|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. II
no a nie
? masakra jakie wysokie! tzn. mi sie podobaja, ale watpie, ze umialabym sie w nich poruszacmnie mecza koturny takie wyzsze
|
|
#812 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
i mentalistę.Nie wiecie kiedy może na FoxLife puszczą najnowszą serię Chirurgów?
|
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem..z chirurgami jestem w plecy strasznie..chyba w 3cim sezonie sie zatrzymalam
![]() Agus..ostatni o zombiakaaach jest ![]()
|
#814 | |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() W Stanach Grejsi lecą od września jakoś, myślałam że w końcu października dotrą na FoxLife |
|
|
|
|
#815 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Obcasy ludzka rzecz i żadne LO nie powinno przeszkodzić Ci ich nosić
|
|
|
|
|
#816 | |
|
Moderator
|
Cytat:
ale będzie jeszcze ta sama paleta kolorystyczna tylko w innym opakowaniu i ta juz będzie na święta. Nie wiem tylko, czy do Polski dotrze... dlatego wolałam zaryzykować i zawalczyć o Muppety ciekawe z jakim numerkiem dostanę ))też je oglądałam, i Dextera jeszcze )Candy - a to mi się z czymś pomyliło chyba.. zombie mówisz? Fajne? |
|
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ciekawe ktora dostaniesz ja bym chetnie upolowala jeszcze jakas paletke z rozami bo ten hot mama jest swietny! tak samo jak brazer- normalnie nawet orgasm i lagune NARSa bije na glowe
|
|
|
#818 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
no dziewczyy..jakby nie bylo fajne to bymnie ogladala :P ale trzeba lubiec klimaty filmow o zombie po prostu
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30268839]no i co z tego, że LO
Obcasy ludzka rzecz i żadne LO nie powinno przeszkodzić Ci ich nosić [/QUOTE]noom chodze w obcasach do szkoly, ale te buty sa chyba zbyt odwazne i zbyt wysokie ;D |
|
|
|
#821 |
|
Konto usunięte
|
ee tam ja chodzę w 12,5 cm
A mam w szkole krzywe schody... jakieś takie wyżłobione, że ciągną do tyłu |
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety, strona szukana przez Ciebie w blogu Lajfstyle nie istnieje. ![]() Em, dzięki ![]() Ja na co dzień studiuję, poza tym- książki, muzyka, ostatnio mam dużo do roboty w domu. |
|
|
|
|
#823 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#824 |
|
Rozeznanie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30269512]ee tam ja chodzę w 12,5 cm
A mam w szkole krzywe schody... jakieś takie wyżłobione, że ciągną do tyłu Ja ogólnie w 12 cm obcasach miałabym problemy z chodzeniem i nie tylko do tyłu by mnie ciągnęło na nierównych schodach :P U mnie makijażyk dziś. |
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
różna, zależnie od tego w jakim ciągu smakowym jestem. Ale generalnie wszystko na ostro. Chyba, że słodkości- wtedy na słodko. Ale konkretnej kuchni nie umiem przypisać, bo jest ona bardzo zróżnicowana
Oj tak.. Niby nic, a się zbiera. Przy ostatniej przeprowadzce rzeczy kuchenne zajęły nam cały samochód! A jeszcze przecież reszta rzeczy.. |
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
trzy posty na jeden dzien to chyba wystarczy... bo juz jestem lekko zmeczona
... Kasia gratulacje ...Candy makijaz doszedl
|
#827 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Już mnie błyszczyk zaciekawił , lubię takie zdecydowane kolory ![]() Ojej... trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia ![]() Cytat:
, więc gdzie w ten tłum ![]() Cytat:
A po godzinach, kiedy młode śpią czasem książka, jak 'złapię klimat" to czasem w coś pogram i oddaję się małym przyjemnościom ![]() Cytat:
![]() Kiedyś pożyczyłam od kuzynki sandały z podobną podeszwą i ni powiem, choć stopa od wysokości sensu stricte się nie męczyła, to chodzić było ciężko ![]() Cytat:
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jednak bardziej pochłaniają mnie sprawy związane z mieszkaniem (chcemy się z TŻ wyprowadzić od moich rodziców jeszcze w tym roku)- - remont, - aranżacja kuchni (wybraliśmy i zapłaciliśmy za meble, dziś odbieramy, muszę jeszcze dobrać kilka elementów, bo mamy dłuższą ścianę, zostaje kwestia krzeseł, stołu itp) - łazienki (odnośnie niej mam 100 różnych pomysłów dziennie - ostatnio pojawiła się myśl wyburzenia jeszcze fragmentu ściany miedzy łazienką a WC, zmiana koncepcji odnośnie wanny - miała być z hydromasażem, a jednak będzie bez) - latanie po sklepach meblowych, ze sprzetem agd, płytkami, podłogami itp Pomysłu na salon i przedpokój jeszcze nie mam, wiec tym się niezbyt zajmuję Na sypialnię mam, ale na razie skupiamy się na łazience i kuchni. Trzeci pokój zostaje na jakis czas pusty, bo nam nie potrzebny.Dziś po pracy jedziemy odebrać meble do kuchni + kupujemy wannę, kibelek, umywalkę do łazienki i WC, baterie wannowe i umywalkowe, zlew
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-11-02 o 08:42 |
|
|
|
|
#829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz chce to! bede musiala leciec do marionnaud oblookac czy maja ten rozswietlacz mam nadzieje, ze bedzie troche podobny do shimmer brick beige z bobbi brown bo mnie meczyl dlugo i z bobbikow musze upolowac jeszcze copperka
|
|
|
#830 |
|
Zadomowienie
|
ja bym na tych szpilkach miała 191 cm
![]() też oglądam parę seriali, ostatnio wkręciłam się w New Girl. Są na razie tylko trzy odcinki, ale ogląda się przyjemnie
|
|
|
|
#831 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie wreszcie pojawił się post z lakierami na jesień. 11 propozycji
![]() Zapraszam wszystkie lakieroholiczki http://lajfstyle.blogspot.com/2011/1...ubione_02.html
|
|
|
|
#832 | |
|
Zadomowienie
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30269512]ee tam ja chodzę w 12,5 cm
A mam w szkole krzywe schody... jakieś takie wyżłobione, że ciągną do tyłu Cytat:
przyznam, że często na forum unikam tego tematu, bo nie lubię jak mnie rozmówcy uważają za smarkulę.![]() I u mnie w szkole to jest istny pokaz mody. Ostatnio jak mnie odwiedziła koleżanka, która jest modelką to aż się przestraszyła. 16 letnie dziewczynki, biegające po szkole w 12cm szpilkach, na nosie Raybany, spódniczka do pępka, ogólnie to większość wygląda jakby się z wystawy Zary albo Bershki urwała. ![]() Ale tak to jest w szkole dla bogatych dzieci bogatych rodziców. I powiem że widać ogroooomnąąąąą różnicę porównując z dziewczynami które chodzą do pobliskiego technikum. Tam dziewczyny wyglądają jak na imprezę w bazarkowych ciuchach i białych kozaczkach ze szpicem, tu jak na pokaz mody najnowszych kolekcji HM, BSK itp.. A ja chyba dziadzieję, bo już jestem w maturalnej klasie, najstarszy rocznik w szkole (chodzę do klasy hiszpańskojęzycznej 4-letniej, więc tak na dobra sprawę już powinnam być na studiach ) i te wszystkie wystrojone dzieci mnie przerażają. Chociaż sama nie raz śmigam do szkoły na obcasach i zamiast plecaka mam torebkę, no ale bez przesady, niektóre wyglądają jakby z miejsca na studniówkę chciały pójść.Znów się rozpisuję. A chciałam tylko napisać na temat butów na obcasie, że są różne szkoły, ale u mnie np by takie buty spokojnie przeszły, podejrzewam że niedługo 3/4 mojej szkoły będzie w takich biegać.![]() A co robię w wolnym czasie? Nie mam wolnego czasu. Szkoła, praca, czasami blog, którego bardzo zaniedbuję, spotykam się z chłopakiem (tez go zaniedbuję ), a resztę wolnego czasu (przez który powinnam się uczyć do matury), marnuję przy komputerze. Tak jak Jamapi powiedziała, aż wstyd się przyznać ile czasu przy nim spędzam i to na pierdołach typu wizaż, jakieś seriale (też oglądam gotowe na wszystko, Plotkarę i jeszcze kilka innych ), a nawet nie mam czasu napisać notki na blogu. |
|
|
|
|
#833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio bardzo wciągnęło mnie Hart of Dixie Gra tam aktorka która grała Summer w OC ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#834 | ||
|
po prostu Em :)
|
Ja też.
Tylko do tego jeszcze youtube. ![]() Cytat:
Hydromasaż to chyba fajna sprawa. Ja najbardziej lubię takie młodzieżowe seriale jak One Tree Hill (mój ulubiony ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
http://lusterko-em.blogspot.com/2011...na-jesien.html
|
|
|
#835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizaz, blogger, YT![]() Z młodzieżowych oglądam właśnie 90210 Musze sprawdzić
Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2011-11-02 o 11:16 |
|
|
|
|
#836 | ||
|
po prostu Em :)
|
Też miałam wątpliwą przyjemność przez jakiś czas do takiej chodzić, więć doskonale wiem o czym piszesz.
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
Bo na filmwebie na razie jest mało informacji.---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Cytat:
|
|
|
#837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sprawdze ten serial na pewno ![]() Wczoraj obejrzałam pilot serialu Once Upon a Time i spodobał mi się, całkiem ciekawy, taki inny
|
|
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
a ja poza prowadzeniem bloga, zajmuje sie roczna cora ,ktora wczoraj nauczyla sie wchodzic na krzeslo i stac na nim - w zwiazku z tym musze miec oczy dookola glowy - zaczyna sie
![]() poza tym ciagle sie przeprowadzam
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Em: naczytałam się opinii, które są generalnie niezbyt pozytywne a kończą się 2 puentami:
- jeśli wanna z hydromasażem, to taka za m.in. 5 tys (np. firmy Poolspa), a nie poniżej 2 tys - na bąbelki lepiej wybrać się do aquaparku bo te z wanny nie są zbyt silneWiększość osób jako główną wadę podaje to, że hydromasażu nie można łączyć z kąpielą z solami, olejkami, płynami, żelami, szamponami itp a utrzymanie czystości nie jest łatwe, a za to kosztowne. Polecają za to zwykłą wannę i dokupienie maty do kąpieli perełkowej. Stwierdziliśmy, że obejdziemy się bez takiej wanny, choć TŻowi bardzo zależało (przez treningi, mecze, zajęcia w szkole wiecznie boli go kręgosłup i nogi). Wypatrzyliśmy już zwykłą wannę - narożną (170 cm długości, w narożnym odcinku ma 110 cm szerokości) ---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Aaa i dołączyłam do Twojego taga
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2011-11-02 o 13:11 |
|
|
|
#840 |
|
Rozeznanie
|
zapraszam na przedmikołajkowe rozdanie niespodziankę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.

? masakra jakie wysokie! tzn. mi sie podobaja, ale watpie, ze umialabym sie w nich poruszac

one sa swietne, a ja czesto smigam w obcasach, ale jak mialam kase to ich nie bralam, no bo nie za bardzo wiem gdzie ja je zaloze, do szkoly na pewno nie, bo chodze do liceum jeszcze
Lush & China Glaze lover! 

...
-> co sroce w oko wpadnie
Oby szybciutko do nas wróciła
, więc gdzie w ten tłum 

Hydromasaż to chyba fajna sprawa.