![]() |
#841 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hello, ja wlasnie wrocilam z zakupow, 6h latania po sklepach ![]() ![]() ![]() ![]() zobacze jak sie sytuacja rozwinie ![]() ![]()
![]() |
#842 |
Wtajemniczenie
|
Orzeszku zazdroszcze tych obraczek
![]() u mnie pogoda do kituuuu...dzis niby w moim wojewodztwie moze byc nieciekawie,ale mam nadzieje,ze az tak zle nie bedzie... dzis odwiedzila nas (mnie i mame) kolezanka,ktorej nie widzialam kilka lat ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Wtajemniczenie
|
A tu dalej cisza ?
![]() Ja właśnie wróciłam z zakupów i coś zapowiada się kolejna długa noc, tyle że ta nie 'przeleżana' i spędzona na flirtowaniu z M. a jeżdżeniu bo brata, bo się pociągi poprzestawiały i nie ma jak do domu dojechać, ah . ![]() Aż, kurczę, dziwnie mi tak bo byłam na tych zakupach i chłopacy tak się na mnie patrzyli, że aż sama do siebie pod nosem się śmiałam, jeden to nawet tak obracał się na mnie .. hym, ale to juz chyba nie nowosc zauwazylam sie nie chwalac no nie bo nawet nie ma czym :PP Niezapominajko masz rację, fajnie tak porozmawiać ze starą znajomą czy znajomym ![]()
#844 |
Zakorzenienie
|
Hej... chyba wróciłam już na dobre...
Chyba...
#845 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() witaj Kochana ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() bardzo miły wieczór spędziłam z rodziną ![]() ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
oj Dziewczynki jestem ledwo zywa...;(
wczoraj o godzinie 18 pędem szukałam dentysty bo sie nie dało wytrzymać...znalazłam, załozyła lekarstwo-miało przejsc,gówno nie przeszło całą noc wyłam z bólu nie zmruzyłam oka, o 8 pojechałam do dentyski - wyrwała zęba..teraz jestem opuchnięta i w sumie ledwo co czuje przez zastrzyk znieczulający...jestem padnięta.. z krakowa dzis nici bo nam autobus pojechał jak wyrywałam zęba.. jestem spłukana o 150 zł i super;/ i zapomniałam sie dentyski zapytac kiedy moge cos zjesc ![]() chyba pójde sie jeszcze polozyc bo ledwo na oczy widze
#848 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() wyspij sie Kochana,moze poczujesz sie lepiej ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,wpadłam się przywitać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i muszę w końcu kupić nowy kolczyk do nosa,bo niestety ten od TŻ-ta okazał się felerny,i jeszcze muszę pofarbować włosy i iść na regulację brwi ![]() ![]() Orzeszku - biedna ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Ojj Agness znam ja takie pseudo pryzjaciolki... dlatego osobiscie nie mam zadnej i nie ubolewm
![]() pozostalosci po zebie, znaczy sie dziaslo troche boli dalej, ale nie to co w nocy..nikomu nie zycze nawet najgorszemu wrogowi zwijania sie z bolu i beczenia cala noc z powodu bolu zeba ![]() i te nieszczesne 150 zl za ktore moglabym miec jakies ciuchy ![]() bylam dzis w sklepie , obok niego siedzieli moi znajomi z imprez, zobaczyli mnie i zagwizdali i ooooo jaka laska ![]() ![]() ![]()
#851 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku -
![]() ![]() przestań tak mówić,jesteś super laska i tyle Ci powiem,o! ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
kurcze wiecie co, moj TZ cos knuje jutro z tymi urodinami moimi... mielisy jechac do tego krk a tu mowi ze rano nie moze bo cos musi sam zalatwic i pztal czy lubie sok bananowy i ciasto o smaku cappucino
![]() juz sie nie moge doczekac tej obraczki w srode ![]()
#853 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() u mnie nudy jak Himalaje, zaczęłam się pakować, okazało się ze mam tylko jedne spodenki bo drugie zostawiłam w Kato ![]() ![]() w ogóle jakoś pochmurno i bez sensu... miłego dzionka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() cos tu cichutko... ja mialam swietny weekend,wczpraj caly dzien na miescie z TZ a wieczorem poslzismy na te urodziny,wrocilismy o 3 w nocy,glodni na maxa i zrobilismy sobie pizze! bylo swietnie ![]() ![]() teraz leze na sofie i nadrabiam zalegloscie wizazowe.. milego wieczorka ![]()
![]() |
#855 |
♥
|
Dzien doobry
![]() Teraz pozostało mi odliczac czas aby znow zobaczyc tamtych ludzi ![]() 17 dniowy reset metabolizmu miałam , dobrze mi to zrobiło nabrałam sił i innego podejscia. Na początku brzuch mnie bolał bo jednak nie była przyzwyczajona do takiego jedzenia ale same ceny mnie troche odstraszały ![]() pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#856 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mój weekend upłynął burzowo: za oknem i w życiu też. Na szczęście, dzisiaj już spokojne niebo. ![]() Cytat:
![]() Orzeszku: mam nadzieję, że z zębem już lepiej ![]() ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#857 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() udało mi się częściowo spakować ![]() ![]() ![]() dobranoc Kochane ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry, ja w lozku z herbata zielona(staram sie ograniczy kawe troche), nie powiem zebym byla super wyspana ale co poradzic..Na dworze tak sobie, ogolnie mam ochote zotsac w lozku.. milego dnia zycze wszystkim ![]()
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Ewusia- super masz ze lecisz
![]() Agolek- jej zazdroszcze Ci tego ślubu-bo to tuz tuz ![]() ![]() Ja jestem troche opuchnięta po prawej stronie gdzie brak mi dolnego zęba chyba 6 czy 7 jakos tak ![]() staram sie jesc lewą stroną tylko hihi ![]() ale dzis przespałam calutką noc jestem taka szczesliwa ze szok ![]() Narazie dostalam smsa od siostry i kolegi z zyczeniami, Mama dzwoniła o 8.18( bo mam 18urodziny 18.08.2008 i zeby byly same 8 i 18 to tak zadzowniła hehe ![]() ![]() aa no i wizaż zyczy wygranej w totka ![]() zraz jade do miasta, mam ochote kupic sobie jakas bluzeczke, i soczekwi musze kupic i kawałek jakiegos ciasta jakby ktos ewentualnie do mnie przyszedł choc watpie... milego dnia ![]()
![]() |
#860 |
Wtajemniczenie
|
Orzeszku wszystkiego naj naj naj
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
witajcie, dziewczyny.
![]() u mnie nie bardzo pozytywnie. czuję się dziwnie z tymi motylkami w brzuchu i w ogóle. nie znoszę niepewności, a ta ostatnio niesamowicie daje mi się we znaki. dzisiaj wieczorem zapowiada się spotkanie w takim składzie, jak w czwartek- nasza niezawodna czwórka. ![]() ![]() Orzeszku, szampańskich urodzin! ;* wszystkiego naj, osiemnastko nasza. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku wszystkiego najlepszego kochana !!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Bądź nam zawsze taką śliczną i uśmiechniętą dziewczyną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja wlasnie lunch'uje... ![]()
![]() |
#864 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Orzeszku żyj nam sto lat w radości i miłości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wróciłam z "ostatnich zakupów" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() idę kończyć pakowanie, wpadnę jeszcze żeby się pożegnać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Rozeznanie
|
orzeszku 100 lat
![]() ![]() ![]()
#866 |
Raczkowanie
|
Witajcie Laseczki
![]() Wróciłam z deszczowego acz bardzo udanego weekendu ![]() ![]() Ewusia, udanych wakacji i niezapomnianych wrażeń ![]() Orzeszku, STO LAT! Spełnienia marzeń, dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechu i wiary w siebie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zadomowienie
|
Po długim [?] czasie upartego milczenia,
Helloł ;D Wróciłam z zasłużonego wywczasu . Pierw Krynica Morska, zdaje się,że raz się stamtąd odezwałam ![]() ![]() ![]() Ostatnie dni spędziłam kontemplując nad Zahirem P.Coelho i wpatrując się w szalejący za oknem deszcz. Takie są uroki naszej kapryśnej aury ![]() Żeby nie było dość rozrywek w tym tygodniu wybieram się na 1 dzień do Wawy we wiadomym celu kontroli lekarskiej. Oby ich nie oświeciło co do diagnozy i nie zastosowali pewnego rodzaju terapii cytostatykami. Poki co nadrobię zaległości na wizażu, zjem co nieco ,wezmę relaksującą kąpiel i padnę w objęcia Morfeusza ... |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Yerba, schism witajcie
![]() finiszuję z pakowaniem, jeszcze kąpiel i spadam, w sensie ze jadę na lotnisko ![]() bawcie się dobrze przez ten tydzień, korzystajcie z wakacji ![]() będę tęsknić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
♥
|
Orzeszku wszystkiego najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
Orzeszku, wszystkiego najlepszego!
![]() ![]() ![]() ![]() Ewuś, miłej podróży Kochana ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.