Powiększanie piersi cz.7 - Strona 288 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-29, 21:43   #8611
michasia005
Przyczajenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
michasia tu same chętne do pomocy pytaj pytaj i poczytaj trochę
czytam, czytam cały czas, ale trochę tego jest
michasia005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 21:44   #8612
jooasi
Wtajemniczenie

dziewczynki kochane, dziękuje wszsytkim za wpisiku w albumie i wsparcie
dół dołem ale naprawde wyłapałam na fotkach coś co mnie zaniepokoiło i potem to już i w lustrze widziałam te kapcie plaskate na szczęście mamy tu Myusie, która objaśniła co i jak i doktorek też mnie uspokoił i już jest dobrze, nie marudze i się ciesze z moich pieknotek, które ponoć jeszcze piekniejsze byc mają
Stary 2012-02-29, 21:44   #8613
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya no właśnie brakuje mi tej pewności w cycu że jest mocny i siedzi na miejscu ja je wciąż odczuwam przy każdym napięciu mięśni, nie jako ból tylko, że poprostu mam coś w środku może przez to mam wrażenie, że mi spadną na brzuch, dr. się dzisiaj ze mnie śmiał i powiedział no może za 50 lat
skakanke kupiłam bo znalazłam na wizażu takie forum zakręconych skakomanianek co po kilka tysięcy skoków robią, popróbowałam ale w mocnym staniorze i zaraz zdechłam a narzędzie odwiesiłam
a Ty sie nie wystraszyłaś jak jakieś grudki w piersiach wyczułaś?

anika my to nie dość ze cycki to jeszcze twarze, dzieci i zwierzęta pokazujemy mój chłop wie i ma ze mnie ubwa a czasem nerwa, ze ciągle tu siedze, gdyby nie to forum to dalej bym cycków nie miała bo tak chodziły za mną i chodziły ale sama nie umiałam się zdecydować

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

ja pierdzile lśniącą sierść bede miała a ja sie na depilację zapisałam

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ----------

Zabcia naucze Cie patentu mojego męża jak czegoś jest jedna sztuka to zagrzebujesz to w miejscu w którym nikt szukać nie bedzie, np na dnie kosza ze skarpetami
Ja nad skakanką też myślę od pewnego czasu nawet ostatnio w Lidlu wypatrzyłam więc pewnie kupię przy okazji. Widziałm też ten wątek o skakance- jedna nasza cycolinka tam nawet skacze
Co do tych odczuć i uczucia stabilnych piersi- na to trzeba miesięcy. Ja patrząc z perspektywy czasu wiem ze 4 msc to jest nic, pół roku też nic, 8 msc to niewiele. Gdyby lekarze też mogli to poczuć Pytałaś o odczuci podczas sexu- też na początku wiedziałam że mam coś w piersiach i mi to przeszkadzało, mijał czas a ja nadal o tym pamiętałam- teraz dopiero w głowie się już chyba zapisało ,że to jest normalne Bo mieć coś w piersi nie jest normalnym odczuciem- a jeśli ktoś mowi , że implantu nie czuje w piersi musi chyba nie mieć czucia w piersi w ogóle. W naszym ciele coś jest, i to dużego- i będziemy to czuć zawsze.
U Ciebie to dopiero 4 msc a więc masz jeszcze nadwrażliwość brodawki, tępe piersi pod spodem i bolesność mięśnie. Z czasem jak te dolegliwości ustąpią z pewnością i w chwilach intymnych odnajdziesz odczucia, które się na razie zgubiły nauczyć się czuć z impalntami
Jak dotykasz gruczołu to czujesz jego strukturę Podobnie tkankę tłuszczową albo celulit No i ja właśnie czuje pod skórą, pod spodem piersi takie grudeczki w tkance które się wzmacniają i zagęszczają. Jak kiedyś tkanka mi zanikała- tkanka była coraz cieńsza, grudki w niej były coraz rzadsze i było ich coraz mniej aż implant dotarł do skóry

