|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Raczkowanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
elskede i karadka- patrzcie patrzcie jak się kobitki rozgadały
![]() ![]() http://www.kareen.pl/index1.php babka jest przekapitalna- potrafi tak dobrać suknie, że przy przymiarce czujesz się jak księżniczka bez względu na wagę ![]() ![]() a tak w ogóle to karadka- dziewczyny maja rację Ty chudniesz z szybkością światła!!!!! więc na przymiarce może już szczypior będziesz? z tymi płatkami to niezła jesteś ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- elskede- super, że masz jasno sprecyzowany cel to bardzo ważne i w dużym stopniu ułatwia jego osiągnięcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 |
Przyczajenie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Witam!
![]() dziś robiłam rybkę z fasolką (5dzień na PW), ale wyszło fatalne ![]() Co do tych jogurtów, to zauważyłam że jak mają 0% tł, to mają dodatek cukru, serkówHomo )% nie mogę znaleźć, ale odkryłam serek wiejski ligt, "piątnica", ma tylko 3%tł, jak na serek to chyba niewiele. dziś ostatni PW karadka- a jakie wrażenie masz jak widzisz te piżamowe panie w sklepie, u nas chyba by je wyśmiano. No, ale co kraj to obyczaj. Apropos sukni, to życzę trafnego wyboru, napewno ędziesz pięknie wyglądać, a głupie uwagi, to moim zdaniem to zazdrość. CZasem słyszę podobne w pracy, ale mam ich w nosie!!!! ewela- mamy taką samą wagę ciała i tyle samo chcemy zżucić z siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Rozeznanie
|
hej ewelko, wlaśnie mi się to marzy, wyjechać, ale z drugiej strony ciężko będzie zostawić rodziców, do których jestem bardzo przywiązana, są moim oparciem, ostoją, mimo swojej momentalnej upierdliwości są fantastycznymi ludźmi, siostra jak siostra, pół biedy, koleżanki też, przeżyjemy bez siebie, zwłaszcza, że jest skype, gg i inne komunikatory i formy porozumiewania się, ale to ja muszę żyć swoim życiem, to ja muszę wybrać, gdzie będzie dla mnie najlepiej
![]() ![]() Ale pamiętaj karadko, jak już wybierzesz suknię, koniecznie wrzuć nam tutaj zdjęcia, bo ja jestem baaaaardzo ciekawa jaki masz gust ![]()
![]() |
#844 |
Zadomowienie
|
ewela
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a teraz wielka chwila - muffinki cytrynowe PYCHA!!!!!!!!!!!!! niebo w gebie , dalam jeszcze troszke zapachu cytrynowego i pomaranczoewgo, przyrumienilam je i zrobilam na wierzch z soku z cytryny i slodzika niby lukier i tak pokropilam..... pycha!!! ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- jutro bedzie na + jestem pewna bo do wieczora ich nie bedzie!!!
![]() |
#845 |
Raczkowanie
|
Karadka-nie przejmuj się po efektach widać,że nie ma to znaczenia
![]() Od wczoraj szaleję bo zaczęłam PW dzisiaj papryka faszerowana mięsem z podudzi indyka w sosie pomidorowym z koperkiem ![]() Wczoraj zrobiłam pyszną zupę ( na tej diecie mam ogromną ochotę na zupy)polecam-może któraś z was skorzysta ZUPA GRZYBOWA Z KURCZAKOWYM MAKARONEM ![]() 2 zupy mrożone,grzybowe Hortex(niestety musiałam wygrzebać ziemniaki ale czego się nie robi) włoszczyzna mrożona też Hortex-wedle uznania 1 pierś z kurczaka jogurt Pierś gotujemy z włoszczyzną aż będzie miękka,przecedzamy i zostawiamy wywar do którego wrzucamy przebrane mrożonki,doprawiamy i gotujemy.Kurczaka rwiemy na nitki zgodnie z włóknami .Pod koniec gotowania wrzucamy kurczaka do zupy.Na talerzu dodałam łyżkę jogurtu. elskede-Norwegia fajny,spokojny kraj tylko zastanawiam się czy nie za spokojny?Poza tym ta ciągła zima ,ciemno ale oczywiście co kto lubi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#846 |
Zadomowienie
|
elskede ja to sie smieje ze i tak w kazdej bede wygladala jak beza
![]() ![]() ![]() i jeszcze jedno - nam tez bylo ciezko zostawic wszystkich i jechac! i nie zaluje ani jednego dnia! do domu dzwonimy ze 3 razy w tygodniu, jezdzimy 2-3 razy w roku jest super! i mimo ze w pl mialam bardzo dobra prace i nikt mi nie chcial uwiezyc ze rezygnuje, a ja w zartach stwierdzilam ze to samo moge robic za granica.... i dopielam swego ![]() ![]()
![]() |
#847 |
Raczkowanie
|
elskede- zdaję sobie sprawę z przywiązania i chyba właśnie tęsknota nie tak za znajomymi jak za Rodzina (jak piszesz) jest najgorsza ale dasz rade- TWOJE ŻYCIE- racja i tego się trzymaj
![]() małgoś witam w klubie w takim razie ![]() karadka- Ty ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#848 |
BAN stały
|
Dlaczego przy tej diecie niewskazane jest podejmowanie zwiekszoengo wysiłku fizycznego? Czy dlatego, że jest uważana za obciążającą mocno organizm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 |
Raczkowanie
|
evitanna- to zwiększenie wysiłku fizycznego dotyczy tylko fazy uderzeniowej- jest najbardziej rygorystyczna- ale wszystko zależy od Ciebie i tego jak się czujesz. Ja np i bodajże galloway nawet w fazie uderzeniowej nie odpuściłyśmy
![]() Ja też dziś szaleję- pierwszy dzień Pw ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#850 |
Zadomowienie
|
ewela ogladalam wlasnie niektore sa piekne ale nie ma duzego wyboru
![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- dobra ide zjesc muffinke( co chwile mowie ze to ostatnia ale nie moge sie powstrzymac ![]() ![]()
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
karadka- przeglądam i te z agnes bardziej mi się podobają... masz już jakieś typy? Ja miałam coś podobnego do 4764/856 ale z małą modyfikacją i przed tym Cię od razu przestrzegę: miałam doszywane ramiączka a raczej dopinane- w razie czego w każdej chwili mogłam dopiąć ale mi w zasadzie nie były potrzebne
![]() ![]() ![]() a dół tej sukni- zwróć uwagę- przestrzegam żebyś takiego dołu nie wybierała (ja miałam nie wiem co tzn. nie pamiętam jak się ten materiał nazywa) bo wystarczy, że lekko przydepniesz i już masz dziurę.... ![]() ![]() podobają mi się też kolekcja2 1827 i 1962 ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- karadka - najbardziej podobna do mojej jest kareen- elegance 11 suknia 214 ma nr. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#852 |
Rozeznanie
|
a ja sobie wcinam właśnie ugotowanie brokuły
![]() ewelo i karadko - myślę, że zaryzykuję, ale muszę najpierw skończyć parę spraw myślę, do przyszłego lata się uda ![]() domino - fakt, troszkę mnie dołuje prawie półroczna zima, długie wieczory, ale ponoć można się przyzwyczaić ![]()
![]() |
#853 |
Raczkowanie
|
a tak w ogóle moja droga to stoisz przed nie lada wyzwaniem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- elskede- ja od diety kopenhaskiej jakoś obrzydzenia nabrałam do brokuł... a kiedyś go uwielbiałam- miałam nawet przepis na pizze z brokułami - wyśmienita była... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a z madonny: najbardziej nalon, 1806 i 802, potem, 1826, 1827, hamlet, whitney no troche tego jest ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- ewela ja z 8 lat temu robilam kopenhaska i tez dopiero od niedawna zaczynam jesc brokuły bo tak je znienawidzilam!!!
![]() |
![]() |
#855 |
Rozeznanie
|
wiesz ewelko, u mnie to tak, ze oczywiscie wolalbym go sobie zjesc z bulka tarta i maselkiem, ale lekko posolony tez jest ok
![]() ![]()
![]() |
#856 | |
Zadomowienie
|
ewela to mialas tiul na dole czy taki material? a z tymi szelkami to juz wczesniej o tym myslalam bo co prawda przy diecie maleja ale C i tak bedzie
---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#857 |
Raczkowanie
|
karadka- no faktycznie typów masz co nie miara
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Przyczajenie
|
przeżyłam kopenhadzką, ale nabrałam obrzydzenia do sałaty i szpinaku, brokułki nadal lubię.
znalazłam wiadomości na temat zawartości tłuszczu i węgli: jeśli suma ęgli i tł. jest równa lub większa od białka to produkt nie nadaje sie do spożyczia w naszej diecie. chyba to ma sens? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Raczkowanie
|
Nie miałam tiulu bo jak pisałam wcześniej wystarczy , że nawet nie Ty a umiejętny partner niechcący Ci nadepnie a poleci jak oczko w rajstopach- tiul bardzo ładnie ładnie wygląda ale nie bardzo jest praktyczny- ja poszłam za radą tej babki i zastąpiłyśmy go no nie wiem kurcze jak się ten materiał nazywa
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- ooo malgos dobrze wiedzieć- będę na to zwracać uwagę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ewelko - tak właśnie chyba jest, jak siostra szyla sobie suknie, to jak pierwszy raz poszlam z nia do salonu i mialam do wyboru 10, trafilam celnie, ktora wybrala, mimo, ze wczesniej jej nie widzialam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#861 |
Przyczajenie
|
wybór sukini ślubnej to nie lada wyzwanie, chce sie wyglądać oszałamiająco, ale przyłączam sie do opinii, że zdjęcia nie oddają rzeczywistych wrażeń, ale wzór zawsze można obrać i mieć jakieś wyobrażenie tego, co sie chce
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 |
Raczkowanie
|
materiał- coś takiego jak w sukni agnes 1693
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Zadomowienie
|
i tu sie z wami wszystkimi zgadzam, przewaznie jest tak ze nie wezme zadnej z nich tylko cos czego wczesniej nie bralam pod uwage
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
oj oj karadka- mylisz się moja droga- zobaczysz jak pięknie się poczujesz w takiej sukni- teraz są takie kroje, że zakryją co na widoku być nie powinno a uwydatnią walory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 |
Rozeznanie
|
a ja uwazam, ze jak sie dobierze super krój, super materiał, to z hipopotama można zrobić piękność
![]() ![]() karadko na pewno bedziesz wygladala slicznie ![]()
![]() |
#867 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Raczkowanie
|
hehe malgoś ja też ze wsi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Przyczajenie
|
elskede- możesz rzucić tok postępowania na jajecznice z brokułami, czy brokuły wczesniej dusisz lub gotujesz.
![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- [QUOTE=ewela2612;masz świętą rację, ja muszę dojeżdżać do pracy samochodem, bo nie dośc że 12 km, to nie jedzie tam żaden środek transportu, ale jak tylko wiosna na dobre zawita, wyprowadzę rower i hejaaa! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Raczkowanie
|
karadka i małgoś - mi sen z powiek spędza brzuchol
![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- hehe małgoś dojeżdżam prawie tyle samo - 9km i też planuję na wiosnę rowerek wyciągnąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.