|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
o co cho?
![]() Pepea ja sie pytam co Ty na naszym watku robisz ![]()
#842 |
Raczkowanie
|
http://nasza-klasa.pl/profile/5115828 oto ja. jedno tylko...
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
kradziejka dzieki za mile slowa, tam z mama to fakt bylam chuda- przez stres, prace i problemy rodzinne polecialo mi 10 kilo, pozniej przytylam i wlasnie chce stracic troche. Moj problem to szerokie biodra, bardzo masywne uda i duza d......, zawsze mi sie boczki wylwaly ze spodni dlatego zawsze mialam problem z kupnem spodni- narmalnie jak juz jakies znalazlam to kupywalam z 2 pary hehe Obecnie waze juz 65 .
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Raczkowanie
|
ja zawsze chcialam miec ciemne wlosy.. podoba mi sie taki kasztanowy braz.....ale szkoda mi mojego koloru bo podobno ''rzadko spotykany i nie do okreslenia;//''
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- tez ciagle nie moge kupic spodni.. jak trafia sie dobre w talii to w udach sa za ciasne i tak na odwrot.. |
![]() ![]() |
![]() |
#845 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
Co robie na tym forum???? a no fajnie sobie z wami gadam, dajecie mi motywacje to dlaczego mam tu nie byc? a do chudzinki mi daleko, te zdjecia jak juz mowilam sa najlepsze z najlepszych, na ktorych widac moja lepsza polowe ciala.
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |
Rozeznanie
|
zdecydowanie za duzo korzystam z pcji edycji. hehe
no to ja tez sie ujawniam http://nasza-klasa.pl/profile/6434152 wiem, przydaloby sie jakies bardziej aktualne zdjecie - ostatnie jest z maja 2009) ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#848 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
ale nie ma czego zazdroscic!!!....... dobre ujecia i wszystkie bedziemy chudzinki na zdjeciach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Konto usunięte
|
Hmmm.. ja też bym się chętnie przyłączyła.. (; narazie ważę jakieś 58kg (dawno się nie ważyłam) i mam 155cm wzrostu (masakra ;/).. ruchu mi raczej nie brakuje. Mam wf jakieś 3 razy w tyg a poza tym w piątki gram w siatkę (2-3h), więc pozostaje mi zmienić nawyki żywieniowe i może będzie lepiej, niż jest ;].. mój cel to jakieś 46kg.. chociaż 40 byłoby idealne ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
40 kg to malutko. Ale witamy, witamy, zapraszamy.!
![]() Jak już przeszłyśmy na drugi etap znajomości, większość "ujawniła się", to powinnyśmy kiedyś wspólnie iść na jakąś siłownię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 |
Konto usunięte
|
może i malutko, ale 155 to też malutko ;d a taka waga do mojego wzrostu wydaje mi się być idealna ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Raczkowanie
|
[1=e777cdf1c57b338fabf7d01 3bb9477b94f783cd4_5f5c017 2a3309;17126772]Hmmm.. ja też bym się chętnie przyłączyła.. (; narazie ważę jakieś 58kg (dawno się nie ważyłam) i mam 155cm wzrostu (masakra ;/).. ruchu mi raczej nie brakuje. Mam wf jakieś 3 razy w tyg a poza tym w piątki gram w siatkę (2-3h), więc pozostaje mi zmienić nawyki żywieniowe i może będzie lepiej, niż jest ;].. mój cel to jakieś 46kg.. chociaż 40 byłoby idealne ;d[/QUOTE]
Witam ![]() 1. 4 posilki dziennie ( mozna 5- ja nie mam czasu na tyle) oczywiscie o stalych porach, do 18- ostatni posilek powinien byc bialkowy, lub z przewaga, nie podjadac miedzy posilkami.Sniadanie jest najwazniejsze- mozne zjesc obfite bo i tak spalisz w ciagu dnia,a dostarczy cie tez energii na reszte dnia 2. Woda....2 litry dziennie, nie wliczajac herbat (gorzkich, czerwona, zielona,biala, mieta) 3. Nie pije pol godz przed posilkiem i godzine po......szybciej sie trawi pozywienie i nie zakwasza sie zalodka, przez co szybciej pracuje. 4. cwiczenia....nie za duzo by tkanka nie rosla, i by nie spalac za duzo kalorii (gdzie i tak przy dietach dostarczamy ich mniej)bo wtedy nasz organizm bedzie robil zapasy na czarna godzine- wlasnie w postaci tluszczu. 5. Zapomnialam o istnieniu ziemniakow,makaronow, cukru, soli,bialego ryzu. Jem tylko ciemny ryz,zamiast cukru uzywam : muskavado, syrop klonowy, sytop z agaw,fruktoze, miod) 6. maka tylko zytnia 7olej poszedl w zapomnienie, zostala oliwa, olej orzechowy, olej winogronowy. 8.Miecho- piers kurczaka(grilowana,pieczo na, gotowana)chuda poledwica, 9.warzywa- tylko gotowane na parze- w wodzie jak sie gotuje to traca 40 % swoich wlasciwosci i witamin ,ktore sa najwazniejsze!!! 10.ryby!!! dostarczaja pozytywnego tluszczu omega 11 orzechy- niby tuczace ale potrzebne w diecie, takze sa zrodlem pozytywnych tluszczy 12suszone owoce szczegolnie morele (swieze takze), 13 owoce : najlepsze kiwi, winogron, grejfrut- przyspiesza trawienie, banan tylko do dietetycznych ciast jako cukier, w innej postaci nie jem bo ma bardzo duzo cukru, powoduje poczucie wydecia u mnie ![]() 14 co 9 dni mam 3 "dni rozpusty" pozwalam sobie na frytki, pierogi, ale oczywiscie zachowuje wszystkie zasady ...patrz wyzej. 15. waze sie co tydzien w pt. dla orientacji bo waga nie jest dobrym odzwierciedleniem naszej diety. Och matko ale poemat napisalam hehe mam nadziej,ze postarasz sie zastosowac do tych rad, warto- bo jak mowie kazdemu nie wazne ile kalorii zjesz tylko co zjesz,jak zjesz i kiedy zjesz!!! I jak dziewczyny podobaja wam sie moje wypociny? |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Konto usunięte
|
Pepea- dzięki za tak 'obszerne' ;d rady, na pewno postaram się do nich dostosować ;].. aa co do ćwiczeń to jakie najlepsze? ;> dodam, że nie mam dostępu do bieżni, rowerka, stepera czy innych cudów technologicznych xd
|
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Kara1555 - na forum wątków w związku z ćwiczeniami jest od metra, więc na pewno jeśli troszkę poczytasz, znajdziesz wszystko, co Ci się przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
a ja jutro wybieram się na siłownię
![]() ![]() a od marca prawdopodobnie karnet ![]() ![]() jak ja mogłam to pominąć kara witamy w naszych szerokich progach ![]() ![]()
#856 |
Raczkowanie
|
Uuuu widzę że sie rozszerzyl watek hyhy o nowa osobe ladnie witam
![]() Hmm wiecie? ale ja zadnej z Was nie moge zobaczyc bo niestety nie mam konta na nk ![]() mniejsza z tym takze laseczki jakbyscie mogly gdzies indziej wsadzic swoje fotki bylabym wdzieczna. Pozniej wstawie swoje jakies tylko musze poszukac. Dzien rozpusty jednak ale tradycja utrzymana 1 pączek. Obiad : pol woreczka ryzu brazowego, kurczaczek imbiorowo-czosnkowy i salatka z porow z jablkiem, kolacja hmm wiejski light ze szczypiorkiem, jakos ostatnio polubilam to ale ze swiezym szczypiorkiem nie tym co juz oni dodaja bo wtedy ma beznadziejny smak. ćwiczonka jak zwykle rowniez byly chociaz mi sie jednak nie chcialo to pomyslalam ze sie zmusze xD i tego paczka przynajmniej spale xD
#857 |
Raczkowanie
|
jezeli nie masz dostepu do takich rzeczy to mozesz np codziennie spacerowac 30 min, tak by twoj oddech byl szybszy, no i jak napisala tak przejrzyj fora, bo w domku tez mozesz pocwiczyc bez zadnych przyrzadow- np brzuszki, taniec.
---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- desireless to moze zaloz sobie takie lewe konto, nawet tylko na dzis zeby nas zobaczyc bo watro!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A na temat spodni, trudno mi się wypowiadać, ostatnio jak szukałam spodni to rozmiar 46 był lekko przyciasnawy, tyłek jak łopata, a uda w tych jeansach wyglądały jak parówki, więc wyszłam ze sklepu i powiedziałam sobie, że nie kupie nowych spodni dopuki nie schudnę ![]() Swoja drogą w szafie mam spodnie w rozmiarze 40 i czekają na swoją kolej ![]() [1=e777cdf1c57b338fabf7d01 3bb9477b94f783cd4_5f5c017 2a3309;17128086]może i malutko, ale 155 to też malutko ;d a taka waga do mojego wzrostu wydaje mi się być idealna ;d[/QUOTE] 40kg może ci się wydawać idealna, ale przy takiej wadze będziesz miała już niedowagę, a chyba nie chcesz wyglądać jak wieszak? najniższa na jaka sobie możesz pozwolić to 45kg! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- To weź mnie ze sobą ![]() Ja bym sobie z chęcią na wiosłach lub atlasie poćwiczyła, ale funduszy brak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Raczkowanie
|
mam w domu kilka par spodni... w roznych rozmiarach... jedne sa nowiusienkie zaledwie 2-3 razy nalozone...
![]() to buziole na dobranoc i do jutra ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Raczkowanie
|
łooooo ale tu sie dziejeee!!ja podobnie jakdesirelessnie mam konta-skasowalam jakos w swieta bozego narodzenia,bo stwierdzilam,ze jestem uzalezniona od nk,a obowiazkow mam za nadto
![]() ![]() ![]() ![]() bylam dzis z Młoda na sankach ![]() ![]() ![]() paczka nie zjadlam,ani innego faworka,za to zjadlam makaron z pieczarkami,ale malo ![]() ![]() witam nowa kolezanke!kara1555kochana,40kg przy Twoim wzroscie to b.malo!mam tyle wzrostu co Ty i kiedys wazylam 42 i wszystkie kosci mi sterczaly,dla mnie 48bylo optymalne ![]() ![]()
#862 |
Zadomowienie
|
dzisiaj przyznalam sie TŻ do swojej wagi. Wiem, ze byl zaskoczony i zaczal mi doryzac... poplakalam sie... nienawidze siebie taka prawda... wygladam jak kobyla;/
![]()
#863 |
Raczkowanie
|
CZeść kruszynki.
Na razie nie mam czasu, ani zresztą zbytnio siły na pisanie, więc popiszę jutro i dołączę się do "odkrycia sie"przez NK. Przejrzałam wasze wpisy i fotki. Super wyglądacie dziewczyny, wszystkie, laski z Was, ze hoho. Witam nową koleżanke Kara1555 życzę wytrwałości. Widzę, że dziewczyny Cie tu super we wszystko wprowadziły. A zwłaszcza Popea superkowo się spisała. miiilenka co Ty z tą kobyłą?oszalałaś kobieto! co Ty za bzdury wypisujesz?!Pewnie twój TZ żartował a Ty tu rozpaczasz?! Teraz by Ci sie przydało na kolanko i po tyłku za takie głupie gadanie! |
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a moj TZ mowi na mnie loszka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Przyczajenie
|
ostatnio uświadomiłam sobie, że nie należy się przejmować zdaniem faceta. bo jeśli jest się z nim, i nie przeszkadza, nie wypomina Ci Twojej wagi to pasuje mu wygląd swojej dziewczyny
![]() kurde. ostatnio nie potrafię sklecić normalnego zdania. mam nadzieje, ze jest to dość zrozumiałe. Ja w ferie mam jakieś "wolne dni od diety?" choć sama nie wiem. nie jem dużo. i jak już wcześniej wspomniałam w ciągu tamtego tyg. zgubiłam 1 kg. nie wiem jakim cudem. no ale ![]() witam nowe dziewczyny na naszym wątku ![]()
![]() |
#866 |
Zakorzenienie
|
miiilenka - jak się tam do Ciebie przejdę, to chyba Cię kopnę. Co Ty, kochanie, wygadujesz.? Nie wyglądasz jak kobyła.! Chyba kobyły na oczy nie widziałaś. Przecież to to ogromne jest, kobylaste, a na zdjęciach na nk nic nie przypominało chociaż najmniejszej kobyłki, nic nie było kobylaste.!
pepea, hm, loszka to chyba żona dzika, tak.? Do mnie wszyscy "dziku" mówią, nawet rodzina ![]() Zastanawiam się nad kolejnym tatuażem. I chciałabym sobie zrobić jakiś na przedramieniu po "wewnętrznej" jego stronie, czyli mówiąc jak najbardziej po ludzku: pod pachą, na ręce ![]() Edytowane przez tak Czas edycji: 2010-02-11 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Raczkowanie
|
tak ja nie wiem, nie znam się , w zyciu nie dała bym sobie tatuazu zrobić, choć nie powiem , ze mi się nie podobaja, za duzo w zyciu mnie kuli, żebym, dobrowolnie poszla na to. Ale faktycznie, moim zdaniem to może być problem, hmm, nie lepiej poczekac już na gotowe idealne ciałko i wtedy dać sobie zrobic?
pepea ma racje dziewczyny, faceci nie są tak wrażliwi jak my i przez to nieraz jest tak jak jest niestety, więc się nie przejmujcie, bo pamietajcie:jesli z nami są to znaczy , ze zależy im na nas i nas kochaja. Edytowane przez fiolka122 Czas edycji: 2010-02-28 o 01:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Wtajemniczenie
|
kobietki potrzebuje Was
kopnijcie mnie, powiedzcie że dam radę ![]() że przecież już to robiłam... sory że się wbijam ale jak Was czytam to jakbym siebie słuchała. Edytowane przez .domi Czas edycji: 2010-02-11 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |||
Zadomowienie
|
Hej dziewuszki
![]() Pies jak zwykle mnie obudził, czuje się jakbym na kacu była ![]() Muszę nad śniadaniem pomyśleć, chyba serek wiejski z razowcem będzie. Tylko po tłustym czwartku nie róbcie sobie tłustego piątku, dziś już wszystkie ładnie dietkę trzymać ![]() Cytat:
Wiem, że jest to przykre, dlatego ja nigdy Tż się nie przyznam do wagi! I nie wyglądasz jak kobyła ![]() Cytat:
![]() No a reszta, to gdzie? wychodzić z ukrycia ![]() Cytat:
![]() A no każda z nas da radę, to i ty też, ale jak chcesz żeby cię bić to proszę ![]() Podaj swoje wymiary i cel, to może coś zdziałamy. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.