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 21:46   #8614
malinkac
Raczkowanie

ja lecę do łóżeczka mecz się skończył, nic ciekawego nie było
dobranoc
Stary 2012-02-29, 21:51   #8615
michasia005
Przyczajenie

Cytat:
michasiu wszystkie się bałyśmy i wszystkie jesteśmy zadowolone a strach ma wielkie oczy operacja to jedyny sposób na odzyskanie utraconych wdzięków, cudowne mikstury nie działają jak masz obwisły biuścik to nie ma za bardzo duskusji co do rozmiaru bo trzeba wsadzić tyle żeby go dobrze wypełnić, żeby sterczał sobie jędrnie a nie opadł jak wielki wór z kamieniami wiele z nas było w tej sytuacji po dzieciach i namawiam Cie z całych sił
a ból, no cóż jedne przechodzą lekko inne troche gorzej ale żadna z bólu nie umarła i przez niego nie załowała operacji, wszystko jest do przejścia
-

Właśnie chodzi mi dokładnie o to jak to ujęłaś świetnie "żeby sobie sterczał jędrnie" Jeśli chodzi o ból... to urodziłam dwójkę dzieci, chyba bardziej nic boleć nie może Jeśli już zdecyduję się po zawaleniu Was zapewne milionami pytań, co dalej. Jak wybrać lekarza, w tym również możecie pomóc? Słyszałam dużo o dr. Krajewskim i mam go jakby to powiedzieć prawie pod ręką ale nie robi mi również problemu dojazd w inne rejony Polski. I jak to jest z kosztem zabiegu, bo słyszałam już tak różne opinie że sama nie wiem co myśleć.
Stary 2012-02-29, 21:53   #8616
celina777
Rozeznanie

Mya możesz mi napisać jeszcze raz nici tej dziewczynki o której pisałam w kom mojej wyjściowki...ona miała chyba podobny do mnie wiszących problem?..no i gdzie mam jej szukać?

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-02-29 o 21:57
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 21:53   #8617
Gipsy
Raczkowanie

Ale się dzisiaj rozpisałyście! Nie nadążam normalnie!
Moje cycki jutro mają pierwsza miesięcznicę : ) Nie mogę uwierzyć, że to tak szybko leci!

Olivka, Ilovesleeping - mnie też w tym roku licencjat czeka. Tylko, że ja pracy nie piszę tylko 6 częsciowy egzamin. Nie wiem co gorsze... Tak czy siak będziemy się razem wspierać!

Cytat:
barbiee dr ma jakieś dziwne te wkładki przymiarkowe, takie plaskate wydaje mi się, ze mi wyszly większe piersi niż na przymiarce, zresztą w albumie jest gdzieś z niej zdjęcie. ale jak u innego mierzyłam to faktycznie wielkie się wydawały
A mnie na odwrót. Jak mierzyłam to większe mi się wydawały niż teraz. W ogóle mam wrażenie, że one ciągle maleją skubane :/ Ja się chyba do doktorka też wybiorę niedługo bo zachęcał żebym się po 6 tygodniach pojawiła.

Cytat:
dziewczynki kochane, dziękuje wszsytkim za wpisiku w albumie i wsparcie
dół dołem ale naprawde wyłapałam na fotkach coś co mnie zaniepokoiło i potem to już i w lustrze widziałam te kapcie plaskate na szczęście mamy tu Myusie, która objaśniła co i jak i doktorek też mnie uspokoił i już jest dobrze, nie marudze i się ciesze z moich pieknotek, które ponoć jeszcze piekniejsze byc mają
Piękniejsze niż teraz? A to w ogóle jest możliwe? Nawet nie wiesz jak się cieszę, że kryzys minął!

