|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty, część 4 ale nie ostatnia :)
Panienki na zdjeciach pogodne, szczęśliwe dziekujemy za nie.
Grażynko z okazji Imienin 100 lat. Zdrowia i radosci z naszej przyjażni. |
|
|
|
#842 |
|
Zadomowienie
|
Nic się nie martw.
Nauczymy się obie i będziemy śmigać a powłoczki będą z kordonka. ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Kasiu-uda Ci się przybyć w sobotę? ![]() Jest pogoda ,spędzimy czas na dworze w ogrodzie a zarazki zostawimy w domu. A może Grażynce też sobota by przypasowała??
|
#843 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale Ty coś do kawki
|
|
|
|
|
#844 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja imieniny mam w pryma aprylis, ale i dziś dziękuję serdecznie za życzenia. Dopiero wróciłam z pracy , ale od jutra URLOP!!!!!! odsapne chwilkę i muszę zabrać się za pakowanie ![]() Elu, chyba nie wybiore się do Ciebie w sobotę, Przemiła właścicielka Babińca wspominała coś o sobotniej imprezie , o czym przypomniał mi malżonek, może więc wpadniemy jednak do Ciebie kiedyś na tygodniu na kawę jeśli będziesz miała czas A z Sylwią musimy zrobić sobie osobisty zlocik w Końskich na mojej zachwaszczonej, wysuszonej działce , po powrocie z nadmorskich wojaży.
Edytowane przez babagaga Czas edycji: 2012-07-26 o 18:00 |
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Grażynko jak najchętniej odwiedzę cię na działeczce
nawet zachwaszczonej - nie przeszkadza mi to wcale buziam i uciekam do pakowania
|
#846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc Elżbietto miotełka w dłoń i zarazy wykurzyć, byle szybko! ![]() Aga wysłała mi zdjątka na maila więc wstawię kilka i ja! Mam nadzieję, że sie nie pogniewa ![]() Najlepsze jest ostatnie zdjęcie, wyglądamy jakbyśmy się zbulwersowali czymś, a Ela to aż nie patrzy na to A to tylko słonko po ślepkach dawalo
|
|
#847 |
|
Zadomowienie
|
Z okazji mojego 1001 postu-Kubuś zaprasza na baryłkę miodu i coś co wyobraźnia podpowie.
Moje decu : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=554572 Z miłości do niteczek; https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=654039 Milej jest dawać niż brać. Edytowane przez kaj07 Czas edycji: 2012-07-26 o 22:15 |
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję 1000-go posta.
Ale Wam fajnie było - zazdraszczam. |
|
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Komplecik Waleriankowy skończony
a i coś jest i dla Kajuni i dla Kat zaczyna się robićspokojnej nocki dziewczyny
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Hej babeczki moje słodkie...
Podły nastrój jakby troszkę odpuszczał, ale wczoraj miałam apogeum, więc liczę na to, że teraz już z górki ![]() Ręczników z lidla próżno było szukać po południu - nawet w Warszawie Jak się okazało na nie były zapisy dzień wcześniej - normalnie szczęka mi opadła jak wczoraj przy kasie to usłyszałam ![]() Kupię sobie ładniejsze ;P A dzisiaj może zapłacę rachunki, a potem jak zostanie coś pieniędzy, to może te swietliste kuleczki... chociaż... raczej nie zostanie mi tyle
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Hej a my wczoraj z Madzią i Asią spędziłyśmy wieczór na wystawie
obrazów mojej córki. Oto dowód,że nam też było trochę miło ze sobą. |
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze jedno zapodziało sie z Madziulką
|
|
|
|
#853 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Ale Madziu, suuuuper jest!!!!!
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Tereniu
Super fotki, dziękuję!!!!Bardzo podobają mi się obrazy twojej córki, rzeczywiście czuję w nich tę pozytywną energię, o której mówiła, te kolory duszy. Natomiast druga część wernisażu nie do końca do mnie dotarła, ale mam nadzieję bez urazy. Bardzo doceniam osoby, które potrafią zagłębić się w czeluści swojej duszy żyć w całkowitej zgodzie ciała z duchem. Mnie niestety zbyt mocno pociągają przyziemne sprawy i troski, nad czym ubolewam,a le tak niestety jest i będzie dopóki nie staniemy finansowo mocno na nogi ![]() Dziękuję jednak za zaproszenie, bo było mi bardzo miło ![]() Dziewczyny z nad morza nadal nie mają dla mnie litości!!!!! Codziennie muszą ku mojemu utrapieniu wrzucić kilka bolesnych fotek, żeby Zielonka znów zwijała się przed monitorem z zazdrości. Ale ..... ja nie wiem, czy w przyszłym tygodniu nie wyskoczę, bo już naprawdę wychodzę z siebie... tym bardziej że Pan Mąż w przyszłym tygodniu wyjeżdża sobie na wczasy, a ja w związku z brakiem urlopu gniję w pracy Może wyrwę się chociaż na weekend...Sylwuś, a jednak wczoraj nic do mnie nie dotarło od ciebie.....szkoda ![]() Piątek, piątek, cudownie!!! Buziam Sioodemusiu, głowa do góry. Pamiętaj... my razem jak kuchenka z gazem Na dobre i na złe Magdy razem trzymają się ![]() Figuś, ciebie to też dotyczy ![]() I Magcich. Bo my Magdy już takie jesteśmy, faaajne ![]()
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie odkryłam, że metr sześcienny ciepłej wody kosztuje 30zł...
U Was też ??? A metr zimnej - dle porównania - 12zł Złodziejstwo w biały dzien ! Na domair złego weszłam na bloga Kasi Tusk i mnie cholera wzięła ! Słoneczna italia, wenecja , nowe szpileczki, okularki, sukieneczki !!!! Skąd ona ma kasę na to wszystko (pytanie retoryczne)????? Ledwo skonczyła psychologię i już światowa i kasiasta! Złodzieje same i jeszcze tak się z tym obnoszą ![]() Jedne jej szpikli kosztują tyle, ile ja bym wydała na całe swoje tygodniowe wakacje nad morzem. Zżera mnie rozgoryczenie ! Nigdy wiecej rodziny Tusków oglądać nie chcę ! Za to Wasze fotki wspaniałe
|
|
|
|
#856 |
|
Zadomowienie
|
OOOO Madzia Z dziś ma chyba dobry humorek
.Aż bije pozytywną energią
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Ona zarabia na tym blogu właśnie. A ciuszków NA DOMIAR ZŁEGO nie kupuje tylko dostaje ![]() Nie utyskuj ( nie UTUSKUJ). ![]() Trzeba było urodzić się córką Rudego, to byś sobie teraz się wygrzwała w słonecznej Italii. A tak.... Więc pretensje li tylko do siebie możesz mieć ![]() A na domiar tego wszystkiego złego, ona taka szczupła.... ech.... Anulko... dziękuję Ci, to wielki komplement, że postrzegasz mnie jako radosna osobę. Staram się bardzo, ale miewam gorsze dni. Ważne, żeby nie dać się chandrze.... Elżbietto... gdybym miała lecieć do ciebie na zlot, czyli dziś lub jutro samolootem OLT express i tak bym nie doleciała. Odwołali od dzisiaj wszystkie loty!!!!Ale zbieg okoliczności... masakra... Martuniu.... oj ty chyba musisz przyjechać do Pazurka z Basią i dac mi porządne lekcje francuskiego, bo widzę że wcale dobrze nie jest
Zielonkowo blog Turkusowy hamak-Zakątek Kreatywnych Kobiet WALNIĘTA WYMIANKA NA DZIEŃ KOBIET 2014- regulamin, temat i inne ![]() Edytowane przez zielona butelka Czas edycji: 2012-07-27 o 09:41 |
|
|
|
#858 |
|
Wtajemniczenie
|
To się rozumie samo przez się
![]() Zdjęcia znad morza cudowne, i strasznie zazdrościmy tego spotkania. I wszystkim Aniom ślę spóźnione życzenia Zielona - zostałaś przelicytowana i notes już nie Twój ![]() Aaaaaa, wiecie co mi się śniło? Że byłam u Siódemki!!!Tylko strasznie lało..
Edytowane przez Figamaga Czas edycji: 2012-07-27 o 09:40 |
|
|
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
A mnie kolory urzekły i odprężyły. Spałam dzisiaj jak zabita.
Terenia jakoś nie chciała wracać ze mną na ramie roweru , poszła na tramwaj.oczywiście dzisiaj wystrojona w tereniowe kolczyki siedzę w biurze bez klimatyzacji ![]() Aaaa Kasia Tusk mato za darmo, a najczęściej po zdjęciu musi oddać spowrotem
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
"bo my razem jak kuchenka z gazem" można pęc ze śmiechu.
Martuniu kartkówka super poprawiona jeszcze ocena acha była. Madziolko wyczytałam,że będzie wystawa fotogaficzna z Merlin Monroe./ty ponoć ją kochasz/ w starej Galerii ZPAF pl.Zamkowy8 od 7.08 do 7.09. A mnie już nie będzie tutaj. ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- O Kiciulka odezwała się. Mówie wam ma taki wypasiony czerwony rower i może bym siadła na tą ramę gdyby to nie była "damka". Kochana moja zrezygnowała nawet z co czwartkowego wspinania się bo dojechać na wystawę. |
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie się śniła dzisiaj Martunia nasza i Grażynka
![]() Szłam do swojej przychodni taka chorutka, a one tam siedziały za biureczkiem uśmiechynięte - wyścickały mnie i wyszłam zdrowiutka
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Kto to jest cyfra Fryga i jak śmiała mnie przelicytować?
Nie wie chyba, że Zielonki uwielbiają ptaszki sikorkowate.... I że notes jest mój.Daję 29! Możecie mnie dopisać Please?
|
|
|
|
#863 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A zdjęcia piękne ![]() Jeszcze raz ze swojej strony dziękuję pięknie za życzenia! Edytowane przez anula3333 Czas edycji: 2012-07-27 o 10:18 |
||
|
|
|
#864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no znowu się dziewczynom kiłbasimy z sioodemką. Aniu... u mnie wszytsko dobrze, to Madzia the 7 ma problem z Kasia Tusk...
|
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
A ja chciałam jeszcze powiedzieć, że Zielona może do mnie już przyjechać na herbatkę, bo dzięki Joli mam filiżanki!
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu, a skąd ty wiesz, że ja tylko w filiżankach pijam???
![]() No, ale .... pokusa!! |
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Zielonka, musimy imiona zmienić, będzie im łatwiej... ja np. mogę być Dorota
hahahah
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
A ja np chcę być Kornelią
![]() Ty nie możesz być Dorotą, bo Figa jest tak naprawdę Dorotą, to jeszcze bardziej zamącisz wszystkim.
Zielonkowo blog Turkusowy hamak-Zakątek Kreatywnych Kobiet WALNIĘTA WYMIANKA NA DZIEŃ KOBIET 2014- regulamin, temat i inne ![]() Edytowane przez zielona butelka Czas edycji: 2012-07-27 o 10:51 |
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
zielona u Biernasi mówiłaś
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Boże jaka papla ze mnie, żadnych tajemnic... wszystko na talerzu.
Muszę zacząć być bardziej enigmatyczna Ale tak btw... to nie do końca tak.... jak wiem, że ktoś nie ma filiżanek, to nawet z Duralexu wypiję.... nie jestem taka królewienka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Decoupage
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:06.

ale Ty coś do kawki