|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
![]() Trzymam kciuki za Agatke i malutka, coby dobrze wszystko sie skonczylo! |
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
Boshe....Kasiu przekaz Gizelci ze jestesmy z nia,ze trzymamy kciuki i niech sie nie martwi,w szpitalu juz pewnie o nia zadbaja i Olisia pojawi sie tak jak miala planowane przyjscie na ten swiat czyli dopiero w listopadzie Patrzcie dziewczyny a jednak Gizelcia miala przeczucie ze cos nie tak i ten bolacy brzuch,sama mowila ze chyba pojedzie niedlugo na porodowke |
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu dobrze zrobilas ze porozmawialas z mezem i powiedzialas co Cie boli,moze wkoncu tesciowie troszke pomysla i faktycznie sie zainteresuja tym wszystkim,bo z jakiej racji tylko Twio rodzice maja ponosic koszty,przeciez to rowniez wesele ich syna |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
czy cos wiadomo o Gizelci???????????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie 27 dc i nadal nie widac tej wrednej malpy a podbrzusze nadal kluje i te klucia nasilaja sie zawsze wieczorem,dzis znowu az mnie prawie boli,w pracy juz sie oszczedzam jak tylko moge i nic nie dzwigam.....Boshe jaka ja bym byla szczesliwa gdyby nie przylazla @ Daje jej czas do soboty i wtedy jak nie przyjdzie to testuje,Tz bedzie w domku wiec bede miala wsparcie i jak sie jednak rozczaruje to nie bede z tym sama ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Asiulku Nikitka jak narazie jest niedostepna i nie odpowiada wiec nic wiecej chyba dzisiaj sie nie dowiemy
Oby Gizelci wszystko sie poprawilo i szczesliwie wrocila jeszcze do domku w dwupaku bo to jeszcze nie jej czas na rodzenie |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc kobietki ide lulu bo oczka juz mi sie same zamykaja.Do rana pa
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane!
JA mialam rozmowe z mezem takze wieczorem..niby dalam mu do zrozumienia zeby uswiadomil swoja rodzine bo inaczej bedzie mi zle na na naszym weselu...no coz, co najwyzej sama ich uswiadomie jak juz sie zjawia w Polsce ![]() Dziewczyny, z tego wszystkiego mialam sen, ze rodze!!!! ![]() ![]() Mam nadzieje, ze u niej wszystko dobrze A ja biore dzis ostatnia tabse ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
mijaela gratuluje ostatniej tabletki
![]() ja od wczoraj z mezem tez nie rozmawiam mam ogolnie wszystkiego dosyc.... mam depresje i ciezko mi ale on nie bardzo to rozumie jeszcze mam problemy na uczelni co mnie dobija kompletnie nie obronie sie teraz musze powtarzac semestr a moi rodzice chca juz dyplom i mam dosc sluchania o tym sama dobrze wiem co i jak trzeba robic i nastawilam sie juz na powtorke semestru mam zamiar sie spiac i w tym semestrze wszystko pozalatwiac ale rodzicom sie wyjasni sie tacy ludzie trudno.... chce juz stad wyjechac doslownie mam dosc warszawy mam ochote sie spakowac i pojechac gdzie kolwiek echhh
#851 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wczoraj nic więcej nie wiedziałam o naszej Agatce, ale dzis rozmawiałam z jej bratem. Bo Agatka telefonu nie odbiera. Zatrzymali ją w szpitlau bo szyjka sie chyba skróciła i groził jej poród przed wczesny, jest w szpitalu narazie ją trzymają wypuszcza ja pewnie nie długo, ale będzie musiała leżeć wiec 22.09. pewnie na wesele nie pójdzie.
Agatka wie ze wszystkie sie o nia martwimy i na pewno bardzo wam wszystkim dziekuje ![]() Olisia dostała ubranko na wyjśćie ze szpitala od cioci to i jej się spieszy, ale niech rośnie jeszcze w brzuszku mamusi i poczeka na swój czas ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
Nikitko dziekujemy za info o Gizelci bo juz wczoraj tak sie martwilysmy,oby wszystko cdobrze sie skonczylo
No napewno teraz to juz na to wesele nie pojdzie,zdrowie dzidzi oczywiscie na pierwszym miejscu Ray a Ty kochana sie nie zamartwiaj,jak nie czujesz sie na silach zeby juz teraz sie obronic to trudno,moze lepiej powtorzyc semestr i lepiej sie przygotowac do obrony niz teraz isc na sile i myslec ze sie uda |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki az jestem zaskoczona,weszlam sobie na wizazyk,myslalam ze bedzie masa czytania jak zawsze od rana a tutaj dzis pusciutko,Gdzie sie podzialy Kina i Mezatka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Kina dziekuje za zdjatka,bardzo ładna z Was para
A wiesz kochana ze ja myslalam ze Ty jestes Kinga a tu niespodzianka |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki ja jestem ale tez tyko na troszke, jakos strasznie malo piszecie hmmm
![]() ![]() ciekawe jak tam bedzie z Gizelcia, ale jak sie jej szyjka skrocila to teraz nici z heja banana- nie wiem jak ona to przeboleje ![]() ![]() ![]() ![]() mi dzisiaj przyszly tabletki z progesteronem wyslane wczoraj przez kolezanke, wiec juz sobie lyknelam i musi byc wszytsko dobrze tylko w tym lozku nie moge wytrzymac, takze teraz w kuchni siedze, zrobie sobie pyśne sniadanko, a pozniej do wanny lece- chyba nic mi nie bedzie od goracej wody?? moze napuszcze troszke chlodniejszej i jak mors bede siedziec ![]() dziewczyny moze wiecie jak to jest z tym wiekiem ciazy?? bo wczesnej liczyli mi, ze to 7 tydzien i dzisiaj 5 dzien by byl- liczone od daty okresu ale wczoraj byl niby7ydz4dzien a oni po usg wywnioskowali, ze 5tydz i 6dni(czyli dzisiaj 6tydzien) tylko dlaczego im tak wyszlo, skoro dzidzius ma 5,1mm i wszedzie gdzie szukam jest, ze w 5 tygodniu dzidzia ma ok 1,25mm w 6 tygodniu 2-4mm a w 7 tygodniu 4-5mm gdzie pod koniec tego tygodnia moze wzrosnac od 11-14 mm chyba............ takze jak dla mnie to niunius sie normalnie lapie na 7 tydzien - tak jak liczac od okresu (dane te sprawdzalam i na polskich i na angieslkich stronach, w programie fertility friend jest podane to samo co pisze) to czemu oni wczoraj wpisali 5tydz6dni??? skad to wzieli? i zmienili mi date porodu z 19 kwietnia na 1 maja....... dla mnie to i tak dlugo bylo a teraz to juz.... |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny nowe info o Agatce, czuje sie dobrze bóle brzucha jeszcze ma ale nospe dostaje potrzymaja ja troche. Lekarz ja wysłał do szpitala bo jemu sie wydawało ze sie cos zaczyna, miała KTG robione i jest oki, wiec nie ma co sie martwic, polerzy spokojnie w szpitalu. A z tym heja banana to lekarz decyduje czy jej bedzie wolno czy juz nie
![]() Agatka prosiła bardzo wam podziekowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem, ze lekarz decyduje tylko jezeli rzeczywiscie szyjka sie jej skrocila to nie sadze, zeby wyrazil zgode
![]() ale najwazniejsze, ze wszystko u niej dobrze, niech sie trzyma i wraca do nas jak najszybciej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Ray, kochana, nie martw sie, bobasek teaz najwazniejszy. Przyjdzie czas, ze sie zepniesz, napiszesz prace i wszystko dobrze sie zakonczy. U mnie na studiach bylo duzo ciezarnych dziewczat, wszystkie sie uporaly i obronily!
Widze, ze u Gizelci lepiej, pewnie bedzie musiala sie oszczedzac i lezec w lozeczku, ale to przeciez nie tak duzo zostalo i wszystko dla dobra maluszka ![]() Moja znajoma lezala plackiem bite 6 miesiecy...ale bylo warto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Kachulka ciesze sie, ze podobamy Ci sie jako para
![]() ![]() ![]() Nikitko dzieki za informacje o Gizelci, mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze ulozy, dziekuje za pozdrowionka od Agatki ![]() Ray dziewczyny maja racje, jak sie nie wyrobisz teraz to nie ma sie co denerwowac, tylko przelozyc to na pozniejszy termin Mezatka, a Ty sie nie martw tymi wyliczeniami, tylko dbaj teraz o siebie i fasolke, zeby nic Wam sie nie stalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wkoncu Agatka to jakby moja córcia adopcyjna ![]() a ja tez poprosze o foteczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zadomowienie
|
Witajcie, własnie kończymy nasze 1,5 miesięczne byczenie się, pora wracac do domku. Kurcze, Agata nie ma zbyt ciekawej sytuacji, w którym ona w ogóle jest tygodniu ciąży?
#866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kinia ja i Gizelcia składamy gratulacje twojemu TŻ za pomyslnie zdany egzamin, a Agatka chce sie zapisac do niego na szkolenie ![]() Kachula trzymamy za ciebie kciuki oby ten @ nie przyszedł juz na jakies pare miesiecy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zadomowienie
|
Kinia gratuluje mezowi zdanego prawka
![]() ja jestem zleksza wykonczona po wf-ie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A rozumiem twoje wykonczenie po WF ja podobnie sie czułam po pierwszych zajeciach Fitness ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Nikitko wyslalam Ci zdjecia, milego ogladania, a moglabym tez prosic o Twoje?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:11.