![]() |
#841 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Witam, ja mam ten sam dylemat, ale Listopadowa ma ten sam rozmiar i wszystko jest ok. Ja zabieg mam wyznaczony na 8.11.11 Trzymam kciuki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Dziewczyny wrzuciłam kilka fotek moich nowych cycków ;0 Mam jeszcze spuchnięty mostek i całą resztę ale już jest całkiem ok. Tak sobie tu spekulujecie o rozmiarach implantów, ale przed operacją żaden lekarz nie jest w stanie określić na 100% wielkość i rodzaj wkładki!Ja rozmawiałam z moim dr o wielkośći między 380 a 450ml i co? Na sali przy przymiarkah okiazało się, że dobrze leży 485ml! Po dzieciach przy wyciągniętym biuście jest co wypychać żeby sutek był na swoim miejscu. Także dziewczyny to co Wam się wydaje, że będzie dobre, nie zawsze idzie w parze z Waszą anatomią. Mój dr jest bardzo doświadczonym chirurgiem (codziennie kilka zabiegów! byłam w szoku liczbą dziewczyn w klinice!) więc myślę że wie co mówi! Najbardziej nie jest w stanie zrozumieć tych lekarzy, którzy zamawiają konkretne implanty dla pacjentki i tylko te mogą jej później wsadzić! W tej klinie w której ja byłam na stanie są wszelkie modele i rozmiary, bo przy trakiej ilośći operacji nie mogą sobie pozwolić na zekanie na przesyłki... Naprawdę pełno dziewczyn robi zabiegi niespodziewałam się.
---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Jeżeli chodzi natomiast o kostiumy VS to rozmiarówka jest normalna czyli S wypada jak nasze S itd. |
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Triumph Tri Action: http://allegro.pl/bialy-stanik-tri-a...849145101.html http://allegro.pl/triumph-tri-action...855288877.html http://www.e-bielizna.pl/223_Trophy_N.html I te innych firm: http://www.e-bielizna.pl/2033_Felina_506_Sport.htm l http://www.e-bielizna.pl/2248_Calima_5310.html http://www.e-bielizna.pl/2251_Active_5523.html http://www.e-bielizna.pl/3038_Light_&_Firm_5521.ht ml ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Beatafit gratuluję cycusiów, chętnie obejrzę jeśli przyjmiesz mnie do znajomych ![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-10-19 o 15:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki za odpowiedź. Pisząc o różnicy maiłam na myśli że po wykarmieniu dwójki dzieci niestety prawą pierś mam bardziej wyciągniętą i obawiam się, że brodawki mogą być na różnej wysokości.
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Raczkowanie
|
czy mi sie wydaje czy moj post poleciał w kosmos
![]() czy mozecie mi powiedziec czy jest tu jakas gelria cycuchów? bo nie moge sie ogaranąc ![]() Edytowane przez kajuja1 Czas edycji: 2011-10-19 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Wtajemniczenie
|
Krokus u mnie jest ten sam problem, jedna bardziej wydłużona po karmieniach aż trzech ale objętościowo jak się w garść weźmie nie czuje różnicy i mi też zaleciło dwóch lekarzy dwa takie same implanty twierdząc, że jak się skóra naciągnie to się wyrówna.
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- nie poleciał ja czytałam ale myślałam ze kajaju i krokus to ta sama osoba to ten sam lekarz i wielkość implantu ![]()
#847 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Raczkowanie
|
[/COLOR]Beatafit gratuluję cycusiów, chętnie obejrzę jeśli przyjmiesz mnie do znajomych
![]() ![]() JOOASI u mojego lekarza przymierzałam takie wkładki, ale nie te co wkłada pacjentkom podczas operacji tylko miał taką walizeczkę ze specjalnymi, które przymierza się podczas konsultacji żeby pacjentki mniej więcej miały wizję jak będzie to wyglądało po operacji.I to są takie "próbki". Beatafit również gratuluję nowych piersiątek!!!
#849 |
Wtajemniczenie
|
Megi te próbki z walizeczki to ja też mierzyłam
![]()
#850 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Jooasi ten fioletowy strój kąpielowy VS jest rewelacyjny!!!
![]() |
#851 |
Zakorzenienie
|
joasi
forum wizaz--> moda--> zbiorowe zamowienia--? Victorias Secret Przylacz sie ![]() beatafit ja juz widzialam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-10-19 o 16:32 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#852 |
Raczkowanie
|
Już Wam wyjaśniam kochane. Podzas samego zabiegu lekarz wkłada spejalne wkładki, które pompuje wodą i w ten sposób wie jakie dokładnie wsadzić implanty. U mnie zaczął od 350ml i dopompowywał aż uzyskał zadowalający wygląd piersi (u mnie 485ml)
|
![]() ![]() |
![]() |
#853 | ||
Wtajemniczenie
|
ano teraz to jasne Beti
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() Agatka ja na razie się powstrzymam, najpierw cycki potem strój, niewiadomo co mi tam wyjdzie, ale wiem już gdzie szukać ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2011-10-19 o 16:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#854 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]()
#855 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
Odnośnie drugiej części wypowiedzi- to muszę przyznać, że to niezły zbieg okoliczności, że ja i kajuja1 pojawiłyśmy się w tym samym czasie na forum i mamy zabieg u tego samego lekarza i ten sam rozmiar wkładek, nawet miesiąc zabiegu tylko różnica kilku dni. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Wtajemniczenie
|
Krokus mi też tak doktor mówił ale o ćwiczeniach nie wspominał
![]() ![]() kurcze ale przy Twoim wzroście i wadze piórkowej to jednak 430 jest sporym implancikiem ![]() ![]()
#857 |
Zakorzenienie
|
czytam Was i czytam...
co się chcę wbić, to nowy post i... dalej czekam ![]() więc z nudów wstawiłam 2 fotki do albumu... tym razem bez "obnażania się " ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Beatafit, gratuluję ![]() ![]() a piersi wyglądają wyjątkowo naturalnie... ![]()
#858 |
Raczkowanie
|
Jooasi ja też tak myślę, że one będą naprawdę duże ale dr twierdzi, że będzie to rozmiar C . Więc mam nadzieję że tak będzie. Spróbuje się jeszcze dopytać u Listopadowej jak to wygląda, bo ma te same wkładki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zakorzenienie
|
Agatko,
ależ Ty marudzisz z wyglądem ![]() ![]() nie to, co nadmiar skóry po 3 porodach... zmarszczki... wszystko mniej lub bardziej obwiśnięte... i wałki coraz to liczniejsze z każdym kolejnym miesiącem... ![]() ![]() ![]() A co do badań... ja miałam tylko morfologię i grupę krwi... nawet przy drugiej operacji w dzień zabiegu ponownie badali mi na miejscu w klinice krew... ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Agatuś, ale mi humor poprawiłaś tymi komentarzami ![]() ![]() ![]() a urosła nie tylko dupka, ale jeszcze brzusio i boczki... trudno... widocznie przyszedł czas, żeby się zaokrąglić ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Nitka, dopiero doczytałam, ze Ty też już po ![]() ![]() gratuluję ![]() chwal się szybciutko fotkami, bo co wchodzę do albumu to tam jeszcze... "lipa" ![]()
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2011-10-19 o 19:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#860 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny nie będę ściemniać bolało a teraz ćmi ale opieka była naprawdę fachowa więc słuchałam się i dość szybko doszłam do siebie nawet lekarz i piguła "pochwalili" mnie za konsekwencje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#861 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lekarze maja wielkie doswiadczenie i pewnie przy takich prubach widza co dla danej pacjentki bedzie najlepsze ![]()
![]() |
#863 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
krokus, to ja ciekawa jestem jak ona to liczy ![]() ![]() strasznie to skomplikowane. ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Raczkowanie
|
Klaudeczko ja sie dowiedziałam w dniu porodu
![]() a co do tekstu przez twoja znajomą to moja koleżanka powiedziała do mnie tak samo hahaha co do badań...dziwne Beatafit super rozwiązanie!!! co to za lekarz i gdzie on przyjmuje?
#865 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chyba za te slowa wypije ![]() Pogadamy z Agatka jak bedzie po kilku porodach ![]() ![]() ![]() I przekroczy 30stke ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() Co trzeba robic zeby tak wygladac w tym wieku??? Niejedna malolata moze Ci pozazdroscic sexapilu i stanu ogolnego hehehe ![]() ![]()
![]() |
#866 |
Raczkowanie
|
Robiłam w Szczecinie - klinika Aesthetic Med dr Śliwiński
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#868 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 177cm 59kg i mam mieć 485cc i sie już nie boję bo wiem że wizualnie wyjdzie mi takie C/D a stanikowo chyba F
![]() ![]() Klaudeczko ty też bierz 420cc ![]()
#869 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#870 |
Zadomowienie
|
aaa joasi faktycznie, na 160cm wzrostu to może być sporo jak na C. Ja nie doczytałam - na biegu- ale może ma dużo skóry swojej? Dziewczyny maja 485 anatomki i to jak dla mnie nie jest C wizualnie...a wzrostowo bardziej "pasują" Mya też chyba jest drobinka. Cieżko stwierdzić.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.