![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
parala <3
jeju dziękuję, to zaszczyt! kradnij do woli ![]() Choć wewnątrz ból rozrywa każdą mą cząstkę, twarz pozostaje kamienną. Dumnym głosem mówię: żegnaj i żałuj! Spektakl zakończony. Braw nie ma. A to niby czemu? Bo miłość nie przezwyciężyła wszystkiego? A to smutek.. Pukam poddenerwowana długopisem o blat. Zerkam co chwilę na zegarek. Czekam niecierpliwie na Panią Miłość, która się niekulturalnie spóźnia. Jego i moje uczucia związałam w wieczny supeł niedorozwiązania. Za każdym razem wierzę w to, że jest inny niż wszyscy. Nie trzymam się. Rozsypałam się na milion, drobnych kawałeczków, które wzajemnie wołają do siebie o pomoc. Ale nie dojdą do siebie.. Są za ciężkie. Są przepełnione bólem, smutkiem, rozczarowaniem, zawodem..
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
Sprawiając sobie ból fizyczny chciała zastopować ból psychiczny. Nie wyszło, teraz boli podwójnie. Ała! to naprawdę boli. Pogubiłam się w życiu. Znalazłam Ciebie. Było dobrze. Zostawiłeś mnie. Pogubiłam się jeszcze bardziej. Nie mam szczęścia w miłości i w kartach.
![]() |
#543 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miło mi. ![]() __________________ Slalom niewypowiedzianych słów. Moje hobby ?. Chodzę po mieście. Dlaczego ?. Nudzi mi się ?. Nie. Mam nadzieję, że odnajdę swoje zagubione szczęście na jakiejś ulicy. __________________ Muse !. <3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Zakorzenienie
|
o nie wierzę
![]() ![]() __
'nawet porażka nie nauczyła mnie, nie popełniać tego samego błędu.' ''Pytasz mnie co Ci dam? Kolor życia, które znam.'' 'lubisz matematykę? to dodaj mnie do siebie, podziel zemną łoże, odejmij ode mnie ubrania i zacznijmy się mnożyć.' |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Zakorzenienie
|
Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?" nie umiem wejść w to samo drugi raz. tylko Ty. ..zwykły jak ja człowiek nie chce nic więcej.! "Na dźwięk tego głosu ściska mnie w żołądku, czuję się winna, smutna i przestraszona. I tęsknię, do tego też mogę się przyznać. Tyle że tęsknota ma zbyt silną konkurencję, aby kiedykolwiek zdołała zdominować inne uczucia." czas nas uczy pogody. z dnia na dzień zmienia się wszystko. staniesz za mną gdy świat jest przeciw? erotyka nieśmiało się przebijała. chciała dać z siebie wszystko. "szukam lektury do sracza" - dr .House nie masz mi nic do zaoferowania. |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Raczkowanie
|
Kocham Cię - te słowa strasznie mnie irytują .
![]() |
#547 |
Raczkowanie
|
BananowaDelma kamisha kontrastowa0 parala CaMa istny_paradoks patrysiowa_ _changime your blue eyes paralogiczna bajkowa Czujcie się okradzione talenciary ![]() Jestem pełna podziwu ![]() ![]() coś ode mnie ![]() Chciałabym wsadzić Twoje słowa w ramkę i powiesić na ścianie. 'Kocham' idealnie pasuje do błękitnego koloru. Szanujmy siebie na wzajem, ale to k*rwa od jutra!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#548 |
Raczkowanie
|
pędzicie !
![]() zimny oddech tęsknoty, który co ranek czuję na karku nie pozwala Mi normalnie funkcjonowac . wiem, że uwielbiasz ze Mną rozmawiac, chociaż tego nie ujawniasz . czasami mam taki beznadziejny dzień, że nawet nie chce podnieśc Mi się z łóżka . nie wymagam od Ciebie, żebyś zabierał Mnie na spacery na koniec tęczy, malował ze Mną sufit w parku, bądź żebyś skradł dla Mnie niebo .. wymagam od Ciebie jedynie, żebyś był . wczoraj , dziś , jutro i już zawsze ;* . nieświadoma kosekwencji ufam Ci bezgranicznie . ![]() miłośc ? pojęcie względne . każde z Nas rozumie je inaczej . szkoda, że Ty bardziej w tym sensie negatywnym .
#549 |
Wtajemniczenie
|
na zdrowie.
![]() "wiesz... dziękowałam dziś Bogu za to, że Cię spotkałam. a potem zaczęłam prosić. prosić o to, by już nigdy nie było mi dane Cię ujrzeć. "
#550 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały, kocham Was
![]() 'See I don't want a boy That, only wanna come back Cause, some other woman broke his heart. ' Widzisz, bo nie chcę faceta który chce wrócić tylko dlatego, że jakaś inna dziewczyna złamała mu serce. 'Pluszowy miś, to twój konkurent. Macie wiele wspólnego: Obaj jesteście do ściskania, do gniecenia, do serca, do targania. Tylko, że miś jest zawsze przy mnie. 1:0 dla misia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Zadomowienie
|
♥ kamisha - ja wam do pięt nie dorastam.. ;* otojest - nie wierzę! ♥ Cherry_lady - ej, świetne masz te opisy, naprawdę. Ani mi się waż stąd ruszać! Zrozumiano?! ;* ... Herbata wystygła, a mimo to nadal pięknie pachniała. Deszcz już dawno przestał padać, jednak powietrze napływające do jej pokoju jeszcze długo było wilgotne. Niektóre elementy się zmieniają, inne pozostają na czas dłuższy. Tragikomedia upływającego czasu.. Zagrajmy w kalambury! Dziedzina: czynność. 2 słowa, 9 liter. Zgaduj! źrenica tak pełna żywej mgły. wielkie nadzieje. You're all I want. You.re all I need. You're everything. EVERYTHING! ♥ Jesteś wszystkim, czego chcę. Jesteś wszystkim, czego potrzebuję. Jesteś wszystkim. WSZYSTKIM! ♥ Myśl, że całe jej życie składa się tylko z czekania na niego. Najpierw czekała na to, aż pojawi się w jej życiu, potem na to, kiedy wreszcie znajdzie dla niej miejse w swoim własnym. Czekała na telefony i wiadomości od niego nawet o tym nie myśląc, nie zdając sobie z tego sprawy. A teraz? Teraz czeka, aż ją pokocha. Nawet jeśli nigdy ma się to nie wydarzyć, to przecież i tak całe życie czeka na niego.. "Wciąż w pamięci mam tamten dziwny maj - - długo śnieg bielił się w ogródku mym. Wtedy przyszedł ON - niewiadomo skąd.. Tego dnia zakwitły pierwsze bzy." Jego usta - dojrzałe truskawki. Wysłała mu anonimowy liścik o treści: 'WCIĄŻ O TOBIE MARZĘ." Aby on domyślił się kto go wysłał, a potem wrócił z uśmiechem, który będzie oglądała każdego dnia. Chodź ze mną.. Zaprowadzę Cię tam, gdzie możesz pozostać wiecznym dzieckiem. Wiesz co to za miejsce? Moje serce. Tymczasem pobawmy się w dzieci. ♥
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-08-29 o 09:03 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Raczkowanie
|
Tylko Ty masz klucz do mojego serca .
Ideał faceta? Wysoki brunet z błękitnymi oczami i najpiękniejszym na świecie uśmiechem . On . Uśmiechem osusz moje łzy. Wez mnie w ramiona , otul miłością , niech świat na nowo nabierze barw. Kiedyś odejdę na zawsze . Może zrozumiesz co straciłeś . Może zatęsknisz . Kiedy pada deszcz siedzę przy oknie słuchając NASZEJ piosenki , i krzycze do Twojego zdjęcia na tapecie , żebyś wrócił . ![]() To samo życzenie przy każdej spadającej gwiazdce . Ty . + z innej bajki , TwojaKokaina , misia_TKA , Aguskowa , justsmilebaby , Extremalna , kamisha , CaMa - czujcie się okradzione ![]() ![]()
#554 |
Zadomowienie
|
"...teraz patrz na łzy rozmazany makijaż"...(52 dębiec
![]() -Maleńka?Maleńkie Skarbie jest to co masz w spodniach ![]() i powiedz mi jak to możliwe ze jeszcze wczoraj zapewniałeś mnie jak bardzo kochasz a dziś mówisz " Nic z tego nie będzie wybacz " ![]() A wieczorami siedząc sama w pokoju i tuląc do siebie ukochanego misia myśle o tym który nie potrafił kochać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
za szafą znajduję nasze zdjęcia,
i zaplanowany dzień już się nie liczy,.. na karuzeli życia, którą imieniem twym zwą najtrudniej usnąć mi bez twoich pocałunków, siedzę więc na tarasie zalana łzami... upita uczuciami, nawet nie zwracam uwagi na papierosa, który wypala mi na nodze ogromne poczucie winy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz mnie we wczorajszym świecie
Zobacz, kim jestem pod zewnętrzną skorupą! Sięgnij po moją rękę... Wejdę do Twojego świata Spojrzę przez Twoje oczy słońce wschodzi krzyki ustały miłość upadła nadzieja wciąż stoi czy to jest koniec, tego, co rozpoczęliśmy? czy będziemy pamiętać, co zrobiliśmy źle? Twoje serce jest w strzępach i tak puste... Wypłakiwałam me łzy dopóki nie wyschły Ale ból był taki sam Każda sekunda jest jak minuta Każda minuta jest jak dzień Kiedy jesteś daleko Jesteśmy jak ogień i deszcz. Idealnie niedobrani.
![]() |
#557 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocham Cię za nie ![]() Chce znów czuć bicie Twego serca. Nie zostawiaj mnie . Bez Ciebie to już nie to samo . Tyle obietnic , tyle wspólnych chwil , tyle szczęścia - dla Ciebie bez znaczenia . ![]() Przez Ciebie moje serce rozpadło się na milion części , a każda z nich kocha Cię jeszcze mocniej . Gdzie tu sens ?! ![]() Ubliżaj mi jak chcesz . Mojej miłości do Ciebie i tak nie zniszczysz .
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-08-29 o 09:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zadomowienie
|
To nie moje, to cytaty z "Weronika postanawia umrzeć" (polecam), co nie zmienia faktu, że jest mi bardzo miło
![]() Dziękuję ![]() 3martyna3, niezniszczalna_aleks, patrysiowa_ - okradłam ![]() _________________
'Pogodziłam się z tym, że jeśli moje życie nie miało sensu, to nikt oprócz mnie nie był temu winien. Odczuła coś na kształt euforii, tak jakby śmierć miała ją wyzwolić od lęku przed śmiercią. Wspaniale! Za chwilę to wszystko się skończy! Być może poczuje jakiś ból, ale cóż znaczy pięć minut agonii wobec spokojnej wieczności? Muszę przestać myśleć. Trzeba udawać, że wszystko jest w porządku i wszystko będzie w porządku. Mój stan to nie tylko to, co widzicie w moim ciele, ale to, co dzieje się w mojej duszy. Miłość zmienia się z czasem'
#559 |
Raczkowanie
|
boo padne ! ![]() ![]() ![]() ' Bo Ty masz to , co ja chciałabym mieć. '
Znowu nic nie wiem. przyjaciele- codziennie pokazują mi, jakie to życie jest wspaniałe, dzięki nim ujrzałam jaki to nasz świat jest kolorowy. |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Raczkowanie
|
Traktuje to państwo tak jak ono traktuje mnie, mam je głęboko w ...
Przeceniamy to, czym jesteśmy. Szczerych rozmów nigdy dość. to przez Ciebie, wiesz? Jeśli mamy być przyjaciółmi to musimy się pogodzić.
#561 |
Raczkowanie
|
Jak trzeba rozsiać plote o moim życiu to wszyscy chętni, ale
jak potrzebowałam pomocy to przyjaciele nagle `niedostępni`. Ciągle otaczający mnie egoistyczni ludzie, ciągły natłok spraw tak bardzo ważnych, ta cholerna bezsenność. Czy nikt nie może przysiąść tu, obok mnie, na chwile i posłuchać teraz mnie, tego czego ja chce? Siedząc tu, na naszym miejscu, nie mogę się opędzić od wspomnień. Tych, z których zapamiętałam Cię najlepiej. Od tej dobrej strony. A teraz ten dreszcz, przeszywający mnie, który towarzyszył mi przy każdym Twym nawet najdelikatniejszym dotyku.
![]() |
#562 |
Rozeznanie
|
3martyna3 - dla takich chwil warto żyć. ♥
istny_paradoks - muszę przyznać, że Twoje ang. opisy są fenomenalne. ![]() A jeśli pewnego dnia będzie Nam się wydawać, że to wszystko bezsensu i przestaniemy do siebie mówić ? Zawalczysz o Nas ? This a city, these friends, the one he - drugs, my drugs. Nigdy nie ma Go, gdy tego potrzebuję. Nie kocha mnie, bo za wcześnie na miłość. Nie słyszy dźwięku łez stukających, jedna za drugą, o podłogę. Czego ja od Niego oczekuję ? Czy warto bym się tak dalej oszukiwała ? Ich nie ma. Oni odeszli.
#563 |
Przyczajenie
|
if you are talking behind my back, you're in a good position to kiss my ass!
/ jeśli mówisz za moimi plecami, jesteś w dobrej pozycji by pocałować mnie w dupę! my plan is to FORGIVE and FORGET... forgive myself for being stupid and forget you ever existed!!! / mój plan to PRZEBACZYĆ i ZAPOMNIEĆ... wybaczyć sobie, że byłam głupia i zapomnieć, że kiedykolwiek istniałeś! i'll ignore every one of them because i only want you / zignoruję każdego z nich, ponieważ pragnę tylko Ciebie kiedy mnie już nie będzie uświadomisz sobie, że byłam najlepszą rzeczą, która Ci się przytrafiła. mogę się na Ciebie obrażać sześćset trzynaście razy dziennie, ale i tak nie wpuszczę nikogo na Twoje miejsce. a promise means everything... / obietnica znaczy wszystko... zaopiekuj się mną, nawet gdy nie będę chciała. mimo wszystko, potrzebuję tego bałaganu, który robisz w moim życiu. "wie pani, miłość może się znudzić. nie można przez 24 godz. na dobę trzymać się za ręce i ciągle uśmiechać bo drętwieją mięśnie." cichy szept serca... gdy się nudzę, próbuję oddychać Tobą, wiesz? pilnie poszukiwany korepetytor z chemii, który wytłumaczy mi... czym jest MIŁOŚĆ. "chodź, powiedz mi jak bardzo tęsknisz, jak zniszczony jest Twój pamiętnik" kanibalizm miłosny, wersja light... nie mogę żyć bez Ciebie... oklepane zdanie, ale tak jest, mój drogi. where are the dreams? my dreams. / gdzie są marzenia? moje marzenia.
#564 |
Zakorzenienie
|
marikab - nawet mnie nie denerwuj. ![]() ![]() ![]() parala - ![]() _________________________ _____________ ' kobiecie nie wypada, ale kocham ten stan, kiedy jestem naje.bana. chciałam być, jak czekolada, bym mogła poprawiać mu humor. ale bądź pewny. jeśli Ty mnie nie zawołasz, ja odejdę. pokonywaliśmy razem góry, a potknęliśmy się o kamień. to ten świat, a nie my, jest skur wy synem. choćbym chciała, nie wiem, czy zdołam ożywić uczucie. chyba spaliłam je łzami własnej, cholernej dumy. każdy w swoim życiu, musi zakochać się w totalnym kretynie. - o czym myślisz? - o niczym.. - Jego nazywasz niczym? - piłaś coś? - tylko swoje łzy, że tak 'pier dolnę' poetycko. nadzieja nie jest matką głupich. jest żałosną, nędzną prostytutką, która daje Ci namiastkę prawdziwej miłości. ze zwisającym makaronem czekała na kogoś, kto byłby gotowy odegrać z nią scenę z "Zakochanego Kundla". czekam tylko, kiedy nasze spojrzenia zetkną się ze sobą. prawdziwa miłość? prawdziwa miłość, to jest w biedronce na półce "przeterminowane" . naturalnie. bez stresu. jakby to przekalkulować, to jeszcze się okaże, że nie ma czego żałować. odstaw rzeczywistość na bok, dzisiaj nie istniejemy. ludzie nie udają. ludzie starają się sobie radzić. wolność? i owszem. ale tylko w naszych głowach. przestańcie mówić, że chcecie się wyrwać, zmienić otoczenie, wyjechać gdzieś, gdzie wszystko jest inne, bo tam nic nie ma. są ulice, ludzie, domy, wszystko oprócz wolności. mówi się, że wolność, to po prostu inne spojrzenie na śmierć. tak, więc zostańcie tam, gdzie jesteście, i nie wmawiajcie sobie samotności, kiedy samotni absolutnie nie jesteście. i zapamiętajcie, w kwestii samotności, jest jedna najwyższa prawda. ona na nigdy nie daje szczęścia. daje tylko spokój, który jest całkiem niezłym kompromisem, gdy szczęście jest chwilowo poza zasięgiem. '
#565 |
Zadomowienie
|
Parala-dziękuje
![]() Jednym z gorszych dni był dzień w którym Cię poznałam.gdybym znała przyszłość może wtedy zawróciłabym w drugą strone.
Narysyj mi moje serce bo nie wiem jak wygląda. Mamy różne cele w życiu ale żeby uprzykrzać sobie życie nawzajem to chyba przesada.
#566 |
Konto usunięte
|
3martyna3 - okradłam <3
Don't cry. Just say: ' fuck you' and smile' / nie płacz. powiedz: 'pieprz się ' i uśmiechnij się/ |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zakorzenienie
|
Witam w kolejnej części
![]() ![]() mad_woman, _changime, Nieodkrytaxd, katrin_love, ekhm_sorry, otojest, agrr, BananowaDelma, marikab, ciiri - zaszczyt mnie kopnął, iż mogłam Was okraść w tej części ![]() ![]() ______ "podjęłam ostateczną decyzję: jeszcze się zastanowię. cisza normalna więc całkiem nieznośna, kiedy myślimy o kimś zostając bez niego. Pieniądze nie dają szczęścia. Krowy nie dają sera. tak mijają dni bez ciebie - każdy z nich jest taki sam. najlepsze rzeczy w życiu są niewidoczne - dlatego zamykamy swoje oczy kiedy całujemy, płaczemy i marzymy. "
![]() |
#568 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ?! kłaniam się do stópek ![]() Ciebie ! ; * a ten powyżej zabieram kochanie. <3 Cytat:
a mnie kopnął mocniej gdy dowiedziałam się, że okradła mnie taka wspaniała osoba jak ty. <3 ____ ' pamiętasz ? razem na zawsze, razem do piekła. ' ;/ ' to fikcja nie magia, wieczność pryska jak bańka ' ' to świat, w którym szczerość więdnie ' ' Ja w Twoich ramionach chcę odnaleźć przypadkiem wiarę w jutro, bo straciłam ją .. ' ' zdaję sobie sprawę z tego, że to co było między nami, było złożone bardziej niż origami ' ' więc nie mów, że mnie kochasz na zawsze i zaśnij, jutro okłamiesz mnie po raz ostatni ' jeśli mnie nie chcesz wciśnij F4 . ![]() a z książek wypadają tylko kartki z serduszkami i wierszykami jak to bardzo Cię kocham.
" Oprócz Ciebie na tym świecie trzyma mnie grawitacja " Edytowane przez _changime Czas edycji: 2010-08-29 o 10:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Raczkowanie
|
Ajćć .. miło ;*
Przy okazji też po cichu okradam. ;D _____________ Irracjonalnie dziwna. Zapukałeś do drzwi mojego serca. Broniłam się. W końcu cię wpuściłam i… stwierdziłeś, że pomyliłeś drzwi. 'Jeśli spadniesz na kogoś, nie wystarczy powiedzieć, że nie chciałeś. W końcu ten ktoś też wcale nie chciał, żebyś na niego spadał.' _____________ Muse !. <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Raczkowanie
|
SecretVirgo, _ZaagubiOna_ - żeby mnie takie talenty okradały ? zaszczycona jestem
![]() ruda wiewiora, AnnWroc, rozpieszczona, ekhm_sorry, otojest - jesteście cudotwórczyniami ![]() Chciałabym wierzyć, że choć trochę kochałeś mnie. Troszeczkę... Powiedział, że nigdy mnie nie zrani... powiedział, że nie pozwoli poczuć bólu... Powiedział, że będzie chronił moje serce... Nie możliwe, żeby każde słowo było kłamstwem... Jesteś dla niego tylko dziwką, Zobaczysz, zostawi Cię szybko. On kiwnie palcem, jesteś rozebrana, On mówi `ssij` a Ty już na kolanach. Jesteś tylko zwykłą ku.rwa, mylisz ze cie kocha, a tak naprawdę to tylko rżnie cie równo. Może to dlatego że nie miałam w sobie tyle procentów co wódka. Może to dlatego że nie miałam wystarczającej ilości tytoniu w organizmie. A może dlatego że nie przesiadywałam z nim pod barem, tak jak jego kumple, nie spałam po krzakach, na ławkach ? Może dlatego mnie zostawił...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.