Edytowane przez Gipsy
Czas edycji: 2012-02-29 o 21:57
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-29, 21:54   #8618
barbieee
Raczkowanie

Cytat:
barbiee dr ma jakieś dziwne te wkładki przymiarkowe, takie plaskate wydaje mi się, ze mi wyszly większe piersi niż na przymiarce, zresztą w albumie jest gdzieś z niej zdjęcie. ale jak u innego mierzyłam to faktycznie wielkie się wydawały
masz racje strasznie male te przymiarkowe dziwne
barbieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 21:56   #8619
michasia005
Przyczajenie

Coś tam napisałam, ale wyskoczył mi komunikat że post pojawi się po sprawdzeniu go przez moderatora... hm... ok. W takim razie żegnam Was wszystkie poczytam jeszcze troszkę "Was" i odezwę się jutro z konkretnymi pytaniami i postaram się nie być jak "dziecko we mgle". Pozdrawiam
Stary 2012-02-29, 22:19   #8620
sherry.b
Raczkowanie

Ależ poszalałyście z pisaniem. Pół godziny doczytywałam Was

Jadę za kilka dni do Jarlińskiego jeszcze na konsultację, ot tak z ciekawości co mi powie
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-29, 22:38   #8621
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinkac Pokaż wiadomość
Dziękuję
ten z owocami na pewno wypróbuję ale ten z pomidorem jakoś do mnie nie przemawia
proszę bardzo, liczylam że Zabulek ma przepis wpisane w profilu ale nie ma
A ja z przecierem zajadm najczęściej i lubię bardzo, teraz cebuli nie daje tylko bazylię i na wierzch świeżo zmielony pieprz Taka dawka pomidra z rana to potas, fasfór , magnez i białko za fri podany wręcz dożylnie
U mnie w domku podaje się taką przystawkę: cebulka (musi być nie paląca tylko dobra) pokrojona drobniutko w kosteczkę, posolona i zalana oliwką. Dodaje się do tego cały przecier pomidorowy i świeżo mielony pieprz. Powstaje pasta którą podaje się do ciemnego chlebka z masełkiem. Jej- jak ja to lubię Hihi - i wszyscy goście czekaja na to zawsze . I jak byliśmy chorzy w domku i przeziębienie nasz brało- też mama to zapodawała. Cebulkę na zdrowie a przecier na wzmocnienie
I dlatego ja tak lubię siemie właśnie z przecierem bo znam ten smak od dziecka. I krwawą meri też lubię i żubrówkę z sokiem pomidorowym

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
JOASI byłam w twoim albumiku no nie wieżę że nażekasz twoje piersi są bardzo ładne i pięknie rozkwitają -naprawdęCh yba naprawdę miałaś dołą i prosze pozytywnie myśleć o swoich skarbach

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Idę lulu dobrej nocki wszystkim
dobranoc aniołki na noc
Dobrej nocki Rodzyneczku
i ja też już mykam

---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ----------

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Mya możesz mi napisać jeszcze raz nici tej dziewczynki o której pisałam w kom mojej wyjściowki...ona miała chyba podobny do mnie wiszących problem?..no i gdzie mam jej szukać?
Chodziło mi o Ulaska który się nam zapodział gdzieś Już Ci na priv wysyłam namiary

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez sherry.b Pokaż wiadomość
Ależ poszalałyście z pisaniem. Pół godziny doczytywałam Was

Jadę za kilka dni do Jarlińskiego jeszcze na konsultację, ot tak z ciekawości co mi powie
O kurcze- a to nowina A tam we Wrocku, po sąsidzku masz jeszcze jednego godnego polecenia lekarza może dwie konsutacje za jednym razem

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-29, 22:52   #8622
martkka sz
Raczkowanie

czesc dziewczynki, nie bylo mnie dwa tygodnie i mam chyba 764327628762 stron do przeczytania!
wow! ale Wy tworcze jestescie

jooasi! piekne te Twoje panny! od samego poczatku byly moim
idealem! gratuluje
Stary 2012-03-01, 05:38   #8623
kicia_nh
Zadomowienie

mune 05.03 - 5
IsaDorra 07.03 - 7
izzi42 02.04 - 31
sherry.b 26.04 - 55
ania1919 27.04 - 56
kicia_nh 11.07 - 131
Olivkaa200 12.07 - 132

Dzień dobry
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 06:44   #8624
201711291009
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość

Olivka, Ilovesleeping - mnie też w tym roku licencjat czeka. Tylko, że ja pracy nie piszę tylko 6 częsciowy egzamin. Nie wiem co gorsze... Tak czy siak będziemy się razem wspierać!
gipsy u mnie byłoby pięknie gdyby nie ta praca. Ale nie mogę o tym myślec bo się będę smutac... A jak wchodzę tutaj to od razu mi się buźka cieszy
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 08:24   #8625
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gipsy Pokaż wiadomość
Ale się dzisiaj rozpisałyście! Nie nadążam normalnie!
Moje cycki jutro mają pierwsza miesięcznicę : ) Nie mogę uwierzyć, że to tak szybko leci!

A mnie na odwrót. Jak mierzyłam to większe mi się wydawały niż teraz. W ogóle mam wrażenie, że one ciągle maleją skubane :/ Ja się chyba do doktorka też wybiorę niedługo bo zachęcał żebym się po 6 tygodniach pojawiła.

Piękniejsze niż teraz? A to w ogóle jest możliwe? Nawet nie wiesz jak się cieszę, że kryzys minął!
gratuluje Twoim cycoszkom pięknego miesiąca

u Ciebie z pewnością na odwrót było, bo Twoje piersi wciąż się jeszcze nie wypchnęły do końca. mały implant mniej napiera na tkanki więc pewni dużej to trwać musi

jak sie ma tyle dobrych dusz wokół to nie można się długo martwić

---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Napisane przez martkka sz Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki, nie bylo mnie dwa tygodnie i mam chyba 764327628762 stron do przeczytania!
wow! ale Wy tworcze jestescie

jooasi! piekne te Twoje panny! od samego poczatku byly moim
idealem! gratuluje
martka dzięki no właśnie opuszczasz się a jakieś nowe zdjęcia by się zdały, pewnie zmiany duże

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Mya dzięki te cycki to normalnie uczą cierpliwości i pokory człowiek myśli, ze sobie trzaśnie i raz dwa wszystko bedzie pieknie i dobrze a tu się czeka czeka i czeka ciągle na kolejny ich etap ale to i tak super wynalazek jest, jedna z lepszych rzeczy jaka może się przytrafić kobiecie, odzyskanie piersi i kobiecości
Stary 2012-03-01, 08:34   #8626
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Gipsy,
ja równiez gratuluję miesięcznicy i niecierpliwie czekam na foty

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Joasi,
a Twój biuścik jest wzorcowy ... idealny ksztalt, idealne krąglości

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 08:38   #8627
issabel1
Raczkowanie

Witam dziewczyny
Wlasnie wczoraj umowilam sie do Dr. Jarlinskiego na pierwsza wizyte i mam 23 marca powiedzcie mi o co ja mam pytac jakie wkladki i w ogole co i jak mam 171 cm 58kg i jestem po 3 dziciaczkow brak piersi tak zwany Z gory dzieki za doradzenie czegokolwiek pozdrawiam
issabel1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 09:27   #8628
kamiluwa
Raczkowanie

