|
|
#841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Hopea - zamówienie
nagaLy, chętnie pomogę Ci w rozdzielaniu.
Trochę sobie dodałam. Według moich obliczeń zostało już tylko 3,46 g do rabatu, czyli niewiele. Ktoś może się skusi? |
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#845 |
|
Rozeznanie
|
Ja też chciałabym się dołączyć do zamówienia, ale wiem, że mnie nie znacie i nie wiem jak w związku z tym załatwić kwestię płatności? Mogłabym przesłać pieniądze po skompletowaniu zamówienia. Napiszcie jak byłoby z Waszej strony akceptowalne. Dobrze rozumiem, że to Ania wszystkim zarządza tym razem? Z tabelką już walczę, mam nadzieję, że sobie poradzę.
Skończyłam właśnie kompletować zamówienie. Nie do końca rozumiem zasady, przeczytałam 3 razy, ale może jest za późno, w każdym razie nie bardzo wiem co mam zrobić oprócz wpisania w swojej kolumnie liczby zamawianych przedmiotów i sumy za to zamówienie. Nic nie ruszałam prócz tych moich kolumn. Czy to jest w porządku? Edytowane przez onaania Czas edycji: 2011-09-07 o 22:55 |
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Onaania, jeśli jesteś gotowa opłacić swoje zamówienie nieco wcześniej niż reszta - tj przed otrzymaniem faktury pro-forma [kiedy to reszta ma termin po] tak, by kwota doszła do mnie do końca tego tygodnia [powiedzmy - do poniedziałku w południe najpóźniej - bo to jeszcze czas przed składaniem przeze mnie zamówienia] to nie widzę problemu. Póki co mam 2 konta - w pko bp i bz wbk, więc wpłacając z oddziału w/w pieniążki będą po kilkunastu minutach u mnie [w dni powszednie a w weekend to nie wiem].
A równanie rachunku [wszelkie dopłaty i zwroty z braki, koszty przesyłki] to po otrzymaniu faktury rzeczywistej. ---- Całkiem dobrze wygląda to Twoje zamówienie, dla pewności wszystkie wiersze w Twojej kolumnie "przeleciałam" właściwą formułą - zliczyło dobrze. ---- PROŚBA O UZUPEŁNIENIE WIERSZY 119 i 120. Faktura TAK / NIE i przesyłka wartościowa TAK / NIE - do tych, którzy jeszcze nie wpisali. Wszystkie przesyłki to będą polecone priorytety ale powyżej wartości 140 zł warto ubezpieczyć, bo w razie zaginięcia PP nie zwróci więcej jak 140 + koszt nadania.
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-09-08 o 01:41 |
|
|
|
|
#847 |
|
Rozeznanie
|
W takim razie proszę o nr konta na priv i dziś zrobię internetowy przelew. Do jutra powinien dotrzeć. Czyli przelać po prostu tyle ile jest w tabeli w podsumowaniu czy od razu doliczyć orientacyjne koszty przesyłki? Jeśli druga opcja, to napisz proszę jak to wychodzi, bo nie wiem zupełnie.
|
|
|
|
|
#848 |
|
Rozeznanie
|
Nagaly daj mi konto na priv to przeslę pieniążki a potem się rozliczymy, dopisałam trochę ogniwek ale starałam się równo w gramach, zresztą tej grubości wszystkie będą dla mnie.
|
|
|
|
|
#849 |
|
Wtajemniczenie
|
NagaLy - piszę PW
bo mam sprawę - płacić będę jak tylko dostanę nr konta bo w tabeli nie mogłam znaleźć prześlij proszę zwrotnie PW
|
|
#850 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wiem, że wyskakuję trochę tak jak filip z konopi (nagaly, miej litość, nie bij
), bo mnie nie ma w tabelce i miejsca też już brak, ale myślę, że jak coś, to może Gagatka mnie przygarnie pod swoje skrzydła I stąd mam pytanie na rozeznanie - czy któraś z Was byłaby chętna na spinki do mankietów? Ja bym chętnie wzięła 10 par ZAP-925-MAN-2 (to by wyszło ok. 34 gramów) gdyby cena wykakulowała się z rabatem, ale do tego ktoś jeszcze musiałby się skusić na jakieś 5 par Może ktoś ma ochotę? (oczywiście mogą być też inne spinki, niekoniecznie te, łącznie musi być 50 gram z tego co zrozumiałam...)
|
|
|
|
|
#851 |
|
Rozeznanie
|
Ja z rabatem byłabym chętna na 1 parę tych ZAP-925-MAN/ODL/8 (czyli ok.4,5g).
|
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Mari, dopisz się do tabeli
Już zmiękła mi rura przez sumę ostateczną i w zasadzie coraz bardziej mi wszystko jedno do ilu dobrnie Z resztą zgłosiły się dwie chętne do dzielenia (publicznie napisały, to pozwolę sobie wytknąć palcem: dagus i bzet), więc śmierć z przemęczenia mi nie grozi
|
|
#853 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopisałam, mam nadzieję, że dobrze. Wpisałam się na bezczelnego do gagatki, żeby nie rozszerzać tabelki i nie motać, a Agatka złota dziewczyna i na pewno się zgodzi, a i paczkę może byśmy wspólną prosiły
(jesli nie będzie miała nic przeciw) bo mnie się jakoś bardzo nie spieszy, a spotkać się już mamy od nie pamietam kiedy To byłby pretekst
|
|
|
|
|
#854 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko w porządku, już Sun mi odpisała, przyjęłam do wiadomości
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Ceny znów w górę - druty, zakończenia linek, łańcuszki (prócz M/R000), część bigli / sztyftów
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-09-08 o 20:23 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny możecie sprawdzić wers 85 w tabeli... bo cena i link jest do kółek, które chciałam ale nazwa do tego nie pasuje... wiem, że z Martą brałyśmy to za kółka o.8*3,7, lepiej teraz to poprawić, niż później mieć zonka
|
|
|
|
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomnę - jak coś się stanie, to proszę nie uciekać z tabeli. Każdą operację da się odwrócić, póki nie zamkniemy tabeli - poprzez kliknięcie polewej nad tabelą przycisku Edycja -> Cofnij (tyle razy można cofać, aż zmieni się do stanu sprzed zepsucia). Teraz powinno być dobrze
|
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki NagLy... ceny przerażać mnie zaczynają... ciekawa jestem jak długo się utrzymają (choć przy małym zamówieniu się tego tak nie czuje jak przy dużym)
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
Czy wiersz 112 dobrze sumuje? U mnie zdecydowanie się nie zgadza. Nie wiem czy poprawić u siebie czy jakoś ogólnie ktoś poprawi? Jak tu w Was wygląda?
PS: U mnie pomija kilka wierszy Widzę, że u dziewczyn też zamiast sumować od wiersza trzeciego sumuje od 7. Poprawi ktoś całość (da się?) Czy każdą osobę oddzielnie?PS2: Widzę, że jakieś ręce działają
Edytowane przez rusa1ka Czas edycji: 2011-09-08 o 22:35 |
|
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak robiłam manewry wczoraj lub dziś, ze zmianą wierszy ("układałam" druty wg grubości) to się musiało poprzestawiać. Kiedyś podobnie było przy zamówieniu, gdy Sun organizowała. Już powinno być wszystko dobrze.
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
Ojej. A wczoraj ta kwota była ładniejsza
, aż się zaczęłam zastanawiać czy dobrze widzę. Zrzuciłam wszystko na karb zmęczenia (wczorajsze ciśnienie mnie dobiło malując mnie na zombie) i poszłam spać. Dziś już jest mniej atrakcyjna, ale co tam dodałam jeszcze jedne zawieszki (wiersz 54), nie widziałam ich wcześniej a takie dość interesujące może ktoś się jeszcze skusi.
|
|
|
|
|
#862 |
|
Rozeznanie
|
nagaly wpisałam sobie jeszcze drutu bo zaspałam oczywiście,jak mnie podliczysz to dopłacę i chyba to ja pochrzaniłam wczesniej w ogniwkach. teraz poprawiłam nie wiem czy dobrze
|
|
|
|
|
#863 |
|
Zadomowienie
|
chciałabym dodać jeszcze kilka par bigli. tylko jakoś nie wiem czemu ale wyjątkowo nie chce mi wklejać linków
więc prooooooooooooooooszę jakąś dobrą duszę aby to za mnie zrobiła tanio wychodzą dosyć: http://www.hopea.pl/zawieszka_srebrna_typ_za/1_hopea/ po 7,7693 za parę http://www.hopea.pl/zawieszka_srebrna_typ_zzt_hopea/ po 9,23
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny zaprawione w wpisywaniu w tabelkę, nie chcę czegoś pomieszać
![]() ...mogę prosić o dodanie tych bigli http://www.hopea.pl/zawieszka_srebrn...dl/zaw2_hopea/ w moim imieniu...wzięłabym 4 pary z góry dzięki
|
|
|
|
|
#865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- pierwsza zapłata "tabelkowa" dopiero po otrzymaniu faktury pro-forma (nie wcześniej jak 12 września - ale w okolicy 12-14) - druga zapłata po otrzymaniu towaru i rzeczywistym doliczeniu kwoty za przesyłki (hopeowa przesyłka dzielona przez ilosć osób w tabeli + przesyłka do Ciebie) i ewentualne zwroty, jeśli ktoś się zamachnie i postanowi sobie wyalkulować koszty przesyłki a wyjdą one niższe itp I jeśli komuś się nie spieszy z powodu wyjazdu, czy z innego powodu, to spokojnie może się trzymać w/w schematu. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez nagaLy Czas edycji: 2011-09-09 o 13:03 |
|||
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny jak się zmieniają ceny w Hopei to aktualizujecie tabelkę?
Moja biżuteria aktualnie: + wire wrapping itp. + "nowa era" Stare dzieje: + debiut + gliniaki Edytowane przez ggagatka Czas edycji: 2011-09-09 o 12:36 |
|
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Aktualizowałam wczoraj ceny. Przy czym one się zmieniają nawet z dnia na dzień. Ostatnią zmianę zrobię w nocy z 10 na 11 września by każdy wiedział ile ma do zapłaty na dzień dzisiejszy - ale dopiero jak przyjdzie faktura pro-forma będę miała jasny obraz i dlatego też dopiero wtedy poproszę o wpłaty.
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
Te jedne bigle to już chyba w tabelce były - wiersz 53 i 56 to nie to samo?
|
|
#869 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przy okazji 53 i 56 to chyba to samo? |
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
tak racja.
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:40.

bo i tak przekroczyłam limit na to zamówienie. Do rabatu zostało niecałe 10 gram, może się jednak któraś z Was skusi?

więc prooooooooooooooooszę jakąś dobrą duszę aby to za mnie zrobiła
tanio wychodzą dosyć: