|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Cytat:
Ja tez tak miałam, nawet gin się martwił że mało tyje a skończyłam na +16. Teraz 3 miesiące po porodzie jestem na 0
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkarpackie dziewczyny -> cud, miód i maliny! czyli Podkarpackie PM-ki cz. IV
Iwfka - już na 0?? super! a karmisz jeszcze piersią?
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
No na 0, karmię piersią a no noc jeszcze butle daję co by pare godzin pospać
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny! Wybaczcie że się tak wbijam nagle w wątek, ale może Wy mnie poratujecie. Słyszałyście może o zespole Demeters z Rzeszowa? Albo o Kindersach? Proszę o pomoc
|
|
|
|
#845 |
|
Zadomowienie
|
kate u mnie na stażu też luzik, tylko już mnie to trochę zaczyna wkurzać bo chciałabym coś robić, a nie robię prawie nic
Ifwka super, że już wróciłaś do dawnej wagi Ja od ślubu przytyłam jakieś 3 kg i wyglądam jakbym była w ciąży muszę w końcu coś z tym zrobić ![]() malinana nie słyszałam o takich zespołach
|
|
#846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do karmienia i odpowiedniej diety to wiesz co ci powiem tyle co sie osłuchałam od dziewczyn to nie wszystkie tak pilnie przestrzegają że pierwsze tylko bułeczki itd. a później sie dziwia ze jak wszystko jedza to nic im nie spada;p juz nie mowie o tym na jaką próbę wystawiają brzuszek maluszka |
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
ja też 3
tak ogólnie to jakoś bardzo nie widać, ale właśnie brzuch mam straszny i uda (uda to w ogóle moja największa zmora. W spodniach wyglądają ok, ale w stroju już np bardzo kiepsko - i to serio - w ogóle nie są jędrne i nigdy nie były nawet jak ćwiczyłam ). ALe się z tym pogodziłam, bo nie chce mi się odchudzać zwyczajnie Jeśli te 3 kg mają być karą za jedzenie na co się ma ochotę , to chętnie ją poniosę, bo wcinam teraz wszystko co chce, a w ogóle pomad te 3 - 4 kg nie wychodzę ![]() lecę się zbierać do dentysty a później odebrać zdjęcia i lecę do urzędu z wnioskiem o paszport
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
talk no u mnie też tego jakoś bardzo nie widać, tylko czuję się taka ciężka
i ten brzuch najgorszy, bo uda mam szczupłe Zaczynam dopiero teraz zauważać, że moja figura upodabnia się do figuty mojej mamy, która jak tyje to tylko w brzuchu. Pamiętam, że panie w sklepie zawsze chciały wciskać moją mamę w ubrania o 1 lub dwa rozmiary mniejsze niż nosiła, a potem były zdziwione, że jednak nosi większy rozmiar Mnie też nie chce się odchudzać, lubię jeść i jakoś nie wyobrażam sobie, że miałabym z czegoś zrezygnować Np. wczoraj wieczorem po basenie naszła nas ochota na smażoną mozzarelle ![]() Powodzenia w załatwianiu spraw!
|
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też powoli zaczynam sylwetką przypominać swoją mamę. Pomijając fakt, że i tak jesteśmy bardzo podobne (nie wyparłaby się mnie za żadne skarby świata
). Zaczynają mi się robić takie bułeczki na udach z boku. Niefajne to jest bo powoli widzę, że mnie spodnie wszystkie w tym miejscu trzymają. Talię mam wąską, biodra żadne i tylko te buły. Będę miała wieeelki problem ze spodniami i spódnicami... Poza tym trochę mi się wandzioszek robi ale taki na samym dole, pod pępkiem i raczej na razie nie wypływa, więc nie jest źle. Tak sobie obiecuję, że jak się dorobię kawałka podłogi (bo na razie takowego nie mam) to będę coś z nim robić
|
|
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
Moja mama też miałaby problem, żeby się mnie wyprzeć
Paula to u nas sprawdza się przysłowie: "Chcesz wiedzieć jaka za 20 lat będzie Twoja żona - spójrz na jej matkę" Mój mąż mi mówi, że chciałby, żebym w wieku mojej mamy wyglądała tak jak ona
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
moja mama też się trzyma, chociaż wiem, że bardzo w d.pę jej praca dała. Ale za to wiem, że mam jeszcze spokojnie z 10-15 lat luzu bez żadnych diet i będę wyglądać ok
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam Krosno!
2 godzinki i wszystko załatwione hehehe Niestety aż dwa zęby do leczenia dzisiaj już jeden zrobilam i na lipiec, jak juz zjedziemy do Kro, zapisałam się na drugi.O nie! Ja w życiu bym nie chciała tak jak moja mama wyglądac! Tzn nie jest jakaś gruba czy coś, ale ma lekką nadwagę. A do nadwagi w życiu nie chcę u siebie dopuścić. Póki co jako tako te przemianę materii mam (chociaż jest kiepska, jak porównuje z niektórymi moimi koleżankami), ale z biegiem lat będzie coraz gorsza i wtedy będzie czas, żeby sie ograniczać jeśli chodzi o chipsiki, słodycze czy cokolwiek takiego postawiłam sobie za punkt honoru, że nie chce mieć żadnych zbędnych kg i BMI zawsze w normie (wiem, że ono nie jest też wymierne do końca, ale zawsze jakaś taka odnośnia i granica do której się można ustosunkować) Nie wiem czy to się uda, ale wierzyć zawsze warto TŻ siostra ma 42 lata a figurę modelki, więc jak się chce to można! ![]() A popołudniu umówiłam się z moją mamą , bo stwierdziła, ze chce mnie "wyprawić" za granicę i chce mi kupić tę porządną kurteczkę przeciwdeszczową o której już tyle smęcę!
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2013-05-24 o 11:57 |
|
|
|
#853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko jedna babka co ma syna w wieku praktykantek, stwierdziła, że wolałaby by jej syn coś z tego wyniósł, a z drugiej strony sama wie, że nie może ich dopuścić do danych. Moja mama jest bardzo szczupła, tata też, więc waga powinna być u mnie ok. Jak bym troszeczkę przytyła to nie będę narzekać
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-05-24 o 18:50 |
|
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Wam szczerze, że ja swoje praktyki ze studiów wspominam bardzo miło - owszem, czasem spędzałam pół dnia na pierdołach (wpisywanie danych do kompa, segregowanie dokumentacji, przygotowywanie sprzętu do pracy) ale drugie pół dnia spędzałam na oznaczeniach i doświadczeniach. Podczepiałam się do osób, które robiły ciekawe rzeczy a nie "rzucały się" bo praktykant to darmowa siła robocza. Tym sposobem nauczyłam się hodować prątka gruźlicy, pracowałam na super sprzętach, robiłam nowoczesne i bardzo skomplikowane analizy. Bo najfajniejsze rzeczy robią osoby, które najmniej się z tym afiszują - wystarczyło zapytać, zaproponować pomoc
![]() Ależ mam dziś lenia - chyba przez taką pogodę paskudną. Tyle co wróciłam z uczelni, zamówiliśmy pizzę na obiad i zabieramy się za słodkie lenistwo
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Paula - miałaś szczęście, ja na moich praktykach zajmowałam się wyłącznie katalogowaniem dokumentów. Ci nasi praktykanci adresują koperty i roznoszą listy, co zupełnie mija się z ich kierunkiem. Fajnie jak by ktoś im pokazał na czym polega praca w biurze, z drugiej strony zdarzają się przypadki, że nie potrafią zaadresować koperty, więc z drugiej strony lepiej nie ryzykować.
Ja czekam na powrót tż'a, a żeby umilić sobie czas to kupiłam browary
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak ogólnie chyba pisze się ten kolor przez "t" na końcu? czy coś pomyliłam?Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I korzystaj jak mama chce kupić kurtkę, bo zdecydowanie się przyda
|
|||||
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Malgos nie bij
![]() coś jest z tą zmianą metabolizmy zagranicą. Ja przytyłam 5-6 kg przez trzy miesiące. z 48 do ok 54 kg - co nigdy wcześniej mi się nie przydarzyło. Jak wróciłam to w dwa miesiące zgubiłam to co przytyłam. Teraz próbuję od dwóch lat przebić 50 ale nie mogę. Może czym bardziej na północ tym gorszy metabolizm? |
|
|
|
#858 |
|
Zadomowienie
|
Kate Napiszę Wam jutro w klubie jak to wszystko u mnie na stażu wygląda
![]() Małgosiu Chodziło mi w tym przysłowiu nie tylko o wygląd, ale również o charakter i to jest najważniejsze! Palnęłam trochę z tym przysłowiem... Jeśli zrobiło Ci się przykro, to przepraszam A z tym jakie jest jedzenie za granicą to nie ma co się dziwić, że człowiek tyje
|
|
#859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skorzystałam! ale mama się rozhulała i w rzeczywistości wydała na mnie fortunę dostałam kurtkę z 4F (już z takimi parametrami, że można mnie z wiadra lać a nie zmoknę :P ) , do niej polar też z 4F-a i podkoszulek a dzisiaj idę odwiedzić teściową i jutro już do Krk! Jak szybko zleciało ... Pozdrawiam znad mamowego ciasta
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
Przywieź trochę tego ciasta!
![]() W końcu widzę niebo! Myślicie, że dziś nie będzie padało? |
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Talk - to jeszcze spodnie sobie kup do kolekcji i gumiaki hahah super, że zakupy udane
|
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Witam !!!!
w końcu słoneczko wyszło i piękny dzionek mamy w Rzeszowie>> bo wczoraj tragedia , w dzień rano ok 10 st tylko było. mą na wyjeżdzie , ale w pon, wraca Pozdrawiam. p.s a ja się bieram i na jakieś zakupki z siostrą jade |
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja chyba powoli wracam do zdrowia. Przynajmniej odzyskuje głos ![]() Jem śniadanie i muszę ogarnąć mieszkanie, później na zakupy, obiad i do pracy. Talk, super, że zakupy udane To jesteś przygotowana na irlandzkie warunki ![]() Jeszcze takie pytanko mam, do dziewczyn z Krosna, znacie jakiegoś dobrego kardiologa, który przyjmuje prywatnie i w szpitalu też? |
|
|
|
#866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz, że moja mama pytała czy może jeszcze jakichś spodni nie kupić! ja się z niej śmieję cały czas, że ona chyba myśli, że jedziemy na jakąś Syberię, a nie do Irlandii Cytat:
|
|
#868 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny miała któraś na weselu buty firmy La Boda?
|
|
|
|
#869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a komu potrzeba kardiologa? Cytat:
![]() dziewczyny z innego wątku na pewno miały i były bardzo zadowolone, a co planujesz zakupić? |
||
|
|
|
#870 |
|
Zadomowienie
|
A my dziś z Tż-tem kupiliśmy dla niego garnitur ślubny, buty, koszule
Był dziś u mnie mój kuzyn prosić nas na ślub i wesele, także kolejne weselisko nam się szykuje w czerwcu ![]() Idę spać bo jutro rano jedziemy z Tż-tem do Zakopanego słodkich snów wszystkim
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

Ja mam tendencję do tycia, boję się że jak kiedyś zajdę w ciążę to będę wyglądać jak mała kuleczka 
22.05.2008
14.08.2011
Ja od ślubu przytyłam jakieś 3 kg i wyglądam jakbym była w ciąży 
tak ogólnie to jakoś bardzo nie widać, ale właśnie brzuch mam straszny i uda (uda to w ogóle moja największa zmora. W spodniach wyglądają ok, ale w stroju już np bardzo kiepsko - i to serio - w ogóle nie są jędrne i nigdy nie były
nawet jak ćwiczyłam 

i ten brzuch najgorszy, bo uda mam szczupłe 

2 godzinki i wszystko załatwione
Przepraszam, że mnie nie było tak długo. Ogółem to nie ogarniam ostatnio tego co się dzieje 

dostałam kurtkę z 4F (już z takimi parametrami, że można mnie z wiadra lać a nie zmoknę :P ) , do niej polar też z 4F-a i podkoszulek