![]() |
#841 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 III
![]() ![]() Wyglądacie REWELACYJNIE ![]() ![]() ![]() Jesteście dla mnie przykładem RODZINY ![]() Gołąbeczku super, że piaskownica przypadła Bartulkowi do gustu ![]() Ania bardzo ale to bardzo proszę o zdjęcia ![]() ![]() ![]() Ewuś mam nadzieję, że dzisiejszy brak wiadomości od Ciebie o stanie zdrowia Piotra jest dobrą wiadomością. Trzymaj się ![]() Basiu czekam na fotorelację z wypadu ![]() Lachkasia nie martw się ![]() ![]() MadziaM ![]() ![]() ![]()
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
czesc wszystkim.
![]() u nas dzis nareszcie lepsza pogoda, caly dzien spedzilismy na podworku, bylo grilowanie i zabawa w piaskownicy, witek spaldzis rano do 10.30 przez co wieczorem poszedl spac dopiero po 22 ![]() ![]() madzia - masz bacik ![]() to wspaniale ze tatunia mowi do ciebie mamo, mojemu witowi rzadko sie zdarza i nie sadze aby to bylo swiadomie,ale daje buziaka i to mi musi narazie wystarczyc hihi ewa - mam nadzieje ze brak wiadomosci to dobre wiadomosci ![]() ![]() spadam sie kapac i spac do jutra. spijcie dobrze. ![]() ![]() ![]()
#843 |
Zadomowienie
|
Przeczytałam, ale duzo tego i przepraszam, ze nie odpisze wszystkim
![]() Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pochwały, co do moich włosów ![]() Emilka po oparzeniu nie ma żadnego znaku, na szczęscie. Już na drugi dzień nie było nawet zaczerwienienia ![]() dotka Adaś śliczny ![]() ![]() garnuszki Emilka nie pije mleka krowiego. Jeszcze jej nie dawalam, ale je np. serki, któer przecież są z mleka krowiego. jeśli Olafkowi nic się nie robi, w sensie jakies pryszcze czy cós takiego, to nie masz się czym przejmować ![]() Czarinko mam nadzieję, ze jednak załatwicie jakos ten internet ![]() A zdjęcia z komuni superanckie. dzieciaki cudne i Ty śliczna dziewczyna ![]() ![]() ikola niemożliwa jest Uleńka z tym wyjadaniem jedzenia Kaji ![]() ![]() ![]() Ja też kupiłam Emilce takie same skarpetki na allegro ![]() Właśnie miałam napisać Kamili, bo sie pytała o te pizamki. Przesyłka przyszła w poniedziałek lub wtorek, nie pamietam dokładnie. Pizamki wydawały sie duze, ale jak uprałam to chyba troszkę sie skurczyły, bo teraz są takie w miare dobre, ale będą jeszcze na jesień, tak sądzę i mam nadzieję ![]() Ana filmik z plaży obejzany ![]() ![]() Super, ze towar już przyszedł i ze masz net w sklepie ![]() KasiuL Nikuś bombowy ![]() ![]() Szkoda, ze wypad do Austrii nie doszedł do skutku ![]() Julitko buziaczki dla Misia w brodę i czoło ![]() Podaj, podaj adres, misiaczka wyśle, a co to za koszt? Na razie chyba nie szykuje się nam zaden wyjazd, ale dziękujemy ![]() ![]() Kamila Fifi słodziutki i ten jego sliczny uśmiech ![]() Hadzi jak już masz aparat, to obowiazkowo musza być zdjecia z koparkami ![]() Synta zdjecia świetne. Krakowianka sliczna. Zersztą tak samo jak pozostali członkowie rodziny ![]() Madziu ![]() golabku no właśnie pochwal sie spodenkami ![]() Angie, Julitko właśnie wysyłam Wam zdjecia. Jako, ze ja miałam duzo zdjęć, to idzie już 4 mail. Jeszcze będzie 5 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Wtajemniczenie
|
Marta mam nadzieję, że wraz z lepszą pogodą przyszedł i lepszy nastrój
![]() Basiu adres poszedł na PW ![]() Odezwę się wieczorkiem bo teraz zmykam pod prysznic a jak wstaną chłopaki, to zakupy, sprzątanko i o 17 goście. Miłego, słonecznego dnia ![]()
![]() |
#845 |
Rozeznanie
|
Julita: miłego popołudnia Ci życzę
![]() ![]() ![]() U nas tez coś cienko z tym słonkiem.... chciałoby a nie może ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
witanko
![]() jula- oj tak nastroj znacznie lepsz ![]() ![]() zaprowadzilismy witka rano do mojej mamy i siedzimy sami w domu z tz zrobilam juz jedno pranie, teraz gotuje obiadek a pozniej jakis spacerek wkleje wam zdjecia z dzisiaj milego popoludnia ![]()
#847 |
Zadomowienie
|
Hej!
Ja na moment ze zdjeciami... Julitko,zdjecia sklepowe beda jutro ![]() ![]() Marta,super foty,Wito jaki elegant ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zadomowienie
|
cd...
1-sprzed kilku dni reszta z dzisiaj |
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Wtajemniczenie
|
Ja na chwilę bo u teściów jesteśmy
![]() ![]() ![]() ![]() Ana super foty ![]() ![]() Martuś super wyglądacie.Oboje tacy eleganccy ![]() Julitka udanej mimo wszystko imprezki ![]() U nas też dziś cieplej i słoneczko powoli wyłazi zza chmur ![]() ![]() Miłej niedzieli ![]()
#850 |
Zadomowienie
|
Julitko dzięki za adres. Misiaka wyślę w poniedziałek
![]() ![]() Marta super wygladacie oboje, tak elegancko ![]() Ana Isiulek fajnie wyglada w nowej fryzurce ![]() ![]() golabku udanego obiadku Wam życzę ![]() A my byliśmy dzisiaj na zakupach. Kupiłam sobie 2 pary spodni, szare i czarne, Karolowi kupiliśmy też 2 pary jeansów, a Emisi różową czapeczkę ![]() ![]() ![]() Miłego popołudnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki
![]() ![]() Martuś ekstra wyglądacie ![]() ![]() ![]() Cieszę się, że dobry nastrój powrócił ![]() ![]() ![]() ![]() Ania Isiaczek śliczny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A maluszek wprawdzie maleńki jak to noworodek ale buziulkę ma taką śliczną już okrąglutką ![]() ![]() ![]() Gratuluję Ci Ciociu ![]() ![]() Gołąbeczku a co Ty robisz za pieczarki? Ja myślałam, że to przyszła synowa powinna się stresować przed taką wizytą a nie przyszła teściowa ![]() ![]() Basiu gratuluję zakupków ![]() ![]() Dobra, zmykam stół przygotować
- Tygrysku...! - Co Prosiaczku? - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... Edytowane przez Atiluj Czas edycji: 2008-05-25 o 15:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Zadomowienie
|
wiesz Marta jak tak patrze na Was na zdjeciu to Wito jest podobny do Ciebie-jak jestescie razem na zdjeciu a jak Wito jest z Irkiem to wtedy jest podobny do niego.he he smiesznie tak.zamotalam troche ale chyba wiadomo o co chodzi.jest podobny do was dwojga.w kazdym badz razie pikny opczyk!fajna ma ta swoja lysinke
![]() ![]() Isio oczywiscie wymiata z racji ze to moj kochany zieciunio ![]() ![]() ![]() ![]() he he mi ostatnio w sklepie koles dal 18 lat a jak powiedzialam ze mam meza i dziecko to zdebial.w ogole duzo ludzi jest w szoku ze mam juz wlasna rodzinke ![]() ja ostatnio spotkalam sie na spacerze z Rafala siostra,ona ma 2 m-cznego synka.takie to malutkie...wiecie ze bym chyba nie wiedziala jak takie malenstwo wziac...balabym sie. wiecie ze moj Osama tak psa molestuje ze Kaja sie boi do pokoju wejsc ![]() wczoraj mi sie Tatinek o 4 obudzil i do 6 nie spal...malo jajka nie znioslam.pozniej pospalysmy do 9.gdzie ja jak zoombi chodzilam bo zasnalam o 2w nocy.ponowne spanie-w zasadzie dla Tati przymusowe bo ja juz nie dawalam rady o 11 i wstalysmy o 13.i na 15 do pracy.dzis juz jestem po pracy i jutro wolne! ![]() ![]() ![]() dzis w pracy kawe wypilam... gdzie ja kawy nie pije,ostatnia pilam jeszcze przed ciaza,ja w ogole pic kawy nie moge bo po scianach zawsze chodze.lapska mi sie zaczely trzesc i wszystko w srodku ![]() ![]() ![]() zaraz Tatinek wstanie to na dworek spadamy dobra koncze pisanie o *******ach ![]()
#853 |
Zakorzenienie
|
ana - super fotki, sliczny ten maluch, noze o was nie wspomne
![]() golabek - dawaj przepis na te pieczarki ![]() ![]() jula- nie da rady z ta siostryczka lub braciszkiem bo mam @ hihi mimo wszystko zycze ci milego popoludnia, dasz rade z usmiechem na ustach dziekujemy za wszystkie komplementy ![]() ![]() ![]() madzia- mi tez sie wydaje ze wito podobny jest i do mnie i do tzta ![]() my dzisiaj pospalismy do 10.30 zreszta wczoraj tez,ale przez to wito malo spi w dzien, najdluzej 1godz. 30 min. spadamy na spacerek, bo babcia juz wita nam oddala a gdzie sie podzialy garnuszki? agag? dysia? buziaki ![]()
#854 |
Wtajemniczenie
|
Niestety nie mam dobrych wieści... Od dwoch dni Piotrek jest w śpiączce farmakologicznej i lezy pod respiratorem... Jutro maja Go wybudzać... Ale niestety wczepienie sondy pokarmowej sie nie udalo...
![]() ![]() Koszmar... no okropny koszmar... Mialam nadzieje, ze wczepią mu tę sonde i poprawi sie a tu znow sie nie udalo... ![]() Pocieszam sie ze duzo ludzi teraz cierpi na onkologii,nie jest on jedyny... a male dzieci ktore maja raka... to dopiero straszna męka... Skad to cholerstwo sie bierze i czemu nie znalezli jeszcze na to lekarstwa... ![]() Madziu jak moglas myslecze zapomnielismy o Tobie... no co Ty! A Taki wsrod mleczy jest piekna ![]() Martuś i Ana sliczne fotki... Ana a jaki cudny bobasek ![]() W szkole poszlo ok... mysle ze zaliczone... ale gdybynie sciagi byloby ciezko... jeszcze dwa zjazdy i swiety spokoj na 3 miesiace... i pozniej jeszcze jeden rok.... zmykam... jutro w pracy cos wiecej napisze... buzki!
