|
|
#811 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4
Ale się rozczarowałam.
W Niemczech nie w sprzedaży tubkowego korektora Biotherm, a już byłam pewna że kupię go sobie w Berlinie.![]() Zrobiłam wstępną listę i na razie w planie mam 2 szampony i jedną maseczkę Ultra Doux, podkład Biotherm i jakieś szampony i odżywki Guhl, może rozświetlacz Bobby Brown, JT Lychee (na zapas) lub inna (fajnie by było, jakby były już odcienie z kolekcji jesiennej). Co do reszty to chyba pójdę na żywioł, bo i tak z takich planów na wyjazdowe zakupy rzadko co mi coś wychodzi. ![]() A jeszcze nawet biletu nie mam.
|
|
#812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wbiłaś mi sie w cytat mojej wypowiedzi Ja "normalnych: okularów nie nosze, bo nie mam żadnej wady, a te okulary to ochronne do pracy przy komputerze. Więc nawet idąc do WC bedę ściągać
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam i padam..
pol Katowic zeszlam zanim kupilam filtr dla mamy Krecika.Chcialam jej wziasc Soraye 45 ale NIGDZIE nie ma..w koncu kupilam jej w YR 30 i zel pod prytsznic ,a w aptece wode termalna Avene i zestaw miniatur.uff.Przy okazji mam proble LU 02 od pani z sephory i jakiegos sypkiego bialaska z Chanel. I kupilam torbe za ktora zamiast 70 zl zaplacilam 20 jest piekna Vibesko,Aga nie kombinujmy jak dla mnie najwazniejsze jestescie wy a nie gdzie pojdziemy bo ja w Rybniku jesli o jedzenie chodzi to bywam w Masali tylko bo tam jest dobre i bez mieska:P Jutro ustalimy szczegoly bo poki co padam na pyszczek i mozg mi nie pracuje
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie z Super Pharm kusi jedynie Capivit Sun
![]() W najbliższym czasie (czyt. przed wyjazdem) muszę kupić jedynie jakiś filtr do twarzy (Chyba skuszę się na YR Pocket, bo niedrogie i jeszcze mam kupony rabatowe). Ice, jesteś pewna, że nie ma tego korektoraw Niemczech? Zizou, dużo zdrówka Jakie to fajne uczucie , jak mnie nic kosmetycznego nie kusi ani się nie kończy Zaczynam robić jesienną Wishliste
|
#815 |
|
Konto usunięte
|
bylam tu kiedys u was, ale subskrycja mi sie gdzies zagubila
![]() dzisiaj sie tak zdenerwowalam... ide do rossmana po krem z CND under twenty... i nie bylo
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
odwiedzil mnie dobry kolega z liceum, ale bylo smiechu [ale przy kazdym 'a pamietasz...?' czulam sie jak stara baba na 50leciu matury...]
teraz wsuwam kotlety milone i przegladam allegro ale jakos nic mi w oko nie wpadlo
|
#817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też miałam dość okularów i przerzuciłam się na soczewki. noszę już od kilku lat i baaaaardzo sobie chwalę - najbardziej w okularach wkurzało mnie to, że ciągle musiałam je czyścić, bo rzęsami je sobie troszkę "zanieczyszczałam", nie mówiąc już od opalcowywaniu... |
|
|
|
|
#818 |
|
Zakorzenienie
|
nogi mi w tyłek włażą
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
no Daria, odwaznie
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
zizuś zdrowiej
![]() iceflower waniliowy szampon Ultra Doux to był mój wielki faworyt, uwielbiałam go! Czy one są tam drogie? Czy w razie czego można się do Ciebie uśmiechnąć? ![]() Daria super wyglądasz Czasami marzy mi się, żeby znów zafarbować włosy, ale to je strasznie niszczy, doprowadzałam je 1,5 roku do porządku po farbowaniu przez jakieś pół roku ![]() ---- Postanowiłam, że jak zużyję masło mango M&S, balsam waniliowy Oriflame i wszystkie próbki balsamów do ciała to zrobię sobie jakieś fajne zamówienie na Inermisie, bo zostanie mi na stanie jedynie Emolium Wezmę mus Kolastyny, masło Eveline, itp. Podobało mi się też masło Czarna Oliwka Bielendy.Już się cieszę na samą myśl i zabieram się dzielnie za zużywanie. A na buźkę użyłam dziś próbki kremu odżywczego Bielendy na noc, z serii Morze Martwe. Ma bardzo przyjemną konsystencję i pięknie pachnie - jeżeli nie zrobi mi krzywdy, a skóra rano będzie gładka i nawilżona, to być może i na niego się skuszę Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2008-07-31 o 22:28 Powód: dopiski |
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ziz trzymaj się i zdrowiej
|
|
|
#823 |
|
Konto usunięte
|
widzialam jaki nowy zel durex cherry w ulotce super pharm ...
|
|
|
|
#824 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Nie znalazłam na stronie Biotherm ani na stronie niemieckiego Douglasa.
Cytat:
Myślę, że cena powinna być przystępna, drogeryjna (ale to dam znać jak już się zorientuję na miejscu).Mnie kuszą serie z oliwką i cytryną i z brzoskwinią i orzechem włoskim (chyba bo strona w języku niemieckim ).
|
|
|
#825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie znoszę swojego mysiego koloru i póki co nie zamierzam do niego wracać
|
|
#826 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
zizou witaj w klubie chorowitków
mnie też coś wzięło i to mocno ![]() Gardło mi siadło, chociaż jeszcze mogę mówić, mam straszliwy kaszel i katar. Do tego jeszcze okres
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Daria, wyglądasz bardzo fajnie
Nosku zdrowiej, mam nadzieję, że szybko Wam przjdzie, chorowanie w taki upał to nic przyjemnego Musy Farmonymożna kupić w Rossmannie! Właśnie mi się przypomniało
|
|
#828 | ||
|
Zakorzenienie
|
I jak, wydaje się fajne?
Krem jest super. Rano twarz była gładka, wypoczeta, nawilżona. Chyba się skuszę Widziałam, że na KWC ma średnią 5 - co prawda z dwóch opinii, ale zawsze coś ![]() Btw, Estell, a Ty będziesz w stolicy pomiędzy 11 a 31.08? Cytat:
, a jak poprzeglądam stronę to zrobię wstępne rozeznanie i poczekam na informacje z drogeryjnego frontu od Ciebie ![]() To były swego czasu moje ulubione szampony. Wielka szkoda, że wycofali je w Polski. Na Allegro ktoś sprzedaje ten brzoskwiniowy szampon za 9,99, więc zapewne wychodzi taniej, niż ta cena. To już prawie w 100% jestem chętna na zakup, tylko musisz wyznaczyć mi limit ilościowy Cytat:
![]() A ostatnio wpadłam na to, że może się zrobię na blodni Przypuszczam, że źle byłoby mi w blondzie ![]() Farmony tak, ale Kolastyny (ten który ma pakosta) chyba nie - przynajmniej ja w żadnym wrocławskim nei trafiłam na nie. nosku zdrowiej! ![]() Mnie co roku w lecie choroba powalała przez klimatyzację, dlatego w tym roku, póki daję radę, nie włączam jej w pracy... Edytowane przez snowqueen Czas edycji: 2008-08-01 o 07:58 |
||
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
Cmoksia: fajna grzyweczka
wogóle fajnie wyglądasz./Ice: moze i ja bym się uśmiechnęła?? Tylko nie wiem co jest wartego uwagi w Niemczech Na "zbiorach kosmetycznych" jedna wizażanka miała sporo z Alverde - musze poszperac co ona pisała o nich Kiedy jedziesz i wracasz??
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;8422915]bylam tu kiedys u was, ale subskrycja mi sie gdzies zagubila
![]() [/quote] To nie zagubiona supskrypcja,to nowa czesc watku ![]() Cytat:
) Ja wlasnie dopadlam komputer zeby sprawdzic autobus i pociagi bo wieczorem jade do Rybnika a poki co przez to ze nie bede miala dostepu do komputera bede mogla wreszcie posprzatac i posegregowac kosmetyki EDIT: Hosenko Alverde mozna w czechach kupic sa w Dm napewno jak bede jechala pod koniec sierpnia to mozna sie usmiechac.
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Coś się nie mogłam wygramolić od rana, obudzilam się po 5 a potem zasnełam twardo i jestem nieprzytomna jeszcze.cmoksiu piękny kolor Ci wyszedł, co jak co, ale Tobie takie czerwienie bardzo pasują EDIT: Zrobiłam sobie listę tego, co muszę zużyć w sierpniu i mam nadzieję, że choć pół listy pójdzie(jest tego na dzień dzisiejszy 18 pozycji ).BTW. Jest coś ciekawego w naszym krakowskim M1? Bo mam ochotę się tam wybrać(podobno jest tam spokój, bo ludziska łażą częściej do Krakowskiej i Kazia) a sto lat tam nie byłam i napwet nie pamiętam jakie tam są sklepy
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2008-08-01 o 08:28 Powód: edit ;) |
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
niestety
i na A.juz mi czasu i pieniedzy nie starcza.Ale teraz jak pojade to sie chyba przyjze ,bo Balei zapasy mam jeszcze z zeszlego wypadu ( w maju ) i teraz kusza mnie tylko limitowanki a! maja tam jeszcze sporo Welendy
|
#834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
], new yorker, deichmann... ja tam jezdze tylko do h&m'a, bo tam zawsze wszystko jest ![]() snilo mi sie, ze kupowalam musy kolastyny
|
|
#835 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() A balsamy Joanny (porzeczkowy ) widziałyście w jakiejś sieciówce może?
|
|
|
|
|
#836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym tez sezamowe masło Eveline - dalej je lubisz? Warto zakupić? ![]() Swoją drogą znowu wychodzi na to, że zrobię zapasy. Ale co ja poradze, że lubię kupować tak "hurtowo"... |
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
maslo eveline juz nawet ocenilam, kupie na pewno ponownie
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Snow, Evelinowskie masło jest boskie
Ice, ja z Ultra Doux-ów polecam Ci bardzo szampon i maske z cytryną i oliwą z oliwek Cmoksiu, b. fajna fryzura,do twarzy Ci w tym kolorze
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Ja narazie mam zakaz kupowania balsamów
Narazie zaczete mam 2 - borówkowy TBS , ryż+bambus Bettina Barty i krem grejfrutowy Joanny. Dziewicze czekają na swoją kolej:- waniliowe Ziaji - waniliowe przywiezione z UK - mango+figa Kolastyna - Oeparol (już chyba z rok jes w zapasach )- sezamowe Eveline (użyłam tylko raz w ramach testów i poszło do kolejki )- ryż+wiśnia Bettina Barty A propos balsamów: czy testowała któras z was masło z wit E z TBS?? Jestem zachwycona serum i tonikiem z tej serii, ciekawa jestem wiec masełka madziarra, ice, snow: ja jakos wogóle nie pamietam UD. Myłam włosy tym co było i nie zwracałam uwagi czym, moze i sie przewinęło coś z UD. Pamiętam za to dezodorant w kulce Timotei o komunistycznym zapachu zielonego jabłuszka
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-08-01 o 09:46 |
|
|
|
#840 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
madziu również masz wersję sezamową? Cytat:
ice kochana, jakbym przesadzała z ilością itp. to krzycz! ![]() Hoseko a ja miałam sporo tych szamponów i pamiętam, że bardzo je lubiłam i miałam po nich piękne włosy
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.

W Niemczech nie w sprzedaży tubkowego korektora Biotherm, a już byłam pewna że kupię go sobie w Berlinie.

pol Katowic zeszlam zanim kupilam filtr dla mamy Krecika.Chcialam jej wziasc Soraye 45 ale NIGDZIE nie ma..w koncu kupilam jej w YR 30 i zel pod prytsznic ,a w aptece wode termalna Avene i zestaw miniatur.uff.

mnie też coś wzięło i to mocno
Na "zbiorach kosmetycznych" jedna wizażanka miała sporo z Alverde - musze poszperac co ona pisała o nich

Coś się nie mogłam wygramolić od rana, obudzilam się po 5 a potem zasnełam twardo i jestem nieprzytomna jeszcze.
) widziałyście w jakiejś sieciówce może?
Narazie zaczete mam 2 - borówkowy TBS
)