![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Zakorzenienie
|
Padam na ryj.
Glenia i Osz- super babeczki ![]() Później ja poszłam do roboty, Glenia do domu (chyba) i wróciłam teraz.... masakra jakaś. jak przyszłam- był spokój. Jeszcze zdążyłam zamówić obiad i go zjeść. Przywiózł mi fajny pan z baru mlecznego ![]() ![]() ![]() Ale od 17 była istna masakra. Jeden lekarz, ja pomagałam na zmianę jemu i technikowi. Jakieś 8 osób w kolejce. Jedna baba z pretensjami, że ona jest w ciąży i nie może czekać. I tu było śmiesznie, bo siedziała w gabinecie, nie miał kto założyć wenflonu jej psu, w końcu jak tam poszliśmy z M. to wypaliła z ryjem, że nie rozumie dlaczego tyle ma czekać (czekała całe 5 minut), że ona tak nie może, że jest w ciąży. I tak kilka razy powtarzała. I ja jej grzecznie tłumaczę, że jest dużo ludzi, a ona się nie umówiła na godzinę więc musi poczekać. Pies (jej pies) zaczął szczekać, a ona przekrzykując go krzyczy do mnie "ja nie mogę w takim hałasie siedzieć, bo jestem w ciąży a wszyscy mi tylko życie utrudniają. Jestem w ciąży rozumie to pani?". Ja nie wytrzymałam i mówię "tez jestem w ciąży i jak pani widzi- tu nikogo to nie obchodzi więc proszę przestać krzyczeć bo zaraz panią wyproszę". Zamknęła się i czekała cierpliwie. Potem tylko M pytał, czy naprawdę jestem w ciąży ![]() A później w ten cały tłok przyszła pani, która stanęła na środku i spytała "czy do wyjęcia kleszcza muszę czekać?!". Nie kurde, ona poza kolejnością będzie. W końcu i tak padło na mnie, że mam go wyjąć, bo tak wrzeszczała, że się pracować nie dało. No, się nagadałam. Zaraz wrzucę fotki z dzisiaj na pocztę. ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- edit: a wiecie co my jadłyśmy? ciasto czekoladowe na ciepło z malinami i bitą śmietaną ![]()
#843 |
Zakorzenienie
|
stygmatek, zdjęcia z meetingu prosimy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No tak sie dzis smialam sama, ze wczesniak, mogl poczekac jeszcze z miesiac ![]()
![]() |
#845 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olka, ludzie to mają tupet... Wszyscy by chcieli być pierwsi ![]()
![]() |
#846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Przystojnego Kuriera poślij do mnie z ciachem
![]()
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
W wysłanych są słit focie ;P
#849 |
Zakorzenienie
|
I myslisz, ze jak jest przystojny to nie zje ciacha? Chyba zje... Ale zaryzykuje *wysyla Przystojnego Kuriera z tarta do med zeby juz nie byla smutna, ze sie nie spotkala z A. ktory ma tak samo na imie jak i moj A.*
![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- Ale Wam fajnie.. Zazdraszczam ![]()
#850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
Zaraz jeszcze doślę, bo mi się porąbały fotki i nie wysłałam tego, co napisałam, że wysłałam
![]()
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#853 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ---------- rain, strasznie mnie zszokowało że minęło już pół roku od Twojego ślubu ![]() ![]() maju, a w klubie byś opisała co was rozłączyło ? Czy to nie jest romantyczna historia ? Mi Mateusz dziś mówił że czuje się jak 3 lata temu, że jest mu dobrze i wesoło ze mną ![]() ---------- Dopisano o 02:21 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- najbardziej podoba mi się jak Glenia "płacze" i jak kucasz przed lwem ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przybijam *piona* Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Czyli za 4 miesiace bede narzeczoną ![]() ![]() ZAspałam dzisiaj do pray ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
Nie mam siły nadrabiać, ale widzę, że Carmi wróciła!
![]() ![]() Simply, o kurczę... a to przez dietę tak Ci się @ spóźniła? Jestem głupia, głupia, głupia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:28 ---------- Karola, moja Ty poranna towarzyszko niedoli ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Justyna, jak Cię plecy bolą, i to mocno, to leż i odpoczywaj, a nie maluj. Nie przejmuj się mamą - Twoje zdrowie jest najważniejsze
![]() Osz, Glenia, Ola, fajne te fotki ![]() Dzień dobry ![]() idę do sklepu po jedzonko, wyszykuję śniadanko ![]() ![]() poza tym muszę dzisiaj spytać tatę P. o to, czy nie wyremontowałby pokoju mojej mamie - krępująca sprawa, ale cóż... spytać mogę. choć nie sądzę, że się zgodzi ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- ja pie... przypadkiem kliknęłam na reklamę na wizażu i przekierowało mnie na stronę z antykami, w tym z pierścionkami z początku XX wieku na przykład. i siedzę, i oglądam. i się zakochałam: http://www.galeriauadama.pl/index.ph...t&prod_id=2761 nie, nie na zaręczyny, ale mieć taki - ach... piękny jest ![]() nosiłabym go do dżinsów ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- a ten mnie urzekl http://www.galeriauadama.pl/index.ph...t&prod_id=2470 choć zazwyczaj w tym stylu rzadko mnie powalają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
Najeczko, obietnica mamie to jeszcze pół biedy, ale cały przyszły tydzień mamy przepełniony gośćmi, poza tym większość rzeczy z biura mam wrzuconych do sypialni i potykam się o szafki i książki jak wstaję
![]() ![]()
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Jusia biedactwo ![]() Naj życzę udanych zakupów ![]() Wczoraj późnym wieczorem był u nas kolega Tżta z zaproszeniem na ślub i wesele. Pojechał koło północy. Wesele jest 20 sierpnia. Drugi kolega też nas "zaprosił" na ślub i wesele na 27 sierpnia, ale mieszkając niedaleko nawet się nie pofatygował, żeby podrzucić zaproszenie, tylko wspomniał o tym przez telefon, więc nie bardzo wiemy czy w ogóle to jest zaproszenie (nie znamy godziny, miejsca itp.). Na dwa wesela nie damy rady pójść, bo mój tata będzie wtedy w Polsce i wyprawiamy mu 50 urodziny. A musi to być 20 lub 27 sierpnia, bo potem tata wraca do Londynu. Sama nie wiem co z tym zrobić. Niech chyba B. zdecyduje, to w końcu jego koledzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym chyba olała to telefoniczne zaproszenie, zwłaszcza że to już niedługo... A ja wczoraj dostałam sms-a od jakiejś Eli - pewnie świadkowa tej mojej koleżanki, co ma 13 ślub. No i pisała, że jest wieczór panieński - w planach 5-7.08. w Krynicy, nocleg na jej koszt. Super sprawa, ale koleżanka jest na urlopie, więc dopiero 6.08. wieczorem mogłabym do nich dojechać... Pisała, że robi rekonesans i potem padnie decyzja, czy Krynica czy Tarnów... Ale jakoś miło mi tak, co prawda relacja z panną młodą wskazuje na to, że mam być na panieńskim, ale nie znam ani jej świadkowej, ani innych osób, które mają tam być, więc jednak jestem zaskoczona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() :glaszcze: łaczę się z toba w bólu idz moze na pierwsza pomoc tam ejst zawsze otwarte powiedz ze mialy ci pomoc zastrzykia teraz nie mozesz chodzic i nie wytrzymasz do poniedzialku. moze cos ci poradza tam Cytat:
![]() ![]() ehhh nuda okropna;-) siedze troche na sklepie bo od tygodnia nic nie robiłam ![]() ![]() ![]() od poniedzialku bedze juz działał mój net i bede mogla siedziec na swoim kompie a nie na tym gracie z biura ![]() ![]() Tż mi wczoraj już wszystko zalatwil z tym glupim t-mobilem ![]()
![]() |
#861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zakorzenienie
|
Hejka. Głowa mnie boli a muszę się spakować i lecieć na pociąg. Nie chce mi się ale obiecałam tż-towi to muszę.
Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Zakorzenienie
|
Justyna, panieński w Krynicy? Brzmi nieźle
![]() Naj, ten drugi pierścionek jest śliczny ![]() Karola, wyjaśniło się coś z siostrą? udało ci się ją przekonać żeby ci wolne dała jednak? Carmi, ja bym telefoniczne zaproszenie olała, bo tak jak mówisz- zero informacji o jakiej godzinie i gdzie. Takie to dla mnie na odczep się zaproszenie. U Was też tak pada? Mam dość tego deszczu... Zabieram się za robienie donutów przed pracą, zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam dość dostawcy, już któryś dzień z kolei około godziny 23.30 są przerwy w dostawie internetu... I już się nie mogę doczekać niedzieli. W końcu z M. się zobaczę po pięciu dniach niewidzenia. I chcę zaręczyn, ot co. Stan suwaczka zobowiązuje !M. zegnij kolana w końcu ! |
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Choji też bym się wkurzyła :/ Nie ma to jak nagłe przerwy w dostawie czegokolwiek :/ U nas nie pada, ale jest pochmurno. Wczoraj było całkiem ok. - słoneczko i ciepło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Zakorzenienie
|
U mnie nie pada,ale jest pochmurno.
Żeby sierpień był ładny bo ta pogoda sobie w ciula leci ;/
#866 |
Polka Ogarniaczka
|
a mój brat, mistrz, odciął sobie wczoraj nożyczkami kawałek opuszka od kciuka i lało się jak ze świni, dzisiaj jest gorzej, właśnie go rodzice zabrali do ośrodka zdrowia, ehh. Wiem że jest już duży i powinien sam dźwignąć tę sytuację, ale dziwnie się czuję siedząc teraz sama na chacie :|
#867 |
Zakorzenienie
|
B. w ostatniej chwili postanowił, że jedzie na weekend do rodziców, bo się rodzina zjechała i chce się z nimi spotkać. Ciekawe czy zdąży na autobus...
---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Btw. w Tunezji mieliśmy telewizor w pokoju i jedynym polskim kanałem była TV Silesia... Kto widział ten wie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Tośka, oj, opuszki są krwawe
![]() ![]() Carmi, to teraz sobie przypomniał? ![]() justynka, nie martw się farbą, ona po tygodniu przecież będzie jaśniejsza ![]() A mój tż też jest dobry. Wczoraj powiedział, jak chciałam się wybrać na 13 dzisiaj na basen, że nie może, bo pracuje. To stęknęłam mu do słuchawki, że mógł sobie wziąć za tydzień lub za dwa tygodnie, bo mnie raczej nie będzie. To się nagle dowiedziałam, że on planuje jechać ze mną w Bieszczady na długi weekend ![]() ![]() edit. Carmi, ale TVS jest fajna :d
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-07-30 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Witajcie ![]() ![]() ![]() Coś więcej hmmm... moge powiedzieć, że bardzo zszokowało mnie w ogóle takie pytanie z jego strony, ponieważ to KOMPLETNIE nie typ romantyka, a ni nic w tym stylu. Kłócimy się rzadko, ogólnie dobrze się dogadujemy jedynie czasem brakuje mi większego okazywania uczuć (tak jak napisałam to nie typ romantyk) i może właśnie dlatego zaczęłam marzyć o zaręczynach jako dowodzie, że to na prawde ja jestem tą jedyną? Tak jak większosć Was chciałabym NIE być już tylko dziewczyną po 4 latach, chciałabym żeby rodziny widziały, że mamy plany wobec siebie... Czy to jest nienormalne? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Carmi fajne focie ![]() ![]() żeby nie było że nie dałam - na poczcie zdjęcia mojej sukienki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:51.