|
|
#841 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: a przed maturą studniówka
Cytat:
może faktycznie tak zrobię... kupię sobie ładną spineczkę i będzie ok ![]() Aniah, Ty chyba te piękne loczki zamieściłaś żeby mnie pogrążyć w rozpaczy och, jak mi się podobają takie fryzurki u mnie przy najmocniejszym lakierze taka fryzura wytrzymałaby max pół godziny ![]() a co do koków - gdybym takie coś miała na głowie w dzień studniówki to pewnie doszło by z mojej ręki do ludobójstwa ja jestem tragicznie nerwowa, a jeśli chodzi o włosy to muszę mieć upięte perfekcyjnie. absolutnie żaden włosek nie mógł by odstawać bo inaczej wpadłabym w szał ![]() za względu właśnie na moją skłonność do agresywnych zachowań ( ) na studniówce musze się czuć megakomfortowo. sukienka wygodna, pończoszki zamiast rajstop, stanik-bardotka żeby się nie zsuwał, butki na niskim obcasiku itd. a i fryzurka nie może uprzykrzać mi życia.
|
|
#842 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mama powiedziała, że bolerko z koronki może mi uszyć Po co wydawać 70zł, skoro można 10zł na materiał Kocham moją mamę
|
|
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
A ja jeszcze nie mam sukienki, wymyslonego makijazu, fyrzyry, butow. Studniowke mam pod koniec stycznia. Jedyne co mam to partnera, zaprosilam kolege..
Nie wiem czy dobrze zrobilam, ale wszyscy z mojej klasy kogos biorą, więc przeciez nie moglam siedziec sama cala noc i bylam 'zmuszona' kogos ze soba wziac. Sukienke bede szukac pewnie w czasie wolnym miedzy swietami a sylwestrem. Mam nadzieje, ze cos znajde bo bylam juz wszedzie, gdzie tylko sie da i nic mi sie nie podobalo! Jesli nic nie znajde, udam sie do krawcowej, ale nie wiem ile takie szycie bedzie trwalo, czy wyrobi sie do studniowki.. Do dziewczyn, ktore szyly sobie sukienki u krawcowej: ile mniej wiecej trwalo takie szycie?
|
#844 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziekuje .Cytat:
a sukienka bedzie poddana przerobce tzn: zwezana, chce w niej zrobic wyciecie na plecach (bo sa zabudowane) i jakas wstazeczke w talii ale nad tym sie jescze zastanowie ![]() Edytowane przez Martek88 Czas edycji: 2007-02-03 o 21:14 |
||
|
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ponawiam pytanie!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! |
|
|
|
|
#846 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba kurtkę tą w której chodzę codziennie. innej nie mam, a nie będę kupować na siłę
przecież to nieistotne jaką się ma kurtkę
|
#847 |
|
Wtajemniczenie
|
Adaś powiedział, że nie mam sie martwić o 'transport' xP
a ubieram biały płaszczyk [trochę oficerski krój, ale zakochałąm sie w nim] martwię się tylko, że spadnie śnieg i zamarznę w pantofelkach i wydekoltowanej sukience pod płaszczem :P straszny zmarźluch ze mnie :P
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
No a buty zakładacie od razu szpileczki?? Czy na drogę jakieś zimowe np kozaki?
|
|
|
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
ja jade taxi ale ubiore sobie kozaki tym bardziej dlatego ze nie bede miala rajstop ;p na miejscu sobie zaloze sandalki no i ubieram plaszczyk puchowy cieply
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
Też załoze płaszczyk - pożycze od kuzynki hihihi i będe w pantofelkach. Zastanawiałąm się nad moją zimową kurtką, ale to chyba będzie dziwnie wyglądało.
|
|
|
|
#854 |
|
Zadomowienie
|
Studniowka juz 20 stycznia, treba przestac zrec A tu Swieta i Sylwester
|
#855 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale chyba rozumiem, moja Przyjaciółka ma właśnie proste, grube włosy, które się nie chcą skręcić. Chociaż..czasem się jej udało chyba Na pewno na pewno się nie da?Cytat:
![]() Cytat:
![]() ot: Zawsze chciałam mieć pas do pończoch ![]() Cytat:
W sumie to chciałam się odchudzać co nieco...ale jak znam siebie i życie to nic z tego nie będzie
|
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam buty
Nareszcie )Ja na miejsce jade samochodem, wiec narzuce na siebie płaszczyk, butów tez nie bede zmieniała
|
|
|
|
#857 | |
|
Zadomowienie
|
to ja sie wtrace:
Cytat:
|
|
#858 |
|
Zadomowienie
|
Z głupoty chyba
Albo z kości na ości
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co ja mam powiedzieć gdy studniowka juz 5 stycznia To juz bym w Świeta musiała sie ograniczac co jest niemozliwe
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupiłam dzisiaj majtki i podwiązkę, ale nigdzie nie mają biustonoszy na szyję
A i kupilam jeszcze cienie srebrne i jakies takie brązowawe bede kombinować. No więc z mojej listy rzeczy WANTED na studniówkę:--> biustonosz (gdzie ja znajde jak w miescie nie mają)--> buty :[ juz dostaje nerwicy przez nie --> bransoletka , ale tą zamowie przez neta i to chyba jeszcze dzisiaj --> podkład i jakies kulki na poliki ![]() --> ewentualnie jakies ozdoby na paznokcie
|
#861 |
|
Rozeznanie
|
wiesz co, moja siostra miała suknie ślubną wiązaną na szyje i do zwykłego biustonosza zaczepiła dwa spięte ze sobą (za końcówki) ramiączka sylikonowe
Wszystko było w porządku.
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Jennuś - jak nie w mieście to na wsi
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
niekoniecznie... można wykożystać jedno z ramiączek od stanika przyczepiejac obydwa końce z przodu stanika. Tylko, że ramiączko musi być wystarczajaco długie.
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
#864 |
|
Rozeznanie
|
no chyba na jedno wyjdzie
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam dziś drugą wizytę na solarium! Kolejne 8 minutek opalania za mną
Następnym razem pójdę już chba na więcej!Dziewczynki ja się nie potrafię ograniczać w święta i jem po prostu wszystko Na szczęście sukienkę mam z gorsetem więc da się dopasowac
|
|
|
|
#866 |
|
Zadomowienie
|
ponawiam pytanie
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie boje ze mi krawcowa nie zdąży uszyc sukienki
studniowka 14 stycznia a ona mnie jeszcze nawet nie mierzyla:P:P:Pi zastanawiam sie czy musze miec czerwoną podwiązkę??? będę miała jasniutką sukienke i czerwona podwiązka moze przez nią przeswitywac... co do dotarcia na samą studniowke, to jedziemy autem jednak chyba zaloze kozaki na droge bo jestem zmarźlak:P pozatym na studniowce bede w sandalkach na gole stopy:P
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
u mnie przygotowania do 100dniowki tez ida pelna para .. wlasnie zamowilismy na allegro jakies swiecace neonowe i fluorestencyjne lampki-pałeczki do dekoracji naszej sali
sukienke idodatki mam juz kupiona, fryzjer zamowiony, paznokcie tez, jedynie butow nie moge znalezc nie chce na paskach bo bole sie z emi partner na palca stanie :/
|
#869 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny za wsparcie
Chciałabym Ci odpowiedzieć, bo dużo rzeczy szyłam, ale nie mogę, bo moja mama nie jest zawodową krawcową i nie wiem jak długo profesjonalistce zajmuje szycie. Ale to zależy od tego, jak bardzo skomplikowana jest sukienka, od liczby przymiarek, od krawcowej I czy ma dużo innych zleceń średnio mojej mamie szycie czegokolwiek zajmuje od 2dni do 2dwóch tygodni.
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
Każdy będzie Ci Aniu wspierał tak samo w Twoim odchudzaniu
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.

może faktycznie tak zrobię... kupię sobie ładną spineczkę i będzie ok 
och, jak mi się podobają takie fryzurki

Po co wydawać 70zł, skoro można 10zł na materiał
.

A tu Swieta i Sylwester
To juz bym w Świeta musiała sie ograniczac co jest niemozliwe
A i kupilam jeszcze cienie srebrne i jakies takie brązowawe