|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Zaczęło padac a ja akurat wywiesiłam pranie i musiałam wracać wszystko pozbierać
muszę teraz zastanowic sie co kupic tż na urodziny niby mam parę pomysłów niby nie zobaczymy Cytat:
muffka gonya katiusia ale ponuro się zrobiło po waszych wypowiedziach ![]() gonya ja też dzisiaj juz wypiłam 2 , uwielbiam zieloną herbate Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-09-12 o 17:01 |
|
|
|
|
|
#842 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Przebije cię
ja już dwa dzbanki ![]() Sent from iPad |
|
|
|
|
#843 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- Cytat:
![]() Mi to obojętne czy długie, czy krótkie, ale ważne, żeby w okresie zimowym mieć bluzke na długi rękaw, a trudno znaleźć zestaw spodenek lub rybaczek + bluzke na długi r. No już wspominałaś, że bez parafiny kremów używasz. A ja jakoś nie mam z nimi problemu, chociaż wiem, że są różne opinie na temat tej parafiny. ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
Ja do botek mam zazwyczaj długie spodnie, te krótkie się nie sprawdzają No chyba, że do trampek czy balerinek lub zimówek ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
Ja jak były upały to super czułam się w swoim ciele, a teraz tak jakoś opadł ten mój entuzjazm i chyba musze zacząć robić te brzuszki, bo samo nic się nie zrobi. Oczywiście wielkiej tragedii nie ma, ale chciałabym 2-3 kg schudnąć ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- kaori16 te 9 dni szybko zleci |
||||
|
|
|
|
#844 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie bylo tak zle jak myslalam, cos tam sie nazbieralo a przy okazji pies sie wybiegal ![]() Ja tez lubie tylko zbierac
|
|
|
|
|
|
#845 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#846 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#847 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
sama napiłabym się czegos tylko pustki w domu Ja też wszystko przez ten brzucj jeszcze wczoraj tż zartował z niego to już w ogóle wiem dziwne to ale bardziej mi smutno niz jechał do niemiec na 7 tygodni może dlatego że tam będzie się świetnie bawić .Cytat:
nie znacie się zupa grzybowa to jest to albo risotto w ogóle ostatnio nie chce mi się jeść dziwne jem rano 1 kanapke pozniej normalny obiad i do tej pory jestem mega pojedzona nawet czuje ze przejedzona a do kawy wziełam jeszcze mały kawałek ciasta . Dawniej jadłam sniadanie obiad podwieczorek mały i kolacje i nie czułam przejedzenia tak jak teraz |
||
|
|
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piłaś może? ![]() Ja w sumie przez rok nie wnikałam w swój brzuch , a teraz mam do niego zastrzeżenia... Mój TŻ też wspomniał, że wcześniej takiego nie miałam, więc jest motywacja aby go zwalczyć ![]() A co do grzybów to też je uwielbiam Mmm.. jajecznica z grzybami, albo zupa... Mega pychotka Ja przed Studniówka schudłam 4 kg Taaaaki stres ! Nie wiem czemu haha
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-09-12 o 21:07 |
|
|
|
|
|
#849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się napiła Chocotelli
|
|
|
|
#850 |
|
Konto usunięte
|
Katiusia Mystery ale robicie smaka
ja niestety nie bo w sumie to piję tylko czysta
|
|
|
|
|
#851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Smaka mam ! uwielbiam zapach mango a co dopiero smak ![]() Nie piłam Chocotelli, ale uwielbiam Sheridan's ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
Do robienia drinków.---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Ja spadam Dziewczynki spać Zmarzłam coś... A pod kołderką zawsze cieplej Poza tym jutro rano idę na bazarek i może skoczę do lumpka Dobranoc |
||
|
|
|
|
#852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze podczas kuchennych rewolucji głodnieje, ale te kotlety smażone we frytkownicy mi obrzydziły i przypomniały kotleta, którego dostałam w Zakopcu ![]() Cytat:
Dobranoc i udanych łowów na zakupach
|
|
|
|
#853 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo dużej butli to masz racje dla siebie nie ma co kupować bo nawet u mnie w byłej pracy długo schodziły. dobranoc ![]() Cytat:
nie było mnie ale siostra opowiedziała mi jak wyszła przed ten lokal gdzie się pali i mówiła coś takiego: a teraz kur... ide na papieroska jak kucharki , pierdo... nie będę gotowała odgrzeje spoko odcinek ![]() ja piernicze patrze na fejsa i dziewczyna brata tz kupiła sobie taką bluzkę z bershki jak ja chciałam Edytowane przez 201703061427 Czas edycji: 2013-09-12 o 22:31 |
||
|
|
|
|
#854 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#855 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#856 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tez czasem ze znajomą kupujemy te same ciuchy bo i tak na codzien kazda swoimi drogami chodzi ![]() To moze do innej bershki się przejc zobacz czy tam S bedzie ok^^ Hm musze sie tam przejsc i oblukac co ciekawego teraz mają bo ostatnio to tylko w Stardivardiusie kupowalam, jakos tak po drodze byl ![]() Mam nadzieje, ze ceny mnie za bardzo nie zabiją
|
|
|
|
|
|
#857 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zabijąja z roku na rok coraz bardziej . Ale też są na szczeście rzeczy w sensowych cenach.
|
|
|
|
|
|
#858 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
Kurcze, nie oglądałam wczoraj gessler, a z tego co mówisz to śmieszny odcinek ![]() Znajdziesz ładniejszą ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#859 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ceny czasem powalają, ale jak się coś mega spodoba to ciężko przejść obojętnie Jak ktoś ma pod ręką full kasy to co się dziwić:-]Cytat:
Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-09-13 o 11:34 |
||
|
|
|
|
#860 | ||
|
Konto usunięte
|
ja cos muszę sie zacząć uczyć dzisiaj , i jeszcze pokój posprzątać żeby jutro miec mniej na głowie. Ogólnie dalej myśle co by tu kupić tż i chyba zdecyduje sie na koszulke jego klubu liverpoolu tylko nie wiem czy taką klubową czy T-shirt do chodzenia na codzień .Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie słonecznie
Koleżanka mi zrobiła rano pobudkę, bo miała błędy w licencjacie nie nie miała gdzie poprawić. A mnie dziś tak w głowie "strzyka", że ledwo funkcjonuję ![]() Dziewczyny dziś piątek 13stego
|
|
|
#862 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak lubi koszulki z napisami to pewno lepsza na co dzień-praktyczniejsza. Cytat:
jakie to już stare^^
Edytowane przez 201609081836 Czas edycji: 2013-09-13 o 12:49 |
||
|
|
|
|
#863 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
U mnie pada
Sent from iPad |
|
|
|
|
#864 | |
|
Konto usunięte
|
muszę jechac ubezpieczyć samochód , taaaaak mi sie nie chcę
Cytat:
coś mnie brzuch od rana boli. u mnie jeszcze nie |
|
|
|
|
|
#865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to jeszcze sensowne ceny skoro tak Myślałam, że ok.60-70 zł ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
Zresztą te jej teksty i zachowanie w tv to żenada. Np. raz rzucała we właściciela orzechami ![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
A tam, ten piątek... Dzień jak codzień ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- A ja chyba za tydzień kupie sobie jeszcze jedną kurtkę taką przejściową... tzn. rozmiarowo pasuje, ale ten kolor... dziecinny Ciekawe czy TŻ znajdzie dzisiaj dla mnie czas... ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Kupujcie i polecajcie sukienkę ! Mi jest niepotrzebna... a kosztowała 149.90 zł. Oddaję za 70 zł + przesyłka : tutaj klikajcie sorrka, że reklamuję, ale może akurat ktoś będzie zainteresowany
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-09-13 o 15:45 |
|||
|
|
|
|
#866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholera, tak sobie tu napisałam o tym piątku 13stego, a jechałam po mamę samochodem i mi odpadł tłumki w aucie przedni
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
katiusia a widzisz... pech to pech.. ja jeszcze go nie zaznałam
|
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
To nawet nie mów tego głośno
W tym moim aucie już się wszystko psuje
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety, auto to też wydatek
|
|
|
|
|
#870 |
|
Rozeznanie
|
Ja nawet nie mam prawka, a teraz na zimę by się przydało
Sent from iPad |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:16.

muszę teraz zastanowic sie co kupic tż na urodziny niby mam parę pomysłów niby nie zobaczymy 

ja już dwa dzbanki 

Muszę się z tym przespać 

nie znacie się 

Mój TŻ też wspomniał, że wcześniej takiego nie miałam, więc jest motywacja aby go zwalczyć 

Jak ktoś ma pod ręką full kasy to co się dziwić:-]