|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: politechnika świętokrzyska
a wy z wydzialu budownictwa tak?
jest tu ktos kto nie ma w planie zajec w poniedzialek?
|
|
#812 |
|
Przyczajenie
|
Mam jeszcze pytanie co do inauguracji. Jeśli zaczyna się o 10 a w planie od 8 mam zajęcia to na te zajęcia mam się wybierać ??
|
|
|
|
|
#813 |
|
Raczkowanie
|
studenci WBiIŚ czy ktoś mi może powiedzieć czy idzie w poniedziałek na uczelnie czy dopiero w środę skoro niby dla nas rok akademicki zaczyna się 28?
mój K Edytowane przez szczesciaraaa Czas edycji: 2011-09-23 o 22:46 |
|
|
|
|
#814 | |
|
Grażynka od kota
|
Cytat:
raczej tak ![]() ja juz mam to gdzies jestem niedoinformowana, nie bede nadgorliwa. Dopiero w srode mam zamiar jechac na uczelnie na inauguracje. Informacje ktore pojawiaja sie na stronie sa delikatnie mowiąc niezrozumiale dla mnie Nie bede wstawac o 4 rano zeby tam jechac i pocalawac klamke... Napisali ze rok akademicki zaczyna sie od 28... no to tego sie trzymajmy. W sumie jakby nie mogli napisac ze zajecia dydaktyczne.. wtedy nie byloby watpliwosci... a teraz wyszlo bardzo dwuznacznie... a te baby w dziekanacie tez nic nie wiedza... |
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#816 |
|
Przyczajenie
|
Hmm
Hey dziewczyny, niby babskie forum ale o politechnice Niezłe zamieszanie ogólnie ![]() Aż bije po oczach, zresztą na każdej uczelni zawsze tak jest. Co tu dużo gadać, grupy i nazwiska powinni ogłosić na interenecie dużo wcześniej albo zajęcia dopiero po inauguracjii, kiedy możemy się oswoić zobaczyć i spokojnie zaplanować. Albo chociaż jakiś wstep, spotkanie z opiekunami, mentalne oswojenie sie z wydzialem oraz pare informacjii, podzialy grupowe, jak jest na uczelni etc. Mam nadzieje że to będzie. Ja nieznam swojej grupy, poznam dopiero w poniedzialek rano na wywiszce, ktora nie wiem gdzie sie znajduje. Mam nadzieje że na wejsciu do bud B. Dalej idąc, jesli zajecia są w ten dzień, w co wątpię. Musze sie zastosowac wedlug planu, ktory swoją drogą jest troche dziwny, szczegolnie nazewnictwo sal. Idac dalej to nie wiem czy my na planie nie mamy czasem wiekszosci zajec w budynku A, ktory jest niedokonczony. Zadnej informacjii na te pytania nie ma jak dotychczas, ciesze sie wogole ze dzis znalazlem swiezy plan z jakimis grupami i wiem ze jest swiezy bo jest już Geodezja i Kartografia tam. I cieszę się że wogole podali info o inauguracjii. Swoją drogą nie ma się z czego cieszyć bo sytuacja jest niewiadoma. Dziś sobota, niech ktoś zrobi coś z tym i napisze najwazniejsza informacje. Czyli żebym wiedział, czy w poniedziałek są te zajęcia. Swoją drogą... wszystko to posprawdzam jeszcze dokladnie, moze jakieś wnioski mnie najdą
|
|
|
|
|
#817 |
|
Przyczajenie
|
Myslicie że rozpoczecie jest 28 ? Info o 26 wrzesnia jest dla calej politechniki, a u nas pisze ze w zwiazku z niedokonczeniem remontu. Wiec nie ma sal nawet do nauki. Wiec moim zdaniem 28 innauguracja. W poniedzialek najwyzej mozna skoczyć zobaczyć grupy. Pewnie na wejsciu lub w budynku B.
Moim zdaniem jesli chodzi o nasz wydzial, to 28 inauguracja. Tam wiecej dowiemy sie pewnie o zajeciach, pewnie od czwartku albo pn. Dostaniemy indeksy, legitymacje noi info o jakimś spotkaniu org. |
|
|
|
|
#818 |
|
Przyczajenie
|
Najpierw podali dla wszystkich info o tym że początek od 26. Jesli chodzi o nasz wydzial to nie ma gdzie prowadzić nawet tych zajec bo jeszcze remont sie nieskonczyl. Wiec dali to info. Tak mi sie wydaje. Czyli moim zdaniem 28 wrzesnia poczatek i inauguracja. Tam reszty sie dowiemy. Czy zajecia od czw czy pn i wiele innych rzeczy napewno.
Mam pytanie jest wogole coś w poniedziałek jakieś spotkanie organizacyjne. Bo ktos wspomnial. Milo bedzie jesli kazdy poda info o takowych. Bo ja nie wiem jak można na planie znaleźć spotkanie organizacyjne!! heh a ktoś pisał że na planie jest.
Edytowane przez Stev20 Czas edycji: 2011-09-24 o 01:55 Powód: a bo tak :) |
|
|
|
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
Na inauguracji na pewno nie dostaniemy indeksów , bo od tego roku ich po prostu jużnie ma
Jestem z wydziału BiIŚ i nie wiem jak Wy ale ja to zaczynam przygode z ta uczelnia dopiero w srode xD W poniedzialek przejde sie tylko zobaczyc w jakiej grupie jestem
|
|
|
|
|
#820 |
|
Przyczajenie
|
Hmm, skoro:
1. dziekan wystosował pismo o rozpoczęciu roku 28. 2. w budynku panuje rozpierducha 3. dopiero w poniedziałek będą wywieszone grupy (Polska Polską, ale chyba takich numerów nam robić nie będą, że grupy wywieszają w dzień pierwszych zajęć) - to ja wbijam 28 i ani dnia wcześniej Tylko szkoda, że dziekanat nie raczy podać przez telefon takich informacji. Równie dobrze mogli je wrzucić na nasze strony logowania czy w ogóle na ogólnodostepną stronę, co by im szkodziło? Mam nadzieję, że to zamieszanie na uczelni to przypadkowe nieporozumienie, a nie dopiero początek końca świata...
|
|
|
|
|
#821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() poza tym przynajmniej na moim planie wszystkie sale w jakich będę mieć zajęcia są w budynku A który jeszcze jest w remoncie do środy
mój K Edytowane przez szczesciaraaa Czas edycji: 2011-09-24 o 10:00 |
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#822 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://plany.tu.kielce.pl/resource/g6437.html a to link z uwzględnionym spotkaniem, jeśli nie wierzysz, że coś takiego można znaleźć Edytowane przez karolina_tje Czas edycji: 2011-09-24 o 13:27 |
|
|
|
|
|
#824 |
|
Przyczajenie
|
Ej, Karolina, a my mamy te dwa pierwsze wykłady, tzn. algebre i wprowadzenie do technik? Czy tylko na te żółte organizacyjne trzeba przyjść?
|
|
|
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
a z architektury są jakieś listy? był ktoś dzisiaj na uczelni?
|
|
|
|
|
#826 |
|
Przyczajenie
|
*sighs* To że nie podali kiedy inauguracja na WMiBD to jak mam rozumieć, zapomnieli dodać info, czy jeszcze sami niewiedzą?
Witam wszystkich, tak w ogóle .
|
|
|
|
|
#827 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wydaje mi się że skoro nie podali daty to dlatego że jeszcze nie jest ustalona czyli prawdopodobnie ten wydział będzie miał inaugurację jako ostatni, chociaż patrząc na to całe zamieszanie mogę się mylić |
|
|
|
|
|
#828 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.Wyobrażacie sobie jakie będą kolejki za tymi grupami i planen zajęć? Edytowane przez As karo Czas edycji: 2011-09-24 o 16:01 |
|
|
|
|
|
#829 |
|
Grażynka od kota
|
na WMiBM z tego co wiem grupy byly wywieszone juz w piatek
plan jest w internecie jakas czesc osob powinna juz wiedziec w jakiej jest grupie i plan sobie sprawdzi w internecie zapewne ![]() stanowczo lepsza macie sytuacje niz WBiIŚ bo u nas to juz kompletnie nic nie wiadomo |
|
|
|
|
#830 |
|
Przyczajenie
|
Plan jest, nie przeczę, ale co z tego, skoro i tak nie wiem w której j grupie jestem.
Do Kielc z buta nie dam rady, a do dziekanatu nie mogę się nigdy dodzwonić. Edytowane przez As karo Czas edycji: 2011-09-24 o 16:13 |
|
|
|
|
#831 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#832 |
|
Przyczajenie
|
witam
ja jestem z ekonomii byłam wczoraj na politechnice i grupy są wywieszone ale nic nie da pierwsza litera nazwiska poniewaz do grup kazdy byl przydzielony losowo wlasnie ja chcialabym sie przepisac ale juz mi milaa pani powiedziala ze nie ma takiej mozliwosci co jest dziwne poniewaz na innych wydzialach bez problemu sie ludzie przepisuja...
|
|
|
|
|
#833 | |
|
Grażynka od kota
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#834 |
|
Przyczajenie
|
witam
bylam wczoraj na politechnice i grupy z ekonomii sa wywieszone ale nic nie da pierwsza litera nazwiska poniewaz dzielone bylo to losowo.
|
|
|
|
|
#835 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#836 |
|
Raczkowanie
|
Rozmawiałam z jakąś babką z uczelni i mi powiedziała, że na 100% WBiIŚ zaczyna w środe inauguracją i możliwe, że po niej będą jeszcze jakieś zajęcia, a plan zajęć wczoraj zmienili na nowy i jeszcze pewnie nie raz zmienią.
Co do list z grupami z BiIŚu mogę Wam w poniedziałek wrzucić, bo daleko na polibude nie mam
|
|
|
|
|
#837 |
|
Przyczajenie
|
ja jestem w grupie 101
|
|
|
|
|
#838 |
|
Przyczajenie
|
no wlasnie bardzo dziwne...
wszyscy mi mowili ze bez problemu mozna sie przepisac.. tylko ze ja to mowilam przy parunastu osobach ktore byly w innej sprawie i moze dlatego tak powiedziala.. z reszta sama nie wiem...;/ a listy widzialam na wlasne oczy przynajmniej z ekonomii i doslownie pomieszanie z poplataniem... nic alfabetycznie nie ma...:P
|
|
|
|
|
#839 | ||
|
Grażynka od kota
|
Cytat:
Jak sobie znajdziesz osobe na zamiane to was powinni podmienic... ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- i tak w ogole propozycja dla wszystki. Coraz wiecej ludzi przybywa na forum przez co staje sie lekko nieczytlene Moze niech kazdy ustawi sobie podpis na jakim kierunku jest
Edytowane przez ana416 Czas edycji: 2011-09-24 o 17:21 |
||
|
|
|
|
#840 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Studia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:00.

klask i: