Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-16, 16:23   #841
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
ach, jak Ty o siebie dbasz.. fryzjer, bieganie, kąpiele i te inne. ;D no, no, jak na przyszłą pannę młodą przystało. ja też lubię wyładowywać złe emocje poprzez sport.
slonce,ale to zadne dbanieto takie mi sie wydaje normalne rzeczy, do fryzjera na farbowanie raz na 3mce chodze,biegam 2 razy w tygodniu(czasem 3,zalezy jaka pogoda) a kapac to sie chyba kazdy kapie

ale faaajnie, ja też chcę być chrzestną. nie miałam nigdy okazji dostąpić tego zaszczytu podkład nowy- koniecznie napisz mi, jaki i czy godny polecenia. bo chciałabym sobie sprawić nowy, a boję się ryzykować.
juz 3 raz pod rzad kupuje ten sam, Rimmel mousse,taki mus,ja biore odcien 303. Jest swietny bo ta pianka sie super rozprowadza,nie zapycha i woogle nie czuc ze cokolwiek sie ma na buzi. No i cena normalna. Naprawde polecam.

dziewczynki, wczorajsza impreza jak najbardziej się udała. melduję, że żyję, cała, zdrowa i bawiłam się zaiste świetnie! wybaczcie, ale nie będę wdawać się w szczegóły, bo jestem okrutnie zmęczona i taka nie do życia dziś. no i dręczy mnie pewien problem, ale to już nevermind. ; ) miłego dzionka.
odpoczywaj wiec a co cie dreczy kochana?

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
a ja do kościoła nie chodzę bo.. nie chce mi się? Wierząca nie praktykująca Czasem aż mi wstyd bo nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam, a u spowiedzi to już tymbardziej nie pamiętam.
ja to samo, az sie boje isc przed slubem do spowiedzi bo jak powiem ile mnie nie bylo to nie da mi rozgrzeszenia i dupaslubu nie bedzie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
i jak tam po zakupach?

bardzo pozytywnie kupilam co chcialam i jeszcze do tego koszulke na wyprzedazy fajna

wróciłam łaskawie do rodziny w sumie tu mam większość rzeczy teraz, a chyba czas pomyśleć o pakowaniu pomyśleć na razie, bo pewnie pakować się będę w poniedziałek pogoda okropna, no ale cóż, nie zawsze może być ładnie dziś chyba posiedzę z rodziną dla odmiany, chociaż TŻ mnie zaprasza do siebie i trudno jest odmówić aleee, czasami trzeba być dobrą córką
kiedy lecisz?to juz chyba zaraz jakos?ale masz faaaajnie...uwielbiam sie przygotowywac do wakacji..Ja w piatek do polski na wekend

hello,

ja wlasnie wrocilam z zakupow, 6h latania po sklepachnogi mi wlaza nie powiem gdziehihihihihi. Teraz zaleglam na sofie z bede czytac jakies babskie *******y wieczorem moze skoczymy na te urodziny ale TZ jest bardzo na NIE wiec niewiem...samej mi sie nie chce...poza tym mamy 9 lat dzis!!!szok...

zobacze jak sie sytuacja rozwiniemilego dzionka
Stary 2008-08-16, 18:32   #842
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Orzeszku zazdroszcze tych obraczek

u mnie pogoda do kituuuu...dzis niby w moim wojewodztwie moze byc nieciekawie,ale mam nadzieje,ze az tak zle nie bedzie...

dzis odwiedzila nas (mnie i mame) kolezanka,ktorej nie widzialam kilka lat fajnie bylo sie tak spotkac i pogadac,posluchac o czyims ciekawym zyciu

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 21:05   #843
EwelkaaS
Wtajemniczenie

A tu dalej cisza ?
Ja właśnie wróciłam z zakupów i coś zapowiada się kolejna długa noc, tyle że ta nie 'przeleżana' i spędzona na flirtowaniu z M. a jeżdżeniu bo brata, bo się pociągi poprzestawiały i nie ma jak do domu dojechać, ah .
Aż, kurczę, dziwnie mi tak bo byłam na tych zakupach i chłopacy tak się na mnie patrzyli, że aż sama do siebie pod nosem się śmiałam, jeden to nawet tak obracał się na mnie .. hym, ale to juz chyba nie nowosc zauwazylam sie nie chwalac no nie bo nawet nie ma czym :PP

Niezapominajko masz rację, fajnie tak porozmawiać ze starą znajomą czy znajomym tyle rzeczy do powiedzenia .

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 21:12   #844
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Hej... chyba wróciłam już na dobre...
Chyba...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-16, 22:55   #845
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
A tu dalej cisza ?
Ja właśnie wróciłam z zakupów i coś zapowiada się kolejna długa noc, tyle że ta nie 'przeleżana' i spędzona na flirtowaniu z M. a jeżdżeniu bo brata, bo się pociągi poprzestawiały i nie ma jak do domu dojechać, ah .
Aż, kurczę, dziwnie mi tak bo byłam na tych zakupach i chłopacy tak się na mnie patrzyli, że aż sama do siebie pod nosem się śmiałam, jeden to nawet tak obracał się na mnie .. hym, ale to juz chyba nie nowosc zauwazylam sie nie chwalac no nie bo nawet nie ma czym :PP

Niezapominajko masz rację, fajnie tak porozmawiać ze starą znajomą czy znajomym tyle rzeczy do powiedzenia .
masz wziecie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Chyba...
witaj Kochana

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-16, 23:37   #846
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

kiedy lecisz?to juz chyba zaraz jakos?ale masz faaaajnie...uwielbiam sie przygotowywac do wakacji..Ja w piatek do polski na wekend
lecimy z poniedziałku na wtorek już i zaczynam się stresować... nie ma to jak pierwszy raz
Cytat:
wieczorem moze skoczymy na te urodziny ale TZ jest bardzo na NIE wiec niewiem...samej mi sie nie chce...poza tym mamy 9 lat dzis!!!szok...
wow, gratuluję pięknej rocznicy

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Chyba...

bardzo miły wieczór spędziłam z rodziną drinki, film, gadanie o pierdołach wypadałoby spać pójść może... ale to za chwilę

dobrej nocki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 07:39   #847
orzeszek01
Zakorzenienie

oj Dziewczynki jestem ledwo zywa...;(

wczoraj o godzinie 18 pędem szukałam dentysty bo sie nie dało wytrzymać...znalazłam, załozyła lekarstwo-miało przejsc,gówno nie przeszło całą noc wyłam z bólu nie zmruzyłam oka, o 8 pojechałam do dentyski - wyrwała zęba..teraz jestem opuchnięta i w sumie ledwo co czuje przez zastrzyk znieczulający...jestem padnięta.. z krakowa dzis nici bo nam autobus pojechał jak wyrywałam zęba..
jestem spłukana o 150 zł i super;/

i zapomniałam sie dentyski zapytac kiedy moge cos zjesc

chyba pójde sie jeszcze polozyc bo ledwo na oczy widze
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-17, 10:25   #848
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość

wczoraj o godzinie 18 pędem szukałam dentysty bo sie nie dało wytrzymać...znalazłam, załozyła lekarstwo-miało przejsc,gówno nie przeszło całą noc wyłam z bólu nie zmruzyłam oka, o 8 pojechałam do dentyski - wyrwała zęba..teraz jestem opuchnięta i w sumie ledwo co czuje przez zastrzyk znieczulający...jestem padnięta.. z krakowa dzis nici bo nam autobus pojechał jak wyrywałam zęba..

wspolczuje zabka
wyspij sie Kochana,moze poczujesz sie lepiej

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-17, 11:40   #849
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry,wpadłam się przywitać U mnie to po staremu,dlatego chyba rzadziej się odzywam... a to z TŻ-tem się spotykam,wczoraj wspólnie z jego bratem oglądaliśmy horror ,a to gdzieś tam jestem na mieście,czy coś,więc po staremu . Niestety pokłóciłam się z przyjaciółką, i czuję,że nic już z tego nie będzie... ona zaczęła,nie doczekałam się nawet słowa ''przepraszam'',stała się strasznie zaborcza,chyba uznała,że jestem jej własnością i może mówić na mnie co jej się podoba,a potem będę się normalnie odzywała,ale nie ze mną te numery na szczęście dzisiaj wieczorem wraca inna przyjaciółka i jutro świętujemy z TŻ-tem jej powrót no,oby tylko pogoda była lepsza
No i muszę w końcu kupić nowy kolczyk do nosa,bo niestety ten od TŻ-ta okazał się felerny,i jeszcze muszę pofarbować włosy i iść na regulację brwi ...

Orzeszku - biedna trzymaj się

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 12:07   #850
orzeszek01
Zakorzenienie

Ojj Agness znam ja takie pseudo pryzjaciolki... dlatego osobiscie nie mam zadnej i nie ubolewm
pozostalosci po zebie, znaczy sie dziaslo troche boli dalej, ale nie to co w nocy..nikomu nie zycze nawet najgorszemu wrogowi zwijania sie z bolu i beczenia cala noc z powodu bolu zeba

i te nieszczesne 150 zl za ktore moglabym miec jakies ciuchy

bylam dzis w sklepie , obok niego siedzieli moi znajomi z imprez, zobaczyli mnie i zagwizdali i ooooo jaka laska chyba boczkow nie widieli ktore wystawaly z rurek

Stary 2008-08-17, 12:31   #851
agness51
Zakorzenienie

Orzeszku - to za te słowa o boczkach!!!
przestań tak mówić,jesteś super laska i tyle Ci powiem,o!

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-17, 12:35   #852
orzeszek01
Zakorzenienie

kurcze wiecie co, moj TZ cos knuje jutro z tymi urodinami moimi... mielisy jechac do tego krk a tu mowi ze rano nie moze bo cos musi sam zalatwic i pztal czy lubie sok bananowy i ciasto o smaku cappucino
juz sie nie moge doczekac tej obraczki w srode

Stary 2008-08-17, 13:17   #853
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

współczuję strasznie kochana ból zęba to chyba najgorsze co może być

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry,wpadłam się przywitać U mnie to po staremu,dlatego chyba rzadziej się odzywam... a to z TŻ-tem się spotykam,wczoraj wspólnie z jego bratem oglądaliśmy horror ,a to gdzieś tam jestem na mieście,czy coś,więc po staremu . Niestety pokłóciłam się z przyjaciółką, i czuję,że nic już z tego nie będzie... ona zaczęła,nie doczekałam się nawet słowa ''przepraszam'',stała się strasznie zaborcza,chyba uznała,że jestem jej własnością i może mówić na mnie co jej się podoba,a potem będę się normalnie odzywała,ale nie ze mną te numery na szczęście dzisiaj wieczorem wraca inna przyjaciółka i jutro świętujemy z TŻ-tem jej powrót no,oby tylko pogoda była lepsza
No i muszę w końcu kupić nowy kolczyk do nosa,bo niestety ten od TŻ-ta okazał się felerny,i jeszcze muszę pofarbować włosy i iść na regulację brwi ...
zaborczą koleżankę kopnij wiadomo w co i nie przejmuj się przypadkiem fajnie że spędzasz dużo czasu z TŻ-em, należy Wam się

Cytat:
kurcze wiecie co, moj TZ cos knuje jutro z tymi urodinami moimi... mielisy jechac do tego krk a tu mowi ze rano nie moze bo cos musi sam zalatwic i pztal czy lubie sok bananowy i ciasto o smaku cappucino
juz sie nie moge doczekac tej obraczki w srode
oho, daj znać co wykombinował

u mnie nudy jak Himalaje, zaczęłam się pakować, okazało się ze mam tylko jedne spodenki bo drugie zostawiłam w Kato w ogóle nie mam ciuchów nadających się do życia w gorącym klimacie... chyba nago będę musiała chodzić
w ogóle jakoś pochmurno i bez sensu...

miłego dzionka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-08-17, 16:42   #854
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
u mnie nudy jak Himalaje, zaczęłam się pakować, okazało się ze mam tylko jedne spodenki bo drugie zostawiłam w Kato w ogóle nie mam ciuchów nadających się do życia w gorącym klimacie... chyba nago będę musiała chodzić no jest to zawsze jakies rozwiazanie
w ogóle jakoś pochmurno i bez sensu... a u nie dzis pierwszy raz od tygodnia slonce!!
hello laleczki

cos tu cichutko...

ja mialam swietny weekend,wczpraj caly dzien na miescie z TZ a wieczorem poslzismy na te urodziny,wrocilismy o 3 w nocy,glodni na maxa i zrobilismy sobie pizze! bylo swietnie dzis poszlismy na maisto,na pyszna mrozona kawke i wogole fajny dzien

teraz leze na sofie i nadrabiam zalegloscie wizazowe..

milego wieczorka
Stary 2008-08-17, 16:59   #855
anniaa

Dzien doobry czas szybko minął i niestety nastał dzień przyjazdu a szkoda bo było cudownie.
Teraz pozostało mi odliczac czas aby znow zobaczyc tamtych ludzi
17 dniowy reset metabolizmu miałam , dobrze mi to zrobiło nabrałam sił i innego podejscia. Na początku brzuch mnie bolał bo jednak nie była przyzwyczajona do takiego jedzenia ale
same ceny mnie troche odstraszały Troche napisałyscie przez ten czas co mnie nie było i chyba nie dam rady nadrobić ;P
pozdrawiam.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 22:56   #856
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
ja mialam swietny weekend,wczpraj caly dzien na miescie z TZ a wieczorem poslzismy na te urodziny,wrocilismy o 3 w nocy,glodni na maxa i zrobilismy sobie pizze! bylo swietnie dzis poszlismy na maisto,na pyszna mrozona kawke i wogole fajny dzien
teraz leze na sofie i nadrabiam zalegloscie wizazowe..
milego wieczorka
Oo, zazdroszczę weekendu! Jak ja dawno pizzy nie jadłam, mmm, narobiłaś mi ochoty
A mój weekend upłynął burzowo: za oknem i w życiu też. Na szczęście, dzisiaj już spokojne niebo.

Cytat:
u mnie nudy jak Himalaje, zaczęłam się pakować, okazało się ze mam tylko jedne spodenki bo drugie zostawiłam w Kato w ogóle nie mam ciuchów nadających się do życia w gorącym klimacie... chyba nago będę musiała chodzić
w ogóle jakoś pochmurno i bez sensu...
miłego dzionka
Nago? Tak najlepiej. Nie trzeba się zastanawiać, co na siebie włożyć.;] Odwieczny kobiecy problem z głowy.;]

Orzeszku: mam nadzieję, że z zębem już lepiej. Daj nam znać, co Twój tajemniczy Tż wymyślił na urodzinki A swoją drogą obrączki, fajny pomysł. Mój Tż sam nigdy by na to nie wpadł:P chyba...

Dobranoc

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-17, 23:02   #857
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

a następny weekend będzie jeszcze lepszy jak sadzę

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
Dzien doobry czas szybko minął i niestety nastał dzień przyjazdu a szkoda bo było cudownie.
Teraz pozostało mi odliczac czas aby znow zobaczyc tamtych ludzi
17 dniowy reset metabolizmu miałam , dobrze mi to zrobiło nabrałam sił i innego podejscia. Na początku brzuch mnie bolał bo jednak nie była przyzwyczajona do takiego jedzenia ale
same ceny mnie troche odstraszały Troche napisałyscie przez ten czas co mnie nie było i chyba nie dam rady nadrobić ;P
pozdrawiam.
witaj Aniu cieszę się ze wyjazd udany

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość

Nago? Tak najlepiej. Nie trzeba się zastanawiać, co na siebie włożyć.;] Odwieczny kobiecy problem z głowy.;]
ja w ogóle nie wiem kto i po co wymyślił to całe ubieranie się, pfffffffff

udało mi się częściowo spakować ogólnie jestem dość zestresowana, żołądek zaczyna mi fiksować, mam nadzieję że chwilowo jutro rano jeszcze jadę załatwić ostatnie sprawy, więc wyspania się nie przewiduję

dobranoc Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-08-18, 07:48   #858
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
a następny weekend będzie jeszcze lepszy jak sadzę
bez watpienia

udało mi się częściowo spakować ogólnie jestem dość zestresowana, żołądek zaczyna mi fiksować, mam nadzieję że chwilowo jutro rano jeszcze jadę załatwić ostatnie sprawy, więc wyspania się nie przewiduję
nie stresuj sie na zapas Ewcia,na wakacje lecisz zobaczysz,ze bedzie w porzadku. Ja tez jzu sie nie moge piatku doczekac.. co prawda w niedziele wracam ale lepsze to niz nic..

dzien dobry, ja w lozku z herbata zielona(staram sie ograniczy kawe troche), nie powiem zebym byla super wyspana ale co poradzic..Na dworze tak sobie, ogolnie mam ochote zotsac w lozku..

milego dnia zycze wszystkim
Stary 2008-08-18, 08:21   #859
orzeszek01
Zakorzenienie

Ewusia- super masz ze lecisz
Agolek- jej zazdroszcze Ci tego ślubu-bo to tuz tuz a powiedz mi, nie masz czasem chwili wahania? To napewno TEN?

Ja jestem troche opuchnięta po prawej stronie gdzie brak mi dolnego zęba chyba 6 czy 7 jakos tak
staram sie jesc lewą stroną tylko hihi
ale dzis przespałam calutką noc jestem taka szczesliwa ze szok nic nie bolało( nie zapeszac)
Narazie dostalam smsa od siostry i kolegi z zyczeniami, Mama dzwoniła o 8.18( bo mam 18urodziny 18.08.2008 i zeby byly same 8 i 18 to tak zadzowniła hehe)
aa no i wizaż zyczy wygranej w totka
zraz jade do miasta, mam ochote kupic sobie jakas bluzeczke, i soczekwi musze kupic i kawałek jakiegos ciasta jakby ktos ewentualnie do mnie przyszedł choc watpie...

milego dnia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-18, 10:13   #860
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

Orzeszku wszystkiego naj naj naj spelnienia wszystkich marzen

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)

Stary 2008-08-18, 12:29   #861
star15
Zakorzenienie

witajcie, dziewczyny.
u mnie nie bardzo pozytywnie. czuję się dziwnie z tymi motylkami w brzuchu i w ogóle. nie znoszę niepewności, a ta ostatnio niesamowicie daje mi się we znaki. dzisiaj wieczorem zapowiada się spotkanie w takim składzie, jak w czwartek- nasza niezawodna czwórka. co z tego wyjdzie- zobaczymy. za oknem słonecznie, ale wietrznie. myślę sobie, że może pójdę na rower, by dać upust swoim emocjom- gotuje się we mnie, sama nawet nie wiem, dlaczego. taki oto urok ma właśnie przeżywanie spraw sercowych. może to i lepiej by było, gdyby nikt się jednak w moim życiu nie pojawił..? żyłabym sobie spokojnie i beztrosko jak dotąd, tęskniąc za męskimi ramionami. a tak pojawił się pan P., wraz z nim niepewność i nie wiem, co robić, czuję się bezradna, chcę, by się odezwał i tak czekam..

Orzeszku
, szampańskich urodzin! ;* wszystkiego naj, osiemnastko nasza.

"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 12:32   #862
Baby14
Zakorzenienie

Orzeszku wszystkiego najlepszego kochana !!!!!
Bądź nam zawsze taką śliczną i uśmiechniętą dziewczyną

:pa rty:
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 13:19   #863
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolek- jej zazdroszcze Ci tego ślubu-bo to tuz tuz a powiedz mi, nie masz czasem chwili wahania? To napewno TEN?

wiesz, czasem jak sie pozremy to mam ale tak ''na trzezwo'' to raczej nie..po 9 latach wiem czego moge sie spodziewac,minal okres zauroczenia i patrzenia prze rozowe okulary. znamy swoje wady,mieszkamy razem 3 lata juz wiec chyba mnie po slubie niczym nie zaskoczy

ale dzis przespałam calutką noc jestem taka szczesliwa ze szok nic nie bolało( nie zapeszac) swietnie! mam nadzieje,ze tak juz zostanie
Narazie dostalam smsa od siostry i kolegi z zyczeniami, Mama dzwoniła o 8.18( bo mam 18urodziny 18.08.2008 i zeby byly same 8 i 18 to tak zadzowniła hehe)
aa no i wizaż zyczy wygranej w totka
zraz jade do miasta, mam ochote kupic sobie jakas bluzeczke, i soczekwi musze kupic i kawałek jakiegos ciasta jakby ktos ewentualnie do mnie przyszedł choc watpie...

milego dnia
Zycze Ci z calego serca wszystkiego co najlepsze Orzeszku!!!

ja wlasnie lunch'uje...
Stary 2008-08-18, 15:17   #864
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
nie stresuj sie na zapas Ewcia,na wakacje lecisz zobaczysz,ze bedzie w porzadku.
masz rację na szczęście dziś lepiej
Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
witajcie, dziewczyny.
u mnie nie bardzo pozytywnie. czuję się dziwnie z tymi motylkami w brzuchu i w ogóle. nie znoszę niepewności, a ta ostatnio niesamowicie daje mi się we znaki. dzisiaj wieczorem zapowiada się spotkanie w takim składzie, jak w czwartek- nasza niezawodna czwórka. co z tego wyjdzie- zobaczymy. za oknem słonecznie, ale wietrznie. myślę sobie, że może pójdę na rower, by dać upust swoim emocjom- gotuje się we mnie, sama nawet nie wiem, dlaczego. taki oto urok ma właśnie przeżywanie spraw sercowych. może to i lepiej by było, gdyby nikt się jednak w moim życiu nie pojawił..? żyłabym sobie spokojnie i beztrosko jak dotąd, tęskniąc za męskimi ramionami. a tak pojawił się pan P., wraz z nim niepewność i nie wiem, co robić, czuję się bezradna, chcę, by się odezwał i tak czekam..

życzę powodzenia z panem P

Cytat:
wiesz, czasem jak sie pozremy to mam ale tak ''na trzezwo'' to raczej nie..po 9 latach wiem czego moge sie spodziewac,minal okres zauroczenia i patrzenia prze rozowe okulary. znamy swoje wady,mieszkamy razem 3 lata juz wiec chyba mnie po slubie niczym nie zaskoczy
i to jest właśnie ten układ w którym bez obaw można brać ślub zawsze mnie dziwią takie pary hajtające się po np 0,5 roku co oni o sobie mogą wiedzieć?

Orzeszku żyj nam sto lat w radości i miłości

wróciłam z "ostatnich zakupów" trochę nam zeszło, ale jeszcze trochę zapasowych kosmetyków kupiłam, leki, spodenki i TŻ minie zmusił do kupienia skandalicznie krótkiej spódniczki dołożył mi się połowę żebym więcej nie protestowała ponadto odebraliśmy vouchery na nasz wyjazd, wszytko potwierdzone zbiórka o 1.10 na lotnisku, wylot 3.40

idę kończyć pakowanie, wpadnę jeszcze żeby się pożegnać

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-08-18, 15:56   #865
enda____
Rozeznanie

orzeszku 100 lat

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 16:08   #866
yerba
Raczkowanie

Witajcie Laseczki

Wróciłam z deszczowego acz bardzo udanego weekendu Dziś leniuchuję i odpoczywam po odpoczynku

Ewusia, udanych wakacji i niezapomnianych wrażeń

Orzeszku, STO LAT! Spełnienia marzeń, dużo zdrówka, szczęścia, uśmiechu i wiary w siebie
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 18:46   #867
schism_
Zadomowienie

Po długim [?] czasie upartego milczenia,
Helloł ;D

Wróciłam z zasłużonego wywczasu . Pierw Krynica Morska, zdaje się,że raz się stamtąd odezwałam Było tak se. Pogoda niestety niezbyt dopisała, 1 dzień non stop wiało i padało,aż strach było wyściubić nos na zewnątrz ,potem sie uspokoiło,nawet raz poszłam się opalać xD Zgodnie z panującą tam modą największą mą rozrywką były włóczęgi po knajpach,jedzenie tam jak i popijanie tego i owego. (na sam dźwięk słowa kamikaze robi mi się mdło ) Obłowiłam się w kilka biżuteryjnych pamiątek i wyruszyłam do kujawsko-pomorskiego na wieś do rodzinki. Klasycznie wylegiwałam się w łóżku do 12stej w południe, spacerowałam tu i tam , pełen )(no prawie ;P) kontakt z naturą. Jednego dnia raczyłam jechać do oddalonego kilkanaście kilometrów stamtąd Świecia. W drodze na przystanek autobusowy, zamyślona słuchając akurat na cały regulator w słuchawkach Memory Remains Metallicy , ***łam jak długa twarzą na ścieżkę. Ból ,że szok,myślałam,że połamię se kilka zębów i nos,acz na szczęście skończyło się na kilku zadrapaniach
Ostatnie dni spędziłam kontemplując nad Zahirem P.Coelho i wpatrując się w szalejący za oknem deszcz. Takie są uroki naszej kapryśnej aury
Żeby nie było dość rozrywek w tym tygodniu wybieram się na 1 dzień do Wawy we wiadomym celu kontroli lekarskiej. Oby ich nie oświeciło co do diagnozy i nie zastosowali pewnego rodzaju terapii cytostatykami. Poki co nadrobię zaległości na wizażu, zjem co nieco ,wezmę relaksującą kąpiel i padnę w objęcia Morfeusza ...
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 19:56   #868
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Yerba, schism witajcie

finiszuję z pakowaniem, jeszcze kąpiel i spadam, w sensie ze jadę na lotnisko

bawcie się dobrze przez ten tydzień, korzystajcie z wakacji

będę tęsknić

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2008-08-18, 20:26   #869
anniaa

Orzeszku wszystkiego najlepszego

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-18, 20:36   #870
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Orzeszku, wszystkiego najlepszego!

Ewuś, miłej podróży Kochana

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości