|
|
#841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - powrót do korzeni ;) CZĘŚĆ XXVI
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
taaaak, pierwszym razem Ci nie poszło
zresztą chyba nie tylko mnie |
|
|
|
#843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały czas jej używa.
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() Później miałam okazję się napatrzeć i wiesz.... ekhem, widok nie do zapomnienia! ![]() Teraz poszłoby mi lepiej
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą, ciekawa jestem za kogo mnie wtedy wzięłaś ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Już chyba z 10 razy obejrzałam filmik z pleneru Claris
|
|
|
|
|
#846 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Spotkałabym się z Wami wszystkimi jeszcze raz w ogóle
|
#847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Książki tego typu są drogie bo te wszystkie designy w środku mają prawa autorskie i wszystko to trzeba opłacić to samo jest z albumami florystów (lekką ręką 200 zł za nieraz bardzo cienką książeczkę), architektów, projektantów mody itp. Masakra ![]() Cytat:
Jak mój sobie kupił myszkę DLA GRACZY to był normalnie szał ciał - cały czas mi tłumaczył co ona tam ma specjalnego, jak się ją programuje pod każdą grę, jakie ma odważniki do obciążania i jak się fajnie klika. Chłop 32 lata |
||
|
|
|
#848 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oczywiście nie ma szans by siostra mnie obroniła, bo ona broni Szwagra jak kwoka kurcząt. ![]() A wyciągu z marihuany jakoś bym się nie chwyciła, choćby na całym świecie go nie było prócz Czech. Fe. Adamsów Cytat:
Mogli mi kupić likier bananowy, kawowy, kokosowy... każdy inny. Ale kupili głupotę i nawet nie mogę tego wykorzystać TŻ poddał mi pomysł że jakby mi to dawali to mam to rozlać po kielichu i niech to przy mnie wypiją, jak tacy prędcy ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
wierzę
a ja bym was wszystkie rozpoznała
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-11-14 o 19:29 |
|
|
|
#850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie, kiedy... ![]() Cytat:
Ja też, a chciałabym też parodię zobaczyć ![]() Ja też Was kocham
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
JA też chciałabym zobaczyć filmiki Claris.
Bardzo ładnie proszę
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
magda, tu, na wątku, mamy żywy przykład, że się da zacząć życie na nowo, jak się chce. i nie jest łatwo na początku, ale zawsze lepiej, niż być ciągle nieszanowanym przez partnera.
paollino, nie przeginasz czasem? a jakbyś dostała pejcz na 18., to byś się wkurzyła, że Cię mają za sadomasichistkę? w Czechach np. legalny jest prawdziwy absynth i moi znajomi jak tam byli, to nam przywieźli flachę. wcale nie uważam, że mają mnie za brynolkę, co denaturatu nie przepuszcza przez chleb, bo po co Twoja siostra z chłopakiem pewnie uznali, że to fajny prezent dla studentki, bo u nas niedostępny - jak Ty nie chcesz, to możesz kogoś poczęstować. poza tym mój chłop piwo marihuanowe kupił w Tesco w moim mieście, więc pewnie tej marihuany w takich rzeczach nie ma
|
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupię mu jeszcze książkę i te tureckie cosie. W końcu to on ma być zachwyconyKtóraś już dała aleks linki czy podesłać ? |
|
|
|
|
#854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
robisz cos dla siebie![]() Cytat:
i bezczelna bratową, ze tak sie odzywa.![]() Cytat:
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
może mogłaby mi któraś z dziewczyn na "PW przesłać zdjęcia z pleneru i parodie od Claris co ?
bo ja kurczę jestem taka ciekawa a Claris jak na złość nie ma
|
|
|
|
#856 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Oni nie uznali że fajny prezent dla studentki, bo oni mnie znają. Nie obracam się też w jakimś ogromnym kręgu znajomych by kogoś częstować, mam jedną koleżankę i TŻa Reszta to znajomi których spotykam tylko na uczelni. Po prostu, to miał być kiepski żart. :/ |
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też czekam na linki od Claris i kupa jedna wielka... będzie foch
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Kurcze Paollino, absynth jest alkoholem z założenia halucynogennym. Trawka nawet tego nie powoduje. Moim zdaniem jesteś przewrażliwiona. Bo nie chodzi o to czy pijesz takie rzeczy, czy jarasz trawkę tylko o sam gest. Uważam, że to fajny prezent. Jakby chcieli Ci zrobić "kiepski żart" to nie kupiliby Ci nic. Nie chcesz pić? postaw sobie na półce i się ciesz prezentem. Nie rozumiem tej całej afery a już tymbardziej awantury w domu z tego właśnie powodu. ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- btw. ludzie są okropni jak chcą coś osiągnąć... Dostałam zaproszenie na FB od kobiety, która pracuje w leżajskim domu kultury. Znamy się "z widzenia", nigdy nie zamieniłyśmy więcej niż "dzień dobry". No i teraz... dostałam zaproszenie do znajomych. Ok, przyjęłam, bo jakby nie było- znamy się tak? Po kilku godzinach dostaję wiadomość od niej, że kandyduje do rady miasta i oczywiście prosi o głos i żebym poleciła ją swoim znajomym z jej okręgu wyborczego... No błagam. To jest aż żenujące. Uważam, że jesli ktoś chce kandydować i liczy na dużo głosów to powinien robić coś, żeby być zauważalnym i żeby ludzie stwierdzili, że tą właśnie osobą chcą mieć w radzie miasta, a nie przez znajomych znajomych.... Żenuaaaaaaa
Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2010-11-14 o 19:52 |
|
|
|
#858 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a filmik, to chyba mogę przesłać, skoro Claris dawała tym, którzy chcieli (w sumie to mogła wrzucić na mejla, jak ktoś nie chce, nie oglądnie ) także jak jeszcze nie ma ktoś filmu, a chce, to PW, a przeslę ale ja nie widziałam parodii, więc wiecie... wszystkiego nie mam ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Olka, to napisz to tej pani, że to żenujce wg Ciebie i ężcz zrobisz jej antyreklamę, bo zamiast wyjść do ludzi i z nimi rozmawiać, ona zabiega w taki sposób o głosy. ja tak zrobiłam tzn. napisałam kolesiowi tak: ”Hej, tak, wiem, że startujesz do rady miasta, ale takim zachowaniem - czytaj: nagabywaniem znajomych znajomych - mnie osobiście zniechęcasz do polityki nawet na poziomie samorządowym. Wyjdź do ludzi, spotkaj się z kimś, pokaż, co chcesz zrobić i co już zrobiłeś, a nie proś obcych w gruncie rzeczy ludzi nie tyle o poparcie, ile o to, by ich znajomi to zrobili. naprawdę, trochę jaj, panie przyszły radny. PS możesz być pewien, że moi znajomi nie zagłosują na kogoś, kto tak zdobywa poparcie ” jestem chamska, ale w nosie mam kolesia, jest głupi i dąży po trupach do celu, to co się będę nawet nie wiem, skąd miał mojego mejla?
|
||
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, ja jej odpisałam, że nie zamierzam brać udziału w wyborach bo mnie nie będzie w domu. I życzyłam powodzenia. Tyle.
Mogłabym napisać ostrzej, ale w Lezajsku istnieje takie niebezpieczeństwo, że zawsze możesz czegoś potrzebować od tejże osoby a w razie czego... dobrze będzie mieć kogoś "znajomego" w razie W. Niestety...
|
|
#860 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
A ja już wiem o co to całe zmieszanie.
Bo w Polsce się trawkę pali, a nie pije !No, to Wasze zdrowie !
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- żart). Co do paollino to masz rację. To tylko prezent, nie ma o co robić afery. Nic personalnego ani tymbardziej złośliwego. Czy jak daje się komuś Kama ( ) Sutrę w prezencie to uważa się tą osobę za seksoholika? A jak paollino przynosisz na obiad do teściów wino to dlatego że są fanami mocnych trunków? Bez przesady. No ale Ty jesteś troszkę dama queen, więc cóż...Olka co do drugiej części Twojej wypowiedzi to dla mnie też jest żenujące. Właśnie dzwoniła mami i mówiła, że wpadła do niej z wizytą daleeeeeka kuzynka która nas nigdy nie odwiedza, ale kandyduje do powiatu i robi "objazdową kampanię wyborczą"
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2010-11-14 o 20:12 |
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Naj to mogłabyś mi przesłać? i ktoś też tą parodie jak może?
Jestem bardzo ciekawa ![]() A na poczcie to już od dawna jest myślałam, że coś nowego. |
|
|
|
#863 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kupujesz byle jaki prezent czy myślisz co sprawi odbiorcy przyjemność i się przyda? ![]() Cytat:
. o innych hasłach aż wstyd pisać, ale siostra nic mu ani nie piśnie, zapatrzona w niego.
|
||
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurna, to równie dobrze ja sobie mogę kandydować i porozsyłać na FB, NK i gg prośby o poparcie... ludzie są beznadziejni i tyle. Insane, no tak, wiadomo, że wszędzie łatwiej jak się ma znajomości. Chodziło mi tu raczej o to, że na takie malutkie miasteczko jak Leżajsk, lepiej nie robić sobie wrogów. Wszak taka pani, której się powie, że jest żenująca, może się baaardzo pogniewać
|
|
|
#866 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#867 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Wiesz, czasem widzisz coś w sklepie i myślisz sobie: - "O! Piękna butelka, pasowałaby do pokoju X, nie?" Mi się zdarzało obdarowywać bliskich przedmiotami "nie-na-temat", ale które mi wpadły w oko albo skojarzyły się z tą osobą.... Nie wszystkie muszą być praktyczne
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Już wysyłam Wam pw i proszę żebyście Wy między sobą tego nie robiły, zresztą już wczoraj prosiłam o nierozpowszechnianie
![]() Dziękuję za wszystkie miłe słowa, tu i na pw |
|
|
|
#869 |
|
Zadomowienie
|
Claris przecudowne
|
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.

wiem z doświadczenia - niestety to samo jest z książkami dla architektów krajobrazu 
13.03.2008

to samo jest z albumami florystów (lekką ręką 200 zł za nieraz bardzo cienką książeczkę), architektów, projektantów mody itp. Masakra 

Oczywiście nie ma szans by siostra mnie obroniła, bo ona broni Szwagra jak kwoka kurcząt. 

Mogli mi kupić likier bananowy, kawowy, kokosowy... każdy inny. Ale kupili głupotę i nawet nie mogę tego wykorzystać

żebyś w końcu znalazła siły na rozwiązanie całej tej sytuacji