![]() |
#841 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
lordi witaj w klubie, ja już daaawno je kupiłam i za cholerę nie umiem nim kręcić, dziś próbowałam i dupa. Oglądałam filmik na youtube jak nim kręcić ale na nic się to zdało Jak już ujarzmisz swoje daj znać, może mnie nauczysz
![]()
Edytowane przez atram00100 Czas edycji: 2012-05-12 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
Raczkowanie
|
Atram, mozemy sie tak umowic
![]() ![]()
Czas się wziąć za siebie! Odwielorybiam sie... Bylo: 86 kg ![]() Jest: 66 kg /mniej o 20 kg ![]() Ciąża bliżniacza ![]() 8tydz : 67,5kg 20tydz : 70,3kg 30tydz : 77,5kg w dniu porodu : 79,7kg 2tyg po porodzie: 66,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Raczkowanie
|
Wyrafinowany, u mnie też jutro komunia będzie, a już przed chwilą widziałam, ile tam żarcia przygotowali, pocieszam się, że dużo owoców jest, ale obawiam się, że jednak jutro mogę dietetycznie polec. W każdym razie będę się starać nagrzeszyć jak najmniej.
Dzisiaj ćwiczeń nie było, a z żarciem trochę na bakier. Znowu pomagałam siostrze, ma sporo roboty w nowym domu. Wszystko było ok do momentu, kiedy skończyłam robotę i miałam wracać do siebie na obiad - zaczął padać deszcz, więc zostałam i zaczęłyśmy montować jakieś szafy i koniec końców do 19 byłam bez obiadu, jechałam na marchewce i jabłkach. U siostry lodówka była pusta. Dziewczyny, ja mam to samo z hula-hoop ![]() Wiecie co, chyba jednak pójdę zaraz poćwiczyć choć 10 minut.
78-74-70-69-68-67-66-65-64-63-62 Jestem mistrzem nad mistrzami! (Mistrzynią nad mistrzyniami?) Edytowane przez suominadia Czas edycji: 2012-05-12 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |||
Przyczajenie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wyżej skakać! co to ma być?! wyżej ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() No i nadrobiłam: witam nowe osóbki ![]() gratuluję każdej każdego grama spadku ![]() ![]()
Starsze szczęście 31.12.2009 Maja Młodsze szczęście 03.03.2015 Weronika Edytowane przez marta24171 Czas edycji: 2012-05-12 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#846 |
Wtajemniczenie
|
Sosha: veto, veto! spiszesz sobie z podpisu, MOAHAHA!
(no dobra, podam, ale to jutro ![]()
![]() |
#847 |
Rozeznanie
|
Sosha także się zgadzam i podam wszystko jutro lub poniedziałek rano, dzisiaj spadam już spać, dobrej nocy wszystkim
![]()
#848 | |
Zadomowienie
|
Wyrafinowany - Jakoś mnie to zmotywowało, że tabelka będzie i trzeba zrzucić jak najwięcej
![]() ![]() Bottega - Ja zaczęłam Fringe oglądać całkiem niedawno, jestem na 4 serii 8 odcinek. Fakt w tym nowym sezonie dziwnie się potoczyło, ale przynajmniej nie jest monotonne. Este - Dobrze, że już wróciłaś ![]() ![]() Lordi - Słyszałam, że jak ktoś hula hop nie umie kręcić to powinien zacząć od tego z masażerem, gdyż jest cięższe i lepiej wprawia się go w ruch. Bynajmniej jak ja zakupiłam takie hula to za pierwszym razem już kręciłam bez przerwy ![]() Cytat:
![]() Wgl byłam pod wieczór biegać, namówiłam brata, bo koleżance się odechciało :/ Uwielbiam biegać i chyba będę musiała sama chodzić, bo mój brat to sierota i nie nadąża za mną ![]() ![]() Btw drugi raz widzę Arsenalkę jak zagląda do Nas i nic się nie odzywa. Ciekawe jak tam Czarna się ma i czy córeczka jej już wyzdrowiała.
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-05-12 o 21:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
este, witaj ponownie
![]() ![]() ![]() ![]() Co się dzieje z Sylvi i Czarną? co do hula-hop: ja takim zwykłym też nie umiem kręcić, a tym z wypustkami nawet 1,5h idzie ![]() Puchatku, zajrzę do klubu później ![]() thenerd, no i bardzo dobrze! Pedałuj, pedałuj! sosha, i z tego i z tego ![]() ![]() ![]() Obiecany jadłospis: I: owsianka (10g siemie lniane, 10g słonecznik, 20g płatki owsiane, 5g kakao o mniejszej zawartości tłuszczu, odrobina cynamonu,słodzik, 100ml mleka 0,5%, 270g jabłka) II: 10g nerkowców, Fruvita 0% - truskawka z ziarnami zbóż (200g) III: 200g piersi z kurczaka , 152g cukini, 30g makaronu pełnoziarnistego, 210g marchewki z groszkiem i kukurydzą (słoik - Nasza Spiżarnia) IV: krem z kalafiora (1 porcja: 200g kalafiora, 1 kostka warzywna, przyprawy, woda) V: 3 wafle Kupiec slim, 30g polędwicy drobiowej, 87g pomidora, koperek Łącznie: 1136kcal, 90g białka, 125.5g węglowodanów, 27.7g tłuszczu + 1 kostka warzywna (nie liczyłam kaloryczności)* *tak, jak ostatnio pisałam - teraz zwiększyłąm tłuszcz i białko, poniewaz mam niedużo ruchu, a większość kcal spala moja głowa ![]() Pyszna była ta cukinia pieczona na obiad ![]() ![]() Jutro koniecznie muszę iść na szybkie zakupy. Mam 0 owoców, a z warzyw - 1 marchewkę, 6 rzodkiewek. Czy któraś z Was widziała gdzieś ostatnio melona żółtego (ale nie galię, tylko żółtego!) w łądnej cenie? Mam taką chcicę ![]()
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2012-05-12 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Wtajemniczenie
|
Jesli chodzi o hula hop to mnie tez spada akos nie jestem specjalistka w tej dziedzinie. Probowalam na dzialce, bo w domu mam za malo miesjca i dalej nie wychodzi. Ogladalam w tv pani gazdzet i sie zastanawiam nad rolkami by o nie poprosic w ramach imienin oraz dnia dziecka. Pamietam za mlodych czasow, ze strasznie je lubilam, a potem nie wiem co sie z nimi stalo hmmm Od pozniej jesieni do paczatkow wiosny zadowalaja mnie lyzwy, w lecie na wsi skladal oraz, a rolki w koncu bym mialam od wiosny do jesieni wiec oplacalna inwestycja.
#851 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pysia - W dzieciństwie kochałam jeździć na rolkach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Ranyy jestem tak zmęczona i śpiąca, że ledwo patrze na monitor, a muszę napisać jeszcze jedną stronę pracy :< Bottega Ty piszesz po nocach, masz jakieś sposoby na pobudzenie? ![]()
![]() |
#852 |
Wtajemniczenie
|
Bottega: Wypedaliłam się przy Awake
![]() ![]()
![]() |
#853 |
Rozeznanie
|
soshaa no weź już trochę odpuść, cały dzień tak skacze a tej mało i mało. Teraz zadowolona?
![]() ![]() lordi ooo to teraz nie masz wyjścia, MUSISZ się jak najszybciej nauczyć kręcić tym dziadostwem ![]()
![]() |
#854 |
Wtajemniczenie
|
silvia ja u siebie bym miala gdzie ale bardziej bym jezdzila na dzialce chyba, ze u siebie bym znalazla jakiegos kompana do rolek, ktory by mnie spieral, bo z obecnym wygladem sie wsdydze, a kazdy moj mankament w czasie jazdy bylby widoczny. Jakos poza granicami miasta czy nawet osiedla mam w dupie co inni o mnie powiedza wiec jakby byl rolki to moze bym jezdzila autobusem z placakiem na plecach do parku i to by bylo wtedy jakies rozwiazanie oraz towarzyszyly by mi w kazdej podrozy.
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2013-04-13 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zadomowienie
|
Thenerdqueen, fajnie, że postanowiłas wybyć na basen! Pisałas niedawno, że wybierasz sie tam jak sójka za morze
![]() ![]() Dziewczyny, większośc z seriali wymienianych oglądałam, niektóre po całości, niektóre wyrywkowo, ale powiem Wam, że strasznie mi sie podobał Batelstar Galaktica (zaliczyłam całe V sezonów), Haven (czekam na IIIci sezon), Internat (chyba hiszpański, ale jak dla mnie wymiata), super był jeszcze the Gates i Happy Town, ale nie wiem czemu puścili tylko po1sezonie ![]() WyrafinowanySmak, ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 |
Wtajemniczenie
|
o czym sa te seriale?
ja zaczelam ogladam prywatna praktyke, bo to kontynuacja losow jednej bohaterki z chirurgow. wyludzilam roki z lyzwami z linku ![]() ![]()
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2013-04-13 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Wtajemniczenie
|
no własnie, Puchatku, jak ja już wczoraj o tym z nią gadałam, to wszystko ok, pięknie, ładnie, a dziś nie odbierała telefonu itd, a potem powiedziała, że jej zimno i nie pójdzie :[ trochę się zdenerwowałam, ale kij tam. Gdyby nie fakt, że pierwszy raz wybieram się na ten basen, to pewnie poszłabym sama.
Może się przekonam ![]() ![]() Pysia: no to swietnie, ja bardzo miło wspominam moją jazdę na rolkach, szczególnie z przyjaciółką u boku ![]() ![]() ok, zwijam się, zrobiłam logo, więc mogę iść spać ![]() (znowu wstałam po 5...)
![]() |
#858 |
Wtajemniczenie
|
dzieki, nie sadzilam, ze tak latwo i szybko pojdzie
#859 |
Zakorzenienie
|
Umarłam... Tak myślę. Dopiero kończę pisać pracę... tzn. nie kończę, ale kończę na teraz. Od wczoraj nie spałam.
DOBRANOC. ![]()
#860 |
Rozeznanie
|
Bottega
![]()
![]() |
#861 |
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() No i waga pokazała +0,2 więc i tak spoczko dzisiaj już dietkowo więc w big a się tego pozbędę ![]() Bottega biedactwo jej ![]()
#862 |
Zadomowienie
|
Cześc Dziewczyny! Co do ćwiczen, to wczoraj byłam na fitnesie (ABT - męczenie tyłka+ud+brzucha) i dzis tez chciałam iśc, ale mąz musiał wybyc z domu, więc nie da rady - dlatego pocwiczyłam w domu
![]() ![]() ![]() Sosha, ja sie waże codziennie rano, więc do tabelki zawsze u mnie świeżutki wynik w poniedziałek bladym świtem ![]() ![]() Atram, własnie mi uświadomiłas, że nie czytałam folwarku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bottega, uwielbiam sniadaniowe papki ![]() ![]() A w piątek kupiłam młoda kapustę i koperek, pierś juz rozmrozona czeka w lodówce, więc dzis sie za to zabieram ![]() ![]() ![]() Este, ja Cie miałam własnie spytac, czy nie macie z mężem mozliwości sie wyprowadzic, bo z tego co piszesz, to u rodziców masz tak nieciekawie, że chyba dobrze by Wam zrobiło pójście na swoje - rozumiem, że te wyjazdy męża to własnie m.in. w celu postarania sie o jakies lokum ![]() ![]() Szkoda, że masz nadwyżke, ale dobrze, że nie skończyło się na większym+, no i masz@, to tez może miec wpływ na wagę ![]() ![]() Lordi, ja nie mam hula, wiec nic nie wiem w tym temacie ![]() ![]() Suominadia, powodzenia na przyjęciu komunijnym! ![]() Marta ![]() ![]()
start 1 lipiec 2015 - 79,8 kg ![]() ![]() ![]() cel I - 75 kg ![]() cel II -71kg ![]() cel III - 68 kg ![]() cel IV - 65 kg ![]() cel V - 62 kg ![]() Wzrost 168 cm start79,8-79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66,9-66-65-64-63-62 |
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
Wtajemniczenie
|
Bottega: ojoj
![]() ![]() Este: witaj ![]() ![]() Sosha: mam aktualne wszystko w podpisie, specjalnie ważyłam się jeszcze raz, więc czyń honory (bo ja jestem za leniwa i nie chce mi się znowu tego pisać ![]() Puchatek: ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#864 |
Rozeznanie
|
Cześć Laseczki
![]() Wpadam tylko na momencik, bo szykuję się już na komunię ![]() Nadgonię wszystko wieczorkiem lub tradycyjnie jutro rano w pracy ![]() Ale do rzeczy chciałam zameldować, że wczoraj byłam nieziemsko grzeczna - aż sama siebie nie poznaję ![]() Nie ma nadwyżki mało tego jest spadek ![]() Oby jeszcze dziś wyjść bez szwanku z tej imprezki i będzie z górki ![]() Kochane miłego dnia ![]() P.S.Puchatku nadwyżki nie będzie gdy nie zjeść za dużo tej kapustki ![]() Soshka o mnie to chyba wszystko już wiesz ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() śniadanko miałam o godz.9.00 -4 plasterki wędzonego fileta z kurczaka Morliny,2 liście sałaty i jeden pomidor posypany szczypiorkiem,zielona herbata niedługo czas na przekąske,więc wyjełam sobie z lodówki jogurcik Fruvita truskawkowy z ziarnami 0% i dodam sobie do tego starte jabłuszko ![]() Puchatku dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na obiadek robie dzisiaj chińszczyzne z filecika z kurczaka i warzywek,męzuś i córcia zjedzą z bialym ryżem,a ja oczywiście z brązowym. Bottega podziwiam Twoją wytrwałość i te siedzenie całymi nocami nad pisaniem pracy ![]() ![]() ![]()
Starsze szczęście 31.12.2009 Maja Młodsze szczęście 03.03.2015 Weronika Edytowane przez marta24171 Czas edycji: 2012-05-13 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zadomowienie
|
Wyrafinowany - A pisała, że nadwyżki się szybciutko pozbędziesz, a tu na dodatek jeszcze spadek
![]() ![]() Miłej zabawy życzę ![]() Ooo ja Bottega zaszalałaś. Ja max siedzę do 12, raz się zdarzyło do 1. W weekendy jeszcze mogłabym siedzieć, ale w tyg nie widzi mi się to, jak potem muszę po 5 wstać na uczelnie ![]() U mnie spadek 0,2 i poranne bieganie zaliczone ![]() Dzisiejszy Jadłospis: 1. 2 kromki ciemnego chleba z sałata, ogórkiem, pomidorem, papryką i 1 plastrem szynki. 2. Jogurt FruVita 0% z ziarnami, 1 łyżeczką otrębów pszennych i pół łyżeczki słonecznika. 3. Na obiad jeszcze nie wiem. Mam ochotę na placuszki z jabłkami i otrębami. 4. Sałatka mix warzyw. 5. Serek wiejski lekki i 2 kromki chrupkiego. ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Pysia - Masz rację z towarzystwem zawsze raźniej, w tedy mam gdzieś co sobie ludzie sądzą.
#867 |
Raczkowanie
|
ja tak szybciutko - wstawiam tylko jadłospis, melduję, że 30min orbitreka zaliczone
![]() dzisiaj malutki spadek -0,1kg ![]() I-płatki owsiane(20g)+ otręby owsiane(10g)+suszona śliwka(29g) i 5g platków migdalowych - wszystko oczywiście zalane wrzątkiem II-koktajl z 3małych kiwi ok.150ml + 2łyżki jogurtu greckiego III - 2naleśniki ze szpinakiem(150g) i fetą(30g)...mniammm ![]() IV- 2marchewki - ok. 250g V- 1kromka chleba pełnoziarnistego ze slonecznikiem + 80g chudego twarogu; 200g ogóreczka
#868 |
Zakorzenienie
|
ojj dziewczyny ledwo żyję. Zasnęłam po 7, a wstałam o 12:40...
![]() marta,dzięki ![]() ![]() Silvia, do... dziś? Ale moja grupa jest liczna i promotor nie wyrabia się ze sprawdzaniem prac, to zrobili jakieś zamieszanie. Wyszło na to, że po prostu we wt mam przyjść z pracą - będziemy sprawdzać i nanosić poprawki. Tak czy siak muszę to zrobić max do jutra wieczora, bo w śr pisze egzamin z prawa, a jeszcze nic nie przeczytałam. Na wadze równe -25kg ![]() Trochę jestem zła, że tak wolno idzie, ale to pewnie przez ciągłenie wyspanie itd. Maluję się i spadam do Biedry.
#869 |
Zakorzenienie
|
hej
rzadko zagladam, odchudzanie jakoś idzie, ale teraz jestem w potrzebie ![]() poparzyłam się olejkiem chyba cynamonowym ![]() z mojego olejka cynamonowego leci bardzo dużo płynu naraz, chciałam wylać 2-4 kropli a tu sie wylało sporo więcej, dodałam kilka kropel grejpfrutowego, do tego oliwka i smarowałam brzuch i dzis zobaczyłam że w pepku mam bąble ![]() i tak nic pewnie nie poradzicie ale może jednak wiecie jak sobie pomóc? to mnie nawet nie boli, nie piecze, ale widze że się powoli powiększa a to takie wrażliwe miejsce że cos czuje że bez wizyty u lekarza może sie nie obyć jak myślicie moge to czym smarować? |
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Wtajemniczenie
|
o kurde, Gothika.. a ty tak bezpośrednio się nacierałaś? Dziewczyny to rozcieńczają w kremach i balsamach..
Bottega: żółty melon jest w realu, 3.50zł/kg ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2012-05-13 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.