Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-01, 08:31   #841
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
h&m, sephora, real [], new yorker, deichmann... ja tam jezdze tylko do h&m'a, bo tam zawsze wszystko jest

snilo mi sie, ze kupowalam musy kolastyny nie moglam sie zdecydowac i wzielam wszystkie
Wlaśnie na H&M mi zależy, bo w Kaziu i Krakowskiej pewnie wszystko przebrane już a tam może coś się ostało fajnego jeszcze

A co do musów Kolastyny, to mam poziomkowo-truskawkowy i póki co sobie leży, bo wykańczam kokosowe masło Ziaji, ale zapach tego musu jest ładny naprawdę i nawilżenie dobre
A te masła Eveline to gdzie są w Krakowie, bo pewnie w Rossmannie nie ma jeszcze(w Naturze nie widziałam ani w SP)
Stary 2008-08-01, 08:39   #842
Hosenka*
Zakorzenienie

Snow: Brzmi kusząco

Isa: w M1 nie ma kosmetyków - to tak w razie czego piszę gdybyś chciała coś kupić

dzis rozpoczynam piwkowo-urodzinowy maraton - chciałam zaprosić kilka koleżanek na niedziele ale prawie każda może w inny dzień, więc jutro, sobota, niedziela i poniedziałek bedę świętować ćwierćwiecze

Wiecie jak jeden tranlsator przetłumaczył angielskie Main Menu?? Zamiast główne menu (bo to chodzi o komputerowe "menu" ): Magistralna jadłospisowa kartka Oryginalna strona www jest po angielsku, nie mają wersji np. po pol. tylko translator stron www tłumaczy automatycznie po wybraniu jezyka ... Takich kwiotków jest multum, np. zamiast kliknijcie to trzaśnijcie

EDYCJA: na All znalazłam zel Balei zielona herbata+imbir moze byc ciekawy

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 08:41   #843
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Ja bardzo dobrze pamięam, jak w wieku 5-6 lat nakładałam maminą odżywkę Ultra Doux na wlosy mojej Barbie

Snow, ja mam maslo slonecznikowe (b.podoba mi się zapach, mimo że trudno go określić)

Isa, w Krakowie kupisz te masla w Firlicie i na Szewskiej i na tej drugiej ulicy (nie pamiętam nazwy, prawie na orzeciwko jest A propos )

Ja balsamowo stoje calkiem nieźle, bo mam na stanie :

- 400 ml Niveę granatową (w obecnym uzytku)
- Masło Eveline
- Mleczko w sprayu TBS (zostalo ok. 1/2)
- Balsam Palmer's (zostalo na jedno uzycie )
No i jeszcze próbki (na szczęście niewiele) i oliwki : YR, Vaseline i Sephora.

Balsamowo sobie zaszaleję we Wloszech

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 08:58   #844
isa666
Zakorzenienie

Hosenko nawet nie zamierzam kupować nic kosmetycznego(jest tam Sephora, ale ja do S. rzadko zaglądam) Dlatego jadę do M1, bo tam nie ma Rossmanna ani SP(a wybierałam się do Kazia na początku).
BTW. "trzaśnijcie"

Madziarra wiem, że są we Filricie, ale ja tam mam za daleko Em już mi 2 razy pisała żebym tam się wybrała po masełka Kiedyś może sobie zrobię wycieczkę w tamte rejony Krakowa.

BTW. Zarejestrowałam się jakiś czas temu na stronie Natury i dziś napisałam parę postów na ich forum Trochę pozdradzam Wizaż
Stary 2008-08-01, 09:01   #845
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
dzis rozpoczynam piwkowo-urodzinowy maraton - chciałam zaprosić kilka koleżanek na niedziele ale prawie każda może w inny dzień, więc jutro, sobota, niedziela i poniedziałek bedę świętować ćwierćwiecze

Wiecie jak jeden tranlsator przetłumaczył angielskie Main Menu?? Zamiast główne menu (bo to chodzi o komputerowe "menu" ): Magistralna jadłospisowa kartka
No ładnie, kilkudniowa impreza Moje urodziny też się zbliżają, ale raczej nie będę ich hucznie obchodziła, większość znajomych w rozjazdach

A tłumaczenie...

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ja bardzo dobrze pamięam, jak w wieku 5-6 lat nakładałam maminą odżywkę Ultra Doux na wlosy mojej Barbie

Snow, ja mam maslo slonecznikowe (b.podoba mi się zapach, mimo że trudno go określić)
Barbie na pewno miała pachnące włosy w takim razie

To może wezmę i słonecznikowe Chociaż mam ochotę jeszcze na miód do ciała z serii Eco Care Bielendy, miałam próbkę i wydawało mi się przyjemne.

Cytat:
Ja balsamowo stoje calkiem nieźle, bo mam na stanie :

- 400 ml Niveę granatową (w obecnym uzytku)
- Masło Eveline
- Mleczko w sprayu TBS (zostalo ok. 1/2)
- Balsam Palmer's (zostalo na jedno uzycie )
No i jeszcze próbki (na szczęście niewiele) i oliwki : YR, Vaseline i Sephora.

Balsamowo sobie zaszaleję we Wloszech
To ja nawet nieco lepiej stoję Już nie mogę się doczekać, aż zużyję to, co mam (poza Emolium - ono musi być u mnie zawsze) i zrobię wielkie zamówienie w Inermisie

Oliwek nie licze jako balsamów, mam Sephora Brown i Huile Relax Clarinsa, ale czasami dodaję je do kapieli, czasami stosuję do masażu, więc traktuję je jako inny kosmetyk

No i mam jeszcze olejek ze złotymi drobinkami Sephory w spray'u - kupiłam go na wyjazd do Egiptu i oczywiście nie użyłam ani razu
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 09:04   #846
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Snow, fajny ten olejek Clarinsa? Ja mialam kiedys (daaawno, jeszcze w liceum) miniature Tonic i fajny był. A jak oceniasz Relax? I jak go używasz?

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 09:06   #847
Hosenka*
Zakorzenienie

Hucznie raczej nie będzie bo w sumie to powód raczej do smutków - z czego tu sie cieszyć Posiedzimy przy piwku, ponarzekamy, poobgadujemy, pogadamybo z większoscią nie widziałam sie juz sto lat

Instagram

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-01, 09:08   #848
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

snow mam takie same plany tylko że nie czekam na zużycie czegokolwiek, ale na przypływ gotówki i trochę poszaleję, zwłaszcza balsamowo
Na stanie mam tylko czerwonego Garniera

Hosenko miłego imprezowania
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 09:20   #849
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Snow, fajny ten olejek Clarinsa? Ja mialam kiedys (daaawno, jeszcze w liceum) miniature Tonic i fajny był. A jak oceniasz Relax? I jak go używasz?
Bardzo fajny. Moim zdaniem pachnie bardzo relaksująco, przyjemnie. Czasami smaruję nim całe ciało, jak jest jeszcze lekko wilgotne po kąpieli. czasami daje kilka kropel na nadgarstek przed snem, żeby mi się dobrze spało. Raz czy dwa dodałam go też do kąpieli.
Jest przyjemny, bardzo wydajny.

Kiedyś byłam w Clarinsie na masażu aromaterapeutycznym Tonic i pamiętam, że zapachy były bardzo przyjemne, a wszystko było na bazie olejku, o którym piszesz

Cytat:
Hucznie raczej nie będzie bo w sumie to powód raczej do smutków - z czego tu sie cieszyć Posiedzimy przy piwku, ponarzekamy, poobgadujemy, pogadamy bo z większoscią nie widziałam sie juz sto lat
Dlaczego do smutków? Trzeba cieszyć się życiem

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
snow mam takie same plany tylko że nie czekam na zużycie czegokolwiek, ale na przypływ gotówki i trochę poszaleję, zwłaszcza balsamowo
Na stanie mam tylko czerwonego Garniera
Prosze nie sprowadzać koleżanki snow na złą drogę!

Teraz czuję się skuszona i już chciałabym zacząć kupowanie - akurat nim przyjdzie paczka to pewnie zdążę pozużywać
Stary 2008-08-01, 09:23   #850
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Daria, wyglądasz bardzo fajnie
Cytat:
Cmoksia: fajna grzyweczka wogóle fajnie wyglądasz./
Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Cmoksiu bardzo ladnie wygladasz (i co za tym idzie swietny av)
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
cmoksiu piękny kolor Ci wyszedł, co jak co, ale Tobie takie czerwienie bardzo pasują
Cytat:
Cmoksiu, b. fajna fryzura,do twarzy Ci w tym kolorze
dziękować

hm.. a może ja sobie zrobie taką listę co mam do zużycia z kolorówki? czyt. wszystko ale jak zrobie liste to sie przeraże
Stary 2008-08-01, 09:25   #851
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
To ja się od razu uśmiecham , a jak poprzeglądam stronę to zrobię wstępne rozeznanie i poczekam na informacje z drogeryjnego frontu od Ciebie
To były swego czasu moje ulubione szampony. Wielka szkoda, że wycofali je w Polski.

Na Allegro ktoś sprzedaje ten brzoskwiniowy szampon za 9,99, więc zapewne wychodzi taniej, niż ta cena. To już prawie w 100% jestem chętna na zakup, tylko musisz wyznaczyć mi limit ilościowy Jesli będziesz chciała, mogę Ci pieniądze przelać jeszcze przed Twoim wyjazdem
A jakie ilości Cię interesują? Bo ograniczenie jest jedno i podstawowe: pojemność mojej walizki. No i nie mogę jej obciążyć na tyle, żeby 2 kobiety nie mogły podnieść jej na tyle, żeby wsadzić ją do autobusu/pociągu. Ale postaram się zabrać niewiele ciuchów, zeby kosmetyków się sporo zmieściło.

Ja na miejscu będę mieć internet, więc myślę, ze się odezwę jakie są ceny i co jest jak już będę na miejscu.

Cytat:
Ice: moze i ja bym się uśmiechnęła?? Tylko nie wiem co jest wartego uwagi w Niemczech Na "zbiorach kosmetycznych" jedna wizażanka miała sporo z Alverde - musze poszperac co ona pisała o nich Kiedy jedziesz i wracasz??
Możesz się uśmiechnąć. Też słyszałam o Alverde, ale w zeszłym roku przyznam się szczerze nie trafiłam na te kosmetyki (to też marka DM?) podobnie jak na Baleę. No i też nie wiem, co mają fajnego.

Jadę 11 a wracam 16. Taki przynajmniej jest plan, ale to zależy na kiedy dostanę bilety (czy promocyjne na pociąg, czy jednak pojadę autobusem).

Wiecie jaki jest rozrzut cenowy między biletami kupionymi w Niemczech a w Polsce? Autobus relacji Kraków - Berlin w dwie strony - bilet kupiony w Krakowie kosztuje 285zł, a kupiony w Berlinie... 42€.

Cytat:
Ice, ja z Ultra Doux-ów polecam Ci bardzo szampon i maske z cytryną i oliwą z oliwek
Właśnie ta seria mnie bardzo interesuje, dokładnie szampon i maska.

Cytat:
madziarra, ice, snow: ja jakos wogóle nie pamietam UD. Myłam włosy tym co było i nie zwracałam uwagi czym, moze i sie przewinęło coś z UD. Pamiętam za to dezodorant w kulce Timotei o komunistycznym zapachu zielonego jabłuszka To moze ja też bym sie uśmiechanłą o UD?? Co jest fajnego nie wysuszajacego i jednocześnie nieobciązającego włosów??
UD były super. Pamiętam co prawda tylko 2 rodzaje - waniliowy szampon o obłędnym zapachu, który uwielbiałam i który kiedyś tak mi przetłuścił włosy, że wstyd było z domu wyjść i morelowy dla dzieci, który też był świetny.

U Niemców teraz są serie (to może być troszkę inaczej bo to moje własne próby pogodzenia się z językiem Goethego):
- z jeżyną i henną (chyba do ciemnych włosów)
- z cytryną i oliwką (bodajże do normalnych i suchych)
- z (chyba) brzoskwinią i olejem z orzechów włoskich (stawiam na to, ze to wygładzający, ale nie wiem)
- z wanilią (chyba do suchych)
- z figą i różą (do farbowanych)
- morelowa dla dzieci.

Cytat:
ice kochana, jakbym przesadzała z ilością itp. to krzycz!
Będę krzyczeć. Tak jak mówię - muszę się pomieścić.

Jeżeli któraś krakowianka szuka musów Kolastyny, to są chyba w Drogerii Europejskiej.

Ja balsamów mam mało, nawet przymierzam się do zakupu czegoś. Mam teraz granatowe mleczko Nivea w wielkiej butli, masło waniliowe Joanna, mleczko brązujące Nivea i balsam po opalaniu Avene. I tyle.

Kusi mnie masło Eveline, krem do ciała Tesori d'Oriente, masło kawowe Joanna i masło TBS orzech brazylijski. Ale to wszystko chyba dopiero jak wrócę z Niemiec, teraz trwa akcja wielkie oszczędzanie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-01, 09:33   #852
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego do smutków? Trzeba cieszyć się życiem
I mijającym czasem .... Ehhh....

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Możesz się uśmiechnąć. Też słyszałam o Alverde, ale w zeszłym roku przyznam się szczerze nie trafiłam na te kosmetyki (to też marka DM?) podobnie jak na Baleę. No i też nie wiem, co mają fajnego.

Jadę 11 a wracam 16. Taki przynajmniej jest plan, ale to zależy na kiedy dostanę bilety (czy promocyjne na pociąg, czy jednak pojadę autobusem).
Pytałam kiedy jedziesz, bo ja 23 jade do Krakowa na ślub kuzynki - możliwe więc ze pojedziemy 22 a wrócimy 24, mogłabym wtedy odebrać osobiscie

Mnie by wteż do UC cytryna+oliwka interesiło i coś z Alverde, Balei Z koloróki ciezko sie zdecydować na podstawie zdjeć, chyba ze by mieli cień Foxy z Clinique A nie wiesz jak się kształtują ceny w TBS?? Na stronie niemieckiego TBS nei ma cen (albo ja nie doszperałam sie ich)

Instagram

Stary 2008-08-01, 09:41   #853
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Prosze nie sprowadzać koleżanki snow na złą drogę!

Teraz czuję się skuszona i już chciałabym zacząć kupowanie - akurat nim przyjdzie paczka to pewnie zdążę pozużywać
Pewnie że tak W razie czego poczekają na półce

Ty też mnie właśnie skusiłaś, wynegocjowałam u mamy duże Emolium
Fajnie mieć mamę farmaceutkę
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 09:45   #854
snowqueen
Zakorzenienie

iceflower no właśnie szampon i maska z serii cytryna + oliwka i albo coś z waniliowej, albo z brzoskwiniowo-orzechowej. Szczególy i tak ustalimy, jak będziesz na miejscu - co jest, czego nie ma, ile miejsca Ci zostało po szaleństwach własnych
Ja tylko na UD jestem chętna, niczym innym zawracała Ci głowy nie będę.
Stary 2008-08-01, 09:46   #855
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Pytałam kiedy jedziesz, bo ja 23 jade do Krakowa na ślub kuzynki - możliwe więc ze pojedziemy 22 a wrócimy 24, mogłabym wtedy odebrać osobiscie

Mnie by wteż do UC cytryna+oliwka interesiło i coś z Alverde, Balei Z koloróki ciezko sie zdecydować na podstawie zdjeć, chyba ze by mieli cień Foxy z Clinique A nie wiesz jak się kształtują ceny w TBS?? Na stronie niemieckiego TBS nei ma cen (albo ja nie doszperałam sie ich)
Mogłabyś odebrać osobiście, jak najbardziej.

Wiem, ze w TBS masła kosztują 15€, reszty cen nie znam.

A co do tego Foxy, to zobacz sobie, czy jest ten kolor na www.clinique.de jak nie ma, to raczej nie znajdę go tam.

Snow, ok.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-08-01, 09:50   #856
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Hucznie raczej nie będzie bo w sumie to powód raczej do smutków - z czego tu sie cieszyć Posiedzimy przy piwku, ponarzekamy, poobgadujemy, pogadamybo z większoscią nie widziałam sie juz sto lat
Jak to, trzeba się cieszyć życiem I to mówię ja największa pesymistka i czarnowidz tego świata
Poza tym urodziny to zawsze szczególny dzień

Cytat:
Jeżeli któraś krakowianka szuka musów Kolastyny, to są chyba w Drogerii Europejskiej.
Są, bo ja tam kupiłam

Zrobił mi się pryszcz tuż przy linii górnej wargi i mnie boli No już nie miało się to badziewie gdzie pojawić tylko w taki miejscu Ale to znak nadchodzących trudnych dni.
Stary 2008-08-01, 09:54   #857
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Mogłabyś odebrać osobiście, jak najbardziej.

Wiem, ze w TBS masła kosztują 15€, reszty cen nie znam.

A co do tego Foxy, to zobacz sobie, czy jest ten kolor na www.clinique.de jak nie ma, to raczej nie znajdę go tam.

Snow, ok.
Niestety nie ma na stronie Foxy Moze bym sie zadowoliła Beige Shimmer albo Lucky Penny (też mi sie podobają) choć i tak niewiele taniej wychodzi niż w PL

ja też nie bede chciała dużo bo i tak nie mam gdzie zapasów trzymać

Z Alverde tak ze 2 rzeczy, z Balei moze jakiś peeling i zel (o ile znjadziesz tym razem ), maske UD, zastanawiam sie nad masłem z wit E TBS i tymi cieniami, ale prawdopodobnie ze sie jeszcze rozmyśle Skoro bedziesz miała dostęp do neta to będziemy in tacz

Instagram

Stary 2008-08-01, 10:10   #858
snowqueen
Zakorzenienie

A ile serii UD jest u Francuzów Np. grapefruit i zielona herbata, mleczko migdałowe... http://fr.garnier.com/_fr/_fr/ultradoux/index.aspx

Już od dawna planuję shopping w jakims fajnym europejskim mieście - polecę z pustą walizką, a wrócę z kilogramami kosmetyków Mój TŻ jednak nie wyraża chęci na taki wyjazd

edit: madziarra na stronie, do której wkleiłam linka są też reklamy tv - obejrzałam tą z oliwką i cytryną, a w niej dziewczynka myje włosy swojej lalce Czyli nie jesteś zapewne odosobnionym przypadkiem
Stary 2008-08-01, 10:18   #859
iceflower
Przyjaciółka KWC

Ja zmykam się poopalać, miłego dnia dziewczyny.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2008-08-01, 10:29   #860
truheart
Zakorzenienie

Cześć laski, wpadłam się przywitać
Ziz, Snow, Nosku witajcie po wyjazdach
Daria-jaka ładna fryzurka!
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-01, 10:32   #861
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Już od dawna planuję shopping w jakims fajnym europejskim mieście - polecę z pustą walizką, a wrócę z kilogramami kosmetyków Mój TŻ jednak nie wyraża chęci na taki wyjazd
Jak to nie wyraża?? jak moze wogóle byc takim ignorantem

Cytat:
edit: madziarra na stronie, do której wkleiłam linka są też reklamy tv - obejrzałam tą z oliwką i cytryną, a w niej dziewczynka myje włosy swojej lalce Czyli nie jesteś zapewne odosobnionym przypadkiem
A moze to podkukana i nagrana madziarra

Instagram

Stary 2008-08-01, 10:32   #862
snowqueen
Zakorzenienie

ice Tobie również miłego Też bym się poszła poopalać, ale niestety, jeszcze 3,5h w pracy

tru dzień dobry
Wciąż czekamy na Twoje fotki ze ślubu, pamiętasz?

A bezcłówka przy wylocie z Sharm... Dostałam oczopląsu

Hosenko no ja też się dziwię, bo sam pewnie też wróciłby obładowany zakupami, może niekoniecznie kosmetycznymi Ale na pewno nie uznałby po powrocie takiego wyjazdu za bezsensowny
Stary 2008-08-01, 10:41   #863
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
tru dzień dobry
Wciąż czekamy na Twoje fotki ze ślubu, pamiętasz?

A bezcłówka przy wylocie z Sharm... Dostałam oczopląsu
Pamiętam, ale juz pisałam Hosence, że mozliwość "żeglowania" tych zdjęć po necie jakoś mnie przeraziła, tym bardziej, że usunąć nic bym już nie mogła stąd.
Ale mogę Ci wysłać na maila?
A na tej bezcłówce to na coś sie skusiłaś ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-01, 10:48   #864
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Pamiętam, ale juz pisałam Hosence, że mozliwość "żeglowania" tych zdjęć po necie jakoś mnie przeraziła, tym bardziej, że usunąć nic bym już nie mogła stąd.
Ale mogę Ci wysłać na maila?
A na tej bezcłówce to na coś sie skusiłaś ?
W sumie racja... Wyślij mi na maila Bardzo chciałabym zobaczyć Napiszę Ci adres na PW, bo dostaję wystarczająco dużo spamu już na te adresy

Skusiłam, a jakże Na L'eau D'Issey EDT 100 ml, w przypływie dobroci serca kupiłam tez TŻ dużą flaszkę męskiego Isseya Wzięłam też zestaw YSL "All for glamour" czy coś takiego - tusz Effet Faux Cils, korektor Touche Eclat i miniaturka Elle, a mamie kupiłam krem EL.
Ogólnie przepuściłam trochę kasy
Stary 2008-08-01, 10:55   #865
Hosenka*
Zakorzenienie

Tru, jakaś Ty ładna i dziękuje za zyczenia (urodziny dopiero w niedziele )

Pięknie wygladałaś, a połączenie bieli sukni i czerni oryginalne i dość nietypowe - gratuluje pomysłu

Instagram

Stary 2008-08-01, 10:55   #866
cmoksia
Zakorzenienie

GG do cmoksia Send a message via Skype™ to cmoksia

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Daria-jaka ładna fryzurka!
dziękuję

a ja za godzine ide do kosmetyczki na pedicure, wosk i henne. Mam okres, wiec tam umre (przy pedicure z łaskotek, przy wosku z bólu )
Stary 2008-08-01, 11:09   #867
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie racja... Wyślij mi na maila Bardzo chciałabym zobaczyć Napiszę Ci adres na PW, bo dostaję wystarczająco dużo spamu już na te adresy

Skusiłam, a jakże Na L'eau D'Issey EDT 100 ml, w przypływie dobroci serca kupiłam tez TŻ dużą flaszkę męskiego Isseya Wzięłam też zestaw YSL "All for glamour" czy coś takiego - tusz Effet Faux Cils, korektor Touche Eclat i miniaturka Elle, a mamie kupiłam krem EL.
Ogólnie przepuściłam trochę kasy
Kocham miłością absolutną L'eau D'Issey !! Męski tez jest piękny, ale neistety TZ jakoś nie podchodzi
Fajne zakupy
Cytat:
Tru, jakaś Ty ładna i dziękuje za zyczenia (urodziny dopiero w niedziele )

Pięknie wygladałaś, a połączenie bieli sukni i czerni oryginalne i dość nietypowe - gratuluje pomysłu
Hosenko, dziękuję..nie przesadzaj...
A tak na marginesie sukienka jest złota, a aksamitka w pasie brązowa
Stary 2008-08-01, 11:16   #868
Hosenka*
Zakorzenienie

tru: A i tak fajnie

Instagram

Stary 2008-08-01, 11:23   #869
snowqueen
Zakorzenienie

tru Issey to moja pierwsza perfumiarska miłość, jeszcze z lat nastoletnich Zawsze chciałam je mieć, zawsze kupowałam inne i teraz w końcu mam

Wyglądałaś bosko
Stary 2008-08-01, 11:41   #870
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
tru: A i tak fajnie

Cytat:
tru Issey to moja pierwsza perfumiarska miłość, jeszcze z lat nastoletnich Zawsze chciałam je mieć, zawsze kupowałam inne i teraz w końcu mam

Wyglądałaś bosko

A buteleczka Issey wersji letniej jest jeszcze tak słodko pomalowana
Dal mnie to tez była pierwsza miłość i tak trwa nieprzerwanie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości