|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Bry
![]() Pije kawke, ogladam tv, czytam niusy a tam Warszafka sie po wczorajszym nie moze pozbierac i az sie skreca z zazdrosci hihihi ![]() mowa o europejskiej stolicy kultury, Alvesta, opal sie, wybycz, udanego wypoczynku! ![]() nava, co jest z tym Twoim spaniem? stresujesz sie czy taka bezsennosc bez powodu? ![]() lece, milego dnia ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-22 o 09:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Witajcie, ja też dziś na nos padam. Wczoraj piwkowałam z rodzonym ojcem do późna
![]() Alvesto, udanego wywczasu, koniecznie przywieź nam fotki! Lou, a gdzie te newsy? |
![]() ![]() |
![]() |
#843 | ||
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27671231]
a wogole to dzien doberek na spiaco ![]() padam na ryj.... 3 nocka z rzedu zarwana ![]() kiedys bede sypiac normalnie ![]() nava, kurczę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#844 | ||
Zadomowienie
|
Heloł
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I know ![]() Aż sobie z rozpędu zaczęłam przeglądać oferty noclegów w tej przykładowej Chorwacji - całkiem fajne ceny mają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No gdybajmy, gdybajmy, może rzeczywiście z tego gdybania jakiś fajny wypad mógłby wyjść ![]() Aha, znalazłam jeszcze jeden temat o poszukiwaniu towarzystwa na wakacje - nie wiem, czy go już widziałyście, ale może się przyda komuś: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=427056 Alvesta, pięknej wycieczki Ci życzę ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Konto usunięte
|
ja wogole zle sypiam, taki moj urok
![]() tzn jestem typem sowy...czyli musze walczyc zeby zasypiac kolo polnocy, a nie o mojej ulubionej 2-3 w nocy lub pozniej, walka sie udaje o ile jestem zmeczona, oczywiscie rano ( 8 to dla mnie czasem srodek nocy....)jest dramat zeby wstac ![]() k...rwa no... mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle, ale przy okazji mam beke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, bawcie się dobrze
![]() papa! |
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Konto usunięte
|
baw sie wspaniale!!
![]() nie ma nikogo ![]() Edytowane przez 12b24d2a455c078f5629813f5df538e108ef39c5_6556ae3ede293 Czas edycji: 2011-06-22 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
Moja matka miała wypadek samochodowy. Dachowała. Żyje.
#849 |
Zakorzenienie
|
naf, w tym nowym linku podrozniczym chyba nie wystepuja okazy kolo 30-stki,
o ja niemadra zapomnialam, ze w tym wieku to juz powinnysmy nianczyc dzieci, a nie myslec o wyjazdach, imprezach z kolezankami, pfiiii ![]() Rilla, bylo cos na stronie Wyborczej, w TVNie tez niezadowolone miny mieli, czepiali sie ze niby wy dostaliscie dotacje, a Warszafka mniejsze, g prawda, zzielenieli z zazdrosci krotko mowiac ![]() nava, ja tez nie usne przed 1-2, ale na drugi dzien jesli wstaje z kurami to odsypiam po poludniu, chociaz godzinke ![]() Ale tlum na miescie. Dobrze, ze nikogo nie rozjechalam, bo widocznosc mialam ograniczona. Fruwajce mi obsraly cala szybe i jak na zlosc plyn do spryskiwaczy mi sie skonczyl ![]() Uciekam do zobaczenia wieczorkiem ![]() zaniu sija o 7 ![]() o rany, kaarooo, wiesz cos wiecej?
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-22 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Lux Mundi
|
Alvesta - udanego wypoczynku
![]() Wszystkim Wrocławiankom gratuluję Europejskiej Stolicy ![]() ![]() U mnie jest opcja na domki na Krymie, ale nie mam kompletnie kiedy wybrać się do Szczecina i zagadać z Alioną, czy są gotowe i dogadać wszystko- to niekoniecznie rozmowa na telefon, biorąc pod uwagę, że chciałam wyhaczyć to jak najtaniej ![]() Na początku lipca jak się ogarnę z uczelnią i prawkiem, to wybędę do Królestwa i się dowiem co słychać ![]()
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki, żeby nie stało jej się nic poważnego...Moja miała kilka lat temu, też z dachowaniem. Kierowca tylko poobijany, ona - kompresyjne złamanie kręgosłupa, samochód do kasacji. Mama wyszła z tego, miała operację, pewnie byłoby lepiej, gdyby poszła od razu do dobrego lekarza zamiast liczyć na nfz - ale koniec końców funkcjonuje w miarę normalnie.
Trzymaj się kaarooo... |
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Lux Mundi
|
Kaarooo, trzymaj się Kochana
![]() Dawaj znać na bieżąco co z Mamą ![]()
![]() |
#853 |
Konto usunięte
|
Kaarooo, trzym sie Kochana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Zadomowienie
|
Oj karoooo
![]() Ja już jestem u rodziców. Na razie tu skłąduję większość manatków, do Torunia póki co pojadę z walizką, ewentualnie dwoma. Jak się zahaczę gdzieś będzie czas na resztę. STyrana jestem strasznie, nie miałam pojęcia, że mam tyle rzeczy. Transporter ledwo się zamknął ![]() A teraz pora na piwo i fajke. Załużyłam ![]()
Everyone I know is getting married or pregnant. I'm just getting awesome. Edytowane przez bridgeta Czas edycji: 2011-06-22 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Wtajemniczenie
|
trzymam kciuki żeby było ok
a ja czekam aż przyjedzie brat TŻa z żoną nie wiem jak to przeżyje bo wyjeżdżają w niedziele ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Karo, ja też się dołącza do trzymania kciuków. Dziś pani sprzątająca z firmy eM też miała bardzo ciężki wypadek, jej mąż jest w stanie krytycznym - kierowca tira w nich wjechał kiedy przepuszczali karetkę - miał słuchawki na uszach i nie słyszał sygnału(!) Normalnie aż strach za kółko wsiadać...
Ja natomiast odpaliłam sobie SATC i też zazdraszczam paczki przyjaciółek. Mam nadzieję, że z czasem będziemy stanowić podobną - mimo tych przeklętych odległości. |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Konto usunięte
|
Nava też jestem typem sowy i jesli się nie zmuszę to przed 2 nie zasnę a rano totalne masakra, nawet budzik kładziony na 2końcu pokoju nie pomaga
![]() Karo też się dołączam ![]() Rilla i co z tym spontanicznym wypadem do ustki? ![]() ![]() i 3dzień diety owocowo-warzywnej mija i o dziwo 1,5kg w dół ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Pogoda się rypła, więc stwierdziliśmy, że szkoda kasy. Zatem w razie czegoś to jestem do dyspozycji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Konto usunięte
|
Ale się nam burza rozpętała, zawsze mam schizo że piorun we mnie trafi... nawet jak siedzę w odległym kącie pokoju przy zamkniętym oknie i zasuniętych żaluzjach
![]() Rilla ja jestem w pełni do dyspozycji (no może prócz soboty) i chętna na jakieś odchudzające piffko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
I jutro i piątek mi pasuje, z małym wskazaniem na piątek. Ktoś jeszcze chętny?
Jeszcze a propos melissek, zobaczcie na te śnieżki: http://www.flickr.com/photos/isabele...n/photostream/ Jest też wersja z małym księciem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Konto usunięte
|
a ja Was uraczylam moja opowiescia podchodzaca pod opere mydlana, a teraz ide sie wykapac...
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27682555]Kaarooo, trzym sie Kochana
![]() Dzięki dziewczyny. Przyda się. Nie jest bardzo źle. Cała. Auto do kasacji. Więcej, w klubie. Bo tego tutaj nie napiszę...
#863 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27688343]a ja Was uraczylam moja opowiescia podchodzaca pod opere mydlana, a teraz ide sie wykapac...[/QUOTE] zapewne w klubie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Nasze spotkanie czy inne?
#865 |
Zakorzenienie
|
brid, fajnie, ze juz sie upchalas
a my wrocilysmy w lodow i kina, filmek zadna rewelacja za to lody pychaaaa ![]() ![]() w drodze powrotnej (od zani) wyskoczyl mi prawie pod kola czarny i o tej porze niewidoczny pies, dobrze ze zdazylam zahamowac ![]()
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-22 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#866 | ||||||
Zadomowienie
|
Kaarooo
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nooo... my chyba już jesteśmy czymś na kształt paczki ![]() ![]() ![]() Cytat:
Uff, dobrze, że nic się nie stało Tobie i psiakowi ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
Oho.. czytam sobie i coś mi gdzieś błyska, patrze, a tu niebo nade mną co chwile rozswietla błyskawica. Wiatr się wzmógł, i chyba będzie potężna burza. Dlatego ja się dziewczyny wynoszę. Właściwie to dobrze, zasnę, nie będę myślałam o tym wszystkim...
#868 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam francuskie kino, ale z ichnimi komediami mam roznie. W sumie bylo nawet smiesznie. Posmialysmy sie, ale mysle ze Francuz by sie posmial w tym wypadku bardziej ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
To ja tylko doradzę - na podstawie mojej mamy, która wyszłaby ze złamania szybciej, łatwiej, bez operacji - żeby nie liczyć za bardzo na lekarzy z nfz. Warto poszukać dobrego specjalisty, i zapłacić, żeby mieć trafną diagnozę i od razu leczyć jak trzeba...Moja mama straciła 10 miesięcy (czas od wypadku do operacji), bo poszła do lekarza z przychodni, który ją po prostu olał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 | |||
Matka buldoga
|
Czesc spiochy
![]() Cytat:
![]() Twarda sztuka z ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() Juz wiemy gdzie pojdziemy jak dziewczyny zlotowe do nas wpadna ![]() Lou, dobrze ze go zauwazylas. Kurcze, ale ja bym miala wyrzuty sumienia, ze to przeze mnie cos sie stalo i musialabys autko naprawiac albo ze zwierzak ucierpial. O dzizasss ![]() Cytat:
![]() ![]() Nooo, a jakiej byl oryginalnej urody ![]() ![]() U mnie procesja za oknem...a ja co...a ja siedze w lozku, pije kawe i czytam wizaz ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Dziewczyny mam pytanie, moze ktoras sie na tym zna. Kupilam sobie wczoraj buty na obcasie. W sklepie jak przymierzalam to wsjo bylo ok. Ale w domu, jak sie przymierzalam to lewy but mnie zaczal obcierac...po 5 minutach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.