![]() |
#855 |
Wtajemniczenie
|
Ewuś wiesz...nie wiem o co się w tej chwili modlić....czy o lekką śmierć czy jednak o życie dla Piotra
![]() ![]() ![]()
![]() |
#856 |
Zadomowienie
|
Ewuś tak mi przykro, ze jest coraz gorzej ze szwagrem.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Wtajemniczenie
|
Ewa wpadłam żeby sprawdzić wieści
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#858 |
Zakorzenienie
|
ewuś - zupelnie nie wiem co napisac, przytulam cie mocno
![]() ![]() ![]()
#859 |
Zadomowienie
|
Witajcie Robaczki
Widzę, że nastroje nietęgie.... Ewuniu trudno cokolwiek pisać w takich momentach. Rak to paskudztwo. Parę dni temu zmarła koleżanka mojej mamy ![]() Wiem, że chyba bym zwariowała gdyby Bóg mi zabrał kogoś najbliższego. Pewnie potrzebowałabym pomocy specjalistów. Ale dla żony Piotra ratunkiem muszą być dzieci. Ona dla nich musi żyć i się uśmiechać. Musi im pomóc, więc Wy pomóżcie Jej. Buziaki Ewuni dla Was ![]() ![]() Miałam Wam napisać jeszcze o weekendzie, ale już mi się nie chce....Nie wdając się w szczegóły spędziliśmy go na wyjazdach, zakupach, ganianiu za Ulą. Moja mama dziś płakała. Z babciunią (mamą mojej mamy) jest gorzej ![]() Wiem wiem...fotki...nie bijcie... ![]() ![]() ![]() Julitko dziękuję Ci pięknie za te przepisy. Jak myślisz? Czy mogę jeszcze te pędy zerwać i zrobić syropek i później wódeczkę? Teraz one są już przesuszone... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego Najlepszego dla Mamuś z okazji naszego święta ![]() Freddy bardzo mi przykro z powdu Piotrka, straszna historia
![]() ![]() Ana ślicznie Wasza rodznika wygląda. Maluszek kochany. Isiu i Julek eleganciki że ho ho. Martuś ale Wy pięnie wyglądacie z Wiciem. KAwaler z niego, odstrzelony jak nie wiem. Pięknie go stroisz. Fotki ze spotkania tez superowe, wogóle wszytskie fotki fajniutkie a dzieciaczki bombowe. |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Łoj Madzia, Madzia. Tobie trzeba będzie kijaszkiem przez dupsko myśli uczesać bo bzdury piszesz. Tak serio to Ciebie myślami wywołałem ![]() Ja też uwielbiam smak i zapach kawy. ![]() Basiu Fotki z koparkami będą dopiero jutro. Jak się uda. Dziś raczej spacerku nie będzie to o 17:30 mamy wizytę u lekarza. Jarek musi zrobić badania i wyniki dostarczyć do nowej szkoły. Dzionek ma być piękny więc może zdążymy jeszcze spacerek zaliczyć i „Machiny” obstrykać. Synta . Przynajmniej odpoczniesz fizycznie, bo goście zajmą się Michałkiem Zapomnij Serdeńko. ![]() Gdy Miś już się najje i opije to wychodzę z nim na dwór. Tak też było i wczoraj. Myślałem że jak już goście się nasiedzą przy stole to wyjdą na trawkę. Gdzieeeee tam. Na dworze 18 stopni, słonko pikne a oni pleśnieli w domku. Jakieś 15 minut Asia nam towarzyszyła ale tylko się patrzyła co robimy i głaskała kotka. Jak już goście pojechali to jeszcze ż Misiem rowerkiem pośmigaliśmy przed domkiem. Wisienko Zgadzam się innymi Mamuśkami w kwestii podobieństwa Wiktusia. Faktycznie gdy stoi przy Tobie to widać że Twój Ci On, Twój. To samo jest gdy Witto jest z Tatą . Jak Wy to zrobiliście ![]() ![]() Ana No wreszcie „się pokazałaś” z aparatem ![]() ![]() Ikola Miś właśnie wczoraj dostał w dupsko za to że mamusię zbyt mocno i energicznie klepnął. Łzy jak grochy poleciały no ale trudno , jakieś granice trzeba wytyczyć już teraz. Z otwieraniem szafek nie mamy zbyt wielkiego problemu. Owszem Miś otwiera je (najchętniej tą ze śmieciami) ale wystarczy go zagadać o coś tam i sam odchodzi. Na trawniku daję mu robić prawie wszystko. Zrywa trawę, listki, kwiatki, robi co chce. Im bardziej mu czegoś zabraniam tym bardziej Malec chce „to” zrobić. Czasem więc chwilkę czekam gdy coś broi. Gdy ja nie reaguję i On to widzi to sam daje sobie spokój. Wczoraj dorwał młotek. Pobawił się nim może 2 minuty i odłożył sam. Do potem Ciepłe dni idą idą ![]()
Michałek ![]() ![]() Edytowane przez Hadżi Czas edycji: 2008-05-26 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() Julitko maskotka wysłana ![]() ![]() ikola pięknie napisałaś z tą perłą. Ale miałaś zakrecony weekend. Odpocznij trochę kobieto, bo się wykończysz ![]() Hadzi takze czekamy na fotki ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Wtajemniczenie
|
Witam...
ikola piękny przykład z ta perła... ja wierze, ze Bog sie nie pomylił, wierze, ze mial w tym dobry cel i wierze, że wie co robi... Tylko czkoda, ze taki mlody czlonek rodziny odchodzi z naszego świata... basiu nie wiem czemu, ale faktycznie w Stanach lecza nie takie przypadki... mam nadzieje, ze ich metodyka leczenie przyjdzie rowniez do zachodniej Europy. i rak będzie częsciej wyleczalny... Kurde, strasznie mi sie muli komputer , musze go zresetowac i dopisze reszte pozniej.
![]() |
#864 |
Wtajemniczenie
|
GLUPI KOMPUTER...
Kuba miał wczoraj dwa wypadki... Pierwszy: skakał na łózku i wymyslil ze skoczy na gówke za łózko... a za łózkiem byly poskladane listwy podlogowe no na czole wieeelki guz... lekko nawet tak jakby rozciete ![]() A drugi wypadek.... przewrocil sie i walnał znów glowa ![]() nie wiem co ta moja ciamajdka zapomniala jak sie chodzi czy co... ![]() Ale dobrze ze szybko zapomnial i zajął sie zabawkami...
![]() |
#865 |
Zadomowienie
|
Ewa dla Kubusia w skaleczoną główkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Wtajemniczenie
|
Freddy
Witam w Klubie guzów i pręg ![]() Uff trochę mi ulżyło jak przeczytałem : nie wiem co ta moja ciamajdka zapomniala jak sie chodzi czy co.. Faktycznie są takie dni kiedy Miś porusza się tak jakby amnezja Go dopadła. Czasem nawet gdy stoi to się kiwa ![]() Wczoraj ślicznie zapindalał po ogrodzie ![]() ![]() Ucałuj Swojego Kamikadze ode Mnie ![]()
#867 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry!
Ewus,mnie tez jest strasznie przykro,ze z Piotrem tak zle sie dzieje ![]() ![]() Julitko,mezulek nic nie pisal o jakiejs katastrofie imprezowej wiec mysle,ze przyjecie urodzinowe sie udalo? No i nie przesadzaj z tym moim wygladem (do Madzi ten sam apel ![]() ![]() ![]() Kamilko,pisz jak wesele sie udalo i na fotki czekamy ![]() Ikola,pieknie napisalas o tej perle...ja nigdy w ten sposob o tych rzeczach nie myslalam...od dzis bede,bo tak wydaje sie to bardziej "znosne". U nas to samo,non stop sie slyszy: nie rob,nie dotykaj,nie wchodz na schody,nie to nie tamto,a Maly i tak swoje ![]() Basiu,pochwal sie zakupami ![]() Ewka,wycaluj tego Twojego malego kaskadera ![]() Hadzi,ja tez kawiara jestem ![]() ![]() ![]() Ja tu sobie pisze,a moje dziecko posciagalo sobie buty i skarpetki i lata po sklepie na bosaka ![]() do pozniej. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Wtajemniczenie
|
Ana
Katastrofy nie było bo moja mama nie przybyła na imprezkę. Zresztą gdyby przyjechała to pewnie większość czasu spędziłaby na trawniku z Misiem. Nasze "hasła" do Misia brzmią "Nie Tak Szybko", "Powoli" , "Nie bierz tego do Buzi !" Nie chcę być upierdliwy ale jakieś foty sklepu ktoś obiecywał ![]() ![]()
#869 |
Zadomowienie
|
[quote][
Wszystkiego Najlepszego dla Mamuś z okazji naszego święta ![]() /QUOTE] Monika,dzieki! Tobie rowniez wszystkiego dobrego zycze i wszystkim naszym forumowym Mamusiom ![]() Hadzi,foty beda po poludniu,obiecuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zadomowienie
|
Monika dziekuję za życzenia z okazji Dnia Matki
![]() Tobie i wszystkim pozostałym mamom również życzę wielu uśmiechów na buziach i pociechy z naszych kochanych Słoneczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.