![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Miałam problem ze wzrokiem i tż zafundował mi okularki. Wczoraj siedzimy i się droczymy..i w trakcie rozmowy Tż mówi
"Parzcie...deską mnie będziesz bić"??? a ja usłyszałam "Patrzcie co za deska" (mam małe piersi) ![]() ![]() Ja na to "słucham???" Tż "No wybacz kupiłem Ci okulary , w aparat słuchowy inwestować nie zamierzam"
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Tata woła mamę do łazienki: Matka!! Szybko chodź!
Mama przybiega: Co? Tata podaje jej słuchawkę od prysznica: Telefon do ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Przyczajenie
|
Poległam czytając xdd
Ostatnio piszę ze swoim kolegą, z którym trochę kręcę ;p Kłóciliśmy się chyba o coś... Ł: Ty mnie prawie nie znasz! N: Tak!? To co w takim razie robiłam dzisiaj w twoim łóżku!? Ł: No... Leżałaś raz na mnie, raz pode mną... Dłużej już nie mogłam się na niego gniewać ;d |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj w pracy kolega gada jakieś bzdury, aż w końcu zirytowana pytam:
- o co ci chodzi??? co ty w ogóle mówisz??? - nie wiem... kurde, sam nie rozumiem tego co mówię! ![]() No ręce opadają...
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-RMF FM najlepsza muzyka. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe facet sobie narobił nadziei na wygraną a to tylko twoja mama ![]()
![]() |
#848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() - rmf fm, najlepsza muzyka ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Konto usunięte
|
Zrobiłam dzisiaj test TŻowi siostry
Ja: Co to jest zalotka? M.: Takie coś do podkręcania rzęs J: No, dobrze. A co to jest bardotka? M.: To chyba do podkręcania włosów łonowych. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ciocia (75lat) niedawno dostała komórkę od mojej mamy -żeby mogła dzwonić, nikt nie uczył jej pisać smsów. Dziś rozmawiając z mamą powiedziała, że dzwoniła dziś 2 razy z komórki do Macka (mojego brata) żeby złożyć mu życzenia na urodziny, ale M. nie odbierał. Wraca M. do domu z zajęć i mówi "Dostałem 2 puste smsy od Cioci, pewnie w ostatnim momencie jej się tekst skasował, wiec odpisałem jej, dziękuję ciociu za życzenia ![]() Oczywiście cioci pomyliły się opcje "zadzwoń" i "wyślij", dlatego zamiast dzwonić pisała smsy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwszy raz jak facet w ten sposób odebrał telefon, myślałam, że dodzwoniłam się do radia ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#853 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zadomowienie
|
Co do tatów
![]() Zazwyczaj kiedy zwracam się do taty zaczynając zdanie od "Tato", ten przerywa odpowiadając: "ile?" Nie powiem, czasem się udawało coś dzięki temu wyciągnąć, wcale tego nie planując ![]() Rozmawiam dziś z moim TŻ. To znaczy ja gadam, on czyta książkę. Ja w nastroju na gdybanie: Ciekawe co by było jakbyśmy mieli już dziecko, na przykład takie roczne. TŻ znad książki: wtorek
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ależ Cię zgasił ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | |
biegam dla Zabawy
|
Cytat:
Na koniec mówię, że chyba wrócę do domu i położę się spać od razu. A on na to: -Ale będziesz spać nago? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Raczkowanie
|
susze głowe Tżtowi o cos nagle on kładzie się na ziemie wpycha ręke pod szafkę i wymiata spod niej kurz
JA : no i co Ty znowu wyprawiasz?! czego tam szukasz?! TŻ : Twojego dobrego słowa ... ![]() ![]()
![]() |
#859 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ na widok mnie, używajęcej zalotki: -Matko Boska! Oszalałaś?! Po co sobie rzęsy obcinasz? ![]()
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
Mój kolega podpiął się do mnie na gg, już mi się z nim pisać nie chciało, więc zaczęłam go trochę przedrzeźniać z nadzieją, że się odczepi ode mnie:
On: Ty dziewico masz niewiele w tym temacie do powiedzenia. Ja: WOW, jak ty mi to udowodnisz? Tzn. to moje dziewictwo. On: Wiesz, istnieje coś takiego jak błona dziewicza. Ja: Co ty nie powiesz ![]() On: Sorry, ale bardzo łatwo jest sprawdzić czy laska ma błonę dziewiczą. Ja: Ooosz fuck, nie wiedziałam, że masz sprzęt ginekologiczny w domu. Wziernik, fotel, te sprawy... Ginekolodzy się latami uczą, a ty taki zdolny... On (i tutaj mój absolutny hit sezonu): Nie, wystarczy wprawna ręka. I tutaj permanentnie padłam. Zna się kolega na rzeczy. Nigdy go nie lubiłam, bo uważałam, że jest głupi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to teraz kilka moich przykładów, jak to koledzy z klasy stali się zniewieściali: 1. Rozmowa - 2 chlopakow, 2 dziewczyny chł. 1 - Powiedzcie mi jak rozróżnić cellulit od rozstępów?? chł.2 - no bo wy sie na tym znacie, bo np. ja mam tu o tu widzicie ( i pokazuje nam swój bok, już lekko odchyla spodnie) no i mi sie wydaje ze to są rozstępy my - ![]() chł. 1 - kurcze... bo ja też to mam, ale ja myślałem ze to cellulit jest chł. 2 - nie no co tyyy, cellulit to będzie to drugie, wiesz ta pomarańczowa skórka czy coś. a czym to sie usuwa? bo kurde tak siara z takim czymś chodzić, tzn najgorzej to mam na basenie, poprostu masakra chł. 1 - wiesz slyszalem o takich roznych kremach, ale jeszcze nie probowalem ... w tym momencie wolałyśmy się oddalić, gorzej niż baby... ![]() 2. Kolega do mnie K: Aniu potrzebna mi Nivea, masz może? Ja: Yyy no niestety nie ![]() K: A nie nic... bo kurcze ja mam taki WRAżLIWY nos..... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ pozbawił mnie dzisiaj tchu... ze śmiechu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
mój ojciec kiedyś się wykąpał i umył włosy moim żelem do higieny intymnej i zdziwiony wielce że taki trochę dziwny żel pod prysznic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Raczkowanie
|
mnie tz też dziś zgasił umawiamy sie z moja siostra i jej męzem kiedy do nich wpadniemy i wszyscy no moze w sobote na tą i na tą może w piatek a ja na to : a moze by ktos mnie zapytal kiedy mi pasuje a tz : a Ty tez tam bedziesz? ![]()
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#868 |
BAN stały
|
Razem z moim TŻ często oglądamy Władców Much i ogólnie jesteśmy fanami Czesia. Mojemu TZetowi ostatnio przypadł do gustu jeden tekst którym non stop się ze mną żegna z mianowicie : Baj baj maszkaro.... zawsze mnie to śmieszy
|
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
Przy tym wątku powinno być jakieś ostrzeżenie, żeby go nie czytać przy porannej kawie, bo można monitor opluć
![]() ![]()
#870 |
Rozeznanie
|
z wypracowania mojego 11letniego brata
"Mary była klasycznym przypadkiem rozwydrzonego dziecka" za dużo chyba superniani się naoglądał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.