Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-05, 20:14   #841
Mijalea
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Dziewczyny, az sie zestresowalam
Trzymam kciuki za Agatke i malutka, coby dobrze wszystko sie skonczylo!
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 21:45   #842
kachula27
Zakorzenienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Dziewczyny dostałam smsa od Gizelci jest w szpitalu grozi jej poród przedwczesny

Boshe....Kasiu przekaz Gizelci ze jestesmy z nia,ze trzymamy kciuki i niech sie nie martwi,w szpitalu juz pewnie o nia zadbaja i Olisia pojawi sie tak jak miala planowane przyjscie na ten swiat czyli dopiero w listopadzie

Patrzcie dziewczyny a jednak Gizelcia miala przeczucie ze cos nie tak i ten bolacy brzuch,sama mowila ze chyba pojedzie niedlugo na porodowke
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 21:48   #843
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Dziewczyny, az sie zestresowalam
Trzymam kciuki za Agatke i malutka, coby dobrze wszystko sie skonczylo!
TAK JEST TRZYMAMY KCIUKI ZA GIZELCIE I JEJ CóRCIE

Madziu dobrze zrobilas ze porozmawialas z mezem i powiedzialas co Cie boli,moze wkoncu tesciowie troszke pomysla i faktycznie sie zainteresuja tym wszystkim,bo z jakiej racji tylko Twio rodzice maja ponosic koszty,przeciez to rowniez wesele ich syna
Stary 2007-09-05, 21:49   #844
mezatka07
Zakorzenienie

czy cos wiadomo o Gizelci???????????
mezatka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 21:54   #845
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
wlasnie otrzymalam swietna wiadomosc od mojego TZta:ju pi:
przed chwila mial egzamin na prawko i zdal za pierwszym razem:j upi:, ale jestem dumna, no to teraz czeka nas kupno samochodu
Kina pogratuluj Tz owi od nas,to naprawde nie lada wyczyn tak zdac za pierwszym razem!!!A moze to dobra okazja zeby porozmawiac o wyrzuceniu prochow w smieci???hihihi:jup i:

A u mnie 27 dc i nadal nie widac tej wrednej malpy a podbrzusze nadal kluje i te klucia nasilaja sie zawsze wieczorem,dzis znowu az mnie prawie boli,w pracy juz sie oszczedzam jak tylko moge i nic nie dzwigam.....Boshe jaka ja bym byla szczesliwa gdyby nie przylazla @
Daje jej czas do soboty i wtedy jak nie przyjdzie to testuje,Tz bedzie w domku wiec bede miala wsparcie i jak sie jednak rozczaruje to nie bede z tym sama
Stary 2007-09-05, 21:56   #846
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
czy cos wiadomo o Gizelci???????????
Asiu narazie nic nie wiemy wiecej bo Nikitka chyba tez nic nie wie bo juz pewnie by nam napisala,zaraz sprobuje zagadac do Kasi na gg i jak bedzie dostepna to powiem co i jak
Stary 2007-09-05, 21:59   #847
kachula27
Zakorzenienie

Asiulku Nikitka jak narazie jest niedostepna i nie odpowiada wiec nic wiecej chyba dzisiaj sie nie dowiemy
Oby Gizelci wszystko sie poprawilo i szczesliwie wrocila jeszcze do domku w dwupaku bo to jeszcze nie jej czas na rodzenie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-05, 23:28   #848
kachula27
Zakorzenienie

Dobranoc kobietki ide lulu bo oczka juz mi sie same zamykaja.Do rana pa
Stary 2007-09-06, 07:00   #849
Mijalea
Zakorzenienie

Dzien dobry kochane!
JA mialam rozmowe z mezem takze wieczorem..niby dalam mu do zrozumienia zeby uswiadomil swoja rodzine bo inaczej bedzie mi zle na na naszym weselu...no coz, co najwyzej sama ich uswiadomie jak juz sie zjawia w Polsce

Dziewczyny, z tego wszystkiego mialam sen, ze rodze!!!! Jakis koszmar, ciecie krocza i inne traumatyczne przezycia, to pewnie od myslenia o gizelci i czytania forum
Mam nadzieje, ze u niej wszystko dobrze

A ja biore dzis ostatnia tabse
Stary 2007-09-06, 07:44   #850
Ray
Zakorzenienie

mijaela gratuluje ostatniej tabletki

ja od wczoraj z mezem tez nie rozmawiam mam ogolnie wszystkiego dosyc.... mam depresje i ciezko mi ale on nie bardzo to rozumie jeszcze mam problemy na uczelni co mnie dobija kompletnie nie obronie sie teraz musze powtarzac semestr a moi rodzice chca juz dyplom i mam dosc sluchania o tym sama dobrze wiem co i jak trzeba robic i nastawilam sie juz na powtorke semestru mam zamiar sie spiac i w tym semestrze wszystko pozalatwiac ale rodzicom sie wyjasni sie tacy ludzie trudno.... chce juz stad wyjechac doslownie mam dosc warszawy mam ochote sie spakowac i pojechac gdzie kolwiek echhh
Stary 2007-09-06, 08:38   #851
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dziewczyny wczoraj nic więcej nie wiedziałam o naszej Agatce, ale dzis rozmawiałam z jej bratem. Bo Agatka telefonu nie odbiera. Zatrzymali ją w szpitlau bo szyjka sie chyba skróciła i groził jej poród przed wczesny, jest w szpitalu narazie ją trzymają wypuszcza ja pewnie nie długo, ale będzie musiała leżeć wiec 22.09. pewnie na wesele nie pójdzie.

Agatka wie ze wszystkie sie o nia martwimy i na pewno bardzo wam wszystkim dziekuje
Olisia dostała ubranko na wyjśćie ze szpitala od cioci to i jej się spieszy, ale niech rośnie jeszcze w brzuszku mamusi i poczeka na swój czas
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-06, 10:53   #852
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
Dzien dobry kochane!
JA mialam rozmowe z mezem takze wieczorem..niby dalam mu do zrozumienia zeby uswiadomil swoja rodzine bo inaczej bedzie mi zle na na naszym weselu...no coz, co najwyzej sama ich uswiadomie jak juz sie zjawia w Polsce

Dziewczyny, z tego wszystkiego mialam sen, ze rodze!!!! Jakis koszmar, ciecie krocza i inne traumatyczne przezycia, to pewnie od myslenia o gizelci i czytania forum
Mam nadzieje, ze u niej wszystko dobrze

A ja biore dzis ostatnia tabse
To super ze ostatnia tableta,a opakowanie wywal do kosza z usmiechem na twarzy,kurcze Madziu moze ten sen cos znaczy,tu ostatnia tabletki a odrazu taki sen hoho!!
Stary 2007-09-06, 10:57   #853
kachula27
Zakorzenienie

Nikitko dziekujemy za info o Gizelci bo juz wczoraj tak sie martwilysmy,oby wszystko cdobrze sie skonczylo
No napewno teraz to juz na to wesele nie pojdzie,zdrowie dzidzi oczywiscie na pierwszym miejscu

Ray a Ty kochana sie nie zamartwiaj,jak nie czujesz sie na silach zeby juz teraz sie obronic to trudno,moze lepiej powtorzyc semestr i lepiej sie przygotowac do obrony niz teraz isc na sile i myslec ze sie uda
Stary 2007-09-06, 10:59   #854
kachula27
Zakorzenienie

Dziewczynki az jestem zaskoczona,weszlam sobie na wizazyk,myslalam ze bedzie masa czytania jak zawsze od rana a tutaj dzis pusciutko,Gdzie sie podzialy Kina i Mezatka?
Stary 2007-09-06, 11:07   #855
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Dziewczynki az jestem zaskoczona,weszlam sobie na wizazyk,myslalam ze bedzie masa czytania jak zawsze od rana a tutaj dzis pusciutko,Gdzie sie podzialy Kina i Mezatka?
Kasiu samiutka jestes ja tylko na chwilke weszłam, napisac ci wiadomosc na PW

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-06, 11:09   #856
kachula27
Zakorzenienie

Kina dziekuje za zdjatka,bardzo ładna z Was para
A wiesz kochana ze ja myslalam ze Ty jestes Kinga a tu niespodzianka
Stary 2007-09-06, 11:23   #857
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
Kasiu samiutka jestes ja tylko na chwilke weszłam, napisac ci wiadomosc na PW
A no widzisz samiutka jestem ale tez zaraz znikam bo praca czeka na mnie
Stary 2007-09-06, 12:08   #858
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
A no widzisz samiutka jestem ale tez zaraz znikam bo praca czeka na mnie
Miłej pracki, dzieki za wiadomość na PW juz sobie zapisałam
Stary 2007-09-06, 12:19   #859
mezatka07
Zakorzenienie

Hej dziewczynki ja jestem ale tez tyko na troszke, jakos strasznie malo piszecie hmmm nie mam co czytac- nie dbacie o kolezanke, zeby sie jej nie nudzillo
ciekawe jak tam bedzie z Gizelcia, ale jak sie jej szyjka skrocila to teraz nici z heja banana- nie wiem jak ona to przeboleje
mi dzisiaj przyszly tabletki z progesteronem wyslane wczoraj przez kolezanke, wiec juz sobie lyknelam i musi byc wszytsko dobrze
tylko w tym lozku nie moge wytrzymac, takze teraz w kuchni siedze, zrobie sobie pyśne sniadanko, a pozniej do wanny lece- chyba nic mi nie bedzie od goracej wody?? moze napuszcze troszke chlodniejszej i jak mors bede siedziec

dziewczyny moze wiecie jak to jest z tym wiekiem ciazy??
bo wczesnej liczyli mi, ze to 7 tydzien i dzisiaj 5 dzien by byl- liczone od daty okresu
ale wczoraj byl niby7ydz4dzien a oni po usg wywnioskowali, ze 5tydz i 6dni(czyli dzisiaj 6tydzien)
tylko dlaczego im tak wyszlo, skoro dzidzius ma 5,1mm i wszedzie gdzie szukam jest, ze w 5 tygodniu dzidzia ma ok 1,25mm w 6 tygodniu 2-4mm a w 7 tygodniu 4-5mm gdzie pod koniec tego tygodnia moze wzrosnac od 11-14 mm chyba............
takze jak dla mnie to niunius sie normalnie lapie na 7 tydzien - tak jak liczac od okresu (dane te sprawdzalam i na polskich i na angieslkich stronach, w programie fertility friend jest podane to samo co pisze)
to czemu oni wczoraj wpisali 5tydz6dni??? skad to wzieli? i zmienili mi date porodu z 19 kwietnia na 1 maja....... dla mnie to i tak dlugo bylo a teraz to juz....
Stary 2007-09-06, 12:33   #860
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

dziewczyny nowe info o Agatce, czuje sie dobrze bóle brzucha jeszcze ma ale nospe dostaje potrzymaja ja troche. Lekarz ja wysłał do szpitala bo jemu sie wydawało ze sie cos zaczyna, miała KTG robione i jest oki, wiec nie ma co sie martwic, polerzy spokojnie w szpitalu. A z tym heja banana to lekarz decyduje czy jej bedzie wolno czy juz nie

Agatka prosiła bardzo wam podziekowac
Stary 2007-09-06, 12:50   #861
mezatka07
Zakorzenienie

wiem wiem, ze lekarz decyduje tylko jezeli rzeczywiscie szyjka sie jej skrocila to nie sadze, zeby wyrazil zgode

ale najwazniejsze, ze wszystko u niej dobrze, niech sie trzyma i wraca do nas jak najszybciej:j upi: 2w1 oczywiscie
Stary 2007-09-06, 13:52   #862
Mijalea
Zakorzenienie

Ray, kochana, nie martw sie, bobasek teaz najwazniejszy. Przyjdzie czas, ze sie zepniesz, napiszesz prace i wszystko dobrze sie zakonczy. U mnie na studiach bylo duzo ciezarnych dziewczat, wszystkie sie uporaly i obronily!

Widze, ze u Gizelci lepiej, pewnie bedzie musiala sie oszczedzac i lezec w lozeczku, ale to przeciez nie tak duzo zostalo i wszystko dla dobra maluszka
Moja znajoma lezala plackiem bite 6 miesiecy...ale bylo warto
Stary 2007-09-06, 14:56   #863
kina2807
Zakorzenienie

Kachulka ciesze sie, ze podobamy Ci sie jako para, a co do imienia to ja na poczatku pisalam, ze jestem Karolina, a Kina mowia na mnie przyjaciele, wiec i Wy moje Kochane tez, nie bylo co czytac na wizazyku, bo mnie w pracy nie ma i nie siedze na necie caly czas (TZ pilnuje, zebym pisala prace)
Nikitko dzieki za informacje o Gizelci, mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze ulozy, dziekuje za pozdrowionka od Agatki
Ray dziewczyny maja racje, jak sie nie wyrobisz teraz to nie ma sie co denerwowac, tylko przelozyc to na pozniejszy termin
Mezatka, a Ty sie nie martw tymi wyliczeniami, tylko dbaj teraz o siebie i fasolke, zeby nic Wam sie nie stalo

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-06, 14:59   #864
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Kachulka ciesze sie, ze podobamy Ci sie jako para, a co do imienia to ja na poczatku pisalam, ze jestem Karolina, a Kina mowia na mnie przyjaciele, wiec i Wy moje Kochane tez, nie bylo co czytac na wizazyku, bo mnie w pracy nie ma i nie siedze na necie caly czas (TZ pilnuje, zebym pisala prace)
Nikitko dzieki za informacje o Gizelci, mam nadzieje, ze wszystko sie dobrze ulozy, dziekuje za pozdrowionka od Agatki
Ray dziewczyny maja racje, jak sie nie wyrobisz teraz to nie ma sie co denerwowac, tylko przelozyc to na pozniejszy termin
Mezatka, a Ty sie nie martw tymi wyliczeniami, tylko dbaj teraz o siebie i fasolke, zeby nic Wam sie nie stalo
prosze bardzo
wkoncu Agatka to jakby moja córcia adopcyjna
a ja tez poprosze o foteczki
Stary 2007-09-06, 15:38   #865
Orzeszek.1
Zadomowienie

Witajcie, własnie kończymy nasze 1,5 miesięczne byczenie się, pora wracac do domku. Kurcze, Agata nie ma zbyt ciekawej sytuacji, w którym ona w ogóle jest tygodniu ciąży?
Stary 2007-09-06, 15:47   #866
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Orzeszek.1 Pokaż wiadomość
Witajcie, własnie kończymy nasze 1,5 miesięczne byczenie się, pora wracac do domku. Kurcze, Agata nie ma zbyt ciekawej sytuacji, w którym ona w ogóle jest tygodniu ciąży?
Witaj Kasiu Agatka chyba w 32tc, ale prosiła zebysmy jej nie obgadywały bo uszki beda ja piekły, i ze za niedługo do nas wroci jeszcze w dwupaku

Kinia ja i Gizelcia składamy gratulacje twojemu TŻ za pomyslnie zdany egzamin, a Agatka chce sie zapisac do niego na szkolenie

Kachula trzymamy za ciebie kciuki oby ten @ nie przyszedł juz na jakies pare miesiecy
Stary 2007-09-06, 18:23   #867
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Kinia gratuluje mezowi zdanego prawka
ja jestem zleksza wykonczona po wf-ie ale cały czas jestem myslami z nasza Gizelcia i jej malutka mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy pozdrawiam wszystkie wizazystki
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-06, 18:26   #868
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emi22 Pokaż wiadomość
Kinia gratuluje mezowi zdanego prawka
ja jestem zleksza wykonczona po wf-ie ale cały czas jestem myslami z nasza Gizelcia i jej malutka mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skonczy pozdrawiam wszystkie wizazystki
Emi dzieki za pozdrowienia miło ze do nas zagladasz
A rozumiem twoje wykonczenie po WF ja podobnie sie czułam po pierwszych zajeciach Fitness
Stary 2007-09-06, 20:07   #869
kina2807
Zakorzenienie

Nikitko wyslalam Ci zdjecia, milego ogladania, a moglabym tez prosic o Twoje?

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-06, 20:27   #870
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko wyslalam Ci zdjecia, milego ogladania, a moglabym tez prosic o Twoje?
Dzieki wielkie za pomoc Emi tez bardzo ci dziekuje kochana jestes
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości