Dziewczyny z Londynu- łączmy się! Część III - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-25, 14:55   #841
MonnieB
Zakorzenienie

Dot.: Dziewczyny z Londynu- łączmy się! Część III

Cytat:
Napisane przez Syl993 Pokaż wiadomość
Na szczescie jeszcze nie zawsze udaje jej sie wstac przy czyms, wiec troche jeszcze jezdzi na pupie.

Co do Londynu, to kazda z nas ma inne zdanie, jednemu sie uda, drugiemu nie, jesli nie sprobujesz to sie nie dowiesz.
No ale niedługo się zacznie :d będzie Ci uciekać, a Ty będziesz za nią biegać ha
Stary 2014-10-25, 15:43   #842
Syl993
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
No ale niedługo się zacznie :d będzie Ci uciekać, a Ty będziesz za nią biegać ha
Wysle ja do tesco i bedzie przerwaca Ci rzeczy ha
Ej widzialas wyprzedaze na dziale domowym jakie byly ? Nie wiem czy w innych sklepach tez ale u nas ceny byly smieszne, pojemniki z 8£ na 1,6£.
Syl993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 23:46   #843
Shevya
Skrzat leśny

Wybiera się któraś z Was na koncert Bryana Adamsa, 22 listopada O2 Arena?

˝ Słowa - więcej nic,
potrafimy pięknie gadać - nie umiemy żyć ˝

tumblr | last.fm
Shevya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-25, 23:57   #844
kasia_no87
Zakorzenienie

GG do kasia_no87 Send a message via Skype™ to kasia_no87

Ja bym poszla. Lubie go

exAparatka
góra: 30.06.2010 - 8.04.2013
dół: 4.08.2011 - 8.04.2013
kasia_no87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-26, 09:09   #845
Sunnivaa
Zadomowienie

Ja wczoraj wlasnie miałam induction w Tesco, czy dobrze rozumiem ze któraś z Was juz tam pracuje? Ja co prawda w Windsor no ale liczy sie sam fakt a ogółem normalna prace zaczynam juz jutro. Tylko przez najbliższe 10 dni bede ciagnąć i Legoland i Tesco (10-3 Legoland, 4.30-8.30 Tesco) potem mam nadzieje ze bede mogła brać duuuuzo nadgodzin

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-10-26, 12:46   #846
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunnivaa Pokaż wiadomość
Ja wczoraj wlasnie miałam induction w Tesco, czy dobrze rozumiem ze któraś z Was juz tam pracuje? Ja co prawda w Windsor no ale liczy sie sam fakt a ogółem normalna prace zaczynam juz jutro. Tylko przez najbliższe 10 dni bede ciagnąć i Legoland i Tesco (10-3 Legoland, 4.30-8.30 Tesco) potem mam nadzieje ze bede mogła brać duuuuzo nadgodzin

Ja pracuję w Tesco
Stary 2014-10-28, 09:43   #847
Shevya
Skrzat leśny

Cytat:
Napisane przez kasia_no87 Pokaż wiadomość
Ja bym poszla. Lubie go
Ja właśnie też... tylko w czas sprawdziłam, że bilety wyprzedane, a pewnie przed areną będą sporo droższe, a chwilowo mnie nie stać

W ogóle lipa straszna, praca zapowiadała się dobrze, a tu przedświąteczna cisza. Mam doła, nie chcę teraz wracać do Polski

˝ Słowa - więcej nic,

tumblr | last.fm

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-28, 19:58   #848
travis
Zakorzenienie

GG do travis

u mnie w firmie potrzeba kogos na full time. niestety minimalna placa tylko. moznaaplikowac na stronie firmy Krispy Kreme. lokalizacja London bridge station
szukam tez teamleadera do kateringu, full time. na pocatek 7na godzine potem mozliwa podwyzka 50p

Edytowane przez travis
Czas edycji: 2014-10-28 o 20:03
travis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 12:01   #849
MonnieB
Zakorzenienie

U mnie w tesco tez chyba jeszcze przyjmuja woolwich extra. Placa chyba 7.60 ale nie wiem dokladnie bo sie pozmienialo... podwyzki sa tez

Edytowane przez MonnieB
Czas edycji: 2014-10-29 o 12:02
MonnieB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 21:11   #850
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

czesc Dziewczyny, dolaczam do Was Przyjechalam w czw, szukam pracy, mam pokoj, ale w sumie jest 6. osob, wydaje mi sie troche tloczno, ale jak na razie nie ma nic lepszego..
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-29, 21:27   #851
Shevya
Skrzat leśny

To dziewczyny daleko w sumie ode mnie jesteście - ja z Battersea (co jest trochę dla mnie dziwne, bo jakieś 50m od domu mam stację kolejki Clapham J.)... Chociaż ostatnio poniosło mnie pieszo do centrum pod Big Ben i wcale nie było tak źle, a w obydwie strony to 16km wyszło z buta
Cytat:
Napisane przez misior920127 Pokaż wiadomość
czesc Dziewczyny, dolaczam do Was Przyjechalam w czw, szukam pracy, mam pokoj, ale w sumie jest 6. osob, wydaje mi sie troche tloczno, ale jak na razie nie ma nic lepszego..
Hej Która część Londynu?

˝ Słowa - więcej nic,

tumblr | last.fm

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 21:28   #852
kasia_no87
Zakorzenienie

Ja colliers wood. Wcale nie daleko. Od stycznia bede pracowac na clapham.

exAparatka
Stary 2014-10-29, 21:32   #853
misior920127
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Shevya Pokaż wiadomość

Hej Która część Londynu?
Seven Sisters W tamtym roku byłam 3. miesiace, praca wakacyjna, ale skonczylam studia w lutym i dopiero teraz sie zebrałam zeby przyjechac. Poroznosilam cv po Oxford Street i po Starbucksach, powysyłałam pewłno aplikacji online, teraz czekam na telefon ale powiem Wam, że ciężko mi trochę chociaż chciałam bardzo wyjechać, ale trochę mnie tęsknota dopada..
Stary 2014-10-29, 21:39   #854
Shevya
Skrzat leśny

Cytat:
Ja colliers wood. Wcale nie daleko. Od stycznia bede pracowac na clapham.
Ooo jak fajnie, jeśli dotrwam tutaj do stycznia to będę się chciała wprosić w odwiedziny gdzieś w okolicy
Cytat:
Napisane przez misior920127 Pokaż wiadomość
Seven Sisters W tamtym roku byłam 3. miesiace, praca wakacyjna, ale skonczylam studia w lutym i dopiero teraz sie zebrałam zeby przyjechac. Poroznosilam cv po Oxford Street i po Starbucksach, powysyłałam pewłno aplikacji online, teraz czekam na telefon ale powiem Wam, że ciężko mi trochę chociaż chciałam bardzo wyjechać, ale trochę mnie tęsknota dopada..
Czekanie najgorsze... a jak z językiem u Ciebie?
Ja szału dostaję bez pracy - nie znam tu nikogo prócz jednej koleżanki z liceum (ale mieszka na północy, Southgate) i w wolne wieczory nie mam co robić. Wprawdzie mieszkam z tatą, ale on do 7 pracuje, więc gdy nie idę do pracy to jest ciężko, samemu włóczyć się też niezbyt fajnie, na oysterce kasy nie mam bo szkoda wydawać... I pozostaje tylko odświeżać londynek w poszukiwaniu ogłoszeń A do pracy jako kelnerka się nie nadaję, bo nie czuję się na tyle pewnie z angielskim no i koło się zamyka. Musiałam się wyżalić

˝ Słowa - więcej nic,

tumblr | last.fm
Stary 2014-10-29, 22:03   #855
misior920127
Zakorzenienie

z mówieniem nie mam problemu, ale gorzej ze zrozumieniem, co oni bełkoczą... amerykański akcent - jak najbardziej, brytyjski strasznie słabo... kelnerka odpada u mnie również właśnie mnie też to denerwuje, takie siedzenie bez sensu.. fajnie, że przynajmniej z tata jestes

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-29, 22:11   #856
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo jak fajnie, jeśli dotrwam tutaj do stycznia to będę się chciała wprosić w odwiedziny gdzieś w okolicy

Ja szału dostaję bez pracy - nie znam tu nikogo prócz jednej koleżanki z liceum (ale mieszka na północy, Southgate) i w wolne wieczory nie mam co robić. Wprawdzie mieszkam z tatą, ale on do 7 pracuje, więc gdy nie idę do pracy to jest ciężko, samemu włóczyć się też niezbyt fajnie, na oysterce kasy nie mam bo szkoda wydawać... I pozostaje tylko odświeżać londynek w poszukiwaniu ogłoszeń A do pracy jako kelnerka się nie nadaję, bo nie czuję się na tyle pewnie z angielskim no i koło się zamyka. Musiałam się wyżalić
Moim zdaniem ani angielski ani samopoczucie na lepsze sie nie zmienia jesli bedziesz kazda wolna chwile siedziec w domu, a w Londynie jest milion rzeczy ktore mozna robic nie ponoszac kosztow innych niz Oysterka.
Ja tam czesto wlocze sie sama i mi to nie przeszkadza, lepsze to niz zamknac sie w czterech scianach.
Stary 2014-10-29, 22:18   #857
Shevya
Skrzat leśny

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Moim zdaniem ani angielski ani samopoczucie na lepsze sie nie zmienia jesli bedziesz kazda wolna chwile siedziec w domu, a w Londynie jest milion rzeczy ktore mozna robic nie ponoszac kosztow innych niz Oysterka.
Ja tam czesto wlocze sie sama i mi to nie przeszkadza, lepsze to niz zamknac sie w czterech scianach.
Na szczęście dziś jest pierwszy dzień, który od dechy do dechy przesiedziałam w pokoju. Jest więc nadzieja, chociaż włóczyć się sama lubię najbardziej po parkach.
Hm, co z tego miliona polecasz na niedzielne wieczory? Ostatnio z koleżanką chciałyśmy wyjść, ale kompletnie zabrakło nam pomysłów, obszar ograniczał się zaś tylko do centrum.

˝ Słowa - więcej nic,

tumblr | last.fm
Stary 2014-10-29, 23:32   #858
Syl993
Zadomowienie

Cytat:
Hm, co z tego miliona polecasz na niedzielne wieczory? Ostatnio z koleżanką chciałyśmy wyjść, ale kompletnie zabrakło nam pomysłów, obszar ograniczał się zaś tylko do centrum.
Tylko nie chodzcie po parkach wieczorami, zeby was nie zamkneli w nim.
Ja tak kiedys mialam, teraz sie z tego smieje ale wtedy myslalam, ze sie posikam ze strachu.
Syl993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 00:23   #859
Sunnivaa
Zadomowienie

Ehh... Jest juz po północy, dawno powinnam spac ale niet bo znowu mam jakaś depresje. Do dupy czasem. Wolne ostatnie miałam w czwartek tydzien temu i jak teraz sobie myśle ze jeszcze musze czekac do środy to mnie szlag trafia... 2 prace na raz, masakra. A wiem ze jak bede miała wolny dzien to bedzie jeszcze gorzej bo wtedy samotność jeszcze bardziej dobija. I siedzę w pokoju 24 godziny, tyle co moze pranie zrobię i cos ogarne, wyjsc siły miec nie bede a i nie mam z kim ani gdzie. I tak mi sie tutaj powodzi. Wszystko jest niby ok, mam prace, za co żyć, ale jakby nie było w Polsce ataków paniki wieczorami nie miałam a tutaj mam i mnie to przeraża...

Stary 2014-10-30, 06:50   #860
kasia_no87
Zakorzenienie

Co mozna robic w Londynie samemu? Hmmm duuzo rzeczy ale wiadomo lepiej jak sie ma kase i z kim isc. A tak to parki, muzea, ogolnie Londyn pozwiedzac, itp to z tych darmowych. A jak sie ma kase to mozliwosci jest duzo wiecej.

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ----------

Cytat:
Ehh... Jest juz po północy, dawno powinnam spac ale niet bo znowu mam jakaś depresje. Do dupy czasem. Wolne ostatnie miałam w czwartek tydzien temu i jak teraz sobie myśle ze jeszcze musze czekac do środy to mnie szlag trafia... 2 prace na raz, masakra. A wiem ze jak bede miała wolny dzien to bedzie jeszcze gorzej bo wtedy samotność jeszcze bardziej dobija. I siedzę w pokoju 24 godziny, tyle co moze pranie zrobię i cos ogarne, wyjsc siły miec nie bede a i nie mam z kim ani gdzie. I tak mi sie tutaj powodzi. Wszystko jest niby ok, mam prace, za co żyć, ale jakby nie było w Polsce ataków paniki wieczorami nie miałam a tutaj mam i mnie to przeraża...

Bo skupiasz sie caly czas na pracy. Musisz zaczac zyc, robic cos w wolnym czasie, spotykac sie z ludzmi. Tez mialam taki okres, ze nic mi sie nie chcialo robic w weekendy, tylko bym siedziala w domu i sie uzalala i myslala o powrocie do domu...dopiero jak zaczelam sobie organizowac czas nie przed netem, zaczelam wychodzic i spotykac sie z ludzmi, robic cos a nie gnic przed lapkiem, to odechcialo mi sie wracac do Polski i zaczelam widziec uroki zycia w UK.

exAparatka
Stary 2014-10-30, 06:56   #861
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:

Ciesz się że masz gdzie mieszkać i możesz bez spinki szukać pracy, niektórzy jadą z tysiakiem w kieszeni i szukają czegokolwiek, aby tylko pokój opłacić.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 07:45   #862
Sunnivaa
Zadomowienie

Skupiam sie na pracy bo wychodzę z domu przed 9 i wracam o 22, ciezko zeby to jakos ominąć ale tylko tak tymczasowo. Musze kasę zarobić na laptopa i potem zacząć oszczędzać na studia. Aktualnie kasy prawie nie mam (bo od 2 msc nie dostałam wypłaty tylko mała cześć żebym miała za co żyć) wiec tez nie moge sobie wyjsc na miasto bo mnie na to nie stac.
Mam znajomych w domu, byłam pare razy na imprezach z dziewczyna z pokoju obok, jest tez R. (Który chyba jest głównym powodem moich napadów paniki ale bez niego to w ogole chyba bym sie zastrzeliła z nudy i samotności) ale jednak... Nowych ludzi poznaje tylko i jedynie w pracy a ze prace nałogowo zmieniam to ciezko te znajomosci rozwijać. Także na razie musze pracować bez dni wolnych, do 22, bez kasy na jakieś wyskoki i jakos sie nie załamywać

Stary 2014-10-30, 07:45   #863
Shevya
Skrzat leśny

Cytat:
Napisane przez Syl993 Pokaż wiadomość
Tylko nie chodzcie po parkach wieczorami, zeby was nie zamkneli w nim.
Ja tak kiedys mialam, teraz sie z tego smieje ale wtedy myslalam, ze sie posikam ze strachu.
Zawsze sprawdzam godziny otwarcia parku, na szczęście I jak sobie poradziłaś z wydostaniem się, ogrodzenie było przyjazne?
Cytat:
Co mozna robic w Londynie samemu? Hmmm duuzo rzeczy ale wiadomo lepiej jak sie ma kase i z kim isc. A tak to parki, muzea, ogolnie Londyn pozwiedzac, itp to z tych darmowych. A jak sie ma kase to mozliwosci jest duzo wiecej.
Słowo-klucz to "ogólnie" - to wiem, ale jak przychodzi do konkretów to już jest gorzej niestety, w sumie czas też ogranicza.
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4873088 2]Ciesz się że masz gdzie mieszkać i możesz bez spinki szukać pracy, niektórzy jadą z tysiakiem w kieszeni i szukają czegokolwiek, aby tylko pokój opłacić.[/QUOTE]
Ależ ja się cieszę, bo mogłam równie dobrze spać w parku czy gdziekolwiek pod sklepem. Tylko to nie znaczy, że powinnam skakać z radości z powodu mojej sytuacji, bo ktoś ma gorzej... No tak to nie działa.

Sunnivaa tulę Cię mocno Masz tam jakichś znajomych w okolicy? Nawet nie chodzi o wyjście na miasto, bo możesz nie mieć siły po pracy, ale np. zaproszenie koleżanki, wypicie wina, jakiś serial czy film obejrzeć razem można. Gorzej, jeśli tam nikogo takiego nie nasz, wtedy faktycznie ciężko.

˝ Słowa - więcej nic,

tumblr | last.fm
Stary 2014-10-30, 08:31   #864
Sunnivaa
Zadomowienie

Nie no, do mnie to i tak raczej nikogo nie zapraszam, ja nie mam TV ani laptopa zeby oglądać cos razem no ale nie, nie mam znajomych bliższych poza domem. No ale ja tu mieszkam od sierpnia, pracuje w okolicy od września, wiec dopiero sie rozkręcam. Teraz wlasnie jestem w trakcie zmiany pracy na Tesco i tam chyba mi bardziej robota odpowiada

Stary 2014-10-30, 08:39   #865
Shevya
Skrzat leśny

Ale z tego co ja czytam na Twoim blogu, to Ty jeszcze w sierpniu chodziłaś na imprezki, faceta jakiegoś miałaś miesiąc temu (nie wiem czy nadal masz)... no hej, chyba nie jest tak źle?

˝ Słowa - więcej nic,

tumblr | last.fm
Stary 2014-10-30, 09:12   #866
Sunnivaa
Zadomowienie

Hah, ja go dalej mam, tyle ze moim chłopakiem to bym go nie nazwała. Ogółem go nie ogarniam, bardzo specyficzny, doprowadza mnie do szału i wie ze dostane napadu paniki ale jak juz go dostaje (nie moge oddychać normalnie, tylko sie hiperwentyluje co powoduje ze prawie mdleje i zaczynam powtarzać proste czynności w stylu kiwanie sie) to on mnie ogarnia i widać ze go to przeraża. Ale para byśmy nie mogli byc, ogółem 3/4 czasu sie Kłócimy (ja sie kłócę on praktykuje milczenie).
Na imprezie byłam dwa razy, ostatnio tez ta koleżanka mnie upiła w domu ale to no, bardzo sporadycznie ja widzę, znalazła sobie faceta i z pokoju nie wychodzą w weekendy
Dzisiaj znowu 10-15 Legoland i 16.30-20.30 Tesco. A spiaca jestem strasznie

Stary 2014-10-30, 10:04   #867
girl_from_london
Przyczajenie

Ale dawno mnie tu nie było. Po drodze zaliczyłam wakacje. I tyle. A dziś się wkurzyłam. Miałam do pracy na 8. Domek na 5 h potem na 2 kolejny domek. Dojechałam do domku- na szczęście tylko pół h drogi i baby nie ma. Postałam pół h i wróciłam do domu. Teraz muszę zbierać się na 14 do pracy. Nie dość, że godziny mi uciekły to jeszcze czas. Nie wiem czy to babka zawaliła czy moja szefowa zapomniała dać mi znać, zresztą z szefową mam ograniczony kontakt, bo nie ma jej teraz w Londynie. Chciałabym zmienić pracę, ale się boję. Nie wiem co mi się stało. Nigdy tak nie miałam. Boję się, że popracuję gdzieś miesiąc-dwa i będę szukać nowej. A tą mam po prostu stałą. Zresztą widzę po znajomych jak często zmieniają, a ja chyba lubię stałość. Tylko ta mnie wkurza i stąd chęć zmiany. Dziewczyny, które sprzątały- robiłyście to prywatnie czy przez kogoś? Jak znaleźć prywatne sprzatania? Myślałam, żeby powiedzieć u ludzi u których robię, że szukam czegoś dodatkowego i może ich znajomi by chcieli- ale nie wiem czy to dobry pomysł. Wiadomo- zawsze lepsze pieniądze i sama sobie godziny ustalę.
girl_from_london jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-30, 12:53   #868
sylwiakaa
Zadomowienie

misior, 7sisters blisko mnie, mam duzo wolnego wiec jak cos mozna sie gdzies spotkac

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum przez iPhone.
Stary 2014-10-30, 14:29   #869
NiespokojnaP
Raczkowanie

A ja dzisiaj do Polski. O 16.30 mam lot. :3

Z pośpiechu mogę gubić literki ;p
NiespokojnaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-30, 14:35   #870
Shevya
Skrzat leśny

Cytat:
Napisane przez girl_from_london Pokaż wiadomość
Ale dawno mnie tu nie było. Po drodze zaliczyłam wakacje. I tyle. A dziś się wkurzyłam. Miałam do pracy na 8. Domek na 5 h potem na 2 kolejny domek. Dojechałam do domku- na szczęście tylko pół h drogi i baby nie ma. Postałam pół h i wróciłam do domu. Teraz muszę zbierać się na 14 do pracy. Nie dość, że godziny mi uciekły to jeszcze czas. Nie wiem czy to babka zawaliła czy moja szefowa zapomniała dać mi znać, zresztą z szefową mam ograniczony kontakt, bo nie ma jej teraz w Londynie. Chciałabym zmienić pracę, ale się boję. Nie wiem co mi się stało. Nigdy tak nie miałam. Boję się, że popracuję gdzieś miesiąc-dwa i będę szukać nowej. A tą mam po prostu stałą. Zresztą widzę po znajomych jak często zmieniają, a ja chyba lubię stałość. Tylko ta mnie wkurza i stąd chęć zmiany. Dziewczyny, które sprzątały- robiłyście to prywatnie czy przez kogoś? Jak znaleźć prywatne sprzatania? Myślałam, żeby powiedzieć u ludzi u których robię, że szukam czegoś dodatkowego i może ich znajomi by chcieli- ale nie wiem czy to dobry pomysł. Wiadomo- zawsze lepsze pieniądze i sama sobie godziny ustalę.
Ooo kurczę, 5h w plecy to okropieństwo :/
Co do prywatnych sprzątań - koleżanka zrobiła ulotki i roznosiła po domach. Wspomnienie obecnym klientom, że gdyby ich znajomi kogoś potrzebowali to można śmiało dać im znać o Tobie, to też dobry pomysł

Nie wiem czy zjeść teraz, czy wyjść z domu i obiad znów o 20 zjeść... ale chyba sobie coś odgrzeję i później wyjdę. Muszę znaleźć gdzieś w okolicy funciaka, a pewnie jak na złość najbliższy jest na Balham albo Streatham.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Cytat:
Hah, ja go dalej mam, tyle ze moim chłopakiem to bym go nie nazwała. Ogółem go nie ogarniam, bardzo specyficzny, doprowadza mnie do szału i wie ze dostane napadu paniki ale jak juz go dostaje (nie moge oddychać normalnie, tylko sie hiperwentyluje co powoduje ze prawie mdleje i zaczynam powtarzać proste czynności w stylu kiwanie sie) to on mnie ogarnia i widać ze go to przeraża. Ale para byśmy nie mogli byc, ogółem 3/4 czasu sie Kłócimy (ja sie kłócę on praktykuje milczenie).
Na imprezie byłam dwa razy, ostatnio tez ta koleżanka mnie upiła w domu ale to no, bardzo sporadycznie ja widzę, znalazła sobie faceta i z pokoju nie wychodzą w weekendy
Dzisiaj znowu 10-15 Legoland i 16.30-20.30 Tesco. A spiaca jestem strasznie

No to powiem Ci że ciekawie macie tam

˝ Słowa - więcej nic,

tumblr | last.fm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości