![]() |
#841 |
Przyczajenie
|
Dot.: politechnika świętokrzyska
Witam wszystkich zestresowanych forumowiczów przed tą szlachetną inauguracją.Właśnie od poniedziałku mam zacząć naukę na wydziale WEAiI i chciałbym zapytać czy ktoś rozumie oznaczenia na planie zajęć np. 1/1 E 1ED11 bo to jakaś czarna magia.Może jest jakaś legenda do tego planu o której nie wiem.Przy okazji w jakiej mogę być grupie skoro moje nazwisko zaczyna się na literę B? Sory że bez podpisu ale nie wiem narazie gdzie to ustawić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#842 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#844 |
Przyczajenie
|
Orientuje się ktoś może czy jeśli przed inauguracją w planie są zajęcia to mamy na nie przychodzić?? Czy może w dzień inauguracji wcale nie ma zajęć??
![]() |
#845 | |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Jak dobrze, że to forum istnieje, bo dosłownie zwariować można... ![]() Wczoraj byłam na uczelni, pani z dziekanatu kazała mi przyjść w poniedziałek przed 8, żeby dowiedzieć się, w której grupie jestem i tym samym móc sprawdzić swój plan zajęć. Od tego momentu żyłam w przekonaniu, że zajęcia rozpoczynają się 26., tak jak to było wcześniej zakomunikowane na stronie PŚk, chociaż nie powiem, że nie, bo zastanowił mnie fakt, że nadal nie widać końca remontu budynku A... (pomyślałam, że pewnie tymczasowo zajęcia będą prowadzone powiedzmy w budynku B ;>) Od wczoraj (oczywiście nie sama, zaangażowanych w te prace było sporo osób, m.in. moi rodzice, koleżanka - współlokatorka i jej rodzice ;p), dokładałam wszelkich starań, żeby zdążyć przed poniedziałkiem z "odświeżaniem" mieszkania, które będę wynajmować (tzn. malowanie ścian; mycie okien; przywożenie m.in. mebli; naprawa usterek typu: zamek do drzwi, kran; ogólne solidne sprzątanie...), część spraw została załatwiona, ale jutro też mieliśmy poświęcić praktycznie cały dzień na resztę, żebym mogła w niedzielny wieczór nocować w mieszkanku w celu zawitania na uczelni w poniedziałkowy poranek xD... Przed chwilą weszłam z ciekawości na stronę PŚk, (a za chwilę miałam zamiar szykować rzeczy do wyprowadzki) a tu NIESPODZIANKA! Zajęcia na Wydziale BiIŚ rozpoczynają się 28.09... Yhm, a przecież wtedy miała być inauguracja... ;| Nie mówię, że to źle, że jednak przybędą 2 dni wolnego, ale szlag mnie trafia z tymi niedomówieniami na naszej szanownej uczelni :< Właściwie nic niewiadomo na 100%... Aż się boję tego studiowania, bo w takiej ciągłej niepewności nie da normalnie funkcjonować. Mam nadzieję, że to tylko takie początkowe "problemy techniczne", że tak powiem, bo jak tak dalej pójdzie to czarno to widzę ![]() Teraz sama nie wiem co robić, wierzyć w info o rozpoczęciu zajęć 28.09.? Tak czy siak trzeba by się dowiedzieć o grupie, do jakiej się należy... Cytat:
![]() Pozdrawiam wszystkich "poszkodowanych" studentów PŚk ![]()
![]() |
![]() |
#846 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Przyczajenie
|
Takiego haosu to nigdzie nie spotkałam. W dodatku poszlam na zaoczne BO PRACUJE a z ogloszenia na necie wynika, ze muszie leciec 28 na rozpoczecie... NAPEWNO mnie nie bedzie, bo szef nie da mi wolnego krzywil sie w ogole ze poszlam na studia, bo prace mam przez 7 dni w tygodniu ;/ Bosko. Zadzwonie, dowiem sie co gdzie i jak. Mam nadzieje, ze nic sie nie stanie jak nie pojade tego 28. Jak myslicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
Przyczajenie
|
mam problem kompletnie zapomnialem o tej oplacie za legitymacje elektroniczna a dzisiaj mija termin chyba mnie o to nie wywala?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#849 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#850 |
Przyczajenie
|
oj jak tak dalej pójdzie, to będzie jeden wielki cyrk na tych studiach
![]()
![]() |
#851 |
Przyczajenie
|
Ponawiam swoje pytanie czy ktokolwiek rozumie oznaczenia na planie zajęć PŚk? Jeśli tak to bardzo prosiłbym o jakieś wyjaśnienie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#852 |
Przyczajenie
|
Szanowny kolego, zamiast ponawiać pytanie wystarczyło by Ci łaskawie zajrzeć do postów z wsześniejszych stron. Oszczędzę Ci jednak tego trudu.
Odpowiadając na jedno z pytań zamieszczonych w Twoim poprzednim poście: nie, nie ma legendy do oznaczeń na planie zajęć. Aby wiedzieć który jest twój plan wchodzisz na swój dział w planie, jedziesz palcem/kursorem po studaich dziennych (zakładam że jesteś z tako-owych), wybierasz który rok, która grupa, i na same zakończenie który kierunek. Kierunek to ta ostatnia literka na samym końcu np. a, M, itd. Tak mi się bynajmniej wydaję. Co do twojej grupy, w poprzenich latach były formowane alfabetycznie, ale w tym, podobno, będą losowo. Jeśli jednak będą robionwe tak jak wcześniej, to powinieneś być w pierwszej grupie.
![]() |
#853 |
Przyczajenie
|
Szanowny kolego, zamiast ponawiać pytanie wystarczyło by Ci łaskawie zajrzeć do postów z wsześniejszych stron. Oszczędzę Ci jednak tego trudu.
Odpowiadając na jedno z pytań zamieszczonych w Twoim poprzednim poście: nie, nie ma legendy do oznaczeń na planie zajęć. Aby wiedzieć który jest twój plan wchodzisz na swój dział w planie, jedziesz palcem/kursorem po studaich dziennych (zakładam że jesteś z tako-owych), wybierasz który rok, która grupa, i na same zakończenie który kierunek. Kierunek to ta ostatnia literka na samym końcu np. a, M, itd. Tak mi się bynajmniej wydaję. Co do twojej grupy, w poprzenich latach były formowane alfabetycznie, ale w tym, podobno, będą losowo. Jeśli jednak będą robionwe tak jak wcześniej, to powinieneś być w pierwszej grupie.
![]() |
#854 |
Przyczajenie
|
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stacjonarne I stopnia WBiIŚ_Bud Stacjonarne I stopnia WBiIŚ_Bud 1/1 i potem z podzialem na grupu np. Stacjonarne I stopnia WBiIŚ_Bud 1/1 103BU Stacjonarne I stopnia WBiIŚ_Bud 1/1 L03_a ![]() ---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- przychodzimy wedlug tego planu co jest numer grupy napisany np.L03, L05 itd prawda? ![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-09-25 o 17:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Przyczajenie
|
Czyli budownictwo zaczyna zajęcia dopiero w środę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#857 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#859 |
Raczkowanie
|
Tak, na 100%
![]() ![]() Musiałam to przeczytać chyba z 10 razy, żeby zrozumieć ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
to plan dla całego pierwszego roku, pierwszego semestru Cytat:
a to jest podgrupa, czyli połowa jednej z grup potrzebna na laborki, bo zwykle jest tam zbyt mało miejsca na całą grupę |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
dzieki bardzo za odpowiedz
![]()
![]() |
#862 |
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedź As karo za aż trzykrotne wyjaśnienie.A co do wcześniejszych postów czytałem je ale dotyczyły one sal a nie grup.Jeszcze raz dzięki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Przyczajenie
|
Ooo, dzięki wielkie za wyjaśnienia, bo ja też totalnie nie czaiłam o co chodzi w tych oznaczeniach
![]() Tylko nadal nie wiem, w której grupie jestem... :< Są już te listy, wie ktoś coś? ;>
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 | |
Grażynka od kota
|
Cytat:
Andzia_91 ma porobic zdjecia i wstawic tutaj... z reszta pisala o tym pare postow wczesniej. Radzilabym poczytac takze pare stron wstecz ![]() Panstwo z WBiIŚ dziekanat podobno jest tam gdzie byl, w budynku B. No chyba ze przez w-end go przeniesli ![]() Edytowane przez ana416 Czas edycji: 2011-09-25 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#865 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki za uświadomienie, heh ;] I to prawda, że można tutaj znaleźć odpowiedzi na wiele nurtujących pytań, bo niestety korzystając tylko ze strony PŚk istnieje b. wysokie ryzyko bycia niedoinformowanym ;< Dziekanat jeszcze w piątek był w budynku B, w dniu planowanego rozpoczęcia, a zatem 26.09. też miał tam być, ale skoro informują, że rozpoczęcie przesunięte na 28.09. ze względu na niezakończony remont to brzmi troszkę tak, jakby 28. już było wszystko gotowe w budynku A, ale kto tam dojdzie końca, niczego w tej chwili nie można być pewnym jeśli chodzi o nasz kochany wydział BiIŚ ;p...
![]() |
![]() |
#866 |
Raczkowanie
|
Drodzy Studenci Pierwszego Roku Inżynierii Środowiska
![]() Mam pomysł ![]() Większość z nas, bądźmy szczerzy, zapewne nie pójdzie na inaugurację, proponuję więc umówić się na "spotkanie integracyjne". Zainteresowani pisać na 11871769- nr gg ![]() A i tu jest link do naszego rocznika na nk http://nk.pl/#school/60814/12409 ![]() Edytowane przez upbeat92 Czas edycji: 2011-09-26 o 06:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#867 |
Grażynka od kota
|
WBiIŚ listy z grupami jutro o godzinie 10 bądź 14. Leca sobie z nami w kulki
![]() Edytowane przez ana416 Czas edycji: 2011-09-26 o 08:49 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, mam problem, otoz zostalem przyjety do grupy 16a/ na dziennej informatyce, natomiast bardzo zalezy mi na przejsciu do grupy 15a
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#869 |
Raczkowanie
|
tak czy inaczej pójdę dzisiaj zobaczyć czy czegoś nie ma, może akurat jakimś cudem wywieszą dziś
i tak dla waszej wiadomości, plan zajęć znów uległ zmianie ![]() Edytowane przez Andzia_91 Czas edycji: 2011-09-26 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#870 |
Grażynka od kota
|
do srody to jeszce ze 3 razy zmienia ten plan... chociaz wydaje mi sie ze zmiana troche na lepsze...
![]() Idź Aniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:13.