To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-09-12, 16:57   #841
201703061427
Konto usunięte

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

Zaczęło padac a ja akurat wywiesiłam pranie i musiałam wracać wszystko pozbierać muszę teraz zastanowic sie co kupic tż na urodziny niby mam parę pomysłów niby nie zobaczymy
Cytat:
Napisane przez Katiusia Pokaż wiadomość
No właśnie też myślę,że średnio na jesień/zimę Kosztowały 45 zł, więc cena mnie kusi. A widziałam śliczne, długie, czarne w Stradivariusie, ale kosztowały 140 zł
Ooo też bym poszła, ale raz, że las daleko, dwa że nie było by z kim iść. Dziś na rynku trzymali bardzo duuuużooo. Możesz zmarznąć, zimno się robi. A ja ogólnie lubię zbierać grzyby ( choć zawsze wpadnę w jakąś pajęczynę z wielkim pająkiem, a ich boję się strasznie), a samych grzybów za specjalnie nie lubię jeść
nie wiem o jakie Ci chodzi , ja ostatnio upatrzyłam sobie takie łączone że niby kolana mają w skórce ale nie wiem jak bedą leżeć.
muffka gonya katiusia ale ponuro się zrobiło po waszych wypowiedziach kurde mi szkoda że zobaczę tż dopiero za 9 dni
gonya ja też dzisiaj juz wypiłam 2 , uwielbiam zieloną herbate

Edytowane przez 201703061427
Czas edycji: 2013-09-12 o 17:01
201703061427 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-12, 17:05   #842
Gonya_waw
Rozeznanie

To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają

Przebije cię ja już dwa dzbanki

Sent from iPad

Gonya_waw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-12, 17:19   #843
mystery_
Zakorzenienie

Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel

Cytat:
Napisane przez bialaRoza Pokaż wiadomość
Dobrze, że kark już przechodzi U mnie niestety dalek masakra, ale wyklarował mi się studencki czwartek, więc go wytańczę
Aaaa, rozumiem Alkohol Cie rozgrzeje

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kaori16 Pokaż wiadomość
u mnie dzień zaczol się pechowo touchpad ww lapku przestał mi działać tak po prostu miała kiedys którąś taka sytuację? dopiero ponad miesiąc temu był w serwisie i co znowu mam go wysyłać teraż pisze z komórki dobrze że ją mam jeszcze chociaz... próbowałam go włączyć ponownie ale to nic nie dalo

twoja pizamka też fajna ale ją nie lubię w długich spodniach spac a kremów staram się używać bez parafiny teraz na oczy kładę olejek albo masło shea , to dobrze że przechodzi Ci
Nie miałam tak, bo dopiero jakiś czas temu sobie zakupiłam lapka i mam zamiar zakupić sobie myszkę, żeby mi wygodniej było pracowac przy biurku

Mi to obojętne czy długie, czy krótkie, ale ważne, żeby w okresie zimowym mieć bluzke na długi rękaw, a trudno znaleźć zestaw spodenek lub rybaczek + bluzke na długi r.

No już wspominałaś, że bez parafiny kremów używasz. A ja jakoś nie mam z nimi problemu, chociaż wiem, że są różne opinie na temat tej parafiny.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Byłam w dwóch lumpkach dziś i nic nie znalazłam
Poszłam później do galerii i kupiłam bokserke w Bershce i jeszcze fajne spodnie widziałam, czarne, elastyczne takie 7/8 i były tanie. Ale właśnie 7/8 i nie wiem po pierwsze czy mnie nie pogrubiają, a po drugie czy to botek pasują ? Muszę się z tym przespać
Czarne i pogrubiają? To chyba mają dziwne szycie
Ja do botek mam zazwyczaj długie spodnie, te krótkie się nie sprawdzają No chyba, że do trampek czy balerinek lub zimówek

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Muffka_ Pokaż wiadomość

To super, zazdroszcze

Dzis mialam mega meczacy dzien, do tego dobijajaca pogoda...przez to wszystko pochlonelam juz cala tabliczke czekolady i zaczynam nowa Strasznie sobie folguje od wakacji...

Ja jak były upały to super czułam się w swoim ciele, a teraz tak jakoś opadł ten mój entuzjazm i chyba musze zacząć robić te brzuszki, bo samo nic się nie zrobi. Oczywiście wielkiej tragedii nie ma, ale chciałabym 2-3 kg schudnąć

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

kaori16 te 9 dni szybko zleci

04.08.2009 r.

[...] twoje blizny są twoją siłą
mystery_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-12, 17:21   #844
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
t
alison dzięki juz działa mi a tą myszkę przełączyłam do stacjonarnego i pozniej juz jak podłaczyłam do laptopa to było ok wszystko
dobrze że nie było z tym problemów bo już sie przestraszyłam
pochwal sie jak cos znajdziesz , dzisiaj jest zimno to nie wiem jak będzie ale może jednak
O widzisz więc to nie bylo nic powaznego
Nie bylo tak zle jak myslalam, cos tam sie nazbieralo a przy okazji pies sie wybiegal

Cytat:
a samych grzybów za specjalnie nie lubię jeść
Ja tez lubie tylko zbierac
201604250949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-12, 17:38   #845
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mystery_;42770574
[B
Czarne i pogrubiają[/B]? To chyba mają dziwne szycie
Ja do botek mam zazwyczaj długie spodnie, te krótkie się nie sprawdzają No chyba, że do trampek czy balerinek lub zimówek [COLOR="Silver"]
Cuda
u mnie też szaro buro i ponuro
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-12, 18:10   #846
Katiusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mystery_ Pokaż wiadomość
Czarne i pogrubiają? To chyba mają dziwne szycie
Ja do botek mam zazwyczaj długie spodnie, te krótkie się nie sprawdzają No chyba, że do trampek czy balerinek lub zimówek

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Chodziło mi bardziej, że długość 7/8 czasami pogrubia. No właśnie też średnio do botek takie widzę, ale może je kupię i poczekają do wiosny Muszę przemyśleć!

Ja jak były upały to super czułam się w swoim ciele, a teraz tak jakoś opadł ten mój entuzjazm i chyba musze zacząć robić te brzuszki, bo samo nic się nie zrobi. Oczywiście wielkiej tragedii nie ma, ale chciałabym 2-3 kg schudnąć

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ----------

kaori16 te 9 dni szybko zleci
Cytat:
Napisane przez _alison Pokaż wiadomość
Nie bylo tak zle jak myslalam, cos tam sie nazbieralo a przy okazji pies sie wybiegal

Haha no to mamy tak samo
Stary 2013-09-12, 20:05   #847
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
Aaaa, rozumiem Alkohol Cie rozgrzeje [COLOR="Silver"]
Nie miałam tak, bo dopiero jakiś czas temu sobie zakupiłam lapka i mam zamiar zakupić sobie myszkę, żeby mi wygodniej było pracowac przy biurku

Mi to obojętne czy długie, czy krótkie, ale ważne, żeby w okresie zimowym mieć bluzke na długi rękaw, a trudno znaleźć zestaw spodenek lub rybaczek + bluzke na długi r.

No już wspominałaś, że bez parafiny kremów używasz. A ja jakoś nie mam z nimi problemu, chociaż wiem, że są różne opinie na temat tej parafiny.
Ja jak były upały to super czułam się w swoim ciele, a teraz tak jakoś opadł ten mój entuzjazm i chyba musze zacząć robić te brzuszki, bo samo nic się nie zrobi. Oczywiście wielkiej tragedii nie ma, ale chciałabym 2-3 kg schudnąć [COLOR="Silver"]
]kaori16 te 9 dni szybko zleci
alkohol najlepie rozgrzewa sama napiłabym się czegos tylko pustki w domu ja nie lubie spac w długich spodniach i tak samo rekawów , jak cos to tylko rybaczki . A no ja jestem anty paraffinowa nic nie kupuje z parafiną wyjątkiem sa pilingi ale tylko do ciała.
Ja też wszystko przez ten brzucj jeszcze wczoraj tż zartował z niego to już w ogóle wiem dziwne to ale bardziej mi smutno niz jechał do niemiec na 7 tygodni może dlatego że tam będzie się świetnie bawić .

Cytat:

