politechnika świętokrzyska - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Szkoła i edukacja > Studia

Notka

Studia Miejsce dla osób, które są zainteresowane studiami. Chcesz dowiedzieć się jak wygląda życie studenckie? Dołącz do nas, podziel się doświadczeniem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-23, 20:52   #811
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: politechnika świętokrzyska

a wy z wydzialu budownictwa tak?

jest tu ktos kto nie ma w planie zajec w poniedzialek?

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-23, 21:00   #812
margolcia0
Przyczajenie

Mam jeszcze pytanie co do inauguracji. Jeśli zaczyna się o 10 a w planie od 8 mam zajęcia to na te zajęcia mam się wybierać ??
margolcia0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-23, 21:27   #813
szczesciaraaa
Raczkowanie

studenci WBiIŚ czy ktoś mi może powiedzieć czy idzie w poniedziałek na uczelnie czy dopiero w środę skoro niby dla nas rok akademicki zaczyna się 28?

Edytowane przez szczesciaraaa
Czas edycji: 2011-09-23 o 21:46
szczesciaraaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-23, 22:30   #814
ana416
Grażynka od kota

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
taksowka

wiem ze linia 35 jezdzi z paderewskiego, srednio co 10 min, prosto pod polibude wiec mysle ze problemu z dojazdem nie bedzie

a powiedzcie mi co zrobic jak w planie mam wolny poniedzialek to raczej nie przychodze w pon, tylko zaczynam od wtorku tak? bo w sumie gdzie i o ktorej mialabym przyjsc
Dzieki Ci bardzo
raczej tak

ja juz mam to gdzies jestem niedoinformowana, nie bede nadgorliwa. Dopiero w srode mam zamiar jechac na uczelnie na inauguracje. Informacje ktore pojawiaja sie na stronie sa delikatnie mowiąc niezrozumiale dla mnie
Nie bede wstawac o 4 rano zeby tam jechac i pocalawac klamke...
Napisali ze rok akademicki zaczyna sie od 28... no to tego sie trzymajmy. W sumie jakby nie mogli napisac ze zajecia dydaktyczne.. wtedy nie byloby watpliwosci... a teraz wyszlo bardzo dwuznacznie...
a te baby w dziekanacie tez nic nie wiedza...
ana416 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-23, 23:39   #815
szczesciaraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ana416 Pokaż wiadomość
ja juz mam to gdzies jestem niedoinformowana, nie bede nadgorliwa. Dopiero w srode mam zamiar jechac na uczelnie na inauguracje. Informacje ktore pojawiaja sie na stronie sa delikatnie mowiąc niezrozumiale dla mnie
Nie bede wstawac o 4 rano zeby tam jechac i pocalawac klamke...
Napisali ze rok akademicki zaczyna sie od 28... no to tego sie trzymajmy. W sumie jakby nie mogli napisac ze zajecia dydaktyczne.. wtedy nie byloby watpliwosci... a teraz wyszlo bardzo dwuznacznie...
a te baby w dziekanacie tez nic nie wiedza...
no właśnie ja też będę na uczelni dopiero w środę.
Stary 2011-09-24, 00:30   #816
Stev20
Przyczajenie

Hmm

Hey dziewczyny, niby babskie forum ale o politechnice

Niezłe zamieszanie ogólnie
Aż bije po oczach, zresztą na każdej uczelni zawsze tak jest.
Co tu dużo gadać, grupy i nazwiska powinni ogłosić na interenecie dużo wcześniej albo zajęcia dopiero po inauguracjii, kiedy możemy się oswoić zobaczyć i spokojnie zaplanować. Albo chociaż jakiś wstep, spotkanie z opiekunami, mentalne oswojenie sie z wydzialem oraz pare informacjii, podzialy grupowe, jak jest na uczelni etc. Mam nadzieje że to będzie.

Ja nieznam swojej grupy, poznam dopiero w poniedzialek rano na wywiszce, ktora nie wiem gdzie sie znajduje. Mam nadzieje że na wejsciu do bud B. Dalej idąc, jesli zajecia są w ten dzień, w co wątpię. Musze sie zastosowac wedlug planu, ktory swoją drogą jest troche dziwny, szczegolnie nazewnictwo sal. Idac dalej to nie wiem czy my na planie nie mamy czasem wiekszosci zajec w budynku A, ktory jest niedokonczony. Zadnej informacjii na te pytania nie ma jak dotychczas, ciesze sie wogole ze dzis znalazlem swiezy plan z jakimis grupami i wiem ze jest swiezy bo jest już Geodezja i Kartografia tam. I cieszę się że wogole podali info o inauguracjii. Swoją drogą nie ma się z czego cieszyć bo sytuacja jest niewiadoma. Dziś sobota, niech ktoś zrobi coś z tym i napisze najwazniejsza informacje. Czyli żebym wiedział, czy w poniedziałek są te zajęcia. Swoją drogą... wszystko to posprawdzam jeszcze dokladnie, moze jakieś wnioski mnie najdą
Stev20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-24, 00:39   #817
Stev20
Przyczajenie

Myslicie że rozpoczecie jest 28 ? Info o 26 wrzesnia jest dla calej politechniki, a u nas pisze ze w zwiazku z niedokonczeniem remontu. Wiec nie ma sal nawet do nauki. Wiec moim zdaniem 28 innauguracja. W poniedzialek najwyzej mozna skoczyć zobaczyć grupy. Pewnie na wejsciu lub w budynku B.

Moim zdaniem jesli chodzi o nasz wydzial, to 28 inauguracja. Tam wiecej dowiemy sie pewnie o zajeciach, pewnie od czwartku albo pn. Dostaniemy indeksy, legitymacje noi info o jakimś spotkaniu org.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 00:50   #818
Stev20
Przyczajenie

Najpierw podali dla wszystkich info o tym że początek od 26. Jesli chodzi o nasz wydzial to nie ma gdzie prowadzić nawet tych zajec bo jeszcze remont sie nieskonczyl. Wiec dali to info. Tak mi sie wydaje. Czyli moim zdaniem 28 wrzesnia poczatek i inauguracja. Tam reszty sie dowiemy. Czy zajecia od czw czy pn i wiele innych rzeczy napewno.

Mam pytanie jest wogole coś w poniedziałek jakieś spotkanie organizacyjne. Bo ktos wspomnial. Milo bedzie jesli kazdy poda info o takowych. Bo ja nie wiem jak można na planie znaleźć spotkanie organizacyjne!! heh a ktoś pisał że na planie jest.

Edytowane przez Stev20
Czas edycji: 2011-09-24 o 00:55 Powód: a bo tak :)
Stary 2011-09-24, 08:07   #819
Endzi170
Raczkowanie

Na inauguracji na pewno nie dostaniemy indeksów , bo od tego roku ich po prostu jużnie ma Jestem z wydziału BiIŚ i nie wiem jak Wy ale ja to zaczynam przygode z ta uczelnia dopiero w srode xD W poniedzialek przejde sie tylko zobaczyc w jakiej grupie jestem
Endzi170 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-24, 08:27   #820
blackwild
Przyczajenie

GG do blackwild

Hmm, skoro:
1. dziekan wystosował pismo o rozpoczęciu roku 28.
2. w budynku panuje rozpierducha
3. dopiero w poniedziałek będą wywieszone grupy (Polska Polską, ale chyba takich numerów nam robić nie będą, że grupy wywieszają w dzień pierwszych zajęć)
- to ja wbijam 28 i ani dnia wcześniej Tylko szkoda, że dziekanat nie raczy podać przez telefon takich informacji. Równie dobrze mogli je wrzucić na nasze strony logowania czy w ogóle na ogólnodostepną stronę, co by im szkodziło? Mam nadzieję, że to zamieszanie na uczelni to przypadkowe nieporozumienie, a nie dopiero początek końca świata...
blackwild jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-24, 08:51   #821
szczesciaraaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stev20 Pokaż wiadomość
Najpierw podali dla wszystkich info o tym że początek od 26. Jesli chodzi o nasz wydzial to nie ma gdzie prowadzić nawet tych zajec bo jeszcze remont sie nieskonczyl. Wiec dali to info. Tak mi sie wydaje. Czyli moim zdaniem 28 wrzesnia poczatek i inauguracja. Tam reszty sie dowiemy. Czy zajecia od czw czy pn i wiele innych rzeczy napewno.
moim też bo gdyby było inaczej to nie byłoby na stronie, że rozpoczęcie roku dla nas jest 28 jakby chodziło im o inaugurację bo o niej informacje umieścili już wcześniej, że jest w środę

poza tym przynajmniej na moim planie wszystkie sale w jakich będę mieć zajęcia są w budynku A który jeszcze jest w remoncie do środy

Edytowane przez szczesciaraaa
Czas edycji: 2011-09-24 o 09:00
szczesciaraaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 09:58   #822
Justine_Justine
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez margolcia0 Pokaż wiadomość
a jaka grupa jeśli można wiedzieć? ja 105 zgadza sie spotkanie jest w auli głównej tylko nie wiem co to jest g3..
grupa 102
Justine_Justine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-24, 11:35   #823
karolina_tje
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Stev20 Pokaż wiadomość

Mam pytanie jest wogole coś w poniedziałek jakieś spotkanie organizacyjne. Bo ktos wspomnial. Milo bedzie jesli kazdy poda info o takowych. Bo ja nie wiem jak można na planie znaleźć spotkanie organizacyjne!! heh a ktoś pisał że na planie jest.
Owszem jest napisane na stronie i uwzględnione w planie ale tylko dla WZiMK, swoją drogą to ciekawe czemu tylko dla jednego

http://plany.tu.kielce.pl/resource/g6437.html a to link z uwzględnionym spotkaniem, jeśli nie wierzysz, że coś takiego można znaleźć

Edytowane przez karolina_tje
Czas edycji: 2011-09-24 o 12:27
karolina_tje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-24, 13:17   #824
Neimar
Przyczajenie

Ej, Karolina, a my mamy te dwa pierwsze wykłady, tzn. algebre i wprowadzenie do technik? Czy tylko na te żółte organizacyjne trzeba przyjść?
Neimar jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-24, 14:15   #825
angeel_
Raczkowanie

a z architektury są jakieś listy? był ktoś dzisiaj na uczelni?
angeel_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-24, 14:27   #826
As karo
Przyczajenie

*sighs* To że nie podali kiedy inauguracja na WMiBD to jak mam rozumieć, zapomnieli dodać info, czy jeszcze sami niewiedzą?

Witam wszystkich, tak w ogóle .
As karo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-24, 14:39   #827
margolcia0
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez As karo Pokaż wiadomość
*sighs* To że nie podali kiedy inauguracja na WMiBD to jak mam rozumieć, zapomnieli dodać info, czy jeszcze sami niewiedzą?

Witam wszystkich, tak w ogóle .
Witaj Wydaje mi się że skoro nie podali daty to dlatego że jeszcze nie jest ustalona czyli prawdopodobnie ten wydział będzie miał inaugurację jako ostatni, chociaż patrząc na to całe zamieszanie mogę się mylić
margolcia0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-24, 14:47   #828
As karo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez margolcia0 Pokaż wiadomość
Witaj Wydaje mi się że skoro nie podali daty to dlatego że jeszcze nie jest ustalona czyli prawdopodobnie ten wydział będzie miał inaugurację jako ostatni, chociaż patrząc na to całe zamieszanie mogę się mylić
Dzięki. Z tym całym zawrotem głowy to trudno powiedzieć, ale mam nadzieję, że się nie mylisz .

Wyobrażacie sobie jakie będą kolejki za tymi grupami i planen zajęć?

Edytowane przez As karo
Czas edycji: 2011-09-24 o 15:01
Stary 2011-09-24, 15:00   #829
ana416
Grażynka od kota

Cytat:
Wyobrażacie sobie jakie będą kolejki za tymi grupami i planen zajęć?
na WMiBM z tego co wiem grupy byly wywieszone juz w piatek
plan jest w internecie
jakas czesc osob powinna juz wiedziec w jakiej jest grupie i plan sobie sprawdzi w internecie zapewne
stanowczo lepsza macie sytuacje niz WBiIŚ bo u nas to juz kompletnie nic nie wiadomo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-24, 15:09   #830
As karo
Przyczajenie

Plan jest, nie przeczę, ale co z tego, skoro i tak nie wiem w której j grupie jestem.
Do Kielc z buta nie dam rady, a do dziekanatu nie mogę się nigdy dodzwonić.
Cóż, spisze sobie plany dla wszystich grup, a w poniedziałek tylko sprawdzę w której jestem.

Edytowane przez As karo
Czas edycji: 2011-09-24 o 15:13
Stary 2011-09-24, 15:12   #831
karolina_tje
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Neimar Pokaż wiadomość
Ej, Karolina, a my mamy te dwa pierwsze wykłady, tzn. algebre i wprowadzenie do technik? Czy tylko na te żółte organizacyjne trzeba przyjść?
ja idę tylko na te całe organizacyjne, bo te wykłady z tego co widzę są dopiero od drugiego tygodnia.
Stary 2011-09-24, 15:17   #832
justyna122
Przyczajenie

witam ja jestem z ekonomii byłam wczoraj na politechnice i grupy są wywieszone ale nic nie da pierwsza litera nazwiska poniewaz do grup kazdy byl przydzielony losowo wlasnie ja chcialabym sie przepisac ale juz mi milaa pani powiedziala ze nie ma takiej mozliwosci co jest dziwne poniewaz na innych wydzialach bez problemu sie ludzie przepisuja...
justyna122 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-24, 15:21   #833
ana416
Grażynka od kota

Cytat:
Plan jest, nie przeczę, ale co z tego, skoro i tak nie wiem w której j grupie jestem.
Do Kielc z buta nie dam rady, a do dziekanatu nie mogę się nigdy dodzwonić.
Cóż, spisze sobie plany dla wszystich grup, a w poniedziałek tylko sprawdzę w której jestem.
Chcialam pocieszyc ze moze kolejka nie bedzie taka strasznie wielka
Stary 2011-09-24, 15:23   #834
justyna122
Przyczajenie

witam bylam wczoraj na politechnice i grupy z ekonomii sa wywieszone ale nic nie da pierwsza litera nazwiska poniewaz dzielone bylo to losowo.
Stary 2011-09-24, 15:23   #835
karolina_tje
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justyna122 Pokaż wiadomość
witam ja jestem z ekonomii byłam wczoraj na politechnice i grupy są wywieszone ale nic nie da pierwsza litera nazwiska poniewaz do grup kazdy byl przydzielony losowo wlasnie ja chcialabym sie przepisac ale juz mi milaa pani powiedziala ze nie ma takiej mozliwosci co jest dziwne poniewaz na innych wydzialach bez problemu sie ludzie przepisuja...
a jaka grupa?
Stary 2011-09-24, 15:24   #836
Andzia_91
Raczkowanie

Rozmawiałam z jakąś babką z uczelni i mi powiedziała, że na 100% WBiIŚ zaczyna w środe inauguracją i możliwe, że po niej będą jeszcze jakieś zajęcia, a plan zajęć wczoraj zmienili na nowy i jeszcze pewnie nie raz zmienią.
Co do list z grupami z BiIŚu mogę Wam w poniedziałek wrzucić, bo daleko na polibude nie mam
Andzia_91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-24, 15:25   #837
justyna122
Przyczajenie

ja jestem w grupie 101
Stary 2011-09-24, 15:32   #838
justyna122
Przyczajenie

no wlasnie bardzo dziwne... wszyscy mi mowili ze bez problemu mozna sie przepisac.. tylko ze ja to mowilam przy parunastu osobach ktore byly w innej sprawie i moze dlatego tak powiedziala.. z reszta sama nie wiem...;/ a listy widzialam na wlasne oczy przynajmniej z ekonomii i doslownie pomieszanie z poplataniem... nic alfabetycznie nie ma...:P
Stary 2011-09-24, 15:32   #839
ana416
Grażynka od kota

Cytat:
Napisane przez justyna122 Pokaż wiadomość
dziwne... starsze roczniki twierdza ze alfabetycznie... z tego co widzialam zdjecia jakis list na facebooku to tez byly alfabetycznie...

Jak sobie znajdziesz osobe na zamiane to was powinni podmienic...

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Andzia_91 Pokaż wiadomość
Rozmawiałam z jakąś babką z uczelni i mi powiedziała, że na 100% WBiIŚ zaczyna w środe inauguracją i możliwe, że po niej będą jeszcze jakieś zajęcia, a plan zajęć wczoraj zmienili na nowy i jeszcze pewnie nie raz zmienią.
Co do list z grupami z BiIŚu mogę Wam w poniedziałek wrzucić, bo daleko na polibude nie mam
Kobito nie pytaj tylko rob zdjecia w poniedzialek i wrzucaj klask i:

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

i tak w ogole propozycja dla wszystki.
Coraz wiecej ludzi przybywa na forum przez co staje sie lekko nieczytlene
Moze niech kazdy ustawi sobie podpis na jakim kierunku jest

Edytowane przez ana416
Czas edycji: 2011-09-24 o 16:21
Stary 2011-09-24, 18:26   #840
As karo
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ana416 Pokaż wiadomość
Chcialam pocieszyc ze moze kolejka nie bedzie taka strasznie wielka
Oby, oby.
Dobry pomysł z tym podpisem.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Studia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości