![]() |
#811 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spotkania Wielkopolanek :) odc.3
Camilla - ale śliczny avatarek (i znów inaczej wyglądasz)
powiedzcie mi o co chodzi z tym inglotem??? bo ja ostatnio byłam w King crosie i Pani mówiła ze te nowe blyszczyki sa za 5zł, oczywiscie nie bylo dla mnie koloru wiec powiedzialam ze przyjde na drugi dzien- oczywiscie spytalam sie czy na pewno sa za 5 zl , bo na kartce bylo napisane ze tylko za zakup powyzej 15zł, pani zapewnila mnie ze na pewno!!!(sprawdzaja jak sie przyjma na rynku) no wiec przyszlam w pon i we wtorek oczywiscie panie byly inne i oczywiscie błyszczyk byk po 5 zł jak sie zrobilo zakupy powyzej 15zł. ![]() no nic ![]() informowanie klientów ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Kasiu one same nie wiedzą co i jak... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam to jak byłam z Koculkiem w Kupcu Poznańskim w niedzielę, to na stoisku Inglota powiedziała nam pani że przy zakupach powyżej 15 zł, błyszczyki za 5 i cienie po 3 zł
![]() ![]() Dziewczyny czy w sephorze nie ma jakiś fajnych promocji w tej chwili? Mam jeszcze pytanie, czy któraś z was uzywa bazy matujacej pod makijaż (tej z sephory). Jesli tak to bede wdzięczna za opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Wtajemniczenie
|
pani namawiała mnie bym nawet kupiła sobie kilka , bo to okazja
![]() napewno była niedoinformowana.... |
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aniu, przykro mi słyszeć (a w zasadzie czytać), że jesteś w tak paskudnym stanie ![]() Nawet nie wiem co napisać, żeby Ciebie pocieszyć. Bardzo bym chciała, żebys przyszła - w końcu tyle życzliwych duszy chciałoby Ciebie w piątek zobaczyć. Proszę przemyśl to jeszcze raz ![]() edit: Camilla - świetna fryzura. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny macie tu foty kolorkow cieni ktore obiecalam zrobic, wklejam kilka fotek bo roznie swiatlo padalo. od gory:
- kolor 13 - taki rozowo wrzosowy - kolor 9 - jakis zielonkawo pistacjowy :P - kolor 4 - miedziany
#819 |
Zadomowienie
|
hej
nareszcie Was przeczytałam ![]() jutro jadę na 2 dni na szkolenie do Wawy postaram się być o 20 pod bamberką, mam nadzieję, że dam rady fizycznie zresztą muszę pogadać z jakimiś babeczkami ![]() odezwę się w czwartek późnym wieczorem w wątku i napiszę czy będę dziś byłam w noywm SB - też mnie nie powaliło, inaczej sobei to wyobrazałam, ale jest Aldo ![]() ![]() kupiłam sobie balerinki w CCC ![]() ![]() ![]() ![]() buziaki
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zadomowienie
|
acha zapomniałam - Camilla świetnie Ci w tej fryzurce, naprawdę najładniejsza w jakiej Cię widziałam
![]()
"Wiem jedno - gdyby szybkie podróżowanie samochodem należało do łatwych zajęć nie trzeba by się tego uczyć, a ja uczę się wciąż i będę jeździł dopóty, póki ściganie będzie dla mnie trudną, lecz pasjonującą zagadką". Janusz Kulig 1969-2004 ['] |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Kamila, Twoja paletka i tak najbardziej mi się podoba. Zresztą Ty i tak masz dobre wyczucie kolorów i napewno coś ciekawego wybierzesz
![]() ![]() Nafie, śliczne te cienie są ![]() Roxana, udanego wyjazdu życzę. Widziałam nowy katalog Venezii i rzeczywiście buty mają cudne (ceny już mniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#822 |
Zadomowienie
|
Monika - ja poluję na parę z kolekcji zimowej - czyli po przecenie, choć i tak nie jest tania
![]() ![]() a ostatnio kupiłam jeszcze czarne szpilki najzwyczajniejsze u nich i jestem mega zadowolona, bo są przewygodne ![]() w ccc jest kilka fajnych par, ale ja konkretnie szukałam balerinek na kaczuszce bo wllasnie moje stare wyrzuciłam a potrzebuje 1 pare wygodną tak do biegania i dzinsów chcę jeszcze jakies fajne baletki do dzinsów - ale to chyba na allegro zamówię bo w sklepach nic mi się nie podoba jejku jestem maniaczką obuwniczą mówiłam Was już ? mam upatrzone szpilki na allegro z bronxu w kolorze fuksji ale nie mam już środków na to ![]() ![]() ![]() w deichmanie ja nic nie widziałam szczerze mówiąc ... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
Dobra Monika, dzisiaj pójdę na jeżycki i jak będą te paletki to Ci kupię
![]() Co do CCC to widziałam kilka par butów (w tym dwie z serii Lasocki) które bardzo mi się spodobały. W Deichamnie jeszcze nie byłam, ale w sb. pewnie sie wybiorę ![]() ![]() Roxi, Babessa dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podaje Wam numer do atmosfery jakbyscie chcialy tam isc 0 61 851-03-99
![]() Ewciu co do ksiazki to zapytam tz-a czy nie moglby Ci jej podrzucic. moze bedzie przejezdzac w tamtym kierunku. dam Ci znac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
No własnie dziewczyny ile nasw końcu będzie?:
babessa Evcia Iga Pyreczka(?) Roxi(?) Arianka(?) (co do Arianki to musze do niej zadzwonic bo mi na gg nic nie napisala) EDIT: zapomniałam o sobie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
Arianki nie będzie, przyjde sama. Póki co to wstepnie będzie nas 6 osób?
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
![]() Cytat:
witam dziewczyny ![]() ![]() i kolejny piekny dzień ![]() ![]() ![]() ![]() a ja dzisiaj w pracy ![]() ![]() jeszcze jutro tylko i weekend ![]() a juz wogóle jestem zachwycona bo wlazłam na wage i mam 2 kg mniej ![]() ![]() ![]() ![]() cieszę się, że uda nam się spotkać ![]() ![]() a teraz wracam szybciutko do pracy, bo jak zwykle 100 spraw na wczoraj pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
Pyreczko fajnie ze będziesz
![]() ![]() ![]() kasiag-01 a jak z Tobą, jesteś chętna na spotkanie? |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
Dobra dziewczyny dzwonie
EDIT: dziewczyny ja czegoś nie rozumiem, babka przez telefon powiedziała mi że jeżeli rezerwuje sie stolik to się uiszcza opłate konsumcyjna w wys. 20 zł za osobę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ha!!! ja tez mam urodzinki 21.03 ![]() ![]() ![]() Camilla gdzie biegniesz po te paletki? Co do spotkanka to muszę obadać czy mój Wać Pan TŻ nie planuje moze w pt do mnie w końcu przybyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie raz ![]() Przyjdz w końcu na spotkanie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
kasiag-01 po paletke ide na jezycki bo mam blisko z pracy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Wtajemniczenie
|
no tak ... ja jej przeciez nie widziałam....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny załatwiona rezerwacja na 6 osób, nieodpłatna bo mamy znajomości (AniaA
![]() ![]() Kurka ale mnie łeb napiernicza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jednak nie ukrywam, że ja chętnie znowu zmieniałbym lokal. W atmosferze mi się podoba, jedzenie dobre, ale ja nie lubię ciągle chodzić w to samo miejsce. Miejmy nadzieję, że będzie już tak cieplutko, że kolejne spotkanie będzie w ogródkach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
Zakorzenienie
|
Iga ja również sie ciesze że udało sie zrobic rezerwację
![]() Co do propozycji Babessy to jestem na tak,fajnie by było gdyby nastepne spotkanie było na ogródkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Wtajemniczenie
|
Iguś super ze rezerwacje zrobilaś!
![]() ![]() Dziewczyny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Evcia pewnie tak, ale pomarzyć zawsze można
![]() Monika kupiłam paletke, jutro wyśle prirytetem, żeby dostarła jak najprędzej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
Kamila, dziękuję pięknie
![]() Pochwalę się Wam że od ponad tygodnia prawie nie tykam słodyczy ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.