|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze frustracje seksualne, czyli zrzędzenie i gawędziarstwo level hard.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 |
Przyczajenie
|
Być może czytamy inne tematy, bo ja nic o rozrywanych pochwach nie widziałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja nie podważam niczego co napisał na temat swoich doświadczeń. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Przyczajenie
|
Poza tym nie hipotetyzuje na temat wielkich penisów. Odnosi się do swoich doświadczeń zdobytych dzięki swojemu (nie ukrywając, że nie jest jakiś ogromny) i na podstawie tego stwierdza, że przy większym rozmiarze również i pewne problemy byłyby większe. To nie hipoteza tylko logika. "Jeśli przy moim czasem zdarzają się obtarcia i ból, przy większym w tej samej sytuacji byłoby gorzej". Czytaj co jest napisane, nie co chciałabyś widzieć.
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#815 |
on tired little feet
|
MaxFloyd on wyraźnie pisał, że sprawianie bólu kobiecie przy stosunku podbudowuje i leczy kompleksy
![]() "Nic tak nie leczy kompleksów, jak kolejna kobieta, która mimo utopienia jej w żelu - i tak ją boli. Aż do absurdów, że jesteście strasznie napaleni, a z seksu nici, bo całkiem przeciętny rozmiar jest za duży. Na dłuższą metę jest to oczywiście niefajne, ale z kompleksów leczy błyskawicznie." Chyba że nie zrozumiałam głęboko skrytej ironii czy coś ![]()
![]() |
#816 |
Przyczajenie
|
Raczej nie zrozumiałaś sensu tego zdania. To nie chodzi o to, że obtarcia i ból kobiety w czasie seksu sprawiają przyjemność, raczej świadomość, że przy większym rozmiarze ten ból i obtarcia byłyby odpowiednio większe. Wniosek: nie ma co narzekać na swój rozmiar, tylko cieszyć się tym co się ma, skoro i ten rozmiar czasem uniemożliwia dalszy seks. Vallarr po prostu napisał to w swoim, nieco bardziej dobitnym stylu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
& oczywiście, że można słyszeć rozmowy koleżanek, ale jeśli się swoje stanowisko opiera na zasłyszanych opiniach, to należy dodać "słyszałem, jak koleżanka mówiła", "moja była twierdziła, że...", "moje partnerki wspominały" lub "czytałem/obiło mi się o uszy/wyobrażam sobie, że..." - żeby rozmówca miał świadomość ile osób bierze udział w tym głuchym telefonie. On może wiedzieć, że partnerkom było z nim dobrze, że jemu było dobrze z nimi, że jest ekstremalnie usatysfakcjonowany swoim życiem seksualnym - dla mnie to wiarygodne, dlaczego miałabym w to wątpić? Ale jak zaraz potem wyjeżdża z utyskiwaniami na zbyt duże pały i utrudnienia w seksie, wynikające z ich posiadania - nie zaznaczając, że to jego przypuszczenia czy wnioski wysnute w oparciu o zasłyszane od kobiet opinie... - a jednocześnie twierdzi, że sam takiej nie ma. Więc skąd te wnioski? Z rozmów z kobietami? To tylko przypuszczenia?? Myśleć na ten temat może sobie co mu się żywnie podoba, ale on żąda, by jego zestaw przypuszczeń i hipotez traktować na równi z doświadczeniami posiadaczek pochwy, które miały partnerów w różnych rozmiarach - to już kuriozum. Vallar, diz is nju loł. Żeby własną pannę wysyłać, żeby Ci honoru broniła... na nic nie znaczącym forum internetowym... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#818 | |
on tired little feet
|
Cytat:
"Nie ma co narzekać na swój rozmiar, trzeba się cieszyć z tego że czasem uniemożliwia seks" ![]() Komedia ![]()
![]() |
![]() |
#819 |
Przyczajenie
|
Jeśli rozmawia się otwarcie ze swoimi partnerami na takie tematy (a tak właśnie powinno być), to raczej można się zorientować, że przy piątym razie w danym dniu kobietę boli (bo obtarcia, cokolwiek) i należy zrezygnować z dalszego seksu. W takim przypadku doświadczenie nie jest tylko i wyłącznie czymś, co przytrafiło się kobiecie, ale obu partnerom. Więc można mówić o nich jako o swoich, zgadzasz się? I nie widzę powodu, żeby przy części rzeczy wspominać, że pochodzi to od przyjaciółki - jeśli jest ona zaufaną osobą, to nie ma podstaw by sądzić, że nieco ubarwia opowieści. A na podstawie takich opowieści można wyrobić sobie swoją własną opinię. I uwaga - to nie będzie żadna mętna hipoteza, tylko opinia ugruntowana faktami.
A tak poza tym w seksie biorą udział zazwyczaj oboje partnerzy (bądź i więcej, fantazję masz, potrafisz sobie to wyobrazić) i są to nie tylko posiadaczki pochew. Dlatego ja opinię z drugiej strony traktuję jako równorzędną, jedyna różnica co sposób patrzenia na tą samą sytuację. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Porozmawiajmy lepiej o tym, jaki typ męskiej bielizny jest najwygodniejszy dla jąder. Preferujesz slipy? A jeśli bokserki, to te luźne, czy raczej opięte? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Przyczajenie
|
Nie parafrazuj moich wypowiedzi, bo tym tylko całkowicie zmienisz ich sens. A to jednoznacznie pokazuje, że jednak nie masz pojęcia o czym piszę. Może jestem tu jedyną kobietą, której czasem zdarzają się takie sytuacje od nadmiaru seksu, może.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#822 |
BAN stały
|
Panna, ręka - jeden kij. W każdym razie to jest trolling. Zgłosiłyście to?
Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2016-02-08 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Raczkowanie
|
Co z tego, ze kobieta miala w sobie rozne rozmiary penisow?
Przeciez dwie kobiety mogą ten sam zestaw penisow czuć zupelnie inaczej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#827 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Wniosek: nie ma co narzekać na swój rozmiar, tylko cieszyć się tym co się ma, skoro i ten rozmiar czasem uniemożliwia dalszy seks. To co Ty napisałaś: Nie ma co narzekać na swój rozmiar, trzeba się cieszyć z tego że czasem uniemożliwia seks. Faktycznie dokładny cytat, który wcale nie zmienia sensu i odbioru wypowiedzi. ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- :d |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#828 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#829 |
Przyczajenie
|
Tak jak napisałam - całkowicie zmienia odbiór i sens, na pewno miałaś czytanie ze zrozumieniem w szkole, pomyśl chwilę nad tym, nie boli.
A odnośnie dowartościowywania się. Załóżmy, że jesteś facetem. Pół życia byłaś przekonana, że masz małego, trafiasz jednak na kobietę, z którą się wiążesz. Dochodzi do sytuacji nieco bardziej intymnych, raz, drugi, trzeci, za czwartym ona mówi, że już więcej nie, bo jest obtarta i boli. Czy nadal twierdzisz, że masz zbyt małego i marzysz o 20stu cm? Czy stwierdzasz, że wtedy bolałoby nawet bardziej i cieszysz się, że jednak ich nie masz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#830 | |
Konto usunięte
|
To z tego, że wie jaka była różnica w odczuciach i czy miała problemy z tyłkiem, pochwą i gardłem, czy nie - a jeśli tak, to jakie.
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty, upraszczając, odpowiadasz "nie masz pojęcia czy miałbyś problemy jakbyś miał większego, bo nie masz, to się nie wypowiadaj nigdy, bo bzdury piszesz". Mam rozumieć, że im większy, tym łatwiej? Serio? Jeśli tak uważasz, to to udowodnij jakoś. Wtedy pogadamy. Ah, czyli cała ta dyskusja ma tylko taki sens, żeby pokazać, że rozmówca jest kretynem? A Ty się dziwisz, że niespecjalnie lubię z Tobą dyskutować... Cytat:
Rozumiesz teraz, mam nadzieję. Jak rozumiesz i się nie zgadzasz - zapraszam, podważ. Ale daruj sobie wmawianie mi, że niefajny, bolesny seks albo frustrujący brak seksu "podbudowuje" czy sprawia mi radość. Nie, nie sprawia. Cytat:
Swoją drogą to zabawne, że wiesz. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 | ||
on tired little feet
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#833 |
Przyczajenie
|
Ale nikt tu nie pisze ABSOLUTNIE NIC o radości z tego faktu. Chodzi o to, że w takiej sytuacji pojawia się myśl, że większy rozmiar byłby po prostu gorszy - nie ma o nim co marzyć, bo tylko problemów byłoby więcej. To nie jest leczenie kompleksów w stylu "jestem świetna, bo tamta osoba taka beznadziejna" tylko zmiana opinii o samym sobie na podstawie danej sytuacji. Nic negatywnego.
Vallarr, niepotrzebnie w różnych miejscach używamy tych samych nicków. Edytowane przez MaxFloyd Czas edycji: 2016-02-08 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
on tired little feet
|
Cytat:
I tak, to jest coś negatywnego, bo ten facet nie akceptuje i nie lubi siebie za to jaki jest, tylko za to, że gdyby był inny to byłoby gorzej (bo tak se wymyślił) więc niech już będzie jak jest.
![]() |
![]() |
#835 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#836 | |||
BAN stały
|
A w jaki sposób to wynika z tego:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czy da się zejść niżej niż bronienie siebie z drugiego konta bez żadnych wcześniejszych postów? Pewnie się da, pooookaż ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#838 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#840 | ||||
Raczkowanie
|
Ot, choćby tutaj.
Cytat:
Żadne cudze pały, koleżanki, wróżenie z fusów - ciąglę piszę swoją opinię o rozmiarze swojej. Cytat:
Masz wątpliwości - zgłoś do moderacji, niech sprawdzą. Tak, wiem, w razie czego sobie dasz radę wmówić, że na VPNie siedzę - w imię HONORU NA WIZAŻU i FEJMU W INTERNETACH. Naprawdę urocze. Treści trochę, treści, proszę! ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
Moja chłopska logika chyba jest zbyt prosta. Chętnie się nauczę czegoś nowego. I tak, można się powstrzymać. Co z tego? Po co ten "argument" ? Lubię seks, chce więcej, nie mogę. Nie robię problemu, ale szczęśliwy też nie jestem. Z żadnego powodu. Cytat:
Choć trochę mnie rozbawił tekst o kobiecie mówiącej prosto w twarz, że woli większe, jako argument przeciw wyleczeniu. Faceta 25cm też dasz radę wpędzić w kompleksy, podobnie jak kobietę z najpiękniejszym biustem czy tyłkiem. Co z tego ma wynikać? Nie wiem. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 13 (0 użytkowników i 13 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.