|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sexy dzikie kotki-Panny Młode 2010 cz.VII- Uwolnij w sobie zboka.
Cytat:
teoretycznie powinny ![]() ![]() Cytat:
![]() hehe dobrze, ze lezalam przy przebijaniu, bo tak mi sie w glowie zakrecilo ze bym poleciala na podloge ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to chyba nie boli? tylko strasznie wyglada, tak jak przebijanie języka, przerażające. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z reszta wbicie grubego wenflonu (bo kolczyk cienki nie jest ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o matko bez znieczulenia miałas???? myslalam ze zmieczulenie jest obowiązkowe o matko ja bym chyba zemdlała z bólu..
![]() |
#815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musze się zabrać za naukę, ale jak wiem, że mam na to weekend, bo nie będę się widzieć z tż to jakoś mi się nie spieszy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi sie ogolnie bardzo szybko zagoilo wszystko. w ogole nic mi nie ropialo ani troche (a balam sie, bo np. uszy od kolczykow mi robieja ![]() ![]() no i w tym studio od razu na miejscy kupilam sobie jakis hamerykanski srodek do psikania pepka. mialam tylko popsikac rano i wieczorem i poruszac w gore i w dol zeby weszlo do srodka. po miesiacu nie robilam juz nic i bylo git ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
ja mam tak samo Samoa wiem że mam jeszcze weekend więc jakoś mi się nie pali do tej nauki..
robię sobie fryteczki i smażone ziemniaczki i rybkę mmmmmmm ![]()
#818 |
Zakorzenienie
|
no ja sie w weekend bede integrowac z ludzmi z seminarium i kolem naukowym gdzies w lesie kolo Kasinki Malej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
A wiecie co nie chce mi sie tego wszystkiego czytac od dechy do dechy
![]() tatuaż??? ![]() ![]() kolczyk w pepku ![]() ![]() i tyle było mojego.. myślałam żeby zrobićsobie pepek w zeszłym roku na wakacjach... no ale sorry nie było jak a poza tym nie znalazłam interesujących kolczyków ![]() ide na PW a potem do mgr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to jak juz pisalam: moj TZ jesli chodzi o kolczyk w pepku to jak najbardziej na tak. uwielbia sie nim bawic ![]() a tatuaz wg niego szpeci kobiete ![]() Cytat:
![]() jestem tradycjonalistka i cala moja bizuteria pepkowa to same 'banany' (pret i dwie kulki, dolna wieksza, gorna mniejsza ![]() wiec mam: z zielona cyrkonia, z takim czarno bialym wirem, z czarnym kotem na rozowym tle, z dolna kulka wysadzana paroma malymi bialymi krystzalkami, ta bile... o i jeszcze mam jeden z czarnego tytanu, a na dole nie ma takiej kulki tylko taka strzalka jak ogon diabelka ![]() raz na jakis czas zamawiam pare w Wildcat'ie jak mi sie znudza te co mam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
a ja ciekawa jestem o ktorej kaska wroci bo juz bym o jej sukniach cos poczytała...
![]()
#822 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Zakorzenienie
|
Co do planów tatuażu to ja też mam taki plan, właściwie już od roku, tylko środków na razie brak
![]() wzór (albo raczej miejsce na tatuaż) znalazłam w jakimś starym magazynie o tatoo TŻta- kiedyś robił, a sam ma 5. W gazecie była reklama jakiegoś studia we Włoszech- zaczyna się na prawym pośladku (nie na całym), później przechodzi na lewy, "pnie" do góry bokiem tułowia, trochę na brzuszku, trochę pleckami. z jednej strony kończy się na łopatce, z drugiej wychodzi leciutko na pierś... Motym kwiatowo-ornamentowy. Jak go zobaczyłam to się zakochałam.. i tak teraz marze o nim od dłuższego czasu. Szukałam tego studia na necie ale już nie istnieje, a nie znalazłam nigdzie podobnego wzoru żeby Wam pokazać, ewentualnie mogę zeskanować, ale to jutro dopiero ![]() Cytat:
![]() a zaraz później na Jurę i wspinanie od soboty do poniedziałku ![]() ![]()
![]() |
#824 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sasiadka jest wlasnie w ciazy i ma kolczyka to obczaje jak to bedzie wygladalo po ciazy ![]() ja okresowo tyje, chudne, a dziurki sa ciagle normalne, wiec moze tragedii nie bedzie ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale bardzo chetnie zobaczylabym zdjecia po twoim powrocie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#825 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
Zakorzenienie
|
o losie tak się obżarłam że zaraz pęknę chyba!!!
a co do Kasi to ja nie wierzę że ona pójdzie spać bez zaglądnięcia tu na wizaż ![]() ![]() pewnie niedługo odkryje wizaż w komórce i już nigdy nie będzie sie z nami rozstawać ![]() i jak Samoa uczysz się coc? bo nie wiem czy mam wyciągać jakieś notatki czy dać se siana..
#827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamieszczę, oczywiście ![]() W pępku kolczyk mam od jakiś dwóch lat, nam obojgu się baardzo podoba ![]() No fakt- TŻtowi podoba się takie zdobienie ciała, i na pewno nie będzie miał nic przeciwko: ![]()
![]() |
#828 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytam teraz te notatki a jak skończę to pójde na rower w nagrodę ![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
![]() Zrobiłam przegląd materiałów i mam 40 stron notatek i do tego jeszcze górę tekstów do przeczytania. A teksty drobnym maczkiem. Tylko kasa ze stypendium mnie motywuje ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-05-28 o 14:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#829 | |
Zakorzenienie
|
Samoa fajnie ci ze bedziesz miala nagrodę dzisiaj... ja chciałam sobie iść dzisiaj w nagrodę kupić olejek do skórek z Inglota ale jak się okazało u mnie w mieście jest promocja w Inglocie że jak się kupi za 30zł kosmetyków to można potem jakiś produkt dostać za złotówkę.. kiedyś było zdobienie paznoksi jak się za tyle kupiło cos albo darmowy makijaż a teraz chyba cienie do powiek są za złotówkę czy coś takiego i to w dowolnie wybranym kolorze wiec muszę do jutra poczekać bo i tak miałam tam coś siostrze kupić na prezent więc w sam raz- sobie kupie ten olejek do skórek, siostrze jakiegoś bajera i coś gratis dostanę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie jak już cokolwiek to kasiora ze stypendium, ale ogólnie zawsze ciężko mi się zebrać do nauki. Właściwie to ja dopiero potrafię się skupić parę godzin przed pójściem spać noc przed egzaminem i tyle zawsze trwa moja nauka. Chyba, że sie czegos bardzo boję to zaczynam dzień wcześniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja szczerze podziwiam te osoby które tylko noc przed egzaminem się uczą.. ja muszę zawsze raz przeczytac dany material a potem drugi raz żeby sobie powtórzyc no a biorąc pod uwagę ilosci do nauki to nie dałoby rady tego wszystkiego zrobić w jeden wieczór- Samo musisz mieć mózg chłonny jak gąbka ![]()
![]() |
#832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie nie narzekam, bo stypendium tak czy tak mam a ocenami sie nie przejmuje, bo nie mam na nie wpływu ![]() Mój tż to jest wymiatacz on raz przeczyta i już umie, ja musze z dwa, trzy razy. Ale czasem tez ide na jakies zaliczenie po pierwszym czytaniu - raz tak zaliczyłam egzamin na którym poległa połowa roku ![]() Ja podziwiam te osoby, które potrafia sobie rozłożyć nauke na kilka dni i wtedy na spokojnie się uczą i zawsze zdążą a ja na ostatnią chwilę ![]() Ale teraz sobie przeczytam te notatki już pierwsze czytanie z głowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ale mi dziwnie ![]() ![]() normalnie prawie sie nudzę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#834 |
Zakorzenienie
|
no ja te 2 czy 3 dni przed egazminem muszę poświęcić na zgłębienie tematu bo nie we wszystkim na tej ekonomii się orientuję a to szeroka dziedzina wiedzy więc żeby coś zrozumieć muszę sobie całą otoczkę przygotować zeby wiedzieć z czym mam do czynienia
![]() ![]() ![]()
#835 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() juz sobie raczej nigdzie wiecej kolczyka nie zrobie. co za duzo to niezdrowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#837 | |
Zadomowienie
|
mi się kiedyś bardzo podobał tatuaż nad tyłkiem lekko -chciałam takiego motyla,ale jakoś mi przeszło
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Samoa Ty to jesteś prawdziwy odkurzacz wiedzy ![]() a tak serio to ja Ciebie podziwiam bo gdy czasem mi tak wypadnie ,że uczę się dzień przed egzaminem to normalnie takiego stracha mam,że nie umiem się uczyć bo mi się wydaje,że nie zdążę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
uwierz mi nie chcesz
![]() no chyba ze chcesz miec poprawki we wrzesniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak sie uczylam do obrony licencjatki - metodami na dluuugo rpzed examinem - to myslalam ze urodze slonia siedzialam czytalam a jak rpzyszlo co do czego to examinujacy mnie dr stwierdzil ze no nic pani nie umiem i maglowal mnie z calej literatury.. po kolei epokami myslalam ze tam stane dęba i rzygne.. bylam sama to mnie maglowali debile |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.