Powiększanie piersi cz.7 - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-19, 14:14   #841
krokus26
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez kajuja1 Pokaż wiadomość
czesc,

czytam was juz okolo miesiaca i w koncu chyba wypada sie przywitac.

wiec to robie

zdecydowałam sie na op. powikszenia piersi, byłam na konsulacji u dr Skwiercz - wybrała mi implant anatomiczny Mentor 430 CPG 333. - baaardzo sie obaiwam ze bedzie za duzy!! absolutne maksimum która chce osiagnac to rozmiar C - nic wiecej.
mam juz termin op. ustalony na 17 listopada, chce jeszcze skonsultowac sie z dr, Grobelny - czy któras z was robiła u niej operacje? widziałam na zywo jej dzieło i byłam pod duuuzym wrazeniem.
piersi dr. skwiercz niestety nie widziałam

generalnie to jestem zestresowana- mało powiedziane. nie wiem co mam wybrac, komu zaufac.
przeczytałam całe chyba formum beauty - ale wcale niczego mi to nie rozjasniło.
help!

Witam, ja mam ten sam dylemat, ale Listopadowa ma ten sam rozmiar i wszystko jest ok.
Ja zabieg mam wyznaczony na 8.11.11
Trzymam kciuki.
krokus26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 14:27   #842
beatafit
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Dziewczyny wrzuciłam kilka fotek moich nowych cycków ;0 Mam jeszcze spuchnięty mostek i całą resztę ale już jest całkiem ok. Tak sobie tu spekulujecie o rozmiarach implantów, ale przed operacją żaden lekarz nie jest w stanie określić na 100% wielkość i rodzaj wkładki!Ja rozmawiałam z moim dr o wielkośći między 380 a 450ml i co? Na sali przy przymiarkah okiazało się, że dobrze leży 485ml! Po dzieciach przy wyciągniętym biuście jest co wypychać żeby sutek był na swoim miejscu. Także dziewczyny to co Wam się wydaje, że będzie dobre, nie zawsze idzie w parze z Waszą anatomią. Mój dr jest bardzo doświadczonym chirurgiem (codziennie kilka zabiegów! byłam w szoku liczbą dziewczyn w klinice!) więc myślę że wie co mówi! Najbardziej nie jest w stanie zrozumieć tych lekarzy, którzy zamawiają konkretne implanty dla pacjentki i tylko te mogą jej później wsadzić! W tej klinie w której ja byłam na stanie są wszelkie modele i rozmiary, bo przy trakiej ilośći operacji nie mogą sobie pozwolić na zekanie na przesyłki... Naprawdę pełno dziewczyn robi zabiegi niespodziewałam się.

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Jeżeli chodzi natomiast o kostiumy VS to rozmiarówka jest normalna czyli S wypada jak nasze S itd.
beatafit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 14:44   #843
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malwinka34 Pokaż wiadomość
Jooasi, masz rację, temat sportowych biustonoszy był już tu wiele razy i przed operacją myśłalam-spoko, potem sobie odnajdę i wybiorę coś dla siebie. A teraz,jak boli, to już nie jest to takie proste Przewertuje kilka, no kilkanaście stron i koniec.Często link dot.rzeczy przeniesionych już na allegro do archiwum i nawet podejrzeć nie można. Coś tam na necie znalazłam, ale zawsze lepszy jest zakup sprawdzony
Znalazłam sobie za to staniczek, jaki dostałam od doktorka i zamówiłam,żeby było jeszcze na zmianę na te kilka dni. Ale na dobry sportowy nie moge się zdecydować .....

Zresztą wiele jest rzeczy, o których się tu i tam czytało, ale nie sposób tego spamiętać. No i nie wszystkie informacje będą przydatne wszak każdy przechodzi zabieg i powrót do formy inaczej.

U mnie na dzień dzisiejszy lewa strona ok, ale prawa gorzej. Jakoś narywa, boli,ruchy ręką są ograniczone. I ja przez to też, bo nie mogę za długo na necie śmigać
Malwinka dobrze że się cofnełam bo przegapiłam Twój wpis bedzie lepiej z dnia na dzień nic się nie martw, odpoczywaj jak możesz wyszperałam dla Ciebie linki polecanych staniczków:
Triumph Tri Action:
http://allegro.pl/bialy-stanik-tri-a...849145101.html
http://allegro.pl/triumph-tri-action...855288877.html
http://www.e-bielizna.pl/223_Trophy_N.html

