Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-06, 13:35   #841
CARLA_23
Wtajemniczenie

Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)

Dziewczyny jak tak patrzę na te nasze przewinienia dietowe to dziwię się że dziewczyny chcą do nas dołączać Jesteśmy wstrętne obżarciuchy( nie wszystkie oczywiście)

P.S. Furry Sue jak tydzień bez słodyczy wytrzymujesz?

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"
CARLA_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 13:40   #842
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

czećś dziewczyny......ale wy produkujecie . 1 dzień mnie nie było i 3 strony mam do nadrobienia
cel III 69,68,67,2,66,65-23,1 kg
cel IV 65,64,63,62

kwiatuszek2 3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 13:40   #843
gosiaczek221
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miiilenka Pokaż wiadomość

Ciesze sie, ze sie przyznalas

Ja bylam spaghetiholiczka!!!!!!!!! !! makarony, makarony mmmmmmmm makarony!!!!! moje uzaleznienie!
No widzisz Milenka znow sie odchudza hehehe Sunshine z jakiej wagi startujesz? i do jakiej chcesz dojsc?

YennaSnape daj znac jak Ci poszedl marszobieg, chce Ci sie w taka pogode?

hehehe http://demotywatory.pl/4011715/To-ni...a-cie-pogrubia
Oczywiście, że mi się chce, mam motywacje. W końcu pierwsza seria to tylko 10-20 min, także niedługo. Pewnie będę szła wieczorem, więc wezmę pieska, żeby było bezpieczniej.
A co co wszelkich makaronów to wiem o czym mówisz, ja sama jestem od nich uzależniona. Dlatego robię pełno alternatywnych chudszych przepisów, żeby trochę przyoszczędzić na kaloriach. Mam przepis na spaghetti z pomidorami i piersią z kurczaka, ze szpinakiem, albo z sosem jogurtowym z pieczarkami i szynką

Już wiem co zjem na obiad, jestem w domu a mama piecze w piekarniku udziec z indyka, to pewnie kawałek zjem, sałatka z kapustą i jednym gotowanym ziemniaczkiem. Jeśli nie zdążę to zjem odrobinę rosołu i tyle.Wiadomo, że rosół tłusty, ale nie ma wielu kalorii.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3ky0rofqha.png
gosiaczek221 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 13:41   #844
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CARLA_23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak tak patrzę na te nasze przewinienia dietowe to dziwię się że dziewczyny chcą do nas dołączać Jesteśmy wstrętne obżarciuchy( nie wszystkie oczywiście)

haha o tym samym pomyslałam xd my to raczej tyjemy a nie chudniemy xD
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 13:43   #845
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:

no to może kobietki czas skączyć z tym podrzeraniem?
tylko tak można osiągnąc fajne efekty .
paniątam jak siostra opowiadała mi o 3 koleankach z pracy. 2 ostro wziały się za siebie a trzecia niby też była na diecie ale to ciasteczko do kawy....a to drożdzóweczka ...no i niestety waga ani drgneła
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-01-06, 13:46   #846
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niuuniiaaa Pokaż wiadomość

Dziewczyny mam kilka pytań, od razu przyznam się, że zdążyłam przeczytać 9 pierwszych stron wątku i 4 ostatnie więc zostaje mi jeszcze środek
kilka razy zahaczyłam o temat tabeli - czy mam napisać jakieś wymiary itp., czy poczekać z tym troszkę?
I błagam powiedzcie mi jak to robicie, że w waszych wiadomościach jest zacytowanych kilka wypowiedzi???
ja daje cytuj, pozniej odpisuje i kopiuje wszystko. Do nastepnej wypowiedzi znow daje cytuj, wklejam na poczatek to co mam w schowku skopiowane i odpisuje na kolejna odpowiedz i znow kopiuje... i tak w kolko
Cytat:
Dziewczyny od kompa nie mogę się oderwać Jeszcze w szlafroku siedzę Trzeba obmyślić plan na popołudnie
zrob sobie dzien pidzamy!!!!!
Cytat:
Napisane przez gosiaczek221 Pokaż wiadomość
Już wiem co zjem na obiad, jestem w domu a mama piecze w piekarniku udziec z indyka, to pewnie kawałek zjem, sałatka z kapustą i jednym gotowanym ziemniaczkiem. Jeśli nie zdążę to zjem odrobinę rosołu i tyle.Wiadomo, że rosół tłusty, ale nie ma wielu kalorii.
rosól czysty ma chyba 7 kcal w 100g, to makaron w nim jest tluczacy :P

Jakbys mogla troszke tych przepisow nam udostepnic

Obiadek za mna... teraz lezenie przede mna

Oj tam oj tam! weekend byl, mozna w weekend sobie odpuscic troche, kazdy jest tylko człowiekiem :P

CI
ASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach

http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW

Edytowane przez miiilenka
Czas edycji: 2013-01-06 o 13:50
miiilenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 13:52   #847
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek2 3 Pokaż wiadomość
no to może kobietki czas skączyć z tym podrzeraniem?
tylko tak można osiągnąc fajne efekty .
paniątam jak siostra opowiadała mi o 3 koleankach z pracy. 2 ostro wziały się za siebie a trzecia niby też była na diecie ale to ciasteczko do kawy....a to drożdzóweczka ...no i niestety waga ani drgneła
Ale jedzonko jest takie pyszne
Nawet zdjęcie mojego grubego dup... już wrażenia na mnie nie robi.
Kwiatuszku daj porządnego kopniaka nie oszczędzaj mnie

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:

zrob sobie dzien pidzamy!!!!!
No ejjj... znowu?

"W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu"

Edytowane przez CARLA_23
Czas edycji: 2013-01-06 o 13:54
Stary 2013-01-06, 13:55   #848
kwiatuszek2 3
Rozeznanie

Cytat:
Ale jedzonko jest takie pyszne
Nawet zdjęcie mojego grubego dup... już wrażenia na mnie nie robi.
Kwiatuszku daj porządnego kopniaka nie oszczędzaj mnie

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

No ejjj... znowu
DOBRA WYSTAW TYŁEK ;-)
......doleciało.......
kobietki walczcie ze sobą lato tuż tuż musimy wbić się w fajne sukienki

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

a zapomniałam witam wszyskie nowe kobietki
cel IV 65,64,63,62

Stary 2013-01-06, 13:56   #849
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
i bikini zeby pojsc na plaze i sie opalac bez wstydu i zalozyc krotkie spodenki! ja sie wstydze chodzi w krotkich nawet do kolan i potrafie cale latwo w dlugich chodzic... never again!

CI

Stary 2013-01-06, 14:01   #850
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
i bikini zeby pojsc na plaze i sie opalac bez wstydu i zalozyc krotkie spodenki! ja sie wstydze chodzi w krotkich nawet do kolan i potrafie cale latwo w dlugich chodzic... never again!
Ja i tak juz sie nigdy w bikini na plazy nie pokaze przez moje rozstepy ewentualnie jednoczesciowy plus krotkie spodenki, bo z przodu ud tez mam rozstepy.
Ja na obiad robie ryz z porem i marchewka plus pierś. Na sniadanie zjadłam jedno jajko, serek wiejski z warzywami i dwa kawalki chleba razowego. A teraz jem mandarynke. Nie jest zle Tylko kazałam mezowi kupic sobie te ciastka belvita,bo są super, no ale nie wiem czy je dostanie... DObra biore sie za obiad poki mala spi
Stary 2013-01-06, 14:04   #851
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
DOBRA WYSTAW TYŁEK ;-)
......doleciało.......
Ale boli! trafiłaś w biodro
Ale na poważnie. Sukienki mnie nie przerażają, ale bikini?

Stary 2013-01-06, 14:12   #852
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Ale na poważnie. Sukienki mnie nie przerażają, ale bikini?
no co! tzreba swiatu pokazac nowa fiugure, a ja to zrobie i predzej czy pozniej wbije sie w to bikini i bede sie opalac. Bo zawsze znajomi ida na basen czy jezioro to ja nie ide, bo przeciez co slonine bede wytapiac?

CI

Stary 2013-01-06, 14:17   #853
sunshine16
Zakorzenienie

Kurde też bym chciała w bikini wskoczyć, choć nie wiem czy nawet jak troche schudne to sie przemoge Co prawda w krotkich spodnicach, kieckach chodze a nei było łatwo mi sie przekonać przez moje łydki pudziana

Gotuję sobie zupę bede miała na 3 dni
sunshine16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 14:19   #854
miiilenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sunshine16 Pokaż wiadomość
Kurde też bym chciała w bikini wskoczyć, choć nie wiem czy nawet jak troche schudne to sie przemoge Co prawda w krotkich spodnicach, kieckach chodze a nei było łatwo mi sie przekonać przez moje łydki pudziana

Gotuję sobie zupę bede miała na 3 dni
Ja tez mam lydki wielkie! no ale mam zamiar je spalic, razem z miesniami ud! co to za zupka? uwielbiam zupy. To moja 3 milosc zaraz po spaghetti i kebabie :P

CI

Stary 2013-01-06, 14:28   #855
sunshine16
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez mam lydki wielkie! no ale mam zamiar je spalic, razem z miesniami ud! co to za zupka? uwielbiam zupy. To moja 3 milosc zaraz po spaghetti i kebabie :P
Ja jak poprzednim razem je rozciągałam to mi po 2 cm zeszło Moze teraz tez zaczne, choc nie ludze sie ze beda szczuplutkie A ostatnio obczaiłam, że mam jedną łydkę i w ogole noge grubsza od drugiej i to naprawde jest widoczne

Dzis przygotowalam barszcz czerwony z ziemnniakiem. Musze dbac o moja anemie i wcinac m.in. buraki i szpinak
Stary 2013-01-06, 14:33   #856
CARLA_23
Wtajemniczenie

Zrobiłam 12 min na stepperku i z tego 5 min z linkami na górną część ciała( do tej pory zwisały nie używane z boków...)
Kasiu do Ciebie zostały mi 2 min jeszcze
Hurra! Wizja magicznych 15 min coraz bliżej

Stary 2013-01-06, 14:34   #857
mariamarysienka
Zakorzenienie

Co do cytowania wielu postów trzeba kliknąć tą ikonkę miedzy "cytuj" a "odp" w poście, który chcemy zacytować. Cytujemy ile chcemy, a potem klikamy "odpowiedz" w lewym dolnym rogu wątku

Ja mam straszne kompleksy na punkcie moich łydek Są ogromne, przez co zawsze wstydzę się zakładać spódnicę, chyba że do wysokich szpilek, to wtedy jakoś te nogi inaczej wyglądają. Tak samo bebech teraz mi strasznie wyskoczył i noszę raczej obszerniejsze swetry, żeby się nic na nim nie opinało

Co do zdrowych przekąsek, to ja wymyśliłam sobie jogurt bałkański light (jest bardziej kremowy i zwarty, niż normalny) z łyżką rodzynek i łyżką słonecznika - sycące i pożywne

Jakie są Wasze największe pokusy oprócz pizzy i kebabów? Ja mam totalny ślinotok na widok czekolady i słodkości O mamuniu, jak dorwę czekoladę to tabliczka na raz lekką ręką

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 14:35   #858
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja jak poprzednim razem je rozciągałam to mi po 2 cm zeszło Moze teraz tez zaczne, choc nie ludze sie ze beda szczuplutkie A ostatnio obczaiłam, że mam jedną łydkę i w ogole noge grubsza od drugiej i to naprawde jest widoczne

Dzis przygotowalam barszcz czerwony z ziemnniakiem. Musze dbac o moja anemie i wcinac m.in. buraki i szpinak
Kocham barszcz! No i wątróbkę wcinaj ma dużo żelaza również
Dużą masz różnicę w cm między jedną a drugą nogą?

Stary 2013-01-06, 14:36   #859
Joanna XL
Zakorzenienie

Ja dalej podczytuje - ale żeby nie było nawet prysznic wzięłam wskoczyłam w ciuchy,, nakarmiłam gości i sama obiad zjadłam .... więc coś tam robie

Pochwale się zjadłam na obiad makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem i tylko posypane symbolicznie żółtym serem wychodzi jakieś niecałe 500 kcal - makaron jest strasznie kaloryczny a ja go kocham ...
Zjadłam szklanke ugotowanych świderkow - czyli 100 g i to jest już ponad 300 kcal ile wy jecie makaronu? bo ja nie powiem żebym sie najadła

kwiatuszek masz świętą rację !!! dlatego ty masz wyniki a my Ja dzis nie podjadam - choć biorąc pod uwagęże zaczęłam śniadaniem o 11, obiad o 14 to okazji miałam mało

Co do chodzenia nago ... To ja się wyłamię - wole siebie nago .. Trochę to potrwało ale generalnie lubię siebie - mam fajny spory biust , wcięcie w talii a ostatnio niezbyt duży brzuszek i ładnie umięśnione nogi - oto przykład samoakceptacji bo same rozumiecie przy wadze blisko 80 kggg.... Może to kwestia facetów na jakich trafiam i mojego męża - nie pozostawiaja wątpliwosci że jestem dla nich seksowna .. inna sprawa że zawsze byłam "rubensowskich" kształtów - to i spotykałam sie z wielbicielami krągłości ... Wiadomo koleś lecący na typową "laskę" na mnie nie spojrzy ...

Gorzej niż nago czuje się w ubraniu - tu się coś wpija , tu wisi wałeczek znad paska itd ... Stringi faktycznie dają efekt baleronika

Może tworze sobię własny bardziej przyjazny świat - ale trzymam się teorii że facet woli nieco tłuściejszą dziewczyne - która jest wyluzowana i w łózku cieszy sie seksem niz taką zakompleksioną, w koszuli pod szyje co tylko po ciemku u mnie się sprawdza...

Mój problem polega na tym, że nawet przy moim optymistycznym podejsciu zaczynam widzieć że jestem jednak "zbyt krągła" zwłaszcza w ciuchach to widzę 68-72 można było uznać za "interesujace krągłości" ale 80 to już nie bardzo ..No i boję się że M. to dostrzeże (bo narazie nie patrzy na nic poza cyckami Poza tym kwestia zdrowia wymusza walkę z nadwagą ... No i gdyby utrzymała się tendencja z ostatnich dwóch lat to już bym miała 90 i pewnie poleciałoby dalej
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 14:41   #860
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
Co do cytowania wielu postów trzeba kliknąć tą ikonkę miedzy "cytuj" a "odp" w poście, który chcemy zacytować. Cytujemy ile chcemy, a potem klikamy "odpowiedz" w lewym dolnym rogu wątku

Ja mam straszne kompleksy na punkcie moich łydek Są ogromne, przez co zawsze wstydzę się zakładać spódnicę, chyba że do wysokich szpilek, to wtedy jakoś te nogi inaczej wyglądają. Tak samo bebech teraz mi strasznie wyskoczył i noszę raczej obszerniejsze swetry, żeby się nic na nim nie opinało

Co do zdrowych przekąsek, to ja wymyśliłam sobie jogurt bałkański light (jest bardziej kremowy i zwarty, niż normalny) z łyżką rodzynek i łyżką słonecznika - sycące i pożywne

Jakie są Wasze największe pokusy oprócz pizzy i kebabów? Ja mam totalny ślinotok na widok czekolady i słodkości O mamuniu, jak dorwę czekoladę to tabliczka na raz lekką ręką
Pokusy? Wspomniane słodycze( zwłaszcza czekolada), słone przekąski, kebab i PIZZA Czyli w zasadzie ze wszystkim mam problem

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość
Ja dalej podczytuje - ale żeby nie było nawet prysznic wzięłam wskoczyłam w ciuchy,, nakarmiłam gości i sama obiad zjadłam .... więc coś tam robie

Pochwale się zjadłam na obiad makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem i tylko posypane symbolicznie żółtym serem wychodzi jakieś niecałe 500 kcal - makaron jest strasznie kaloryczny a ja go kocham ...
Zjadłam szklanke ugotowanych świderkow - czyli 100 g i to jest już ponad 300 kcal ile wy jecie makaronu? bo ja nie powiem żebym sie najadła

kwiatuszek masz świętą rację !!! dlatego ty masz wyniki a my Ja dzis nie podjadam - choć biorąc pod uwagęże zaczęłam śniadaniem o 11, obiad o 14 to okazji miałam mało

Co do chodzenia nago ... To ja się wyłamię - wole siebie nago .. Trochę to potrwało ale generalnie lubię siebie - mam fajny spory biust , wcięcie w talii a ostatnio niezbyt duży brzuszek i ładnie umięśnione nogi - oto przykład samoakceptacji bo same rozumiecie przy wadze blisko 80 kggg.... Może to kwestia facetów na jakich trafiam i mojego męża - nie pozostawiaja wątpliwosci że jestem dla nich seksowna .. inna sprawa że zawsze byłam "rubensowskich" kształtów - to i spotykałam sie z wielbicielami krągłości ... Wiadomo koleś lecący na typową "laskę" na mnie nie spojrzy ...

Gorzej niż nago czuje się w ubraniu - tu się coś wpija , tu wisi wałeczek znad paska itd ... Stringi faktycznie dają efekt baleronika

Może tworze sobię własny bardziej przyjazny świat - ale trzymam się teorii że facet woli nieco tłuściejszą dziewczyne - która jest wyluzowana i w łózku cieszy sie seksem niz taką zakompleksioną, w koszuli pod szyje co tylko po ciemku u mnie się sprawdza...

Mój problem polega na tym, że nawet przy moim optymistycznym podejsciu zaczynam widzieć że jestem jednak "zbyt krągła" zwłaszcza w ciuchach to widzę 68-72 można było uznać za "interesujace krągłości" ale 80 to już nie bardzo ..No i boję się że M. to dostrzeże (bo narazie nie patrzy na nic poza cyckami Poza tym kwestia zdrowia wymusza walkę z nadwagą ... No i gdyby utrzymała się tendencja z ostatnich dwóch lat to już bym miała 90 i pewnie poleciałoby dalej
Masz całkowitą rację Postaram się ze sobą walczyć. Ogłaszam dzień golasa dzisiaj

Stary 2013-01-06, 14:42   #861
sunshine16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka
jak ja juz dorwe czekolade to całą zjem, więc lepiej żeby jej nie było w zasięgu mojej ręki

Cytat:
Napisane przez CARLA_23
Dużą masz różnicę w cm między jedną a drugą nogą?
Aż tak dużo to wcale to nie jest, bo może troche ponad 1 cm w łydce. W kolanie pewnie też, jak stoje w lustrze to jedna noga jest zdecydowanie smuklejsza, a druga taka bleee
Stary 2013-01-06, 14:44   #862
Joanna XL
Zakorzenienie

Moje TOPsłabości:

1. pizza
2. makaron (we wszystki mozliwych sosach
3. sery(zwłaszcza bri , camembert etc)

dalej plasuja się
SŁODYCZE - czekolada, lody i żelki
Alkohol - nie jakieś duze ilosci i nic mocnego dobre winko i piwo miodowe ...
Mięsko - niestety tłuściejsze jak kabanosy, chorizo , żeberka, schabowy itd

Przy takich upodobaniach nie ma szans na szczupłą sylwetkę Oczywiscie jeśli się sobie folguje

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Pokusy? Wspomniane słodycze( zwłaszcza czekolada), słone przekąski, kebab i PIZZA Czyli w zasadzie ze wszystkim mam problem

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Masz całkowitą rację Postaram się ze sobą walczyć. Ogłaszam dzień golasa dzisiaj
Myślę że Twój TŻ/maż (nie pamiętam się ucieszy
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 14:47   #863
mariamarysienka
Zakorzenienie

Carla co do Hobbita to nawet mi się podobał, mimo że nie czytałam ani nie oglądałam Władcy pierścieni Niemniej jednak spodobał mi się na tyle, że prawdopodobnie w najbliższym czasie obejrzę trylogię Władcy pierścieni
Aczkolwiek szkoda, że poszliśmy na 22.30, bo film ciągnął się prawie do 2 w nocy i pod koniec przysypiałam
Ale jedno co powiem, to że jeszcze bardziej wzmógł we mnie pragnienie podróży do Nowej Zelandii

Ja oprócz czekolady jeszcze mam jeden okropny nałóg - chipsy i kfc Aczkolwiek z tym sobie radzę, bo nie mam kfc w pobliżu, a chipsy rzadko kupuję, bo.. one szeleszczą, a ja się wstydzę przed domownikami, że wpierniczam takie obrzydliwości

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do

Edytowane przez mariamarysienka
Czas edycji: 2013-01-06 o 14:48
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 15:22   #864
anuszka21
Zakorzenienie

A ja własnie wcinam obiadek ) dodałam jeszcze papryke i natke pietruszki. MM jakie to pyszne uwielbiam takie zdrowe zarcie, ale nigdy nie chce mi sie robic ;( musi mi sie zachcieć!!
Stary 2013-01-06, 16:36   #865
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Joanna XL Pokaż wiadomość

Myślę że Twój TŻ/maż (nie pamiętam się ucieszy
Mój mąż od razu wyzdrowiała( jakieś choróbsko go bierze) jak zobaczył mnie nago. Chyba zadziałałam lepiej niż gorący rosół
Dnia golasa za często nie mogę robić bo musiałabym z pracy zrezygnować
Obiadek w piekarniku, a ja zmusiłam się żeby w końcu się ubrać

Stary 2013-01-06, 16:50   #866
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
wiem cos o tym sama nosze F do tego co sie dzieje z cycem po ciazy to chyba kazda wie ;/ ja tam juz nie lubie moich cyców. W ciazy są tylko ładne ;p
Mi się po ciąży nic nie zmieniło, były większe tylko przez pierwsze dni (nawał), a potem wiadomo, odrobinę większe podczas karmienia, ale wróciły do normy. Boję się, że kiedyś zwyczajnie zwisną z uwagi na rozmiar (mam 75F w porywach do H, zależy od producenta i typu stanika, jedna brafitterka mi nawet J wyliczyła ale chyba przegięła).

Wracając do Twojego wcześniejszego pytania - nie przytyłam w ciąży, schudłam 7kg w pierwszej połowie, potem nadrobiłam ale waga przed ciążą i po niej była taka sama.

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:

A nienajgorzej, dzięki - za jedyne przewinienie do tej pory uważam kisiel i kawałek chałki a tak to mnie nie ciągnie na szczęście (jak nie ja..). Dzisiaj odruchowo chciałam się uraczyć ciasteczkiem, które kupiłam dziecku, ale w porę mi się przypomniało

Nie wiem, czy Ty Carla i w ogóle Wy wszystkie też tak macie, że jecie słodycze, BO SĄ? Bo ja tak właśnie jadłam.. Leży, to zjem mam ochotę, czy nie - to nieważne - sam widok żarcia wyzwala jakiś odruch warunkowy typu: jest, więc trzeba zjeść, DRAMAT!!

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
hahahah o boże...

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 16:54   #867
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Furry Sue Pokaż wiadomość
To chyba tylko kwestia tego, że cytujesz jedną osobę, coś tam piszesz, a potem wrzucasz kolejny post i on się automatycznie dokleja do poprzedniego - jeśli nikt w tym czasie nie dopisał nic nowego. Jest zresztą w takich postach 'klejonych' wzmianka na szaro, że dopisano o tej i o tej można się też bawić w html i edytować wszystko samemu, ale to za dużo roboty :P
Cytat:
Wybierasz "cytuj" pod postem na który chcesz odp i gotowe. Chciałyśmy stworzyć tabelkę z wagą i wymiarami ale zdolności nam zabrakło więc mamy zestawienie wagowe
Cytat:
ja daje cytuj, pozniej odpisuje i kopiuje wszystko. Do nastepnej wypowiedzi znow daje cytuj, wklejam na poczatek to co mam w schowku skopiowane i odpisuje na kolejna odpowiedz i znow kopiuje... i tak w kolko

Cytat:
Dziękuję za podpowiedzi

kwiatuszek2 3 witam

Miło mi, że do was dołączyłam i to naprawdę grono pozytywnych kobiet

Cytat:
Zrobiłam 12 min na stepperku i z tego 5 min z linkami na górną część ciała( do tej pory zwisały nie używane z boków...)
Ja dałam w radę dobić z 7 do 10 min dziś ale widzę, że muszę was gonić
a właśnie mam też te linki ale jakoś mnie do nich nie ciągnie czy faktycznie lepiej ćwiczyć z nimi? I wiecie może co zrobić ze skrzypieniem steppera K. już coś przy nim majstrował, oliwił a i tak skrzeczy

A co do pokus i słabostek to wszystko co słone lub ostre zwłaszcza chipsy i orzeszki w panierce to moje nałogi
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-06, 16:59   #868
CARLA_23
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie wiem, czy Ty Carla i w ogóle Wy wszystkie też tak macie, że jecie słodycze, BO SĄ? Bo ja tak właśnie jadłam.. Leży, to zjem mam ochotę, czy nie - to nieważne - sam widok żarcia wyzwala jakiś odruch warunkowy typu: jest, więc trzeba zjeść, DRAMAT!!
No ja tak mam niestety. Idę schować słodycze do szafy bo stoją i kuszą

Stary 2013-01-06, 17:06   #869
Furry Sue
Zadomowienie

Cytat:
Ja też mam łydki rozbudowane, a uda to już total, czworogłowy jak u kulturystki.. ale lata na rowerze dają o sobie znać, coś za coś
A co do łydek jeszcze to jednym centymetrem bym się nie przejmowała ja mam kotku różnicę 4,5 cm, a między udami 2cm, wynik wypadku z dzieciństwa.. nigdy mi się tak naprawdę nie chciało tego nadgonić, ale teraz wzięłam się za to i od początku grudnia ćwiczę łydkę intensywnie i już 0,5cm do przodu i to na pewno mięśnie, a nie sadło, bo druga łydka bez zmian, a gdyby przytyły, to raczej obie

78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65!

https://www.facebook.com/taauhandicraft/
Furry Sue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-06, 17:28   #870
Niuuniiaaa
Rozeznanie

Cytat:
To chyba tylko kwestia tego, że cytujesz jedną osobę, coś tam piszesz, a potem wrzucasz kolejny post i on się automatycznie dokleja do poprzedniego - jeśli nikt w tym czasie nie dopisał nic nowego. Jest zresztą w takich postach 'klejonych' wzmianka na szaro, że dopisano o tej i o tej można się też bawić w html i edytować wszystko samemu, ale to za dużo roboty :P
Cytat:
Wybierasz "cytuj" pod postem na który chcesz odp i gotowe. Chciałyśmy stworzyć tabelkę z wagą i wymiarami ale zdolności nam zabrakło więc mamy zestawienie wagowe
Cytat:
Cytat:
Dzięki dziewczyny za chwilę zobaczę jak mi to wyszło

Cytat:
Ja się przemogłam dziś z moich 7 na 10 min ale widzę, że muszę Was gonić też mam linki ale z nich nie korzystam - faktycznie lepiej ćwiczyć z nimi?? I może wiesz co zrobić ze skrzypiącym stepperem K. cośprzy nim majstrował i oliwił a ten i tak skrzeczy

kwiatuszek2 3 witam serdecznie

I ciesze się dziewczyny, że mnie przyjęłyście, bo bardzo pozytywne z Was kobiety

Co do pokus u mnie to wszystko co nie tyle słodkie, jak ostre i słone - chipsy i orzeszki w panierce to moje uzależnienie

A chodzenie nago ehhh u mnie odpada

Słuchajcie dodałam już prawie taki sam post ale się nie pojawił wyskoczył mi jakiś komunikat i za pierwszym razem gdy chciałam się do was przyłączyć było tak samo i do dziś tamten post się nie pojawił... Czy tylko u mnie tak jest?
Niuuniiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości