|
|
#8551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Ja jeszcze nie na urlopie, tyram przed
![]() Lapi, czyli prądy galwaniczne...? A, do twarzy to chyba bym nie chciała, w teorii, jak ultradźwięki - maja chyba lepiej wtłaczać koncentraty... Dziś mam dzień lenia - po ciężkiej pracy nic mi się nie chce, pewnie ćwiczenia sobie odpuszczę...Widziałyście. ..? Chodakowska chyba postanowiła się zabrać za krótkie ćwiczenia typu Mel B, bo pokazała 6 minutowe. Należy wybrać 5 i połączyć w 30 minutowy trening...Zamówiłam płytę, a ćwiczenia póki co robię pojedynczo...Może dziś się jeszcze na któres skusze...Ale tylko może, z racji wspominanego wyżej lenistwa... Baza-rozświetlacz RBR wygląda fajnie w recenzjach, może wezmę próbkę, bo jeszcze mam ten ze skin79
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-08-20 o 17:11 |
|
|
|
#8552 |
|
Konto usunięte
|
Te 30 minut to jakiś koszmar po prostu...
Udało mi się doczołgać do końca skalpela, po drodze trochę oszukiwalam, bo nie wszystko dawałam radę robić...A zamiast leżenia na plecach i machania nogami były brzuszki, bo to machanie to kompletnie Domagam się wynalezienia cudownych pigułek na umięśnione ciałko BEZ ĆWICZEŃ ![]() Nienawidzę ćwiczen i niech mi nikt nie wmawia, ze endorfiny i takie tam |
|
|
|
#8553 |
|
Zakorzenienie
|
Ilana nie bazę -to kupiłam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ow-powder.html kolor 007 i powiadam Wam-cudo!!!!! Stawiam kawę tej,co sie nie zachwyci!
|
|
|
|
#8554 |
|
Zakorzenienie
|
dziś zaczęłam pierwsze lekcje angielskiego z tz. Miotam się, bo nie mam materiałów szkolnych, a różne takie tam książeczki, płyty - i próbuję trochę tego, trochę tego...Tz angielskiego ni w ząb, pomijając podstawowe zwroty wczasowe
Padam, gdy słyszę słowa wyrąbywane twarda polszczyzną , bez sladu akcentu. Pomijam już oczywiste pomyłki, gdy zamiast "ona" uparcie mówi "g..."...A tu w pracy pono zaczną od niego wymagać, mają im robic jakiś kurs, to choć podstawy chcę mu wpoić...Beti, spróbuj z Mel, albo te 6 minutówki Ewy. Do mego lenistwa przemawia wizja "tylko" 10 lub 6 minut, potem chętniej robię następne...Ale nie dziś, dziś dzień dziecka...Dobra, hantelką choć pomacham na motylki... |
|
|
|
#8555 |
|
Konto usunięte
|
Kama,ja robie Mel zamiennie z Chodakowską...
6 czy 10, dla mnie bez różnicy...Nie lubie ćwiczeń i już |
|
|
|
#8556 |
|
Konto usunięte
|
Naprawdę jesiennie się robi
Upałów nie znoszę, ale lata żal. mam nadzieje na złotą polską jesień, chociaż ona ona tez coraz rzadziej... Spójrzcie na Torbicką, jak ona świetnie wygląda i PRAWIE zawsze jest świetnie ubrana...Plus figura. Licho wie, z Chodakowską czy bez
|
|
|
|
#8557 |
|
Zakorzenienie
|
Beata ja jestem dowodem na to, że te endorfiny naprawdę działają
Jak gotujecie tradycyjną owsiankę? Ja zawsze przypalę. Torbicka jest dla mnie w pewnym sensie inspiracją. Rewelacyjna sylwetka, zawsze dobrze ubrana. Oczywiście sylwetka wypracowana. Spójrzcie: ma wcięcie w tali, nie ma boczków. W tym wieku kobiety szczupłe z natury mają często i boczki i zanikającą talię. Można to zniwelować tylko ćwiczeniami. Torbicka ma do tego super nogi. Łydki ma też ładnie wymodelowane a to znów efekt ćwiczeń. Także tego, trzeba brać się do roboty Teraz kiedy ja ćwiczę, mam lekkiego fioła w doszukiwaniu się znaków ciężkiej pracy w sylwetce kobiet. Moje oko jest teraz bardzo wrażliwe na te aspekty. Poznam w oka mgnieniu czy babka ćwiczy czy nie. Spaczenie wiem wiem ale przynajmniej zdrowe dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- aaaaa to zdjęcie Torbickiej chyba z wczoraj. Była relacja z przedstawienia ramówki TVP czy coś w ten deseń. Widziałam kawałek jak Młynarska piała w podzięce nad swoim powrotem. Żenujące. Swoją drogą ona też przeszła metamorfozę. Co sobie poprawiła skalpelem to poprawiła ale też widać, że nieźle ćwiczy. Dobra kończę bo robię się monotematyczna
|
|
|
|
#8558 |
|
Zakorzenienie
|
Anyzkowa
Jak gotujecie tradycyjną owsiankę? Ja zawsze przypalę. ......................... ......................... ............ ja po 3-5 min gotowania wyłączam i jeszcze z 5 min trzymam pod przykrywką aaaa.. chciałam pytać jak ten krem tonujący Shiseido Twoim zdaniem ? i CC Clinique ? na all można kupić kremy Filorgi w poj.15ml jak by ktoraś była zainteresowana, Hydra Filler i Iso Structure ...ja wykupiłam maski Meso Mask u tego gościa ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Beata Nie lubie ćwiczeń i już ......................... ......................... ......................... podpisuję się i ja po tym ....jeno mój rower kocham na ćwiczenia zapiszę się dopiero od połowy września jak już na rowerze będzie zimno |
|
|
|
#8559 | |
|
Konto usunięte
|
Anyż, u mnie wydziela się li i jedynie pot
, a potem nadchodzi wk...![]() Już się pogodziłam z myślą, że pozostanę lekko sflaczała i niektóre wytrenowane laski będą na mnie spoglądały ze współczuciem... ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Mam specjalny garnek do mleka, nie ma szans na przypalenie..Ale ja owsiankę zawsze pół na pół z wodą robię |
|
|
|
|
#8560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pracy do pozna a w wolne nadrabiam sprzatanie + byl maly wypad do zoo gdzie zaliczylam 12 km spacerku to lubie a teraz praca i tak do pozna Cytat:
zmykam do pracy |
||
|
|
|
#8561 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi, no więc sprawa się przedstawia w ten sposób, że krem tonujący Shiseido nie zostanie moim ulubieńcem. Zaskoczona byłam dość dobrym kryciem i raczej to nie było krycie takie zwykłe, tylko właśnie ten efekt tonacji. Super sprawa. Jednak krem ma jakieś takie działanie rozświetlające, i to mnie do niego zraziło. Stosowałam na serum, bez serum i efekt niestety był podobny. Latarnia zamiast twarzy - tak po 3 godzinach. Pudrowałam twarz pudrem sypkim, matującym. Nic lepiej.
CC Clinique- ten stoi sobie grzecznie i czeka, a tak naprawdę to o nim zapomniałam, właśnie mi przypomniałaś i jutro przetestuję . Ech....... no kobiety, już myślałam, że Was zmotywuję, namówię na wysiłek fizyczny. Nie poddam się i będę próbować nadal W związku z tym, że moja sylwetka zmieniona i nie tyle co straciłam sporo na wadze tylko cm sporo pospadały, tym samym mam mniej tłuszczu a więcej mięśni, słucham różnych opinii. Generalnie znajome o sporej tuszy mówią, że wyglądam fatalnie. Wychudzona jestem, twarz zapadła, zero kobiecości we mnie Panie szczupłe i mężczyźni wyrażają pogląd, że wyglądam bardzo dobrze i jestem odmłodzona o 10 lat. Ha! Jakże skrajne opinie |
|
|
|
#8562 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Swoją drogą, takie antykomplementy można jakoś łagodniej i milej przekazywać... |
|
|
|
|
#8563 |
|
Rozeznanie
|
Miszu Ty kusicielko
sprawdze jak będe w galerii skoro tak zachwalasz pomimo tego, że ja mam czerwone światło - bronzer,bronzer kupiłam jakiś czas temu ten wystawiany na piedestał Chanel szał minionego sezonu i co nie powalił mnie...Kama popieram naukę języka, zawsze to ćwiczenie...umysłu tym razem dla odmiany ![]() Torbicka klasa sama w sobie ona zawsze wygląda rewelacyjnie, świetne połączenie tego co lubię kobiecości, szyku i ogromnego wdzięku, u niej proporcje te są świetnie wywazone, kobieta, która ma w sobie urok dziewczynki ale nie jest przy tym infantylnaOglądałam ostatnio urywki Eska Music Awards i oniemiałam jak usłyszałam, że jakaś polska gwiazda "saportowała" gwizdę zagraniczną, chodzi mi o to słowo saportowała...nie mam obsesji jak Beata w tej kwestii ale chyba jednak spore nadużycie i zupełnie niepotrzebne spolszczenie :co nfused:![]() U mnie jesień z tropików płynnie przeszliśmy do nocy listopadowych![]() aaa owsiankę moczę w wodzie, odlewam ją i wrzucam na gotujące się mleko cały czas mieszając i tak przez kilka minut ale że ostatnio staram sie wyeliminować z diety mleko, owsianke gotuję jako zupę z warzywami na wodzie, bardzo dobra Szczupła, zgraba wymodelowana sylwetka zawsze wygląda lepiej, zawsze! każdy kto twierdzi innaczej rekompensuje sobie tak i tłumaczy swoje braki...jak słyszę, że komus tam pasuje nadwaga, tłuszczyk, ciałko to wale głową w ścianę pasować mogą buty do sukienki a nie nadwaga. Anyż brawo, ja tez powpieram ćwiczenia i pracę nad ciałem, negują tylko ci co zazdroszczą i tyle.Irenka chodzi o shit zamiast she ![]() Edytowane przez fuertavertura Czas edycji: 2013-08-21 o 17:24 |
|
|
|
#8564 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Porzeczkowa czekolada Wedla Jak nic jutro bladym switem znowu 30 upojnych minut spędzę z Chodakowską
|
||
|
|
|
#8565 |
|
Zakorzenienie
|
E tam Beata nie ma co się tak przejmować
, nie jesteśmy przy kości , przecież wszystkie nie musza być mega wysportowane ![]() ja całe młodsze jak ćwiczę to na siłę, jednak trochę muszę bo szybko tyje , takie geny wszyscy grubi w mojej rodzinie i skłonności mam do tycia Anyżkowa , najważniejsze ,że Ty się dobrze czujesz i uważasz ,że dobrze wyglądasz ....a opinią innych to się nie przejmuj , jak znam życie to z zazdrości ...
Edytowane przez LAPIEL Czas edycji: 2013-08-21 o 17:49 |
|
|
|
#8566 |
|
Zakorzenienie
|
Anyżku, u mnie przy bieganiu NIGDY się nie włączają endorfiny
Za to często włącza mi się papuga...Znacie ten dowcip...? Marynarz miał papugę-pijaczkę, w końcu jej zagroził, że jak jeszcze raz ją złapie pijaną - to jej wszystkie pióra powyrywa...Przychodzi do domu, papuga ululana kiwa się na żerdzi i sama się oskubuje, mamrocząc: a na cholerę mi te pióra...! Zatem ja mam tak przy ćwiczeniach...No dobrze, jak już się zmusze i odwalę na przykład 30 minut Mel B - to mam satysfakcję, ale czy to endorfiny - to nie wiem...Dziś przy ćwiczeniach na brzuch coś mnie zabolało w kręgosłupie piersiowym, mam nadzieje, że przejdzie Zrobiłam jeszcze nogi, ale ramiona dziś sobie darowałam...Irenka, tz się myli i ucząc się angielskiego często zamiast she mówi shit Drobna róznica , jak palnie za granicą...Anyżku, jasne, że bez pracy figura się tylko pogorszy...Mam znajomą, 54 lata, zawsze była laska - makijaż, ciuchy, pełna perfekcja i wyprasowanie. Nogi ma nadal super, nosi mini, nigdy do tego nie dojdę, choćbym ćwiczyła godzinami. I skarży mi się na motylki...Ale ćwiczyć...? Hantelki..? O nie, jest za bardzo słaba i schorowana...Zreszta mnóstwo ćwiczy...Jak...? Sprzata od rana, dzień w dzień i na zakupy wychodzi...Oczywiście wolniutko, niczego tez nie nosi...W jej pojęciu - to wystarczy za ćwiczenia... A kobiety różne wyglądają po schudnięciu. Czytam regularnie super linię, więc widzę często zdjęcia przed i po. Młode wyglądają młodziej odchudzone, ale stare na ogół starzej. I to nie jest kwestia - lepiej, gorzej, tylko właśnie starzej. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2013-08-21 o 18:04 |
|
|
|
#8567 |
|
Zakorzenienie
|
Re: 30,40 plus od A do Z cz.3
Spoko znalam takich co mieszkajac pare lat w irlandii I mowili ( idac wyslac lotto) ze chca, , quick Di*k" zamiast quick pick. ;-)
|
|
|
|
#8568 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: 30,40 plus od A do Z cz.3
Ja do dziś jestem na siebie zła, że Amerykanom tłumaczyłam położenie najbliższej siłowni na "water pool" zamiast "swimming pool". Nie wiem, jakim cudem wbiłam sobie do głowy, ze waterpool to pływalnia, ale to ugrzęzło we mnie mocno i trudno mi się przestawić...
|
|
|
|
#8569 |
|
Zakorzenienie
|
Re: 30,40 plus od A do Z cz.3
Spoko kama mi francuska murzynka ;-) tlumaczyla co jest kolo katedry u tz- a w miescie ( a jest wiezienie spore) I mowi, , prison break, it's beautiful there "
Smialismy sie z moim ze pewnie byla. Zazwyczaj sama sie u niego na spacerki wybieram tak raz czy dwa podczas kazdego pobytu I czasem zabawne sytuacje wychodza |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#8570 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki !
Pozdrowienia i całuski Juka |
|
|
|
#8571 |
|
Zakorzenienie
|
o prosze widac kto tu sie urlopuje
ja wlasnie z pracy wrocilam |
|
|
|
#8572 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To jest koszmar jakiś... Oglądałam wczoraj Lisową w Panoramie, miała kiecke z krótkimi rękawkami, jak poruszyla reką i jak jej się na przedramionku nie majtnęło wszystko co majtnąć się mogłoDobra, kończmy temat ćwiczeń, bo zamiast endorfin frustracja we mnie wzbiera ![]() Kawa. Bez dodatków. |
|
|
|
|
#8573 |
|
Zakorzenienie
|
hello
u mnie kawa z mlekiem ![]() mamy dziś 15 rocznice ślubu ....jak ten czas leci
|
|
|
|
#8574 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
![]() Ciężki mam dziś dzień i mega stresa. Ech, jutro będzie lepiej .... Słyszałyście, że mają nam niby wizy do Stanów znieść do końca roku...byłoby fajnie, zaoszczędziłabym na wizie dla młodego w przyszłym roku ![]() Ćwiczenia...temat rzeka...muszę się zmobilizować...jakie endorfiny...pot się leje, oczy zalewa..hmm...efekty się liczą dla nich warto ale nie za wszelką cenę Lapiel- gratulacje
|
|
|
|
#8575 |
|
Zadomowienie
|
Hej !
Irenka, z przyjemnością zaprosiłabym Cię na spacerek po plaży . Wczoraj zrobiłam 10 km plażowego spacerku. I to (+ basen od czasu do czasu) by było na tyle jeśli chodzi o wysiłek fizyczny , chociaż mając na uwadze obfitość spożywanych przeze mnie posiłków, powoli wysiłkiem staje się wchodzenie i wychodzenie z jacuzzi ![]() Lapiel, wszystkiego najlepszego My też mamy w tym roku 15 rocznicę ślubu. Faktycznie, galopuje ten czas, oj galopuje. |
|
|
|
#8576 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi gratulacje
Zawsze przy rocznicy śluby trzeba życzyć dalszych dobrych wyborów, wytrwałości w tych wyborach i poczucia szczęścia żeśmy dobrze wybrały ![]() I kasy życzę i udanego seksu w związku, bo bez tego najlepszy wybór po czasie może okazać się porażką. A tak jak o związkach mowa: pewien pewny siebie pan zdołał zaprowadzić piękną kobietę do ołtarza. Po weselu pan ustala zasady: nie dzwonisz do mnie jak wyjdę z domu, mogę wychodzić kiedy chcę i wracać kiedy chcę, mogę pić piwo ile mi się podoba i ogólnie mam mieć wolne wieczory . Piękna żona na to: ok, tylko w tym domu wieczorami codziennie ja będę uprawiała sex i bez względu na to czy ty jesteś czy cię nie ma Chłodne już mamy wieczory, wczorajszy był już jak wrześniowy |
|
|
|
#8577 |
|
Zakorzenienie
|
Beata Lisowa nie ma wypracowanych ramion? uuuuuu myślałam, że ona z tych ostro ćwiczących. Jej przyjaciółka Przetakiewicz (jak klony te kobiety wyglądają- ostatnie zdj z wakacji umieszczone na blogu Przetakiewicz to dosłownie jak siostry) przecież jest wysportowaną kobietą. Lisowa co prawda ostro teraz schudła, nóżki jak na ramówce TVP zaprezentowała to patyczki, może dlatego tak jej tam majtało ? Brak jędrności, zero mięśnia ? nie wiem nie wiem Oczywiście p. Lis w sukience La Mani była :
Edytowane przez Anyzkowa Czas edycji: 2013-08-22 o 11:15 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8578 |
|
Zakorzenienie
|
a tu siostry:
|
|
|
|
#8579 |
|
Zakorzenienie
|
Lapi wszystkiego dobrego
|
|
|
|
#8580 |
|
Konto usunięte
|
Anyż, specjalistką nie jestem, ale jej latały...Byłam zaskoczona, bo wygląda, jakby ćwiczyła, bo niby jak zachowałaby taką figurę?!? Poza tym, nie wiem, czy to kwestia oświetlenia czy czegoś, wyglądała, jakby miała jakieś blizny na przedramionach, których dość mocna opalenizna nie skryła, wprost przeciwnie, nie najlepiej to wygladało...
W najnowszej Pani jest reklama tegoż: http://www.lancome-usa.com/on/demand...ookmark=306946 Późno zauważyłam i nie bylam w pobliżu S. czy D., zeby sprawdzić, czy jest ew. spytać, czy w tym stuleciu pojawi się to w Polsce... Fuerta, może ty sie zainteresujesz podczas pobytu za oceanem? ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- A, w Pani jest jeszcze zdjęcie kozaków Nina Ricci, ślinie się do nich od paru godzin, przepiękne... A tuż obok torebka LV, bez tych prostackich znaczków i literek, prościutka, tylko z ascetycznym logo w stylu YSL. Juz dawno mi się tak coś nie spodobalo...Przepiękne rzeczy... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.

, bez sladu akcentu. Pomijam już oczywiste pomyłki, gdy zamiast "ona" uparcie mówi "g..."...A tu w pracy pono zaczną od niego wymagać, mają im robic jakiś kurs, to choć podstawy chcę mu wpoić...

, a potem nadchodzi wk...
Panie szczupłe i mężczyźni wyrażają pogląd, że wyglądam bardzo dobrze i jestem odmłodzona o 10 lat. Ha! Jakże skrajne opinie 
:co nfused:
z tropików płynnie przeszliśmy do nocy listopadowych
i skłonności mam do tycia
Zrobiłam jeszcze nogi, ale ramiona dziś sobie darowałam...