![]() |
#811 |
Raczkowanie
|
Dot.: Konkurs na najkrótsze zdanie, które najbardziej boli..
Wzięło mnie trochę na wspominki i zaczęłam przeglądać stare smsy od poprzedniego faceta, z czasu kiedy było coraz gorzej. Nie wiem po co je trzymam...
"Nie zwalaj winy za wszystko na mnie. To Twoje zachowanie doprowadza do takiego stanu." "Teraz nie umiem Ci odpowiedzieć. Te 3 miesiące temu byłem pewny, że Cię kocham." "Wcześniej było dobrze, ale za bardzo się zmieniłaś. Poznałem cię teraz dużo lepiej i myślę, że nie masz dobrego charakteru". Biorę się za kasowanie tych bredni! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Raczkowanie
|
Diagnoza:
"(...) przeskakiwanie pasma powięzi nad krętarzem wielkim kości udowej" słowa lekarza odnośnie diagnozy: -albo operujemy teraz, albo za jakiś czas endoproteza. To oznacza, że moje całe życie podporządkowane tańcu właśnie runęło... już nie zatańczę... Boję się... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Przyczajenie
|
Kiedy wyznałam chłopakowi, że go kocham on zmarszczył swe lico niczym niezadowolone dziecko i wprostproporcjonalnym tonem powiedział:
"mmmm.. ><" Krótkie, a jakże wymowne 'zdanie' ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#815 |
astro-loszka
|
Weterynarz: W tej sytuacji mogę zaproponować tylko uśpienie
![]()
![]() |
#816 |
Zadomowienie
|
"ty sieroto" - od nauczycielki
"ale z ciebie suka" - od tż |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Raczkowanie
|
ja od swojej żony na koniec małżeństwa usłyszałem "nawet za Tobą nie tęskniłam"
bolało jak cholera, była u rodziny tydzień, kiedy ja każdego dnia myślałem by już wróciła... Natomiast ja, gdy już mieszkaliśmy oddzielnie, odprowadzałem do niej syna, pocałowała mnie, ja ją odepchnąłem i myśle że powiedziałem o wiele gorsze słowa "żałuje że jesteś matką mojego dziecka..." wcale tak nie myśałem, ona od razu sie popłakała... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#818 |
Rozeznanie
|
a potem jedziesz za takim/taka co jedzie 50 na h skreca bez keirunow i robi rozne inne dziwne rzeczy i jedyna rzecza na jaka masz ochote to zajechac droge wyciagnac z samochodu kopnac w dupe i wyrzucic kluczyki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Zadomowienie
|
"Nigdy nie bedziesz miala prawdziwych przyjaciol!" i to napisala mi niby bardzo dobra kolezanka :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Zadomowienie
|
mmandragorra
No właśnie? A jak ktoś zda za 5 czy 10 razem to co? Że niby gorszy od pozostałych? Nigdy nie zrozumiem takiego oceniania innych. Niektórzy mówia tak jakby urodzili się jako zawodowy kierowca z kierownicą w ręku... i nawt egzamin na prawo jazdy im nie potrzebny ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A mnie strasznie denerwują ludzie którzy zapominają, że kiedyś też się uczyli i jak ktoś jedzie za wolno, albo niepewnie bo dopiero zaczyna jeździć i trąbią, wygrażają bo nie poczekają 30s i tylko potęgują stres młodego kierowcy.
![]() |
![]() |
#823 |
Rozeznanie
|
jasne, rozumiem wszystko
ale nie rozumiem jak ktos kto, ponoc potrafi jezdzic, zdaje za 5-6 razem, 1,2 nawet 3 max 4 jestem w stanie zrozumiec. Sama zdawałam u najgorszego egzaminatora i zdalam za 1 razem, a wcale nie bylam mistrzem kierownicy. Egzamin miałam bardoz trudny osobise jestem za testami psychologicznymi dla osob zdajacych egzamin i duzo trudniejszego egzaminu praktycznego. Ludzie naprawde zle jezdza naprawde dzieczyny i tak, ten co zdal za 10 razem jest gorszym kierowca, skoro nie poradzil sobie do 5 prob skoro tak stres i brak umiejetnosci dziala na niego na ewgzaminie, balabym sie spotkac z nim na drodze Edytowane przez mmandragorra Czas edycji: 2011-03-29 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#824 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Raczkowanie
|
" Taki poj.eb nie może być moją córką"- to od ojca.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
egzamin stwarza specyficzne warunki i naprawdę łatwo ulec stresowi, zwłaszcza, jeśli jest się jednostką na niego podatną. ![]() ![]() ponadto karalne na egzaminie są często błedy, które po otrzymaniu dokumentu ![]() ![]() tak więc nie musisz się obawiać osoby, która zdała za hańbiącym :P piątym czy szóstym razem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#827 |
Rozeznanie
|
po czesci moze macie racje, jednak widze ze ludzie jezdza zle i mojego zdania nie zmienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Wtajemniczenie
|
Ależ nikt nie mówi że ludzie nie jeżdżą źle. Ale skąd wiesz ile razy zdawali egzamin ci którzy jadą akurat kiepsko przed Tobą?
![]() |
#829 |
Rozeznanie
|
sluchajcie
mialam do czynienia z kierowcami ktorzy zdali za powyzej 5 razu- jezdza t r a g i c z n i e dlatego wysnuwam takie wnioski i sa to liczby oscylujace powyzej 20 osob ostatnio np. jade sobie prosto, z naprzeciwka jedzie babon i skreca bez kierunku w lewo! wymusza pierwszenstwo, ja hamuje i ląduje na połowie rowu, nic sie nie stało na szczescie ale ona wiozła 2 dzieci!! i jeszcze wrzeczy na mnie ze to moja wina paranoja okej, niech Wam bedzie, moze i sa osoby ktore jezdza ok zdajac za 10 czy 15 razem ale 3/4 osob jezdzi okropnie zle i zdania nie zmienie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kolezanka ktora zdala za pierwszym razem (sic!) jezdzic nie umie... Pyta mnie bez prawka kto ma pierwszenstwo na drodze u MNIE w miasteczku a ta droga jechala ze sto razy... i niewie , i to ma byc dobry kierowca ? Nie wspomne ile razy sie zagapila i wyladowalybysmy w rowie.. Teraz juz sie troche wprawiła.
![]() |
![]() |
#831 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą ja znam kilka osób, które zdały za pierwszym razem niewiele wcześniej niż ja (mam prawo jazdy od półtora roku) i już je zdążyły stracić ![]() Imho jedna z gorszych rzeczy na świecie to zbyt pewny siebie i swoich rzekomych umiejętności człowiek, który zdaje za pierwszym razem - potem jego ego jeszcze rośnie i mając prawko 2 tygodnie czuje się świetnym kierowcą, który może sobie radośnie zasuwać 120km/h w zabudowanym albo wyprzedzać gdzie mu się podoba... Pytanie kto TAKIM ludziom dał prawko? BTW ja z kolei wśród nieuznających korzystania z kierunkowskazów najczęściej widuję mężczyzn koło czterdziestki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#832 |
Rozeznanie
|
ehem ja mam prawko 5 lat.. wiec ja nie z tych co w/w
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Chyba pomylily wam sie watki. Co chwila wchodze, bo mysle ze ktos napisal cos 'bolesnego' na temat, a wy ciagle o tym kto jak prowadzi auto
![]()
![]() |
#834 |
Wtajemniczenie
|
"wolę sobie robić ręką niż się z Tb kochać"
"wyglądasz jak morświn" "jesteś tępa" "jesteś gruba" :jesteś tandetną szmata ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- a i nie wspomnę o wielu tekstach typu :coś się wypalilo" "wole byc z kims innym: "dusze sie toba" a najbardziej przykro zrobilo mi sie po tych slowach: "ilez mozna wsadzac w jedna dziure" ![]() ![]() ![]() mysle o innych dziewczynach Edytowane przez masmeli Czas edycji: 2011-05-06 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Rozeznanie
|
Od chłopaka przyjaciółki usłyszałam że jestem pier***ną szelmą i ona nie powinna sie ze mna widywac wogulę mam na nią zły wpływ.
![]() |
#836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#837 |
Wtajemniczenie
|
nie, nie jestem. Juz od roku, ale strasznie tęsknię ![]() Może kiedyś kogoś znajdę... a jeśli nie to kupię sobie psa i będę w wielkim domu z psiakiem mieszkać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Wtajemniczenie
|
wiem i dlatego to jest definitywnie skończone... jest w tym dobra strona, że nawet jakby mi odbiło i chciałabym ponowie z nim byc to on by nie chciał... miłość ślepa jest i czasami dziewczyny tracą szacunek do samych siebie... a nie warto teraz to wiem. Wczęsniej byłam głupia, ale czułam się tak bezwratościowa, że trzymałam się uporczywie rękami i nogami.. bałam się tej samotnościw której się teraz z dnia na dzień coraz bardziej pogrążam... tak mi źle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sam sie na drzewie w pustym polu rozwali wcale mi szkoda takiego typa nie bedzie. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.