I te innych firm:
http://www.e-bielizna.pl/2033_Felina_506_Sport.htm l
http://www.e-bielizna.pl/2248_Calima_5310.html
http://www.e-bielizna.pl/2251_Active_5523.html
http://www.e-bielizna.pl/3038_Light_&_Firm_5521.ht ml

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Beatafit gratuluję cycusiów, chętnie obejrzę jeśli przyjmiesz mnie do znajomych tylko nie rozumiem o jakich przymiarkach mówisz? z tego co ja wiem lekarze podczas op nie dokonują żadnych przymiarek, jedynie mogą ocenić na oko po utworzeniu loży co tam ładnie się ułoży. każdy implancik jest sterylnie zapakowany i nikt nie otwiera trzech żeby wkładać, mierzyć i oglądać bo potem już tylko do wyrzucenia by się nadawały, kto by ponosił takie koszty? jak się mylę to prostujcie

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-10-19 o 15:34
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 14:56   #844
krokus26
Raczkowanie

Wielkie dzięki za odpowiedź. Pisząc o różnicy maiłam na myśli że po wykarmieniu dwójki dzieci niestety prawą pierś mam bardziej wyciągniętą i obawiam się, że brodawki mogą być na różnej wysokości.
Stary 2011-10-19, 15:01   #845
kajuja1
Raczkowanie

czy mi sie wydaje czy moj post poleciał w kosmos

czy mozecie mi powiedziec czy jest tu jakas gelria cycuchów? bo nie moge sie ogaranąc

Edytowane przez kajuja1
Czas edycji: 2011-10-19 o 15:05
kajuja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 15:04   #846
jooasi
Wtajemniczenie

Krokus u mnie jest ten sam problem, jedna bardziej wydłużona po karmieniach aż trzech ale objętościowo jak się w garść weźmie nie czuje różnicy i mi też zaleciło dwóch lekarzy dwa takie same implanty twierdząc, że jak się skóra naciągnie to się wyrówna.

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Cytat:
nie poleciał ja czytałam ale myślałam ze kajaju i krokus to ta sama osoba to ten sam lekarz i wielkość implantu
Stary 2011-10-19, 15:09   #847
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie dziewczyny. Jestem tu nowa i zupełnie zielona jeżeli chodzi o forum. Od kilku dni śledzę Wasze wypowiedzi i widzę że wsparcie jest ogromnie ważne. Zdecydowałam, się na zabieg powiększania piersi u Dr Skwiercz. Termin mam wyznaczony na 8.11.11, wkładki 430 cc 333 cpg.
Obawiam, się trochę, że mogą być za duże i ze względu na różnicę w rozmiarze piersi czy nie będzie widać różnicy?
a jaki teraz nosisz rozmiar? mnie zastanowiło jedno... mam wraznie ze ona wszystkim laskom podobne te cycki robi a ten model to jej ulubione

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-19, 15:15   #848
SweetMegi
Raczkowanie

[/COLOR]Beatafit gratuluję cycusiów, chętnie obejrzę jeśli przyjmiesz mnie do znajomych tylko nie rozumiem o jakich przymiarkach mówisz? z tego co ja wiem lekarze nie dokonują żadnych przymiarek, jedynie mogą ocenić na oko po utworzeniu loży co tam ładnie się ułoży. każdy implancik jest sterylnie zapakowany i nikt nie otwiera trzech żeby wkładać, mierzyć i oglądać bo potem już tylko do wyrzucenia by się nadawały, kto by ponosił takie koszty? jak się mylę to prostujcie[/QUOTE]

JOOASI u mojego lekarza przymierzałam takie wkładki, ale nie te co wkłada pacjentkom podczas operacji tylko miał taką walizeczkę ze specjalnymi, które przymierza się podczas konsultacji żeby pacjentki mniej więcej miały wizję jak będzie to wyglądało po operacji.I to są takie "próbki".
Beatafit również gratuluję nowych piersiątek!!!
Stary 2011-10-19, 15:33   #849
jooasi
Wtajemniczenie

Megi te próbki z walizeczki to ja też mierzyłam ale z wypowiedzi Beaty wynika, że miała jakieś próby podczas samej operacji a to jakieś dziwne:/
Stary 2011-10-19, 15:57   #850
SweetMegi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agunia_202 Pokaż wiadomość
Tak sobie czasami poczytuję i jestem w szoku jak czytam, że lekarz nie zalecił badań jak dla mnie to kompletny brak odpowiedzialności, nie zaufałabym takiemu dr, kochana pomyśl sobie, że przed Tobą będzie np operowana pacjentka,która moze być chora na WZW , a pan dr z oczu jej tego nie wyczyta i jeszcze może Ci biedy narobić ,no ja bym się grubo zastanowiła .Wiecie co moja koleżanka poszła do takiego pierwszego lepszego lekarza i on wsadził jej implant pod gruczoł gdzie ona jest bardzo chudziutka i teraz ma wrażenie że implanty niedługo jej do pępka zjadą i w dotyku czuć normalnie takie grudy jakieś , a już nie wspomnę jakie wyciął jej blizny normalnie z 8 cm i to z boku piersi , rozumiem żeby miał jej wsadzić implanty wielkości 600 ml, a to zaledwie 250 , normalnie pociął ją jak świnię ...szok , także lepiej się zastanów i dobrze zasięgnij opinii o doktorze
Jeśli chodzi o lekarza,który będzie mnie operował,to sprawdzałam go dosłownie z każdej strony i mam także znajome,które go bardzo polecają- więc do niego zastrzeżeń nie mam.Wręcz przeciwnie, ma naprawę doskonałą opinie. O badaniach rozmawiałam z anestezjologiem, i to on stwierdził po wywiadzie,że nie muszę robić żadnych badań.Ale faktycznie, dla świętego spokoju jutro lecę zrobić podstawowe badania.

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Megi te próbki z walizeczki to ja też mierzyłam ale z wypowiedzi Beaty wynika, że miała jakieś próby podczas samej operacji a to jakieś dziwne:/
No to faktycznie jest dziwne- jak widać każdy lekarz ma inne metody pracy

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Nitka_I Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny jestem już w domku obolała, zmieniona jednak bardzo szczęśliwa jeśli interesują Was jakieś szczegóły dokladniej wszystko opisała w wątku czeskim. Jestem na tak nie bójcie się bo warto !!! Pozdrawiam
Cieszę się,że u Ciebie już po wszystkim i że wszystko ok!!! Czekam na fotki!!!

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Jooasi ten fioletowy strój kąpielowy VS jest rewelacyjny!!!
Stary 2011-10-19, 16:30   #851
Agatau88
Zakorzenienie

joasi
forum wizaz--> moda--> zbiorowe zamowienia--? Victorias Secret
Przylacz sie

beatafit
ja juz widzialam i skomentowalam, superowe sa A dopiero maja kilka dni

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-10-19 o 16:32
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-19, 16:36   #852
beatafit
Raczkowanie

Już Wam wyjaśniam kochane. Podzas samego zabiegu lekarz wkłada spejalne wkładki, które pompuje wodą i w ten sposób wie jakie dokładnie wsadzić implanty. U mnie zaczął od 350ml i dopompowywał aż uzyskał zadowalający wygląd piersi (u mnie 485ml)
Stary 2011-10-19, 16:54   #853
jooasi
Wtajemniczenie

ano teraz to jasne Beti fajna metoda do sprawdzenia, widziałam gdzieś takie ustrojstwo z pompką i nie wiedziałam do czego służy mój pewnie nie stosuje bo nic nie mówił możesz przypomnieć kto robił Twoje piersiątka?? a najlepej walnij sobie podpisik, pochwalić się trzeba

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ----------

Cytat:

czy mozecie mi powiedziec czy jest tu jakas gelria cycuchów? bo nie moge sie ogaranąc
galerie każda dziewczyna ma na swoim profilu, nie ma ogólnej, żeby do nich zajrzeć trzeba się "zaprzyjaźnić". nowym pacjentką dr Skwiercz polecam kontakt z Mya Diva, ona jest nieocenioną skarbnicą wiedzy i ma pieknę cycuszki od tej doktorki

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetMegi Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o lekarza,który będzie mnie operował,to sprawdzałam go dosłownie z każdej strony i mam także znajome,które go bardzo polecają- więc do niego zastrzeżeń nie mam.Wręcz przeciwnie, ma naprawę doskonałą opinie. O badaniach rozmawiałam z anestezjologiem, i to on stwierdził po wywiadzie,że nie muszę robić żadnych badań.Ale faktycznie, dla świętego spokoju jutro lecę zrobić podstawowe badania.

Jooasi ten fioletowy strój kąpielowy VS jest rewelacyjny!!!
Megi są w różnych kolorkach i ten majteczki mają różne fasony, cudo na sterczące cycki dobrze, ze sobie porobisz badanie, wszystkim to na dobre wyjdzie bo to taka trochę niefrasobliwość i zbytnia pewność siebie ze strony doktorka
Agatka ja na razie się powstrzymam, najpierw cycki potem strój, niewiadomo co mi tam wyjdzie, ale wiem już gdzie szukać

Edytowane przez jooasi
Czas edycji: 2011-10-19 o 16:56
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 17:11   #854
dagaa81
Raczkowanie

Witam Dziewczynki!!!Odnośnie badań też nie wyobrażam sobie kłaść się pod nóż bez żadnego sprawdzenia stanu zdrowia!!! Żaen lekarz nie powinien dopuścić do takiej sytuacji. Ja miałam badania krwi, badania serca i usg piersi, ciśnienie i ogólny wywiad lekarski Zresztą ja bym się bała cokolwiek robić bo bałabym się że się nie obudzę...bez badań...
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 18:15   #855
krokus26
Raczkowanie

Cytat:
a jaki teraz nosisz rozmiar? mnie zastanowiło jedno... mam wraznie ze ona wszystkim laskom podobne te cycki robi a ten model to jej ulubione
Ja też odniosłam takie wrażenie podczas kilku rozmów z Panią dr. Ale twierdziła że nie będą za duże, gdyż mi nie zależy na dużych tylko jędrnych i sterczących a nie tak jak teraz obwisłych. Między nami jest spora różnica, ja mam 160 cm wzrostu i 50 kg a miseczka wyjściowa B/C.

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Cytat:
Krokus u mnie jest ten sam problem, jedna bardziej wydłużona po karmieniach aż trzech ale objętościowo jak się w garść weźmie nie czuje różnicy i mi też zaleciło dwóch lekarzy dwa takie same implanty twierdząc, że jak się skóra naciągnie to się wyrówna.

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

nie poleciał ja czytałam ale myślałam ze kajaju i krokus to ta sama osoba to ten sam lekarz i wielkość implantu
Witam, rozmawiałam z dr Skwiercz odnośnie późniejszej różnicy w ułożeniu brodawek. W odpowiedzi usłyszałam, że nie ma idealnie równych piersi bo każda z Nas ma różnicę /naturalnie/. Jednak nie będzie ona mocno widoczna i po zabiegu trzeba będzie wykonywać jakieś ćwiczenia- powie mi wszystko po zabiegu. Mam być spokojna i podobno śmiało będę mogła chodzić też bez staniczka.

Odnośnie drugiej części wypowiedzi- to muszę przyznać, że to niezły zbieg okoliczności, że ja i kajuja1 pojawiłyśmy się w tym samym czasie na forum i mamy zabieg u tego samego lekarza i ten sam rozmiar wkładek, nawet miesiąc zabiegu tylko różnica kilku dni.
Stary 2011-10-19, 19:12   #856
jooasi
Wtajemniczenie

Krokus mi też tak doktor mówił ale o ćwiczeniach nie wspominał ja tą swoją asymetrie odkryłam dopiero na zdjęciach które robiłam zeby na wizaz wrzucić, wczesniej myślałam, ze są równe
kurcze ale przy Twoim wzroście i wadze piórkowej to jednak 430 jest sporym implancikiem od dr Skwiercz jest tu też Gwendolinka ona ma 325 cc przy 169cm i 55kg jak dobrze pamiętam i to jest sredni biuścik
Stary 2011-10-19, 19:27   #857
horo
Zakorzenienie

GG do horo

czytam Was i czytam...
co się chcę wbić, to nowy post i... dalej czekam

więc z nudów wstawiłam 2 fotki do albumu... tym razem bez "obnażania się "

---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Beatafit,
gratuluję
a piersi wyglądają wyjątkowo naturalnie...

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 19:38   #858
krokus26
Raczkowanie

Jooasi ja też tak myślę, że one będą naprawdę duże ale dr twierdzi, że będzie to rozmiar C . Więc mam nadzieję że tak będzie. Spróbuje się jeszcze dopytać u Listopadowej jak to wygląda, bo ma te same wkładki.
Stary 2011-10-19, 20:30   #859
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Agatko,
ależ Ty marudzisz z wyglądem ... super figurka, młodziutka twarzyczka... tylko pozazdrościć
nie to, co nadmiar skóry po 3 porodach... zmarszczki... wszystko mniej lub bardziej obwiśnięte... i wałki coraz to liczniejsze z każdym kolejnym miesiącem...

A co do badań...
ja miałam tylko morfologię i grupę krwi... nawet przy drugiej operacji w dzień zabiegu ponownie badali mi na miejscu w klinice krew...

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Agatuś,
ale mi humor poprawiłaś tymi komentarzami

a urosła nie tylko dupka, ale jeszcze brzusio i boczki... trudno... widocznie przyszedł czas, żeby się zaokrąglić

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Nitka,
dopiero doczytałam, ze Ty też już po
gratuluję
chwal się szybciutko fotkami, bo co wchodzę do albumu to tam jeszcze... "lipa"

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2011-10-19 o 19:58
horo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-19, 20:41   #860
Nitka_I
Raczkowanie

Dziewczyny nie będę ściemniać bolało a teraz ćmi ale opieka była naprawdę fachowa więc słuchałam się i dość szybko doszłam do siebie nawet lekarz i piguła "pochwalili" mnie za konsekwencje Że gdy trzeba chodzić chociaż boli to trzeba i już. Mam pod mięsień a rozmiar jest taki bo jestem drobna stąd ksywka już z Liceum taka mała nitka Rozmiar sam lekarz wybrał bo poprosiłam go o ładne i naturalnie wyglądające piersi i chyba tak będzie bo przez stanik wyglądają ok tylko już widać że sutki są na innych wysokościach ale z moją wyjściówka to długo będzie trzeba czekać na pełen efekt bo naprawdę nie było tam nic! Agatu mam 157cm więc naprawdę nie dużo Joasiu dzięki że skopiowałaś bo też chciałam ale coś komp mi wariował Lecę odpoczywać Miłego wieczorku
Nitka_I jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 21:29   #861
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość

[/COLOR]Agatuś,

a urosła nie tylko dupka, ale jeszcze brzusio i boczki... trudno... widocznie przyszedł czas, żeby się zaokrąglić [COLOR="Silver"]
No co tu mowic fantastyczna babka jestes
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 21:41   #862
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
gratuluję cycusiów, chętnie obejrzę jeśli przyjmiesz mnie do znajomych tylko nie rozumiem o jakich przymiarkach mówisz? z tego co ja wiem lekarze podczas op nie dokonują żadnych przymiarek, jedynie mogą ocenić na oko po utworzeniu loży co tam ładnie się ułoży. każdy implancik jest sterylnie zapakowany i nikt nie otwiera trzech żeby wkładać, mierzyć i oglądać bo potem już tylko do wyrzucenia by się nadawały, kto by ponosił takie koszty? jak się mylę to prostujcie
Lekarz zanim wlozy implanty wklada taki plaski alaimplant, nie wiem jak to nazwac I napelnia to woda W ten sposob sprawdza sobie jakiej wielkosci implant wsadzic i pewnie wizualnie moze okreslic jaki rodzaj
Lekarze maja wielkie doswiadczenie i pewnie przy takich prubach widza co dla danej pacjentki bedzie najlepsze
Stary 2011-10-19, 21:44   #863
kajuja1
Raczkowanie

Cytat:
Krokus mi też tak doktor mówił ale o ćwiczeniach nie wspominał ja tą swoją asymetrie odkryłam dopiero na zdjęciach które robiłam zeby na wizaz wrzucić, wczesniej myślałam, ze są równe
kurcze ale przy Twoim wzroście i wadze piórkowej to jednak 430 jest sporym implancikiem od dr Skwiercz jest tu też Gwendolinka ona ma 325 cc przy 169cm i 55kg jak dobrze pamiętam i to jest sredni biuścik

krokus, to ja ciekawa jestem jak ona to liczy bo ja mam teraz miseczke a, a w zasadzie baaardzo niepełne a, a z tego implantu ma wyjsc mi c mam 170 wzrostu i waze 54 kg
strasznie to skomplikowane.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez krokus26 Pokaż wiadomość
Jooasi ja też tak myślę, że one będą naprawdę duże ale dr twierdzi, że będzie to rozmiar C . Więc mam nadzieję że tak będzie. Spróbuje się jeszcze dopytać u Listopadowej jak to wygląda, bo ma te same wkładki.
inna sprawa ze ponoc dr ma mega oko do dobierania implantów i ze laski zadowolone. zobaczymy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-19, 21:44   #864
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Klaudeczko ja sie dowiedziałam w dniu porodu

a co do tekstu przez twoja znajomą to moja koleżanka powiedziała do mnie tak samo hahaha

co do badań...dziwne

Beatafit super rozwiązanie!!!
co to za lekarz i gdzie on przyjmuje?
Stary 2011-10-19, 22:02   #865
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Agatko,
ależ Ty marudzisz z wyglądem ... super figurka, młodziutka twarzyczka... tylko pozazdrościć
nie to, co nadmiar skóry po 3 porodach... zmarszczki... wszystko mniej lub bardziej obwiśnięte... i wałki coraz to liczniejsze z każdym kolejnym miesiącem...

Chyba za te slowa wypije
Pogadamy z Agatka jak bedzie po kilku porodach
I przekroczy 30stke:ha haha:

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Agatuś,[/B]

a urosła nie tylko dupka, ale jeszcze brzusio i boczki... trudno... widocznie przyszedł czas, żeby się zaokrąglić [COLOR="Silver"]
Na tych zdjeciach nie widac zadnej powiekszonej dupki Jedyna dupe jaka widze to Ty cala, z cyckami w roli glownej
Co trzeba robic zeby tak wygladac w tym wieku??? Niejedna malolata moze Ci pozazdroscic sexapilu i stanu ogolnego hehehe Ja nie malolata, ale zazdroszcze
Stary 2011-10-19, 22:16   #866
beatafit
Raczkowanie

Robiłam w Szczecinie - klinika Aesthetic Med dr Śliwiński
Stary 2011-10-19, 22:21   #867
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
krokus, to ja ciekawa jestem jak ona to liczy bo ja mam teraz miseczke a, a w zasadzie baaardzo niepełne a, a z tego implantu ma wyjsc mi c mam 170 wzrostu i waze 54 kg
strasznie to skomplikowane.

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

inna sprawa ze ponoc dr ma mega oko do dobierania implantów i ze laski zadowolone. zobaczymy
W anatomach 430 wychodzą mniejsze niż okrągłe. Bo część pojemności idzie w ten "język" :P Myślę, że z tych 430 wyjdą spore, ale chyba nie będą wielkie. Na pewno będziesz zadowolona. Weź pod uwagę ,że jesteś wysoka i u Ciebie jest potrzebna inna pojemność niż np. u osoby 160cm wzrostu. Myślę, że małe nie będą ale bać się nie powinnaś o za duzy rozmiar.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-19, 22:42   #868
Vanessita
Zakorzenienie

Ja mam 177cm 59kg i mam mieć 485cc i sie już nie boję bo wiem że wizualnie wyjdzie mi takie C/D a stanikowo chyba F i będzie ładnie i proporcjonalnie.... Tym bardziej, że Agatu bojąc sie rozmiaru zwiększyła na 525cc Nie boję się...
Klaudeczko ty też bierz 420cc
Stary 2011-10-19, 22:54   #869
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
W anatomach 430 wychodzą mniejsze niż okrągłe. Bo część pojemności idzie w ten "język" :P Myślę, że z tych 430 wyjdą spore, ale chyba nie będą wielkie. Na pewno będziesz zadowolona. Weź pod uwagę ,że jesteś wysoka i u Ciebie jest potrzebna inna pojemność niż np. u osoby 160cm wzrostu. Myślę, że małe nie będą ale bać się nie powinnaś o za duzy rozmiar.
no tak kajuja jest szczupła ale i wysoka to 430 w sam razik ale krokusik malutki i chudziutki a dokładnie to samo dostała, to ja nie wiem hmmm jeszcze pisze, że chce C max, na wygląd u dziewczyny 160 to z D bedzie a stanikowo pewnie z 60H, do przemyślenia sprawa, Mya by się przydała

---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Lekarz zanim wlozy implanty wklada taki plaski alaimplant, nie wiem jak to nazwac I napelnia to woda W ten sposob sprawdza sobie jakiej wielkosci implant wsadzic i pewnie wizualnie moze okreslic jaki rodzaj
Lekarze maja wielkie doswiadczenie i pewnie przy takich prubach widza co dla danej pacjentki bedzie najlepsze
Zabcia Wasz doktorek też tak robi??
Stary 2011-10-19, 23:48   #870
gwendolinka
Zadomowienie

aaa joasi faktycznie, na 160cm wzrostu to może być sporo jak na C. Ja nie doczytałam - na biegu- ale może ma dużo skóry swojej? Dziewczyny maja 485 anatomki i to jak dla mnie nie jest C wizualnie...a wzrostowo bardziej "pasują" Mya też chyba jest drobinka. Cieżko stwierdzić.

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości