|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
Miciel - Łowca Posagów
Ja swój przehulałam już, ale głównie na przydatne sprzęty
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Juz nie
Bank zainkasował mi jako wkład własny na zakup mieszkania. ---------- Ble! Szalik mi śmierdoli Sex Pistolsem. Mam wrażenie ze okręciłam sobie szyje wiechcia pokrzyw. Zmykam do lekarza. (zasiadziałam sie w domu i teraz ide wydebic od sasiadki samochód).
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj pogonilem moja druga walniegta siostre
Dzwoni i sie pyta czy jestem w domu bo chce przyjsc A ja jej mowie ze nie bo zaraz wychodze a wiem ze jeszcze nie bede wychodzic.Ale najlepszy tekst:ja-Jade w gory ze znajomymi siss-To poczekaj w domu na mnie ja- ![]() siss-bo ja sie z wami zabiore do legnicy ja- mowie jej ze legnica jest w calkiem innym kierunku niz gorysiss-ja myslalam ze bedzie wam po drodze ja- Ona potrafi rozbawic ludzi
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale to nie dla mnie na męża się nie nadajesz, tylko tak ogólnie
![]() To czekam na zaproszenie do przyjaciół ![]() ![]() Na wsi to nie wiem ![]() Ee tam, skrzywienie zawodowe Cytat:
)![]() O następna ![]() No wydało, przejrzałam go na wylot (ówce) Maju główka Cię będzie bolała, nie wal nią tak o tą ścianę Cytat:
Ty to jesteś dobry, kochany brat ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() :brzyda l: boski Nie nadrobię przed pracą, za dużo pisaliście a ja wczoraj przez większość wieczoru neta nie miałam |
|||
|
|
|
#846 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
Czy Gryks ma już konto na fejsie? ![]() Flo-na ten weekend się nie wpraszam,bez obaw ale nie odpuszczę tego piwa
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#847 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
A podobno to Maja tu herezje wypisuje
![]() I Lublinem ![]() Cytat:
Może znam? ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to wiem
![]() Tu nie ma z czego sie smiac to trzeba plakac![]() BTW ona wlasciwie jest moja siostra przyrodnia Ojcie c ten sam ale matka innaJade z TŻ-tem zgadnijcie gdzie
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#850 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Co chciałeś na fejsie?Byłam zajęta podziwianiem mojego tyłka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#851 |
|
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#852 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie mam wcale, rodzicielka prasuje (a jeśli to ja robię pranie, to ubrania prasują się dopiero na mnie) ![]() Cytat:
![]() To może się napij? ![]() Cytat:
Dobradobra Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
może chociaż zmundrzeję i dziisaj pójde spać z kurami ![]() ale podejrzewam, ze chodziło mu o wątek żonek, bo tam mamy wspólną znajomą ![]() klik! ![]() Na tekstowo.pl dodali pare tłumaczeń piosenek Finntrolla trolle, wilki, wojny, szubieniczne pieśni - Katla to ma pomysły... ![]() Może się szwedzkiego zacznę uczyć - przynajmniej podobne toto do germańskich i innych ludzkich języków. Nie to, co popitolone ugrofińskie ![]() toć to prawie metropolia! ![]() Na moim zadupiu 200 osób
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-13 o 12:03 |
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam posagu
Cytat:
Wszystkie trzy wygralyscie ze mna kolacje i baraszkowanie w lozku ![]() Jade do ZOO i stwierdzilem ze tam smierdzi
|
|
|
|
#855 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#856 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tylko na jednego
Skąpiradło
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Musze miec wiecej $ na flaszki a tak na powaznie to pojdziemy na cala skrzynke tymbarkow albo wiecej i bedziemy pic dotad dopoki paw krolewski nie poleci![]()
|
|
|
#858 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Znowu przyłażę pomarudzić
Czy mi się wydaje, czy niektórzy są strasznie czepialscy ![]() Matko, czemu nie ma zdjęć, czemu kupiłam za taką a nie inną cenę, czemu cały czas nie siedzę na wizażu i nie oleję całej reszty świata... niektórzy są chyba lekko nadgorliwi ![]() No i to tyle wstępu... już będę mniej marudna Cytat:
Mam tylko nadzieję, że mój mąż tak mojej mamy nie znosi jak ja jego ![]() Ale moim rodzicom zawdzięczamy wszystko, pomogli nam z mieszkaniem, z autem, nawet z pracą dla mojego faceta... a tamci, tylko krytykują, że brzydkie mieszkanie, badziewny samochód (a sami truposzczakiem skodą jeżdżą), wszystko nie tak, nawet nie podoba jej się to, że do prania używam persil... bo powinnam proszki z Lidla Cytat:
Cytat:
Tyle 'przyjaciółek' mnie zawiodło, że masakra. Teraz mam troje przyjaciół: mąż, mama (wyjątek damski) i tato
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
sodomia i gomoria! ![]() to zakłądaj konto na fotce i jazda ![]() Cytat:
co ty masz za ciacho w avku, bo już chyba gdzies widziałam tę facjatę?
|
|
#862 | ||
|
|
Cytat:
I kapibary!Cytat:
no to chyba mogę uważać się za szczęściarę, jedną znam prawie od urodzenia, drugą z podstawówki, trzecią z liceum i jeszcze dwie ze studiów. Czyli najświeższe ponad 6 lat, jak ktoś przez tyle czasu się sprawdzał to chyba nie powinien wywinać brzydkiego numeru... choć wiem, że różnie bywa...
||
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Tesciowie powinni lezec gleboko
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Sodomia to ja mam na drugie imie,a gomoria na trzecie Widze ze podoba ci sie ta propozycja ![]() Cytat:
|
|
|
|
#864 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Olivier Martinez.Ale w dłuższych włosach bardziej mi się podoba.
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Ide myc hery
i ryja ogolic
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiesz, co to są kapary?
do jedzenia, groszek taki a to nie znam nie wiedzieć czemu myślałam, że to piłkarz jakiś... Bo na tym zdjęciu ma minę tępego piłkarza, co tylko za piłką biegac umnie... ![]() ![]() tylko nie pomyl kolejności
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-13 o 12:31 |
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
O tak ![]() Cytat:
No mnie pierwsza przyjaciółka zawiodła w podstawówce, i to chyba dla tego, że ktoś jej coś głupiego nagadał i ona wolała wierzyć temu komuś niż mi Potem gimnazjum, potem liceum... na każdym kroku coś... i tak się to potoczyło, że przestałam się przywiązywać do ludzi.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#868 |
|
|
A na co mi un? Jakbym znała to bym was zapoznała po prostu
Cavia magna - nie wiem, czy ma polską nazwę po angielskiemu to świnka morska większa, a po niemiecku dzika świnka morska KLIK Jako właścicielka udomowionej nie mogę sie oprzeć ich urokowi Pawiany to takie małpy, a kapibara to największy gryzoń świata, coś jak swinka morska ważąca ok. 50 kg
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-10-13 o 12:41 |
|
|
|
#869 |
|
BAN stały
|
Proszę przekazać Pani Winter, aby się do mnie nie odzywała
![]() To bardzo "rodzinnie" u Was musi być ![]() |
|
|
|
#870 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:55.

Zmykam do lekarza. (zasiadziałam sie w domu i teraz ide wydebic od sasiadki samochód).
A ja jej mowie ze nie bo zaraz wychodze a wiem ze jeszcze nie bede wychodzic.Ale najlepszy tekst:
mowie jej ze legnica jest w calkiem innym kierunku niz gory
Ale zawsze możemy zostać przyjaciółmi 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Tyle 'przyjaciółek' mnie zawiodło, że masakra. Teraz mam troje przyjaciół: mąż, mama (wyjątek damski) i tato