Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-11-23, 22:32   #811
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość

chodziło mi o to że nie ma żadnego spadku Ja wcześniej w udzie miałam 49 więc dla mnie te 51 to porażka.... no ale oczywiście cieszę się bo mogłoby byc dużo gorzej. Wiem, że nie powinnam narzekać... biorąc pod uwagę to jak kiedyś wyglądałam powinnam skakać pod sam sufit ze szczęscia że mam te 51 w udzie....
wiem, wiem, kochana po prostu mówię, ze ja Ci zazdroszczę po cichu takich cudnych wymiarów ale to nie jest chora zazdrość, cieszę się, że tyle osiągnęłaś!
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 22:38   #812
Mariposa3
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Nie no spoko Ja Cię świetnie rozumiem bo mam ten sam problem z udami. Niby też ważę nie az tak dużo przy wzroście 175 cm ale uda mam nie proporcjonalne do całego ciała. 3 kilo możesz schudnąć ale nie więcej!

---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

chodziło mi o to że nie ma żadnego spadku Ja wcześniej w udzie miałam 49 więc dla mnie te 51 to porażka.... no ale oczywiście cieszę się bo mogłoby byc dużo gorzej. Wiem, że nie powinnam narzekać... biorąc pod uwagę to jak kiedyś wyglądałam powinnam skakać pod sam sufit ze szczęscia że mam te 51 w udzie....
Nawet nie wiesz jak się cieszę czytając takie słowa... Monika, dziękuję Ci Oczywiście, chcę schudnąć 3 kg Może nawet 2 kg wystarczą, zobaczę jak będzie wyglądać wtedy moje ciało. Tak mi miło, że mnie rozumiesz
Też miałam 49 cm w udzie! To były nogi... a teraz, szkoda gadać. Z tymi udami to jest jakaś tragedia. A wzrostu mam chyba 170 cm, pomyliłam się. Kiedyś myślałam, że 172cm, później 170 cm.
Mariposa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 22:44   #813
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mariposa3 Pokaż wiadomość
Napisałam tutaj do Was, bo podczytując poczułam naprawdę miłą atmosferę i wsparcie, którego teraz potrzebuję... Chciałabym znowu jeść normalnie i znać umiar. Nie chcę postępować tak jak dotychczas, bo to mnie zgubiło. A przy normalnych posiłkach waga spadnie sama, bo chudnę szybko. Mam motywację, by znowu być szczęśliwą.
No to od jutra 5 małych posiłków??? Na śniadanie Just Fity polecam ja bez nich żyć nie mogę już z dodatkiem otrębów są jeszcze lepsze i zdrowsze

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
wiem, wiem, kochana po prostu mówię, ze ja Ci zazdroszczę po cichu takich cudnych wymiarów ale to nie jest chora zazdrość, cieszę się, że tyle osiągnęłaś!
Elduś widziałam przecież Twoje zdjęcia i uważam, że nie masz czego mi zazdrościć bo wyglądasz bardzo ładnie i szczupło jesteś dla siebie zbyt surowa !

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Nawet nie wiesz jak się cieszę czytając takie słowa... Monika, dziękuję Ci Oczywiście, chcę schudnąć 3 kg Może nawet 2 kg wystarczą, zobaczę jak będzie wyglądać wtedy moje ciało. Tak mi miło, że mnie rozumiesz
Też miałam 49 cm w udzie! To były nogi... a teraz, szkoda gadać. Z tymi udami to jest jakaś tragedia. A wzrostu mam chyba 170 cm, pomyliłam się. Kiedyś myślałam, że 172cm, później 170 cm.
Alez nie ma za co
Nie tylko my mamy taki problem bo nasza śliczna Meeedzik też nie lubi swoich ud No 49 cm w udzie to już coś choć pamiętam, że gdy tyle miałam to i tak chciałam miec jeszcze z 2 cm mniej hehe a teraz te 51 to masakra.....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 22:51   #814
Mariposa3
Raczkowanie

Oczywiście Właściwie to stosuję się do tej zasady już od weekendu Zaliczyłam po drodze jeden wypadek, ale teraz już będzie dobrze.
A co do Just Fitów, wiesz, że nigdy ich nie widziałam w żadnym sklepie? Poza tym chyba cierpię na nietolerancję latkozy... Na mleko sojowe też źle reaguję.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Alez nie ma za co
Nie tylko my mamy taki problem bo nasza śliczna Meeedzik też nie lubi swoich ud No 49 cm w udzie to już coś choć pamiętam, że gdy tyle miałam to i tak chciałam miec jeszcze z 2 cm mniej hehe a teraz te 51 to masakra.....
Jeszcze mniej? no to nieźle oj, jakbym chciała znowu te 49 cm w udzie...
A właśnie, też chciałam Ci powiedzieć, że Cię podziwiam! Taka utrata wagi to pradziwy powód do dumy.
Stary 2011-11-23, 22:52   #815
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście Właściwie to stosuję się do tej zasady już od weekendu Zaliczyłam po drodze jeden wypadek, ale teraz już będzie dobrze.
A co do Just Fitów, wiesz, że nigdy ich nie widziałam w żadnym sklepie? Poza tym chyba cierpię na nietolerancję latkozy... Na mleko sojowe też źle reaguję.
Just Fity są tylko w Biedronce Ja kupuję te z owocami tropikalnymi.
A z jogurtem naturalnym próbowałaś?

Lecę do wanny dziewuszki a potem do wyrka jeszcze przysiady muszę dziś zrobić także dobranoc słodkich snów i do jutra!!!!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-23, 22:57   #816
Mariposa3
Raczkowanie

Cytat:
Just Fity są tylko w Biedronce Ja kupuję te z owocami tropikalnymi.
A z jogurtem naturalnym próbowałaś?

Lecę do wanny dziewuszki a potem do wyrka jeszcze przysiady muszę dziś zrobić także dobranoc słodkich snów i do jutra!!!!
Aha, no to wszystko jasne tam nie sprawdzałam. Z jogurtem jakoś trudno mi sobie wyobrazić...
Jeszcze raz Ci dziękuję za takie miłe przyjęcie
Dobranoc, do jutra
Stary 2011-11-24, 07:27   #817
tinekk
Zadomowienie

Wstawać śpiochy !

Monia Meeedzik
tak jak radziłyście napiłam się jednak tego syropu i dziś już po śniadanku się wypróżniłam, także miałyście racje lepiej się nie męczyc tylko pomóc sobie

Monia
ja też jem otręby codziennie na śniadanie tylko powiedz mi jakie Ty stosujesz bo ja otręby owsiane.
http://www.royal-canin.pl/kocieta/ Dziewczyny na jakimś wątku konkursowym pisały że jak sie tu człowiek zarejestruje i wypełni ankietę to dostanie 2 saszetki jedzenia dla kotka, więc podsyłam Ci linka może będziesz miała ochotę zgarnąć coś za darmochę

Mariposa witamy nową koleżankę Faktycznie wydaje się że musisz być szczuplutka przy tym wzroście, ale jeśli nie odpowiada Ci Twój brzuch i nogi no to zapraszamy do naszego grona i wszystkie Ci życzymy abyś osiągneła swój cel wsolnie z nami

Babciam dziękuję za cenną radę, powiem szczerze że mama kiedyś podała mi identyczny przepis, ale jeszcze go nie stosowałam, na pewno nastepnym razem spróbuję bo dziś narazie metabolizm wrócił do normy Co do diety montignaca to stosowałąm ją kiedyś, szczerze jakos niestety nie zauwarzyłam efektów albo ja źle liczyłam IG, dla mnie najlepsza dieta to ta która tu stosujemy 5 zdrowych i małych posiłków
Ale każdy musi dopasować odpowiedni harmonogram jedzenia do siebie więc na pewno nie zaszkodzi spróbować

Meeedzik powodzenia na pierwszej jeździe ! daj gazu !

Ja własnie zmierzyłam swoje uda i jak większośc z Was również mam 51cm i tez jak dla mnie sa za grube, marzy mi się 49cm i na wiosnę na pewno tyle musze miec!
Poza tym talia 63cm i tyłek 86cm
Najbardziej zależy mi na udach, bo jak dla mnie świetnie jest mieć długie szczupłe nóżki, reszta można zakryć ale nogi to jest coś !

Dziś na wadze bez zmian, ale najważniejsze że nie wzrosło, mam nadzieje że z dnia na dzień będzie coraz lepiej

Powodzenia kochane i miłego dnia

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-24, 07:56   #818
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
U mnie na wadze też bez rewelacji, bo spadło tylko 0,1 kg zawsze to coś ale ja się już nie mogę doczekać kiedy będzie 48 albo 47,8 wydaje mógłby spaść szybko ten kg, bo więcej chudnąć nie chcę akurat jak by ten kg spadł to ważyłabym 47,7kg

Monia hehe oj masz rację, ja też nie lubię swoich ud no i też mam w nich 51cm a kiedyś było 49 jak ja bym chciała znów tyle mieć.
A co do Twoich wymiarów to uważam, że są świetne w brzuszku masz tak malutko
Ja też się dziś zmierzyłam z ciekawości i nie tylko w udzie mam więcej, bo w talii też Mam nadzieję, że hula hop mi pomoże bo już od 3 dni kręcę po 30 minut dziennie.
Mariposa również życzę Ci osiągnięcia swojego celu no a co do ud to my tu chyba wszystkie mamy problemy z nimi
Tinek nie dziękuję, żeby nie zapeszyć bardzo bym chciała, żeby mi dobrze poszło, choć powiem że troszkę się boję wyjechać na miasto
A co do syropu, no to bardzo dobrze zrobiłaś, chociaż się nie męczysz i sobie ulżyłaś

Też się dziś zmierzyłam i mam po 2cm więcej w udzie i w talii, no ale miejmy nadzieję, że razem z tym kg spadną też cm
Talia 61
brzuch 76-77
biodra 84
udo 51
z brzucha i z ud zawsze najtrudniej było mi zgubić cm.
Stary 2011-11-24, 08:00   #819
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
No własnie zastanawiałam się gdzie Ty nam uciekłaś
No ale widzę, byłaś pod dobrą opieką
Ja też czekam na moją czekoladę którą mąż mi przywiezie z Niemiec na Święta Poszłabym do sąsiadki bo ona ma cały sklep w domu niemieckich słodyczy ale wyjdę stamtąd pewnie z kilkoma czekoladami a obiecałam sobie dietę aż do Świąt więc musze być twarda
A Tobie tak ładnie szło! Powinnaś lanie dostać, że tyle słodyczy zjadłaś!!
Kochana owszem lanie w dooope i postawienie do pionu by sie przydało
Podejmiesz sie wyzwania?
Zbliza mi sie @ chodze jakas napuchnieta do tego ten przyjazd mamy, duzo szumu i sie posypalo Brak mi ostatnio wigoru to pewne, musze sie jakos podsniesc po klesce...

Ja juz po sniadanku uciekam sie szykowac do pracy
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 08:21   #820
Mariposa3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość

Mariposa witamy nową koleżankę Faktycznie wydaje się że musisz być szczuplutka przy tym wzroście, ale jeśli nie odpowiada Ci Twój brzuch i nogi no to zapraszamy do naszego grona i wszystkie Ci życzymy abyś osiągneła swój cel wsolnie z nami
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

Mariposa również życzę Ci osiągnięcia swojego celu no a co do ud to my tu chyba wszystkie mamy problemy z nimi
Cześć
Bardzo Wam dziękuję za takie miłe przyjęcie i zrozumienie.
Dziś chyba zrobię jakiś mały wypad na zakupy.
Także życzę, żeby udało Wam się dojść do wyznaczonego celu.
Miłego dnia.

Edytowane przez Mariposa3
Czas edycji: 2011-11-24 o 08:22
Stary 2011-11-24, 08:49   #821
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Dzien dobry
Witam sie z kawka
W sobote ide pierwszy raz na ta siłownie co karnet kupiłam i saune od razu moze zalicze
Im blizej piatku tym bardziej mi sie wstawac rano nie chce, dzisiaj chyba z 3 razy dawałam budzik w komórce na drzemke masaaakra z tym wstawaniem w zimie

babciam tez słyszałam o tym sposobe ze sliwkami gratuluje 5 dnia bez słodyczy

Mariposa3
witaj i nie chudnij wiecej niz 3 kg

monika01011986 bez sensu;/ przeciez to wogole nie była reklama jak dla mnie, ale cóz...A co do cm to napewno szybciutko bedzie spadek

Meeedzik
powodzenia na jazdach pochwal sie kooniecznie jak Ci poszlo

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 09:40   #822
zelka9o
Zadomowienie

Witaaaaaaaam Wszystkich ; )) ! u mnie waga niee spadła ale i tak jestem dumna z Siebiee ! od 3 dni zaczełam ćwiczyc , staram sie jesc regularnie 5 posiłków ! i poprostu czuje sie lepiej !! Mam nadzieje ze niedlugo cośś spadnie

babciam : maaaasz racje dawniej jak nie mogłam sie wypróżnic stosowała te śliwki i faktycznie pomogło !
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 11:32   #823
Quedate
Raczkowanie

Witajcie
Cos nie mam dzisiaj apetytu, ale nie martwie sie tym. Obudzilam sie przed 4 rano i nie moglam zasnac. Bylo mi tak strasznie niedobrze, na wymioty mi sie zbieralo. Zawsze tak mam, kiedy zaczyna sie angina...
Dzisiaj zjadlam na razie bulke i popijam kefir. Niewiele a mam wrazenie, ze mam kamien na zoladku...
Po powrocie do Polski kupie sobie ten syrop. Raczej nie mam problemow z wc, chodze codziennie, ale zawsze mam uczucie, ze nie wyprozniam sie do konca.
Czy ten syrop przeczyszcza czy dziala delikatnie? Bo nie lubie tych skretow jelit po zazyciu srodkow przeczyszczajacych.
Milego dnia moje drogie
Quedate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 11:56   #824
monika01011986
Zakorzenienie

Kochane ja dziś doznałam szoku! Na wadze równiutko 57,0 !!!!! Wchodziłam 5 razy na wagę i cały czas pokazywało tyle samo. Nawet ją wyłączyłam i ponownie włączyłam bo myslałam że się popsuła no ale nie!
Kurde! Ale fajnie!!! Jak na razie to rekord bo nigdy mniej nie wazyłam Wczoraj przed snem zrobiłam 30 przysiadów dziś zrobię z 40 w dwóch seriach po 20. Muszę iść posprzątać i zaraz Wam po odpisuję

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Jeszcze mniej? no to nieźle oj, jakbym chciała znowu te 49 cm w udzie...
A właśnie, też chciałam Ci powiedzieć, że Cię podziwiam! Taka utrata wagi to pradziwy powód do dumy.
Mi się marzy 47 w udzie i na pewno juz nie mniej No ale 49 też będzie dobre o ile uda mi się tyle schudnąć
Dziękuję ślicznie No fakt, dumna z siebie jestem a najbardziej będę jak ujrzę 55 na wadze

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Wstawać śpiochy !

Monia Meeedzik
tak jak radziłyście napiłam się jednak tego syropu i dziś już po śniadanku się wypróżniłam, także miałyście racje lepiej się nie męczyc tylko pomóc sobie

Monia
ja też jem otręby codziennie na śniadanie tylko powiedz mi jakie Ty stosujesz bo ja otręby owsiane.
http://www.royal-canin.pl/kocieta/ Dziewczyny na jakimś wątku konkursowym pisały że jak sie tu człowiek zarejestruje i wypełni ankietę to dostanie 2 saszetki jedzenia dla kotka, więc podsyłam Ci linka może będziesz miała ochotę zgarnąć coś za darmochę

Ja własnie zmierzyłam swoje uda i jak większośc z Was również mam 51cm i tez jak dla mnie sa za grube, marzy mi się 49cm i na wiosnę na pewno tyle musze miec!
Poza tym talia 63cm i tyłek 86cm
Najbardziej zależy mi na udach, bo jak dla mnie świetnie jest mieć długie szczupłe nóżki, reszta można zakryć ale nogi to jest coś !

Dziś na wadze bez zmian, ale najważniejsze że nie wzrosło, mam nadzieje że z dnia na dzień będzie coraz lepiej

Powodzenia kochane i miłego dnia

No widzisz! Dobrze, że wypiłas ten syrop
Ja mieszam garść Just Fitów i otręby pszenne http://www.zdrowazywnosc.net/index.p...ct&prod_id=355 (daję 1 dużą łyżkę do płatków) z otrębami granulowanymi śliwkowymi http://alma24.pl/produkt/147811408/o...owane-sliwkowe (daje 2 duże łyżki) . Do tego dosypuje nie całą garść zdrowego błonnika http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...Breakfast.html i zalewam to wszystko całą szklanka mleka 2%. Codziennie godzinke po śniadaniu się wypróżniam.

Zarejestrowałam juz się na tą stronkę nic nie ma o tym, że dostanę próbki ale pewnie to taka niespodzianka ma być Dziękuję za link
No a ja patrząc na Twoje nóżki na zdjęciach to w życiu bym Ci nie dała 51 cm! Tyle to ja mam a mam takie masywne udziska!

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Cytat:
Aha, no to wszystko jasne tam nie sprawdzałam. Z jogurtem jakoś trudno mi sobie wyobrazić...
Jeszcze raz Ci dziękuję za takie miłe przyjęcie
Dobranoc, do jutra
Dziewczyny jadły tu z jogurtem i zachwalały choć ja nie cierpię jeść płatków z czymś zimnym i w dodatku gęstym Ale może Tobie posmakuje?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-24, 12:02   #825
Quedate
Raczkowanie

Cytat:
Kochane ja dziś doznałam szoku! Na wadze równiutko 57,0 !!!!! Wchodziłam 5 razy na wagę i cały czas pokazywało tyle samo. Nawet ją wyłączyłam i ponownie włączyłam bo myslałam że się popsuła no ale nie!
Kurde! Ale fajnie!!! Jak na razie to rekord bo nigdy mniej nie wazyłam Wczoraj przed snem zrobiłam 30 przysiadów dziś zrobię z 40 w dwóch seriach po 20. Muszę iść posprzątać i zaraz Wam po odpisuję

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Mi się marzy 47 w udzie i na pewno juz nie mniej No ale 49 też będzie dobre o ile uda mi się tyle schudnąć
Dziękuję ślicznie No fakt, dumna z siebie jestem a najbardziej będę jak ujrzę 55 na wadze

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

No widzisz! Dobrze, że wypiłas ten syrop
Ja mieszam garść Just Fitów i otręby pszenne http://www.zdrowazywnosc.net/index.p...ct&prod_id=355 (daję 1 dużą łyżkę do płatków) z otrębami granulowanymi śliwkowymi http://alma24.pl/produkt/147811408/o...owane-sliwkowe (daje 2 duże łyżki) . Do tego dosypuje nie całą garść zdrowego błonnika http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...Breakfast.html i zalewam to wszystko całą szklanka mleka 2%. Codziennie godzinke po śniadaniu się wypróżniam.

Zarejestrowałam juz się na tą stronkę nic nie ma o tym, że dostanę próbki ale pewnie to taka niespodzianka ma być Dziękuję za link
No a ja patrząc na Twoje nóżki na zdjęciach to w życiu bym Ci nie dała 51 cm! Tyle to ja mam a mam takie masywne udziska!

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Dziewczyny jadły tu z jogurtem i zachwalały choć ja nie cierpię jeść płatków z czymś zimnym i w dodatku gęstym Ale może Tobie posmakuje?

Monia, gratuluje! Jak tak dalej pojdzie to swiat bedziesz wazyc 55. W ogole masz cudne wymiary! Czuje sie jak grubas przy Tobie
Stary 2011-11-24, 12:07   #826
polny mak
Rozeznanie

cześć dziewczyny

na początek gratuluję pięknych spadków Wam wszystkim! oby tak dalej!

Teraz coś o mnie- mam problem z jedzenie z nudów i doprowadziłam się do największej wagi jaką miałam w życiu- przy wzroście 173 ważę obecnie 64 kg co wygląda u mnie fatalnie- tłuszcz wylewa mi się zza paska, w połowę swoich ciuchów się nie miejszczę.. dlatego postanowiłam do Was dołączyć! mój I cel to 60 kg, II 57, III 55 - oby się udało!

proszę o życzliwe przyjęcie, pozdrawiam

zdrowo się odżywiam

dbam o siebie i swoich bliskich

ZJEDZ TĘ ŻABĘ !
polny mak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 12:09   #827
meeedzik
Zakorzenienie

Monia gratuluję spadku

Ja już jestem po pierwszej jeździe i baaardzo mi się podobało no i nawet dobrze mi szło Następna jazda w poniedziałek o 17:30 już nie mogę się doczekać.
Stary 2011-11-24, 12:46   #828
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Monia gratuluję spadku

Ja już jestem po pierwszej jeździe i baaardzo mi się podobało no i nawet dobrze mi szło Następna jazda w poniedziałek o 17:30 już nie mogę się doczekać.
No to super, że Ci się podobało Akurat się nie spotkałyśmy, bo o 10 pojechałam do babci

Ja dzisiaj na wadze 55,9 ale jestem przed @ więc może być więcej;/ Boże Wy narzekacie na swoje uda ja mam chyba 54cm
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 13:36   #829
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki
U mnie na wadze też bez rewelacji, bo spadło tylko 0,1 kg zawsze to coś ale ja się już nie mogę doczekać kiedy będzie 48 albo 47,8 wydaje mógłby spaść szybko ten kg, bo więcej chudnąć nie chcę akurat jak by ten kg spadł to ważyłabym 47,7kg

Monia hehe oj masz rację, ja też nie lubię swoich ud no i też mam w nich 51cm a kiedyś było 49 jak ja bym chciała znów tyle mieć.
A co do Twoich wymiarów to uważam, że są świetne w brzuszku masz tak malutko
Ja też się dziś zmierzyłam z ciekawości i nie tylko w udzie mam więcej, bo w talii też Mam nadzieję, że hula hop mi pomoże bo już od 3 dni kręcę po 30 minut dziennie.

Też się dziś zmierzyłam i mam po 2cm więcej w udzie i w talii, no ale miejmy nadzieję, że razem z tym kg spadną też cm
Talia 61
brzuch 76-77
biodra 84
udo 51
z brzucha i z ud zawsze najtrudniej było mi zgubić cm.
Lada dzień i spadnie Ci pewnie ten kilogram Zobaczysz!
No ja własnie mam takie głupie te wymiary bo same widzicie, że góra szczuplutka a uda o wiele większe A patrząc na Twoje foteczki to naprawdę w życiu bym nie powiedziała że masz tyle samo w udzie co ja! Tak samo jak Tinekk - przecież wy macie takie szczuplutkie nóżki w porównaniu z moimi i tyle samo cm???
A brzuszek to pewnie mierzyłaś po jedzeniu i dlatego tyle Ci wyszło Nie możliwe abyś miała więcej ode mnie!! Twoja miarka źle mierzy

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Kochana owszem lanie w dooope i postawienie do pionu by sie przydało
Podejmiesz sie wyzwania?
Zbliza mi sie @ chodze jakas napuchnieta do tego ten przyjazd mamy, duzo szumu i sie posypalo Brak mi ostatnio wigoru to pewne, musze sie jakos podsniesc po klesce...

Ja juz po sniadanku uciekam sie szykowac do pracy

No nie będę az taka wredna i dam Ci szansę na poprawe Ale jak znowu najesz sie słodyczy to będzie już lanie !
Teraz do Świąt zero słodyczy ok???

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Witam sie z kawka
W sobote ide pierwszy raz na ta siłownie co karnet kupiłam i saune od razu moze zalicze
Im blizej piatku tym bardziej mi sie wstawac rano nie chce, dzisiaj chyba z 3 razy dawałam budzik w komórce na drzemke masaaakra z tym wstawaniem w zimie

monika01011986 bez sensu;/ przeciez to wogole nie była reklama jak dla mnie, ale cóz...A co do cm to napewno szybciutko bedzie spadek

Ja własnie też kawkę wypiłam
Super, że karnecik na siłke kupiłaś!!! Zobaczysz jak waga zacznie spadać gdy będziesz ćwiczyła regularnie No a sauna świetny pomysł! Można naprawdę sporo wody się pozbyć z organizmu
Ja w zime nienawidzę rano wstawać.... dobrze, że nie pracuje to tylko synka do przedszkola ubieram, dziadek po niego przychodzi i idę dalej spać ale jak pracowałam i musiałam wstawać to płakac mi się chciało zawsze.... ja to śpioch jestem

Dziękuję mam nadzieję że uda mi się pozbyć jeszcze tych kilku centymetrów z ud - nie koniecznie teraz ale chociaż do wakacji
Co do "reklamy" to szkoda gadać.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-24, 13:49   #830
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Witaaaaaaaam Wszystkich ; )) ! u mnie waga niee spadła ale i tak jestem dumna z Siebiee ! od 3 dni zaczełam ćwiczyc , staram sie jesc regularnie 5 posiłków ! i poprostu czuje sie lepiej !! Mam nadzieje ze niedlugo cośś spadnie
Na pewno Trzymamy kciuki

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Quedate Pokaż wiadomość
Witajcie
Cos nie mam dzisiaj apetytu, ale nie martwie sie tym. Obudzilam sie przed 4 rano i nie moglam zasnac. Bylo mi tak strasznie niedobrze, na wymioty mi sie zbieralo. Zawsze tak mam, kiedy zaczyna sie angina...
Dzisiaj zjadlam na razie bulke i popijam kefir. Niewiele a mam wrazenie, ze mam kamien na zoladku...
Po powrocie do Polski kupie sobie ten syrop. Raczej nie mam problemow z wc, chodze codziennie, ale zawsze mam uczucie, ze nie wyprozniam sie do konca.
Czy ten syrop przeczyszcza czy dziala delikatnie? Bo nie lubie tych skretow jelit po zazyciu srodkow przeczyszczajacych.
Milego dnia moje drogie
A może to jakaś grypa jelitowa się zaczyna? Uważaj bo ja tu już dziewczyny pozarażałam ostatnio
Ten syrop jest dosyć delikatny - nie przeczyszcza jak typowe przeczyszczacze, że siedzi się na kibelku pół dnia, działa delikatnie - pomaga raz a porządnie pozbyć się wszystkiego z brzucha. No chyba, że wypije się go za dużo to można kilka razy wylądować na kibelku Mi przepisał go ginekolog jak miałam zapacia po porodzie a wtedy karmiłam piersią synka i ten syrop mogłam normalnie pić więc nie jest on jakiś nafaszerowany chemią i naprawdę jest delikatny

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Quedate Pokaż wiadomość
Monia, gratuluje! Jak tak dalej pojdzie to swiat bedziesz wazyc 55. W ogole masz cudne wymiary! Czuje sie jak grubas przy Tobie
Dziękuję No właśnie!!! Nie zajarzyłam nawet, że osiągnęłam swój pierwszy cel !!! Drugi cel ma być osiągnięty do wakacji ale jakby udało się szybciej to będę skakać ze szczęścia A Ty nie powinnaś czuć się jak grubas! Lada dzień i Ty będziesz się cieszyła że ujrzałaś upragnioną wagę Masz przykład że warto walczyć!!!

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Cześć
Bardzo Wam dziękuję za takie miłe przyjęcie i zrozumienie.
Dziś chyba zrobię jakiś mały wypad na zakupy.
Także życzę, żeby udało Wam się dojść do wyznaczonego celu.
Miłego dnia.
Nooo pochwal się koniecznie co tam kupiłaś

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2011-11-24, 13:49   #831
meeedzik
Zakorzenienie

Polny mak witamy życzę powodzenia i wytrwałości w dążeniu do celu
Cocktail no ja to się modliłam, żeby nie spotkać nikogo znajomego no i mi się udało nie dość, że stres przed pierwszą jazdą, to jeszcze napotkać się na kogoś
A co do Twoich ud, to na pewno tyle nie masz
Monia ja mam tak samo jak patrzę na Was, to wydaje mi się, ze Wy macie takie szczuplutkie uda a ja mam grube a co do mierzenia, to mierzyłam się z samego rana, ja po prostu mam taką budowę, że w brzuchu jestem szeroka, no i mam boczki, to pewnie przez nie jest więcej cm

Ja miałam całkowicie rezygnować ze słodyczy, ale nie wiem czy mi się to uda. wytrzymałam 2 dni dziś jest trzeci, jak na razie mnie nie ciągnie, ale wczoraj wieczorem myślałam, że zwariuję, taką miałam ochotę na słodkie
Stary 2011-11-24, 14:11   #832
sanderaM
Rozeznanie

Hej laseczki ja wróciłam z uczelni zjem coś wykąpię się spakuję i jadę na wykład a potem wracam do domku
Moje menu:
ś;płatki+mleko
2ś: kawa jabłko
o:jajecznica z 2 jajek na teflonie + 2 kromki chleba
p: jabłko
k: dwie kromki chleba z serkiem i ogórkiem
+ 30 min hh 60 brzuszków

Kolejny dzień udany
A wczoraj w kinie dziewczyny się obżerały a ja popijałam cole 0 jestem z siebie dumna
Stary 2011-11-24, 14:21   #833
Milena001
Zadomowienie

A mój organizm chyba się przyzwyczaił do małych ilości jedzenia i na razie waga stoi...;/ ale będę cierpliwa
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-24, 14:36   #834
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Polny mak witamy życzę powodzenia i wytrwałości w dążeniu do celu
Cocktail no ja to się modliłam, żeby nie spotkać nikogo znajomego no i mi się udało nie dość, że stres przed pierwszą jazdą, to jeszcze napotkać się na kogoś
A co do Twoich ud, to na pewno tyle nie masz
Monia ja mam tak samo jak patrzę na Was, to wydaje mi się, ze Wy macie takie szczuplutkie uda a ja mam grube a co do mierzenia, to mierzyłam się z samego rana, ja po prostu mam taką budowę, że w brzuchu jestem szeroka, no i mam boczki, to pewnie przez nie jest więcej cm

Ja miałam całkowicie rezygnować ze słodyczy, ale nie wiem czy mi się to uda. wytrzymałam 2 dni dziś jest trzeci, jak na razie mnie nie ciągnie, ale wczoraj wieczorem myślałam, że zwariuję, taką miałam ochotę na słodkie
Nie ma co się stresować jak się kogoś spotka
A co do moich ud to owszem mam tyle i nie wiem co z tym zrobić. A jak masz ochotę na coś słodkiego to zjedz, bo jak później dopadniesz słodycze to będzie gorzej.
Stary 2011-11-24, 15:39   #835
Quedate
Raczkowanie

A w jakim miejscu dokladnie mierzycie uda?
Stary 2011-11-24, 15:49   #836
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktailiku właśnie wiem, lepiej będzie jak codziennie będę pozwalała sobie na coś słodkiego ( np. 2 kostki czekolady, bądź jakiś wafelek Nesquik ) bo zawsze w ojej diecie było miejsce na takie coś, jak miałam ochotę, a teraz całkowity brak może mi tylko zaszkodzić właśnie rzuceniem się na słodkie
Na razie nie mam na nic ochoty, na podwieczorek zjem jabłko i mandarynkę, a w zapasie mam jeszcze serek wiejski z ananasem, pycha
A co do Twoich ud, to wcale nie wyglądają na tyle cm bo jesteś bardzo zgrabna i w życiu bym w to nie uwierzyła ;p
Quedate ja mierzę zawsze w najgrubszym miejscu
Stary 2011-11-24, 16:13   #837
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Medzik nie jadłam nigdy serka wiejskiego z ananasem muszę spróbować A zgrabna to jesteś Ty i nie narzekaj na swoje cm, bo wiele osób dałoby się pokroić za takie ciało

Ja od dzisiaj też poćwiczę przysiady i pokręcę hh i porobię brzuszki a co Miałam iść na aerobik ale w poniedziałek ledwo żyłam po nim wiec dzisiaj sobie daruje. Dobrze chociaż że raz w tygodniu chodzę
Stary 2011-11-24, 16:18   #838
Kamikadze1706
Raczkowanie

Cześć dziewczynki
Ja wróciłam z pracy ,posprzątałam mieszkanko i padam ze zmęczenie.Moje dzisiejsze menu
Śniadanie activia +just fity+słonecznik+crunchy (wszystkiego po trochu),a w pracy 2 obwarzankijestem zła na siebie ,bo mają sporo węgli i malo wartości odżywczych,muszę na kolacje zjeśc jakies warzywa.
Jutro rano dokonam pomiarów i tez napisze.
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 16:22   #839
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Boże Wy narzekacie na swoje uda ja mam chyba 54cm
ja z Was wszystkich mam najwięcej
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-24, 16:35   #840
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail ja kiedyś spróbowałam tego serka wiejskiego i bardzo mi zasmakował Spróbuj może i Tobie będzie smakował kupuję go w Lidlu albo w InterMarche są też z truskawką ale duużo lepszy z ananasem
No i dziękuję za komplement ale Ty też jesteś zgrabna i zdania nie zmienię

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości