Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-12, 18:17   #811
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez makaron91 Pokaż wiadomość
Hahahaa, dokładnie!
Albo jak 8-minutówki robiłam to "nice and easy"
Nom nice and easy też powtarzam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 18:37   #812
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Alee jestem pełna, nie pamiętam kiedy ostatnio się tak najadłam do syta, że aż mi nie dobrze proszę o bata i to konkretnego zaraz chyba pęknę, nie dobrze mi, źle się czuję
Zjadłam te dwa michałki, a na kolację ciabattę z serem żółtym, pomidorem, ogórkiem konserwowym i majonezem, a jestem taka obżarta, że to się w pale nie mieści
Zaraz chyba zrobię brzuchy i nożyce, nienawidzę tak się czuć

Makaron o dzięki, że mi powiedziałaś, może nie będę ryzykować, skoro u Ciebie się nie sprawdził to wolę nie ryzykować mam całego litra tego z winogron
Zoska nie mam pojęcia do kiedy ta promocja w Lidlu, bo już dawno nie byłam i nawet nie wiem kiedy się zaczęła. A te lakiery z Biedry bardzo fajne, mam granat i teraz czerwony kupiłam oba piękne, super kryją i ogólnie sa to moje ulubione lakiery
Zosiu daj znać jak tam włoski po wyschnięciu
Cocktail w Lidlu na wagę kupiłam, ale w Biedronie też ostatnio widziałam
Paulownia dziękuję kochana jak mi ktoś napisze tak fajnie to od razu ochoty nabieram na spróbowanie ale to gdzieś za tydzień, najpierw chcę je trochę nawilżyć, bo właśnie tak jak mówisz, obawiam się przeproteinowania, ostatnio po każdym myciu, czyli jakieś 3-4 razy w tygodniu używałam kallosa, ale nie mlecznego tylko tego z oliwą z oliwek i jedwabiem, nie wie, czy to od niego, czy od oleju kokosowego
Stary 2013-03-12, 18:43   #813
paulinka_47
Rozeznanie

Czy jestem nie normalna, skoro wchodzę tu zawsze, kiedy jem?
To jakiś absurd
No ale inaczej nie wiem, kiedy znalazłabym czas na wizaż A odwiedzam was conajmniej dwa razy dziennie, podczytując, czasami wyciągając jakieś wnioski dla siebie, ale od dłuzszego czasu jestem ninja
paulinka_47 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 18:46   #814
Ladywithweapon
Zadomowienie

Heroine ja jednak będąc na diecie staram się wprowadzić w mysl zasade "no czegos musisz sobie odmawiac". Przeciez nie mowie, ze to najgorsze zło, bo ogolnie super zastępują słodycze i w ogole, ale mi tam wystarczy jak zjem jakiegos owoca do południa.
Zośka zumba jest super :P Ja juz wczoraj bylam na zajęciach i jutro też lece :P Szkoda, ze mi przesuwaja i nie zawsze się na nie wyrobie, ale na pewno jakos to odpracuje. Super zabawa jest na takich ćwiczeniach
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 18:59   #815
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Alee jestem pełna, nie pamiętam kiedy ostatnio się tak najadłam do syta, że aż mi nie dobrze proszę o bata i to konkretnego zaraz chyba pęknę, nie dobrze mi, źle się czuję
Zjadłam te dwa michałki, a na kolację ciabattę z serem żółtym, pomidorem, ogórkiem konserwowym i majonezem, a jestem taka obżarta, że to się w pale nie mieści
mam to samo, dzis byla u mnie mama, wiec chcialam sobie zrobic "day off" od diety, taka totalna przerwe i powiem Ci, ze tak sie obzarlam, ze na czekolade to ja DLUUUUUGO juz nie spojrze a kcal to chyba ponad 3000 poszło, czyli pol kilo pewnie za "kare" ide zrobic killera i potem przy Prawie Agaty bede krecic HH. nie naprawie co prawda zlego jedzenia cwiczeniami, no ale coz tez nienawidze sie tak czuc, ale jakos potem mi to nie przeszkadza sie znow obzerac :sciana: od jutra równe 1200!

ja dziewczynki nie dam rady Was dzis nadrobic - tak jak pisalam w odpowiedzi do meedzik, chce zrobic 40 minutowy program i 40 minut Hula Hop, potem muszę się uczyc.
Chcę też nałożyc olej na wlosy, bo jestem z nich coraz bardziej zadowolona no i wetrzeć jantar. potem znow sie uczyc. a na 7:45 wyklad na drugim koncu miasta

BUZIAKI I SPADKOW JUTRO
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 19:08   #816
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paulinka_47 Pokaż wiadomość
Czy jestem nie normalna, skoro wchodzę tu zawsze, kiedy jem?
To jakiś absurd
No ale inaczej nie wiem, kiedy znalazłabym czas na wizaż A odwiedzam was conajmniej dwa razy dziennie, podczytując, czasami wyciągając jakieś wnioski dla siebie, ale od dłuzszego czasu jestem ninja
zapraszamy zapraszamy jak jest nawet kilogramek do zrzucenia w kupie razniej! motywowac jest latwiej, trwac i dazyc do celu rowniez mi juz 2cm zeszlo z brzuchola, ale to pewnie sama woda zawsze cos

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

ogolnie to juz siedze z olejem z pestek winogron wmasowanym we wlosy zobaczymy jutro z rana efekt...mam nadzieje ze beda takie miekkie i lsiace jak opowiadalyscie

to i ja sie zamelduje:
-350 krokow stepper
-100 brzuszkow
-50 powtorzen wioslarz
-100 skakanka
-30 przysiadow
-30 powtorzen stania na palcach
-30 uniesien bioder

jeszcze nie koniec na dzisiaj, jak jedzonko sie ostoji to cisne dalej, za tydzien kolejna rocznica, wiec trzeba sie wcisnac w jakies sexy wdzianko
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 19:11   #817
meeedzik
Zakorzenienie

Poćwiczyłam i od razu mi lepiej także do listy ćwiczeń na dziś dopisuję kolejne 150 brzuszków i 100 ścisków, kara musi być, mam nauczkę na przyszłość

Ja ogólnie się nie obżeram, dla przykładu dam moje dzisiejsze menu:
ś: płatki ( 2 garście ) i szklanka mleka 1,5 %
o: warzywa na patelnię i pierś z kury ( nie było drugiego śniadania, bo obiad musiałam zjeść o 13, dlatego że na zakupy jechałam )
p: 3 michałki i donut
k: ciabatta z serem żółtym, pomidorem, ogórkiem konserwowym i majonezem
A czuję się jakbym zjadła dwa razy tyle już widzę jak patrzę na to, że to przez tą bułkę nie mogę jeść bułek, przez nie czuję się napchana

pipson też widzę nauczka na przyszłość poćwiczysz to trochę spalisz tych kalorii

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 19:12   #818
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
płasko.dupie to i ja mam
U mnie tyz ten syndrom.

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No wiem Tiffany na boczki znam na pamięć niemalże gadam razem z nią side and center
Sie uchachalam.
Ja juz wykapana i pije herbatke ziolowa - moj ulubiony mix, brzoza, pokrzywa i mieta. Jutro sobie tu jeszcze z Wami pospamuje.
Meedzik, odstaw kokosa i pomaziaj sie tym olejem z orzechow.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 19:24   #819
meeedzik
Zakorzenienie

Paulownia kokosa odstawiłam na razie całkiem, później może na skalp będę go używać, bo jakoś jakby mniej mi po nim wypadały włosy a orzecha nie mam mam z pestek winogron i jutro zamierzam użyć
Stary 2013-03-12, 19:41   #820
sanderaM
Rozeznanie

Medzik to pisz jak sie sprawdzi u Ciebie bo tez szuka jakiegoś nowego do kolekcji
No Pipson jak zrobisz to wszystko to podziwiam
Ja dziewczyny melduje kolejny skalpel i powiem wam że już troszkę lepiej mi idzie I ogólnie zauważam delikatną różnicę Na pewno po ćwiczeniach mam więcej energii i lepsze samopoczucie
Moje menu:
I płatki z mlekiem
II budyń ale miał tylko 176 kcal a miałam parcie na słodkie bo też nie jem w poście
III grejfrut
IV mięsko 2 ziemniaki trochę ogórków w musztardzie
V 2 kanapki z szynką i dużą ilością warzyw
Jutro jestem cały dzień poza domem najpierw praca potem szkoła
Jak myślicie jak zjem obiad na śniadanie to będzie dobrze?
Stary 2013-03-12, 20:01   #821
meeedzik
Zakorzenienie

Sandera a Ty teraz jakich używasz? Napiszę jutro, bo mam zamiar użyć

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Tinekk przyłapałam Cię pisz szybko co u Ciebie, jak było u rodziców no i jak tam dietka tęsknimy tu za Tobą a Ty nam tak uciekłaś
Pisz szybciutko

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 20:17   #822
mielnus
Wtajemniczenie

dobry
Stary 2013-03-12, 20:34   #823
sanderaM
Rozeznanie

Medzik mam rycynowy alterre i nafte zaczęłam używać i w domu mam kokosa jeszcze
Stary 2013-03-12, 20:44   #824
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Hejka Ja byłam na zumbie, tiffoczki również zaliczone
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 20:55   #825
aniolek199007
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dobry
dobry dobry
aniolek199007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 22:02   #826
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Też nie lubię tego uczucia to jest straszne... miałam tak w sobotę, bo oczywiście się przejadłam na dodatek nie ćwiczyłam i byłam na siebie zła nigdy więcej takiej bezmyślności!

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Heroine ja jednak będąc na diecie staram się wprowadzić w mysl zasade "no czegos musisz sobie odmawiac". Przeciez nie mowie, ze to najgorsze zło, bo ogolnie super zastępują słodycze i w ogole, ale mi tam wystarczy jak zjem jakiegos owoca do południa.
Ja i tak wielu rzeczy sobie odmawiam: słodycze, alkohol, mięsko smażone że z owoców nie zrezygnuję ale też bez przesady, nie jem ich nie wiadomo ile, jak zdarzy się więcej niż 3 porcje to nie robię tragedii ale ogólnie jest to 2-razy dziennie. Każdy sobie stawia swoje granice i dla każdego co innego jest dobre

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
mam to samo, dzis byla u mnie mama, wiec chcialam sobie zrobic "day off" od diety, taka totalna przerwe i powiem Ci, ze tak sie obzarlam, ze na czekolade to ja DLUUUUUGO juz nie spojrze a kcal to chyba ponad 3000 poszło, czyli pol kilo pewnie za "kare" ide zrobic killera i potem przy Prawie Agaty bede krecic HH. nie naprawie co prawda zlego jedzenia cwiczeniami, no ale coz tez nienawidze sie tak czuc, ale jakos potem mi to nie przeszkadza sie znow obzerac :sciana: od jutra równe 1200!
A masz za obżarstwo spalaj to i od jutra grzecznie!

Cytat:
Napisane przez aniolek199007 Pokaż wiadomość
to i ja sie zamelduje:
-350 krokow stepper
-100 brzuszkow
-50 powtorzen wioslarz
-100 skakanka
-30 przysiadow
-30 powtorzen stania na palcach
-30 uniesien bioder
Brawo
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-03-12, 22:06   #827
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Poćwiczyłam i od razu mi lepiej także do listy ćwiczeń na dziś dopisuję kolejne 150 brzuszków i 100 ścisków, kara musi być, mam nauczkę na przyszłość

Ja ogólnie się nie obżeram, dla przykładu dam moje dzisiejsze menu:
ś: płatki ( 2 garście ) i szklanka mleka 1,5 %
o: warzywa na patelnię i pierś z kury ( nie było drugiego śniadania, bo obiad musiałam zjeść o 13, dlatego że na zakupy jechałam )
p: 3 michałki i donut
k: ciabatta z serem żółtym, pomidorem, ogórkiem konserwowym i majonezem
A czuję się jakbym zjadła dwa razy tyle już widzę jak patrzę na to, że to przez tą bułkę nie mogę jeść bułek, przez nie czuję się napchana
Po ćwiczonkach od razu lepiej

No rzeczywiście malutko jesz nie powinnaś w sumie czuć się przejedzona, no ale może faktycznie ta bułka dla Ciebie za ciężka na kolację

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
U mnie tyz ten syndrom.
jak siedzę czuję swe kości

Cytat:
Tinekk przyłapałam Cię pisz szybko co u Ciebie, jak było u rodziców no i jak tam dietka tęsknimy tu za Tobą a Ty nam tak uciekłaś
Pisz szybciutko
Tinekk już nas nie kocha

Cytat:
Napisane przez mielnus Pokaż wiadomość
dobry
No cześć co tam, jak tam?

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Hejka Ja byłam na zumbie, tiffoczki również zaliczone
Braaawo

No i moje ćwiczenia dzisiejsze:
-65 min na rowerku (25 km)
-Booty Shaking Waist Workout (Tiffany na boczki)
-Get Your Sexy Back (Tiffany- ćwiczenia całego ciała)
-8 min Legs
-150 brzuszków
-250 podskoków na skakance
-170 pajacyków
-40 pompek damskich
-20 wymachów każdej nogi klęcząc
-20 wymachów każdej nogi stojąc
-40 wymachów każdej nogi leżąc
-40 unoszeń bioder
-rozciąąąganie

Dumnam z siebie od razu mi lepiej czuję, że żyyyyyję!

Baśka, co się nie odzywasz młotku jak dieta? jak ćwiczenia?
Stary 2013-03-13, 06:47   #828
paulownia
Zakorzenienie

Jak zwykle heroine ostatniego posta pisze.
Tak rozmyslalam nad tym plaskim tylkiem i doszlam do wniosku, ze musze sie zabrac za jakies ekstra cwiczenia na posladki.
Popijam kawe i zaraz szykuje sniadanie.
Stary 2013-03-13, 07:29   #829
zooska
Zakorzenienie

Na posladki sa bardzo fajne sklady unosza pupe,modeluja troche z boku,no ja ogolnie je polecam HEROINE - Niby przerwa w cwiczeniach,ale jednak musialas wczoraj zaszalec no to wielkie brawa!!! MEEDZIK - Wczoraj nalozylam to maslo I raz. Lekko rozmasowalam w dloniach,a potem na pasma nakladalam,a z tylu to wgniotlam we wlosy,a raczej resztke wlosow bo po scieciu nic nie zostalo. Dzisiaj sa fajne miekkie,nieobciazone. Potem splukalam je woda z octem jablkowym,masakra...ona tak okropnie smierdziala...

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-13, 08:40   #830
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Na posladki sa bardzo fajne sklady unosza pupe,modeluja troche z boku,no ja ogolnie je polecam HEROINE - Niby przerwa w cwiczeniach,ale jednak musialas wczoraj zaszalec no to wielkie brawa!!! MEEDZIK - Wczoraj nalozylam to maslo I raz. Lekko rozmasowalam w dloniach,a potem na pasma nakladalam,a z tylu to wgniotlam we wlosy,a raczej resztke wlosow bo po scieciu nic nie zostalo. Dzisiaj sa fajne miekkie,nieobciazone. Potem splukalam je woda z octem jablkowym,masakra...ona tak okropnie smierdziala...
Sklady oblukam, dzieki. A ile octu dajesz na ile wody? Ja uzywam lyzke stolowa octu na pol litra wody i nie zalatywa az tak bardzo. Jak plukanka jest za mocna, za kwasna, to moze wlosy nieco wysuszac.
A w ogole jak ocet ci pachnie niefajnie, to polecam plukanki z herbata z hibiskusa. Tez dokwasza ladnie, zamyka luski i ma dzialanie lekko koloryzujace (czerwonawe refleksy przy dluzszym stosowaniu).
Wcinam owsianke z cynamonem i bananem.
Stary 2013-03-13, 09:05   #831
zooska
Zakorzenienie

Paulownia Jedna łyżka na 1,5 szklanki wody. Czyli podobnie jak Ty A jak skończe ocet to spróbuję hibiskus, nie stać mnie na takie szaleństwo teraz^^
A składy ja stosowałam i mi pupę podniosło

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ----------

Meeedzik http:// my-hair-secrets.blogspot.com/
Ja lubię nawet ten, może coś podpatrzysz

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Czbasia Haaaalooo Kochana, co się wgl ostatnio nie udzielasz tutaj z nami?! Wracaj niegrzeczna Ty!

LikeAW Jak się czujesz? Lepiej już cokolwiek? Hiehie... tak mi się wydaje, że KaChing po ostatnim op.i.e.p.r.z.u. od nas uciekła No ale cóż...nie nasza wina, że jadła fatalnie

Stary 2013-03-13, 09:15   #832
olaszcz
Rozeznanie

Hey Jeśli można to dołączam do Was, mój cel to ok. 5kg., może z Wami będzie mi łatwiej go osiągnąć
olaszcz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 09:17   #833
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olaszcz Pokaż wiadomość
Hey Jeśli można to dołączam do Was, mój cel to ok. 5kg., może z Wami będzie mi łatwiej go osiągnąć
Jasne! Witaj
Napisz coś o sobie, ile masz wzrostu, ile ważysz, czym się zajmujesz- podgląd na Twój jadłospis będzie odbierany np. przez pryzmat uczelni i patrzony bardziej wyrozumiałym okiem

Stary 2013-03-13, 09:28   #834
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Zośka zumba jest super :P Ja juz wczoraj bylam na zajęciach i jutro też lece :P Szkoda, ze mi przesuwaja i nie zawsze się na nie wyrobie, ale na pewno jakos to odpracuje. Super zabawa jest na takich ćwiczeniach
W zasadzie to zaczelam sie zastanawiac czy aby za duzo tych owocow nie jem
I tez przyznam ze nic słodkiego w gebie nie mialam od wypadku, czyli od konca stycznia A tymczasem zastapilam sobie sprawe jabłkami i chyba do konca nie jest to taki dobry pomysł ehh

Tak w ogole siema kochane!!

Paulownia Hej kruszynooo nasza!!
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 09:43   #835
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
I tez przyznam ze nic słodkiego w gebie nie mialam od wypadku, czyli od konca stycznia A tymczasem zastapilam sobie sprawe jabłkami i chyba do konca nie jest to taki dobry pomysł ehh
Jaka wytrwała jesteś Ja bez słodkiego to jak bez ręki

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Zaraz sie chyba zbiorę w sobie i poćwiczę z filmikami

Stary 2013-03-13, 09:50   #836
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka wytrwała jesteś Ja bez słodkiego to jak bez ręki

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Zaraz sie chyba zbiorę w sobie i poćwiczę z filmikami
Jezu ale jak zwykle bez wiekszych efektow

Ja zjadłam owsianeczke i podziwiam Cie jak mozna cwiczyc rano
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-13, 10:24   #837
zooska
Zakorzenienie

Ok, melduję:
Ćwiczenia z Tiffany:
New Sexy Summer Workout
The Bikini Abs Workout
Get your SEXY BACK with this Fat Burning

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Jezu ale jak zwykle bez wiekszych efektow

Ja zjadłam owsianeczke i podziwiam Cie jak mozna cwiczyc rano
E tam, bo się nie ruszasz, dlatego efektów nie ma jak zaczniesz normalnie chodzić, to zaczniesz zauważać efekty
A ja zazwyczaj zbieram się do ćwiczeń pod wieczór, ale to zawsze z ociąganiem i przeważnie mniej robię, niż powinnam, a dzisiaj cudem się zmobilizowałam do porannych ćwiczeń

Wgl fajna babeczka:
http://www.youtube.com/watch?v=gM4DQ-0Vjnk

Stary 2013-03-13, 10:51   #838
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Paulownia Hej kruszynooo nasza!!
Co sie stalo? ktos za mna tesknil moze?
Juz tu pieklam ciasto z biala czekolada zeby sobie oslodzic Twoja nieobecnosc na watku.
Tak po cichu sie przyznam, ze dzis bede piekla muffiny cytrynowe.
Bylam na spacerze godzine. Ja dzis prosze o zwolnienie z cwiczen - jestem niedysponowana. Psiakosc, jak to boli.
Stary 2013-03-13, 11:09   #839
heroine86
Zakorzenienie

Hej

Matko Kochana, wstałam po 11 domofon mnie obudził mało na zawał nie zeszłam i znowu nay.ebało tego białego gó.wna że świata nie widać a dzisiaj idziemy do teściowej na imieniny... będziemy się przedzierać przez zaspy i wiatr będzie nam sypał śniegiem w twarz, lowli

Cytat:
Jak zwykle heroine ostatniego posta pisze
Kurde, nawet pogadać nie było z kim

Cytat:
HEROINE - Niby przerwa w cwiczeniach,ale jednak musialas wczoraj zaszalec no to wielkie brawa!!!
3 dni to wystarczająca przerwa musiałam sobie wczoraj dać wycisk dzięki

Cytat:
Napisane przez olaszcz Pokaż wiadomość
Witaj powiedz coś więcej na swój temat waga, wzrost, wiek, tryb dnia

Cytat:
W zasadzie to zaczelam sie zastanawiac czy aby za duzo tych owocow nie jem

Tak w ogole siema kochane!!
Cześć Piękna!
Widzę, że też porzuciłaś słodycze a ile tych jabłek dziennie szamasz, że się martwisz?

Cytat:
Ok, melduję:
Ćwiczenia z Tiffany:
New Sexy Summer Workout
The Bikini Abs Workout
Get your SEXY BACK with this Fat Burning
Brawo zaszalałaś z rana ja dopiero oczy przecieram no i właśnie zjadłam śniadanko

Cytat:
Tak po cichu sie przyznam, ze dzis bede piekla muffiny cytrynowe.
Bylam na spacerze godzine. Ja dzis prosze o zwolnienie z cwiczen - jestem niedysponowana. Psiakosc, jak to boli.
Jak zwykle kusisz jesz takie dobroci i waga Ci spada, też chcę
jesteś zwolniona połóż się jak masz dzisiaj wolne

W ogóle gdzie jest Monia, Losing, Żelka, o Baśce to nie wspomnę już wczoraj ją wzywałam do tablicy
Stary 2013-03-13, 11:09   #840
zooska
Zakorzenienie

Heroine a daj spokój...Syberia normalnie Nie mogę pochować nawet zimowych butów jeszcze !!!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości