|
|
#841 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
Oo duac też kiedyś stosowałam. A ile czasu juz go nakładasz? bo nawet szybko widziałam efekty, jak smarowałam punktowo, głównie czoło.
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
i nie było go!
super, ja dopiero się będę zabierać za ćwiczenia, ale postanowiłam, że od dzisiaj ćwiczę codziennie, więc będą na pewno! ![]() duac też stosowałam punktowo, ale nie widziałam jakichś zadowalających efektów
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
bee super ze nie pilas. dzielne dziewcze
ja bede sie tez musiala wybrac wreszcie do dermatologa bo znow mam wysypy. a tak ladnie mi schodzilo po maseczkach aspirynowych i tez co uzywam do mycia. spicie juz? bo ja usypiam jedno takiego male a najchetniej to bym grzala lozko |
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie śpię, zbieram się do ćwiczeń i coś się zebrać nie mogę
![]() ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:54 ---------- no dobra, było tylko 20 minut, ale po takiej przerwie i o tej porze, to i tak lepsze niż nic ![]() do jutra kochane!
|
#845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja padłam wczoraj jak tylko się położyłam, i tak powinno być. tylko, że głowa mnie boli już od rana
Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-12-11 o 05:26 |
|||
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
rozpisalyscie sie![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jestem niewyspana. na szczescie dzieciaki zaraz do przedszkola wyszykuje i ide spac. |
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Edyta kiedyś na problemy z cerą używałam acne-derm - był fajny na przebarwienia i wszelkie krostki. Odezwę się wieczorem, teraz może trochę popracuję Miłego dnia laski |
|
|
|
#849 |
|
Rozeznanie
|
Spamerki jedne
Taaaaak mi się nie chciało dzisiaj wstawać... ![]() edyta ja niestety z kremami nie pomogę :/ Bee brawo za ćwiczenia ![]() karcia za maturkę
|
|
#850 |
|
Zadomowienie
|
ja bardzo lubię na pojedyncze syfki które mi od czasu do czasu wyskakują nakładać punktowo olejek z tamanu...
polecam mi służy ![]() i witam
|
|
#851 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj przestawiałam budzik przez 1,5h ![]() co do kremów to polecam też serię vichy normaderm. pamiętam, że jak stosowałam razem chyba żel do twarzy, krem na dzień i na noc, to cerę miałam naprawdę ładną
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Bee ale pomyśl sobie, że im szybciej zlecą święta tym szybciej zacznie się nowy rok i może jakaś większa motywacja?
|
|
|
|
#854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie się cera poprawiła jak zaczęłam używać mydła (zwykłego) do buzi. Przestałam pić tyle alkoholu (lol, jak to brzmi ),pilnować, żeby po imprezie nie iść spać w makijażu (no wiecie, człowiek bardzo często zmęczony był
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
gdzieś czytałam, że mycie buzi mydłem to nie dobry pomysł ale nie pamiętam dlaczego. a co do spania w makijażu po imprezie to też jest mój problem, zwyczajnie nie mam sił. tak samo jak jestem u TŻ, rzadko kiedy zmywam bo odpływam z reguły jak oglądamy film
|
|
|
|
#856 |
|
Rozeznanie
|
Mydło wysusza skórę, dlatego nie powinno się nim myć buzi. Jednak tylko dzięki temu nie mam non stop zasyfionej cery. :/
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
ehh. niektórzy mają taką idealną cerę, nawet jeden syfek im się nie zrobił
|
|
|
|
#858 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
także brawoo ![]() Cytat:
ja tez dzisiaj przez pół godziny biłam się z myślami czy iść na uczelnie czy sobie odpuścić, ale w końcu się przemogłam, skoro już wstalam rano ![]() Cytat:
hahaIdę dzisiaj do fryzjera, w końcuu.
|
|
#859 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze pewnie przez te wszystkie pyszności przytyję jeszcze bardziej potem zaraz będzie sylwester i na chwilę obecną najchętniej spędziłabym go w domu z mamą, żebym nie musiała się nikomu pokazywać... ale akurat co do nowego roku to się zgodzę. że motywacja będzie większa to mało powiedziane będzie ogromna!!! 2014 to będzie mój rok, taki mam plan! (a właściwie to nasz, gdzie wszystkie pięknie schudniemy i już żaden zgubiony kg już nam nie wróci! )![]() Cytat:
a potem zawsze robię sobie herbartkę![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- no dokładnie! nawet nie wiesz jak mocno musiałam się powstrzymywać, żeby tego nie napisać!![]() i co robisz? zwykłe podcięcie końcówek czy jakaś drastyczna zmiana? ![]() ja jestem umówiona do mojego fryzjera na 23 grudnia (tu we Wrocku nie chciałam do żadnego iść, tam mam zaufanego ) i się zastanawiam nad jakąś metamorfozą
|
|
#860 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo no to pochwal się co będziesz robiła i efektem ![]() Cytat:
też liczę na ten 2014. herbatkę po powrocie z imprezy? tego to jeszcze nie słyszałam
|
||
|
|
|
#861 |
|
Wtajemniczenie
|
Muszę odrosty pokryć, i trochę się boję żeby nic mi nie spaprała bo ide do tej fryzjerki pierwszy raz, więc metamorfoza będzie jak wyjdzie mi nie ten odcień co chcę
i końcówki tylko podciąć(tutaj też się boję zeby mi nie scieła połowy włosów, bo zapuszczam ![]() ale jakaś wieksza zmiana na nowy rok, to w sumie dobry pomysł, tak żeby zostawić za sobą stary rok i wejść w nowy z nową fryzurą
|
#862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż często nawet nie zdążę jej wypić, bo zasnę zanim wystygnie ale to wtedy przynajmniej jak się rano budzę mam od razu pod ręką coś do picia![]() Cytat:
![]() najlepiej by było wejść jeszcze z nową figurą, ale... nie nie nie! nie napiszę znowu 'lepszy rydz niż nic!' muszę sobie chyba zrobić odwyk też od tego
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
Co do cery chciałam zacząć brać izotek lub podobne coś na A
ale jak powiedziałam to Tz to taki zły ze jednak póki co tego nie zrobię. A tak to jutro wybieram się po jakiś podklad, dzisiaj nie widziałam żadnych fajnych promocji ,) Moja waga oszalala, chyba będę musiała kupić nowa ![]() A co wstawić do klubu?? )Wieczorkiem silownia ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego zły? waga to zło
|
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie ja teraz nie mam takich problemów z cera, ale chciałabym mieć taką jak pupcia niemowlaka hebe![]() ![]() A zdj czy fb to jak będę miała neta na kompie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co, każdy lek ma skutki uboczne, jak przeczytałam jakie mają antybiotyki (między innymi ten co ja stosuję) to aż się za głowę złapałam
zresztą każdy lek, pewnie nawet przeciwbólowyczekamy |
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#868 |
|
Konto usunięte
|
Ja też muszę się wybrać do fryzjera końcówki takie rozdwojone i zniszczone że masakra Nie wiem co tu jeszcze napisać, dieta u mnie wygląda słabo, jem lekkie rzeczy, bułki (chleba nie mogę) chudy rosolek dzisiaj wpadł i kurczak z rosołu, wszystko na ten mój żołądek a i tak nie czuje się najlepiej ech. Dobra nie truje, a wy co tam ciekawego, oprócz zmian fryzur? |
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja "tylko" przez 40 minut A i tak ledwo wstałam, jak zwykle ![]() Chętnie zobaczę efekt końcowy U mnie dziś nieciekawy dzień |
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;44117126]
Ja też muszę się wybrać do fryzjera końcówki takie rozdwojone i zniszczone że masakra Nie wiem co tu jeszcze napisać, dieta u mnie wygląda słabo, jem lekkie rzeczy, bułki (chleba nie mogę) chudy rosolek dzisiaj wpadł i kurczak z rosołu, wszystko na ten mój żołądek a i tak nie czuje się najlepiej ech. Dobra nie truje, a wy co tam ciekawego, oprócz zmian fryzur?[/QUOTE] ja też się dziś źle czuję, jakaś jestem pełna i napuchnięta ![]() a gdzie Ty pracujesz bingosik? zgadnijcie co mi tata powiedział - że ''przytyłam'' na buzi mam nadzieję, że to tylko chwilowe bo mam węzły chłonne powiększone. ale jutro sobie robię oczyszczający dzień na jabłkach |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.

i czuję się super 

ja padłam wczoraj jak tylko się położyłam, i tak powinno być. tylko, że głowa mnie boli już od rana

mam nadzieję, że to tylko chwilowe bo mam węzły chłonne powiększone. ale jutro sobie robię oczyszczający dzień na jabłkach