|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
a ja to po alko idę od razu spac, i taki ze mnie pijak
![]() dziewczyny patrzcie! http://www.decobazaar.com/produkt-di...y-3277140.html http://www.decobazaar.com/produkt-z-...--3283582.html
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2011-06-16 o 22:27 |
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Haha ten breloczek śmieszny
A ja nie zapisuję co zjadam, bo boję się, że to się przerodzi w jakąś obsesję... Chociaż z moją miłością do jedzenia to niemożliwe, ale wolę dmuchać na zimne Mój facet powiedział, że kupi mi na urodziny strój pielęgniarki. Szkoda, że mam urodziny w lutym |
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że nie tylko ja mam jazdy po alkoholu
ale staram się, żeby było tego jak najmniej. chociaż jeśli jestem o coś zła na niego i staram się to ukryć, to po alko powiem wszystko![]() monisska, breloczek rządzi zeszyty na zapisywanie tego co zjadłam zakładałam już mnóstwo razy, i tak ich nie prowadze![]() kurczę, tak jak agniesikk kocham jeść... uwielbiam szukanie nowych przepisów, gotowanie, pieczenie, a potem jedzenie Szczerze mówiąc nie potrafię z tego zrezygnować Wiem, że nie jestem doskonała i nie będę wyglądała jak dziewczyny z obrazków, bo ani nie mam świetnej figury w genach, ani konsekwencji w odchudzaniu.Prawdę powiedziawszy lubię swój duży tyłek i boję się, że jak schudnę zleci mi w biuscie No ale przyznajmy, te 5 kg mniej by mi się przydało Ale tak naprawdę nie jestem pewna czy tego chcę. Jedyne na czym mi zależy to wysportowana sylwetka bez trzęsącego się tłuszczu. A że kilka kg więcej, who cares..![]() Tak mnie natchnęło pytanie monisski o to ile się już odchudzamy
|
|
|
|
#844 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko malo rzeczy mi sie podoba![]() Cytat:
a tak roznie jest ![]() za duzy bałagan i stres mam w pracy, ze w domu pragne tylko odpoczac, zauwazylam ze ciezko mnie rozsmieszyc. Nie chce taka byc! Cytat:
Pani technik farmacji tak? dzisiaj pani w dozie mnie obslugiwala i pomyslalam o Tobie bo tez Monia może zacznij jako dermokonsultantka? (bardzo fajna praca) a potem powoli wkraczajac bardziej w farmacjeCytat:
ze 3 napewno. Niestety ja w tym roku nie dalam rady. Jem bardzo poźno po pracy, bo pracuje bez przerwy, co odbilo mi sie na zdrowiu, przerazliwie wypadaja mi wlosy, a cera szkoda gadac. Probuje jakos sie doprowadzic do ładu, mam w planach mega oczyszczanie, cos ziolowego do picia, jakies krople, moze do tego aloes, sauna. jednyym slowem DETOKS. Bo strasznie sie zapchalam syfem i moja skora wola ratunkuuuuuuuuu!---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- a poza tym, zjadlam po 21 kebaba z frytkami bo TZ przyniosl. Wygladalo to jak kupa ale dobre bylo
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też średnio zależy na wadze, dlatego wolę się mierzyć, a i tak na wakacje zawieszę ważenie, bo mój facio nie ma wagi na stancji. Będę kontrolować wymiary.
Dla mnie o wiele bardziej sexy jest ciało wysportowane, umięśnione, a nie chude i bez mięśni, takie bez zarysu jakiegokolwiek, widać, że osiągnięte przy ostrej diecie, a nie sporcie. A dla mnie kondycja fizyczna też jest ważna, w końcu mięśnie. Zresztą ja mam taką budowę fizyczną, że nigdy nie osiągnę np. 7kg niedowagi, bo mam ubite ciało, wyglądam szczupło (no może pomijając tłuszcz na brzuchu i boczki, ale nie zaburza to jakoś proporcji mojej figury), ale nigdy nie ważę mało. Moje koleżanki, które ważą 7kg mniej niż ja mają uda dokładnie moich wymiarów. Edit: Poza tym jak się ostatnio przyjrzałam koleżankom To zauważyłam, że o wiele lepiej jest mieć nawet taki metabolizm jak ja, że trzeba się pilnować z jedzeniem, nie folgować ze słodyczami, niż wcinać byle co i nie tyć, bo takie dziewczyny często zatracają gdzieś tę zdrową troskę o ciało i mimo szczupłej sylwetki mają cellulit itp, co mnie nie dotyka, bo zdrowo się żywię (no wiadomo, że nie idealnie ) i ćwiczę, żeby wyglądać jak wyglądam, dzięki czemu nie mam mroczków przed oczami po zrobieniu 30 przysiadów, ani zakwasów na drugi dzień.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-06-16 o 23:23 |
|
|
|
#846 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy to mozliwe zeby w ciagu 3 dni spadlo prawie 2 kg?!
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
czasami się zdarza
![]() brawo! ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- tylko kurcze też niedobrze jak tak nagle spadają 2 kg.
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
Hey
![]() nie mam jakoś weny żeby udzielać się bardzo na Wizażu, ale czytam Was tym razem nic groźnego jej sie nie stało ale w lutym miała bardzo poważny wypadek....Nie byłam już na wadze wieki.... Ale czuje że chyba przybył jakiś kg... ![]() monisska brelok super! ![]() Fajna ta kiecka z H&M Heh... Ja po alkoholu jestem nadzwyczaj szczera - wyśpiewam wszystko ![]() Z TŻ ok, nie mamy jakoś czasu dla siebie bo on wstaje przed 5, ok 18.30 wraca z pracy... No i jesteśmy pochłonięci dalszymi losami jego brata....
|
|
|
|
#849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chociaż siesze się że co kolwiek sie ruszyło, bo mi zawsze jest trudno zgubic kg i którko dystansowiec jestem w dietach - ale jest motywacja nowy kostium który lezy i czeka na mnie
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2011-06-17 o 08:13 |
|
|
|
|
#850 |
|
Rozeznanie
|
Cześć laski
napawajcie się tą śliczną sukienką bo wieczorem usówam zdj.![]() Na nastepnym foto moja mini którą kupiłam też nie dawno i nowe buty z wczoraj
61-48-47-46-45 To dziwne, że po niektórych mostach tak łatwo jest przejśc... a żeby wrócic wymaga to wysiłku, odwagi i trudu Edytowane przez milusia1991 Czas edycji: 2011-06-21 o 11:32 |
|
|
|
#851 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jaki brzuszek ![]() sukienka ładna i te koturenki na ngach też - ja chodze i szukam i nic mi nie pasuje i mini tez ładna
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#852 |
|
amor vincit omnia
|
milusia ten brzuch i nogi
|
|
|
|
#853 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję
|
#854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziś moje najdroższe waga pokazała 55,2 kg i jestem mega szczęśliwa, że się ruszyło i, że dietka działa jeszcze 5 kg do mojej wymarzonej wagi. Dam radę!!Ja nic nie kupuję, bo się czuję za gruba. Jak schudnę do 50 kg to zacznę coś kupowac ![]() Milusia Ty mój ideale, jakie noooogi, a jaki brzuuuuszek mmmmm
|
|
#855 |
|
Rozeznanie
|
Cindy trzymaj się diety. Masz cel 5 kg ale nawet jak schudniesz 2/3 to bedzie widac różnicę. Jak widzisz warto
Mam tyle wzrostu co ty i przy 50 kg wygladłam juz fajnie
61-48-47-46-45 To dziwne, że po niektórych mostach tak łatwo jest przejśc... a żeby wrócic wymaga to wysiłku, odwagi i trudu Edytowane przez milusia1991 Czas edycji: 2011-06-17 o 10:07 |
|
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
musze poprosić was o pomoc kolejny raz w weekend mam ostatni zjad co byście mi podpowiedziały żebyw wziac do jedzenia bo wiadomo jak to w szkole same puste kalorie, a nie chce zapszepaścić prawie całego tyg trzymania diety.
|
|
#857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak na razie mój rozsądek wygrywa nad dawnymi przyzwyczajeniami Cytat:
|
|
#858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
No to jakiś inny jogurt albo Danio
|
#860 |
|
Zadomowienie
|
no to bedzie sałatekczka (coś tam wymodze) i danioooo
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
milusia, ale super wyglądasz
Ja nadal mam @ z dietą się trzymam, ale póki co woda mi się zatrzymała i na wadze więcej... I brzuch jak balon... A dodatkowo dostałam opryszczki na ustach
|
|
#862 |
|
amor vincit omnia
|
ja zjem tylko jogurt naturalny firmy Zott... innych nie przełknę
|
|
|
|
#863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Która ma dziwną konsystencję hmmm... Mleka siadłego?
|
|
|
#864 | |
|
Wtajemniczenie
|
milusia1991 bosko wyglądasz, mi do takiej figury brakuje 2 kg wiec jak schudnę mogę się pochwalić jak wyglądam
![]() brzusio nogi boskie też dożę do takich ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, ja tam nie zapisuje ile czego jem
I nawet am swoje 10% odstępstwa od diety ![]() ![]()
|
|
#866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() milusia mogłabyś tak pobieżnie napisać ile czasu Ci zajęło odchudzanie się? aaa i jeszcze taki 1 dzień diety co jadłaś
Edytowane przez sensualangel Czas edycji: 2011-06-17 o 11:04 |
|
|
|
|
#867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mi to wszystkie n. jogurty, kefiry , maślanki "rosną" w ustach przepraszam .
|
|
|
#868 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#869 |
|
Zadomowienie
|
przepraszam!! ale co ja zrobie jak ja od niemowlaka nie pijam mleka itp. ciężki typ jestem.
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

A ja nie zapisuję co zjadam, bo boję się, że to się przerodzi w jakąś obsesję... Chociaż z moją miłością do jedzenia to niemożliwe, ale wolę dmuchać na zimne 
Wiem, że nie jestem doskonała i nie będę wyglądała jak dziewczyny z obrazków, bo ani nie mam świetnej figury w genach, ani konsekwencji w odchudzaniu.
Ale tak naprawdę nie jestem pewna czy tego chcę. Jedyne na czym mi zależy to wysportowana sylwetka bez trzęsącego się tłuszczu. A że kilka kg więcej, who cares..

witaj, nie opuszczaj nas juz 

tym razem nic groźnego jej sie nie stało ale w lutym miała bardzo poważny wypadek....
BLOGUJĘ
napawajcie się tą śliczną sukienką bo wieczorem usówam zdj.
Która ma dziwną konsystencję hmmm... Mleka siadłego?
przepraszam .