ja uwielbiam grzybki nie znacie się zupa grzybowa to jest to albo risotto
w ogóle ostatnio nie chce mi się jeść dziwne jem rano 1 kanapke pozniej normalny obiad i do tej pory jestem mega pojedzona nawet czuje ze przejedzona a do kawy wziełam jeszcze mały kawałek ciasta . Dawniej jadłam sniadanie obiad podwieczorek mały i kolacje i nie czułam przejedzenia tak jak teraz.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 21:05   #848
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
alkohol najlepie rozgrzewa sama napiłabym się czegos tylko pustki w domu ja nie lubie spac w długich spodniach i tak samo rekawów , jak cos to tylko rybaczki . A no ja jestem anty paraffinowa nic nie kupuje z parafiną wyjątkiem sa pilingi ale tylko do ciała.
Ja też wszystko przez ten brzucj jeszcze wczoraj tż zartował z niego to już w ogóle wiem dziwne to ale bardziej mi smutno niz jechał do niemiec na 7 tygodni może dlatego że tam będzie się świetnie bawić .
Kurcze, a ja dzisiaj stałam w kolejce w sklepie i akurat obok stały alkohole. Wpadła mi w oko pomarańczowa buteleczka To Wyborowa o smaku Mango. Jeszcze widziałam Arbus & Mięta Piłaś może?
Ja w sumie przez rok nie wnikałam w swój brzuch , a teraz mam do niego zastrzeżenia... Mój TŻ też wspomniał, że wcześniej takiego nie miałam, więc jest motywacja aby go zwalczyć

A co do grzybów to też je uwielbiam Mmm.. jajecznica z grzybami, albo zupa... Mega pychotka

Ja przed Studniówka schudłam 4 kg Taaaaki stres ! Nie wiem czemu haha

04.08.2009 r.

Edytowane przez mystery_
Czas edycji: 2013-09-12 o 21:07
Stary 2013-09-12, 21:17   #849
Katiusia
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze, a ja dzisiaj stałam w kolejce w sklepie i akurat obok stały alkohole. Wpadła mi w oko pomarańczowa buteleczka To Wyborowa o smaku Mango. Jeszcze widziałam Arbus & Mięta Piłaś może?
Ja w sumie przez rok nie wnikałam w swój brzuch , a teraz mam do niego zastrzeżenia... Mój TŻ też wspomniał, że wcześniej takiego nie miałam, więc jest motywacja aby go zwalczyć

A co do grzybów to też je uwielbiam Mmm.. jajecznica z grzybami, albo zupa... Mega pychotka

Ja przed Studniówka schudłam 4 kg Taaaaki stres ! Nie wiem czemu haha
Słyszałam, że Wyborowa Mango jest bardzo dobra Ja piłam limonkową czy jakąś tam ( tą zieloną) i też była niezła.
Ja bym się napiła Chocotelli
Stary 2013-09-12, 21:23   #850
201703061427
Konto usunięte

Katiusia Mystery ale robicie smaka ja niestety nie bo w sumie to piję tylko czysta drinki rzadko a jak już to mam 5 likerów smakowych żeby zrobic najprostsze drinki np sex on the beach , matko pyszny jest taki słodziutki teraz jestem sama wiec nawet jakbym chciała to nie miałabym z kim , za chwile zacznie sie gessler to pójdę zrobic kolacje może w trakcie kuchennych rewolucji zgłodnieje
Stary 2013-09-12, 21:50   #851
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
Słyszałam, że Wyborowa Mango jest bardzo dobra Ja piłam limonkową czy jakąś tam ( tą zieloną) i też była niezła.
Ja bym się napiła Chocotelli
Ja muszę tego Mango spróbować jeszcze Smaka mam ! uwielbiam zapach mango a co dopiero smak
Nie piłam Chocotelli, ale uwielbiam Sheridan's

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Katiusia Mystery ale robicie smaka ja niestety nie bo w sumie to piję tylko czysta drinki rzadko a jak już to mam 5 likerów smakowych żeby zrobic najprostsze drinki np sex on the beach , matko pyszny jest taki słodziutki teraz jestem sama wiec nawet jakbym chciała to nie miałabym z kim , za chwile zacznie sie gessler to pójdę zrobic kolacje może w trakcie kuchennych rewolucji zgłodnieje
Mi zazwyczaj szkoda kasy, żeby wydać za jednym razem aż tyle na te likiery itp. Do robienia drinków.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Ja spadam Dziewczynki spać Zmarzłam coś... A pod kołderką zawsze cieplej
Poza tym jutro rano idę na bazarek i może skoczę do lumpka

Dobranoc

04.08.2009 r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-12, 21:55   #852
Katiusia
Zakorzenienie

Cytat:
Też lubie sex on the bitch, także szykuj, a ja wpadam
Ja zawsze podczas kuchennych rewolucji głodnieje, ale te kotlety smażone we frytkownicy mi obrzydziły i przypomniały kotleta, którego dostałam w Zakopcu

Cytat:
Ja muszę tego Mango spróbować jeszcze Smaka mam ! uwielbiam zapach mango a co dopiero smak
Nie piłam Chocotelli, ale uwielbiam Sheridan's

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Mi zazwyczaj szkoda kasy, żeby wydać za jednym razem aż tyle na te likiery itp. Do robienia drinków.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Dobranoc
Też uwielbiam Sheridn'sa. Ogólnie lubię wszystko co słodkie
Dobranoc i udanych łowów na zakupach
Stary 2013-09-12, 22:13   #853
201703061427
Konto usunięte

Cytat:

Dobranoc
w tesco 5 mini likierów 20zł tanio i na pewno nie zepsują się bo dużej butli to masz racje dla siebie nie ma co kupować bo nawet u mnie w byłej pracy długo schodziły. dobranoc

Cytat:
Też lubie sex on the bitch, także szykuj, a ja wpadam
Ja zawsze podczas kuchennych rewolucji głodnieje, ale te kotlety smażone we frytkownicy mi obrzydziły i przypomniały kotleta, którego dostałam w Zakopcu

ja tez uwielbiam nie było mnie ale siostra opowiedziała mi jak wyszła przed ten lokal gdzie się pali i mówiła coś takiego: a teraz kur... ide na papieroska jak kucharki , pierdo... nie będę gotowała odgrzeje
spoko odcinek
ja piernicze patrze na fejsa i dziewczyna brata tz kupiła sobie taką bluzkę z bershki jak ja chciałam

Edytowane przez 201703061427
Czas edycji: 2013-09-12 o 22:31
Stary 2013-09-12, 23:46   #854
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
ja piernicze patrze na fejsa i dziewczyna brata tz kupiła sobie taką bluzkę z bershki jak ja chciałam
To teraz pozostaje Ci patrzec jak bluzeczka sie na niej pięknie prezentuje
no chyba, ze dalej chce kupić tą bluzke^^
Stary 2013-09-13, 00:08   #855
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
To teraz pozostaje Ci patrzec jak bluzeczka sie na niej pięknie prezentuje
no chyba, ze dalej chce kupić tą bluzke^^
własnie nie wiem co zrobię i tak widuje się z nią gł na imprezach bliższego kontaktu jakos nie mamy . Ja już tą bluzke miałabym tylko XS była za ciasna w biuscie a S trafiła mi sie dziwnie szyta bo miała ciasniejsze rękawy od XS, a kolejka była za duża żeby znowu isc mierzyć. I tak muszę się przejść bo mam upatrzone 2 inne bluzki które biorę na 100 % i zastanowie się jeszcze w przymierzalni. Ogólnie fajną kolekcje mają teraz nawet

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 00:29   #856
201604250949
Konto usunięte

Cytat:
własnie nie wiem co zrobię i tak widuje się z nią gł na imprezach bliższego kontaktu jakos nie mamy . Ja już tą bluzke miałabym tylko XS była za ciasna w biuscie a S trafiła mi sie dziwnie szyta bo miała ciasniejsze rękawy od XS, a kolejka była za duża żeby znowu isc mierzyć. I tak muszę się przejść bo mam upatrzone 2 inne bluzki które biorę na 100 % i zastanowie się jeszcze w przymierzalni. Ogólnie fajną kolekcje mają teraz nawet
Jak nie spotykasz sie z nią na codzien to ja bym brala
Tez czasem ze znajomą kupujemy te same ciuchy bo i tak na codzien kazda swoimi drogami chodzi
To moze do innej bershki się przejc zobacz czy tam S bedzie ok^^
Hm musze sie tam przejsc i oblukac co ciekawego teraz mają bo ostatnio to tylko w Stardivardiusie kupowalam, jakos tak po drodze byl
Mam nadzieje, ze ceny mnie za bardzo nie zabiją
Stary 2013-09-13, 01:17   #857
201703061427
Konto usunięte

Cytat:
Jak nie spotykasz sie z nią na codzien to ja bym brala
Tez czasem ze znajomą kupujemy te same ciuchy bo i tak na codzien kazda swoimi drogami chodzi
To moze do innej bershki się przejc zobacz czy tam S bedzie ok^^
Hm musze sie tam przejsc i oblukac co ciekawego teraz mają bo ostatnio to tylko w Stardivardiusie kupowalam, jakos tak po drodze byl
Mam nadzieje, ze ceny mnie za bardzo nie zabiją
w sumie masz racje pewnie ją wezmę bo do legginsów będzie idealna i bedzie pasować do nowej bluzy tż
zabijąja z roku na rok coraz bardziej czasami sie zastanawiam kto jest na tyle głupi zeby za niektóre szmatki tyle płacić . Ale kto bogatemu zabroni . Ale też są na szczeście rzeczy w sensowych cenach.
Stary 2013-09-13, 10:32   #858
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:

Byłam na bazarku i widziałam fajne kurtki takie przejściowe, między jezienią a zimą... Ale jeszcze się zastanawiam i pójdę jc za tydzień, bo widziałam fajna granatową

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
w tesco 5 mini likierów 20zł tanio i na pewno nie zepsują się bo dużej butli to masz racje dla siebie nie ma co kupować bo nawet u mnie w byłej pracy długo schodziły. dobranoc

ja tez uwielbiam nie było mnie ale siostra opowiedziała mi jak wyszła przed ten lokal gdzie się pali i mówiła coś takiego: a teraz kur... ide na papieroska jak kucharki , pierdo... nie będę gotowała odgrzeje
spoko odcinek
O, nawet nie wiedziałam, że są mini likiery

Kurcze, nie oglądałam wczoraj gessler, a z tego co mówisz to śmieszny odcinek

Znajdziesz ładniejszą

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
w sumie masz racje pewnie ją wezmę bo do legginsów będzie idealna i bedzie pasować do nowej bluzy tż
zabijąja z roku na rok coraz bardziej czasami sie zastanawiam kto jest na tyle głupi zeby za niektóre szmatki tyle płacić . Ale kto bogatemu zabroni . Ale też są na szczeście rzeczy w sensowych cenach.
ładne mają tam ciuszki, ale niestety ja właśnie jak spojrzę na cenę to łapię sie za głowę Drożyzna !

04.08.2009 r.

Stary 2013-09-13, 11:33   #859
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
Czasami sie zastanawiam kto jest na tyle głupi zeby za niektóre szmatki tyle płacić . Ale kto bogatemu zabroni . Ale też są na szczeście rzeczy w sensowych cenach.
DokładnieCeny czasem powalają, ale jak się coś mega spodoba to ciężko przejść obojętnie Jak ktoś ma pod ręką full kasy to co się dziwić:-]
Cytat:
Kurcze, nie oglądałam wczoraj gessler, a z tego co mówisz to śmieszny odcinek
Nie cierpię jej.Oglądałam 1 edycje masterchefa i jest irytująca na siłę upodabnia się do Gordona- żenada

Edytowane przez 201609081836
Czas edycji: 2013-09-13 o 11:34

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 11:49   #860
201703061427
Konto usunięte

ale okropna pogoda ja cos muszę sie zacząć uczyć dzisiaj , i jeszcze pokój posprzątać żeby jutro miec mniej na głowie. Ogólnie dalej myśle co by tu kupić tż i chyba zdecyduje sie na koszulke jego klubu liverpoolu tylko nie wiem czy taką klubową czy T-shirt do chodzenia na codzień .
Cytat:

Znajdziesz ładniejszą [COLOR="Silver"]
ładne mają tam ciuszki, ale niestety ja właśnie jak spojrzę na cenę to łapię sie za głowę Drożyzna !
no nie wiem ale była w spoko cenie bo 45zł kosztowała oprócz niej upatrzyłam sobie jeszcze 2 bluzki i koszule jeansowa ale wszystko w normalnych cenach ale fakt ogólnie jest to drogi sklep

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość

DokładnieCeny czasem powalają, ale jak się coś mega spodoba to ciężko przejść obojętnie Jak ktoś ma pod ręką full kasy to co się dziwić:-]

Nie cierpię jej.Oglądałam 1 edycje masterchefa i jest irytująca na siłę upodabnia się do Gordona- żenada
ja lubie kuchenne rewolucje a masterchefa nie oglądałam i raczej nie zamierzam
Stary 2013-09-13, 12:02   #861
Katiusia
Zakorzenienie

A u mnie słonecznie
Koleżanka mi zrobiła rano pobudkę, bo miała błędy w licencjacie nie nie miała gdzie poprawić.
A mnie dziś tak w głowie "strzyka", że ledwo funkcjonuję

Dziewczyny dziś piątek 13stego
Stary 2013-09-13, 12:35   #862
201609081836
Konto usunięte

Cytat:
ale okropna pogoda ja cos muszę sie zacząć uczyć dzisiaj , i jeszcze pokój posprzątać żeby jutro miec mniej na głowie. Ogólnie dalej myśle co by tu kupić tż i chyba zdecyduje sie na koszulke jego klubu liverpoolu tylko nie wiem czy taką klubową czy T-shirt do chodzenia na codzień .
U mnie coś lekko się przejaśnia Jak lubi koszulki z napisami to pewno lepsza na co dzień-praktyczniejsza.
Cytat:
A u mnie słonecznie
Koleżanka mi zrobiła rano pobudkę, bo miała błędy w licencjacie nie nie miała gdzie poprawić.
Fajnie jakie to już stare^^

Edytowane przez 201609081836
Czas edycji: 2013-09-13 o 12:49
Stary 2013-09-13, 14:19   #863
Gonya_waw
Rozeznanie

To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają

U mnie pada

Sent from iPad

Stary 2013-09-13, 14:25   #864
201703061427
Konto usunięte

muszę jechac ubezpieczyć samochód , taaaaak mi sie nie chcę
Cytat:
A u mnie słonecznie

zobaczymy jak skończy ten dzien bo fakt rozpoczął się srednio
coś mnie brzuch od rana boli.

Cytat:
Napisane przez Gonya_waw Pokaż wiadomość
U mnie pada
Sent from iPad
u mnie jeszcze nie niestety już pewnie jesien nadchodzi.
Stary 2013-09-13, 15:42   #865
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:

no nie wiem ale była w spoko cenie bo 45zł kosztowała oprócz niej upatrzyłam sobie jeszcze 2 bluzki i koszule jeansowa ale wszystko w normalnych cenach ale fakt ogólnie jest to drogi sklep
Ja bym brała raczej taka do chodzenia na codzień jest bardziej praktyczna.

A to jeszcze sensowne ceny skoro tak Myślałam, że ok.60-70 zł

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość

Też tak sądzę Zresztą te jej teksty i zachowanie w tv to żenada. Np. raz rzucała we właściciela orzechami

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
A u mnie słonecznie

To przeniosło się na Ciebie... u mnie kark już prawie normalnie funkcjonuje
A tam, ten piątek... Dzień jak codzień

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

A ja chyba za tydzień kupie sobie jeszcze jedną kurtkę taką przejściową... na okres między jesienia a zimą... bo mam jedną, ale jest w odcieniu niebieskim i wg mnie już z niej wyrosłam tzn. rozmiarowo pasuje, ale ten kolor... dziecinny

Ciekawe czy TŻ znajdzie dzisiaj dla mnie czas...

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Kupujcie i polecajcie sukienkę !
Mi jest niepotrzebna... a kosztowała 149.90 zł. Oddaję za 70 zł + przesyłka :
tutaj klikajcie
sorrka, że reklamuję, ale może akurat ktoś będzie zainteresowany

04.08.2009 r.

Edytowane przez mystery_
Czas edycji: 2013-09-13 o 15:45
Stary 2013-09-13, 15:43   #866
Katiusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym brała raczej taka do chodzenia na codzień jest bardziej praktyczna.

A to jeszcze sensowne ceny skoro tak Myślałam, że ok.60-70 zł

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

Też tak sądzę Zresztą te jej teksty i zachowanie w tv to żenada. Np. raz rzucała we właściciela orzechami

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

To przeniosło się na Ciebie... u mnie kark już prawie normalnie funkcjonuje
A tam, ten piątek... Dzień jak codzień

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

A ja chyba za tydzień kupie sobie jeszcze jedną kurtkę taką przejściową... na okres między jesienia a zimą... bo mam jedną, ale jest w odcieniu niebieskim i wg mnie już z niej wyrosłam tzn. rozmiarowo pasuje, ale ten kolor... dziecinny

Ciekawe czy TŻ znajdzie dzisiaj dla mnie czas...
Kup.kup

Cholera, tak sobie tu napisałam o tym piątku 13stego, a jechałam po mamę samochodem i mi odpadł tłumki w aucie przedni
Stary 2013-09-13, 15:47   #867
mystery_
Zakorzenienie

katiusia a widzisz... pech to pech.. ja jeszcze go nie zaznałam

04.08.2009 r.

Stary 2013-09-13, 15:51   #868
Katiusia
Zakorzenienie

Cytat:
katiusia a widzisz... pech to pech.. ja jeszcze go nie zaznałam
To nawet nie mów tego głośno W tym moim aucie już się wszystko psuje
Stary 2013-09-13, 16:04   #869
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
To nawet nie mów tego głośno W tym moim aucie już się wszystko psuje
no niestety, auto to też wydatek

04.08.2009 r.

Stary 2013-09-13, 16:59   #870
Gonya_waw
Rozeznanie

Ja nawet nie mam prawka, a teraz na zimę by się przydało

Sent from iPad

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości