![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: politechnika świętokrzyska
a wy z wydzialu budownictwa tak?
![]() jest tu ktos kto nie ma w planie zajec w poniedzialek? ![]()
![]() |
#812 |
Przyczajenie
|
Mam jeszcze pytanie co do inauguracji. Jeśli zaczyna się o 10 a w planie od 8 mam zajęcia to na te zajęcia mam się wybierać ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Raczkowanie
|
studenci WBiIŚ czy ktoś mi może powiedzieć czy idzie w poniedziałek na uczelnie czy dopiero w środę skoro niby dla nas rok akademicki zaczyna się 28?
![]()
mój K ![]() Edytowane przez szczesciaraaa Czas edycji: 2011-09-23 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Grażynka od kota
|
Cytat:
![]() raczej tak ![]() ja juz mam to gdzies jestem niedoinformowana, nie bede nadgorliwa. Dopiero w srode mam zamiar jechac na uczelnie na inauguracje. Informacje ktore pojawiaja sie na stronie sa delikatnie mowiąc niezrozumiale dla mnie ![]() Nie bede wstawac o 4 rano zeby tam jechac i pocalawac klamke... Napisali ze rok akademicki zaczyna sie od 28... no to tego sie trzymajmy. W sumie jakby nie mogli napisac ze zajecia dydaktyczne.. wtedy nie byloby watpliwosci... a teraz wyszlo bardzo dwuznacznie... a te baby w dziekanacie tez nic nie wiedza... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#816 |
Przyczajenie
|
Hmm
Hey dziewczyny, niby babskie forum ale o politechnice Niezłe zamieszanie ogólnie ![]() Aż bije po oczach, zresztą na każdej uczelni zawsze tak jest. Co tu dużo gadać, grupy i nazwiska powinni ogłosić na interenecie dużo wcześniej albo zajęcia dopiero po inauguracjii, kiedy możemy się oswoić zobaczyć i spokojnie zaplanować. Albo chociaż jakiś wstep, spotkanie z opiekunami, mentalne oswojenie sie z wydzialem oraz pare informacjii, podzialy grupowe, jak jest na uczelni etc. Mam nadzieje że to będzie. Ja nieznam swojej grupy, poznam dopiero w poniedzialek rano na wywiszce, ktora nie wiem gdzie sie znajduje. Mam nadzieje że na wejsciu do bud B. Dalej idąc, jesli zajecia są w ten dzień, w co wątpię. Musze sie zastosowac wedlug planu, ktory swoją drogą jest troche dziwny, szczegolnie nazewnictwo sal. Idac dalej to nie wiem czy my na planie nie mamy czasem wiekszosci zajec w budynku A, ktory jest niedokonczony. Zadnej informacjii na te pytania nie ma jak dotychczas, ciesze sie wogole ze dzis znalazlem swiezy plan z jakimis grupami i wiem ze jest swiezy bo jest już Geodezja i Kartografia tam. I cieszę się że wogole podali info o inauguracjii. Swoją drogą nie ma się z czego cieszyć bo sytuacja jest niewiadoma. Dziś sobota, niech ktoś zrobi coś z tym i napisze najwazniejsza informacje. Czyli żebym wiedział, czy w poniedziałek są te zajęcia. Swoją drogą... wszystko to posprawdzam jeszcze dokladnie, moze jakieś wnioski mnie najdą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Przyczajenie
|
Myslicie że rozpoczecie jest 28 ? Info o 26 wrzesnia jest dla calej politechniki, a u nas pisze ze w zwiazku z niedokonczeniem remontu. Wiec nie ma sal nawet do nauki. Wiec moim zdaniem 28 innauguracja. W poniedzialek najwyzej mozna skoczyć zobaczyć grupy. Pewnie na wejsciu lub w budynku B.
Moim zdaniem jesli chodzi o nasz wydzial, to 28 inauguracja. Tam wiecej dowiemy sie pewnie o zajeciach, pewnie od czwartku albo pn. Dostaniemy indeksy, legitymacje noi info o jakimś spotkaniu org. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Przyczajenie
|
Najpierw podali dla wszystkich info o tym że początek od 26. Jesli chodzi o nasz wydzial to nie ma gdzie prowadzić nawet tych zajec bo jeszcze remont sie nieskonczyl. Wiec dali to info. Tak mi sie wydaje. Czyli moim zdaniem 28 wrzesnia poczatek i inauguracja. Tam reszty sie dowiemy. Czy zajecia od czw czy pn i wiele innych rzeczy napewno.
Mam pytanie jest wogole coś w poniedziałek jakieś spotkanie organizacyjne. Bo ktos wspomnial. Milo bedzie jesli kazdy poda info o takowych. Bo ja nie wiem jak można na planie znaleźć spotkanie organizacyjne!! ![]() ![]() Edytowane przez Stev20 Czas edycji: 2011-09-24 o 00:55 Powód: a bo tak :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#819 |
Raczkowanie
|
Na inauguracji na pewno nie dostaniemy indeksów , bo od tego roku ich po prostu jużnie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 |
Przyczajenie
|
Hmm, skoro:
1. dziekan wystosował pismo o rozpoczęciu roku 28. 2. w budynku panuje rozpierducha 3. dopiero w poniedziałek będą wywieszone grupy (Polska Polską, ale chyba takich numerów nam robić nie będą, że grupy wywieszają w dzień pierwszych zajęć) - to ja wbijam 28 i ani dnia wcześniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() poza tym przynajmniej na moim planie wszystkie sale w jakich będę mieć zajęcia są w budynku A który jeszcze jest w remoncie do środy ![]()
mój K ![]() Edytowane przez szczesciaraaa Czas edycji: 2011-09-24 o 09:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
http://plany.tu.kielce.pl/resource/g6437.html a to link z uwzględnionym spotkaniem, jeśli nie wierzysz, że coś takiego można znaleźć Edytowane przez karolina_tje Czas edycji: 2011-09-24 o 12:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Przyczajenie
|
Ej, Karolina, a my mamy te dwa pierwsze wykłady, tzn. algebre i wprowadzenie do technik? Czy tylko na te żółte organizacyjne trzeba przyjść?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 |
Raczkowanie
|
a z architektury są jakieś listy? był ktoś dzisiaj na uczelni?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#826 |
Przyczajenie
|
*sighs* To że nie podali kiedy inauguracja na WMiBD to jak mam rozumieć, zapomnieli dodać info, czy jeszcze sami niewiedzą?
Witam wszystkich, tak w ogóle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#827 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#828 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Wyobrażacie sobie jakie będą kolejki za tymi grupami i planen zajęć? Edytowane przez As karo Czas edycji: 2011-09-24 o 15:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 |
Grażynka od kota
|
na WMiBM z tego co wiem grupy byly wywieszone juz w piatek
![]() plan jest w internecie ![]() jakas czesc osob powinna juz wiedziec w jakiej jest grupie i plan sobie sprawdzi w internecie zapewne ![]() stanowczo lepsza macie sytuacje niz WBiIŚ bo u nas to juz kompletnie nic nie wiadomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Przyczajenie
|
Plan jest, nie przeczę, ale co z tego, skoro i tak nie wiem w której j grupie jestem.
Do Kielc z buta nie dam rady, a do dziekanatu nie mogę się nigdy dodzwonić. ![]() Edytowane przez As karo Czas edycji: 2011-09-24 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 | |
Grażynka od kota
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#834 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#835 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#836 |
Raczkowanie
|
Rozmawiałam z jakąś babką z uczelni i mi powiedziała, że na 100% WBiIŚ zaczyna w środe inauguracją i możliwe, że po niej będą jeszcze jakieś zajęcia, a plan zajęć wczoraj zmienili na nowy i jeszcze pewnie nie raz zmienią.
Co do list z grupami z BiIŚu mogę Wam w poniedziałek wrzucić, bo daleko na polibude nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Przyczajenie
|
ja jestem w grupie 101
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#838 |
Przyczajenie
|
no wlasnie bardzo dziwne...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 | ||
Grażynka od kota
|
Cytat:
Jak sobie znajdziesz osobe na zamiane to was powinni podmienic... ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- i tak w ogole propozycja dla wszystki. Coraz wiecej ludzi przybywa na forum przez co staje sie lekko nieczytlene ![]() Moze niech kazdy ustawi sobie podpis na jakim kierunku jest ![]() Edytowane przez ana416 Czas edycji: 2011-09-24 o 16:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#840 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.