|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#841 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Ja chce! Ja chce!
![]() ![]() Strongwoman a co ja mam powiedzieæ? W ci±gu 5 tygodni przyty³am 4kg nie wiadomo czemu. Tyle zesz³orocznej pracy posz³o siê... ekhm... kochaæ ![]() Mistake bardzo chcia³abym Ciê przestrzec. Sama to przechodzi³am kilka lat temu i niedawno dziewczyna z innego w±tku. Nie jad³y¶my s³odyczy w ogóle, a jak tylko spróbowa³y¶my maluteñkiego kawa³eczka czekolady po d³uuuugim czasie, to siê zaczê³o. Wpychanie wszystkiego, co by³o pod rêk±, byle s³odkie. Lepiej robiæ sobie ma³e ¶wiêto i np co tydzieñ czy 2 (w zale¿no¶ci od osoby ![]()
![]() |
#842 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() no i dzieñ dobry ![]() dzieæ ¶pi, stary w robocie jeszcze ![]() a ja siê topiê... szkoda ¿e z potem z gor±ca nie topi siê te¿ t³uszcz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Katarzynko, to proszê miêdzy niedziel± a wtorkiem (najlepiej w poniedzia³ek) wys³aæ aktualne dane do tabelki
![]() ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Katarzyno, ja mam nadziejê ze ta waga przestanie rosn±æ ![]() Nesko, tak samo odpisa³am paulince. Jasny pokój a turkus jako dodatek ![]() Co dzi¶ æwiczy³a¶?ja zrobie kolacje dla tz i ide machn±æ 30min. Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
ja to tylko rower ostatnio je¶li chodzi o æwiczenia..
idê pod prysznic ![]() zaraz wrócê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Wypilam kawe zbo¿ow± i trochê sa³atki warzywnej... Brzyszek mam pe³ny i trochê mi siê odechcia³o æwiczyæ
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Jutro ma temperaturka spa¶æ ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Neska...utopi³a¶ siê? ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#846 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Nale¿± mi siê
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mi³ej nocki dziewczynki ![]() ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#847 |
Zakorzenienie
|
Kasia..bije i wybaczam
![]() ![]() A aliczek gdzie? Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#848 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 250
|
to mozliwe bo ja wczesniej miewalam takie napady jedzenia moze nie koniecznie slodkiego ale wpychalam w siebie co popadnie jutro mam dzien wazenia zobaczymy czy bezlitosna waga jednak sie ulituje nade mna w koncu cwicze jak Bog przykazal i dieta jakas tam jest tez
![]()
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
Mistaken co z tabelka?
![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
Kasiu 1 monte wybaczamy
![]() ![]() ![]() ![]() Strongwoman dobranoc ![]() Mam ju¿ wyniki badañ, prawdopodobnie mam cos z tarczyc±, sama nie wiem, co mam my¶leæ.... Ja te¿ ju¿ lecê poczytaæ i spaæ, dobranoc ![]()
![]() |
#851 |
Raczkowanie
|
tzn moge zmienic dzien wazenia tez jutro dla ciekawosci wejde na wage i w poniedzialek tez
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Katarzyno, tarczyca moze miec rozne schorzenia. Robilas tsh? Nkonsultowalas sie z lekarzem?
Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Mistaken, ja nikogo do tabelki nie zmuszam oczywiscie ![]() ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#853 |
Raczkowanie
|
wzadnym razie nie czuje sie przymuszona
![]() ![]() ![]()
![]() |
#854 |
Zakorzenienie
|
Dzieñ dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#855 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
czesc dziewczyny.Mi³ego dnia zycze wam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Ali
![]() ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#857 |
Rozeznanie
|
W³a¶nie wlaz³±m w spodnie sprzed ci±¿y
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#858 | ||
Zakorzenienie
|
Konsultowa³am z lekarzem wynik, jest za wysoki, a nasza s³u¿ba zdrowia jest tak cudowna, ¿e wkrótce dostanê nerwicy. Dostaæ siê gdziekolwiek to jaki¶ cud
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#859 |
Rozeznanie
|
A ja mam wyrzuty sumienia,¿e tak was zaniedba³am osttanio;/przepraszam.
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Martyna mam kreacje sprzed 3 lat,wygladam w niej super.Ale niewykluczone,¿e kupiê sobie jeszcze jakas wystrza³owa kiecke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#860 |
Raczkowanie
|
wszystko byloby niezle gdyby nie ten zwisajacy brzuch :/ a raczej skora:/ znacie moze jakies super kremy ujedrniajace?
![]() |
#861 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Dzieñ dobry dziewuszki. Przyznajê siê bez bicia, ¿e dzi¶ æwiczyæ nie bêdê, mam wisielczy humor i chce mi siê wyæ. Niestety forum to nie jest najlepsze miejsce na zwierzenia wiêc muszê z tym problemem walczyæ sama. Dobija mnie w tym wszystkim brak jakiejkolwiek osoby, której mog³abym siê zwierzyæ.
A tak przy okazji ¶niadanko : serek wiejski (chudy) z pomidorkiem, dwie kromki chrupkiego pieczywka i kawka z mleczkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#862 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 209
|
Dzieñ dobry dziewczynki
![]() Têskni³am ![]() ![]() Po pierwsze lekarze, badania, usg itd, finalnie mam te guzy podobno na 99 % procent s± to torbiele, 19 sierpnia idê na biopsjê i ta ostatecznie ok dwa tygodnie po pobraniu materia³u bêdzie wynik, trzymajcie mocno kciuki ![]() A co poza tym, dietkowo masakra æwiczeniowo jeszcze gorzej ![]() Jednak jak mnie tu nie ma i codziennie siê nie spowiadam z tego co zrobi³am i zjad³am to nic siê nie pilnujê. Poza wszystkim ca³y tydzieñ mia³am du¿o go¶ci, wiêc mo¿e i jedzeniowo nie by³o jaki¶ niebotycznych wyników kalorycznych, ale jednak uzupe³nia³ to alkohol i solidnych ilo¶ciach ![]() ![]() ![]() Nie by³o mnie trzy ostatnie dni w pracy bo je¿dzi³am na te badania, dzi¶ ju¿ jestem i bllleee, ile ja bym da³a za urlop ![]() Teraz poczytam troszkê co u Was ![]() Nie wa¿ê siê i nie mierzê z wiadomych wzgêdów, a w poniedzia³ek to chyba z workiem na g³owie bêdê podawaæ te du¿o wy¿sze dane ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- I dziêkujê, ¿e siê tak o mnie martwi³y¶cie, kiedy¶ mysla³am, ¿e takie wurtualne wsparcie niewiele daje, ale teraz ju¿ wiem, ¿e bardzo siê myli³am.. Dziêkujê ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
Witaj Kasiu, jeszcze siê nie znamy ![]() Powodzenia kochana, ja w sumie tez siê po tym tygodniu absencji czuje jakbym zaczyna³a od pocz±tku ![]()
![]() |
![]() |
#863 |
Raczkowanie
|
Cze¶æ dziewczyny
![]() Jak tam dzisiaj dietkowanie ???? Ju¿ po³udnie a ja jeszcze nic nie jad³am ![]() ![]() W³a¶nie wróci³am z Ko³obrzegu a ile siê o denerwowa³am zanim stamt±d wyjecha³am to szok....masakra jaka¶ korki ...ach ten sezon ko³obrzeski jest masakryczny ![]() Odezwê siê pó¼niej Mi³ego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#864 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Alicjo a Ty co ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#865 |
Raczkowanie
|
Witamy Lenik spowrotem
![]() z wynikami bêdzie na pewno dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#866 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
witaj ![]() Mów mi szybko jak d³ugo ju¿ æwiczysz i jakie efekty ? ![]() Ja mam plan przez pierwszy miesi±c æwiczyc skalpel codziennie bo tylko taka systematyka do mnie przemawia no i oczywi¶cie muszê zacz±æ, bo narzie to zdarza mi siê bardzo wybiórczo;( ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
Kasiu korki to s± na pó³wyspie, jedna droga, nie ma mo¿liwo¶ci "zwiaæ" musisz staæ ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#867 | |
Zakorzenienie
|
Cze¶æ Lenik !
![]() ![]() Cytat:
W³asnie zjad³am obiad- warzywa z patelni i ogórek z jogurtem naturalnym, ale siê najad³am! O 18 bêd± borówki na podwieczorek (mniam, bardzo lubiê ![]() jej, nie wierzê, ¿e dajê radê na tej diecie oczyszczaj±cej Jednak przez te problemy z lekarzami podzielam humor malutka_ziutka i nie chce mi siê æwiczyæ :/
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#868 |
Raczkowanie
|
lenik33 no wyglada to tak .zaczelam 24 czerwca czyli 1,5miesiaca juz cwicze skalpel od pon do pt stosuje dietke i w kg poszlo 5kg a obwody lydka -2 udo -3 brzuch -2 talia -4 musze powpisywac w moja tabelke w podpisie
![]() ![]()
![]() |
#869 | ||||||
Zakorzenienie
|
Heja
![]() ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Ali, Cytat:
![]() ![]() ![]() Katarzyna, Cytat:
Wspó³czujê ¿e musisz czekaæ ![]() Mistaken, Cytat:
![]() Ziutko, Cytat:
Lenik, Cytat:
![]() Katarzyna, Cytat:
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Dietowa³am dzi¶ s³abo ale je¶li nic ju¿ nie zjem to nie bêdzie tragedii. Strasznie mi siê nie chce æwiczyæ. Mo¿ecie co¶ na to poradziæ?
![]() |
![]() |
#870 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Witam siê i ja
![]() za rady odno¶nie pokoiku Lenci dziêkuje a co zrobie dam znaæ jutro bo wybierzemy siê po tapety ![]() dzisiaj ledwo ¿yje...wczoraj od popo³udnia do 23 skroba³am tapety i wynosi³am jakies stare graty z mieszkania, w nocy spac nie mog³am bo tak mnie wszystko rwalo a dzi¶ od rana powtoreczka ale tylko do 15 bo ju¿ skonczylysmy ![]() a dietkowo do d...;/ wczoraj pizza, piwo, 3bit a dzi¶ wcale nie lepiej ale to przez te warunki przy remoncie, nadrobi³am æwiczeniami bo tachalam te ciê¿ary z 3 pietra i z powrotem na górê, tak¿e zakwasy s± i to okrutne... lennik na pewno bêdzie dobrze, wszystkie tu trzymamy kciuki ![]() ziutko pamiêtaj ze nie jeste¶my tu tylko od dietki, ale te¿ po to ¿eby siê wspieraæ w sprawach niekoniecznie zwi±zanych z kilogramami ![]() strongwomen a co do motywacji do cwiczen to jak znajdziesz jaki¶ cudowny sposób ¿eby siê chcia³o to podziel siê nim z nami ![]() mistaken ja kremy ujedrniajace u¿ywam z eveline te 4D, sa na rozne partie ciala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.