![]() |
#811 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
kontrastowa0, boundlessly, Naughty_, Toogether93 & misjaaaa - dziękuję. chodź przez chwilę się uśmiechnęłam w ten deszczowy dzień. ♥
Bezsilność obciąża moje ręce. Blade, chłodne dłonie opadają jak płatki róż wysuszone. 'Zjedz kredki = wysraj tęczę.' Dziś niebo płacze. Łzami załamanej, krwawiącej kobiety. Porcelanowa cera. Porcelanowe serce. Nie próbuj poderżnąć jej gardła. To tylko Lalka.
#812 |
Przyczajenie
|
z kimś takim jak Ty na koniec świata mogę iść . !
< 3
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
_____________________ 'I’m under Your spell, don’t release me.'
Jestem pod Twoim urokiem, nie wypuść mnie. 'Oh, I know the air tonight is the same as it was before.. I can't account for feeling this. You make me beg for more.' Och, wiem że to powietrze dzisiejszej nocy jest takie samo, jak wtedy.. Nie potrafię opisać tego uczucia. Sprawiasz, że błagam o więcej. 'I used to think I had to change the way I am to feel better, to get a man but once I stopped. Trying, I fell for You..' Myślałam, że muszę zmienić sposób bycia, żeby zrozumieć faceta, ale raz zatrzymałam się. Próbując, zakochałam się w Tobie..
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez parala Czas edycji: 2010-08-31 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#815 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziękuuuję kochana ma ![]() a ten wyżej zabieram wspaniały ![]() ja Ciebie też złotko ![]() 'jeden uśmiech może wiele zmienić. pomimo, że ciemno, że słońca jakby brak. Cisza, w ciszy wstaję jak co rano, w ciszy stoję pod prysznicem, gorąca woda spłukuje bezpieczne sny, w ciszy szykuję się na kolejny dzień bez znaczenia.
Jest tak samo, tylko trudniej. Nagie emocje, których nie umiem poubierać w słowa. A jutro mi nikt nie powie cześć kochanie. Jutro się nikt nie rozpromieni na mój widok. serce nie zawsze chce bić w samotności. tak trudno uwolnić się od marzeń z przeszłości. odrzucić smak dawnych słodyczy, zagubić się w teraźniejszej, innej rzeczywistości Twój uśmiech kiedy śpisz rozjaśnia cały pokój blaskiem nie do opisania.' ![]() ![]() ![]()
![]() |
#816 |
Rozeznanie
|
wróciłam
![]() mam nadzieje, że pamiętacie jeszcze moją morde ![]() a gdy nasze spojrzenia się spotykają,
czuje taki lekki dreszcz i chęć patrzenia w Twoje zielone oczy, chodź wiem, że to spojrzenie zabija mnie od środka.. 'Los czasami rozdziela bliskich sobie ludzi, żeby uświadomić im, ile dla siebie znaczą. `. Wtedy było pięknie. Czułam, że dzięki Tobie mogę wszystko. Teraz ? Jest tak źle, że nawet zaczynam wierzyć w koniec świata
![]() |
#817 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() BrillanteAstro5, MalutkaGwiazdka, matematyczka00, naiwnie__, OnaJuzNieZyje, TiScatteroUnaFoto - okradłam ![]() _________________
'Miłość jest ponad mądrością. Macie do wyboru: albo panować nad swoim umysłem, albo pozwolić, by on zapanował nad wami. Konsekwentnie doprowadziła do końca wiele spraw w swoim życiu, tyle że nie były to sprawy istotne. Zdarzało się, że nie chciała pogodzić się z kimś, z kim pokłóciła się o drobiazg albo przestawała dzwonić do mężczyzny, w którym była zakochana, bo dochodziła do wniosku, że związek z nim nie ma sensu. Była bezkompromisowa w tym, co najprostsze – chciała udowodnić sobie, że jest silna i obojętna, choć tak naprawdę była słaba; nigdy nie zdołała wybić się w nauce czy sporcie; nie potrafiła utrzymać harmonii w swojej rodzinie. Każdy z nas żyje w swoim własnym świecie. Ale gdy popatrzysz na niebo pełne gwiazd, zobaczysz, że te różne światy zazębiają się, tworzą konstelacje, systemy słoneczne i galaktyki'
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-08-31 o 13:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Rozeznanie
|
wróciłam
![]() mam nadzieje, że pamiętacie jeszcze moją morde ![]() a gdy nasze spojrzenia się spotykają,
czuje taki lekki dreszcz i chęć patrzenia w Twoje zielone oczy, chodź wiem, że to spojrzenie zabija mnie od środka.. 'Los czasami rozdziela bliskich sobie ludzi, żeby uświadomić im, ile dla siebie znaczą. `. Wtedy było pięknie. Czułam, że dzięki Tobie mogę wszystko. Teraz ? Jest tak źle, że nawet zaczynam wierzyć w koniec świata + patologiczna, kontrastowa0 dzięękuje, że pamiętałyście o mnie <3
![]() |
#819 |
Raczkowanie
|
ZakreconaNaMaxa, misjaaaa
miło ![]() Naughty_, bajkowa dziękuję myszki <3 Toogether93 teraz spadłam z fotela ![]() szalenie się cieszę z takiej pochwały od Ciebie ![]()
#820 |
Raczkowanie
|
mad_woman i parala - czujcie się okradzione, miłe Panie ;*
Będziesz mój. I nawet Twoja mama nie ma nic do gadania. Miłość? Na nią przyjdzie czas. Kiedyś na pewno, ale nie teraz. Wakacje przeleciały mi koło nosa. Ty zresztą też. |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Przyczajenie
|
Niereformowana - uwielbiam Cię normalnie. <3 Wszystkie jesteście Cudownee ; ** Teraz kilka opisów ode mnie ; ) wzięła garść tabletek bo to nic nie boli . Połykając wszystkie zasnęła powoli .. Obudź się.! Najwyższy czas stać się silną, nie ma czasu na bycie słabą.! Dzień dobry, że tak sobie pozwolę skłamać.. Śpię z pluszowym misiem żeby nie czuć się samotna..! Jeżeli jakieś opisy się powtórzyły to bardzo przepraszam. ![]() Edytowane przez Sialinka Czas edycji: 2010-08-31 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zadomowienie
|
Jesteście boskie <3
dziękuję za miłe słowa ![]() nieliczylamwcalesie,istny_paradoks,ruda wiewiora, xsxs,ciiri,nastychick,beautiful_lie o Was zapomniałam <3 jesteście wspaniałe ![]() caroline060-ja Ciebie również kocham ![]() ![]() Margaretta_1-ciesze się że moje uczucia są odwzajemnione ;D ![]() bierz co chcesz ja również coś skubnęłam <3 okradzione:kontrastowa0 <3,parala,Kochanaa, Lady_Berry ![]() Z miłości do marzeń. 'Prostytutka to zawód, kur*a to charakter.' Potrafiła spędzić cały dzień w łóżku, patrząc w sufit i zastanawiając się jakby to było gdybyś przy niej był. Rzuciłeś we mnie garścią obojętności. Prosto w serce. Weź zniknij proszę z moich myśli. Bramki są trzy: ona, ja, wypi***alaj. Tak dobrze poczuć twoje słodkie usta <3 Czasem chciałabym serce zostawić w szufladzie, a sumienie zakopać w ogródku. -Wiesz co .. to chyba nazywa się miłość. Miał być jednym z wielu, a stał się najważniejszym spośród tłumów. 'To nie na tym polega, że Ty mi dasz złudzenia, a ja Tobie du*y.'
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-08-31 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Raczkowanie
|
Naughty_ - mnie nie powinno tam być , ale dziękuję bardzo
![]() jedna z najlepszych odchodzi , wracaj tak szybko jak możesz . the last day .
'ja jestem zerem , ale przynajmniej Cię nie zdradzam' 'zaglądając do mojej kosmetyczki nie znajdziesz tam pięciu rodzajów tuszu - jest jeden, ale wystarczający , gdy mnie zostawisz' 'what do you want from me ?' 'zabawa jest wtedy, kiedy wypijesz za dużo i idziesz środkiem autostrady, nie myśląc o śmierci tylko śmiejąc się, że on ma inną. ' 'Teraz się pozbierałam. Nie jestem już tak perfekcyjna jak wcześniej, nie potrafię już tak pięknie żyć, nie potrafię szczerze się śmiać. Ale jestem. Wstaje z łóżka żeby przeżyć kolejny choler^nie pusty dzień.' 'gdy ja już odpuszczam Ty.. znowu robisz mi nadzieje.' weno ! gdzie jesteś ? ![]()
Edytowane przez justsmilebaby Czas edycji: 2010-08-31 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Przyczajenie
|
witam Laleczki <3
![]() ![]() ![]() przez Ciebie nie wiem jak żyć. nurtuje mnie jedna myśl,byłam naiwnym słodkim momentem przyjemności czy desperacko wykorzystaną bezwiednie chwilą? czarująca,grzeszna i kipiąca nieokiełznanym romantyzmem. 'życie obfitujące w to nowe zagadki. owiane prozą, komedią i przeplatane dramatem. `kojąco sielankowy tak niebiańsko niebanalny spokój . ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim z całego serca!
A tak poza tym to połamana One for all kończy dzisiaj 16-ste urodziny. ![]() Mam serce z puzzli. 800 części.
Nie wiem jak, nawet nie chcę wiedzieć, po prostu dziękuję, że potrafiłeś je ułożyć. <3 Będę szczęśliwa! Może trochę mniej niż wtedy kiedy byłam z Tobą, ale będę! Zobaczysz... Nie umiem się skupić na wymyślaniu opisów dzisiaj.. Jutro dodam więcej..! ![]() Udanego startu w nowym roku szkolnym! Ja zaczynam za miesiąc.
#826 |
Zadomowienie
|
z tobą nie jest mi wystarczająco dobrze,a bez ciebie jeszcze gorzej..
jesteś drogowskazem postawionym w środku mojego serca. pisze na nim 'stop'
![]() moja czterolistna koniczynko. moje Ty szczęście! ; *** |
![]() ![]() |
![]() |
#827 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() + `.. gdybym to co kocham w Tobie zmienić w kroplę miał byłaby to najpiękniejsza łza..` Odkąd Cię nie ma ciągle pada . Miliony wiadomości do Ciebie , w których błagam , żebyś wrócił . Wszystkie w folderze `niewysłane` . Zmieniając swoje życie , nie zmieniaj siebie . Nie mogę przestać o Tobie myśleć . Wszystko kojarzy się z Tobą . Miejsca , rzeczy , ludzie . Wszytko . Byłeś całym moim życiem . I nadal nim jesteś . Kiedy Cię widzę , serce chce biec do Ciebie , rozum wrzeszczy uciekaj . + okradłam : jagodkowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#828 |
Przyczajenie
|
'to ważne żeby czasem poczuć się nikim. By zdeptanym z chodnikiem usiąść i pomyśleć.' 'nie staraj się zrozumieć zachowania mężczyzn, oni sami go nie rozumieją.' ![]()
![]() |
#829 |
Raczkowanie
|
Niepewność zadaje tyle samo bólu co samotność.
A jeśli zechcesz odejść, to uwierz ja odejdę razem z Tobą. Doskonałość? Dwa kroki przed talentem. |
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zadomowienie
|
Wysyłam mu 4-stronnicowy list
I zamykam go pocałunkiem…<3 Twoje oczy wzywają mnie do twojego serca x3 Dodaj mnie do swojej kolekcji złamanych serc. Była dokładnie 7.05 Wtedy on otworzył drzwi i wprost wyszedł z mojego życia. Patrzę na list który zostawiłeś Marzę że będę mogła cię mieć z powrotem Śnię o tym że cię jeszcze zobaczę Wiem że nigdy nie zapomnę… Przepraszam za rozbicie nas na kawałki… Nigdy nie powiedzielibyśmy "na zawsze" gdybyśmy wiedzieli, że to koniec! Jesteś harmonią każdej piosenki, którą śpiewam i nie mogę nic zmienić…
![]() |
#831 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
___________________ 'I know that You're leaving and try to believe it..
Take me one step at a time. If this ain't love why does it feel bad, why does it feel bad, why does it feel bad?' Wiem że wyjeżdżasz i próbuję w to uwierzyć.. Weź mnie ze sobą. Jeśli to nie miłość, dlaczego jest tak źle, dlaczego jest tak źle, dlaczego jest tak źle? 'Take me home, take me home. You deserve a girl like me.' Weź mnie domu, weź mnie domu. Zasługujesz na taką dziewczynę jak ja.
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Raczkowanie
|
Wysiliła rozum, a zawiodło serce.
Niby była jego ideałem...tak jej mówił. Nie chcę żebyś mnie zabijał. Wiem. Sprawia Ci to przyjemność ale ja Skarbie nie mam już sił. Zawsze potrafił wyczuć jej pragnienia, tak jakby siedział w jej głowie. Uwielbiała oglądać pracę jego mięśni kiedy byli naprawdę blisko. _________________________ _________________________________________ _____ Głupia! Wierzyła w miłość... tęskniłam kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
bajkowa - uwielbiam Cie uwielbiac ♥
+ weruskowa ![]() one for all - wszystkiego najlepszego! STO LAT i tysiecy postow na
wizazu ![]() moze gdybysmy oboje zyli w innym swiecie wszystko ulozyloby sie i moze moglabym byc Twoja dziewczyna. jednak nie moge nia byc, bo nie zyjemy w innym swiecie. jak moge myslec, ze jestem silna czujac podmuch powietrza pod moimi stopami.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Raczkowanie
|
One for all - stoo lat, masz urodziny w świetny dzień normalnie
![]() ooh, żartujesz? To Ty wprawiasz w zachwyt! ![]() ![]() ![]() _________ Jeszcze tyle chwil chciałabym zapomnieć. Powyrzucać wszystkie Twoje listy. Chciałabym je.bnąć Ci takiego ciosa, że jakbyś już odzyskał przytomność, to mógłbyś się zakochać we mnie po raz drugi. Weź głęboki oddech, wypnij pierś, zdobądź się na ten cholerny uśmiech i przejdź obok niego... Przejdź z takim wdziękiem, pokaż mu co mógł mieć, a jak totalnie zje.bał. Pragnę zgubić te cholerne uczucie, że jednak nic nie jest OK, że mogłam mieć wszystko, a zostałam sama w pustym mieszkaniu.
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-08-31 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Zadomowienie
|
Cytat z filmu "Remember Me"
|
![]() ![]() |
![]() |
#836 |
BAN stały
|
bajkowa
no skoro o nas zapomniałaś, to nie jesteśmy takie wspaniałe ![]() ale dziękuje ![]() ... a w jej głowie ciągle przewija się on, jak w zepsutej windzie zaciął się i nie może wyjść, albo nie chce. ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-08-31 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zadomowienie
|
ciiri, patrysiowa, 3martyna3, z innej bajki, otojest, Extremalna, bajkowa, Desire x3_, always be yourself, Naughty.
-kocham i dziekuje<3 This is for the dirty girls All around the world Dirty dirty dancer Woo! /To jest dla sprośnych kobiet Z całego świata Sprośnych, sprośnych kobiet Woo! Another day Another night And she's acting like she don't sleep She's a fight When she drinks but she's a deal when she's om top of me /Kolejny dzień Kolejna noc A ona zachowuje się jakby nie spała Jest drapieżna Kiedy pije lecz, gdy coś jej potrzeba jest w mym pobliżu She don't want love She just wanna touch She's a greedy girl to never get enough She don't want love She just wanna touch She's got all the moves To make you get it up /Ona nie oczekuje miłości Ona pragnie dotyku Ona jest chciwą dziewczyną, która nigdy nie ma dość Ona nie oczekuje miłości Ona pragnie dotyku Ona zna te wszystkie ruchy By sprawić, abyś zrobił to co chce She's a dirty dirty dancer Dirty dirty dancer never ever lonely She's a dirty dirty dancer Dirty dirty dancer you'll never be her only She's a dirty dirty dancer Dirty dirty dancer never ever lonely She's a dirty dirty dancer Dirty dirty dancer you'll never be her only /Ona jest sprośną, sprośną tancerką Sprośną, sprośną tancerką nigdy samotną Ona jest sprośną, sprośną tancerką Sprośną, sprośną tancerką, nigdy nie będziesz tylko jej Ona jest sprośną, sprośną tancerką Sprośną, sprośną tancerką nigdy samotną Ona jest sprośną, sprośną tancerką Sprośną, sprośną tancerką, nigdy nie będziesz tylko jej It's a game That she plays She can win with her eyes closed It's insane How she tames She can turn you into an animal She don't want love She just wanna touch She's a greedy girl to never get enough She don't want love She just wanna touch She's got all the moves To make you get it up /To jest gra W którą gra Może ją wygrać z zamkniętymi oczyma To niesamowite Jak ona oswaja Potrafi zmienić Cię w zwierzę Ona nie oczekuje miłości Ona pragnie dotyku Ona jest chciwą dziewczyną, która nigdy nie ma dość Ona nie oczekuje miłości Ona pragnie dotyku Ona zna te wszystkie ruchy By sprawić, abyś zrobił to co chce Enrique Iglesias "Dirty dancer"
![]() |
#838 |
Raczkowanie
|
'Cause I'd rather waste my life pretending
Than have to forget you for one whole minute' Bo wolę opuścić moje życie udając Niż musieć zapomnieć ciebie na jedną, całą minutę 'They taped over your mouth' oni zakleili ci usta.
#839 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
;******* Ukradkiem widzę Twój wzrok wpatrujący się we mnie. obscene kiss. nieprzyzwoity pocałunek. Te chwile, gdy opuszkami palców dotykałam Twej ulubionej bluzy. Odliczam już dni do następnego spotkania, o którym ty nie masz pojęcia. 'Wybacz. Moje serce preferuje dupków.' Niech czas się zatrzyma, gdy nasze spojrzenia się spotkają. Edytowane przez Zuzka Z Czas edycji: 2010-08-31 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Raczkowanie
|
naiwnie__ dobra ja swoje wiem..
bez ciebie słoneczko
nawet popcorn z lodami mnie nie cieszy..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.