|
|
#841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Dziewczyny jak tak patrzę na te nasze przewinienia dietowe to dziwię się że dziewczyny chcą do nas dołączać
P.S. Furry Sue jak tydzień bez słodyczy wytrzymujesz?
|
#842 |
|
Rozeznanie
|
czećś dziewczyny......ale wy produkujecie . 1 dzień mnie nie było i 3 strony mam do nadrobienia
|
#843 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co co wszelkich makaronów to wiem o czym mówisz, ja sama jestem od nich uzależniona. Dlatego robię pełno alternatywnych chudszych przepisów, żeby trochę przyoszczędzić na kaloriach. Mam przepis na spaghetti z pomidorami i piersią z kurczaka, ze szpinakiem, albo z sosem jogurtowym z pieczarkami i szynką Już wiem co zjem na obiad, jestem w domu a mama piecze w piekarniku udziec z indyka, to pewnie kawałek zjem, sałatka z kapustą i jednym gotowanym ziemniaczkiem. Jeśli nie zdążę to zjem odrobinę rosołu i tyle.Wiadomo, że rosół tłusty, ale nie ma wielu kalorii. |
|
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha o tym samym pomyslałam xd my to raczej tyjemy a nie chudniemy xD |
|
|
|
|
#845 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko tak można osiągnąc fajne efekty . paniątam jak siostra opowiadała mi o 3 koleankach z pracy. 2 ostro wziały się za siebie a trzecia niby też była na diecie ale to ciasteczko do kawy....a to drożdzóweczka ...no i niestety waga ani drgneła
|
|
#846 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakbys mogla troszke tych przepisow nam udostepnic ![]() Obiadek za mna... teraz lezenie przede mna ![]() Oj tam oj tam! weekend byl, mozna w weekend sobie odpuscic troche, kazdy jest tylko człowiekiem :P
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2013-01-06 o 13:50 |
|||
|
|
|
#847 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nawet zdjęcie mojego grubego dup... już wrażenia na mnie nie robi. Kwiatuszku daj porządnego kopniaka ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- No ejjj... znowu?
18.11.2014 "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-01-06 o 13:54 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
......doleciało....... kobietki walczcie ze sobą lato tuż tuż musimy wbić się w fajne sukienki ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- a zapomniałam witam wszyskie nowe kobietki
|
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
i bikini zeby pojsc na plaze i sie opalac bez wstydu i zalozyc krotkie spodenki! ja sie wstydze chodzi w krotkich nawet do kolan i potrafie cale latwo w dlugich chodzic... never again!
|
#850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie jednoczesciowy plus krotkie spodenki, bo z przodu ud tez mam rozstepy. Ja na obiad robie ryz z porem i marchewka plus pierś. Na sniadanie zjadłam jedno jajko, serek wiejski z warzywami i dwa kawalki chleba razowego. A teraz jem mandarynke. Nie jest zle Tylko kazałam mezowi kupic sobie te ciastka belvita,bo są super, no ale nie wiem czy je dostanie... DObra biore sie za obiad poki mala spi
|
|
|
|
|
#851 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale na poważnie. Sukienki mnie nie przerażają, ale bikini?
|
|
#852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde też bym chciała w bikini wskoczyć, choć nie wiem czy nawet jak troche schudne to sie przemoge
Co prawda w krotkich spodnicach, kieckach chodze a nei było łatwo mi sie przekonać przez moje łydki pudzianaGotuję sobie zupę bede miała na 3 dni
|
|
|
|
#854 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uwielbiam zupy. To moja 3 milosc zaraz po spaghetti i kebabie :P
|
|
#855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze teraz tez zaczne, choc nie ludze sie ze beda szczuplutkie A ostatnio obczaiłam, że mam jedną łydkę i w ogole noge grubsza od drugiej i to naprawde jest widoczne ![]() Dzis przygotowalam barszcz czerwony z ziemnniakiem. Musze dbac o moja anemie i wcinac m.in. buraki i szpinak
|
|
|
|
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiłam 12 min na stepperku i z tego 5 min z linkami na górną część ciała
Kasiu do Ciebie zostały mi 2 min jeszcze Hurra! Wizja magicznych 15 min coraz bliżej
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Co do cytowania wielu postów trzeba kliknąć tą ikonkę miedzy "cytuj" a "odp" w poście, który chcemy zacytować. Cytujemy ile chcemy, a potem klikamy "odpowiedz" w lewym dolnym rogu wątku
Ja mam straszne kompleksy na punkcie moich łydek Są ogromne, przez co zawsze wstydzę się zakładać spódnicę, chyba że do wysokich szpilek, to wtedy jakoś te nogi inaczej wyglądają. Tak samo bebech teraz mi strasznie wyskoczył i noszę raczej obszerniejsze swetry, żeby się nic na nim nie opinało ![]() Co do zdrowych przekąsek, to ja wymyśliłam sobie jogurt bałkański light (jest bardziej kremowy i zwarty, niż normalny) z łyżką rodzynek i łyżką słonecznika - sycące i pożywne Jakie są Wasze największe pokusy oprócz pizzy i kebabów? Ja mam totalny ślinotok na widok czekolady i słodkości O mamuniu, jak dorwę czekoladę to tabliczka na raz lekką ręką |
|
|
|
#858 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dużą masz różnicę w cm między jedną a drugą nogą?
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dalej podczytuje - ale żeby nie było nawet prysznic wzięłam wskoczyłam w ciuchy,, nakarmiłam gości i sama obiad zjadłam .... więc coś tam robie
Pochwale się zjadłam na obiad makaron pełnoziarnisty ze szpinakiem i tylko posypane symbolicznie żółtym serem wychodzi jakieś niecałe 500 kcal - makaron jest strasznie kaloryczny a ja go kocham ... Zjadłam szklanke ugotowanych świderkow - czyli 100 g i to jest już ponad 300 kcal ile wy jecie makaronu? bo ja nie powiem żebym sie najadła ![]() kwiatuszek masz świętą rację !!! dlatego ty masz wyniki a my Ja dzis nie podjadam - choć biorąc pod uwagęże zaczęłam śniadaniem o 11, obiad o 14 to okazji miałam mało Co do chodzenia nago ... To ja się wyłamię - wole siebie nago .. Trochę to potrwało ale generalnie lubię siebie - mam fajny spory biust , wcięcie w talii a ostatnio niezbyt duży brzuszek i ładnie umięśnione nogi - oto przykład samoakceptacji bo same rozumiecie przy wadze blisko 80 kggg.... Może to kwestia facetów na jakich trafiam i mojego męża - nie pozostawiaja wątpliwosci że jestem dla nich seksowna .. inna sprawa że zawsze byłam "rubensowskich" kształtów - to i spotykałam sie z wielbicielami krągłości ... Wiadomo koleś lecący na typową "laskę" na mnie nie spojrzy ...Gorzej niż nago czuje się w ubraniu - tu się coś wpija , tu wisi wałeczek znad paska itd ... Stringi faktycznie dają efekt baleronika Może tworze sobię własny bardziej przyjazny świat - ale trzymam się teorii że facet woli nieco tłuściejszą dziewczyne - która jest wyluzowana i w łózku cieszy sie seksem niz taką zakompleksioną, w koszuli pod szyje co tylko po ciemku u mnie się sprawdza... Mój problem polega na tym, że nawet przy moim optymistycznym podejsciu zaczynam widzieć że jestem jednak "zbyt krągła" zwłaszcza w ciuchach to widzę 68-72 można było uznać za "interesujace krągłości" ale 80 to już nie bardzo ..No i boję się że M. to dostrzeże (bo narazie nie patrzy na nic poza cyckami Poza tym kwestia zdrowia wymusza walkę z nadwagą ... No i gdyby utrzymała się tendencja z ostatnich dwóch lat to już bym miała 90 i pewnie poleciałoby dalej
|
|
|
|
#860 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
|
|
#861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Moje TOPsłabości:
1. pizza 2. makaron (we wszystki mozliwych sosach ![]() 3. sery(zwłaszcza bri , camembert etc) dalej plasuja się SŁODYCZE - czekolada, lody i żelki ![]() Alkohol - nie jakieś duze ilosci i nic mocnego dobre winko i piwo miodowe ... Mięsko - niestety tłuściejsze jak kabanosy, chorizo , żeberka, schabowy itd Przy takich upodobaniach nie ma szans na szczupłą sylwetkę Oczywiscie jeśli się sobie folguje ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
się ucieszy
|
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Carla co do Hobbita to nawet mi się podobał, mimo że nie czytałam ani nie oglądałam Władcy pierścieni
Niemniej jednak spodobał mi się na tyle, że prawdopodobnie w najbliższym czasie obejrzę trylogię Władcy pierścieni ![]() Aczkolwiek szkoda, że poszliśmy na 22.30, bo film ciągnął się prawie do 2 w nocy i pod koniec przysypiałam Ale jedno co powiem, to że jeszcze bardziej wzmógł we mnie pragnienie podróży do Nowej Zelandii ![]() Ja oprócz czekolady jeszcze mam jeden okropny nałóg - chipsy i kfc Aczkolwiek z tym sobie radzę, bo nie mam kfc w pobliżu, a chipsy rzadko kupuję, bo.. one szeleszczą, a ja się wstydzę przed domownikami, że wpierniczam takie obrzydliwości
Edytowane przez mariamarysienka Czas edycji: 2013-01-06 o 14:48 |
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
A ja własnie wcinam obiadek
) dodałam jeszcze papryke i natke pietruszki. MM jakie to pyszne uwielbiam takie zdrowe zarcie, ale nigdy nie chce mi sie robic ;( musi mi sie zachcieć!!
|
|
|
|
#865 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój mąż od razu wyzdrowiała( jakieś choróbsko go bierze) jak zobaczył mnie nago. Chyba zadziałałam lepiej niż gorący rosół
Dnia golasa za często nie mogę robić bo musiałabym z pracy zrezygnować ![]() Obiadek w piekarniku, a ja zmusiłam się żeby w końcu się ubrać
|
#866 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z uwagi na rozmiar (mam 75F w porywach do H, zależy od producenta i typu stanika, jedna brafitterka mi nawet J wyliczyła ale chyba przegięła).Wracając do Twojego wcześniejszego pytania - nie przytyłam w ciąży, schudłam 7kg w pierwszej połowie, potem nadrobiłam ale waga przed ciążą i po niej była taka sama.---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- Cytat:
a tak to mnie nie ciągnie na szczęście (jak nie ja..). Dzisiaj odruchowo chciałam się uraczyć ciasteczkiem, które kupiłam dziecku, ale w porę mi się przypomniało Nie wiem, czy Ty Carla i w ogóle Wy wszystkie też tak macie, że jecie słodycze, BO SĄ? Bo ja tak właśnie jadłam.. Leży, to zjem mam ochotę, czy nie - to nieważne - sam widok żarcia wyzwala jakiś odruch warunkowy typu: jest, więc trzeba zjeść, DRAMAT!! ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ---------- hahahah o boże...
|
|
#867 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kwiatuszek2 3 witam ![]() Miło mi, że do was dołączyłam i to naprawdę grono pozytywnych kobiet Cytat:
![]() ![]() a właśnie mam też te linki ale jakoś mnie do nich nie ciągnie czy faktycznie lepiej ćwiczyć z nimi? I wiecie może co zrobić ze skrzypieniem steppera K. już coś przy nim majstrował, oliwił a i tak skrzeczy A co do pokus i słabostek to wszystko co słone lub ostre zwłaszcza chipsy i orzeszki w panierce to moje nałogi |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#869 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do łydek jeszcze to jednym centymetrem bym się nie przejmowała ja mam kotku różnicę 4,5 cm, a między udami 2cm, wynik wypadku z dzieciństwa.. nigdy mi się tak naprawdę nie chciało tego nadgonić, ale teraz wzięłam się za to i od początku grudnia ćwiczę łydkę intensywnie i już 0,5cm do przodu i to na pewno mięśnie, a nie sadło, bo druga łydka bez zmian, a gdyby przytyły, to raczej obie
|
|
#870 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za chwilę zobaczę jak mi to wyszło ![]() Cytat:
![]() kwiatuszek2 3 witam serdecznie I ciesze się dziewczyny, że mnie przyjęłyście, bo bardzo pozytywne z Was kobiety ![]() Co do pokus u mnie to wszystko co nie tyle słodkie, jak ostre i słone - chipsy i orzeszki w panierce to moje uzależnienie A chodzenie nago ehhh u mnie odpada Słuchajcie dodałam już prawie taki sam post ale się nie pojawił wyskoczył mi jakiś komunikat i za pierwszym razem gdy chciałam się do was przyłączyć było tak samo i do dziś tamten post się nie pojawił... Czy tylko u mnie tak jest? |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

-20kg 04.05.2013

Sunshine z jakiej wagi startujesz? i do jakiej chcesz dojsc?
powiedzcie mi jak to robicie, że w waszych wiadomościach jest zacytowanych kilka wypowiedzi???

ewentualnie jednoczesciowy plus krotkie spodenki, bo z przodu ud tez mam rozstepy.

Co prawda w krotkich spodnicach, kieckach chodze a nei było łatwo mi sie przekonać przez moje łydki pudziana

Ja dzis nie podjadam - choć biorąc pod uwagęże zaczęłam śniadaniem o 11, obiad o 14 to okazji miałam mało