem kryjący przeciw wypryskom to taki lekki podkład/krem w kolorze cery i nakłada się go na cała twarz. Ale on nie ma takiej opcji że zaschnie i potem można to oderwac
Szybko działający żel na wypryski nakłada się punktowo a potem odrywa:confused :

Ja mogłabym nałożyć ten krem na całą twarz, ale jakby wyglądał mój Tż?
Skoro nie może nałożyć go na cała twarz, to nakłada punktowo i też ładnie wysusza, a, że nakłada punktowo i dużo to później jak to zaschnie po prostu odrywa. Sama widziałam.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-03, 23:19   #8146
Ptaszysko
Zadomowienie

Co do uczulen---moja mame potwornie uczulila seria Anew Alternative(ta brazowa) Strasznie to wygladalo, nie tylko wysypka,ale i opuchlizna
Slysze o wlasciwosiach uczulajacych tej serii nie pierwszy raz....cos w tym musi byc

A tak w ogole, to fajnie wygladaja te nowe preparaty do oczyszczania twarzy(pianka,zel, tonik i scrub) i dosyc pojemne 200 ml za 12,90 zl
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 05:07   #8147
Fenris
Czekam na Ragnarok

Cytat:
Napisane przez caya Pokaż wiadomość
A on pachnie samą mandarynką, czy czuć ten dodatek...? co to tam było? - nawet nie pamiętam :P Na samą mandarynkę chętnie bym sie skusiła, ale jak domieszali do niej coś ostrego to podziękuję ^^. Dla mnie najładniejszy i w ogóle przenajulubieńszy zapach z Senses to So Free CUDO

hmm no ładnie. Jestem na tym wątku od niedawna, a dzisiaj wchodzę - i proszę: katalog! no tego bym się nie spodziewała Dzięki
W Re Charge czuć trochę tą ostrość, ale mi się bardzo taka mieszanka podoba.

A co do uczuleń, to moją mamę uczuliła seria Ageless Results, a mnie tylko krem Oriflame

Ależ mi się nie chce wychodzić z ciepłego domku! Jeszcze gdybym miała lekką pracę z Internetem ale nie...
Stary 2007-04-04, 07:16   #8148
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Fenris Pokaż wiadomość
W Re Charge czuć trochę tą ostrość, ale mi się bardzo taka mieszanka podoba.

A co do uczuleń, to moją mamę uczuliła seria Ageless Results, a mnie tylko krem Oriflame

Ależ mi się nie chce wychodzić z ciepłego domku! Jeszcze gdybym miała lekką pracę z Internetem ale nie...
mi sie re-charge najbardziej podoba wymeczyłam fantastic day bo juz mnie znudził bo za mocny
mi tez sie nie chce, tylko ze ja niestety do szkoły, ale pocieszam sie, ze to juz ostatni dzien
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 07:37   #8149
snowqueen
Zakorzenienie

Mnie uczuliła maseczka Naturals - ta nawilżająca, z algami czy coś takiego.
A po żelach Senses - próbowałam dwóch - złaziła mi skóra i potwornie się łuszczyła
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 07:45   #8150
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Co do uczulen---moja mame potwornie uczulila seria Anew Alternative(ta brazowa) Strasznie to wygladalo, nie tylko wysypka,ale i opuchlizna
Slysze o wlasciwosiach uczulajacych tej serii nie pierwszy raz....cos w tym musi byc

A tak w ogole, to fajnie wygladaja te nowe preparaty do oczyszczania twarzy(pianka,zel, tonik i scrub) i dosyc pojemne 200 ml za 12,90 zl
MI na szkoleniu mówili, że normalne jest pieczenie czy mrowienie po użyciu Anew, bo ma ona bardziej skoncentrowane składniki i slinie działające, dlatego tym nei trezba sie przejmować. Ale że aż takie "cuda" sie dzieja?? Moja mama za to niechetnie używa tego kremu/żelu pod oczy i na powieki z Clinical (tego takiego podwójnego z kremem i żelem) - mówi że piecze ją skóra i jest ściągnięta

Instagram

Stary 2007-04-04, 07:45   #8151
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ja mam ten żel różowy
jestem bardzo zadowlona, ma kremową konsystencję i delikatne rózowe, peeelingujące drobinki łatwo się rozprowadza na skórze podczas kąpieli - wystaczy mała ilość, żeby dobrze się zapienił, przyjemnie pachnie, nie wyszusza mi skóry. Ogólnie polecam - jeszcze plusem jest walor estetyczny Bardzo ładnie wygląda jak stoi w tubce, tak wiosennie i słodko
Dzięki zastanawiam się na tym fioletowym albo zielonym

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 07:54   #8152
didulka_88
Raczkowanie

jade dzis z mama odebrac paczke ale dopiero po 16 bo mam dzis dlugo lekcje ale juz sie doczekac nie moge... ja zye od zamowienia do zamowienia
didulka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 09:24   #8153
Aga21Aga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eleonorka Pokaż wiadomość
Ja też wezmę sobie ten spray, a co do tych mgiełek to zamówiły kiedyś moje koleżanki z pracy i faktycznie były takie jakieś oleiste że do noszenia w torebce one się nie nadają bo wszystko oblepią
No ja też kiedyś zamówiłam taką mgiełkę, nawet do dzis ją mam i też muszę powiedzieć, że jest jakaś taka dziwna, klejąca i wylewa się z atomizera przy każdym psiknięciu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-04, 09:28   #8154
Nicolette5
Raczkowanie

Witajcie

Trochę mnie nie było, ale już wszystko nadrobiłam
Wypróbowałam galaretkę pod prysznic i z pewnością drugi raz już jej nie kupię. Jest dokładnie tak jak opisała wcześniej Fenris Dziwny wynalazek...

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 09:32   #8155
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicolette5 Pokaż wiadomość
Witajcie

Trochę mnie nie było, ale już wszystko nadrobiłam
Wypróbowałam galaretkę pod prysznic i z pewnością drugi raz już jej nie kupię. Jest dokładnie tak jak opisała wcześniej Fenris Dziwny wynalazek...
czyli co??

Instagram

Stary 2007-04-04, 09:44   #8156
Nicolette5
Raczkowanie

Słabo się mydli, a jeśli ciało nie jest mocno zwilżone, to przykleja się do wewnętrznej strony dłoni i się wałkuje. Jedyną zaletą jest smakowity, słodki zapach

Nicolette5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 09:58   #8157
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
MI na szkoleniu mówili, że normalne jest pieczenie czy mrowienie po użyciu Anew, bo ma ona bardziej skoncentrowane składniki i slinie działające, dlatego tym nei trezba sie przejmować. Ale że aż takie "cuda" sie dzieja?? Moja mama za to niechetnie używa tego kremu/żelu pod oczy i na powieki z Clinical (tego takiego podwójnego z kremem i żelem) - mówi że piecze ją skóra i jest ściągnięta

Ehh...wtedy z mama to byla tragedia --- strasznie spuchla jej twarz, wystraszylismy sie niezle. Dermatalog kazala jej odstawic wszelkie kremy do twarzy i przepisala masc, ktora pomogla
Poza tym zadne kosmetyki Anew mamy nie uczulily,ale teraz boi sie uzywac jakiegokolwiek i przerzucila sie na swoje sprawdzone kremy

W sumie seria Alternative ma w skladach jakies ziola --- podejrzewam,ze to one moga byc sprawcami uczulen....
Stary 2007-04-04, 10:23   #8158
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Hello
Te kemy, na które moja koleżanka jest podobno uczulona to anew źródło młodości te zielone. Na dzień i na noc. Dziwne, bo wszyscy, którzy mieli do czynienia z tą serią bardzo sobie ją chwalą.
sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-04, 10:30   #8159
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Hello
Te kemy, na które moja koleżanka jest podobno uczulona to anew źródło młodości te zielone. Na dzień i na noc. Dziwne, bo wszyscy, którzy mieli do czynienia z tą serią bardzo sobie ją chwalą.
I tu wlasnie jest haczyk. Tysiacom osob kremy beda sluzyc,a jedna osobe dotkliwie uczula.
Kazda skora reaguje indywidualnie i w tej kwestii nie da sie nic przewidziec.
Stary 2007-04-04, 11:18   #8160
Hosenka*
Zakorzenienie

Czy ktoś używał balsamu ujędrniajacego 400ml juz w nowym opakowaniu?? Na KWC niestety nie jest nawet zgłoszony, a ciekawi mnie, czy nadal ma konsystencję mleczka. z poprzedniego byłam bardzo zadowolona, włąsnie przez tą gęściejsza konsystencję, dzięki której świetnie nawilżał, odżywiał i zostawiał warstewkę na skórze. Chciałam zamówić go mamie a ona ma bardzo suchą skórę i ani odżwywczy ani nawilżający są o wiele za słabo bo sa baaaardzo rzadkie.

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości