|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
ja zaraz będę jadła kanapki ze szprotem w sosie pomidorowym made in biedronka
![]() ![]() ![]()
#842 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Cytat:
a moja siostra to raczej nie jest... ![]() ![]() super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
1. bodziak na krótki rekaw + pajac 2. bodziak na długi rekaw + śpioch 3. bodziak na krótki rekaw + kaftanik + spodenki ze stópkami samego pajaca dawałam jak zrobilo się ciepło na dworze, a mała w nocy sie rozkopywała, a nie za bardzo tolerowała śpiworek, który ją krępował i nie mogła wierzgać ![]() Cytat:
witaminki biorę Prenatal Classic i nie biorę codziennie tylko co drugi, ginka powiedziala, ze tak wystarczy, jeśli się dobrze odzywiam, bo po co mam tak pasć dzidziusia, zeby wielki rósł i później trudniej urodzić zresztą przy Idze tez tak brałam i dzidzia była jak ta lala: 3120 g i wielka głowa za tatusiem ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() facet fajny, on jest fizjoterapeutą, ma swoje książki dotyczące dzieci. Często bywał w DDTVN my zakup planujemy na listopad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomalowałam sobie pazury przed wyjazdem na niby koralowy kolor no i A. patrzy jakie długaśne są "takie długie masz paznokcie??? ale to tipsy nie??? "
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj mówię, żeby poszedł pomyc naczynia (w maju codziennie mył) a on, że nie, bo: "zmywarki wstawiam w środy i soboty, bo wiesz, to zużycie wody i tabletek" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-09-20 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Rozeznanie
|
hej mamuśki
![]() U mnie znowu szaro buro i deszczowo. Siedzę pod kocem, bo zimno. miłego dnia ![]()
#846 |
Wtajemniczenie
|
cześć mamuśki ja właśnie piję kawkę i zajadam sie biszkoptami
![]() ![]() ![]() staram sie was na bierząco podczytywać ale ciężko z tym kompem tutaj spowolnionym bo jak widze strone która otwiera mi sie 5 min to mnie jasna ciasna strzela ![]() no prze te kilka dni u rodziców schudłam 2 kg ![]() ![]() w sobote i niedziele byłam z rodzicami w sklepach z akcesoriami dziecięcymi i jeden sklep bardzo mi sie spodobal wszystko ładnei poukladane taki bardzo przestrzenny sklep i odrazu nam wpadl w oko jeden wózek wszyscy nim byliśmy zachwyceni i chyba na niego sie zdecyduję lekki,ładny super się prowadzi zawieszenie wózka rewelacja na nasze chodniki no idealny wózek dla mnei tzn taki jaki mi się marzył i chyba juz jestem zdecydowana http://dino.sklep.pl/nowy/tako-balli...0aee51b0b4742c
#847 |
Zadomowienie
|
dziewczyny czy wy widzicie ile juz naskobałyście postów??? jak tak dalej pójdzie to do końca września założymy kolejną część....
![]() i kupilam sobie przez allegro taki płaszczyk : http://allegro.pl/show_item.php?item=1790711665 mialam Wam juz pisac wczesniej, ale jakos mi umknęło, jest całkiem niezły i taki jak na fotkach, tyle, ze nieocieplany, ale mi taki wystarczy, bo duzo po dworze szwędać się nie będę... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że to nie jest zimowa wersja, bo bym od razu kupiła... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
moge podeslac Tobie ulotke,ktora dostalam od swojego gina
moja kumpela wyleczyla sie pijac przez 3 tygodnie sok z: 1 buraka 1 marchewki 1 korzenia pietruszki 1 jablka 1 suszonej sliwki (ja zjadam ja razem z sokiem,bo jak wycisnac sok z suszonej sliwki?) 1 selera naciowego Cytat:
![]() Cytat:
![]() no,ale dobrze, ze umiesz siegac po swoje ![]() Cytat:
![]() Taa....nie ma to jak dac dziecku wolna reke ![]() Cytat:
Cytat:
ja na razie wole sie w nic nowego nie wciagac,bo juz i tak za duzo tych tasiemcow ogladam...do niektorych to az sie wstyd przyznac np na pewno nie powiem, ze ogladam pamietniki wampirow i plotkare Cytat:
![]() Cytat:
ja caly czas sie waham musze w koncu wybrac sie do jakiejs hurtowni dzieciej i wymacac je wszystkie na zywo ![]() ![]() Cytat:
nie napisze "my i nasze dzieciatka" tylko od razu lozyska ![]() a co do spotkania, to ja bardzo chetnie ![]() ![]() gdybym jechala pociagiem z Mazur, to na pewno, ale jak mi juz powzoli lekarz jechac, to rozloze to na kilka dni i najpierw dojade do Warszawy do Tzta,przespie sie i posiedze z jeden dzien,a pozniej wsiade w jakis expres do Wro Dziewczyny, w ogole mysle ze warto pomyslec o jakims wspolnym spotkaniu !!!Chociaz z drugiej strony moze byc ciezko z tymi naszymi brzuchami, lozyskami i anemiamii... Kropeczko, dzieki za info o spodniach. Chyba tez sie zdecyduje, bo cena jest bardzo zachecajaca ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a tym tonikiem az tak sie nie przejmuj na badaniach bylas? bylas dzidzia zdrowa? zdrowa wiec teraz po prostu przestan pic, ale nie daj sie zwariowac Ja jeszcze nie. Robie wywiady, przegladam fora i chce jeszcze wszystkie ewentualne typy sama wymacac.
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2011-09-20 o 13:08 |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Raczkowanie
|
OSTRZEŻENIE
![]() dziewczyny kupiłam przez allegro takie dwa zakupy i okazały się bardzo kiepskie jakościowo. Pieluchy są baaardzo cienkie i bardzo twarde i byle jakie o komplecie już nawet nie wspomnę ![]() http://allegro.pl/show_item.php?item=1803301029 http://allegro.pl/show_item.php?item=1802539636 jedyny pozytyw to szybka dostawa! |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | ||
Zakorzenienie
|
oj to bedzie dluga droga
![]() ja niiiiiiiiii dopiero w styczniu jakos, ale przegladalam, ogladalam i sie zdecydowałam, ten akurat co ja kupuje to nowy model, wiec i pewnie cena troche spadnie do stycznia ![]() Cytat:
![]() ![]() powiem Ci ze ja to zwolenniczka bardziej kosmicznych niz klasycznych wozkow ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Rozeznanie
|
Ale produkujecie
![]() mala_stopka bardzo ładny ten płaszczyk i niedrogi ale jak dla mnie to jesienny bo ja straszny zmarzluch jestem ![]() ![]() A na teraz własnie kliknełam ponczo nie moglam nic fajnego znalezc w sklepach bo wszystkie z fredzlami ![]() Ah i dla Juniora http://allegro.pl/show_item.php?item=1830237225 i http://allegro.pl/next-rewelacyjny-b...820948586.html jak fajnie ze znam plec zaczynam oficjalne szaleństwo ! ![]() I coraz częściej myśle o małym jako Stasiu, chyba tak zostanie.... Idziemy w sobote na impreze urodzinowa do lokalu i nie mam pojecia jak sie ubrac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Wtajemniczenie
|
kolejne ciuszki sprezentowane
![]() ![]() ![]()
#854 |
Raczkowanie
|
" no więc ja będę mieć drugą dziewuchę i w poprzedniej ciąży i teraz od początku mam ciągle ochotę na kwaśne i mięcho.... na słodkie niekoniecznie
![]() ja tylko mam ochotę na kwaśne a widziałam już na USG ,że będzie chłopak. Każdy widzę ma inaczej ![]() Dziewczyny Wy tak szybko piszecie!!!! pojechałam tylko do Lidla nie było mnie raptem godzinę i już 2 strony do przodu. |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Wtajemniczenie
|
aha to ostatnie to materiały na pościel
![]()
#856 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() pieluszki moze po praniu sie poprawią ?? ![]()
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natisska swietne te ciuszki, a ponczo ostatnio wlasnie ogladalam tez na all i chyba sobie kupie, fajna sprawa na ciaze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#859 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() poncho super i cuda dla Stasia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#860 | ||||
Zakorzenienie
|
on bidak zmęczony to sama go wzięłam w obroty
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aaa tam jakbyś zjadła 2 kanapki w tyg to by się nic nie stało ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A skąd Ty w ogóle jesteś? Mrągowo czy jak? no jeszcze po drodze Bydgoszcz to i parę laseczek się załapie ![]()
![]() |
#861 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaz coraz intensywniej myslimy z tztem o zenskim imieniu chyba podswiadomie jakos we dwoje czujemy dziolche Cytat:
masakra ![]() Super, ze ladnie tam sobie urzadzili. To jest super w Niemczech,ze mozna znalezc super rzeczy na wystawkach Cytat:
W ciazy to raczej nie wypada w szpilkach ![]() Inutil, zakochalam sie w tym panu ![]()
![]() |
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do wystawek- rewelka ![]() ![]()
![]() |
#863 | ||||||
Wtajemniczenie
|
fakt
niezla ekipa sie uzbierala ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
zapomnij nie ma takiej opcji mnie juz przeraza mlodziez, a co dopiero nastepne pokolenie ? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
po prostu juz do nich na takim spotanie nie wchodze ![]() Cytat:
Mragowo... Jestem z Giżycka - stolicy Mazur ![]()
![]() |
#864 |
Zakorzenienie
|
Jem czekoladę z orzechami
![]() ![]() przeszukałam wszystkie kąty za KARAMELLO i nie mogę znaleźc!! ![]() ![]() ![]() 270 km do mnie ![]() Ile do Wawy jedziesz?? ![]()
#865 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mysle ze najlepszym miejscem na spotkanie jest TORUŃ ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() kropeczka te Twoje dżinsy z allegro też fajne, muszę się w końcu na coś zdecydować bo za chwilę to i spodnie dresowe będą za małe :/ ile już przytyłyście? bo ja 5 kg a dziś zaczynam 19 tydzień ![]()
![]() Edytowane przez dph Czas edycji: 2011-09-20 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 | ||||||||
Zakorzenienie
|
dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
czayli diabełka masz ![]() Cytat:
hmm cóż za zdanie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale współczuję dolegliwości... domyślam się, ze nic fajnego nieee... gdzies w listopadzie/grudniu dopiero. teraz tylko oglądamy Cytat:
![]() ![]() ja po wizycie... wszystkie gites majonez ![]() ![]() moje morfologiaa-podobna jak /Wasze ;/ leukocyty podwyzszone (no bo przeziębiona jestem) czerwone-3,6mln hemoglobina-11,3 (norma od 12 - nawset mnie tak na studiach nauczyli ![]() hematokryt 33,6 wiec szału nie ma- dlatego dostałam żelazo no i nowe badania do zrobienia-morfo, mocz, wr znow i coombs znow no i zalecenie kontroli u dentysty (będę u orto w przyszłym tyg to poproszę, zeby zerknęła) no i zwolniionko dalej ![]() bylam tez w pracy zajrzec-zwolnienie zawiezc. wszyscy mowia, ze wygladam ładnie i mało przytyłam (wg wagi u lekarza 5 kg) no wlazłam do PEpco i sie wnerwilam bo jest u nas dyskryminacja ![]() ale kupilam 4 bodziaki za maleńkie pieniążki ![]() i w domu czekała paczka z BEBILONU ![]() ![]() zaraz foty machnę ![]() ale się napisałam.......... |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
pepcowe body
![]() bez rękawków po 3,99 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi pasuje centrum. A w Giżycku byłam teraz w wakacje, a raczej w okolicach nad jeziorkiem, w sierpniu ale jeszcze wtedy chyba nie udzielałaś się na naszym forum ![]() Cytat:
dzizas nie piszcie juz o tym Pepco bo mnie skręca ![]() ![]()
![]() |
#870 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak w ogóle to wycinacie metki z tych ciuszków dziecinnych??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.