Udało się po poronieniu :D cz.II - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-11-19, 11:01   #811
madzik2221
Zakorzenienie

Dot.: Udało się po poronieniu :D cz.II

hej Lachony
widze ze od rana napastujecie ostro forum to dobrze chociaz jest co czytac

Bella nie martw sie to przejsciowe,jeszcze troche i i ci przejdzie

Pam widze ostro porzadkuje ciuszki Malenstwa.Fajnie bo faktycznie malo wam czasu zostalo.Ja tez juz chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Fridka masz racje co do lekarzy ale jak sie raz zrazisz albo wiecej tak ci sie potem odechciewa chodzenia na NFZ.Dobrze ze masz dobra opieke i placisz tylko za leki a nie za kazda wizyte.Ja tez tak mam ale nie mam wyobru bo jakbym tu zaczela chodzic prywatnie to juz bysmy dawno pod mostem lezeli.Ja osobiscie nie mam nic do pl NFZ ale tez opinie nie sa najlepsze.A jesli stac kogos na takie wizyty i chce z nich korzystac to czemu nie
No i nie zlosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi i Jasiowi (a tys taka ladna)
Jak bedziesz miala wiesci jakies o Asi daj znac.Czytalam wczoraj na staraczkowym co sie stalo.Mam nadzieje ze wszystko bedzie u niej dobrze

Enia wrzuc fotke a tym szlajfroku i koszuli

22/23.05.2010
madzik2221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 11:07   #812
Enia_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzik2221 Pokaż wiadomość
hej Lachony
widze ze od rana napastujecie ostro forum to dobrze chociaz jest co czytac

Bella nie martw sie to przejsciowe,jeszcze troche i i ci przejdzie

Pam widze ostro porzadkuje ciuszki Malenstwa.Fajnie bo faktycznie malo wam czasu zostalo.Ja tez juz chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Fridka masz racje co do lekarzy ale jak sie raz zrazisz albo wiecej tak ci sie potem odechciewa chodzenia na NFZ.Dobrze ze masz dobra opieke i placisz tylko za leki a nie za kazda wizyte.Ja tez tak mam ale nie mam wyobru bo jakbym tu zaczela chodzic prywatnie to juz bysmy dawno pod mostem lezeli.Ja osobiscie nie mam nic do pl NFZ ale tez opinie nie sa najlepsze.A jesli stac kogos na takie wizyty i chce z nich korzystac to czemu nie
No i nie zlosc sie bo zlosc pieknosci szkodzi i Jasiowi (a tys taka ladna)
Jak bedziesz miala wiesci jakies o Asi daj znac.Czytalam wczoraj na staraczkowym co sie stalo.Mam nadzieje ze wszystko bedzie u niej dobrze

Enia wrzuc fotke a tym szlajfroku i koszuli
Madzik Ty to zawsze wymyślisz

No dobra, zaraz się wystroje
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b8iikt8hcg0od.png
09.09.2009
Enia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 11:07   #813
Pamela86
Zakorzenienie

madzik no to juz najwyzszy czas, różnie to bywa, wiec wole miec wczesniej gotowe, niech sobie czeka

Pamela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 11:11   #814
lulka265
Zakorzenienie

Cześć Dziewczynki

a u mnie dziś nie najlepiej,potwornie kręci mi się w głowie,mam bardzo niskie ciśnienie a wysoki puls i dziwne kołatania serca w poniedziałek mam wizyte u gina i mam nadzieje,że będzie dobrze
takie mnie lęki ogarnęły,że szok
19.04.2011 godz 14:20

Aniołek 26.05.2010r
lulka265 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 11:17   #815
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lulka265 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki

a u mnie dziś nie najlepiej,potwornie kręci mi się w głowie,mam bardzo niskie ciśnienie a wysoki puls i dziwne kołatania serca w poniedziałek mam wizyte u gina i mam nadzieje,że będzie dobrze
takie mnie lęki ogarnęły,że szok
nie martw sie ja tez to mialam i mam czasami nadal.jeszcze do tego mam napady dusznosci i takiego bicia w klatce,pytalam lekarza mowil ze to normalne i nie ma sie czym martwic.co do zawrotow glowy to mi kazal morfologie robic ale jeszcze nie robilam bo przeszly odkad pije soczki i jem owoce to jest lepiej.Poza tym poczekam do wizyty u poloznej zobaczymy co ona powie i czy skieruje mnie na badania

Enia lubie takie rzeczy wiec dawaj fote i nie marudz

Pam dobrze dobrze nie ma potem co szykowac wszystkiego na leb na szyje

I takie pytanko do Was kochane mamusie ktore niebawem sie rozpakuja.Ile wlasciwie macie ciuszkow na 56 a ile wiekszych tak sobie wczoraj myslalam o tym i szczerze mowiac mam tego troche ale chyba wiecej tych wiekszych niz na 56.I teraz nie wiem co robic i jakie zamawiac

22/23.05.2010
Stary 2010-11-19, 11:24   #816
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
nie martw sie ja tez to mialam i mam czasami nadal.jeszcze do tego mam napady dusznosci i takiego bicia w klatce,pytalam lekarza mowil ze to normalne i nie ma sie czym martwic.co do zawrotow glowy to mi kazal morfologie robic ale jeszcze nie robilam bo przeszly odkad pije soczki i jem owoce to jest lepiej.Poza tym poczekam do wizyty u poloznej zobaczymy co ona powie i czy skieruje mnie na badania

I takie pytanko do Was kochane mamusie ktore niebawem sie rozpakuja.Ile wlasciwie macie ciuszkow na 56 a ile wiekszych tak sobie wczoraj myslalam o tym i szczerze mowiac mam tego troche ale chyba wiecej tych wiekszych niz na 56.I teraz nie wiem co robic i jakie zamawiac

Ja rozmawiałam na ćwiczeniach z taka fajną dziewczyna,ona ma 12 miesięczne dziecko i teraz jest w 5 miesiącu i powiedziała,że ciuszków na 56 wogóle nie wykorzystała.Miała troche,ale większość na 62.Ponoć są troszkę za duże,ale dziecku nawet wygodniej jest.Ja myśle,że do szpitala trzeba 56 a do domu juz 62.
A jeszcze mi powiedziała,że jej koleżanka nakupowała ciuszków na 56 a dzidzius sie 58 urtodził

Madzik ja odebrałam dziś wyniki morfologii i chyba tam jest wszystko ok,więc to muszę przejśc po prostu

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-19, 11:25   #817
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam kilka spiochow na 56 i moze ze 3bodziaki reszte kupilam na 62 lepiej miec wieksze niz mniejsze, zreszta na moje oko niczym sie nie różnia moze 1cm... teraz zaczynam sie rozgladac za ciuszkami na 68, wczoraj juz takie bodziaki kupilam
ale mowie ci nie kupuj za wiele bo pewnie tez dostaniesz od po narodzinach dzidzi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-11-19, 11:25   #818
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pamela86 Pokaż wiadomość
madzik no to juz najwyzszy czas, różnie to bywa, wiec wole miec wczesniej gotowe, niech sobie czeka

Pamelka ja Cie doskonale rozumiem,ja też wolę wszystko wcześniej na spokojnie naszykować,niż sie stresowac

i tak jestes niezła bo ja na Twoim miejscu to bym miała juz torbę do szpitala spakowana

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-19, 11:29   #819
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Pamelka ja Cie doskonale rozumiem,ja też wolę wszystko wcześniej na spokojnie naszykować,niż sie stresowac

i tak jestes niezła bo ja na Twoim miejscu to bym miała juz torbę do szpitala spakowana
wiem tez planowalam ze od 32tc bede miala torbe w gotowosci... ale tak jakos sie nie moge zebrac zeby to popakowac... czekam az tż dokupi reszte tzn pieluchy chusteczki...
w sumie to nie musze duzo zabierac bo rzeczy dla malej daja w szpitalu

Stary 2010-11-19, 11:33   #820
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
wiem tez planowalam ze od 32tc bede miala torbe w gotowosci... ale tak jakos sie nie moge zebrac zeby to popakowac... czekam az tż dokupi reszte tzn pieluchy chusteczki...
w sumie to nie musze duzo zabierac bo rzeczy dla malej daja w szpitalu

O to masz bardzo fajnie,a ja się dowiedziałam,że u mnie w szpitalu oczywiśćie juz bliżęj terminu porodu są 4 spotkania w miesiącu.Maja na celu to,aby obejżeć sobie porodówkę,poźniej salę w któej leżą dzieciaczki i co najważniejsze pozanć personel i mozna sie wtedy dogadac z położna ,ktora będzie przy porodzie.
Tylko niesety będe musiałam tam jeźzic,a to jest 120 km od mojego miejsca zamieszkania ,ale cóż

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-19, 12:26   #821
Pamela86
Zakorzenienie

Ufff skończyłam 1część prasowania, reszta w nastepnym tygodniu ale krzyż mi wysiada...

Stary 2010-11-19, 12:33   #822
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff skończyłam 1część prasowania, reszta w nastepnym tygodniu ale krzyż mi wysiada...

no to pięknieniby przyjemne prasowanie,ale jednak plecki bolą.
Odpocznij teraz trochę,bo prasowanie Ci raczej nie ucieknie

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-19, 12:38   #823
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
no to pięknieniby przyjemne prasowanie,ale jednak plecki bolą.
Odpocznij teraz trochę,bo prasowanie Ci raczej nie ucieknie
Już nie prasuje, teraz sie położyłam i jak zwykle buszuje po all

Stary 2010-11-19, 12:43   #824
lulka265
Zakorzenienie

Cytat:
Już nie prasuje, teraz sie położyłam i jak zwykle buszuje po all

A Wy znowu z tym allegro

Aniołek 26.05.2010r
Stary 2010-11-19, 12:45   #825
madzik2221
Zakorzenienie

no to musze siasc i zobaczyc co ja tam mam w tych ciuszkach bo teraz to juz calkowicie zgluplam. chyba narazie pauza z ciuszkami dla malego i teraz zaczne rozdzielac rozmiarowo ile czego mam.w koncu te 56 jak sie przydadza to na krotko lepiej od 0-3 m-cy kupic i moga polezac.

Pam ty sie uspokoj z tym ogranianiem ciuszkow etc. bo ci w leje pasiorow oszczedzaj sie troszke

Kurde mnie dzisiaj sprzatanie czeka a na obiad piersi z kurczaka z ziemniaczkami i surowka ze sklepu co bym duzo nie musiala szykowac

22/23.05.2010

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-19, 12:47   #826
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
A Wy znowu z tym allegro
To się nazywa uzależnienie

no i puściła mi sie farba z nosa...

Stary 2010-11-19, 12:58   #827
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Hej!
Mdli mnie że masakra. O widzę Pamela,że też masz wizytę 3 grudnia-bo ja też mam a to jeszcze dwa tyg.
witaj w klubie. mnie dzis TZ tosta przyniosl do lozka i pomoglo, ale nistety lunch splynal wraz z woda

Edytowane przez measia
Czas edycji: 2010-11-19 o 13:23
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 13:13   #828
Pamela86
Zakorzenienie

hehe wlasnie wylicytowalam pajacyki za 1zł
http://allegro.pl/show_item.php?item=1320515763

Stary 2010-11-19, 14:40   #829
agiagi82
Raczkowanie

jej jak ten czas szybko leci, pamiętam jak Pamela pisała z Fridką że zostało im 100 dni do terminu porodu. a teraz została mniej niż połowa z tego... ja wczoraj przysiadłam konkretnie do prasowania, udało mi sie wszystko ogarnąć, z tego co patrzyłam brakuje mi spiochów i kaftanika takiego czystego białego pod wdzianko sweterkowe na wyjście bobasa ze szpitala. pieluchy new borny pampersy dostałam od przyszłej mamy chrzestnej, chusteczki kupiłam na promocji w biedronce 4pak. zostało dokupić wózek, rozek, łożeczko z materacem i 1 kpl pościeli a dla mnie koszule. to z takich najważniejszych rzeczy.. powiedzcie mamusie i przyszłe mamusie, jak wybieracie dzidziusia ze szpitala, w samym rożku, czy w foteliku?
nie wierze że to tylko 2 m-ce...
pozdrawiam ciepło

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
hehe wlasnie wylicytowalam pajacyki za 1zł
http://allegro.pl/show_item.php?item=1320515763
fajowegratulacjeklask i:
agiagi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 14:49   #830
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agiagi82 Pokaż wiadomość
jej jak ten czas szybko leci, pamiętam jak Pamela pisała z Fridką że zostało im 100 dni do terminu porodu. a teraz została mniej niż połowa z tego... ja wczoraj przysiadłam konkretnie do prasowania, udało mi sie wszystko ogarnąć, z tego co patrzyłam brakuje mi spiochów i kaftanika takiego czystego białego pod wdzianko sweterkowe na wyjście bobasa ze szpitala. pieluchy new borny pampersy dostałam od przyszłej mamy chrzestnej, chusteczki kupiłam na promocji w biedronce 4pak. zostało dokupić wózek, rozek, łożeczko z materacem i 1 kpl pościeli a dla mnie koszule. to z takich najważniejszych rzeczy.. powiedzcie mamusie i przyszłe mamusie, jak wybieracie dzidziusia ze szpitala, w samym rożku, czy w foteliku?
nie wierze że to tylko 2 m-ce...
pozdrawiam ciepło

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

fajowegratulacjeklask i:
leci leci kochana, sama nie wiem kiedy ta ciąża zleciała

dziudziulka oczywiscie odbieram ze szpitala w foteliku, nie wolno miec dziecka na rekach w samochodzie
ubiore ja w kombinezon wsadze w fotelik owinę kocem i autkiem do domku wrocimy

Stary 2010-11-19, 16:39   #831
mokra6
Zadomowienie

Hej! Jestem nareszcie U nas wszystko dobrze Odkąd TŻ wrócił to Mała tak szaleje, że szok No na serio, nie wiem czy brakowało jej głosu tatusia, czy co??
Byliśmy dziś na wizycie, ale nie robił mi USG, tylko na chwilę przyłożył ten sprzęt, żeby sprawdzić echo serca i powiedział, że jak dziecko zdrowe to nie ma konieczności robienia tak często USG.
Ugotowałam właśnie młodą kapustę z kartofelkami, bo nas z TŻ naszło. Fajnie tak teraz mam- 24h/dobę razem Muszę o niego dbać, żeby szybko dochodził do siebie

A co tam z Asią się dzieje Muszę doczytać na tamtym wątku. Trzymam kciuki, żeby wszystko bylo w porządku

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51052.png
mokra6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 17:41   #832
Fridka
Zadomowienie

Asia pisała na staraczkowym, że ma leżeć, że są bliźniaki, ale jeden zarodek ma kłopoty...
Asieńko, u mnie i u Pam też były bliźniaki... do okolicy 8, 9 tyg... i w obu tych przypadkach niestety nie rozwinęły się, ale to nie musi oznaczać że stracisz ciąże...
Lekarz nie powiedział mi bynajmniej nic takiego, mimo że u mnie od początku z tym drugim pęcherzykiem coś nie grało, był mniejszy i kształt miał inny.
odpoczywaj i nie martw się na zapas... wszystko będzie dobrze, zobaczysz...

Pamelka mnie coś brzuch pobolewa jak na @ tylko slabo...jak na początku ciąży też to masz? pewnie przez to sprzątanie dziś...wzięlam nospę i idę na relaks do wanny...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51199.png
Fridka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-11-19, 17:50   #833
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fridka Pokaż wiadomość
Asia pisała na staraczkowym, że ma leżeć, że są bliźniaki, ale jeden zarodek ma kłopoty...
Asieńko, u mnie i u Pam też były bliźniaki... do okolicy 8, 9 tyg... i w obu tych przypadkach niestety nie rozwinęły się, ale to nie musi oznaczać że stracisz ciąże...
Lekarz nie powiedział mi bynajmniej nic takiego, mimo że u mnie od początku z tym drugim pęcherzykiem coś nie grało, był mniejszy i kształt miał inny.
odpoczywaj i nie martw się na zapas... wszystko będzie dobrze, zobaczysz...

Pamelka mnie coś brzuch pobolewa jak na @ tylko slabo...jak na początku ciąży też to masz? pewnie przez to sprzątanie dziś...wzięlam nospę i idę na relaks do wanny...
No u mnie tez od poczatku cos nie grało z tym drugim pęcherzykiem, był mniejszy od drugiego... ale ciaza sie utrzymała jak widać i za niedługo zostaniemy mamami

Mnie też czasem ćmi brzuch jak na @ i jak twardneje to boli na dole troszke ale to ponoć normalne, macica ćwiczy do porodu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-11-19, 18:00   #834
Fridka
Zadomowienie

Cytat:
No u mnie tez od poczatku cos nie grało z tym drugim pęcherzykiem, był mniejszy od drugiego... ale ciaza sie utrzymała jak widać i za niedługo zostaniemy mamami

Mnie też czasem ćmi brzuch jak na @ i jak twardneje to boli na dole troszke ale to ponoć normalne, macica ćwiczy do porodu
o co zakład że urodzimy tego samego dnia? choć mam przeczucie że Ty będziesz pierwsza przynajmniej jeden dzień
o rany...właśnie spojrzałam na te moje zapasy... sporo ciuszków muszę dokupić... śpiochów nie mam (tylko 2) i nie mam ciepłych pajaców....
Wystarczą mi trzy kocyki? i dwa okrycia kąpielowe?

Stary 2010-11-19, 18:04   #835
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
o co zakład że urodzimy tego samego dnia? choć mam przeczucie że Ty będziesz pierwsza przynajmniej jeden dzień
o rany...właśnie spojrzałam na te moje zapasy... sporo ciuszków muszę dokupić... śpiochów nie mam (tylko 2) i nie mam ciepłych pajaców....
hehe tylko szkoda ze nie rodzimy w tym samym szpitalu bo byśmy sie spotkały a skad te przeczucia
dziś sie tż śmiał żeby czasem wigili nie miala juz w szpitalu, a ja mówie ze chce zjesc kolacje a po moge jechac rodzić

oj śpiochów to ja mam troche, kilka pajacyków a jeszcze mam dostac ciuszki po dziecku od kumpla tż wiec troche sie tego nazbiera, na razie nic nie kupuje już

a i trzy koce wystarcza spokojnie i 2okrycia też

Edytowane przez Pamela86
Czas edycji: 2010-11-19 o 18:05
Stary 2010-11-19, 18:08   #836
Fridka
Zadomowienie

Cytat:
hehe tylko szkoda ze nie rodzimy w tym samym szpitalu bo byśmy sie spotkały a skad te przeczucia
dziś sie tż śmiał żeby czasem wigili nie miala juz w szpitalu, a ja mówie ze chce zjesc kolacje a po moge jechac rodzić

oj śpiochów to ja mam troche, kilka pajacyków a jeszcze mam dostac ciuszki po dziecku od kumpla tż wiec troche sie tego nazbiera, na razie nic nie kupuje już

a i trzy koce wystarcza spokojnie i 2okrycia też
mmm...to fajnie masz... ja miałam mieć od kumpeli, ale narazie cisza i nie ma tematu, więc nie nastawiam się... muszę dokupić coś... no szkoda z tymi szpitalami, ale tez porównanie będziemy miały... no i bedziemy pod komórami, więc damy radę

Stary 2010-11-19, 18:09   #837
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:

czytalam ostatnio w m jak mama czy w jakiejs takie z dziecmi ze 2-3 okrycia kapielowe i 2 cienkie kocyki jeden gruby powinny sie znalezc w wyprawce wiec spokojnie starczy kochana

ja tez mysle ze Pam bedzie pierwsza i nawet sobie pomyslalam ze w grudniu urodzi

ja wlasnie zjadlam obiad i sie ledwo ruszam odpoczne chwilke,wypije goraca herbatke z soczkiem i ide do wanny

22/23.05.2010
Stary 2010-11-19, 18:13   #838
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
mmm...to fajnie masz... ja miałam mieć od kumpeli, ale narazie cisza i nie ma tematu, więc nie nastawiam się... muszę dokupić coś... no szkoda z tymi szpitalami, ale tez porównanie będziemy miały... no i bedziemy pod komórami, więc damy radę
no ja tez sie nie nastawiam ze dostane, na razie czekam

musimy sie wymiec komórami zeby być w kontakcie

Cytat:
czytalam ostatnio w m jak mama czy w jakiejs takie z dziecmi ze 2-3 okrycia kapielowe i 2 cienkie kocyki jeden gruby powinny sie znalezc w wyprawce wiec spokojnie starczy kochana

ja tez mysle ze Pam bedzie pierwsza i nawet sobie pomyslalam ze w grudniu urodzi

ja wlasnie zjadlam obiad i sie ledwo ruszam odpoczne chwilke,wypije goraca herbatke z soczkiem i ide do wanny
a skąd to przeczucie ze bede pierwsza i to jeszcze w grudniu

ja zaraz ide sobie zrobic kanapki z pasztetem pomidorem i sałatą a w kuchni gotuja mi sie jarzynki na sałatki ktora jutro bede robić

Stary 2010-11-19, 18:17   #839
madzik2221
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tez sie nie nastawiam ze dostane, na razie czekam

musimy sie wymiec komórami zeby być w kontakcie

a skąd to przeczucie ze bede pierwsza i to jeszcze w grudniu

ja zaraz ide sobie zrobic kanapki z pasztetem pomidorem i sałatą a w kuchni gotuja mi sie jarzynki na sałatki ktora jutro bede robić
jakos mi sie tak przeczuwa w sylwestra impreza na porodowce

zapomnialam napisac.zamowilam sobie tutaj na aukcji biustonosz,dzisiaj przyszedl jak go zoabczylam to myslalam ze padne trupem.wyglada jakby byl na dojna krowe moj tz jak go zobaczyl byl przerazony.pozniej po kapaniu przymierze go i mam nadzieje ze nie mam takich wielkich wymion

22/23.05.2010

Edytowane przez madzik2221
Czas edycji: 2010-11-19 o 18:20
Stary 2010-11-19, 18:19   #840
Pamela86
Zakorzenienie

Cytat:
jakos mi sie tak przeczuwa w sylwestra impreza na porodowce
kurde w sylwestra mówisz, nie pasi mi to zbytnio, bo wolałabym dobrego lekarza na dyżurze mieć a tak to wszyscy imprezować będą...
mogłoby to byc miedzy swietami a sylwkiem

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości