Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 276 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 21:30   #8251
call me baby
Rozeznanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez beatkak2 Pokaż wiadomość
hej no ja ja a ty to która byłaś?ciężko tak podejść i zapytać ,śmiałam się z siostrą że jak bym tak podeszła zapytać czy jesteś szczęśliwa to każda po zabiegu odpowiedziałaby pewnie jutro na 10 tą

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

A powiedz mi kupiłaś ten żel sylikonowy z zaleceń dr ja dostałam ulotkę z Regima Scar Repair też masz taki ?
Napisalam maila do mojego doktora czy to juz czas na taki specyfik, polecil zel Alpena, w aptekach ciezko dostepny wiec kupilam w klinice gdzie robialm cycochy
16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 21:31   #8252
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

Podpisuje się pod tym obiema rękami, nogami i cyckami

mówiłam ci już,że cię uwielbiam?

Uściski dla roczniaczków
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 21:54   #8253
karola139
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Karola byłam u Ciebie w albumie i powiem wielkie wow Tak naturalnie wyglądających piersi z implantem to ja jeszcze nie widziałam ,szok pomyślałam sobie ze dobrze ze nie masz większego implantu bo wtedy nie wyglądałyby tak naturalnie , szczękę zbieram z podlogi

dziekuje za miłe słowa ale jak to baba ja marze o większych teraz male się wydaja do calosci ale prawda jest ze efekt jest bardzo naturalny i szycia pięknie się goja
karola139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 22:33   #8254
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karola139 Pokaż wiadomość
O jennnyy 160cm i 475cc no to ładnie!!! ja mam 180 cm i 300 :P także efekt będzie pirunujacy
Tak

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
1. Moje piersi są... zimne, zimniejsze niż inne części ciała, nawet teraz sprawdzam, brzuch ciepły, dekolt ciepły a piersi chłodniejsze... jak wracam ze "sportu" to ewidentnie czuję że są zimne... dziwne to... czucie w nich mam na całej długości i szerokości ale jakby coś z krążeniem było nie tak... napiszcie mi proszę czy WY też tak macie?

2. Moje piersi zmiękły ale nadal są nieruchomo przyklejone do klatki... wyprowadza mnie to z równowagi... robie zalecony przez mojego lekarza masaż, polegający na tym, że chwytam za podstawę implantu pod piersią i staram się poruszyć nim we wszystkie kierunki. Zgodnie z zaleceniem. I taka dziwna sprawa bo jeśli lewą ręką ruszam prawy implant to jakby ta ruchomość była, natomiast próbując prawą ręką prawy implant to ani drgnie... (lewą ręką lewy tak samo). Upłynęło już 3 miesiące, czy one mają sznasę się jeszcze "oderwać" od klatki??

3. Z powodu pkt.2 nie mogę do siebie zbliżać piersi...

Witaj
Ad. 1 Moje też są chłodniejsze, nawet w tej chwili

Ad.2 i 3 ja bym pojechała zapytać doktora, może jeszcze raz Ci masaż pokaże, albo coś podpowie. I on oceni lepiej niż my, czy jest ok Wydaje mi się, że na pewno mogą być bardziej ruchliwe.

Buziaki i żadnych depresji mi tu Masz super cycuchy

---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Mają niecałe 2 tygodnie przecież, więc wiadomo, że teraz będą się zmieniać tylko na lepsze
Mi się wydaje, że część z Was podchodzi do tego ze złym nastawieniem - oczekujecie efektu zaraz, teraz, natychmiast - a to tak nie działa. Piersi się zmieniają i układają, mięsień musi puścić itp
Dokładnie! Ktoś tu kiedyś napisał, że piersi są dla cierpliwych i to prawda!!! One z każdym dniem są inne. Jak porównacie sobie zdjęcia krótko po operacji i np 3 miesiace po to dopiero widać metamorfozę!
Ja jestem ponad pół roku po i mam wrażenie, że jeszcze się zmieniają. Daj sobie czas i nie panikuj. Oceniać możesz dopiero po 3 miesiącach. Do tego czasu nie. Wiesz jak długo moje były na różnej wysokości? Albo jak długo mi się opuchlizna na jednym utrzymywała?
Nie denerwuj się ladybarque, one naprawdę się bardzo zmienią. Teraz pewnie czujesz je jak dwa kamienie przyklejone do klatki piersiowej, obce i "dziwne". Z czasem się to zmieni. No i pewnie masz popularne niestety obniżenie nastroju... Ja też przez to przechodziłam, ryczałam, żałowałam itp... Więc... głowa do góry, zajmij się czymś innym i czekaj

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ----------

O i kicia się pojawiła

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Doktor powiedzial ze da sie i 400 wlozyc.. ALE pyta sie mnie czego oczekuje i z tego co wywnioskowal zaproponowal 325 ale zeszlismy do 275 ( nic pomiedzy nie bylo)
Są też Mentory 300cc.

Edytowane przez Saba08
Czas edycji: 2013-06-21 o 22:23
Saba08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 22:46   #8255
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
mówiłam ci już,że cię uwielbiam?

Uściski dla roczniaczków

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Belseno to wszystkiego najlepszego dla Twoich rocznych panienek

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

kicia_nh moje dopiero po 6-8 miesiącach zaczeły nabierać prawdziwej plastyczności, kurcze dziewczynki mi dziś rok stuknął a ja cały czas zauważam zmiany w czuciu nie w wyglądzie, coraz większe obszary wracają mi do życia, przestały boleć podczas dotykania, tzn. wiadomo jak nie tak TZ przyszczypnie to boli ale jak obchodzi się z nimi należycie to jest ok a jeszcze 1-2 miesiące temu pamiętam jak pisałam, że dotyk jest niemiły i też uniki stosowałam
Stary 2013-06-21, 22:48   #8256
Saba08
Zadomowienie

Belseno jędrności dla cycuchów i oby zawsze były wysoko

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Ja się zastanawiam, czy mi minie nadwrażliwość jednego sutka... Jest wrażliwy, wręcz bolesny. Ale to co piszesz dodaje nadziei Chociaż... nawet jak będzie zawsze tak wrażliwy, to najważniejsze, że są cycki
Stary 2013-06-21, 22:49   #8257
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bimbalki Pokaż wiadomość
....staniczek sportowy Triumpha - ale ciasny... Czy ja juz zawsze będę musiała takie ciasnoty pod biustem ubierać? ....
stanik powinien być dobrze dopasowany ale nie za ciasny, musisz swobodnie w nim oddychać, nie powinien się nigdzie wpijać ale też nie może jeździć po plecach. Raz zapięty obwód powinien utrzymywać się na jednym poziomie. W przyszłości będziesz mogla chodzić w topach, one wogóle nie obciskają
Stary 2013-06-21, 22:50   #8258
beatkak2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

kicia_nh moje dopiero po 6-8 miesiącach zaczeły nabierać prawdziwej plastyczności, kurcze dziewczynki mi dziś rok stuknął a ja cały czas zauważam zmiany w czuciu nie w wyglądzie, coraz większe obszary wracają mi do życia, przestały boleć podczas dotykania, tzn. wiadomo jak nie tak TZ przyszczypnie to boli ale jak obchodzi się z nimi należycie to jest ok a jeszcze 1-2 miesiące temu pamiętam jak pisałam, że dotyk jest niemiły i też uniki stosowałam
100 latekna pierwsze urodzinki
Stary 2013-06-21, 23:14   #8259
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Belseno czy przyjelabys mnie do znajomych ? Masz implanty te ktore ja mam miec ,275 okragle mentora - moglabym zobaczyc efekty??
moge Cię przyjąć, jasne Szczególnie, że mam oba interesujące Cię rozmiary Natomiast, moja wyjściówka + ten implant da zupełnie inny efekt niż Twoja wyjściówka z tym samym implantem, ja byłam troszkę zmasakrowana a Ty z tego co zrozumiałam masz piękne piersi. No ale zobacz

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
100 latekna pierwsze urodzinki
dziękuję

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
hej no ja ja a ty to która byłaś?ciężko tak podejść i zapytać ,śmiałam się z siostrą że jak bym tak podeszła zapytać czy jesteś szczęśliwa to każda po zabiegu odpowiedziałaby pewnie ...

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Belseno jędrności dla cycuchów i oby zawsze były wysoko

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

Ja się zastanawiam, czy mi minie nadwrażliwość jednego sutka... Jest wrażliwy, wręcz bolesny. Ale to co piszesz dodaje nadziei Chociaż... nawet jak będzie zawsze tak wrażliwy, to najważniejsze, że są cycki
dziękuję A z tą nadwrażliwością jest szansa na powrót do normalności, nawet teraz jak siedze bez stanika i dotykam pod spodem to odkrywam kolejny wrażliwy na dotyk obszar. A może one zestresowane były, że tak się im bacznie przyglądam i czekam ? No bo niby piersi się do roku zmieniają to czekałam ...a teraz roczek minął więc już nic nie muszą, to się odblokowały i wraca im czucie
Stary 2013-06-22, 00:25   #8260
kicia_nh
Zadomowienie

Sabuś
Belseno ah ja właśnie czekam na ten roczek, sutki mam znacznie bardziej wrażliwe na dotyk, bo delikatnie się muśnie i bolą jak cholera, piersiątka jak się ściśnie czy mąż chce na mnie położyć jest to samo. Chwilami mnie to denerwuje, głownie gdy mąż mi robi awanture o to, że tyle pieniędzy się wydało a on nadal się bawić nie może, ehh tłumacze mu, że trzeba jeszcze czasu no ale nie zawsze słucha:/ Potem cholera przeprasza uważając, że to była jedna z najlepszych inwestycji hehe
Zdrówko Twoich piersiątek, roczek skończyły, właśnie zauważyłam

Dziewczynki wrzuciłam zdjęcia do albumiku, jako że stuknęło mi ponad 6 miechów a ostatnie były po 3 miesiącach. Niestety aparat coś szwankuje, raczej niewiele będzie już z niego i zdjątka robiłam telefonem. Dorzuciłam takie małe porównanie też moich przymiarek i jakoś dwa tygodnie temu jak całkiem przypadkiem wpadłam na tamto zdjęcie, zrobiłam zdjęcia w tych samych ubrankach i również usztywnianym staniczku piersiątek po operacji Jak się mój pyszczek ucieszył jak się okazało, że nawet na przymiarkach już wiedziałam, że dokładnie takie chce jak mam teraz

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 06:21   #8261
anika75
Zadomowienie

Belsenko, 100 LAT DLA CYCUSZKÓW . U mnie też już niedługo - 16.07. O rany, jak to szybko zleciało .

Cytat:
Napisane przez ladybarque Pokaż wiadomość
Wkładki mam Sebbin 415. Tak nie podoba mi się to ze są duże... Wiem ze to brzmi okropnie jak tak tu marudze, ale nie wiem czy mi się kiedyś zaczną podobać,,, oby, kiedy zmiekna i poczuje ze są moje, a nie dwie kule bomby
Ladybarque, ja też od samego początku narzekałam na wielkość i szczerze mówiąc jakby ktoś mi teraz powiedział, że mogę mieć mniejsze (za darmo ) to poleciałabym natychmiast pod nóż. Co prawda pokochałam je, bo są 100 razy piękniejsze od poprzednich zwisków i tego Tobie życzę - byś je pokochała mimo niedoskonałości .
Mogę Cię pocieszyć, że wiele dziewczyn narzeka na początku na to, że wyszły za duże, a potem coś im się odmienia i chcą większe . Może i w Twoim przypadku tak będzie .
Co do miękkości - zmiękną na pewno i tym akurat się nie przejmuj. Jednak nigdy nie będą takie, jak naturalne piersi. Chociaż nie wiem jak jest z miękkością tych sebbinów, moje mentorki są niestety twarde, a w pozycji leżącej to już masakra.

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Cześć laski Dawno mnie tu nie było i widzę, że sporo nowych cycolinek doszło Moje cycunie mają już 6,5 miesiąca, wizualnie nie ma różnicy, nadal mi się podobają i ciągle chodzę i je macam Niestety miękkie nie są, mój gruczoł może i jest miękki, ale jest go na tyle mało, że jak się je ściśnie to czuć twardy a nawet wg mnie bardzo twardy implant, wkurza mnie to i to bardzo Mam nadzieję, że kiedyś się coś zmieni, bo w tej sytuacji nawet denerwuje mnie to jak mąż chce ich dotknąć a miało być zupełnie inaczej. Przed operacją nie miałam ochoty, żeby je oglądał ani dotykał, a teraz oglądać może, ale łapki lepiej niech dalej trzyma z daleka. Hmm może to dlatego, bo nigdy nie lubiłam tego, ehh kto wie, z resztą teraz jak je próbuje popieścić to mnie bolą.
U mnie praktycznie bez zmian, poza kupnem mojego wymarzonego autka (z takich bardziej przyziemnych marzeń, bo Mustanga nie byłabym w stanie utrzymać). Poza tym brak czasu, ciągle praca, robota w domu czy koło domu, mój tż cwaniak coraz większą fleją się robi i wszędzie rozpieprza wszystko co popadnie, synek bierze z niego przykład a ja musze sprzątać i tak sypiam max 5h dziennie nie mając na nic czasu. Kurczę nawet nie wiem, w których albumikach buszować szukając nowości.
Pozdrawiam Was serdecznie
Hej Kiciu . U mnie jest IDENTYCZNIE
Wydaje mi się, że to mięsień leżący na implancie ma wpływ na tę twardość. Może jakby ten mięsień jakoś rozciągnąć byłyby bardziej miękkie

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2013-06-22 o 06:25
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 08:31   #8262
Saba08
Zadomowienie

Hej kobietki Moje też w pozycji leżącej są strasznie twarde, ale przyzwyczaiłam się do tego, mężowi też nie przeszkadza. Ale porównywałam z eurosiliconami i one na pewno są bardziej miękkie. A Silimedy podobno jeszcze bardziej
Stary 2013-06-22, 08:44   #8263
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Hej kobietki Moje też w pozycji leżącej są strasznie twarde, ale przyzwyczaiłam się do tego, mężowi też nie przeszkadza. Ale porównywałam z eurosiliconami i one na pewno są bardziej miękkie. A Silimedy podobno jeszcze bardziej

to sobie za 10 lat wymienimy moje miękną powolutku i co najważniejsze sutki zaczynają być normalne, uff, bo bałam się ze już zostaną takie bolesne.
Stary 2013-06-22, 08:45   #8264
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Kwiatuszekldn 26.06 - 4
Tysiaczek83 27.06 - 5
Tetka11 03.07-11
Madlen666 12.08- 51
Stary 2013-06-22, 10:14   #8265
beatrise
Raczkowanie

Po jakim czasie spałyście na boczku? Ja mam juz dosyć spania na placach i ostatnio tak lekko sie przekręciłam na bok na troszkę bo się przestraszyłam, że może za wczesnie.
Jak to u Was?
Stary 2013-06-22, 10:17   #8266
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Belseno to wysyłam zaproszenie fakt masz dwa rozmiarki ktore mnie interesuja, zdaje sobie sprawe ze nie moge sie nikim sugerowac ale chce sobie porownac Twoja wyjsciowke z piersiami po op . mam duzo czasu na podjecie decyzji, nie chce potem zalowac ze za male albo za duze.. Jakbys mogla zerknac w moj album zobaczyc moja wyjsciowke i ocenic czy 275 cc byloby wystarczajace zeby osiagnac w miare duze ale nie przesadzone piersi to bym byla wdzieczna
Przypomne moje wymiary ;
Pod biustem 70
W biusie 83-84 bez sciskania na luzno
Talia 59-60
Wzrost 162 cm

Ktora robila test woreczka z woda ? chyba zrobie.. Moze wtedy jakos mi sie zobrazuje to wszystko.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-22, 12:07   #8267
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Po jakim czasie spałyście na boczku? Ja mam juz dosyć spania na placach i ostatnio tak lekko sie przekręciłam na bok na troszkę bo się przestraszyłam, że może za wczesnie.
Jak to u Was?
U mnie w instrukcji mojej obsługi (jak to Dr nazwał) jest napisane, że spanie na boku można rozpocząć gdy nie ma już żadnych dolegliwości bólowych, żadnych.
Stary 2013-06-22, 13:03   #8268
karola139
Raczkowanie

a ja wam wszystkim zazdroszczę tych rozmiarów , cos czuje ze za 3 lata wymienie wkładki na 400 i będę poginała do starości bez staniczka
karola139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 13:14   #8269
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
a ja wam wszystkim zazdroszczę tych rozmiarów , cos czuje ze za 3 lata wymienie wkładki na 400 i będę poginała do starości bez staniczka
Jak dla mnie sa idealne Twoje piersi

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-22, 13:40   #8270
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Masz bardzo ładne piersi, ja nie widzę sensu ich wymiany. Sa idealne jak dla mnie!
Ja tez uważam, że moje by mogły by byc troszkę większe, bo jak opuchlizna zejdzie to będą małe. Ale niestety wyszkostowałam sie na maxa i nawet jak bym chciała to nie stać mnie będzie w najbliższym czasie na powiększenie. Ale po cieszam sie tym, że najważniejsze sa lepsze niż przed hehe
Stary 2013-06-22, 13:45   #8271
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Witajcie Dziewczynki
Napiszcie mi jak wygląda narkoza?Ja już mam pietra
Belsenko wszystkiego naj Twoim roczniaczkomkla ski:
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 13:47   #8272
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tysiaczek83 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki
Ja narkozę miałam podawaną dożylnie. Położyłam się na stół operacyjny i zaraz miałam wkłucie z usypiaczem
Stary 2013-06-22, 13:55   #8273
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Cytat:
Ja narkozę miałam podawaną dożylnie. Położyłam się na stół operacyjny i zaraz miałam wkłucie z usypiaczem
A rura w gardziołko poszła?
Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 13:57   #8274
beatrise
Raczkowanie

Cytat:
A rura w gardziołko poszła?
Ja miałam dożylnie, więc rurki w gardło nie miałam.
Jak w czasie porodu miałam również narkozę do miałam przez taką maskę i wtedy miałam rurke do gardła.
Stary 2013-06-22, 13:57   #8275
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Witajcie Dziewczynki
W zasadzie żadna z nas nie ma prawa jej pamiętać Ja położyłam się na stole operacyjnym, poczułam że robię się ciężka - pewnie leki zwiotczające mięśnie zaczęły działać i odpłynęłam w tej samej chwili Po obudzeniu nie miałam żadnych dolegliwości typu wymioty, to na pewno za sprawą leków, dostałam uprzednio przeciwwymiotne, jako że mam chorobę lokomocyjną to woleli dmuchać na zimne
Obyło się bez rurki

Edytowane przez zan123
Czas edycji: 2013-07-19 o 18:26
zan123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 14:03   #8276
call me baby
Rozeznanie

Cytat:
Jak to u Was?
u mnie stuknelo 5 tygodni i tak troszke juz zaczelam lezec na boku, ale deliktanie i staram sie nie dlugo,chyba przywyczailam sie do tego spania na plecach ;-)
16.05.2013 Doktor A.B ,implanty nagor 520 ml, anatomiczne, wawa
18.09 trzecie usta , prawie 1 ml
call me baby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-22, 14:07   #8277
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Zan123 jak tak patrze na Twoja wyjsciowke ( wcale nie taka mała ) i na to ze mialas 330 I wyszly Ci piekne. To tak mysle czy jednak nie isc w kierunku 325
Chyba rzeczywiscie przy rezerwacji terminu poproszę dr żeby zamowil 325 i 275 i sam zdecydował . A wlasnie jak tak patrzalam w ta jego tabelke z implantami to bylo 325 a niżej od rau 275 . Nie bylo 300
Stary 2013-06-22, 14:14   #8278
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Zan123 jak tak patrze na Twoja wyjsciowke ( wcale nie taka mała ) i na to ze mialas 330 I wyszly Ci piekne. To tak mysle czy jednak nie isc w kierunku 325
Chyba rzeczywiscie przy rezerwacji terminu poproszę dr żeby zamowil 325 i 275 i sam zdecydował . A wlasnie jak tak patrzalam w ta jego tabelke z implantami to bylo 325 a niżej od rau 275 . Nie bylo 300
Ty masz Mentorki zaproponowane? To może poproś jeszcze, aby lekarz dobrał Ci z Allerganów (albo na odwrót) coś pomiędzy, aczkolwiek 25cc nie robi dużej różnicy. Co do moich wkładek, to nie jest to dobre porównanie, ponieważ mam anatomki, a one wydają się mniejsze przy tej samej objętości. Porównaj sobie z Korolową - ona ma okrągłe i wyszły jej ślicznie, moim zdaniem idealnie dobrane

Edytowane przez zan123
Czas edycji: 2013-06-22 o 14:16
Stary 2013-06-22, 14:19   #8279
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez zan123 Pokaż wiadomość
Ty masz Mentorki zaproponowane? To może poproś jeszcze, aby lekarz dobrał Ci z Allerganów (albo na odwrót) coś pomiędzy, aczkolwiek 25cc nie robi dużej różnicy. Co do moich wkładek, to nie jest to dobre porównanie, ponieważ mam anatomki, a one wydają się mniejsze przy tej samej objętości. Porównaj sobie z Korolową - ona ma okrągłe i wyszły jej ślicznie, moim zdaniem idealnie dobrane
Aaa ja myslalam ze okragle tak Mentor okragle mi zaproponowal.
Stary 2013-06-22, 14:34   #8280
zan123
Raczkowanie

Cytat:
Aaa ja myslalam ze okragle tak Mentor okragle mi zaproponowal.
No też się śmieję, że doktorek się pomylił i zapakował mi okrągłe

Nie wiem jaki efekt chciałabyś uzyskać. Moje wydają mi się całkiem spore nago, jednak w ubraniu wyglądają na średniaczki, raczej duże B, niż C. Efekt daleki od tego, który uzyskałam na przymiarce. Proponuję abyś zrobiła sobie test z woreczkami z wodą, zmierz zarówno 275 jak i 330, ale od każdego ujmij po 20%, czyli nalej sobie 220ml wody oraz 250ml i zobacz jak się z tym czujesz. Pamiętaj, że Twój gruczoł rozłoży się równomiernie na implancie oraz część wkładki będzie "schowana" pod mięśniem, stąd te 20%

Edytowane przez zan123
Czas edycji: 2013-06-22 o 14:44
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości