![]() |
#841 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny z Londynu- łączmy się! Część III
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#842 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ej widzialas wyprzedaze na dziale domowym jakie byly ? Nie wiem czy w innych sklepach tez ale u nas ceny byly smieszne, pojemniki z 8£ na 1,6£. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#843 |
Skrzat leśny
|
Wybiera się któraś z Was na koncert Bryana Adamsa, 22 listopada O2 Arena?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#844 |
Zakorzenienie
|
Ja bym poszla. Lubie go
![]()
#845 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj wlasnie miałam induction w Tesco, czy dobrze rozumiem ze któraś z Was juz tam pracuje? Ja co prawda w Windsor no ale liczy sie sam fakt
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#846 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#847 |
Skrzat leśny
|
Ja właśnie też... tylko w czas sprawdziłam, że bilety wyprzedane, a pewnie przed areną będą sporo droższe, a chwilowo mnie nie stać
![]() W ogóle lipa straszna, praca zapowiadała się dobrze, a tu przedświąteczna cisza. Mam doła, nie chcę teraz wracać do Polski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#848 |
Zakorzenienie
|
u mnie w firmie potrzeba kogos na full time. niestety minimalna placa tylko. moznaaplikowac na stronie firmy Krispy Kreme. lokalizacja London bridge station
szukam tez teamleadera do kateringu, full time. na pocatek 7na godzine potem mozliwa podwyzka 50p
Edytowane przez travis Czas edycji: 2014-10-28 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#849 | |
Zakorzenienie
|
U mnie w tesco tez chyba jeszcze przyjmuja
![]() ![]()
Edytowane przez MonnieB Czas edycji: 2014-10-29 o 12:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczyny, dolaczam do Was
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Skrzat leśny
|
To dziewczyny daleko w sumie ode mnie jesteście - ja z Battersea (co jest trochę dla mnie dziwne, bo jakieś 50m od domu mam stację kolejki Clapham J.)... Chociaż ostatnio poniosło mnie pieszo do centrum pod Big Ben i wcale nie było tak źle, a w obydwie strony to 16km wyszło z buta
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Ja colliers wood. Wcale nie daleko. Od stycznia bede pracowac na clapham.
#853 |
Zakorzenienie
|
Seven Sisters
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | ||
Skrzat leśny
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja szału dostaję bez pracy - nie znam tu nikogo prócz jednej koleżanki z liceum (ale mieszka na północy, Southgate) i w wolne wieczory nie mam co robić. Wprawdzie mieszkam z tatą, ale on do 7 pracuje, więc gdy nie idę do pracy to jest ciężko, samemu włóczyć się też niezbyt fajnie, na oysterce kasy nie mam bo szkoda wydawać... I pozostaje tylko odświeżać londynek w poszukiwaniu ogłoszeń ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#855 |
Zakorzenienie
|
z mówieniem nie mam problemu, ale gorzej ze zrozumieniem, co oni bełkoczą...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam czesto wlocze sie sama i mi to nie przeszkadza, lepsze to niz zamknac sie w czterech scianach.
![]() |
#857 | |
Skrzat leśny
|
Cytat:
Hm, co z tego miliona polecasz na niedzielne wieczory? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#858 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tak kiedys mialam, teraz sie z tego smieje ale wtedy myslalam, ze sie posikam ze strachu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#859 |
Zadomowienie
|
Ehh... Jest juz po północy, dawno powinnam spac ale niet bo znowu mam jakaś depresje. Do dupy czasem. Wolne ostatnie miałam w czwartek tydzien temu i jak teraz sobie myśle ze jeszcze musze czekac do środy to mnie szlag trafia... 2 prace na raz, masakra. A wiem ze jak bede miała wolny dzien to bedzie jeszcze gorzej bo wtedy samotność jeszcze bardziej dobija. I siedzę w pokoju 24 godziny, tyle co moze pranie zrobię i cos ogarne, wyjsc siły miec nie bede a i nie mam z kim ani gdzie. I tak mi sie tutaj powodzi. Wszystko jest niby ok, mam prace, za co żyć, ale jakby nie było w Polsce ataków paniki wieczorami nie miałam a tutaj mam i mnie to przeraża...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#860 | |
Zakorzenienie
|
Co mozna robic w Londynie samemu? Hmmm duuzo rzeczy ale wiadomo lepiej jak sie ma kase i z kim isc. A tak to parki, muzea, ogolnie Londyn pozwiedzac, itp to z tych darmowych. A jak sie ma kase to mozliwosci jest duzo wiecej.
---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ---------- Cytat:
![]() |
#861 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#862 |
Zadomowienie
|
Skupiam sie na pracy bo wychodzę z domu przed 9 i wracam o 22, ciezko zeby to jakos ominąć
![]() Mam znajomych w domu, byłam pare razy na imprezach z dziewczyna z pokoju obok, jest tez R. (Który chyba jest głównym powodem moich napadów paniki ale bez niego to w ogole chyba bym sie zastrzeliła z nudy i samotności) ale jednak... Nowych ludzi poznaje tylko i jedynie w pracy a ze prace nałogowo zmieniam to ciezko te znajomosci rozwijać. Także na razie musze pracować bez dni wolnych, do 22, bez kasy na jakieś wyskoki i jakos sie nie załamywać ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#863 | ||
Skrzat leśny
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4873088 2]Ciesz się że masz gdzie mieszkać i możesz bez spinki szukać pracy, niektórzy jadą z tysiakiem w kieszeni i szukają czegokolwiek, aby tylko pokój opłacić.[/QUOTE] Ależ ja się cieszę, bo mogłam równie dobrze spać w parku czy gdziekolwiek pod sklepem. Tylko to nie znaczy, że powinnam skakać z radości z powodu mojej sytuacji, bo ktoś ma gorzej... No tak to nie działa. Sunnivaa tulę Cię mocno ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#864 |
Zadomowienie
|
Nie no, do mnie to i tak raczej nikogo nie zapraszam, ja nie mam TV ani laptopa zeby oglądać cos razem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#865 |
Skrzat leśny
|
Ale z tego co ja czytam na Twoim blogu, to Ty jeszcze w sierpniu chodziłaś na imprezki, faceta jakiegoś miałaś miesiąc temu (nie wiem czy nadal masz)... no hej, chyba nie jest tak źle?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Zadomowienie
|
Hah, ja go dalej mam, tyle ze moim chłopakiem to bym go nie nazwała. Ogółem go nie ogarniam, bardzo specyficzny, doprowadza mnie do szału i wie ze dostane napadu paniki ale jak juz go dostaje (nie moge oddychać normalnie, tylko sie hiperwentyluje co powoduje ze prawie mdleje
![]() Na imprezie byłam dwa razy, ostatnio tez ta koleżanka mnie upiła w domu ![]() Dzisiaj znowu 10-15 Legoland i 16.30-20.30 Tesco. A spiaca jestem strasznie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Przyczajenie
|
Ale dawno mnie tu nie było. Po drodze zaliczyłam wakacje. I tyle. A dziś się wkurzyłam. Miałam do pracy na 8. Domek na 5 h potem na 2 kolejny domek. Dojechałam do domku- na szczęście tylko pół h drogi i baby nie ma. Postałam pół h i wróciłam do domu. Teraz muszę zbierać się na 14 do pracy. Nie dość, że godziny mi uciekły to jeszcze czas. Nie wiem czy to babka zawaliła czy moja szefowa zapomniała dać mi znać, zresztą z szefową mam ograniczony kontakt, bo nie ma jej teraz w Londynie. Chciałabym zmienić pracę, ale się boję. Nie wiem co mi się stało. Nigdy tak nie miałam. Boję się, że popracuję gdzieś miesiąc-dwa i będę szukać nowej. A tą mam po prostu stałą. Zresztą widzę po znajomych jak często zmieniają, a ja chyba lubię stałość. Tylko ta mnie wkurza i stąd chęć zmiany. Dziewczyny, które sprzątały- robiłyście to prywatnie czy przez kogoś? Jak znaleźć prywatne sprzatania? Myślałam, żeby powiedzieć u ludzi u których robię, że szukam czegoś dodatkowego i może ich znajomi by chcieli- ale nie wiem czy to dobry pomysł. Wiadomo- zawsze lepsze pieniądze i sama sobie godziny ustalę.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zadomowienie
|
misior, 7sisters blisko mnie, mam duzo wolnego wiec jak cos mozna sie gdzies spotkac
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum przez iPhone.
#869 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj do Polski.
![]() Z pośpiechu mogę gubić literki ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#870 | ||
Skrzat leśny
|
Cytat:
Co do prywatnych sprzątań - koleżanka zrobiła ulotki i roznosiła po domach. Wspomnienie obecnym klientom, że gdyby ich znajomi kogoś potrzebowali to można śmiało dać im znać o Tobie, to też dobry pomysł ![]() Nie wiem czy zjeść teraz, czy wyjść z domu i obiad znów o 20 zjeść... ale chyba sobie coś odgrzeję i później wyjdę. Muszę znaleźć gdzieś w okolicy funciaka, a pewnie jak na złość najbliższy jest na Balham albo Streatham. ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.