Wasze komórki ;) - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-03-29, 17:23   #841
*Sweety*
Rozeznanie

GG do *Sweety*
Dot.: Wasze komórki ;)

Cytat:
Napisane przez Aeterna Pokaż wiadomość
Może są różnice w oprogramowaniu; właśnie z tymi mmsami miałam problem, bo ten aparat był na orange i strona'' wklepana w tel'' była z o., a nie dało się wpisać str ery samemu; na szczęście przyszedł ten es i załatwił problem.

Dlatego też może Ty, czy Boska, macie (?) opcję wyłączenia napisu, bo ja mam mam tylko 2 możliwości, tej 3 z usunięciem - brak.

Sweety, nie ciesz się tak, , budzik ma do bani.

Heh nie ma co, to było miłe A co z budzikiem jest nie tak??

*Sweety* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-29, 18:31   #842
katiia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez usmiechnieta16 Pokaż wiadomość
Hej
Ja mam ten telefon mniej więcej od miesiąca
Sprawuję się dobrze, nawet bardzo
Bateria trzyma dość długo, zdjęcia robi ładne
Jak masz konkretne pytania, to służę pomocą
ja właśnie zastanawiam się nad zakupem tego samsunga.... fajne ma dzwonki? podobno na wyświatlaczu jest taka animacja z pieskiem , który odpowiada na nasze ruchy...czy to prawda???
Czy mogłabym poprosić o fotkę wykonaną tym telefonem na maila? kasiek_es@op.pl
będę baaaardzo wdzięcczna
katiia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-29, 19:33   #843
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Sweety* Pokaż wiadomość
[/b]Heh nie ma co, to było miłe A co z budzikiem jest nie tak??
Też mam ten aparat, to sobie mogę o nim słodzić.
Zarąbiście niepraktyczny ten budzik. Trutno, i tak już go kocham , taki jest ładniutki (wg mnie)...
---

A ten głupi napis stąd, że zepsułam trochę sima. Pan z serwisu wspominał, że ''mógł się'' uszkodzić no i - uszkodziłam, bo kartę przekładałam w biegu, dosłownie, lecąc ulicą, i tylko zgrzytło.
A pewność to już (raczej ) mam, bo włożyłam właśnie 2 sima i wszystko jest oki.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-29, 20:39   #844
elly2
Wtajemniczenie

Czy ktos moze mi powiedziec cos na temat nokii (a moze jedno i?) 5200? Czy aparat robie w miare wyrazne zdjecia? czy jak kazdy inny vga?

Zastanawiam sie nad takimi oto telefonami se k750i, nokia 7373 i nokia 5200...
Prosze o jakiekolwiek porady, jesli chodzi o nokie 7373 i se k750 to znam sie na funkcjach bo ericssona ma moj TŻ a nokie moja mama. Problem moj polega na tym czy postawic na funkcjonalnosc i wybrac se czy na desing i kupic nokie.

elly2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-29, 20:45   #845
Aeterna
Zakorzenienie

Ja postawiłam na des. i kupiłam (w ympulsie :P) samsunga (edit: ale z tą funkcjonalnością nie narzekam, trochę się muszę przyzwyczaić; oczywiście, i tak uważam, że SE są 'najlepiej pomyślane') a SE przez to olałam.
Stary 2007-03-29, 21:24   #846
Maniwa
Wtajemniczenie

Ja jestem wierna jednej marce, Siemens, dziś Benq-Siemens. Nigdy mnie te telefony nie zawiodły, a zawsze zachwycały technką

Dziś mam Benq-Siemens EL71, niedostępny w żadnej sieci, ale sklepy je jeszcze mają, kosztuje gorsze jak na swoje możliwości. TŻ wziął EF81, bryka jak się patrzy.
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-29, 21:48   #847
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

A ja mam taki fonik:
http://img53.imageshack.us/img53/1249/my500x8ar.jpg
http://www.madanight.com/pictures/sa...gem_my500x.jpg
To nie są moje fotki
To Sagem my501x Wypaśny całkiem heh, aparat ma fajny całkiem 1,3 mega pixeli, 37MB wewnętrznej pamięci przeznaczonej tylko na nasze "pierdółki" oraz w zestawie kartę miniSD 128 MB (ja akurat przedłużałam umowę w mixie). I mam taki jak na fotkach - biały, hehe ciekawy całkiem, z boku ma przycsk na odtwarzacz no i w zestawie ma słuchawki. POdobno mp3 odtwarza lepiej niż SE k750i
Dziwi mnie podejście do Sagemów, to tanie telefony, bo firma nie jest tak komercyjna jak np Nokia a bardzo solidna i za tę cenę miałabym Nokię do niczego właściwie (ogólnie Nokia bardzo upadła) a taki Sagemik to naprawdę konkretna rzecz
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-29, 22:29   #848
elly2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maniwa Pokaż wiadomość
Ja jestem wierna jednej marce, Siemens, dziś Benq-Siemens. Nigdy mnie te telefony nie zawiodły, a zawsze zachwycały technką

Dziś mam Benq-Siemens EL71, niedostępny w żadnej sieci, ale sklepy je jeszcze mają, kosztuje gorsze jak na swoje możliwości. TŻ wziął EF81, bryka jak się patrzy.

Serio? Ja mam siemensa cf62 i powiedzialam sobie - nigdy wiecej! Niedosc, ze soft jest jedna wielka porazka, telefon zawiesza sie, podczas zamykania klapki samoistnie sie wylacza, obudowa jest w stanie ekhm... delikatnie mowiac naruszonym...Juz go raz oddalam na gwarancje, mam zamiar w nablizszym czasie oddac kolejny raz...A jesczze tak niedawno go zachwalalam...
Dodam tlyko, ze szanuje swoj telefon i nie rzucam nim, trzymam zawsze w specjalnej kieszonce w torebce. Zreszta opinie o tym, ze siemensy sie zawieszaja sa chyba ogolnie powszechne. No ale moze benq-siemens wprowadzil nowe technologie i bardziej innowacyjny soft itd. Bardzo mozliwe, w koncu kazdy wyrabia sobie opinie na podstawie sprawnosci wlasnego telefonu.

Aeterna...z checia bym postawila na ladny wyglad ale obawiam sie, ze moja pazernosc da sie we znaki kiedy na rynek wejda super hiper nowoczesne telefony. Zreszta nie ma co sie ludzic bo tak na pewno bedzie...echh ta technika...
Zalezy mi przede wszystkim na dosyc "dobrym" aparacie, bo nie chce zwyklego vga, chcialam juz cos lepszego, chociazby te 1,3...
Echh szkoda ze moj budzet jest ograniczony...
Zreszta dzis rozmawialam z mama i juz sie waha co do wymiany telefonicznej Wiec pewnie z noki 7373 musze zrezygnowac, a znowu se k750i nie chce bo zwyczajnie mi sie nie podoba...poza tym jak dla mnie jest meska Gdyby byl inny kolor to jeszcze bym sie zastanawiala...bo pewnie w Polsce dostepny jest tlyko czarny? Bo np. moj TZ ma bordowy i musze przyznac, ze wyglada duzo ciekawiej.

Tak w ogole to orange w swojej ofercie ma beznadziejne telefony, a jesli juz jakis jest fajny to kosztuje ponad 1000 zl przy abonamencie 50 zl podczas gdy ide do sklepu obok i kupuje ten sam telefon, nowy, nieuzywazny za 1000 zl. bez abonamentu i bez sim locka.

Stary 2007-03-29, 22:44   #849
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4032391]
Dziwi mnie podejście do Sagemów, to tanie telefony, bo firma nie jest tak komercyjna jak np Nokia a bardzo solidna i za tę cenę miałabym Nokię do niczego właściwie (ogólnie Nokia bardzo upadła) a taki Sagemik to naprawdę konkretna rzecz[/I][/QUOTE]

Nokia upadla? po czym wnosisz? Nokia 3310 - jeden z lepszym teli jakie mialam, 6101 - nigdy nie mialam problemu zmienilam bo kupilam N70 - zero problemow - zmienilam bo kupilam 6131...

Wiesz - sagemy mialam dwa - o ile myx5-2 uszedl w tlumie pod wieloma wzgledami to myv56 to myslalam ze rozpie... o kant stolu. Nauczona przykladem wiec omijalam sagemy z daleka. Ostanio chcialam kupic tel siostrze - pan w T-mobile zachwalal mi sagema my501c - pomijajac nieciekawy wyglad to byl tani i jak na tak male pieniadze (39 funtow) mial fajne funkcje. Jednakze sie okazalo ze sciagnac z niego sima z PL nie bedzie sie dalo. Kupilismy Nokie 6230i - moja siostra sie cieszy i rzecze 'jak sie ciesze ze nie kupiliscie tego sagemaaa'

wiec - w zyciu posiadalam telefonow firm przeroznych SE, motorole, Siemens, Sagem, alcatel, nokia ... I na chwile obecna najlepsze wg mnie sa wlasnie te Nokie. Nie zgadzam sie ze Nokia upadla - Moze czasem trzeba zaplacic wiecej za niby te same funkcje w innym telefonie ale to sie bardzo - bardzo czesto przeklada na jakosc.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?

Edytowane przez hecate
Czas edycji: 2007-03-30 o 10:36
hecate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-29, 23:12   #850
elly2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Nokia upadla? po czym wnosisz? Nokia 3310 - jeden z lepszym teli jakie mialam, 6101 - nigdy nie mialam problemu zmienilam bo kupilam N70 - zero problemow - zmienilam bo kupilam 6131...

Wiesz - sagemy mialam dwa - o ile myx5-2 uszedl w tlumie pod wieloma wzgledami to myv56 to myslalam ze rozpie... o kant stolu. Nauczona przykladem wiec omijalam sagemy z daleka. Ostanio chcialam kupic tel siostrze - pan w T-mobile zachwalal mi sagema my501c - pomijajac nieciekawy wyglad to byl tani i jak na tak male pieniadze (39 funtow) mial fajne funkcje. Jednakze sie okazalo ze sciagnac z niego sima z PL nie bedzie sie dalo. Kupilismy Nokie 6630i - moja siostra sie cieszy i rzecze 'jak sie ciesze ze nie kupiliscie tego sagemaaa'

wiec - w zyciu posiadalam telefonow firm przeroznych SE, motorole, Siemens, Sagem, alcatel, nokia ... I na chwile obecna najlepsze wg mnie sa wlasnie te Nokie. Nie zgadzam sie ze Nokia upadla - Moze czasem trzeba zaplacic wiecej za niby te same funkcje w innym telefonie ale to sie bardzo - bardzo czesto przeklada na jakosc.

Zgadzam sie, wedlug mnie kompletnie nie mozna porownywac noki do sagema....zupelnie nie ta polka Zeby nie bylo, posiadalam i nokie i sagema.

Stary 2007-03-29, 23:14   #851
Aeterna
Zakorzenienie

Ja dostałam se k510i, czarnego i też uważałam, że jest męski :P i mam już przez to do niego ze 3 kolorowe obudowy.

Wariactwo z tymi komórkami, coraz toto lepsiejsze, a ja i tak używam ich tylko (najczęściej) do esów i do dzwonienia. Dlatego nie szaleję na punkcie odjechanych drogich komórek, po co mi, skoro i tak nie wrzucę w to ani pół mp3 , czy megawypasionych gier (sudoku tylko sobie wbiję, ale to też żaden wypas)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-29, 23:18   #852
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Ja dostałam se k510i, czarnego i też uważałam, że jest męski :P i mam już do niego ze 3 kolorowe obudowy.

Wariactwo z tymi komórkami, coraz toto lepsiejsze, a ja i tak używam ich tylko (najczęściej) do esów i do dzwonienia. Dlatego nie szaleję na punkcie odjechanych drogich komórek.
Mnie sluzy do dzwonienia i jako mp3player - wymienne karty pamieci rulez. Sms nie pisze - nie chce mi sie.
Moj Maciek to w swojej n70 ma np tom toma ktory szybciutko i bezproblemowo zaprowadzil nas do PL z Anglii. Wiec bajery sie przydaja.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2007-03-29, 23:23   #853
Aeterna
Zakorzenienie

Ładna ta Twoja nokia, El, chociaż ja wolałabym tą klapkową, też z tej serii.

K750i czerwony mi się podoba, ale tylko ten czerwony, bo tak to nie za bardzo; widzę, że nawet jest na allegro.
Ano, trudny masz orzech.
Stary 2007-03-29, 23:26   #854
Aeterna
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie sluzy do dzwonienia i jako mp3player - wymienne karty pamieci rulez. Sms nie pisze - nie chce mi sie.
Moj Maciek to w swojej n70 ma np tom toma ktory szybciutko i bezproblemowo zaprowadzil nas do PL z Anglii. Wiec bajery sie przydaja.
Mi się też nie chce, ale postanowiłam, że do nich wrócę, tylko to trochę ciężko, bo tez się rozwydrzyłam i głównie tylko dzwonię.

Przydają się, ale ja i tak słucham muzyki w mp3, bo w tel bym nie chciała.
Sudoku za to muszę sobie wytrzasnąć; muszę przejrzeć siec za czymś sensownym. :P
Stary 2007-03-29, 23:32   #855
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
M
Przydają się, ale ja i tak słucham muzyki w mp3, bo w tel bym nie chciała.
Sudoku za to muszę sobie wytrzasnąć; muszę przejrzeć siec za czymś sensownym. :P

ja jade na dwa - w telefonie czesc i na mp3 playerze czesc.... ale i ile baterii z mp3 palyera zapominam nagminnie ladowac to tel o koniecznosci karmienia piskliwie przypomina upierdliwie

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-30, 09:47   #856
Konto usunięte

Cytat:

Wiesz - sagemy mialam dwa - o ile myx5-2 uszedl w tlumie pod wieloma wzgledami to myv56 to myslalam ze rozpie... o kant stolu. Nauczona przykladem wiec omijalam sagemy z daleka. Ostanio chcialam kupic tel siostrze - pan w T-mobile zachwalal mi sagema my501c - pomijajac nieciekawy wyglad to byl tani i jak na tak male pieniadze (39 funtow) mial fajne funkcje. Jednakze sie okazalo ze sciagnac z niego sima z PL nie bedzie sie dalo. Kupilismy Nokie 6630i - moja siostra sie cieszy i rzecze 'jak sie ciesze ze nie kupiliscie tego sagemaaa'

Przede wszystkim Nokie mają mało funkcji i z pewnością zawyżone ceny (nie biorę tego z kosmosu u mnie w domu są Nokie)
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-30, 10:35   #857
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4033875]Przede wszystkim Nokie mają mało funkcji i z pewnością zawyżone ceny (nie biorę tego z kosmosu u mnie w domu są Nokie)[/QUOTE]

Ta?

no ja tez mam nokie i mialam nokie - no to w sumie nie wiem czego jeszcze chcesz w telefonie bo w moim to chyba tylko wibrator dooddbytniczy mogliby dolozyc i minipralke...

Bez kitu...

Mp3player, aparat z funkcja kamery, karty pamieci, radio,budziki kalendarze to standard... wiec co innego maja telefony innych firm czego nie ma nokia. No sorry jesli w PL chcesz kupic tel za zlotowke to wiadomo ze dostaniesz kupe bez funkcji - niezaleznie od firmy.

http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=902
http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=558 (poprzedni TZ)
http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=725 (ten mojej sis)
http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=791 (obecny TZ)

Wklejam zebys przeczytala specyfikacje i napisala mi jakich to funkcji nie mamy zebym jak bede se zmieniac telefon wziela pod uwage inna firme.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2007-03-30, 11:40   #858
Konto usunięte

Akurat mam pojęcie i mogę sobie popatrzeć, zapytam więc:
Ile kosztowały? A najlepszy z tych to N70 zdecydowanie
Inna firma? Choćby SE (spójrz na tej stronie na top telefony)
Stary 2007-03-30, 11:47   #859
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

SE mialam raz powiedzilam nigdy wiecej. Top ten mnie nie interesuje bo na bierzaco przegladam top ten selling np w carephone warehouse i co? skoro sprzedaja sie dobrze np mota v3 to mam uznac ze to najlepsiejszy tel na swiecie? pff - sprzedaje sie dobrze bo tani.

Zaden SE w ostanim czasie mi sie nie podoba - sa klockowate jakies - Jesli mialabym wybrac cos zamiast nokii padloby na samsunga.

Ile kosztowaly ? 6131? 120 funtow razem z karta.
N70 - dostalam za free do najmniejsego abonamentu
6630 kupiona w sierpniu poprzedniiego roku 69 funtow kosztowala
6230i kupilam w marcu siostrze za 79 funtow terz ostanio mozna miec za 6o pare...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2007-03-30, 12:48   #860
Konto usunięte

I tak masz tam inne ceny, nie będę się z Tobą kłóciła, bo poprostu mi się nie chce. Mam pojęcie kochana, bo mój brat pracował kilka latek w plusie. Papa
Stary 2007-03-30, 13:49   #861
Aeterna
Zakorzenienie

Wiedziałam, że wątek prędzej czy później przerodzi się w: jak to..?! Mój telefon jest 'najfajnieszy'..!
Stary 2007-03-30, 14:13   #862
Konto usunięte

Cytat:
Wiedziałam, że wątek prędzej czy później przerodzi się w: jak to..?! Mój telefon jest 'najfajnieszy'..!
Otóz to... Polecam wiele marek ale niektórych nie. Widać, że nie ma co podawać argumentów dlaczego inne mogą być lepsze. Dlatego kończę w tym wątku rozmowę z hecate
Stary 2007-03-30, 20:30   #863
zapałeczka
Zadomowienie

ja mam Samsunga x510
zapałeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-03-31, 11:34   #864
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

to ze Twoj brat pracowal to smieszny argument jest nieco.
Ja telefony o ktorych pisze uzywalam a nie tylko dotykalam czy slyszalam o nich.

Sagem my501x mozna kupic za 39 funtow tutaj wiec chyba cena sugeruje cos....

Tak mam inne ceny, mam inne abonamenty wiec nie musze kupowac byle czego byleby bylo za darmo - bo za darmo i tak moge miec super telefon.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2007-03-31, 20:38   #865
Konto usunięte

Cena nic nie sugeruje, bo ma dokładnie to samo co te Nokie Nie płacisz za nazwę, telefon jest podobny do SE k750i, róznica polega na tym, że ma słabszy aparat trochę i lepszy mp3player
Stary 2007-03-31, 20:46   #866
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

to tez zalezy ktore nokie... bo jak n70 czy inne z serii N i E symbiana raczej nie ma.

Duzym plusem tego sagema jest jednak jego wyglad - bo tutaj nie ma sie co przyczepic za wiele.

I Gdybym miala wybierac miedzy SE i tym Sagemem to wybralabym sagema.

A moj Tz wlasnie mowi ze SE bo ma aparat lepszy

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2007-03-31, 20:56   #867
Muffi
Wtajemniczenie

A ja mam Sony Ericsson k300i. Ale marzy mi sie taki ... zgrabny Samsung z klapką ... Być może już niedługo
Stary 2007-03-31, 22:46   #868
Konto usunięte

Cytat:
to tez zalezy ktore nokie... bo jak n70 czy inne z serii N i E symbiana raczej nie ma.

Duzym plusem tego sagema jest jednak jego wyglad - bo tutaj nie ma sie co przyczepic za wiele.

I Gdybym miala wybierac miedzy SE i tym Sagemem to wybralabym sagema.

A moj Tz wlasnie mowi ze SE bo ma aparat lepszy
To zależy co kto woli, ja wolałam mp3playera a ktoś inny może woleć aparat Telefon raczej pownien być dobrany do potrzeb rzecz jasna. Mi wystarcza to, co mam
Stary 2007-03-31, 22:55   #869
ka_ma
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;4032391] (ogólnie Nokia bardzo upadła) [/quote]

z tym sie akurat zgodze, nie wiem z czego to wynika, czy z tego ze w telefony pcha sie teraz wszystko co tylko sie da sila, rzeczy wiec jest wiecej do chrzanienia sie, czy moze nokia idzie na ilosc a nie na jakosc i nie dopracowuje kolejnych swoich modeli
mialam nokie dawno temu 3210 - nic mi sie w niej nie psulo, nie zawieszalo a mialam ja 2 lata wiec minelo dosc czasu aby ocenic jej dzialanie, teraz za to mam nokie 6131 i dzialanie telefonu pozostawia jednak troche do zyczenia
ka_ma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-04-01, 13:36   #870
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez ka_ma Pokaż wiadomość
zteraz za to mam nokie 6131 i dzialanie telefonu pozostawia jednak troche do zyczenia
#

Tez mam ten telefon i dziala jak zloto. Nie wiesza sie, nic sie nie dzieje. A jakie Ty masz z tym telefonem problemy? Mnie tylko to ulepszenie w otwieraniu klapki denerwuje - poza tym jest lux. Ah i ja nie ubieram swoje telefony w ochraniacze - zdarza mi sie telefonem rzucic, tel na bierzaco mi spada wiec te moje maja ciezkie zycie a jakos dzialaja.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości