![]() |
#841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode z Krakowa!!!
Cytat:
A co takiego ci sie dzieje ?? jesli mozna zapytac ![]()
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
Za wysoki testosteron + skacząca prolaktyna, prawdopodobnie PCOS ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
nIe mam zielonego pojecia na ten temat , dlatego troszke o tym poczytałam i jestem w szoku. Bardzo duzo dziewczyn ma ten problem wiele sie leczy . Nie ktore stosuja leczenie hormonalne a nie które lapaloskoie. Jedna dziewczyna pisze ze usuneli jej martwe pecherzyki i zaczeła pic jakies zioła i patrz A wiec jestem i piszę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyna zaszła w ciąże i nie było problemów podczas ciazy . Tylko pisze ze leczenie trzeba zaczac jak sie juz chcesz starac o dziecko . Anjadka nie wiem czy ty masz dokładnie ten problem ale moze warto pic te zioła http://www.nasz-bocian.pl/modules.ph...r=asc&&start=0 W sklepie zielarskim każdy składnik kosztuje ok 1,50-4 zł, najdroższy jest nagietek, ok 5 zł, w sumie za całą mieszankę zapłaciłam 20 zł, a wystarczy na co najmniej 3 miesiące picia ![]() ![]() Do moderatorów ![]() _________________
#845 |
Raczkowanie
|
Ja juz 1.5 roku przyjmuje antyandrogeny zeby obnizyc ten testosteron, ale moja ginekolog nie wpadla na to zeby mi usg zrobic... ani jakies dodatkowe badania, a ja unikam lekarzy jak ognia, mimo ze sama studiuje medycyne, nieznosze chodzic do lekarzy wiec tak od 1.5 roku zazywam leki, efektu nie ma zadnego, a do endokrynologa-ginekologa dalej nie poszlam, ale w koncu chyba pojde zrobic komplet badan...
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
Kochana idz do lekarza po to nie ma co bagatelizowac , a moze akurat znajdzie jakas recepte i sie twoje zdrówko poprawi trzymam kciuki !!!
I pije te zioła moze one tez cos pomoga a napewno nie zaszkodza. Moja babcia zawsze mówi ze zioła to najlepsze lekarstwo na wszystko.
#847 |
Raczkowanie
|
Moja przyjaciółka się na to leczy i jest dobrej myśli więc Ty też bądź
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, czy ktoras z was szyje/szyla sobie suknie slubna w salonie Amelia w Krakowie przy ulicy Wielickiej? jak wasze wrazenia? czy wszystko w porzadku bylo?
ja mam zamiar szyc sobie tam suknie czytalam wiele dobrych opinii, ale boje sie bo czytalam tez opinie o innych salonach i jesli cos sie nie uda i zostane miesiac przed slubem bez niczego? |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zadomowienie
|
A my dziś podpisaliśmy umowę
![]() ślub jednak w Bielsku-Białej ![]() 04.09.2010 ![]()
#851 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bedziecie miec ta polecana dekoratorke czy rezygnujecie z dekoracji? organista to ten stary pan czy na weselach gra ktos inny? mogliscie sobie wybrac ksiedza ktory bedzie prowadzil slub? no i jak tam $? jakis cennik czy co laska? duzo placiliscie? 13 to chyba taka nietypowa godzina jak na Tyniec. my jak rezerwowalismy to do wyboru byla 14, 16 albo 17 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Przyczajenie
|
Jezeli chodzi o organizację slubu, to nie ma problemów. Po spisaniu protokołu małżeńskiego ojciec przekazał nam, ze wystarczy jak 10 dni przed ślubem przyjedziemy omówic konkrety. Jednak my wybieramy sie juz teraz w sobotę, chcemy zaplacic za ślub (z tego , co wiem , to co łaska) , dogadac sie z organista, bo ja bede miała jeszcze skrzypaczki, no i z dekoratorka tez chcemy pogadac. Mamy pierwsi ślub o 13.00, poniewaz ceremonię bedzie prowadził ksiądz z mojej rodziny i w drodze wyjątku udało nam się załatwic taka porę. Jeżeli chodzi o ofiare na ślub, to dają rózne kwoty, od 200 zł do 500zł . Ja myślę, że dam 500zł, zobacze jeszcze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Raczkowanie
|
U mnie było tak. Zamówiłam dla rodziców podziekowania na czerpanym papierze - takim jak miałam zaproszenia. włożone one były w taka ozdobną tekturowa teczkę.Dzień przed usiadłam i napisałam podziękowania takie krótkie dla rodziców. Kiedy przyszła chwila podziekowań mąż powiedział, że jest tak wzruszony, że nie jest w stanie nic powiedzieć, dlatego pozwoli sobie przeczytać. Otworzył tą teczkę. W środku była kartka z krótkim podziękowaniem. Rodzice dostali całą pełną wersje do przeczytania w domu. Do tego były wręczone prezenty w wielich pudłach i symboliczne róze.
Nasz dzień: 07/06/2008 w Krakowie ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20080607650123.html Edytowane przez ysmay1 Czas edycji: 2009-03-30 o 08:59 Powód: dodanie fragmentu tekstu |
![]() ![]() |
![]() |
#855 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam to samo ![]() U mnie pewnie bedzie przemawiał Tz bo ja pewnie nie dam rady. Ja mysle zeby rodzica dac kwiaty symboliczne i zastanawiam nad zamówieniem podziekowan na szkle . ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
Dziewczyny w kwietniu mamy 3 sluby ![]()
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-04-06 o 13:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
tez sie obawiam wzruszenia i stresu. chcialabym sama powiedziec przysiege z pamieci, ale nie wiem czy podolam - czy bede pamietac, a przede wszystkim czy bede w stanie przez lzy w oczach cos powiedziec nieplaczliwym glosem
![]() ![]() ja na prezent dla rodzicow nie chce zadnych gadzetow, bo mi sie to nie podoba ![]() rodzice dostana kwiaty i zaproszenia do restauracji na romantyczna kolacje ![]() tylko cos na razie nie moge zlokalizowac w Krk zadnej restauracji, do ktorej mozna by wykupic takie zaproszenia, ale mysle, ze jak bedzie blizej slubu to cos sie znajdzie ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-03-30 o 15:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() choc prawde mowiac jesli juz mialoby byc to wole spiewaczke, bo skrzypce mi sie wydaja takie placzliwe i pogrzebowe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
To tydzień po mnie. Stresuję się już na poważnie, a najbardziej się boję że na ślub spadnie śnieg...
Dla mnie ave maria kojarzy się w każdej wersji z pogrzebem... Jeszcze do tego białe lilie i mam przed oczami pogrzeb mojej cioci. Ja mam nadzieję, że na kościelny kuzynka mnie skontaktuje z churem, który śpiewał na jej ślubie - genialny był... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() P.Ula kroi i szyje głównie sama cała sukienkę od początku do końca i nawet jesli trzeba zrobi Ci przymiarke 2-3 dni przed ślubem zeby wszystko było idealnie!Przy mnie robiła miare pannie młodej z wrocławia, ktora była w ciązy juz widocznej- slub miala w czerwcu i umawiały sie jeszcze na min 2 miary z czego ta ostatnia miała byc 2 dni przed slubem zeby sukienka ładnie lezała!Fason jej dobrała taki, ze nie było widać brzuszka dopiero jak sie ubrała w swoje ciuszki to zauwazyłam! Jeśli chcesz to musisz sie szybko decydować bo terminy są u niej min. 3 m-czne w sezonie ślubnym! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Przyczajenie
|
do aniafudi:
bardzo dziekuje za odpowiedz. juz jestem umowiona na spotkanie i nie moge sie doczekac efektu koncowego... jeszcze daleko do tego ![]() mam nadzieje ze dobrze wybralam powierzajac uszycie mojej sukni Pani Uli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panny Młode z Krakowa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Raczkowanie
|
I co - dowiadywałaś się o dr. Krzyśka? Bo mi dziś moja lekarka kazała mi się do niego umówić na badanie poziomu hormonów... Wiem, że pracuje na Kopernika, ale ja się chyba muszę na to prywatnie na Nullo umówić - wiesz jakie ma ceny, terminy (i podasz mi nr telefonu do niego)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witamy ![]()
![]() |
#870 |
Przyczajenie
|
Wszystkie podstawowe sprawy generalnie mamy załatwione...W sumie jeszcze na 100% niewiemy w którym dokładnie kościele mamy mieć ślub tzn. decyzja juz prawie została podjęta i skłaniamy się do kościoła oo.Bernardynów (ten kościół pod Wawelem). Na dniach mamy zamawiać zaproszenia, wzór już wybrany. Obecnie jestem na poszukiwaniu bucików koniecznie na niskim obcasie. Jeśli któraś z Was moje drogie, jakieś fajne widziała to proszę o namiary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.