Dzieńdoberek a moim cycuszkom stuknął wczoraj m-c, no i byłam na basenie poczatkowo obawiałam się, że będę się topić lub nie dam rady. Faktycznie było troszę cięzko ale tylko na początku - takie dziwne uczucie pomiędzy piersiami (zapewne mięśnie zesztywniałe, zaczęly teraz pracować). No i zrobiłam dwa niepełne machy rekoma i dość. I znowu dwa i przerwa, i znowy dwa i... I tak kilka razy, aż w końcu wypłynęłam na głębię I pływałam z 40metrów to w jedną to w drugą stronę, i bylo całkiem całkiem co prawda wymachy rąk nie były do końca takie prawdziwe ale robiłam to na co mi organizm, a przedewszystkim psychika pozwoliła. Obawy były również przed innymi plywającymi aby niechcąco mnie nie uderzyli. A jak wyszłam z basenu to myślałam że nie zajdę do szatni takie czucie cięzkich nóg miałam szłam jak połamana... No i cycuchy po basenie byly fajne - takie z lekka miękki . Poza tym miękkie są z góry i przy brodawce, i mam tam czucie - pod jeszcze twarde i bez czucia. Ale jestem b.dobrej mysli, że wszytko będzie dobrze. Wzięłam sobie do serca zalecenia dr Skwiercz i rodzynki odnośnie basenu
Stary 2012-03-01, 10:15   #8629
falena26
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
Dzieńdoberek a moim cycuszkom stuknął wczoraj m-c, no i byłam na basenie poczatkowo obawiałam się, że będę się topić lub nie dam rady. Faktycznie było troszę cięzko ale tylko na początku - takie dziwne uczucie pomiędzy piersiami (zapewne mięśnie zesztywniałe, zaczęly teraz pracować). No i zrobiłam dwa niepełne machy rekoma i dość. I znowu dwa i przerwa, i znowy dwa i... I tak kilka razy, aż w końcu wypłynęłam na głębię I pływałam z 40metrów to w jedną to w drugą stronę, i bylo całkiem całkiem co prawda wymachy rąk nie były do końca takie prawdziwe ale robiłam to na co mi organizm, a przedewszystkim psychika pozwoliła. Obawy były również przed innymi plywającymi aby niechcąco mnie nie uderzyli. A jak wyszłam z basenu to myślałam że nie zajdę do szatni takie czucie cięzkich nóg miałam szłam jak połamana... No i cycuchy po basenie byly fajne - takie z lekka miękki . Poza tym miękkie są z góry i przy brodawce, i mam tam czucie - pod jeszcze twarde i bez czucia. Ale jestem b.dobrej mysli, że wszytko będzie dobrze. Wzięłam sobie do serca zalecenia dr Skwiercz i rodzynki odnośnie basenu
Hej!Mi dr.kazała zacząć chodzić na basen od 5.03.Kupiłam juz stroj jednoczęsciowy.Jak piersi ładnie sie odznaczzajaDobrze ,ze mam tak bliziutko na basen około 100 metrowMoje piersi zrobiły sie bardzo czułe na dotyk.Mam juz jakoś obsesje.Oglądam je cały czas przed lustrem.Teraz wydają mi sie malutkie.I jakby opadły.
Stary 2012-03-01, 11:09   #8630
Gipsy
Raczkowanie

kamiluwa - widzę, że my razem miesięcznicę obchodzić będziemy Też się chciałam na basen wybrać ale myślałam, że to jeszcze za wcześnie. Można już po miesiącu? Kostium jednoczęściowy jest konieczny?

A co do fotek, zrobiłam dziś i... może odważę się wrzucić
Gipsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:14   #8631
princessnefretarri
Raczkowanie

Dziekuje za rade faktycznie raczkuje tu i moje posty zagubily sie
Mam pytanie do Was wszystkich doswiadczonych cycolinek Jestem 3 tyg po operacji i totalnie swiruje, codziennie mam inne mysli i w sumie nie podobaja mi sie moje piersi..powiedzcie czy to jest normalne czy to przejdzie i czy moje piersi zmienia sie jeszcze sto razy i w koncu bede zadowolona z efektu? Opreacje robil mi prof. Kobus , moja wyjsciowka byla 34 C lecz niestety obwisle po ciazy implanty mam 260 cc HP anatomiczne Mentora, powiem ze oddalam sie calkowicie w rece doktora z racji tego ze niewielkie mialam pojecie co bedzie dla mnie najlepsze..profesor podobno bardzo doswiadczony i jeden z pierwszych robiacych tego typu operacje, mam troche niedosyt z rozmiarem implantu lecz wlasciwie nie chcialam duzego biustu tylko powiekszyc o rozmiar i zeby ladnie staly wiec teraz prawdopodobnie moj rozmiar bedzie 34 D w biuscie mam 96 cm jak na razie, lecz popadlam w jakas obsesje ze powinny byc wieksze..rodzina twierdzi ze sa idealne do mmojej sylwetki wiec juz sama nie wiem....co noc snia mi sie cycki...czy ze mna wszystko ok?
princessnefretarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:32   #8632
gwendolinka
Zadomowienie

No w końcu! Przeczytalam sobie wszysciutko Siemienia jeść chyba nie będę bo ma dużo kcalorii i nie chce mie się blendować Ja jem otręby
Bardzo mnie wątek skakanki zainspirował! Ja jestem bardzo skakankowa chyba muszę sobie poszukać tego twojego wątku Jooasi... Nie wiem tylko jak to sie ma do moich zaleceń żeby póki co nie chodzic na fittness skoro skakanka ...przy tym dopiero cycki skaczą! Chyba sie obwine bandazem elastycznym Ale ja luuubię skaknkę umiem przód tył, na krzyż, z kimś i takie tam Jak za dzieciaka Jak sie cieplutko zrobi to bede skakac ile tak trzeba zrobic przeskoków Jooasi dziennie? Bo chyba juz co nieco na wątku przeczytalas
Zaba...ja też chce mieć sierść jak koń Ale muszę jakimiś innymi sposobami chyba to osiągnąć

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez princessnefretarri Pokaż wiadomość
Mam pytanie do Was wszystkich doswiadczonych cycolinek Jestem 3 tyg po operacji i totalnie swiruje, codziennie mam inne mysli i w sumie nie podobaja mi sie moje piersi..powiedzcie czy to jest normalne czy to przejdzie i czy moje piersi zmienia sie jeszcze sto razy i w koncu bede zadowolona z efektu? Opreacje robil mi prof. Kobus , moja wyjsciowka byla 34 C lecz niestety obwisle po ciazy implanty mam 260 cc HP anatomiczne Mentora, powiem ze oddalam sie calkowicie w rece doktora z racji tego ze niewielkie mialam pojecie co bedzie dla mnie najlepsze..profesor podobno bardzo doswiadczony i jeden z pierwszych robiacych tego typu operacje, mam troche niedosyt z rozmiarem implantu lecz wlasciwie nie chcialam duzego biustu tylko powiekszyc o rozmiar i zeby ladnie staly wiec teraz prawdopodobnie moj rozmiar bedzie 34 D w biuscie mam 96 cm jak na razie, lecz popadlam w jakas obsesje ze powinny byc wieksze..rodzina twierdzi ze sa idealne do mmojej sylwetki wiec juz sama nie wiem....co noc snia mi sie cycki...czy ze mna wszystko ok?
TO całkiem normalne, piersi 3 tygodniowe są bardzo świeże i jeszcze nawet opuchlizna nie zeszła. Dopiero się bedą zmieniać wyrównywać i kształtować. 96 to calkiem sporo więc nie powinnaś mieć niedosytu Tutaj wiekszosc dziewczyn z większym implantem ma ok 90-93. Więc masz całkiem sporo w obwodzie.Radzę cierpliwie czekać na efekt operacji i najlepiej za często nie zagladać żeby się nie filmować

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 11:40   #8633
rodzynki
Raczkowanie

Witam gwen sierść jak koń sie porobiło a miało być na płaski brzuvhol

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez kamiluwa Pokaż wiadomość
KAMILUWA I WIELKIE ZA BASENIK po basenie pamiętaj aby dokładnie umyć szwy po tej basenowej wodzie i chlorze,A jak tam staniczek,dotarł, wygodny? Regularnie na basen oj tak

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

wychodzę pa pa ide zrobic obiadek a potem do dentysty
Stary 2012-03-01, 12:14   #8634
jooasi
Wtajemniczenie

witaj Isabela jak jesteś z Wrocławia to polecam dr Węgrzyna byłam na konsultacji u obu i wiele opinii przeczytałam na ich temat
jak chcesz podpowiedzi co do rozmiaru musiałabyć fotke wrzucić i podać obwody i rozstaw suteczków

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Gipsy na basen iść można jak się wszsytko wygoi, strupki odpadną, zwykle po 6 tygodniach polecają a strój może być taki jaki lubisz
a jak fotki odważasz się wrzucić tzn że zadowolenie z cycuniów do Pani przyszło

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2012-03-01 o 12:15
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:17   #8635
princessnefretarri
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
No w końcu! Przeczytalam sobie wszysciutko Siemienia jeść chyba nie będę bo ma dużo kcalorii i nie chce mie się blendować Ja jem otręby
Bardzo mnie wątek skakanki zainspirował! Ja jestem bardzo skakankowa chyba muszę sobie poszukać tego twojego wątku Jooasi... Nie wiem tylko jak to sie ma do moich zaleceń żeby póki co nie chodzic na fittness skoro skakanka ...przy tym dopiero cycki skaczą! Chyba sie obwine bandazem elastycznym Ale ja luuubię skaknkę umiem przód tył, na krzyż, z kimś i takie tam Jak za dzieciaka Jak sie cieplutko zrobi to bede skakac ile tak trzeba zrobic przeskoków Jooasi dziennie? Bo chyba juz co nieco na wątku przeczytalas
Zaba...ja też chce mieć sierść jak koń Ale muszę jakimiś innymi sposobami chyba to osiągnąć

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

TO całkiem normalne, piersi 3 tygodniowe są bardzo świeże i jeszcze nawet opuchlizna nie zeszła. Dopiero się bedą zmieniać wyrównywać i kształtować. 96 to calkiem sporo więc nie powinnaś mieć niedosytu Tutaj wiekszosc dziewczyn z większym implantem ma ok 90-93. Więc masz całkiem sporo w obwodzie.Radzę cierpliwie czekać na efekt operacji i najlepiej za często nie zagladać żeby się nie filmować
Dzieki za pocieszenie moje rozterki przerastaja czasem mnie sama...dalas mi dobra rade nie zagladac ..troche to bedzie trudne ale chyba to jedyny sposob.. Czytam Wasze watki od miesiaca i duzo cennych informacji mozna uzyskac, przede wszystkim opartych na wlasnych doswiadczeniach..Tyle rzeczy mnie zastanawia , moj profesorek powiedzial mi ze moge mechanicznie zblizac przez masaz moje boobsy a gdzies na watku wyczytalam ze nie powinno sie tego robic?
Stary 2012-03-01, 12:20   #8636
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez barbieee Pokaż wiadomość
no to super ja zazywam o 22 wiec chodzby nie wiem co spasi..wstepnie ustalil mi Wegrzyn termin na 16 kwietnia ale wsztko zalezy od endo czy mi da to pozwolenie;(
Myśle i myśle na temat tego pozwolenia i wymyśliłam ,ze endo pogada swoje ale da bo my jesteśmy przecież dorosłymi osobami i decydujemy o sobie. Powiedz tylko prawdę i bądź pewna siebie to i może się nie nasluchasz...
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-01, 12:33   #8637
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez princessnefretarri Pokaż wiadomość
witaj princess
takim maleńkim implantem udało się zwiska wypełnić?? chyba go wcale nie było może tylko jędrność straciły jak się ma dużo swojej piersi niestety trzeba czekać długo na efekty, Twoja tkanka musi ułożyć się na implancie, piersi mają dużo pracy tylko płaskie dziewczynki maja szybkie efekty
samo 96ccm to niewiele mówi jak nie znamy innych wymiarów dla 70cm pod biustem to są bardzo duże piersi, dla 80cm pod to średniaczki

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Gwen masz tu wątek skakankowy, kazda skacze ile może ale jak Ty wprawna to pewnie od razu z tysiaka wywiniesz ale jak Ci dr zabroniła ćwiczyć to ta skakanka chyba jednak na potem
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259735&page=157
Stary 2012-03-01, 13:01   #8638
Wiola33
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny. Ja powoli wracam do życia. Myślałam sobie, że pojade do kliniki, wsadza mi nowe cycki i za parę dni będę normalnie śmigać. Rzeczywistość jest jednak trochę inna. Jestem osłabiona, szybko się męczę - np. po myciu muszę odoczywać. Naszczęście moja mama jest taka kochana, że codziennie przyjeżdża, a na dziś i jutro wzięła sobie wolne i bardzo mi pomaga. Sama nie dałabym sobie rady przez cały dzień.
Dziś pierwszy raz odważyłam sie obejrzec moje panny, wczesniej tylko troszke z gory patrzałam. Tż stwierdził, że są duże. Mi się takie nie wydają. Mam tylko nadzieję, że od dołu się jeszcze troszkę wypełnią. Jestem ciekawa co powie na to pani dr. Dziś jadę z teściem na zdjęcie szwów. Boli mnie mostek, jest opuchnięty, no i zastanawiam się kiedy te mieśnie górne przestaną byc takie napięte.
Stary 2012-03-01, 13:07   #8639
jooasi
Wtajemniczenie

Wiola pierwszy tydzień najgorszy teraz już masz z górki po zdjęciu szwów od razu jest lepiej a dół się zaokrągli i mięśnie puszczą nawet nie będziesz wiedziała kiedy
Stary 2012-03-01, 13:08   #8640
princessnefretarri
Raczkowanie

Cytat:
witaj princess
takim maleńkim implantem udało się zwiska wypełnić?? chyba go wcale nie było może tylko jędrność straciły jak się ma dużo swojej piersi niestety trzeba czekać długo na efekty, Twoja tkanka musi ułożyć się na implancie, piersi mają dużo pracy tylko płaskie dziewczynki maja szybkie efekty
samo 96ccm to niewiele mówi jak nie znamy innych wymiarów dla 70cm pod biustem to są bardzo duże piersi, dla 80cm pod to średniaczki

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Gwen masz tu wątek skakankowy, kazda skacze ile może ale jak Ty wprawna to pewnie od razu z tysiaka wywiniesz ale jak Ci dr zabroniła ćwiczyć to ta skakanka chyba jednak na potem
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=259735&page=157
hehe zwis byl moze nie jakis okrutny ale byl.. co do wielkosci to juz sama nie wiem doc sam mi dobieral wszystko musialam mu zaufac wie wiecej ode mnie.. Ja nosilam staniki 75 C przed operacja tylko ze zwisem lol teraz raczej napewno bedzie 75D jak przymierzam swoje stare to tylko do polowy starczaja.. dziwilam sie tez czemu mi taki zaproponowal ale mojej kolezance wlozyl pare lat temu 225 cc z jej miseczki duzego A wyszlo 75 C, wiec nie narzekalam ze za maly implant. Mam wlozony po gruczol wiem ze takie umiejscowienie jest wlasnie dobre przy ptozie czyli tym opadaniu ktore ja mialam bo wypelnia gore piersi a anatomiczny implant daje uniesienie sutkow, jakas tam opcja podniesienia piersi bez ich liftingu z blizna T...wracajac do tematu i tak bede myslala ze sa za male bo implant mam maly i to siedzi mi w glowie wroce z pytaniem czy masowaniem zbilzac piersi czy ktoras z Was to robila?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości