|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg- cd. ZAPRASZAM!
a dziękuje, dziękuje
normalnie aż z tej radości zjadłam mandarynke jakie macie pomysłu na obiad? bo ja chyba dzisiaj robię bagietkę, a do środka dam kurczaka, sałate, rzodkiewkę, ogórka, pomidora, troche ketchupu i odrobinke majonezu dla smaku. mmmm
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
. Nie mam czasu teraz nadrabiać zaległości, bo muszę szybciutko iść włosy myć i układać wg porad koleżanki . Ale chciałam Wam napisać, że jest to osoba, którą niedawno poznałam (studia ) iii Jej życie mnie kompletnie zainspirowało!! Przede wszystkim jest śliczna i szczuplutka, ale też mądra, po prostu ideał :P. W każdym razie jak mi poopowiadała co Ona w życiu robila, gdzie była i jak żyła to poczułam, że sama się muszę zabrać za swoje życie, żeby takie nudne nie było! Ona po prostu robi to na co ma ochotę, jak to określiła . I postanowilam sobie, że i ja zacznę coś zmieniać, przede wszystkim naprawdę zabiorę się porządnie za to odchudzanie! To końca stycznia mam być chudzinką! Ewentualne poprawki do połowy lutego i basta! Nie będę się już więcej załamywać, że jestem hipopotamem! No i w miarę osiągania pięknego wyglądu zewnętrznego planuję się też uporządkować wewnętrznie . Chodzi mi o wszelkie pierdoły typu nie brać się za wszystko w ostatniej chwili, nie stresować się tak, spać więcej, uczyć się itd. itp. No. I to by była moja wzruszająca historia z rana :P.
|
#843 |
|
Wtajemniczenie
|
miałam podobną sytuacje Winyl
poznałam osobę, która była zupełnie inna niż Ja. namawiała mnie na korzystanie z życia w jak najlepszy sposób, mówiła,że będę miała wspaniałe wspomnienia, uczyła mnie nowych fryzur, makijażu,myślenia,patrzen ia na świat z innej perspektywy... a później dowiedziałam się,że jestem zupełnie inną osobą, że nie jestem tą Agnieszką,którą byłam. Znajomi mnie dziwnie postrzegali... później 'ta' koleżanka rozbiła mi związek... a teraz nie mam z nią w ogóle kontaktu, a moje życie znowu jest cudowne.także dobrze radzę, uważaj
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-11 o 12:53 |
|
|
|
#844 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. "wyjdź!", "zostaw miskę!", "nie jedz!", "zejdź z łóżka" Cytat:
Cytat:
Ja dzisiaj stanęłam na wagę. W ciągu 5 dni schudłam z 57,4 to 56,6 Agnes, gratuluję zgubionego kg |
|||
|
|
|
#845 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuje a dla wszystkich miłośników kotów - http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg obejrzyjcie koniecznie wszystkie odcinki! ja oszalałam na tym punkcie zmykam kąpu i do łóżka. wygrzewać się. ehhh obejrze jakiś film i wezmę się za obiad.
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-11 o 13:07 |
|
|
|
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mobilizuje i to bardzo- dla mnie najlepszy efekt odchudzania to spadek wagi. O, Simon's cat... Lubię
|
|
|
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. To nie były żadne porady życiowe tylko tak mi opowiadała w jakich krajach była, że uczyła się np. windsurfingu, skakać ze spadochronem itp. I po prostu Ona ma takie fajne nastawienie do życia . Ja zawsze chciałam być taką osobą, ale trochę sie bałam, ale teraz chyba nadszedł ten czas .
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jestescie normalnie mega! chudniecie w takim tempie, ze ja chyba zaczne wpadac w kompleksy!
![]() to ten kot swietny jest! ![]() dziewczyny czy wie ktoras jak zrobic zeby banner do konkursu byl widoczny w podpisie?? bo mam kod, ktory byl, ale mi sie nie wyswietla!
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Z chęcia bym pomogła, ale nie wiem
![]() U mnie dorzucam jeszcze palucha serowego na II Śniadanie, 4 mandarynki Obiad: 4 paluszki rybne i 3 łyzki kaszy gryczanej noo i jeszcze herbatka z likierem:P czuje sie pełna :P
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() palucha serowego?????
|
|
|
#851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zabieram się za obiadek - zjem bez kurczaka tę bagietkę. Włoże do środka szynke. o!
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
agnes, Twoja bagietka brzmi pysznie, robisz taką zwykła czy pełnoziarnistą?
Bo to pewnie będzie mój poniedziałkowy obiad ![]() Kroisz na pół? Czy wydrążasz jakoś środek? winyl, fajnie brzmi ta koleżanka, zawsze podziwiałam takich ludzi i na podziwianiu się kończyło ![]() ![]() tez sobie chyba konkurs wrzucę ![]() ![]() dimiti, wybierz ten podpis wla forum wizaż, ten najkrótszy Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2010-12-11 o 15:42 |
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki
wczesniej nie dzialal:/ ale BŚ kliknelam na Twoj banner i nie kieruje na strone konkursu tylko na jakas strone z beara:/pierwszy glosik ode mnie na szczescie
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2010-12-11 o 15:48 |
|
|
|
#854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak kliknęłam na link, zagłosowałam na Ciebie ![]() Agnes, w takim razie tak zrobię
|
|
|
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też na Was zagłosowałam
zrób, zrób - ja właśnie wcinam pycha!
|
#857 |
|
Rozeznanie
|
A ja na obiadek 4 paluszki rybne<zooska mnie zainspirowała)plus sałatka z sałaty lodowej winegretem TŻ mi zrobił, bo ja w łóżku dzisiaj cały dzień. Zaraz skoki narciarskie mój TŻ już mi zabrał pilot
![]() Agnes pycha musi być ta Twoja bagietka, smacznego |
|
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj też może w końcu będę mieć telewizje polska
![]() wczoraj nam przyszła paczka yeaaah! Love - natchnęła mnie na ciasteczka zbozowe ![]() ide robić
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2010-12-11 o 16:13 |
|
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje ![]() dziewczyny a wy zawsze obiad szamacie? tzn cieply posilek ?
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#860 |
|
Wtajemniczenie
|
nie, zawsze dimiti
ja czasami zjem kanapke, dzisiaj bagietke,, bo na nic wiekszego nie mam ochoty
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jem to, co mama gotuje. Jak coś niedobrego, to nie jem obiadu, tylko np. serek wiejski, kanapkę, jogurt z musli :P
|
|
|
|
#862 |
|
Rozeznanie
|
Agnes jeśli można to proszę bardzo przepis na te ciasteczka zbożowe.
Tak dimiti zazwyczaj jem ciepły posiłek na obiad, tato mnie tak nauczył, że choć 1 posiłek dziennie ma być ciepły. Poza tym mój TŻ pracuje dosyć cięzko, więc robie jemu obiad, żeby nie był ciągle na suchym prowiancie. |
|
|
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
http://fotoprzepis.pl/index.php/file...ze-szpinakiem/
co sadzicie? chyba sie skusze na przyszły tydzien Adusia - prosze : http://fotoprzepis.pl/index.php/kruche-ciastka-zbozowe/ tyle,ze ja dałam tylko musli
|
#864 |
|
Miss Pudernica
|
Witam, przyjmiecie kolejną co chce zgubić trochę kochanego ciałka?
![]() Obecnie ważę 59 kg, wzrost 163 cm. Cel to 50 kg, czyli tyle ile ważyłam idąc na studia. Teraz jestem na 3 roku i niestety na piewszym przybrałam 15 kg na wadze, trochę zrzuciłam, ale ostatnio postanowiłam się porządnie wziąć za siebie. Staram się zjeść coś ciepłego co dzień
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez przytyło mi się jak rozpoczęłam studia i próbuję usilnie zrzucić ![]() Kliknęłam na Ciebie!
|
|
|
|
|
#866 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
chociaz bede musiala zaczac zupy jesc....![]() Cytat:
nie no to jak Tztowi i tak robisz to wiesz![]() Cytat:
o jaaa! ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
!witamy w grupie !no to fajne jedzonko masz banerek klikniety tez zebys miala dobry poczatek
|
|
|
#867 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Teraz znajomi mi mówią, że i tak wyglądam szczupło, nikt nie wierzy w moją wagę, ale to dla tego ze lubię odciane bluzki, takie jak ciążowe, a one skutecznie maskują co nie co.Postanowiłam zacząć ćwiczyć sama w domu, co na mnie jest niesamowitym sukcesem, bo ze sportów to tylko jazdę rowerem i pływanie toleruję, jestem leniem niesamowitym No ale od 3 dni grzecznie wieczorem macham nóżkami, brzuszki, przysiady itp. Dzisiaj odebrałam lapka z naprawy i zrobię sobie bounce na nogi, jak nie padnę w połowie![]() I dziękuję za klika, zaraz Wam odkliknęte. Szkoda tylko, że wprowadzili ten limit 5 minut, chociaż pewnie to po konkursie z Vichy, żeby nie było nałogowego napędzania się wątkach, tutaj trzeba trochę wytrwałości, żeby kliknąć kilku osobą;]
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2010-12-11 o 17:12 |
|
|
|
|
#868 |
|
Rozeznanie
|
Witamy nową wizażankę. Z nami uda Ci się schudnąć
![]() Agnes fajna stronka Może jutro zrobię te ciacha. A co z tym, żeby zrobić te jadłospisy?
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz i tak polowa konkursow jest troche nie fair
no, ale zawsze to cos ciekawego ! ja przytylam jak szlam na studia- no i na 1 roku tez przybylo mi pewnie z jakies 6-7kg.... jutro sie zwaze znowu i juz trzeba sie zabrac powaznie za siebie do zrzucenia pewnie z ok 10 mam ale skoro kolezanka siostry Tzta schudla 38kg no to co to jest 10kg przy tym?
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
dimiti - ciasteczka wyszły pyszne!! już się nie mogłam powstrzymać i zjadłam jedno takie mega gorące
później na stronce znalazłam koktajl truskawkowy. a że miałam w domu truskawki i jogurt naturalny to raz, dwa i już w lodówce się chłodzi mmm później znalazłam leczo od miesięcy mi się marzy. spojrzałam do lodówki - hmmm wszystko mam! więc robię! wpadłam w szał gotowania. TŻ wróci, to nie będzie wiedział co ma jeść haha witam nową wizażanke
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.

normalnie aż z tej radości zjadłam mandarynke

. Nie mam czasu teraz nadrabiać zaległości, bo muszę szybciutko iść włosy myć i układać wg porad koleżanki
. I postanowilam sobie, że i ja zacznę coś zmieniać, przede wszystkim naprawdę zabiorę się porządnie za to odchudzanie! To końca stycznia mam być chudzinką! Ewentualne poprawki do połowy lutego i basta! Nie będę się już więcej załamywać, że jestem hipopotamem! 
wygrzewać się. ehhh

?